Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014"

Transkript

1 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen (LH), Jan Donde (JD), og Birgitte V. Andersen (BVA). Hans Græsvig var mødeleder. 1. Godkendelse af dagsorden samt Rigets tilstand a) 1. division Der er problemer med, at man i Rødovre ikke kan nå at spille kampene, på den tid, der er afsat. TVA har haft møde med hallen og formanden for den selvejende institution herom. Der er planlagt et møde med 1. divisionsklubberne i unionen. Det er endnu ikke besluttet om DBwF deltager. b) Protest omkring ændring af kamptidspunkt til DIF s Idrættens Højeste Appelinstans Der verserer i øjeblikket en protestsag vedrørende ændring af kamptidspunkt imellem RBK og Viking, hvor den ene klub muligvis ikke havde fået orientering om ændret kamptidspunkt og derfor ikke mødte til start. Forbundsbestyrelsen foretager sig ikke noget, og afventer om sagen bliver sendt videre til DIF s Idrættens Højeste Appelinstans. c) Nøglekort til den digitale portal Nøglekortet er udleveret til DBwF. Politiske drøftelser/beslutninger 2. Deltagelse i internationale mesterskaber med hel- eller delvis egenbetaling Der blev talt om, hvad Danmarks Bowling Forbunds holdning er, for så vidt angår deltagelse i internationale mesterskaber med fuld egenbetaling for deltagerne. Der blev talt om, hvordan Forbundsbestyrelsens skal forholde sig til deltagelse i mesterskaber, hvor deltagelse sker med fuld egenbetaling, herunder f.eks. VM for old-

2 boys/-girls, men også invitationsstævnet i Qatar for ungdom, individuel verdensmesterskab, individuel europacup, worldcup og ungdoms VM. Nogle af problemstillingerne er, hvem skal kunne deltage, skal der laves kvalifikationsstævner for de mesterskaber, hvor det ikke giver sig selv, hvem der skal deltage, vil deltagerne kunne få tilskud eller er der fuld egenbetaling, skal der en rejseleder med, skal deltagerne indgå en kontrakt med Danmarks Bowling Forbund, osv. Der blev truffet beslutning om, at det bør være muligt at tage af sted til stævner med hel- eller delvis egenbetaling, og at der skal arbejdes videre med udarbejdelse af principper. JB laver oplæg, med sparring fra JD, og punktet sættes på dagsordenen til møde i Forbundsbestyrelsen, når der er materiale klar. 3. Code of Conduct opfølgning på udrulningsplan Code of Conduct ligger offentligt tilgængeligt på Danmarks Bowling Forbunds hjemmesiden. Forbundsbestyrelsen har ikke været tilstrækkelig disciplineret til at overholde Code of Conduct, men vil fremover bestræbe sig på, at dette sker. Punkt 8 i Code of Conduct blev gennemgået, og der blev aftalt, at også udvalgenes beslutninger skal foreligge skriftligt, så de kan dokumenteres, enten i form af mødereferater eller korrespondance. Forbundsbestyrelsen besluttede, at bliver der truffet en beslutning imellem to møder i Forbundsbestyrelsen, skal emnet bringes op på førstkommende møde, så beslutningen kan blive føjet til referat. JD tilretter dokumentet. Når det tilrettede dokument er lagt på hjemmesiden, skal der sendes mail til klubberne om, at der nu forefindes et nyt Code of Conduct. 4. Setup, forhandlingsprotokol, repræsentantskabsmøder Det er på et tidsligere tidspunkt blevet besluttet, at referater fra repræsentantskabsmøderne skal være beslutningsreferater. Der har været udtrykt utilfredshed med, at der i referaterne også har fremgået andet end beslutninger.

3 Forbundsbestyrelsen fastholder beslutningsreferater, og vil fremover være mere opmærksom på, at referatet kun indeholder beslutninger. Herudover vil lydfilerne blive lagt på Danmarks Bowling Forbunds hjemmesiden. Der tilstræbes at dele lydfilerne op, så de passer til de overordnede punkter på dagsordenen. Der skal ske en ændring af vores love, så der står beslutningsreferatet er skriftligt, og forhandlingsprotokollen er digitale. 5. Retningslinjer for udbetaling af løn til undervisere Der blev talt om, hvorledes der skal være mulighed for at udbetale løn til undervisere og hjælpere, f.eks. på bowlingskolerne. Forbundsbestyrelsen besluttede, at, for så vidt angår bowlingskolerne, så er det tanken, at når der skal indgås nye kontrakter med talenttrænerne, så skal de forpligtes til at være undervisere på bowlingskolerne. Danmarks Bowling Forbund fortsætter med nuværende ordning, hvor reelle udgifter dækkes, som f.eks. fortæring og kørsel, hvilket sker efter fremsendelse af bilag til forbundskontoret, men arbejdet er ulønnet. 6. DIF s fordelingsnøgle Danmarks Bowling Forbund trækker sig ud af nogle af parametrene i fordelingsnøglen pr. 1. januar 2016, hvilket passer med de øvrige kontraktaftaler vi har med DIF, og så har vi også på dette tidspunkt styr på, hvilke parameter vi vil satse på. Fordelen ved at Danmarsk Bowling Forbund trækker os ud af dele af fordelingsnøglen, er, at vi så udelukkende kan anvende ressourcerne på de områder, hvor det giver mening for DBwF og alligevel opretholde tilskudsniveauet. 7. Nedsættelse af arbejdsgruppe turneringspropositioner Det blev besluttet, at der skal nedsættes en arbejdsgruppe, der skal komme med forslag til turneringspropositioner, også fordi 33 forsøges skrevet ud af lovene i 2015, så det fremadrettet er DT-udvalget, der skal fastsætte propositionerne. JD udarbejder kommissorium med HG som sparring, og herefter vil der blive arbejde på at finde medlemmerne. Det er tanken, at gruppen skal bestå, både af elitære personer, men også spillere fra lavere rangerende rækker, så alle bliver hørt.

4 8. Kommunikation internt/eksternt Forbundsbestyrelsen har modtaget et oplæg omkring kommunikation internt/eksternt, som kort blev drøftet. Spørgsmålene er dog så omfattende, at det kræver en mere grundig gennemgang, som ikke vil kunne lade sig gøre på et almindeligt møde i Forbundsbestyrelsen. Det blev besluttet, at der inden repræsentantskabsmødet i maj 2015 skal afholdes et seminar for Forbundsbestyrelsen, hvor dette skal gennemgås, og herunder skal der også udarbejdes et oplæg omkring strategi for talent- og landsholdsprodukterne. Der blev dog allerede nu besluttet, at der laves et sted på Danmarks Bowling Forbunds hjemmeside, hvor man kunne lave vidensdeling med blandt andet praktiske ting, hoteller, spisesteder, billige rejser osv., så det gør det nemmere for nye bowlere, der gerne vil ud og spille internationalt. 9. Startpakke (Bowlingskolekoncept) Der blev drøftet, om man skal have licens for at kunne deltage. Der findes børn i klubberne rundt om, der ikke har licens, og som stadig bør have mulighed for at komme på bowlingskole. Vil man kunne sige, at det er forbehold medlemmer af en klub, og de dermed ikke behøver at have licens? Der blev også drøftet, om vi har mulighed for at udlevere et gavekort til nye bowlere, hvor de får et gavekort til deltagelse i en bowlingskole eller S-træf (findes kun på Sjælland). Udgiften for spilleren for deltagelse i bowlingskole 1 er kr.175, og antages det, at der er 50 nye spillere, vil det give en udgift på kr JB drøfter dette med ungdomsudvalget, herunder om der vil kunne findes økonomi til dette i budget For så vidt angår S-træf kunne dette eventuelt være en breddeaktivitet for seniorspillere i JD indhenter nærmere oplysninger omkring S-træf i KBU/SBwU, herunder pris og afviklingsmetode, og undersøger samtidig ved unionerne, om det er en aktivitet som de kunne tænke sig at gennemføre i 2015.

5 Sagsbehandling 10. Data/BowlingPortalen Forbundsbestyrelsen v/per Henriksen har tidligere over for Lars Møller Jensen orienteret om, at man ville bede juridisk rådgiver om at kigge på, om der skulle være sket tillidsbrud omkring indhentelse af data fra BowlingPortalen i forbindelse med en protestsag. Forbundsbestyrelsen besluttede, at der ikke fortages yderligere i denne sag, da Forbundsbestyrelsen ikke på nogen måde har belæg for at mistænke, at der skulle være sket noget ulovligt. 11. Regnskab VM 2013 Behandlet som lukket punkt, og derfor ikke refereret. Orientering 12. Strukturprocessen Der har været afholdt møde den 22. oktober 2014 i styregruppen hvor også enkelte repræsentanter fra faggrupperne deltog. Styregruppen er nu så langt i processen, at opgaven i december går på at få nedfældet den indstilling, som styregruppen har til Forbundsbestyrelsen, så den er klar til Forbundsbestyrelsens møde i januar. Efter planen afholdes der to dialogmøder med repræsentantskabet den 14. januar 2015 i Roskilde og den 15. januar 2015 i Horsens. På de to møder vil der blive redegjort for, hvor langt arbejdet er, og der vil samtidig blive formidlet, hvad der agtes at fremlægges til repræsentantskabsmødet i maj Der er aftalt nyt møde i styregruppen i starten af januar Bemanding og drift BowlingPortalen Der er i øjeblikket et problem omkring, at snittet ikke nødvendigvis passer, da der går noget galt i den periode fra et medlem melder sig ud fra en klub og i den periode, hvor vedkommende har karantæne. HG giver JD besked om, hvem der har de forskellige arbejdsopgaver inden for BowlingPortalen, så dette kan blive offentliggjort.

6 14. Personalestatus Der er lavet ny kontakt med sportschef Lotte Olsen pr. 1. januar 2015, hvor hun går fra 18 til 30 timer pr. uge fuldt finansieret af Team Danmark, samtidig er der også sket en ændring af hendes arbejdsopgaver, som også fremgår af masterplanen. Der er indgået en ny 1-årig kontrakt pr. 1. januar 2015 med Jesper Mikkelsen. Når VM i Abu Dhabi er overstået, vil der blive afholdt møde med landsholdstrænerne vedrørende indgåelse af nye kontrakter. 15. Møde med klubber i Region 1 Der har været holdt møde med klubberne i Region 1, med henblik på genoprettelse af gensidig tillid mellem klubberne i region 1 og Forbundsbestyrelsen. Vi afventer referat fra mødet, hvorefter der vil ske nærmere orientering til den resterende Forbundsbestyrelse. 16. Mødeafrunding og evaluering Forbundsbestyrelsen synes, at mødestrukturen i Forbundsbestyrelsen er ved at nå et meget effektivt niveau, og det skal fremover bestræbes, at har man afholdt møde med nogen, skal der udarbejdes referat, som sendes ud til orientering til de øvrige medlemmer i Forbundsbestyrelsen, da dette fremmer orienteringen/sagsbehandlingen under møderne, og alle er orienteret på samme niveau. Mødet slut kl. 15:00. Referent Birgitte V. Andersen

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Mødet afholdtes hos Hans Græsvig og startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder.

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. september 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Mødet afholdtes i Aarhus og startede kl. 15.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard (TH)

Læs mere

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2.

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 24. januar 2014 Mødet afholdtes på Scandic Hotel, Odense, og startede kl. 17.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Tom Hedegaard

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Mødet afholdtes i World Cup Hallen, Rødovre, og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Jette

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Kurt Gaundorff KG Brøndby, 25.07.2017/ 05.08.2017 Jan Donde JD Administrationen

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Brøndby, 05.02.2016 Torben V. Andersen TVA / 20.02.2016 Hans Græsvig HG Mødeleder Jette Bergendorff JB Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Jan Donde JD Administrationen / referent

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Emne: Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Deltagere: Styregruppe: Torben V. Andersen TVA Lars Nielsen

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Afbud Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Afbud Leif Hansen LH Martin Guldager MG Kurt Gaundorf KG Afbud Brøndby, 22.02.2018 Jan Donde JD Administrationen / referent Dagsorden

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem Helle Sørensen (HS), ungdomsleder

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Tirsdag den 13. januar 2015 Tidsrum: kl. 16.00 til kl. 21.30 Sted: Odense Bowlinghal Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Kurt Gaundorf KG Brøndby, 01.11.2017 / 11.11.2017 Jan Donde JD Administrationen

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Generel forretningsorden for udvalg i Danmarks Bowling Forbund

Generel forretningsorden for udvalg i Danmarks Bowling Forbund Generel forretningsorden for udvalg i Danmarks Bowling Forbund 11/2016 Præambel En ikke ubetydelig del af Danmarks Bowling Forbunds (forbundet) indtægter kommer fra Danmarks Idrætsforbund (DIF). Disse

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Brøndby, 31.05.2018 / 16.06.2018 Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Kamilla Kjeldsen KK Charlotte Leen CL Deltog fra pkt. 9 Martin Guldager MG Vest formand Vakant Jan Donde

Læs mere

Referat - Unionsbestyrelsesmøde Den 4. august 2014 - Viby

Referat - Unionsbestyrelsesmøde Den 4. august 2014 - Viby Mødt: Formand Lars Nilsen (LN) Næstformand Charlotte Mersch (CM) (referent i ABs fravær) Kasserer Hans Græsvig (HG) Ungdomsleder Helle Sørensen (HS) Region 1- formand Ejgil Nielsen (EN) Region 2 - formand

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6.

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl. 19.00 i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Afbud fra Camilla Keller og Bente Makholm Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse og

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde 4/ 2013-2014 Fredag den 13. Juni 2014 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 Ingen bemærkninger. 3. Gennemgang af

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 6/12 2013 Bali, den 28. januar 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Aktivitetskoordinator: Tim Høst

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Atletik og motion

Dansk Atletik Forbund Atletik og motion Referat Bestyrelsesmøde i DAF Dato: Deltagere: 2. juni 2009 kl. 17.15-22.00, Idrættens Hus, Brøndby Søren B. Henriksen (SBH), Christina W. Schnohr (CWS), Karsten Munkvad (KM), Niels Kim Hjorth (NKH), Lars

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Onsdag den 1. februar 2017 Tidsrum: kl. 17.00 til senest kl. 20.00 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Mødedeltagere: Allan Rasmussen (AR),

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

[Skriv her] FBwU Love og Bestemmelser

[Skriv her] FBwU Love og Bestemmelser LOVE OG BESTEMMELSER 2016 1 1 Navn og hjemsted. 1.1 Unionens navn er Fyns Bowling Union (FBwU). 1.2 Unionens hjemsted er formandens adresse. 2 2 Formål. Det er Fyns Bowling Unions formål: 2.1 At fremme

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 30/10 2014 Rødovre den 14. januar 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Lise Mollerup Sørensen

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 den 12/9 2011 Rødovre den 22. oktober 2011 Til stede: Ikke til stede: Formand: Anker Haldbæk (AH) Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Lovregulativ V - Øst og Vest udvalgets kompetencer og opgaver (Herunder de lokale aktivitetsteams)

Lovregulativ V - Øst og Vest udvalgets kompetencer og opgaver (Herunder de lokale aktivitetsteams) Lovregulativ V - Øst og Vest udvalgets kompetencer og opgaver (Herunder de lokale aktivitetsteams) 05/2016 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Hjemmel og ændring

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Sekretær: Bente Makholm (BM)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Tilstede fra Østudvalget: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Anni Sørensen (AS) Johnni Jespersen

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Forretningsorden for DAF s bestyrelse

Forretningsorden for DAF s bestyrelse for DAF s bestyrelse Fremlagt for DAF s bestyrelse til vedtagelse på bestyrelsesmøde den 17/12 2014 Forbundets ledelse Bestyrelsen forestår ledelsen af forbundets anliggender, og skal sørge for en forsvarlig

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 den 23/4 2014 Rødovre den 26. maj 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Forretningsorden for DAF s bestyrelse

Forretningsorden for DAF s bestyrelse for DAF s bestyrelse Forbundets ledelse Bestyrelsen forestår ledelsen af forbundets anliggender, og skal sørge for en forsvarlig organisation af aktiviteterne. Til de opgaver, det påhviler bestyrelsen

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Code of Conduct - God organisationsledelse i Danmarks Bowling Forbund

Code of Conduct - God organisationsledelse i Danmarks Bowling Forbund Code of Conduct - God organisationsledelse i Danmarks Bowling Forbund 02/2016 Præambel Bestyrelsen i Danmarks Bowling Forbund (forbundet) har vedtaget nedenstående regler (Code of Conduct) om god organisationsledelse

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Forretningsorden for forbundsbestyrelsen

Forretningsorden for forbundsbestyrelsen Forretningsorden for forbundsbestyrelsen Forretningsordenen har til formål at sikre, at forbundsbestyrelsens arbejde og daglige ledelse af Danmarks Bowling Forbund, udføres i overensstemmelse med forbundets

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Revisions rapport. fra

Revisions rapport. fra DRsU s kritiske revisor Den 7. marts 2014 Revisions rapport fra DRsU s kritiske revisor DRsU s ledelse har ikke besvaret henvendelser fra revisor DRsU s formand og kasserer fik via mail til DRsU@DRsU.dk

Læs mere

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde Udvalgsmøde ØST den 26. maj 2018 kl. 10:30 12:30 Fredericia Idrætscenter Dagsorden: 1. Repræsentanternes prøvelse 2. Valg af en til to dirigenter 3. Forhandlingsprotokol 4. Beretning fra udvalgsledelsen

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Ny struktur i DBwF? DBwF 2 Formål:

Ny struktur i DBwF? DBwF 2 Formål: Ny struktur i DBwF? DBwF 2 Formål: Med afsæt i den fladest mulige organisa3onsstruktur, skal der sikres kort og enkel vej fra idé 3l handling. Processen so far Et markant flertal på repræsentantskabsmødet

Læs mere

Love for Danmarks Bowling Forbund

Love for Danmarks Bowling Forbund Love for Danmarks Bowling Forbund 05/2015 Indhold 1. Navn, hjemsted og tilhørsforhold... 3 1 Navn og hjemsted... 3 2 Tilhørsforhold... 3 2. Formål... 3 3 DBwF s formål... 3 3. Optagelse af medlemmer...

Læs mere

Brønderslev Ordningen Idrætssamvirket

Brønderslev Ordningen Idrætssamvirket Brønderslev Ordningen Idrætssamvirket 1 Formål: Brønderslev Ordningens formål er at yde hjælp til selvhjælp for de i kommunen hjemmehørende og i samvirket optagne foreninger, der ud fra sine aktiviteter

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

BK Trekanten KIF s Vedtægter

BK Trekanten KIF s Vedtægter BK Trekanten KIF s Vedtægter Dato: 24. januar 2015 BK Trekanten KIF Side: 1 af 8 03-02-15 BK Trekanten - KIF Stiftet 1. juni 1978 1 BK Trekanten KIF s navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK Trekanten

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Lidt om en forretningsorden

Lidt om en forretningsorden Lidt om en forretningsorden Tanken bag en forretningsorden er, at der skal være et sæt etablerede og anerkendte spilleregler for arbejdet i bestyrelsen. Spillereglerne kan blandt andet sige noget om: -

Læs mere

Zone opdeling ca. som sådan men med de grænser der er i dag

Zone opdeling ca. som sådan men med de grænser der er i dag Zone opdeling ca. som sådan men med de grænser der er i dag Organisationsplan Amatør- og Ordensudvalg Repræsentantskab bestående af 1 medlem fra hver klub Forbundsbestyrelsen Bestående af 1 formand og

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde)

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde) Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken 20.00 22.00 (telefonmøde) Til stede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ) og Birgitte Jensen (BJ).

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere 21.06.2019 Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere I medfør af vedtægterne fastsættes forretningsorden for bestyrelsen for Grakom 1. Forretningsorden 1.1. Forretningsordenens

Læs mere

Tilstede fra DBwF-Øst: Turneringsteam: Alice Andersen (AA) Afbud

Tilstede fra DBwF-Øst: Turneringsteam: Alice Andersen (AA) Afbud Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU1 den 11/01 2012 Egypten den 20. januar 2012 Til stede: Ikke til stede: Formand: Anker Haldbæk (AH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS) Seniorleder:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING RØDOVRE KUNSTSKØJTEKLUB 16. FEBRUAR 2007 FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING Denne forretningsorden er godkendt på RSIK s bestyrelse den 5. oktober 2006 1 Indledning Denne

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Brøndby, 10.12.2015 / Ref. 19.12.2015

Brøndby, 10.12.2015 / Ref. 19.12.2015 FB Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Jette Bergendorff JB Afbud Leif Hansen LH Søren Larsson SL Brøndby, 10.12.2015 / Ref. 19.12.2015 Jan Donde JD Administrationen / referent Dagsorden FB

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Dansk Sejlunions licensordning for kapsejladsledere Side 1 af 7

Dansk Sejlunions licensordning for kapsejladsledere Side 1 af 7 Dansk Sejlunions licensordning for kapsejladsledere Side 1 af 7 Dansk Sejlunions licensordning for kapsejladsledere Revideret december 2018 Dansk Sejlunion 2018 ADMINISTRATION Dansk Sejlunions licensordning

Læs mere

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger 03/2018 Indhold Indhold... 1 1. Formål og ændringer af bestemmelserne for forbundets hædersbevisning... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole Forretningsorden for bestyrelsen på Waldemarsbo Efterskole 1. BESTYRELSENS OPGAVER Bestyrelsen varetager den overordnede ledelse af skolen, herunder: Ansætter og afskediger den daglige ledelse af skolen

Læs mere

Bestyrelsesseminar DPF

Bestyrelsesseminar DPF Bestyrelsesseminar DPF Den 24. og 25. Januar 2014 Indkaldt af: LBÜ Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: PT Deltagere: LBÜ, LL, KR, CT HT, IS, NEV, EJ, PT Afbud: PF Referat Fredag: Kl. 16.30 18.00 Møde Kl.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 Idrættens Hus, Brøndby. GymDanmark mødelokale, 5. sal. Kl. 9 16. Frokost undervejs. Anette afbud indtil kl. 12. Gitte, Nicoline, Beth og Anders afbud.

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015 Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd Gældende vedtægt v dateret den 17. april 2015 1. Hjemsted Med henblik på at udmønte Roskilde Kommunes Eliteidrætspolitik og med en hensigt

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Tilstede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peder Hindborg, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1.

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmødet d. 1 marts 2015. I Assens Bowling center.

Referat af Repræsentantskabsmødet d. 1 marts 2015. I Assens Bowling center. Referat af Repræsentantskabsmødet d. 1 marts 2015. I Assens Bowling center. Charlotte Leen (CL) Så vil jeg gerne byde velkommen til vores repræsentantskabsmøde, der er 35 fremmødte, og vi har 2 gæster.

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere