Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre."

Transkript

1 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, , telefonnummer, kortoplysninger mv. bedes du venligst oplyse til Pure Fitness. 2. Medlemskort Medlemskortet medbringes og indlæses i kundecomputer. Medlemskortet er personligt, og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ved overtrædelse heraf, bliver der pålagt et gebyr jf. den til enhver tid gældende pris. Bliver dit medlemskort væk eller beskadiget købes et nyt til gældende pris. 3. Betaling Ved oprettelse af kontant medlemskab betaler du forud for hele aftaleperioden. Ved oprettelse af et DIBS-medlemskab/automatisk kortbetaling trækkes dit månedlige beløb direkte på dit betalingskort. Du betaler kontant for startgebyr og for perioden fra oprettelsen til første betaling via DIBS/automatisk kortbetaling. Herefter bliver den månedlige ydelse automatisk trukket fra dit betalingskort i begyndelsen af hver kalendermåned. Har du købt en særlig kampagne skal du være opmærksom på, at de gældende kampagne vilkår og den månedlige faste pris,

2 altid vil være gældende efter kampagne periodens ophør. Du er ansvarlig for at betaling sker rettidigt. Ikke rettidig betaling sidestilles med misligholdelse af kontrakten. Såfremt kontrakten misligholdes ved eksempelvis manglende betaling, forbeholder Pure Fitness sig retten til at videregive dine personlige oplysninger til tredje part. 4. Manglende betaling Hvis et skyldigt beløb ikke kan blive trukket på din konto til tiden, vil dit medlemskort blive spærret. Pure Fitness forbeholder sig ret til at opkræve det skyldige beløb via inkasso firma, samt at rapportere dårlige betalere til RKI. Medlemskort vil først blive aktiveret igen, når restancen er betalt, og medlemmet har fremvist dokumentation herpå. Medlemskabet kan ikke ændres eller berosættes, hvis der forefindes en manglende betaling. Udelukkelsesperioden godskrives ikke af Pure Fitness 5. Varighed/medlemskab DIBS-aftale/automatisk kortbetaling er et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af en af parterne i henhold til stk. 7. Et kontantmedlemskab kan ikke opsiges, men slutter automatisk når den pågældende periode udløber.

3 Uanset årsag, gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber. 6. Bero DIBS-aftale/automatisk kortbetaling kan berostilles for kr. 99 pr. gang dog minimum 4 uger og maksimalt 6 mdr. Foretagelse af bero skal ske i receptionen, hvor bero-blanket udfyldes. Denne er gyldig for dokumentation for bero-perioden, når Pure Fitness har kvitteret for modtagelsen. Der skal altid angives såvel start- som slutdato for beroperioden. Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode, og en evt. berosætning ophæves, hvis medlemskabet opsiges. Kontantmedlemskaber kan ikke berostilles. Bero regler vedr. kampagner fremgår af kampagne vilkår. Endvidere kan et medlemskab i Pure Fitness gebyrfrit berosættes mod fremvisning af lægeerklæring, der dokumenterer at medlemmet ikke bør træne i Pure Fitness i en nærmere angivet periode. Lægeerklæringen skal altid angive en start og slutdato for beroperioden og skal fremvises til Pure Fitness personalet. 7. Opsigelse Kontant medlemskab kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Opsigelsesfrist for DIBS medlemskab/automatisk kortbetaling er løbende måned + 1 måned.

4 Opsigelse kan ske ved: a) Du kan henvende dig personligt i centret b) Du kan sende en til centret Pure.Fitness.Grenaa@gmail.com Ved opsigelse af sit medlemskab, skal du som minimum tilkendegive at du ønsker at opsige medlemskabet og samtidig oplyse dit fornavn, efternavn, fødselsdato og tlf. nr. Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal medlemmet kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse. Ved køb af kampagne, kan medlemskabet først opsiges ved kampagnens udløb. 8. Ændringer i priser og medlemsvilkår Pure Fitness forbeholder sig ret til prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centeret og via (til de medlemmer, der har oplyst adresse) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft. Vær opmærksom på særlige priser hvis du har købt en kampagne. Efter endt kampagne periode vil din månedlige pris ændres til standard pris jf. gældende prisliste. 9. Træning og ophold i centeret

5 Er en person under 15 år eller umyndig, kan der ikke tegnes medlemskab i Pure Fitness. Personer under 18 år kan ikke melde sig ind online, og skal have en forælder eller værge som anden betaler. Du må gerne have din lift eller autostol med rundt i centeret, husk blot at udvise hensyn til de andre medlemmer. Under træning skal der altid anvendes tøj og sko der er beregnet til indendørs træning. Ingen bar overkrop og ingen bare fødder/klip-klapper. Udstyr og faciliteter skal ryddes op/tørres af efterhånden som træningen skrider frem. 10. Privat virksomhed Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i forbindelse med dit medlemskab. Dette gælder ligeså træningsvejledning, personlig træning og lign. 11. Video/foto Det er ikke tilladt at bruge Pure Fitness's lokaler til optagelse af video samt billeder med henblik på markedsføring uden en forudgående aftale med Pure Fitness. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage video i Pure Fitness's omklædningsrum. Det er ikke tilladt at optage eller tage billeder af andre medlemmer uden deres tilladelser. 12. Misligholdelse af kontrakt

6 Både medlemmer og gæster forpligter sig til at overholde de fastsatte betingelser for ophold og benyttelse af redskaber mm. herunder overholdelse af ordensreglementet samt henvisninger fra personalet. 13. Helbredstilstand og personskade Al træning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i den helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Pure Fitness. Pure Fitness tager ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af ulykker, forkert træning eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. I øvrigt følges dansk lov om erstatningsret på området. Der gives ikke garanti for vægttab. 14. Personoplysninger/Informationer/Nyheder Ved indmeldelsen giver du lov til at Pure Fitness må behandle og opbevare oplysninger om dig samt kontakte dig telefonisk, og løbende kan sende nyheder og information pr. og SMS. 15. Fremmøde Fremmøde til hold skal ske senest 10 minutter før timens start.

7 Ved hold træning skal du fremmøde dig i receptionen på touch-screen. Kom altid i god tid til timerne. Ved for sen fremmøde, kan du såfremt der er plads, deltage på timen, men bøde jf. 18 vil blive pålagt din konto (25.-). 16. Venteliste Står du på venteliste og er der bliver plads til dig, vil du få besked via sms. Sms kræver at du er tilmeldt sms service og har givet tilsagn til at du vil kontaktes via sms. Husk at slette dig fra evt. venteliste, hvis du ikke længere ønsker at deltage på holdet. Afmelding på venteliste er senest 2 timer før holdstart. Hvis du får plads, men ikke ønsker at deltage, vil det blive betragtet som for sent afbud. Ventelisten køres 10 min. før holdstart. 17. Programlægning, personlig træning og lukkede forløb Individuel programlægning betales jf. gældende prisliste kontant ved booking i receptionen. Afbud skal ske senest 2 timer før den aftalte tid. Ved køb af personlig træning betales det aftalte beløb jf. gældende aftaler i centeret. Afbud til personlig træning aftales med den pågældende træner. Køb af lukkede forløb betales ligeledes inden forløbet starter. Der refunderes ikke betaling ved afbud. Der kan ombookes en alm. programlægning 1 gang, 2. gang frafalder den og betalingen går tabt.

8 18. Fortrydelsesret Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger udenfor for de 14 dage, frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen. 19. Kvittering Kvitteringen for køb af medlemskab sendes til den indtastede adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. 20. Kriterier for abonnementstræk Før et træk via betalingskort kan forekomme, skal kortoplysninger stemme over ens med DIBS kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet. 21. Opdatering af kortdata Ved kontakt til Pure Fitness kan kortoplysninger fornyes eller slettes.

9 Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan Pure Fitness uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet. 22. Doping Pure Fitness er medlem af Anti Doping Danmark. Medlemmer er forpligtiget til at lade sig teste for doping, hvis repræsentanter fra Anti Doping Danmark forlanger det. Nægter et medlem at lade sig teste, betragtes dette som en positiv prøve. En positiv prøve medfører øjeblikkelig bortvisning. Medlemmet skal endvidere betale for alle omkostninger forbundet med dopingtesten. En positiv prøve medfører, en udelukkelse på mindst 2 år fra træning i alle fitnesscentre, der er tilknyttet Anti Doping Danmark.

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under her:

Læs mere

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under

Læs mere

Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen.

Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen. Betingelser Fit&Sund 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer,

Læs mere

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab.

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab. HANDELS- OG MEDLEMSBETINGELSER 1 GENERELT Følgende betingelser er gældende for dit medlemskab (PBS, klippekort eller anden tilmelding) i DIT VELVÆR pr. den 18. februar 2019. Alle priser, gebyrer og lignende

Læs mere

MEDLEMS BETINGELSER. Du kan blive medlem af BeneFiT Støvring ved at skrive en mail til eller ved at møde op i vores center.

MEDLEMS BETINGELSER. Du kan blive medlem af BeneFiT Støvring ved at skrive en mail til eller ved at møde op i vores center. MEDLEMS BETINGELSER Følgende betingelser er gældende for medlemskaber hos BeneFiT Støvring pr. 24. juni 2016. Alle priser, gebyrer og lign. som der henvises til herunder, vil altid kunne findes på vores

Læs mere

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: 1. Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine

Læs mere

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 3-6? Så skriv under her: Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg

Læs mere

Medlemsbetingelser. 1. Generelt. 2. Ændring af medlemsbetingelser og priser. 3. Centrenes regler og andre bestemmelser. 4.

Medlemsbetingelser. 1. Generelt. 2. Ændring af medlemsbetingelser og priser. 3. Centrenes regler og andre bestemmelser. 4. Medlemsbetingelser 1. Generelt Følgende betingelser og vilkår er gældende for dit medlemskab af Local Fitness kæden. Priser, gebyrer o.lign. kan findes på vores prisside på vores hjemmeside. Ændringer

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018

MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018 MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR 38716972 VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018 1 GENERELT Følgende medlemsbetingelser er gældende for dit medlemskab i HYDR esport. Dit medlemskab i HYDR esport

Læs mere

Almindelige betingelser for medlemskab af SATS

Almindelige betingelser for medlemskab af SATS Almindelige betingelser for medlemskab af SATS Disse almindelige betingelser gælder for medlemskaber af SATS, hvorom der er indgået aftale den 1. januar 2011 eller senere 1. GENERELT 1.1 Disse almindelige

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD Senest opdateret den 20190103. Betingelserne kan løbende ændres. MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD I tilfælde af ændringer vil de ændrede betingelser blive sendt ud til samtlige medlemmer

Læs mere

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Betingelserne er gældende for medlemskaber oprettet fra den 1. september 2019 og gældende for alle øvrige medlemmer. Bemærk tillæg til medlemsbetingelser som

Læs mere

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Betingelserne er gældende for medlemskaber oprettet fra den 1. september 2019 og gældende for alle øvrige medlemmer. Bemærk tillæg til medlemsbetingelser som

Læs mere

Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019

Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019 Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019 Ved oprettelse af medlemskab i THE CLUB accepterer du som medlem de følgende medlems- og handelsbetingelser samt vores privatlivspolitik.

Læs mere

Handelsbetingelser ved internethandel

Handelsbetingelser ved internethandel Handelsbetingelser ved internethandel Indhold 1 Abonnementsaftaler... 2 2 Prisændring... 2 3 Introtime... 2 4 Adgangsbrik... 3 5 Adgangskontrol... 3 6 Børn og gæster... 3 6 stk. 2 Børn og unge... 3 7 Ansvar...

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Februar 2013 Version 2.1 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

Hiper aftalevilkår version juni 2016

Hiper aftalevilkår version juni 2016 Hiper aftalevilkår version 1.3 23. juni 2016 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2015/2016 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park

1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park 1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park 1.1 Ved køb af sæsonkort til Right to Dream Park, gives adgang for én person til hver af FC Nordsjællands hjemmekampe i Superligaen i

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Regler for Mobilpenge Gældende fra 10. januar 2012. Reglerne for Mobilpenge er et sæt særvilkår, som supplerer bankens til enhver tid gældende almindelige forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse:

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse: UDDANNELSESVILKÅR 1. PRISER 1.1 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Kontant, i alt 8.250 kr. (DKK). Prisen er inklusiv alle fragt- og gebyreromkostninger. 1.1.2 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Abonnement,

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler 1 Denne aftale regulerer vilkårene for køb og fremføring af fritvalgskanaler mellem Jerlev Antenneforening, cvr. nr. 18137739 (herefter kaldet foreningen)

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2016/2017. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2016/2017. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2016/2017 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK)

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) 1 Aftalens genstand og parter Denne aftale om opstaldning af hesten (hestens navn og chip eller pasnr.) Hesten er undtaget fra konsum: JA NEJ Er indgået

Læs mere

Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark

Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark 1. Baggrund og formål I henhold til Lov nr. 1438 af 22. december 2004 (L 2004.1438), om fremme af dopingfri idræt, 9

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Gælder for kurser, arrangementer og kontingent udbudt af De grønne pigespejdere eller af deres lokale grupper/afdelinger Vores handelsbetingelser

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2014/2015. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2014/2015. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2014/2015 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser Telekørsel administreres af trafikselskabet

Læs mere

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

Tillægsvilkår for Click

Tillægsvilkår for Click Tillægsvilkår for Click Juni 2016 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformen Click gælder følgende vilkår i tillæg til Abonnementsvilkår for YouSee s mobiltjenester. Ved modstrid mellem vilkårene

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Oktober 2012 Version 1.13 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. Indhold i OiSTER Taletidspakker... 2 2.1. Taletid til danske numre... 2 2.2. Dataforbrug... 2

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Seneste ændring: 23. november 2016 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Fitbit Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via app en at lagre en virtuel repræsentation af

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

HANDELSBETINGELSER Royal Resolution Group Danmark 2018

HANDELSBETINGELSER Royal Resolution Group Danmark 2018 HANDELSBETINGELSER Royal Resolution Group Danmark 2018 Grundlæggende betingelser 1. Disse forretningsbetingelser anvendes i alle forhold mellem RR Group Danmark og kunden (kunden er den virksomhed, der

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser opdateret. 11.01.15 Almindelige betingelser for køb og brug af TV 2 PLAY gældende pr. 11. januar 2016. Aftalens indgåelse Når du køber adgang til TV 2 PLAY, indgår du aftale med TV2

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

Hiper aftalevilkår version september 2017

Hiper aftalevilkår version september 2017 Hiper aftalevilkår version 1.5 12. september 2017 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på

Læs mere

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer.

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer. Merkur Andelskasse Vesterbrogade 40, 1 1620 København V Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan

Læs mere

reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ

reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ 1 2 OPRETTELSE OG LÅNERKORT Alle kan oprettes som bruger af biblioteket. Du kan oprette dig med dit NemID via bibl.frederikshavn.dk

Læs mere

Regler for selvbetjening edankort

Regler for selvbetjening edankort Gode råd når du handler på nettet Du kan handle lige så sikkert med på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle råd ved handel på nettet 2. Særlige råd ved

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Juni 2017 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: ss@danskaktieraadgivning.dk eller ur@danskaktieraadgivning.dk

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: soren@sehested.dk eller ur.raahede@gmail.com Tlf: 2811 2727

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Side 1 af 6 DOPINGAPPELUDVALGET DANMARKS IDRÆTSFORBUND (DIF) DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND (DFIF) DGI DANSK FITNESS & HELSE ORGANISATION (DFHO) DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Afsagt den 27. marts 2014 I sag

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside.

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Denne aftale er gældende for abonnement vedrørende sporing af tracker igennem TrackMe's sporingssystem, det tilhørende

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE Danske Netbetaling er et betalingsinstrument, hvor betalingen sker gennem Danske Netbank. 1 Anvendelsesmuligheder Danske Netbetaling

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned.

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Samtykkeerklæring Allegener

Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring er udarbejdet af secure-u.it 2017 Dato 02-05-2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER...

Læs mere

Arbejdsskadeforsikring. Arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikring. Arbejdsskadeforsikring Arbejdsskadeforsikring Arbejdsskadeforsikring Arbejdsskade 1. Hvad dækker forsikringen? 1 2. Hvornår træder forsikringen i kraft? 1 3. Forsikringstagerens oplysningspligt 1 4. Sådan fastsætter vi prisen

Læs mere

Den CIIa Medico certificerede Spiromagic løsning der er certificeret under EU s internationale CE-standard.

Den CIIa Medico certificerede Spiromagic løsning der er certificeret under EU s internationale CE-standard. Betingelserne for abonnementsordningen Hej Lunger: 1. INDHOLD Hej Lunger er en løbende abonnementsordning, der indeholder en samling af udvalgte ydelser til dig vedrørende måling af dine lungers lungefunktion

Læs mere

Guide til Træningsmakker

Guide til Træningsmakker Guide til Træningsmakker Du har fået endnu en medlemsfordel på hjemmesiden: Træningsmakker. Med træningsmakker kan du se, hvilke hold din træningsmakker skal på, I kan booke hold på hinandens vegne, I

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Regler for Swipp - erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer og tjenesteydelser.

Læs mere

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren BILAG 3 Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren Aftale-id: Bilag 3: Rammeaftale for Gasleverandører 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne aftale er underlagt de til enhver

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Generelt Når ServerEksperten.dk har modtaget bestilling på et produkt, udsendes der automatisk en ordrebekræftelse pr. mail til kunden. ServerEksperten.dk s bogholderi, sender en

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006 HANDELSBETINGELSER GENERELLE OPLYSNINGER 8881 Thorsø. Mail: Charlotte@ Telefon 8696 2826 eller 2534 7058 CVR 29 23 05 44 Etableret 2006 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Bestilling Vores handelsvilkår følger

Læs mere

Kære Færgen Bizz kunde

Kære Færgen Bizz kunde Kære Færgen Bizz kunde 20.08.2015 Færgen og BroBizz A/S har indgået samarbejde. BroBizz A/S er Færgens bizz udsteder, hvilket betyder at du skal have en BroBizz for at kunne registrere en Færgen Bizz aftale.

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

BETINGELSER FOR TIDSBEGRÆNSET BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND

BETINGELSER FOR TIDSBEGRÆNSET BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND BETINGELSER FOR TIDSBEGRÆNSET BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND Generel information Hjemmesiden www.fjordpay.com (herefter betegnet Hjemmesiden ) udbydes af den selvstændige

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER

LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER I det følgende beskrives rammerne og betingelserne for LO Plus ved brug af LO Plus med enten et fysisk medlemskort eller det mobile medlemskort, der er en del af LO Plus

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank)

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank) Bestemmelserne om afsendelse af Swippoverførsler/betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swippoverførsler/betalinger afsendt inden den 15. december 2015 finder brugerreglerne fortsat anvendelse

Læs mere

Privatlivspolitik for Esbjerg Skyttekreds

Privatlivspolitik for Esbjerg Skyttekreds dataansvar Privatlivspolitik for 11-03-2019 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring

Læs mere

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Vilkår er gældende fra 24. november 2014. I disse vilkår kan du finde informationer om persondatapolitik, reklamation, fortrydelse, ejerforhold,

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

Almindelige Bestemmelser

Almindelige Bestemmelser Almindelige Bestemmelser 1.Lejeaftalen 1.1. Ved nærværende aftale får kunden ret til i lejeperioden at opbevare gods i særskilt angivet depotrum. 1.2. Leje af depotrummet og opbevaringen sker på de vilkår,

Læs mere

BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND

BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND Generel information Hjemmesiden www.fjordpay.dk (herefter betegnet Hjemmesiden ) udbydes af den selvstændige offentlige

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Swipp - Regler for selvbetjening

Swipp - Regler for selvbetjening Swipp - Regler for selvbetjening Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse af aftalen om Swipp inden for en frist på 14 dage, jf. forbrugeraftalelovens

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere