PROGRAM Samsø. Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROGRAM Samsø. Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening"

Transkript

1 PROGRAM 2013 Samsø FødevareNetværk Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening

2 Samsø Fødevarenetværk satser på vækst og innovation Samsø Fødevarenetværk består af samske virksomheder, store som små, der beskæftiger sig med fødevarer. Medlemmerne spænder bredt fra små virksomheder, der fremstiller specialiteter, til restauranter og nogle af øens største virksomheder. Alle er velkomne. Aktiviteterne i netværket spænder fra temaarrangementer og ekskursioner til virksomhedsbesøg, hvor netværkets medlemmer på skift åbner deres døre for hinanden. Efter et aktivt første år med Samsø Fødevarenetværk er det på tide at se frem mod Det næste naturlige skridt i fødevarenetværkets virke bliver at få iværksat en række initiativer ud fra fødevarenetværkets målsætning om at skabe ny viden, vækst og innovation. En af de ting, der står øverst på dagsordenen er at få samlet endnu flere af de samske virksomheder i netværket. På den måde får vi skabt et endnu større sammenhold blandt øens virksomheder, og jo flere vi er - desto flere muligheder for samarbejde og nye initiativer. Samsø Fødevarenetværk er sat i verden for at skabe vækst og innovation samt ikke mindst sikre, at vores stærke Samsø brand står endnu stærkere i fremtiden. Frem for et traditionelt fokus på konkurrence og forretningshemmeligheder har virksomhederne via netværket mulighed for at lære af hinanden, få ny inspiration, indgå samarbejder og på den måde blive stærkere i fællesskab. Erfaringer fra ind- og udland viser, at virksomheder, der organiserer sig i netværk og bruger hinanden aktivt, oplever fremgang og øget konkurrenceevne udadtil. Fra Meyers Madhus til samske temadage Allerede i marts 2012 lagde fødevarenetværket ud med en ekskursion til København, hvor turen gik til Meyers Madhus, de nyindviede Torvehaller og Grønttorvet. Temaet for turen var produktudvikling og branding af fødevarer, et tema der - hjemme på Samsø - blev fulgt op med et heldagsarrangement om markedstrends og forbrugerefterspørgsel. I efteråret har interessen for vækstpotentiale og produktsikring ligeledes dannet rammen om en temadag. I 2013 vil der blive afholdt seks-syv temaarrangementer, fire i foråret og to-tre i efteråret. De fire første temaarrangementer er allerede fastlagte (med forbehold for mindre ændringer), mens efterårets møder vil blive fastlagt medio Kodeordene for forårets temadage er innovation, produktudvikling, salg, afsætningskanaler, udvikling af lokal gastronomi og vildt på menuen.

3 Temaarrangementer 1. halvår januar, kl Innovations- og produktudviklingsdag ved Birgitte Escherich, Kostkompagniet: fødevareinnovation og produktudvikling Dagen vil forløbe som en kombination af oplæg, arbejdsopgaver og praktisk arbejde, hvor netværkets medlemmer under kyndig vejledning skal eksperimentere med udvikling af nye produkter. Birgitte Escherich er grundlægger af og direktør for Kostkompagniet ApS, hvor hun med udgangspunkt i en akademisk baggrund og en omfattende erfaring i fødevare-verdenen, udvikler nye produkter og ideer. Birgitte Escherich er en anerkendt kommunikator omkring mad, gastronomi, ernæring, sundhed, økologi og bæredygtighed samt opinionsdanner, forfatter og meget mere. Oplæg og debat: Nutid og fremtid? - Hvor er fødevareerhvervet på vej hen, og hvad betyder det for Samsø? Etik og bæredygtighed spild som potentiale Hvad kræver det at være innovativ, og hvad er vores potentiale? Samarbejdspartnere, der inspirerer os - Hvilken perlekæde af aktører, borgere og interessenter skaber grundlag for innovation? Korpsånd - Innovationsambassadør-korps med ansvar for fremtidsvisionen for Samsø? Køkkeneksperimentarium: Opskriftspotentiale for spildprodukter? Hvordan kan vi krydse råvaresammensætninger? Kan man sylte en kartoffel? Kan man lave chips af skræller? Kan jordbærstilke dybsteges? Kan grøntrester omdannes til nyt fiber-fyld? Kan Samsøs hengemte folkeopskrifter få nyt liv? Kan vi gennem nye egnsretter øge Samsøs attraktionsværdi - ligesom alle de øvrige produkter Samsø er kendt for? Opskrifter på Kostkompagniets eget syn og bud på Samsøs potentiale.

4 7. februar, kl Temadag om vildt Sted: Ilse Made De store mængder vildt på Samsø udgør en stor, delvist uudnyttet og bæredygtig ressource, som potentielt kan bidrage til at styrke Samsøs brand som fødevare- og gastronomiparadis. Men hvordan kan vi blive bedre til at få vildt på menuen, og er der mulighed for at styrke tilgængeligheden af lokale kødvarer? Temadagen om vildt forener teori og praksis i et hyggeligt arrangement, hvor vi kan blive klogere på vildtets hvad, hvor og hvordan. Vi får en grundig gennemgang af de regler, der gør sig gældende, når man bruger vildt i det professionelle køkken. Som en ekstra bonus vil vi også blive orienteret om, hvilke regler, der gør sig gældende, hvis tanken om et lokalt slagteri skulle omsættes til praksis. Dernæst er der inspiration og hente til de restauratører, der har lyst til at sætte vildt på menuen, men har manglet ideerne eller viden om tilberedning. Vi skal alle give en hånd med i Ilse Mades køkken under kyndig ledelse af Dorthe Nissen, og siden skal vi nyde frugten af vores anstrengelser over en hyggelig middag i godt selskab. Aftenens program De første forberedelser til middagen Simon Østergaard, skytte på Brattingsborg, orienterer om regler i forbindelse med brug af vildt på restaurationer samt om regler i forbindelse med evt. etablering af et lokalt slagteri. Smagsprøver på forskellige former for røgede vildtprodukter og lignende Fælles debat om muligheder og udviklingspotentiale. Hvordan kan vi udvikle det samske køkken og få mere lokalt vildt og andet kød på menuen? Fælles madlavning Middag Det er tanken, at alle yder et bidrag til middagen enten i form af gode råvarer (vildt, grøntsager m.v.), ekspertise el. lign. Dorthe Nissen stiller køkkenet på Ilse Made til rådighed og tager sammen med de interesserede restauratører ansvar for aftenens menu. Louise Rahr Knudsen koordinerer arbejdskraft og råvarer, så alle bedes melde ind med deres bidrag til vores hyggelige sammenskudsgilde.

5

6 februar Gastronomi og det lokale: ekskursion til Vestjylland Med Henne Kirkeby Kro som omdrejningspunktet ønsker Samsø Fødevarenetværk at sætte fokus på sammenhængen mellem gastronomi og det lokale. Udover en spændende oplevelse, vil turen inspirere til, hvordan vi kan udvikle det samske køkken og blive endnu bedre til at udnytte den fantastiske synergi effekt, der kan opstå i arbejdet med gastronomi og produktudvikling, når nogle af landets bedste råvarer findes lige uden for døren. Henne Kirkeby Kro regnes for et af landets suverænt bedste restauranter. Her skal vi møde de to stjernekokke, direktør Garrey Dawson (tidl. Chefkok på The Fat Duck i England, en af verdens bedste restauranter med tre michelinstjerner) og chefkok Paul Cunningham (tidl. chef på den michelinstjernede The Paul i København). De to kokke vil fortælle om deres tilgang til råvarer, der helst skal være så friske, at grøntsagerne knap når at slippe jorden før serveringen og derfor ofte kommer fra den store køkkenhave, der hører til kroen. De vil også fortælle om deres brug af lokale produkter, og hvordan man skaber gastronomi på et højt plan på den vestjydske hede. Fredag aften skal vi med egne øjne og smagsløg stifte bekendtskab med de to kokkes gastronomiske kunnen, når vi mødes over en fantastisk middag i de smukke omgivelser. Som Politikens madanmelder skrev i juli måned efter et besøg på kroen: Trods de mange retter, vi har været igennem, nærmest slikker vi tallerkenen. Sådan er den ultimative smag i det helt uforstilte køkken. Tak for mad til Paul & co. Her hygges om alle, og vi triller i seng og efterlader seks helt ukrukkede huer på kroen og ville ønske, vi snart kom forbi igen Udover besøgene ved Henne Kirkeby Kro byder tematuren til Vestjylland på besøg hos lokale producenter og forhandlere af regionale specialiteter. Vi kommer også til at høre mere om de initiativer, der bliver taget i det vestjyske for at sætte regionen på det kulinariske Danmarks- og Verdenskort. På vej til og fra Samsø får vi mulighed for at besøge to af vores nære naboer i det østjydske, der begge har en skarp profil inden for lokal produktion og gastromi. Prisen for temaekskursionen er kr., ex. moms for medlemmer af netværket og kr., ex. moms for særligt inviterede personer, der ikke er medlem af Samsø Fødevarenetværk (Samsø Restauratørforening). Beløbet dækker hotelophold, oplæg, rundvisninger, smagsprøver og de i programmet fastsatte måltider, herunder også middag med vinmenu på Henne Kirkeby Kro. Udgifter til transport, yderligere drikkevarer mm er ikke inkluderet. Man er med andre ord selv ansvarlig for transport til og fra hver enkel lokation, men der vil blive mulighed for at arrangere samkørsel. Der er et begrænset antal ledige pladser, der fordeles efter først til mølle princippet.

7 Program Fredag d. 22. februar 5.45 Afgang med færgen fra Sælvig, morgenmad om bord 7.00 Besøg ved Fru Møllers Mølleri, der sælger hjemmemalet mel, kød fra egen produktion, hjemmelavede specialiteter og retter med samske grøntsager. Fru Møller vil åbne butikken for os og guide os gennem virksomheden Frokost i det vestjyske Besøg ved Stauning Whisky (inkl. rundvisning og smagsprøver) Møde med Garrey Dawson og Paul Cunningham, Henne Kirkeby Kro Indtjekning på Henne Strand Feriecenter, mulighed for at udforske Henne Strand på egen hånd Middag på Henne Kirkeby Kro med en menu bestående af 6-8 af kokkenes egne yndlingsretter fra det forløbne år. Vinmenu er inkluderet. Lørdag d. 23. februar Afgang fra Henne Strand Brunch på Hr. Skov, hvor vi får en introduktion butikken/cafeen og de lokale specialiteter, delikatesser, færdigretter med fokus på lokale råvarer, der pro duceres og sælges dér. Her møder vi også turistchef Colin John Seymour, der vil fortælle om interessefællesskabet Sydvestjyske Smagsoplevelser og projektet Naturen til Bords, et bogog udviklingsprojekt om en kulinarisk rejse langs vesterhavs- og vadehavskysten Afgang mod Brandbygegaard ved Horsens Fjord Besøg på Brandbyggegaard, som drives af Lone Landmand og Søren Sørøver, et ægtepar, der producerer bl.a. vin, cider, grappa, øl samtidig med, at de driver café og har stor succes med deres blog, hjemmesider, kogebog m.v. Vi skal høre mere om, hvordan man med succes kan kombinere landbrug og oplevelsesøkonomi, og det bliver også her, vi nyder en sen frokost, inden turen går hjem Afgang fra Brandbygegaard Afgang med færgen fra Hou.

8 8. marts, kl ,00 Foredrag med Fie Hansen-Hoeck, ejer af Retail Network Fie Hansen-Hoeck er tidligere adm. Direktør for ISO Supermarked og underdirektør i Netto, hvor hun bl.a. lancerede kampagner som Alle skal have råd til økologi og spotvare konceptet. Hun sidder i en lang række bestyrelser og netværk og beskæftiger sig via sin egen virksomhed med rådgivning inden for alle områder af detailhandlen og med kunder som Løgismose, Arla, Aarstiderne, Søris, Fødevareministeriet og Landbrugsrådet. Fie Hansen- Hoeck brænder for arbejdet med at skabe flere og bedre afsætningskanaler for fødevareproducenter i Norden. Oplæg: Veje til mere salg Strategi for salg Valg af afsætningskanaler Hvilke krav vil man møde i de forskellige kanaler?

9 Virksomhedsbesøgene fortsætter Et væsentligt værktøj i Samsø Fødevarenetværks arbejde er arbejdet med at mindske distancen mellem de samske virksomheder, store som små. Derfor lægger alle medlemmer af netværket hus til et virksomhedsbesøg. Besøgene har indtil videre været informative og hyggelige, og alle virksomheder har delt gavmildt ud af deres erfaringer og fortalt om succeser, udfordringer og visioner for fremtiden. I 2012 blev der aflagt virksomhed hos størsteparten af de deltagende virksomheder. I 2013 fortsætter virksomhedsbesøgene hos de medlemmer, der endnu ikke har ageret værter i netværkets regi, samt hos de nye medlemmer af netværket. Foreløbig er der planlagt følgende besøg: Fredag d. 11. januar, kl. 8.00: Hotel Svedskegyden Torsdag d. 30. maj: Aage Madsen, Samsø Bær Torsdag d. 13. juni: Morten Alexandersen, Samsø Bær Tirsdag d. 25. juni: Jens Jacob Vohnsen, Samsø Grønt

10 Tilmelding til Samsø FødevareNetværk Samsø Fødevarenetværk er skabt i et samarbejde mellem Samsø Landboforening og Samsø Erhvervs- og Turistcenter. Netværket har opnået tilskud fra Fødevareministeriets Landdistriktsprogram og baseres desuden på et mindre medlemsgebyr. Tilmeld din virksomhed til Samsø Fødevarenetværk samt til netværkets ekskursion til Vestjylland d. 22./23. februar. Bemærk at medlemskab først er indgået, når betaling er registret i Samsø Landboforening, og blanketten afleveret til Louise Rahr Knudsen, Samsø Erhvervs- og Turistcenter. Deadline for tilmelding til Samsø Fødevare Netværk og ekskursionen til Vestjylland er d. 4. januar, 2013 Prisen for ekskursionen til Vestjylland er kr. + moms pr. person**, og gælder kun de personer, der er tilmeldt netværket. Bemærk, at der er et begrænset antal ledige pladser (der fordeles efter først til mølle princippet), og at der lukkes for tilmeldinger senest ved tilmeldingsfristens udløb. Priser Stor virksomhed (over 10 ansatte) Små/mellemstor virksomhed Iværksætter *) Ekskursion til Vestjylland (for medlemmer) **) kr. + moms pr. år kr. + moms pr. år kr. + moms pr. år kr. + moms *) Iværksættere er her en virksomhed, der er opstartet indenfor de sidste to år. Dvs. efter 1. januar Det er datoén for CVR-nr.-registrering, der er bestemmende for alder på virksomhed. **) Beløbet dækker hotelophold, oplæg, rundvisninger, smagsprøver og de i programmet fastsatte måltider, herunder også middag med vinmenu på Henne Kirkeby Kro. Udgifter til transport, yderligere drikkevarer mm er ikke inkluderet. Samsø FødevareNetværk

11 Udfyld venligst Virksomhedsnavn: CVR-nr.: Adresse: Tlf.: Medlem 1: Medlem 2: Navn: Navn: Deltager i ekskursion Deltager i ekskursion Medlem 3: Medlem 4: Navn: Navn: Deltager i ekskursion Deltager i ekskursion Dato og underskrift: Beløbet bedes indsat på reg. nr konto nr til Landboforeningens konto i Jyske Bank senest fredag den 4. januar Samsø Landboforening sender en faktura med kvittering for indbetaling. Denne blanket (eller blot de nødvendige oplysninger) sendes til Louise Rahr Knudsen hos Samsø Erhvervs- og Turistcenter på: aulrk@samsoe.dk Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på tlf Samsø FødevareNetværk

12 Samsø FødevareNetværk

SAMSØ FØDEVARENETVÆRK PROGRAM FORÅR Samsø

SAMSØ FØDEVARENETVÆRK PROGRAM FORÅR Samsø SAMSØ FØDEVARENETVÆRK PROGRAM FORÅR 2014 Samsø FødevareNetværk OM SAMSØ FØDEVARENETVÆRK Samsø Fødevarenetværk er sat i verden, for at skabe vækst og innovation samt ikke mindst sikre, at vores stærke Samsø

Læs mere

PROGRAM. Samsø. Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening

PROGRAM. Samsø. Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening PROGRAM Samsø FødevareNetværk Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening Samsø FødevareNetværk Samsø den 1. februar 2012 I det følgende kan du se programmet for

Læs mere

Et tilbud om kompetenceudvikling og erfaringsudveksling til alle fødevarevirksomheder på Samsø.

Et tilbud om kompetenceudvikling og erfaringsudveksling til alle fødevarevirksomheder på Samsø. Pressemeddelelse: Samsø FødevareNetværk starter nu! Et tilbud om kompetenceudvikling og erfaringsudveksling til alle fødevarevirksomheder på Samsø. Formålet med netværket er at skabe et forum for vidensdeling

Læs mere

Samsø Fødevarenetværk efterår 2014

Samsø Fødevarenetværk efterår 2014 Samsø Fødevarenetværk efterår 2014 Samsø Fødevarenetværk Program efterår 2014 Samsø Fødevarenetværk fortsætter i efteråret 2014 Samsø Fødevarenetværk har eksisteret i snart tre år. Tre år, der har budt

Læs mere

SAMSØ FØDEVARENETVÆRK ARRANGEMENTSPROGRAM FORÅR 2015

SAMSØ FØDEVARENETVÆRK ARRANGEMENTSPROGRAM FORÅR 2015 ARRANGEMENTSPROGRAM FORÅR 2015 FORÅR 2015 ONSDAG D. 4. FEBRUAR KL. 16.00 20.00 (CA) SAMSØ FRA JORD TIL BORD, EDDIKEFREMSTILLING OG ANVENDELSESMULIGHEDER - WORKSHOP MANDAG D. 23. TORSDAG. D. 26. FEBRUAR

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

JUICER. - en certificering med saft og kraft... zbc.dk. ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8. Tlf

JUICER. - en certificering med saft og kraft... zbc.dk. ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8. Tlf JUICER - en certificering med saft og kraft... ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 1 Roskilde zbc.dk Tlf. 4634 6200 2 zbc.dk Skal din virksomhed også kunne tilbyde gæsterne spændende og afbalancerede alkoholfrie

Læs mere

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Fazer Food & Co er stolte over at drive kantinen for Socialog sundhedsskolen Esbjerg. Herunder kan du møde vores køkkenteam på skolen. På de

Læs mere

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007 - Esbjerg September 2007 Branding af Esbjerg ESBJERG ERHVERVSUDVIKLING OG TIDLIGERE STUDIEVÆRT, JENS GAARDBO, FORTÆLLER OM BRANDING AF ESBJERG, HERUNDER BOSÆTNINGSKAMPAGNEN, DER SKAL LOKKE FLERE TIL AT

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 S e p t e m b e r 12. september kl.16.00-20.00 Gastro Club & Samtalekøkken Vores fantastiske spisekammer Det er vores første Gastro Club, og vi

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 S e p t e m b e r 12. september kl.16.00-20.00 Gastro Club & Samtalekøkken Vores fantastiske spisekammer Det er vores første Gastro Club, og vi

Læs mere

i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø

i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø 28. juli 2012 Program 28. juli 2012 12.30 Mødested er LIVØ AVLSGAARD hos Bente og Karsten Kjærgaard (for enden af vejen) Markvandring med Karsten

Læs mere

MADSPILD I MADKUNDSKAB

MADSPILD I MADKUNDSKAB MADSPILD I MADKUNDSKAB Inspiration til undervisningsforløb Madkundskabsholdene på Skovgårdsskolen og Hellerup Skole har de sidste par år haft et undervisningsforløb om madspild i samarbejde med den lokale

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Kort og godt. Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner.

Kort og godt. Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner. Kort og godt Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner. Madindeks 2016 Hvor kommer danskernes mad fra? For tredje

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Fra landets haver til byens maver

Fra landets haver til byens maver Fra landets haver til byens maver Projektansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget vedrørende etablering af nye madsamlinger og madfællesskaber i udvalgte kulturhuse i København Juni 2018 Mere information

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-)

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-) E-mail nyhedsbrev nr. 62 Cafe aften med et twist. Torsdag, 4. august 2016-18:00 til 20:00 Café Tower, Stürups Plads 1, dør 230 Helsingør Bycenter, 3000 Helsingør Lokalafdelingen inviterer dig på cafe aften

Læs mere

CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING

CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING KURSUSPROGRAM FOR SKANDINAVIEN 2011-13 PRAKTISKE CHOKOLADEKURSER KURSUSPROGRAM 2011-2013 Siden 2008 har Kold college været akkrediteret som Callebaut Chocolate Akademi

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere

Fødevarepolitik og handlingsplan

Fødevarepolitik og handlingsplan 1 Fødevarepolitik og handlingsplan 2019-23 Vision Et stærkt vestjysk fødevareerhverv, der gør sig gældende nationalt og internationalt til gavn for vores område. 1. Fødevarefortællingen Vores aktiviteter

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2012 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE STYRK DIT DIREKTE SALG AF LOKALE ØKOLOGISKE FØDEVARER Lokale fødevarer er stadig en aktuel trend hos forbrugerne, men det kan være svært

Læs mere

CYKLING UDEN ALDER HÆRVEJTUREN. 11.-13. september 2015 ALLE HAR RET TIL GODE MADOPLEVELSER

CYKLING UDEN ALDER HÆRVEJTUREN. 11.-13. september 2015 ALLE HAR RET TIL GODE MADOPLEVELSER CYKLING UDEN ALDER HÆRVEJTUREN 11.-13. september 2015 ALLE HAR RET TIL GODE MADOPLEVELSER INDHOLD HVORFOR CYKELREJSER UDEN ALDER? ODENSE-HAMBORG 2014 RØNDE-ARENDAL 2015 HÆRVEJSTUREN 2015 TILMELDING OG

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

- en certificering med saft og kraft... Det starter i skolen zbc.dk

- en certificering med saft og kraft... Det starter i skolen zbc.dk JUICER - CERTIFICERING - en certificering med saft og kraft... Det starter i skolen zbc.dk JUICER - CERTIFICERING Juicer - en certificering med saft og kraft... Skal din virksomhed også kunne tilbyde gæsterne

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft.

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/3-2019 kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Dagsorden ifølge vedtægterne. Se hjemmesiden: http://www.gigtskolensyddjurs.dk/

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Efterår 2018 Tur til Samsø Torsdag den 6. september 2018 7.50 Afgang fra Hedensted (Hedensted Centret). 8.10 Afgang fra Horsens (Forum Horsens).

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser CERTIFICERING k ØD CUISINIER Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Danmarks Slagteriskole ZBC Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde Tlf. 4634 6200 2 zbc.dk k ØD CUISINIER k ØD CUISINIER er en ny uddannelse,

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

nye madkurser Center for mad og gastronomi

nye madkurser Center for mad og gastronomi nye madkurser i efteråret Center for mad og gastronomi Nyt nordisk køkken - en introduktion! Det nordiske køkken er i høj grad et sæsonkøkken. Norden er et stort og varieret område, hvor vejret og årstidernes

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Årets største. leverandørmesse. 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00. FrederiksborgCentret i Hillerød

Årets største. leverandørmesse. 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00. FrederiksborgCentret i Hillerød Årets største leverandørmesse 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00 FrederiksborgCentret i Hillerød 9.00: Hørkrams restaurant åbner 9.30: Foredrag med Christian Bitz eller Rasmus Kofoed 10.00: Standene

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i er et aktivt netværk af danske virksomheder,

Læs mere

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM 2015 VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER 2015 LØRDAG D. 7. MARTS KL. 10.30 HOP OM BORD PÅ DEN NYE SAMSØ FÆRGE LØRDAG D. 14. MARTS KL. 08.45 SAMSØFÆRGEN: KALUNDBORG BALLEN

Læs mere

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl ER INDHOLD FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 10.30-11.15 SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 12.00-12.45 ØKOLOGISKE BØNNER OG LINSER SIDE 4 Tid: Onsdag

Læs mere

Agenda. 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning

Agenda. 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning Agenda Program Facilitator 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning 9:10-9:30 Introduktion til projektet og de overordnede mål herunder: Vækstpotentiale i erhvervet Specielle forhold

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding August 2010, nr. 6 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 17. august kl. 18:00 til virksomhedsbesøg hos Nordisk Skoletavlefabrik, Kolding Kl. 18:00 får vi en rundvisning på virksomheden.

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010 Kære Sherryvenner Vi har i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2010 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler gerne vil være med.

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA Sønderjyske Fødevarer kvalitet og sundhed Aabenraa Kommune ønsker at styrke kendskabet til og skabe ny viden om sønderjyske fødevarer. Derfor sætter vi

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Aarhus og Omegn. Efterårsprogram2018

Aarhus og Omegn. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Kritisk og kreativ respons på Madhusets projekter. Repræsentantskabsmøde Københavns Madhus april 2012

Kritisk og kreativ respons på Madhusets projekter. Repræsentantskabsmøde Københavns Madhus april 2012 Kritisk og kreativ respons på Madhusets projekter Repræsentantskabsmøde Københavns Madhus april 2012 Pippi skal med os i 2012 Anne-Birgitte Agger Idéen er en helhed EAT-fabrik med flere EAT-skoler og gymnasier

Læs mere

Smagsoplevelser. vejen til vækst

Smagsoplevelser. vejen til vækst Smagsoplevelser vejen til vækst INGREDIENSLISTE: Helle Bjerg Hellesøe Uddannet Cand. Mag i historie og kommunikation Baggrund blandt andet hos: Dansk Fødevare Forum Kokkelandsholdet RelationMedia Midtjysk

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

VL4 MEYERS MADHUS 24. NOV. 2010

VL4 MEYERS MADHUS 24. NOV. 2010 VL4 MEYERS MADHUS 24. NOV. 2010 Claus Meyer Gastronomisk entreprenør Adj. Professor i Fødevarevidenskab, KU LIFE Meyer Gruppen 1 Claus Meyer Adm. Dir. Tage Nielsen Support Økonomi: M.v. Buchwald Kommunik.:

Læs mere

Danmarks største Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods

Danmarks største Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods Guldborgsund Kommune Erhverv og Turisme Att. Kitt Henriksen Parkvej 37 4800 Nykøbing F Tlf.: 25180166 Danmarks største Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods Idé og formål: Dansk Forum for Frugtvin I 2013

Læs mere

STATUS PROJEKT: EGNSUNIKKE PRODUKTER & SERVICES NATURPARK ÅMOSEN SEPTEMBER 2018

STATUS PROJEKT: EGNSUNIKKE PRODUKTER & SERVICES NATURPARK ÅMOSEN SEPTEMBER 2018 STATUS PROJEKT: EGNSUNIKKE PRODUKTER & SERVICES NATURPARK ÅMOSEN SEPTEMBER 2018 - STATUS PÅ EUP - HVILKE FORVENTNINGER ER DER? - STATUS PÅ OPLEVELSER & L ÆKKERIER Aktivitet Status - Kick - off * afholdt

Læs mere

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017 INVITATION Medlemsmøde INNOVATION OG SAMARBEJDE - ØGET EKSPORT RINGE, 22. NOVEMBER 2017 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer og samarbejdspartnere til efterårets medlemsmøde den 22.

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

Samarbejde omkring udvikling af midtbyen

Samarbejde omkring udvikling af midtbyen Samarbejde omkring udvikling af midtbyen Dør byliv uden butikker? Dør butikker uden byliv? Urban Lab konference den 5. november 2015 Dorthe Bjerre. SYNERGII Når jeg er færdig, så skulle i helst sidde inde

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Børnemadsvalget i Lejre Kommune Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Hvorfor skal jeg læse denne folder? Synes du at dit barn og de andre børn i børnehaven skal spise hjemmelavede madpakker

Læs mere

PROGRAM FOR VETERANKURSUS TEOLOGI FOR LÆGFOLK

PROGRAM FOR VETERANKURSUS TEOLOGI FOR LÆGFOLK PROGRAM FOR VETERANKURSUS 2010 TEOLOGI FOR LÆGFOLK Kære tidligere kursister ved Teologi for Lægfolk Højbjerg, den 3. maj 2010 Det er en glæde igen i år at kunne indbyde tidligere kursister på TFL til sommerkursus

Læs mere

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Ringkøbing-Ulfborg Landboseniorklub Sommer-udflugt til Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Lille Malunds Have Slottet det tidligere statsfængsel i Horsens Odder Park Hotel

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

KANTINE & PERSONALERESTAURANT

KANTINE & PERSONALERESTAURANT KANTINE & PERSONALERESTAURANT SUBSTANS startede oprindelig med at drive kantinen på Nordisk Ministerråd. Det gjorde vi i nogle år, før vi så valgte at starte et nyt køkken op med vores frokosttilbud. I

Læs mere

Med udgangspunkt i det gode tilbud v/ Merete Holst Direktør i Meyer Kantiner A/S 26. januar 2012

Med udgangspunkt i det gode tilbud v/ Merete Holst Direktør i Meyer Kantiner A/S 26. januar 2012 MEYER KANTINER - OM KUNDER OG CORPORAT KOMMUNIKATION Med udgangspunkt i det gode tilbud v/ Merete Holst Direktør i Meyer Kantiner A/S 26. januar 2012 Jo bedre udbud jo bedre tilbud! og hvad er så et godt

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

ØKOLOGISK. OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken L I. Frugt Karl øko folder NY.indd 1

ØKOLOGISK. OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken L I. Frugt Karl øko folder NY.indd 1 ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken Frugt Karl øko folder NY.indd 1 T AR FRU G L I OLOG K Ø K 17/02/15 10.33 ØKOLOGI fra sværmeri til sund fornuft De første mange årtier var

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Fredag den 2. september kl. 13.00-19.00 Spis dit ukrudt Den djurslandske forfatter Anemette Olesen gæster køkkenet og tilbyder gæsterne smagsprøver på retter fra hendes

Læs mere

En ny stærk økologipolitik. - på vej mod en grøn omstilling

En ny stærk økologipolitik. - på vej mod en grøn omstilling En ny stærk økologipolitik - på vej mod en grøn omstilling Fødevareministerens økologipolitiske udspil November 2011 Fødevareministerens November 2011 kologipolitiske udspil En stærk økologipolitik Økologi

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

ARRANGØRKONFERENCE Boost dit løb og dine kompetencer som arrangør

ARRANGØRKONFERENCE Boost dit løb og dine kompetencer som arrangør ARRANGØRKONFERENCE Boost dit løb og dine kompetencer som arrangør PRAKTIK & PROGRAM Dansk Atletik Forbund og DGI afholder igen i år en konference for jer, der arrangerer løbeevents. Formålet er at inspirere

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

BilagBUV_140904_pkt.11.01. Spisetid Vision for mad og måltider i Hvidovre Kommune

BilagBUV_140904_pkt.11.01. Spisetid Vision for mad og måltider i Hvidovre Kommune Spisetid Vision for mad og måltider i Hvidovre Kommune 1 Et måltid består af råvarer, der sammensættes til en ret og indtages alene eller sammen med andre. Disse tre elementer råvarerne, retten og rammen

Læs mere

fdb.dk Manus til FDB-værten V. kursus i Ny Nordisk Hverdagsmad, efterår 2011

fdb.dk Manus til FDB-værten V. kursus i Ny Nordisk Hverdagsmad, efterår 2011 Manus til FDB-værten V. kursus i Ny Nordisk Hverdagsmad, efterår 2011 Kære FDB vært, Du har modtaget 2 plakater, som du bruger, når du præsentere tema Ny Nordisk Hverdagsmad for kursisterne! Plakat nr.

Læs mere

ERHVERVSILKEBORG PROGRAM 2019

ERHVERVSILKEBORG PROGRAM 2019 ERHVERVSILKEBORG PROGRAM 2019 ERHVERVSILKEBORG Program 2019 Morten Münster ErhvervSilkeborg Business er et netværk for virksomhedsejere og ledere, der vil udvikle sig selv, opbygge relationer og styrke

Læs mere

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer!

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer! Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtigt Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 19.00-22.00 Lørdage 12.00-16.00

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst

Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst Introduktion Fem faser i projektet Vestkysten er fyldt med gode fødevareoplevelser,

Læs mere

Menuplanen et værktøj udviklet til daginstitutioner

Menuplanen et værktøj udviklet til daginstitutioner Menuplanen et værktøj udviklet til daginstitutioner Et elektronisk værktøj til daginstitutioner Menuplanen henvender sig til daginstitutioner, der ønsker et værktøj, der kan sikre, at maden på børnenes

Læs mere

Sundhed på alle planer

Sundhed på alle planer I samarbejde med Gigtskolen Syddjurs kommer Naturmediciner Nickolai Damgaard og Naturlæge Maria Pinderup Langbak og holder foredrag Sundhed på alle planer i Kernehuset, Østerallè 33, 8400 Ebeltoft. Mandag

Læs mere

Økologisk grundkursus for køkkenansvarlige i MSO Den 26. oktober 2015 den 27. november 2015 Skemaet er med forbehold for evt.

Økologisk grundkursus for køkkenansvarlige i MSO Den 26. oktober 2015 den 27. november 2015 Skemaet er med forbehold for evt. UGE 44 26.oktober 27. oktober 28. oktober 29. oktober 30. oktober Amu nr. 30265-3 30265-3 45874 45492 45492 Smagen i centrum menu i restaurant og menu i restaurant og 2 dage 30265-3 1 dag 45874 2 dage

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Mission: Vi vil skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre.

Mission: Vi vil skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Restaurant Vi vil. fordi Mission: Vi vil skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Kun 4 % af danskerne har børn med i køkkenet. Er den foretrukne madbutik ved at blive

Læs mere