World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016"

Transkript

1 World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 Steen Wissing En lille reportage fra dagens dansker i ilden, Steen Wissing. Dagen startede lidt nervøst ud, da Steen valgte at gå på vægten i går aftes, og her vejede han for meget. Blev dog hurtigt beroliget, da morgenvægten sagde 91,5. Steen vejede ind på 91,8, og vi meldte startvægtene ind som 200, 125 og 200. Dette er vægte som Steen har løftet med lethed de sidste halvanden måned, så vi var sikre på, at det skulle være startvægte. Under opvarmningen havde Steen de sædvanlige problemer med dybden, der mangler mindst 20 cm ved 100 kilo, og så bliver det bedre og bedre jo mere varm Steen bliver, og jo flere kilo der kommer på. Sådan var det også i dag, og det sidste opvarmningsløft på 185 kg. var nemt og Steen lå mellem vandret og 1 cm over, så ingen grund til at ændre startvægten. Steen gik på podiet, løftede vægten, men den blev underkendt 2-1, men kunne lige så godt være godkendt 2-1. Nå, vægten blev fastholdt, og knæbindene blev lagt lidt mere bestemt, i hvert fald gav Steen udtryk for, at det gjorde ondt, og så må vi antage, at de er stramme nok. Ind på podiet, ud med stangen, startsignal, og så blev stangen uendelig langsomt squattet, men der manglede nok en 4-5 cm, så korrekt underkendt 3-0. Nu var det ved at være kritisk, kort snak om der skulle øges for på den måde at få lidt dybde forførende, men enige om, at vi holder den på 200. Igen stramme knæbind, ind på podiet, nu gjaldt det. Meget bedre hastighed i løftet, og nemt op, men der manglede 5-6 cm, så igen korrekt underkendt 3-0. Det var skidt, Steen havde med 200 været disciplin vinder. Kunne mærke det tog overskuddet hos Steen, at han bommede ud i squattet, så startvægten i bænk blev sænket til 120. Igen fin opvarmning, vægtene blev let løftet. Ind på podiet, og listen over fejl i løftet er lang, men pludselig blev stangen lagt på maven i stedet for på brystet. Op kom den, men som sagt med en masse fejl, hvilket resulterede i 3 røde lamper, med både gule og blå markeringskort. En alvorlig snak med Steen, ind igen, og denne gang fløj den op, selvom den også her landede på maven. Nu øgede vi til 127,5. Den lander også på maven, og blev for tung på dagen.

2 Så til dødløften. Opvarmningen gik som den skulle, sidste løft på 185 var nemme, så åbneren blev fastholdt. Ind på podiet, vægten løftet, meeeeen den så noget tung ud. Meldte 205 ind, Steen ind på podiet, men den kom ikke mere end 30 cm over gulvet, og der var ikke til mere, så sidste løft blev sprunget over. Det var ikke lige Steens dag, men han fik en disciplinmedalje i bænk, hvor det blev til bronze. Førstehåndsberetning af Danny Bill Møller. Hviledag og kulturdag Da vores glimrende dommer og beretter er taget hjem til Danmark, har jeg påtaget mig at følge op. Det er en tung og skræmmende byrde som min mand Jørgen venligt har opfordret mig til.

3 Dette er ud over en venlig opfordring en sjov og spændende oplevelse Jørgen og jeg delte på vores hviledag, hvor ingen danskere skal i ilden. Under jorden i uhyggelige tunneler og med dygtige skuespiller fik vi på en livagtig måde fortalt en del af middelalderens historie Vi fandt også stedet hvor Dannebrog angivelig skulle være faldet ned den 15 juni Selv om vores nationalfølelse blev berørt er det uhyggeligt at tænke på den død og rædsel Valdemar den 2. efterlod sig på sit korstog.

4 Vi har beset opvarmningsområde og plateau og det er ganske udmærket. Spotterne er dygtige, stærke og hurtige og der er faktisk lige mange i hver side. De har allerede redde et par løftere, så dem har jeg den største tillid til. Der er hvad der skal være og informationssystemet virker upåklageligt, så jeg har absolut ingen undskyldninger for ikke at gøre det godt i morgen. Jeg bliver nød til at finde på nogen i aften. De er altid gode at have i baghånden. Det eneste der virkelig mangler er flere bindopruller. Vi har taget en med fra klubben, der fylder det meste af kufferten og har tvunget mig til at begrænse mit udvalg af tøj, hvilket er enhver kvindes mareridt. Jørgen mener, at jeg snakker for meget, hvilket jeg overhovedet ikke forstår, men han fandt på denne løsning. Eva Buxbom Torsdag havde tre dansker i ilden og undertegnet var den første. Det blev bestemt ikke a walk in the park men mere just getting through. I squat var opvarmningen tung, og da 125 kg kommer under, sættes startvægten ned og bindene får en ekstra omgang i alle løft. 150 kg og 155 kg var hvad der var til på dagen. Undertegnet var chanceløs på 162,5 kg. Dette gav sølv i squat. Bænkpres var lidt sammen historie. Vægten kom godt ned, men bestemt ikke meget op. Igen blev startvægten sænket og med hiv og sving kom 82,5 kg

5 op, og der var ikke til mere. Det blev til bronze i bænk og med nogle gode dødløft ville mesterskabet være sikret. Men Opvarmning og udstyr kørte godt. Undertegnet har øvet på en ny stil med bredere fodstilling og mere vinklede fødder. Dette skulle vise sig at skabe lidt balanceproblemer i toppen. Det første dødløft på 165 kg blev udfordret yderligere af kramper i musklerne ved hoften og korrekt ikke godkendt. Det udløste en del frustrationer og tårer. Men en god styrkeløfterkammerat fra Norge, der er uddannet massør kom til undsætning trykkede og rykkede i undertegnet samt kom med en masse moralsk opbakning. Tårerne blev tørret bort og ind på samme vægt igen. Denne gang kom den let op og blev godkendt med 3 tre hvide lamper. Sidste løft på 175 kg fløj også op, men balancen i toppen glippede, så det blev helt korrekt underkendt. Det ene dødløft var nok til at blive verdensmester og vinde guld i dødløft. Totalen blev 402,5 kg. Undertegnet slog de to amerikanere med 12,5 kg. Det var en rørt mester, der bestemt ikke havde sin bedste dag, men med stort støtter fra Jørgen og Erik kom igennem en dag med diverse udfordringer. En stor trøst på den hårde dag var at møde Priscilla Ribic undertegnes store idol, 14 X verdensmester. 10 titler mere end undertegnet.

6 Jan Sahlgren Brandmanden fra Tårnby var næste løfter på dagen. Det blev en lang dag, da stævnet efter kvinderne i master 1 allerede var forsinket med 2 timer. Sahlgren klarede indvejningen fint og var i frisk humør inden stævnestart. Jan startede på 192,5 kg i squat, hvilket var let og blev godkendt med 2 hvide lamper. Der var klart til meget mere. Desværre havde Jan startet med Metal bind, der skulle have været afvist ved udstyrskontrollen. Den rolige coach Mickel, finder nogle godkendte bind frem til næste løft. Det første løft bliver dog stadig registreret og godkendt. 2. squat på 207,5 kg var flot og let og blev godkendt med 3 hvide lamper. Sidste løft på 212,5 blev løftet, og blev retfærdigt underkendt 2-1. Det blev til en 6.plads i squat. I bænkpres forsatte Jan med at åbne let og sikkert med 130 kilo på stangen, dog gav dommerne ham en enkelt rød lampe for løftet rumpet. Der blev øget med 7½ kg, vægten kom op med god fart og gav tre hvide lamper og dermed var Jan på en øjebliklig tredjeplads i bænkpres. I sidste løft blev der sat 140 kilo på stangen, som krævede lidt mere energi et løvebrøl. Løftet blev godkendt og sikrede ham en fjerdeplads i bænkpres.

7 Jan blev sendt ind på 195 kg i dødløft, som fløj fra gulvet og godkendt. Der var flere kilo i den brandmand. Igen løftede Jan vægten som blev øget til 207½ kg, selv om det krævede lidt flere kræfter. Dommerne gav igen tre hvide lamper. Det sidste dødløft på 222½ kg blev lige lidt for tungt og Jan fik en syvende plads i dødløft. Totalt blev det til en sjetteplads. Erik Rasmussen Jørgen havde æren af at hjælpe Erik gennem konkurrencen og undertegnede var assistent. Den rutinerede herre havde dog lidt bøvl med ryggen, men tog alligevel sin squatdragt på, dog drillede ryggen for meget og det blev besluttet at starte i trikot. Erik åbnede med et meget let løft på 125 kg og ryggen syntes ikke at klage for højt. Der blev øget med 50 kilo og igen blev der leveret et overbevisende løft. Da der kunne øjnes en bronzemedalje i det fjerne, fandt Erik en knap så stram squatdragt frem, som han hurtigt tog på. Det skulle vise sig at være en god ide, for sidste løft fløj op med 232½ kg på stangen. Det rakte til en femteplads i squat. Der var de bedste forhåbninger til bænken, da ryggen synes at holde til lidt mere her. Erik lagde ud med 170 kg i bænk. Han fik dog ikke det bedste udløft, og vægten blev tung af en åbningsvægt at være. Dog fik Erik moslet vægten op, og dommerne gav tre hvide lamper for præstationen. Derfor blev der kun øget med 2½ kg til andet forsøg. Dette løft krævede også nogle kræfter, men det var mere jævnt. For at gå efter noget metal blev der øget til 177½ kg. Selv om Erik kæmpede bravt og vægten kom godt afsted manglede den lidt i toppen. Det endte med de 172½ kg i bænk og en fjerdeplads. Opvarmning i dødløft kørte fint med de lettere vægte, men det var svært for Erik med en ryg der drillede at finde de rigtige positioner at løfte fra. Derfor valgte han at starte i trikot. Erik startede på 200 kg, som bogstaveligt talt fløj op. For igen at være med i konkurrencen, og da løftet var så let, blev der sat 220 kg på stangen, men her sagde ryggen fra og stangen blev kun lige lettet fra jorden. Efter en kort snak var der

8 enighed om at det ikke gav nogen mening at forsætte i konkurrencen, hvilket måske kunne have udviklet sig til en mindre rygskade. Trods en dårlig ryg fik Erik kæmpet sig gennem konkurrencen og endte med en femteplads. Vi vil lige understrege at der på intet tidspunkt var nogle flugtforsøg og vi fik flere smil ud af ham trods den udfordrende konkurrence. Vi glæder os til at se ham i aktion, når ryggen er helt i orden. Dagen sluttede med en hyggelig aftensmad på hotellets restaurant, hvor verdenssituationen blev vendt med mange spændende input fra Jan Sahlgren. Et overset element i styrkeløft var ifølge ham, at være den højeste i sin vægtklasse, dette skabte ifølge ham en del prestige. Med undertegnedes 155cm og 57 kg på konkurrencedagen var dette emne lidt svært at følge.

9 Da styrkeløftere ikke bliver målt i højde havde Jan og Mickel en længere diskussion om Jan nu også var den højeste i sin vægtklasse, hvilket blev til flere gennemsyn af billeder og film. De er stadig uenige Kim Dahl Hansen Dagen var kommet til de lidt større herrer, og der ventede gode løft og præstationer. Kim Handsome, som det godt kunne lyde her i Estland, stillede op i 93 kg og Sune i 105 kg. Kim havde god støtte og coaching i form at Jan og sønnen Mickel. Sune løftede i gruppen lige efter med coach i form af Jørgen samt Eva og Erik som assisterende hjælpere. Glæden over de gode løft og opbakningen var derfor stor, da vi kunne følge begge løftere i opvarmning og under konkurrencen. Kims opvarmning gik fint, og han åbnede med et godt løft på 272,5 kg i squat, der blev godkendt 2-1. Der var dog en rød lampe for dobbeltstart, hvilket på ingen måde gør løftet lettere. Der blev øget til 282,5 kg, hvilket også kom op, men desværre manglede en lille smule i dybde og blev underkendt med to røde lamper. Kim havde styrken på dagen, selv om han mente, at squat var lige så hårdt som et maratonløb. I tredje og sidste squat blev vægten øget til 285 kg og løftet med en bedre dybde blev godkendt. Kim fik en fjerdeplads i squat. Bænkpres gik rigtigt godt og åbneren på 165 kg var et flot godkendt løft, der lovede til mere. Med en øgning på 5 kilo, måtte Kim kæmpe lidt med udretningen, men igen et godkendt løft på 170 kg. I sidste forsøg blev vægten igen øget med 5 kilo, men desværre blev løftet underkendt på grund af løftet bagdel. Dog var det ikke noget vi kunne se, og Mickel gik over til juryen med en klage, som desværre førte det til ændring af dommernes afgørelse. Rigtigt ærgerligt. Kim slutter på en 6. plads i bænk. Dødløften gik forrygende med tre gode løft. Kim lagde ud med en vægt på 265 kg. Stangen kom let op, og udretningen var der ikke en finger at sætte på. Alligevel får han en rød lampe for ikke at have skuldrene langt nok tilbage. Dette gav ingen mening, da ingen af os andre kunne se det. Jørgen kunne så fortælle at

10 netop denne dommer var meget kritisk over for sumostilen og havde som udgangspunkt en holdning om at alle sumoløftere ikke fik deres skuldre trukket ordentlig tilbage. Dette var bare et faktum vi måtte forholde os til. Derfor trak Kim skuldrene ekstremt meget tilbage på sit andet løft på 280 kg. Dette fald i alle dommernes smag og Kim kunne prale med at have fået tre hvide lamper, hvor en af dommerne hadede sumodødløftere. Der blev øget til 287,5 kg i sidste løft, et løft der kunne sikre Kim en sølvmedalje. Igen løftede Kim overbevisende, men fik kun to hvide lamper, hoveddommeren var igen utilfreds med skuldrene. Dette var vi fuldstændige ligeglade med for Kim havde sikret sig en sølvmedalje med dette løft og havde gennem konkurrencen fået mange gode løft med. Kim sluttede total på en 742,5 kg og en fjerdeplads. Vinderen af klassen blev Patrik Turesson fra Sverige med 900 kg. Sune Bak Sune var tændt lige fra starten og var parat til at gå efter danske rekorder. Han havde overskud, var i super god form og var meget fokusset. Der var overskud i opvarmningen, så der var skruet op for forventningerne. Med sin åbner på 315 kg i squat ville Sune havde lagt konkurrenterne bag sig. Dette løft var et sikkert løft, der blev godkendt med tre hvide lamper. I andet forsøg blev knæbindene stammet lidt mere og der blev sat 330 kilo på stangen. Igen leverede Sune sikkert, og løftet blev godkendt med tre hvide lamper. Sidste forsøg var dansk seniorrekord på 337,5 kg. Den var en smule kortere, men blev godkendt 2-1 og den første danske rekord var i hus, men det skulle blive meget bedre. Der var ikke meget tid til opvarmning til bænk, kun 20 minutter, så der blev arbejdet koncentreret og effektivt. Denne gang sad trøjen perfekt efter kun et forsøg og en del trækken af coach. Startvægten blev sat til 240 kg. Det viste sig at være et godt tal, for løftet blev godkendt med tre hvide lamper og var opvisningsløft. I andet forsøg blev vægten øget med 10 kilo, men desværre fik Sune en dårlig bane og får ikke løftet locked ud, og det blev underkendt. I tredje forsøg kom han på samme vægt 250 kg, og med hiv og sving blev løftet godkendt med to hvide lamper. Der var en lille nedadgående bevægelse som to af dommerne heldigvis overså. Der kunne nu øjnes en dansk rekord i totalen, og med hastige skridt gik vi mod opvarmning, da tiden var knap.

11 Ved det første dødløft på 295 kg ville titlen som verdensmester være i hus, hvilket også ville give Sune frihed til at jagte en dansk senior total rekord. Løftet var supernem, det blev godkendt 2-1 og Sune kunne kalde sig for verdensmester. Hoveddommeren hold fast i den urealistiske stramme linje med at skuldrene skulle trækkes overdrevet tilbage. Andet løft blev hævet til 312,5 kg hvilket ville være en dansk master1 rekord i total. Sune løftede vægten let og nu med alle tre dommerstemmer. I sidste forsøg bliver vægten øget til 317,5, kg hvilket ville udløse en dansk senior totalrekord samt en master 1 rekord i dødløft. Sunes flotte løft, blev godkendt med alle tre dommerstemmer. Det var meget stolt Sune, der kunne høre den danske nationalsang blive spillet, mens han stod øverst på medaljeskamlen.

12 Efter det obligatoriske holdbillede, der måtte tages om tre gange, da undertegnede har en evne til at lukke øjnene på billeder, var der plads til mad og drikke. Der var lidt travlt i restauranten, hvilket betød at vi måtte vente lidt længe på maden. Denne ventetid var bestemt ikke noget videre problem, for Jan kunne fortælle om Tårnbyløfternes cykelture, der nogle gange godt kan tage lidt over hånd. En motionstur kom til at blive en lille tur til Møens Klint. Tårnby er et godt eksempel på at styrkeløftere godt kan dyrke kondition samtid med at der dyrkes styrkeløft. Jørgen har meget plads i sin vægtklasse, og derfor var der plads til en lille anretning. Det blev en kæmpe medisterpølse med diverse salater og pomme frites på en planke af en tallerken. Erik holdt sig dog ikke tilbage og bestilte samme lille anretning. Det ville ikke overraske nogen, at Erik blev spist akter ud og måtte levne. Det er spændende om medister får nogen positiv indflydelse på Jørgens præstation i morgen.

13 Jørgen Rasmussen Som rosinen i medisterpølseenden var Jørgen manden, der lukkede ballet. Han klarede indvejningen uden at veje under og fik af kontrollanten at vide at han var meget let. En bemærkning som Jørgen ikke lige glemte og flere gange har gentaget. Det skal lige nævnes at aftenens indtag krævede fire toiletbesøg, men så var han også klar Den lette Jørgen havde de bedste forhold en løfter kunne ønske sig med coach Sune og Erik og Eva som assistenter. Sunes styrke skulle vise sig at bane vejen for mange hvide lamper. Vi var spændt på om den lille anretning aftenen inden var en fordel eller en hindring, men squatdragten kom godt på og opvarmningsløftene var nemme og ikke for langt fra vandret. Jørgen har ved flere stævner jagtet 247½ i squat ude held, men det virkede som om dagen var til det. Første løft på 225 kg var lige netop under og blev godkendt med to hvide lamper. Løftet var let, og der blev bedt om 240 til næste løft. Dette var en tro kopi af det første og igen fik Jørgen to hvide lamper og nu blev der sat 247½ kg på stangen. Skulle dette være dagen hvor Jørgen fik sin PR. Jørgen ville have den og pressede sig lidt længere ned. Han moslede den op og fik denne gang helt fair tre hvide lamper. Det var en glad Jørgen der skyndte sig hen til opvarmning. Der var ikke meget tid at spilde, da det kræver muskelstyrke og tålmodighed at få en trøje på Jørgen. Men det havde i Sune. Svenden piblede af den stærke mand mens han sled i det for at trøjen til at sidde perfekt. Endelig sad den som malet på Jørgen og i opvarmningen fløj vægtene op og kom godt ned. Det lovede godt, og vi håbede på endnu en rekord for den tændte lette Jørgen. Åbningsløftet på 160 kg fløj op, og der var ingen problemer med at få stangen ned. Det blev godkendt med tre hvide lamper. Vi var fristet til at springe højere end planlagt, men Jørgen ville gerne skrabe sammen til en PR i totalen, så vi besindede os, og der blev kun bedt om 170 kg i andet løft. Dette var lige så nemt som første og igen tre hvide lamper. Vi snakkede om 180 kg, men valgte det sikre og gik på 175 kg, som også ville være en PR. Det var en super dag for Jørgen særligt i bænk, for det kunne ikke ses, at vægten var blevet øget. Igen et flot og let løft med tre hvide lamper.

14 I dødløft gik Jørgen efter at sikre en PR i totalrekorden og den nye sumostil har bestemt ikke været venner med Jørgen, så der blev startet konservativt på 210 kg i dødløft, der let blev trukket op. Tre hvide lamper og en Jørgen der var godt presset i blot at være i udstyret. I andet løft gik vi efter at sikre en PR i totalen med 5 kg. Det lykkes, dog var det et tungere løft, hvor Jørgen kom lidt ud at hænge med skulderen. Løftet blev godkendt igen med tre hvide lamper. Derfor blev dagens sidste løft kun øget med 7½ kg, et tungt løft som krævede lidt ekstra i toppen. Det blev belønnet med tre hvide lamper og Jørgen kunne prale med 9 godkendte løft og tre PR er i squat, bænk og total. Jørgen var rødsprængt, meget træt men mest af alt meget meget tilfreds. Ud fra en akademisk og emperisk videnskabelig undersøgelse kan vi konstatere at en ½ meter medister, 1l. øl samt ikke at forglemme 250 g. kål og 350 salat giver 9 godkendte løft. Denne opvarmning vil undertegnede opfordre Jørgen til at gentage. Dog er det nødvendigt at coachen er en stærk mand som Sune Bak for at udstyret sidder perfekt. VM master sluttede af med gode løft og godt teamarbejde. Det har været en fornøjelse både på det sportslige og sociale plan at være med til så stort en konkurrence. Ud over at Sune Bak er regerende verdensmester blev han også nummer to på point. Vi glæder os til at se ham modtage pokalen senere i aften. Undertegnede ser frem til EM master2017, som overraskende nok kommer til at foregå i Pilsen. Nu er det tid til takketaler, god mad, drikke og fest. Det er tid til banketten. Tak for opbakningen hjemmefra, håber I har nydt beretningen. Vi ses derhjemme. PS Jeg har se på mulige transportmuligheder her i Estland, der kan afløse IC4 -toget og som er mindst lige så velfungerende. Tager kontakt til DSB når jeg kommer hjem. Førstehåndsberetning Eva Buxbom.

15

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

NM i styrkeløft 2014

NM i styrkeløft 2014 NM i styrkeløft 2014 Det nordiske mesterskab i styrkeløft og bænkpres for seniorer, som bliver afholdt hvert andet år, finder denne gang sted på Island nærmere bestemt Keflavik. Danmark er repræsenteret

Læs mere

Beretning fra EM Master Pilzen 2017.

Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Mandag D. 10/7 2017 Ankomst og dejlig solskin, derefter teknisk møde Kun små ændringer i planen. Tirsdag D. 11/7 2017 Ingen danske løftere. Dag 1 Onsdag D.12-07-2017

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

Dag 1. Fredag d. 31. august

Dag 1. Fredag d. 31. august Dag 1. Fredag d. 31. august Så blev det endelig fredag, og afrejsedagen! Vi mødtes alle tre i Kastrup lufthavn, Mickel kom dog lidt for sent, da han opererede ud fra bor man tæt på, tager man først hjemmefra

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli Beretning fra EM Master 2018 På denne tid hvor studenterne springer ud i dødsdruk og den almindelige danske arbejder har sat tempoet ned til et absolut minimum alt imens der lades op til sommerferie i

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018.

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Annette Pedersen 72 kg klassen Første løfter for seniorerne var Annette Pedersen. Der jo faktisk er Masters 2 løfter, men stadig klarer sig fint i Open kategorien

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra VM i styrkeløft 13-18 november 2017 Pilsen, Tjekkiet Søndag den 12.november Så er det atter engang blevet tid til årets største stævne nemlig VM i styrkeløft. Destinationen er undertegnede

Læs mere

VM Master 2013 Orlando, Florida USA

VM Master 2013 Orlando, Florida USA VM Master 2013 Orlando, Florida USA Så blev det atter engang tid til VM for voksne og i lighed med sidste år afvikles stævnet i USA. Ved første øjekast virker rammerne ganske fine. Der er masser af plads

Læs mere

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Sædvanen tro er det undertegnede, der beretter lidt fra EM master, som for gud ved hvilken gang bliver afviklet

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der

Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der leverer rammene til dette mesterskab, der er kombinationsstævne

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2018

Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Så blev det atter maj, den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere mødes og dyster om medaljer. Atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet det levere rammene til

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Atter engang er Pilsen arrangører, så det er

Læs mere

EM Masters Dag 0 (d. 1/7)

EM Masters Dag 0 (d. 1/7) EM Masters 2019 Dag 0 (d. 1/7) Turen mod EM startede for nogle allerede mandag d. 1/7. Undertegnede, Tanja, Jørgen og Eva kørte fra Horsens kl. 0600 mod Sibiu, Rumænien. Der skulle tilbagelægges ikke mindre

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 Tirsdag d. 4/6 John Terragni (AASK, Master 4, 74 kg klassen): Og SÅ er VM klassisk skudt i gang! Også i dén grad, idet vi skulle tidligere op end fuglene

Læs mere

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Atter engang er det Pilsen der ligger rammer til EM master og atter engang er det undertegnede der har fornøjelsen

Læs mere

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn Beretning VM Calgary Så blev det tid til dette års verdensmesterskaber i klassisk styrkeløft! Fra Dansk side stiller vi op med i alt 6 løftere: Charlotte Esbjørn fra Roskilde AK, Erik Rasmussen fra ER

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2017

Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Så blev det atter den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere skulle vise hvad fliden i træningslokalerne rund omkring kunne række til. Denne gang i en kombineret

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018 World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, 23-28 April, 2018 Beretning - søndag! Peter Bøgh Larsen, international kategori 2 dommer, og ut.

Læs mere

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Så blev dette atter engang tid til at Europas stærkeste M/K for voksne skal kæmpe mod kiloene. I år foregår stævnet i Hamm i Luxembourg og ikke i Pilsen,

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Park Hotel med meet director Vladimir Mati i spidsen ligger nok engang hus til kampen mod kiloene og fighten om medaljerne blandt Europas stærkeste

Læs mere

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, 14-19. maj 2018 Vantaa-Finland Beretning - torsdag Natten mellem onsdag og torsdag, bliver ut. hentet af Jacob Stegelmann og hans far, som er så

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang, for os, i noget uvante rammer, idet

Læs mere

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft I år blev det Danmarks tur til at afholde Europamesterkaberne i klassisk styrkeløft. Stævnet er efterhånden ved at vokse sig pænt stort i år er der ca. 380 deltagere

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af?

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af? Frederikshavns Stærkeste 2016 side 1/6 tilmelding Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Har du deltaget i stævner før? Ja: Nej: Hvis ja, hvilke? Hvilket

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Turen mod årets VM startede for nogens vedkommende i Horsens hvor der var fælles afgang mod Luxembourg i det hvide lyn. Godt pakket med

Læs mere

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz VM Salo, dag 1 Nicki Lentz Så er første dag i Salo ovre og det er tid til en lille rapport til alle jer derhjemme. Nicki og undertegnede tog afsted fra Kastrup i går aftes på en sen afgang kl 20.30.. Hermed

Læs mere

Rapport fra VM Bænkpres 2016

Rapport fra VM Bænkpres 2016 Rapport fra VM Bænkpres 2016 Masters, beretning fra Jan Vestergaard Dag 1: Charlotte Esbjørn og Michael Melchiorsen klarede på flotteste vis indmarchen, godt de gamle kan tage over når de unge endnu ikke

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 2018

Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Så blev det den tid på året, hvor verdens stærkeste styrkeløftere skulle fighte om æren, titlen og medaljerne i vores broderland Sverige. Vi har hele 6 løftere til start

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv.

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv. Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5 doping DOPING POLITIK Frederikshavns Stærkeste crew tager lang afstand fra doping. Derfor vil reglerne efter sidste års stævne 25/04-15, blive strammet væsentligt,

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Så har masters løftet og efter rigtig flotte præstationer fra Niels, Pia og Erik, er det nu snart de unges tur til at komme i ilden. For god ordens skyld

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang er tyskerne arrangører og vi er

Læs mere

World Championships Classic Powerlifting 2014

World Championships Classic Powerlifting 2014 World Championships Classic Powerlifting 2014 Ankomsten, beretning fra Sune Bak Verdensmesterskabet i raw styrkeløft afholdes i år i Potchefstroom i Sydafrika, som er en mellemstørrelses universitetsby

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 Fredag d. 16/6: Så er det igen tid til en tur ud i verden sammen med løfterne fra landsholdet i klassisk styrkeløft. Denne gang går turen til Minsk, hovedstaden i Hviderusland.

Læs mere

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 Første del af beretning søndag! Vel ankommet søndag eftermiddag i Kaunas lufthavn og afhentet

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA Titel på øvelse: Frastødte magneter Deltagere: alle 1. Alle går rundt imellem hinanden i rummet. Husk at fylde hele rummet ud. 2. Man udvælger en person i sine tanker,

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

VM Master 2012 Killeen, Texas USA

VM Master 2012 Killeen, Texas USA VM Master 2012 Killeen, Texas USA Undertegnede og Eva Buxbom startede den lange tur mod Killeen fra Billund søndag morgen. Efter en kort tur på godt en time landede vi i Frankfurt. Her var vi lidt presset

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44.

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Alting er skjult for dit øje, indtil du ser det. Jeg holdt engang i krydset ved Teglgårdsvej, og

Læs mere

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018 Lørdag, den 27. oktober 2018 Standerskiftetale lørdag den 27. oktober 2018 Kære medlemmer, kære sejlere Så er det blevet tid til, at vi står her igen, denne gang for at udskifte standeren, der symboliserer

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Tæt på 3 kvinder: Aldrig mere yoyo-vægt KLIK HER OG SE HVORDAN DU SELV KAN STOPPE YOYO VÆGTEN

Tæt på 3 kvinder: Aldrig mere yoyo-vægt KLIK HER OG SE HVORDAN DU SELV KAN STOPPE YOYO VÆGTEN Tæt på 3 kvinder: Aldrig mere yoyo-vægt KLIK HER OG SE HVORDAN DU SELV KAN STOPPE YOYO VÆGTEN Af: Christina Bølling, foto: Ditte Capion Jeg har altid taget store portioner, både af mad og af livet Efter

Læs mere

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS BLÅ NEGL 24 26 FEB 2017 FELTAVIS Nr. 01 Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland Klar parat start Blå Negl 2017 Den 24/02-17 kl. 1956 var det 19. gang at Blå Negl blev iværksat. I år med rekord stor deltagelse

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Vi havde allerede boet på modtagelsen i tre år. Hver uge var der nogen, der tog af sted. De fik udleveret deres mapper i porten sammen med kortet,

Vi havde allerede boet på modtagelsen i tre år. Hver uge var der nogen, der tog af sted. De fik udleveret deres mapper i porten sammen med kortet, Vi havde allerede boet på modtagelsen i tre år. Hver uge var der nogen, der tog af sted. De fik udleveret deres mapper i porten sammen med kortet, der anviste vejen. Siden så vi dem aldrig mere. 8 9 Dagen

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

EM Bænkpres Tirsdag-Onsdag:

EM Bænkpres Tirsdag-Onsdag: EM Bænkpres 2018 Tirsdag-Onsdag: Denne beretning starter lidt tidligere end en beretninger normalvis gør, da undertegnede denne gang også fungerer som træner/praktiske gris for vores eneste mastersløfter,

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin Step Stepbænken er et ideelt træningsredskab, som du kan have derhjemme, hvor kondition, styrke, koordination og balance trænes og udfordres. Du træner primært dine muskler i ben og balder. Effekten fra

Læs mere

HUSK I FORM LØBET 2016 DAG 1 DAG 3 DAG 4 DAG 5 DAG 6. 1 km langsomt. Pause: 1 min x 4. Pause: 2 min x 4. Pause: 2 min. 2 km fart.

HUSK I FORM LØBET 2016 DAG 1 DAG 3 DAG 4 DAG 5 DAG 6. 1 km langsomt. Pause: 1 min x 4. Pause: 2 min x 4. Pause: 2 min. 2 km fart. 3 kvinder blev flere minutter hurtigere sådan gjorde de! HUSK I FORM LØBET 2016 På kun 30 dage kan du forbedre din løbetid, hvis du følger I FORMs løbeprogram. Alle kan være med, for programmet tager udgangspunkt

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft november 2016 Orlando, Florida Søndag den 8.november

Beretning fra VM i styrkeløft november 2016 Orlando, Florida Søndag den 8.november Beretning fra VM i styrkeløft 13-20 november 2016 Orlando, Florida Søndag den 8.november Dette år blev VM open afholdt i USA, hvilket krævede en længere rejse for undertegnedes og rejseledsagerene Klaus

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island 1. Dag Kære alle derhjemme Hermed en kort beretning fra Reykjarnæs, Island. 81 løftere, 11 dommere og et ukendt antal hjælpere udgør mandskabet ved Europamesterskabet

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Introduktion til step

Introduktion til step Øvelser til step Introduktion til step Stepbænken er et ideelt træningsredskab, som du kan have derhjemme, hvor kondition, styrke, koordination og balance trænes og udfordres. Du træner primært dine muskler

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Lad os rejse os og høre fra apostlens Paulus brev til romerne:

Lad os rejse os og høre fra apostlens Paulus brev til romerne: Reformationsgudstjeneste Konfirmanderne medvirker Salmer: 487, 337, 289 / 336, 29 Rom. 3. 21-26 Rødding, 13. marts 2016 Lad os rejse os og høre fra apostlens Paulus brev til romerne: Men nu har Gud vist,

Læs mere

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk Side 1 Trin 1. Seletræning. Kaninen er minimum 10 uger gammel og du har brugt masser af tid på at oprette et tillidsforhold til den. Den er tryg ved at du tager den ud af buret så nu er tiden kommet hvor

Læs mere

Forspil. Sofiero den første dag.

Forspil. Sofiero den første dag. SOFIERO 2005. - iinntteerrnnaattiioonnaall hhuunnddeeddeebbuutt. Forspil. Ikke fordi det har meget med skønhedskonkurrence at gøre men altså, vi var lige til hyrdehundekursus hos Ditte og Christian ugen

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster og akkorder

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster og akkorder Smag for leg Tekster og akkorder Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk +45-28 40 66 95 morten@mortenmusik.dk Indhold Smag for leg... s. 3 Hvem vil lave suppe... s. 4 Grøntsagsgymnastik...

Læs mere

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1 Deltagere: Dame junior compound: Natacha Stütz Herre junior compound: Simon Olsen, Tore Bjarnason, Mathias Fullerton Herre senior compound: Martin Damsbo Holdleder: Dan Hansen Rejsebrev 1 Mandag den 25.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere