EM Masters Dag 0 (d. 1/7)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EM Masters Dag 0 (d. 1/7)"

Transkript

1 EM Masters 2019 Dag 0 (d. 1/7) Turen mod EM startede for nogle allerede mandag d. 1/7. Undertegnede, Tanja, Jørgen og Eva kørte fra Horsens kl mod Sibiu, Rumænien. Der skulle tilbagelægges ikke mindre end 2000km i den hvide racer. Undertegnede agerede co-driver, hvilket medførte at der blev drejet forkert en enkelt gang i Berlin, hvilket udløste følgende reaktion fra Jørgen Turen gik da videre, og der blev taget en overnatning i Szeged i Ungarn efter godt og vel 16 timers kørsel. Dag 1 (d. 2/7) På denne dag ankom den lille firkløver til Sibiu, Rumænien. Efter lang tids søgen efter en parkeringsplads fik vi alle tjekket ind og fik lavet vores lifter og coaching kort. Faciliteterne på stævnestedet var overraskende gode og der var ikke mindre end 5 eleiko racks i opvarmning, samt alle de skiver man kunne ønske sig. Denne dag ankom Henning og Birgitte også og fik tjekket ind på deres respektive hotel. Dag 2 (d. 3/7) I dag kom så dagen, hvor Eva skulle i aktion. Der blev vejet sikkert ind på 56,71 og der var endda plads til morgenmad. Det skulle vise sig at blive en rigtig god dag for Eva på kontoret. Der blev lavet en masters 2 verdensrekord på 170,5kg i squat. Her blev der også forsøgt på 175,5 men der måtte desværre erkendes, at dommerne var meget hårde med dybden på dagen, så den blev desværre underkendt. I bænkpres lavede Eva 92,5, hvilket rakte til en ny master 2 nordisk rekord og en ny dansk rekord også. Dette var også første gang i lang tid, at Eva havde lavet over 90kg i bænkpres. Så kom vi til dødløft, Evas rigtig gode disciplin. Her blev åbnet sikkert på 170kg, hvilket sikrede en masters 2 verdensrekord i totalen på ikke mindre end 433kg, hvilket var en forbedring med 9kg. Til andet forsøget blev der meldt 177,5kg, men denne blev desværre for tung for grebet. Dette skyldes højst sandsynligt primært at Jørgen og undertegnede havde for fede fingre, til at hjælpe Eva ordentligt på med dragten, så det brugte hun også selv mange fingerkræfter på. Alt i alt en god dag på kontoret og Eva kunne tage tilbage til Danmark med ikke mindre end 4 guldmedaljer og titlen som bedste løfter på tværs af alle vægtklasser.

2 På denne dag skulle Steen også en tur i ilden. Her blev der vejet sikkert ind på 92,07kg. Steen var nomineret til en 1. plads i et stærkt felt, hvor konkurrenten var tæt på, så alt kunne ske på denne dag. Her agerede undertegnede coach, hvortil Henning også hjalp til. Der blev i første forsøg meldt 170kg, men denne blev desværre underkendt på manglende dybde. Vi vurderede, at vi godt kunne putte 5kg mere på, da det ville blive nemmere, at komme i dybde, hvilket også viste sig at være sandt. I 2. forsøg fik Steen 175kg med sig. Der blev meldt 185kg i 3. forsøget, hvilket ville give en klar fordel i kampen om guldmedaljen i totalen. Hertil blev der taget et par helt nye knæbind i brug og de fik også lidt mere gas. Løftet blev desværre underkendt pga. manglende dybde, men blev løftet som var de en tom stang, så den er der højst sandsynligt næste gang. Dog udløste Steens løft på 175kg en guldmedalje i squat. I bænkpres fik Steen 115kg med. Der blev meldt 120kg i 3. forsøget i håb om at presse britten lidt mod dødløften, men de var desværre for tunge. Så kom dødløft, hvor det hele skulle afgøres. Der blev let løftet både 170kg og 177,5kg. I 3. forsøget blev der meldt 187,5kg som ville udløse en 1. plads sammenlagt. Steen trak alt hvad han nogensinde havde lært, men den var desværre for tung. Steen endte med en total på 467,5kg og en anden plads. Det havde været en lang dag, så vi gik alle ud og spiste pasta og pizza bagefter, hvor Steen fik sig en dejlig rumænsk øl, som må siges at være velfortjent.

3 Dag 3 (d. 4/7) I dag skulle Tanja og Henning i ilden. Tanja vejede ind på 76,80kg, så det var jo meget sikkert og der var massere plads til morgenmad og kaffe. Under opkøringen havde Tanja og squat dragten ikke været super gode venner, så der blev besluttet, at der kun blev brugt knæbind i squatten. Der blev meldt 105kg som første forsøg, men den var desværre ikke helt dyb nok. Denne historie gentog sig i 2. forsøget. Til 3. forsøget på samme vægt besluttede undertegnede sig for, at det nok ville være en god ide, at kalde Tanja i dybde. Heldigvis blev 3. forsøget i squat godkendt 2-1 og Tanja var ekstremt lettet, nu var vi ordentligt i gang. I bænkpres blev der lavet 82,5kg i 3. forsøget, hvilket er en ny dansk rekord med 1kg. Under opkøringen havde dødløftdragten også drillet lidt, så aftenen før måtte undertegnede tage den på, da Tanja synes den virkede lidt lille. Undertegnede fik også denne dødløft dragt på efter nogen tids hårdt arbejde uden hverken plastikposer, suitslippers eller babypuder, og gik derefter lidt rundt i den på hotellet. Dødløften gik helt fantastisk for Tanja på dagen, og der blev trukket 127,5kg i 3. forsøget, hvilket var en pr med 2,5kg efter et vægttab på 6kg, hvilket godt kunne mærkes på styrken under opkøringen. Tanja endte med at få en samlet 2. plads og kunne derfor drage hjem til Danmark med 4 sølvmedaljer.

4 Henning skulle også løfte på denne dag, men måtte desværre trække sig grundet madforgiftning og feber. Dette havde medført at Henning havde været oppe hele natten, og var derfor også totalt drænet for væske dagen efter, så han traf denne beslutning om at sidde over mod sin gode vilje. - Simon Berg Rasmussen

5 Fredag den 5. juli Master 2 herrer Det danske master 2 hold for herrer bestod af fire løftere fra TSK, nemlig Thomas Reimers i -59 kg klassen, Jan Sahlgren i -74 kg klassen, Claus Jørgensen i -120 kg klassen og Morten Sørig i +120 kg klassen og endnu en flok TSK ere som trænere, med Mickel Dahl i spidsen, som manden med overblikket. Thomas og Jan var i morgenindvejningen, og endte, efter lidt forvirring omkring 74 kg klassen, også begge i første gruppe. Efter langvarig væsketerapi, i form af jogging på Sibiu Stadion og englehop i løbet af natten, endte Thomas med at veje sikkert ind på kg. Tøjkrise nr. et blev afværget i form af en aflagt Danmarks t-shirt str år, og så var Thomas ellers klar til at give den gas. I squatten lagde han hårdt ud med tre godkendte løft på hhv. 170, 180 og kg, hvilket var dansk seniorrekord med 27.5 kg og M1/M2-rekord med 40 kg(!!) og disciplinguld. I bænken brillierede Thomas ligeledes med tre godkendte løft ( kg), dansk M1/M2-rekord med ti kg og igen disciplinguld. Som afslutning på en glimrende dag fik Thomas også tre godkendte dødløft ( kg), dansk seniorrekord med fem kg og M1/M2-rekord med 22.5 kg og igen disciplinguld. Totalen på 490 kg var dansk seniorrekord med ti kg og M1/M2-rekord med imponerende 72.5 kg. Thomas blev dermed europamester til sit første internationale stævne. Ingen havde dog fortalt Thomas, at man skal have landsholdstræningsdragt på til medaljeoverrækkelsen, men heldigvis er Thomas ikke kun stærk, men også hurtig på benene, så han løb over efter et par joggingbukser på hotellet, og lånte Kathrines overdel og kunne således lade sig hylde til den danske nationalmelodi.

6 Jan vejede hæderligt ind på kg, men var dog stadig næsttungest i den seks mand store 74 kg klasse. Jan, som tidligere har været kendt som noget usikker mht. squatdybden, har for nylig fået ny personlighed, også kendt som Sikkerheds-Jan. Det blev til tre godkendte squat med serien kg. Grundet den høje kropsvægt, rakte det desværre kun til en disciplinbronze, à kg med finnen på andenpladsen. Jan er generelt ikke en person, der lader ryste af noget som helst, heller ikke en dårlig opvarmning. Så selvom den sidste bænkpres blev sendt i gaflerne, åbnede han sikkert på plateauet med 125 kg. 130 kg var tæt på i både andet og tredje forsøg, men manglede desværre lige det sidste. Det ændrede dog ikke på placeringen i disciplinen, som igen blev til en flot bronze. De fem kg kunne dog have været yderst brugbare i totalen og kampen om den samlede bronzemedalje. Ydermere valgte Jan at løfte første dødløft på 200 kg uden at have fat i stangen, og han måtte således give fortabt halvvejs. I andet forsøg var vægten dog intet problem. Da Jan desværre både var tungere og tidligere inde i dødløft end den franske konkurrent til den samlede bronze, måtte der til tredje forsøg øges i forhold til, hvad Jan helt sikkert kunne løfte. Det blev 205 kg, som Jan klarede uden problemer. Desværre for Jan klarede franskmanden også sidste løft, så med 540 kg blev Jan nr. fire, à kg med bronzevinderen.

7 I eftermiddagsindvejningen var både Claus og Morten i gruppe to. Desværre virkede det som om, at alle dagens godkendte squat var blevet opbrugt om morgenen. Så da gruppe 1 (93 og 105 kg klassen) havde fået omkring halvdelen af deres squat underkendt, var det ikke uden nervøsitet, at Claus og Morten gik på plateauet.

8 Claus lagde ud med 220 kg, som desværre blev noget for høje i første forsøg og en aaaaanelse for høje i andet forsøg, som blev underkendt 2-1. Til sidste forsøg blev der øget til 235 kg. Det viste sig desværre at være en overmodig beslutning, da løftet blev for tungt, og Claus dermed bommede ud, og sagde tak for i dag. Vi tog både bælte og snørrebånd fra ham, inden han gik på hotellet. Morten havde også lidt problemer med at finde dybden. Første forsøg på 320 kg blev underkendt 2-1. Der blev øget til 330 kg, som igen blev underkendt 2-1, dog med en hvid lampe nu i den anden side. Til sidste løft slækkede Mickel lidt på bindene, og Morten holdt et mere jævnt tempo til en godt sammenkrøllet position og fik trykket de 330 kg overbevidende til tre hvide lamper og en dansk M2-rekord med 27.5 kg. Det gav en disciplinguld med 45 kg ned til nr. to og ros fra begge dommerne Thorsen. I bænk har Morten på det seneste arbejdet med nogle teknikændringer, der bl.a. skal modvirke hans tidligere tendens til at løfte røven. I dag var der ingen tvivl, og alle tre løft ( kg) blev klaret overbevisende med udelukkende hvide lamper. Indtil allersidste løft lå Morten til disciplinguld, da den estiske favorit i bænk havde lidt problemer med at få godkendt sin startvægt på M2-verdensrekord, 293 kg. Den kom dog op i sidste forsøg, og således var der lagt

9 op til en tæt dyst om det samlede guld. Efter første runde i dødløft førte Morten med 2 kg. Men da esteren var den stærkeste dødløfter, havde han herefter den taktiske overhånd. Der blev valgt en øgning på 12.5 kg til 230 kg til Morten. Desværre oplevede han samme problemer som Eva og Jan, og tabte stangen (samt huden på begge tommelfingre), da vægten var næsten helt oppe. Da esteren samtidig klarede sit andetforsøg, og der ingen trusler var bagfra, var det nødvendigt at øge til tredjeforsøg. Efter at have jagtet stævnesalen rundt efter en rulle tape og tapet Mortens tommelfingre godt op, skulle kg forsøges, men desværre forgæves i dag. Totalen på kg var rigeligt til samlet sølv og dansk M2-rekord med 17 kg, mens guldet gik til esteren på kg. Samlet set blev det danske hold nr. fire i holdkonkurrencen havde Claus ikke smidt 12 point væk, var det blevet til en andenplads. ;-) Kathrine Bak

10 Lørdag den 6. juli Master 1 herrer første dag Så blev det tid til de unge herrer. I formiddagens gruppe løftede de letteste op til 83 kg klassen. Her havde Danmark én løfter med i form af Morten Rasmussen fra TSK i 66 kg klassen. Efter en smule afsvedning vejede Morten ind på kg, og var således klar til kamp. I squatten åbnede Morten med kg, som desværre blev kortet en smule i første forsøg. Anden gang var der dog ingen problemer, og vægten blev både løftet let og godkendt. I sidste omgang forsøgte Morten med kg, som desværre blev en smule for tunge. Det blev dog stadig til guld i øvelsen og dansk M1rekord med 21.5 kg. I bænkpres åbnede Morten sikkert på 150 kg og fik også kg med i andet forsøg. Dernæst blev der bestilt 160 kg, men det sortnede for Morten i bunden, og vægten blev selvsagt for tung. Endnu engang blev det til en guldmedalje i øvelsen og dansk M1-rekord med 52.5 kg i trekampsbænk og 7.5 kg i enkeltbænk. Så var det tid til Mortens favoritøvelse, dødløft. Morten åbnede stille og roligt med 195 kg, som ikke voldte nogen problemer. I andet forsøg blev det til et sikkert, men dog en smule tungere løft på kg. I sidste omgang skulle der forsøges med kg, som desværre lige var nogle kg for meget på dagen. Men det gjorde dog ikke så meget det blev igen til disciplinguld, og selvfølgelig også guld i totalten med kg. Dødløften var dansk M1-rekord med 12.5 kg og totalen med hele 91.5 kg. Efter en tilfredsstillende dag på kontoret kunne Morten således lade sig hylde med nationalsangen og fire guldmedaljer. Lørdag eftermiddag var det endelig tid for Kim Dahl i 93 kg klassen. Der skulle svedes en del, men det lykkedes Kim at veje ind på kg, hvilket dog gjorde ham næsttungest i klassen, og den tungeste i favoritfeltet. På forhånd var Kim nomineret til en fjerdeplads ud af otte. Dog havde tyskeren, der var nomineret 1 er meldt fra på forhånd, og det så derfor pludseligt ekstra spændende ud omkring guldet. Kim havde sat alle startvægtene meget konservativt, og øgede da også den meldte åbner i squat fra 280 kg til kg. Op til dette stævne har Kim trænet hårdt og disciplineret på Mickels program, og det kunne ses på plateauet. Kim løftede såvel de kg som andet og tredje på hhv kg og 305 kg sikkert. De 305 kg var ny dansk M1-rekord med 2.5 kg og rakte til sølv i squat på samme kg som guldet. I bænk havde Kim oprindeligt meldt 180 kg som startvægt, dog med en plan om, at der skulle åbnes på kg. Efter et miss på 190 kg i opvarmningen blev det dog vurderet, at 185 kg ville være en mere passende startvægt. Det viste sig heldigvis, at der ikke var nogen grund til bekymring. Kim fik godkendt

11 serien kg kun med en enkelt rød lampe på det første forsøg. Det blev til en fjerdeplads i bænkpres, à kg med bronzen. Men vigtigst af alt, der blev skrabet godt sammen til totalen i forhold til franskmanden, som nu så ud til at være den værste konkurrent i forhold til det sammenlagte guld. I dødløft åbnede Kim let på 265 kg. Franskmanden havde justeret sin åbner til 260 kg, og var således foran på kropsvægt efter første runde. Men det er jo altid en fordel at ligge i baghånd som den stærkeste dødløfter, så det var bare at melde 7.5 kg over franskmandens forsøg i de resterende to løft. Derfor blev der valgt kg i andetforsøget, som igen blev løftet med overskud. Franskmanden havde fået et halvtungt løft på 270 kg godkendt i andetforsøg, og han valgte derfor klogeligt en konservativ øgning til 275 kg i sidste løft. Et miss ville gøre Kim til europamester. Men det så ud til at være det helt rigtige valg af franskmanden, som fik løftet de 275 kg ret tungt men uden tvivl godkendt. Presset var derfor igen på Kim, der nu skulle have kg (disciplinsølv) med i sidste løft, hvis han ville være europamester. Det ville han heldigvis gerne, og det danske hold kunne bryde ud i stor jubel. Det er vist første gang i karrieren, at Kim fik ni godkendte løft?! Udover guldet kunne Kim også glæde sig over den flotte total på kg, som er ny dansk M1-rekord med 7.5 kg. En meget glad og stolt Kim kunne herefter lade sig smykke med guldmedaljen for anden gang i karrieren første gang var i 2011 som ung førsteårsmaster. Trods opfordringer om fællessang til nationalmelodien, var det angiveligt kun Kathrine, der kunne teksten, og resten af hallen (eller i hvert fald de omkringstående) måtte således holde sig for ørerne endnu engang.

12 Da stævnet afholdes i en hal lige ved Sibiu Stadion, skulle det sjældne TSK-mesterskab i 400 m løb herefter afgøres. Kathrine er regerende mester fra sidste gang på Hvidovre Stadion i I mellemtiden er en gang slidgigt dog kommet i vejen, så kampen om sejren skulle i stedet stå mellem de lette Thomas Reimers og Morten Rasmussen og den stædige Mickel Dahl. Hvis der nogensinde havde været nogen tvivl, kommer man rigtig langt med stædighed, og Mickel trak sig sejrrigt ud med en tid på 1 min 7 sek og 81 hundredele med Thomas og Morten ikke langt efter. Kathrines adstadige tempo på 2 min 11 sek var dog en succes i den forstand, at det ikke resulterede i nogen skader. Da vi kom tilbage til de flestes hotel, havde Sune, Sarah og Isabell havde slået sig til flokken efter et ca. otte timers ikke-planlagt ophold i lufthavnen i München. I samlet flok kunne 13 af de 14 resterende mand tage ned at nyde en aftensmad på New York, som efterhånden er blevet vores stamsted. Birgitte var desværre blevet syg, så hun blev hjemme på hotellet og forsøgte at komme sig inden sin dommersession søndag. Søndag den 7. juli Master 1 herrer anden dag Så blev det tid til holdets sidste mand, Sune Bak fra HSF i -120 kg klassen. Sune har trænet godt og ligget i kcal-overskud siden DM, men var dog noget spændt på dagsformen grundet en noget anderledes træningsform end den vante samt en noget stram trøje. Sune plejer dog at være sikkerheden selv, så vi andre var ganske fortrøstningsfulde på hans vegne. På forhånd lå Sune til en førsteplads på nomineringerne, og ligeledes på startvægtene. Der var dog ingen tvivl om, at det godt kunne gå hen at blive tæt med den rumænske hjemmebanefavorit Sorin Cazacu. Inden Sune kunne komme igang med at varme op, skulle der dog lige stemmes. Der var meldt 15 mand til i de to vægtklasser (-120 og +120), og dommerne lod det være op til løfterne, om de ville løfte i én eller to grupper, selvom grænsen ifølge regelbogen går ved 14 løftere. Med et afstemningsresultat på 12-3 valgte løfterne at være i én gruppe. Efter en god, lang opvarmning gik Sune planmæssigt ind på kg i squat. Den på forhånd planlagte serie med et andetforsøg på kg og kg i tredjeforsøg blev løftet, som var det startvægte. De kg var dansk M1-rekord med 2.5 kg, og var rigeligt til disciplinsølv efter hjemmebanefavoritten, der er kendt for at være stærk i squat og bænkpres, men knap så stærk i dødløft. Det skal i øvrigt lige nævnes, at der iflg.

13 Mickel var 20 kg mere at hente i bindene og 20 kg mere i Sune, så vi forventer at se kg i squat til VM Master til efteråret. Så var det tid til bænkpres. Den frygtede stramme trøje skulle dog vise sig at drille. Første forsøg på 250 kg kom meget dårligt ned, og derfor desværre ikke op igen. Måske lidt konservativt valgte Sune at blive på samme vægt til andet løft. Selvom det stadig så ud til at være noget svært at få stangen til brystet, gik det dog bedre, og stangen kom både ned og op. Der var lidt hak undervejs, men for os i publikum så det dog ikke ud til, at der var nedadgående bevægelse. Der var heldigvis også kun én negativ dommer i stolen denne formiddag, så løftet blev godkendt 2-1. Til tredje forsøg blev der bestilt 260 kg, som så ud til at være et noget bedre løft. Der sneg sig dog en enkelt rød lampe ind fra den ene sidedommer, men 2-1 er jo som bekendt nok. Det blev endnu engang til en disciplinsølvmedalje efter rumæneren, der fik 270 kg i bænkpres i tillæg til sine kg i squat. Sune havde god tid til at varme op i dødløft, da han var sidste mand i runden. Der blev spillet konservativt fra både rumæneren, der sænkede sin startvægt til 230 kg og fra Sune, der gik 5 kg ned til 290 kg. Rumæneren tog derefter et godt spring til kg, men Sune gik på kg, der så godt som vil sikre ham guldet sammenlagt. Begge klarede uden problemer, og rumæneren indså, at han ikke kunne hente Sune, og gik derfor blot på kg for at sikre en medalje i dødløft. Sune skulle bruge kg for en total på 915 kg for at blive nr. tre i pointkampen overall. Det mente han dog var at presse citronen for meget, og i stedet faldt valget på kg, der ville give 910 kg og en dansk M1-rekord i total. Det var desværre også lige et par kg for meget på dagen, men 900 kg ligeud var stadigvæk rigeligt for Sune, der var hhv. 20 kg foran rumæneren på andenpladsen og kg foran italieneren på tredjepladsen. Endnu engang skulle der således synges Der er et Yndigt Land. Heldigvis var der denne gang flere, der bød ind, så Kathrines stemme kunne overdøves.

14 En virkelig flot indsats af de danske M1-herrer, der med kun tre deltagere præsterede at få tre europamestre og dermed 36 point til holdkonkurrencen. Det var nok til en flot tredjeplads, kun seks point fra Storbritannien på andenpladsen og syv point fra Italien på førstepladsen begge nationer vel at mærke med det maksimale antal tællende atleter, nemlig fem. Og faktisk en virkelig flot indsats af holdet som helhed, må man sige. Hvis vi lige skal opsummere, så blev det til guld, bedste løfter og flere verdensrekorder til Eva Buxbom i -57 kg M2, sølv til Tanja Rasmussen i -84 kg M1, sølv til Steen Wissing i -93 kg M4 (aka Master Max), guld til Thomas Reimers i -59 kg M2, en fjerdeplads til Jan Sahlgren i -74 kg M2, sølv til Morten Sørig i +120 kg M2, guld til Morten Rasmussen i -66 kg M1, guld til Kim Dahl Hansen i -93 kg M1 og guld til Sune Bak i -120 kg M1. Eneste malurt i bægeret var en udbomning til Claus Jørgensen, samt at Henning Thorsen desværre blev forhindret i at stille til start grundet sygdom. Sidstnævnte, sammen med Birgitte Thorsen, hoppede dog flittigt i dommertøjet igennem hele stævnet. Steen vendte næsen hjemad søndag ved middagstid, og det meste af Tårnby sidst på eftermiddagen, mens Henning, Birgitte, Sune, Sarah, Isabell, Morten og Kathrine tog til banket og alle rejser hjem mandag. Arrangøren skal have stor ros for stævnet og ganske usædvanligt også for banketten. Maden var udmærket, drikkevarer var der rigeligt af, og der var sørget for underholdning, som ikke var for langtrukken, men som derimod fik mange ud på dansegulvet. En rigtig hyggelig aften og afslutning på stævnet. Tak for denne gang og tak til alle for en god tur.

15 Kathrine Bak

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Beretning fra EM Master Pilzen 2017.

Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Mandag D. 10/7 2017 Ankomst og dejlig solskin, derefter teknisk møde Kun små ændringer i planen. Tirsdag D. 11/7 2017 Ingen danske løftere. Dag 1 Onsdag D.12-07-2017

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

Dag 1. Fredag d. 31. august

Dag 1. Fredag d. 31. august Dag 1. Fredag d. 31. august Så blev det endelig fredag, og afrejsedagen! Vi mødtes alle tre i Kastrup lufthavn, Mickel kom dog lidt for sent, da han opererede ud fra bor man tæt på, tager man først hjemmefra

Læs mere

NM i styrkeløft 2014

NM i styrkeløft 2014 NM i styrkeløft 2014 Det nordiske mesterskab i styrkeløft og bænkpres for seniorer, som bliver afholdt hvert andet år, finder denne gang sted på Island nærmere bestemt Keflavik. Danmark er repræsenteret

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli Beretning fra EM Master 2018 På denne tid hvor studenterne springer ud i dødsdruk og den almindelige danske arbejder har sat tempoet ned til et absolut minimum alt imens der lades op til sommerferie i

Læs mere

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018.

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Annette Pedersen 72 kg klassen Første løfter for seniorerne var Annette Pedersen. Der jo faktisk er Masters 2 løfter, men stadig klarer sig fint i Open kategorien

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Atter engang er det Pilsen der ligger rammer til EM master og atter engang er det undertegnede der har fornøjelsen

Læs mere

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, 14-19. maj 2018 Vantaa-Finland Beretning - torsdag Natten mellem onsdag og torsdag, bliver ut. hentet af Jacob Stegelmann og hans far, som er så

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Sædvanen tro er det undertegnede, der beretter lidt fra EM master, som for gud ved hvilken gang bliver afviklet

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 Tirsdag d. 4/6 John Terragni (AASK, Master 4, 74 kg klassen): Og SÅ er VM klassisk skudt i gang! Også i dén grad, idet vi skulle tidligere op end fuglene

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra VM i styrkeløft 13-18 november 2017 Pilsen, Tjekkiet Søndag den 12.november Så er det atter engang blevet tid til årets største stævne nemlig VM i styrkeløft. Destinationen er undertegnede

Læs mere

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 Første del af beretning søndag! Vel ankommet søndag eftermiddag i Kaunas lufthavn og afhentet

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Park Hotel med meet director Vladimir Mati i spidsen ligger nok engang hus til kampen mod kiloene og fighten om medaljerne blandt Europas stærkeste

Læs mere

VM Master 2013 Orlando, Florida USA

VM Master 2013 Orlando, Florida USA VM Master 2013 Orlando, Florida USA Så blev det atter engang tid til VM for voksne og i lighed med sidste år afvikles stævnet i USA. Ved første øjekast virker rammerne ganske fine. Der er masser af plads

Læs mere

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018 World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, 23-28 April, 2018 Beretning - søndag! Peter Bøgh Larsen, international kategori 2 dommer, og ut.

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Atter engang er Pilsen arrangører, så det er

Læs mere

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 Steen Wissing En lille reportage fra dagens dansker i ilden, Steen Wissing. Dagen startede lidt nervøst ud, da Steen valgte at gå på vægten i går aftes,

Læs mere

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn Beretning VM Calgary Så blev det tid til dette års verdensmesterskaber i klassisk styrkeløft! Fra Dansk side stiller vi op med i alt 6 løftere: Charlotte Esbjørn fra Roskilde AK, Erik Rasmussen fra ER

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2017

Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Så blev det atter den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere skulle vise hvad fliden i træningslokalerne rund omkring kunne række til. Denne gang i en kombineret

Læs mere

EM Bænkpres Tirsdag-Onsdag:

EM Bænkpres Tirsdag-Onsdag: EM Bænkpres 2018 Tirsdag-Onsdag: Denne beretning starter lidt tidligere end en beretninger normalvis gør, da undertegnede denne gang også fungerer som træner/praktiske gris for vores eneste mastersløfter,

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang er tyskerne arrangører og vi er

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2018

Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Så blev det atter maj, den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere mødes og dyster om medaljer. Atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet det levere rammene til

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Så blev dette atter engang tid til at Europas stærkeste M/K for voksne skal kæmpe mod kiloene. I år foregår stævnet i Hamm i Luxembourg og ikke i Pilsen,

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der

Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der leverer rammene til dette mesterskab, der er kombinationsstævne

Læs mere

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz VM Salo, dag 1 Nicki Lentz Så er første dag i Salo ovre og det er tid til en lille rapport til alle jer derhjemme. Nicki og undertegnede tog afsted fra Kastrup i går aftes på en sen afgang kl 20.30.. Hermed

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af?

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af? Frederikshavns Stærkeste 2016 side 1/6 tilmelding Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Har du deltaget i stævner før? Ja: Nej: Hvis ja, hvilke? Hvilket

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang, for os, i noget uvante rammer, idet

Læs mere

Rapport fra VM Bænkpres 2016

Rapport fra VM Bænkpres 2016 Rapport fra VM Bænkpres 2016 Masters, beretning fra Jan Vestergaard Dag 1: Charlotte Esbjørn og Michael Melchiorsen klarede på flotteste vis indmarchen, godt de gamle kan tage over når de unge endnu ikke

Læs mere

World Championships Classic Powerlifting 2014

World Championships Classic Powerlifting 2014 World Championships Classic Powerlifting 2014 Ankomsten, beretning fra Sune Bak Verdensmesterskabet i raw styrkeløft afholdes i år i Potchefstroom i Sydafrika, som er en mellemstørrelses universitetsby

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Så har masters løftet og efter rigtig flotte præstationer fra Niels, Pia og Erik, er det nu snart de unges tur til at komme i ilden. For god ordens skyld

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Turen mod årets VM startede for nogens vedkommende i Horsens hvor der var fælles afgang mod Luxembourg i det hvide lyn. Godt pakket med

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1.

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1. Rejsebrev nr. 1. Årets første internationale stævne for det danske landshold er i gang. Stedet er Rzeszów i Polen hvor der skal skydes om Europamesterskaberne indendørs for junior og senior. Det danske

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012.

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Holdet består af: Kadet recurve: Kadet compound: Junior recurve: Junior compound: Holdledere: Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Aske Halskov, Mads Andersen og Mathilde Tønder

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Stor dansk triumf ved EM

Stor dansk triumf ved EM Stor dansk triumf ved EM 14 Åbningsceremonien ved EM politi i Prag Prag i brydning i De danske brydere hentede historisk flot EM-sølv og en plads. Af Morten Ahlefeldt Hansen - landstræner politilandsholdet

Læs mere

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv.

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv. Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5 doping DOPING POLITIK Frederikshavns Stærkeste crew tager lang afstand fra doping. Derfor vil reglerne efter sidste års stævne 25/04-15, blive strammet væsentligt,

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island 1. Dag Kære alle derhjemme Hermed en kort beretning fra Reykjarnæs, Island. 81 løftere, 11 dommere og et ukendt antal hjælpere udgør mandskabet ved Europamesterskabet

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 Fredag d. 16/6: Så er det igen tid til en tur ud i verden sammen med løfterne fra landsholdet i klassisk styrkeløft. Denne gang går turen til Minsk, hovedstaden i Hviderusland.

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019

VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Rejsedagen lørdag 5. oktober VM masters Potchefstroom, Sydafrika 2019 Det var med store forventninger og glæde at The Buxboms, i form af undertegnede og Jørgen tog hul på første etape af den lange tur

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp F. 22-10-1940 April 2013 Bevilget 2012 Medicinhjælp og bleer Bevilget apr. 2013 Medicinhjælp + bleer & tøj Bevilget sep. 2013 Medicinhjælp

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft I år blev det Danmarks tur til at afholde Europamesterkaberne i klassisk styrkeløft. Stævnet er efterhånden ved at vokse sig pænt stort i år er der ca. 380 deltagere

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Heldigvis er der også holdkonkurrencer i atletik. Lørdag d. 16. september var det igen glimrende atletik vejr, så rammerne var

Læs mere

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1 Deltagere: Dame junior compound: Natacha Stütz Herre junior compound: Simon Olsen, Tore Bjarnason, Mathias Fullerton Herre senior compound: Martin Damsbo Holdleder: Dan Hansen Rejsebrev 1 Mandag den 25.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 2018

Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Så blev det den tid på året, hvor verdens stærkeste styrkeløftere skulle fighte om æren, titlen og medaljerne i vores broderland Sverige. Vi har hele 6 løftere til start

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

VM Master 2012 Killeen, Texas USA

VM Master 2012 Killeen, Texas USA VM Master 2012 Killeen, Texas USA Undertegnede og Eva Buxbom startede den lange tur mod Killeen fra Billund søndag morgen. Efter en kort tur på godt en time landede vi i Frankfurt. Her var vi lidt presset

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012.

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Årets første Junior Cup er i gang! Som det kan ses på logoet finder stævnet sted i Porec, Kroatien. 11 forventningsfulde bueskytter og to ledere er ankommet og indkvarteret

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april Traditionen tro startede udendørssæsonen på Glostrup Stadion, idet GIC for 38. gang arrangerede Glostrup Games. I mange år blev det afholdt

Læs mere