Lær mere om. Find nyttige oplysninger i denne korte vejledning, så du kan komme godt i gang med REACH-IT og få et hurtigt overblik over systemet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lær mere om. Find nyttige oplysninger i denne korte vejledning, så du kan komme godt i gang med REACH-IT og få et hurtigt overblik over systemet"

Transkript

1 Lær mere om Find nyttige oplysninger i denne korte vejledning, så du kan komme godt i gang med REACH-IT og få et hurtigt overblik over systemet

2 Du finder let alle oplysninger i REACH-IT fra hjemmesiden

3 Hjemmeside Du kan indsende dit dossier til ECHA på tre måder, alt efter dossiertype: Opload et IUCLID-dossier Udarbejdelse online i REACH-IT Ansøgninger via webformularer Brug disse knapper, hvis du allerede ved, hvilken type dossier du vil indsende.

4 Hjemmeside Klik på Upload a IUCLID dossier (opload et IUCLIDdossier) for at gå direkte til det første trin i en af indsendelsesguiderne. Husk, at du skal udarbejde dit dossier i IUCLID, før du påbegynder indsendelsen.

5 Opload et IUCLID-dossier Klik på en dossiertype for at se flere oplysninger eller påbegynde indsendelsesprocessen.

6 Opload et IUCLID-dossier En guide hjælper dig igennem trin for trin, når du skal oploade et IUCLID-dossier. For hvert trin skal du læse den tjekliste, der vises til højre, så du er sikker på, at du har alle de nødvendige oplysninger for at kunne fortsætte.

7 Hjemmeside Klik på Prepare online in REACH-IT (udarbejdelse online i REACH-IT) for at udarbejde IUCLID-dossierer online vedrørende: anmeldelse af klassificering og mærkning eller dossierer for medregistranter i en fælles indsendelse. Denne mulighed kan være særligt nyttig, hvis du er ny i IUCLID.

8 Udarbejdelse online i REACH-IT Der vises en blå advarselsskærm, når du har klikket på bestemte aktiveringsknapper. Før du udarbejder dit IUCLID-dossier online med henblik på anmeldelse af klassificering og mærkning, skal du læse meddelelsen på den blå skærm for at bekræfte, at du har de fornødne oplysninger til at fortsætte.

9 Udarbejdelse online i REACH-IT Hovedregistran tens kontaktoplysni nger Hvis du er medregistrant ved en fælles indsendelse, skal du først finde den fælles indsendelse i REACH-IT, så du kan indsende dit online-dossier for medregistranter.

10 Udarbejdelse online i REACH-IT Når du har fundet den fælles indsendelse, skal du klikke på Create and submit online (opret og indsend online). Læs den blå advarselsskærm omhyggeligt, før du går videre til oprettelsen af dit online registreringsdossier for medregistranter.

11 Udarbejdelse online i REACH-IT Når du har bekræftet meddelelsen på den blå skærm, føres du videre til den side, hvor du kan oprette dit onlinedossier.

12 Udarbejdelse online i REACH-IT En guide med indbyggede anvisninger hjælper dig med trin for trin at udarbejde dit dossier: Læs oplysningsfeltet, hvor du kan se, hvad der kræves ved det enkelte trin. I nogle felter bliver der vist ekstra støttetekst, når du holder markøren hen over dem. Advarsler om manglende eller ukorrekte oplysninger ledsager dig hele vejen igennem guideforløbet. Husk, at du kan klikke på støtteikonerne øverst til højre på siden, hvis du har spørgsmål.

13 Hjemmeside Klik på Webform applications (ansøgninger via webformularer) for at indsende: anmodninger om anvendelse af et alternativt kemisk navn downstream-brugerrapporter godkendelse downstream-brugerrapporter registrering anmeldelse af stoffer i artikler

14 Hjemmeside Klik på en af Tasks-knapperne (opgaveknapperne) for at se de opgaver, som din virksomhed er blevet pålagt. Husk, at opgaverne kræver, at du udfører en handling inden for et bestemt tidsrum.

15 Hjemmeside Klik på New (ny) og Close to deadline (tæt på deadline) for at se, hvilke opgaver der haster.

16 Hjemmeside Klik på Passed deadline (deadline overskredet) for at se de opgaver, der ikke er blevet udført inden for fristen. Husk at læse opgaveoplysningerne og kontrollere, om opgaven stadig kræver yderligere handling.

17 Hjemmeside Klik på en af Substances-knapperne (stofknapperne) for at se de processer, der er forbundet med et givet stof.

18 Hjemmeside Klik på My favourites (mine favoritter) for at se de stoffer, du har markeret som favoritter. Du kan definere dine favoritstoffer fra siden med stoffer, hvis du endnu ikke har nogen favoritstoffer. Favoritstoffer er brugerspecifikke, så forskellige brugere kan have forskellige favoritstoffer.

19 Hjemmeside Klik på In progress submissions (indsendelser i gang) eller Failed submission (fejlbehæftet indsendelse) for at se de pågældende stoffer.

20 Hjemmeside Klik på Messages (meddelelser) for at se eller søge efter en bestemt meddelelse til din virksomhed.

21 Hjemmeside Vælg den virksomhed, som du ønsker at arbejde for. Rullelisteknappen er kun tilgængelig, hvis du har en brugerrolle for mere end én virksomhed. Virksomhedens størrelse vil kun kunne ses her, hvis du har angivet din virksomheds størrelse som mikro, lille eller mellemstor.

22 Hjemmeside Klik her for at se alle de funktionaliteter, der er tilgængelige i REACH-IT. Denne menu er særdeles nyttig, hvis du ønsker at få et hurtigt overblik over mulighederne i REACH-IT, eller hvis du ønsker at navigere hurtigt hen til en anden side.

23 Vurdér din virksomheds størrelse REACH-IT hjælper dig med at vurdere din virksomheds størrelse. I menuen skal du klikke på Company size (virksomhedsstørrelse) for at: - se historikken for din virksomheds størrelse - opdatere din virksomheds størrelse - se eller opdatere oplysningerne på en kontaktperson, og - se eller tilføje eventuel dokumentation. Det kan være, du skal rulle ned for at finde sektionen med dokumentation.

24 Vurdér din virksomheds størrelse REACH-IT hjælper dig med at vurdere din virksomheds størrelse. Læs de tilgængelige oplysninger omhyggeligt, og husk at klikke på støtteikonet øverst til højre på siden, hvis der stadig er noget, du er i tvivl om.

25 Indstillinger for -underretning Få daglige REACH-IT-underretninger ind på din foretrukne -konto ved at angive din e- mailadresse i notification settings (indstillinger for -underretning).

26 Hjælp-sider Støtteikoner, der viser vigtige oplysninger, er tilgængelige i REACH-IT. De er specifikke for de forskellige sider i programmet. Husk at klikke på støtteikonerne, hvis du har spørgsmål under navigationen.

27 Søgninger Brug feltet Quick search by number (hurtigsøgning vhja. nummer) ved at indtaste de kriterier, du søger efter: indsendelsesnummer, referencenummer, EFeller CAS-nummer eller faktura- og meddelelsesnummer. Ved at klikke på ikonet Advance search (avanceret søgning) kommer du hen på siden for avanceret søgning, hvor du kan vælge fra et udvalg af søgeemner.

28 Avanceret søgning Søg direkte ud fra en række emner for at finde de oplysninger i REACH-IT, du skal bruge.

29 Avanceret søgning Hjælp-knapperne ved emnerne viser nyttig information. Klik på knapperne for at læse beskrivelserne. Brug de tilgængelige filtre og søgekriterier for at finde oplysninger om det emne, du søger. Der vises forskellige søgeresultater, når du klikker på de forskellige bokse.

30 Overordnet skærmbillede Klik på Search (søg), når du har indtastet dine søgekriterier. Hvis du ikke finder de resultater, du søger, så prøv at bruge andre søgekriterier, og klik på Search (søg) igen. Dine søgeresultater vises i tabellen nedenfor. Sortér dine resultater ved at klikke på de tilgængelige pileikoner.

31 Overordnet skærmbillede Klik på pileikonerne for at udvide felterne og finde flere oplysninger.

32 Overordnet skærmbillede Klik på pileikonerne for at skjule felterne. Ved at klikke på de blå knapper kommer du hen til den pågældende side.

33 Overordnet skærmbillede Ved at klikke på de orange aktiveringsknapper kan du udføre de angivne handlinger. Husk at læse den tilgængelige hjælpetekst, hvis du har spørgsmål om den side, du er på.

34 Overordnet skærmbillede Klik på Menu, hvis du ønsker at navigere hen på en anden side. Fra denne menu kan du finde alle de oplysninger, som du kan få adgang til i REACH-IT. Du vil eventuelt skulle rulle ned i bunden af siden eller klikke på pileikonerne og udvide feltet for at finde flere oplysninger.

35 Support Hvis du har spørgsmål, kan du benytte ECHA's FAQ (OSS) eller klikke på Contact ECHA Helpdesk (kontakt ECHA s helpdesk) for at få mere hjælp. ECHA-logoet fører dig hen til ECHA's hjemmeside, hvor du kan finde flere oplysninger.

36 Tak for din tid! Tilmeld dig vores nyhedsbrev på echa.europa.eu/subscribe Følg os på Følg os på Facebook facebook.com/euecha

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Indhold. Indledning. Oversigt over indsendelse af dossier (IUCLID 5) Oversigt over indsendelse af dossier (REACH-IT) Spørgsmål og svar

Indhold. Indledning. Oversigt over indsendelse af dossier (IUCLID 5) Oversigt over indsendelse af dossier (REACH-IT) Spørgsmål og svar Indhold Indledning Oversigt over indsendelse af dossier (IUCLID 5) Oversigt over indsendelse af dossier (REACH-IT) Spørgsmål og svar Konklusioner og fremtidige webinarer http://echa.europa.eu 1 Oversigt

Læs mere

Praktisk øvelse. Med nøgle. Støttedokument 1 (4) 25. maj 2017

Praktisk øvelse. Med nøgle. Støttedokument 1 (4) 25. maj 2017 Støttedokument 1 (4) 25. maj 2017 Praktisk øvelse Med nøgle 1 Indhold 1. Introduktion... 2 2. Instruktioner... 2 2.1. Tegnforklaring... 2 2.2. Øvelsen trin for trin... 2 3. Nøgle til øvelsen... 5 3.1.

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

REACH-IT - Industriens brugermanual

REACH-IT - Industriens brugermanual REACH-IT - Industriens brugermanual Del 9 Avanceret søgning 2 REACH-IT Industriens brugermanual Version: 2.0 Version Ændringer 2.0 Juli 2012: Dokument i nyt layout, links og tal opdateret Nyt kapitel om

Læs mere

EASY - Vejledning til administratorer

EASY - Vejledning til administratorer EASY - Vejledning til administratorer Opdateret september 2009 EASY brugergrænseflade EASYs nye brugergrænseflade blev idriftsat i november 2008. Den har fået nye roller og rettigheder, mulighed for at

Læs mere

Oprettelse og indsendelse af et dossier

Oprettelse og indsendelse af et dossier Oprettelse og indsendelse af et dossier Mike RASENBERG Registrering & IT-redskaber Webinar for ledende registranter Forretningsregler 22. april 2010 Arbejdsgang hovedpunkterne i registrering I 1 Den ledende

Læs mere

Quick guide til InTouch Navigator

Quick guide til InTouch Navigator Quick guide til InTouch Navigator Dette er en vejledning til opdateringen af InTouch Navigator, en opdatering der vil gøre det lettere at navigere rundt i InTouch efter produkterne. Der har længe været

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS skal du registrere en aftale om integrationsgrunduddannelse, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale samt undervisningsplan

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Dalux FM Kundevejledning

Dalux FM Kundevejledning Dalux FM Kundevejledning Indhold Derfor benytter ATP Ejendomme DaluxFM:... 2 Kundevejledning til indmelding på DaluxFM HelpDesk App:... 2 Download App:... 2 Log på DaluxFM - App:... 3 Opret en indmelding:...

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Vejledning til at anvende Udbud.dk mobil app en Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK APP EN... 4 2.1 FORSIDE OG

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Se ansøgning... 10 Trin-for-trin vejledning til at

Læs mere

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Find din rådgiver på Facebook - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Indhold Opret Facebook-profil Tilpas Facebook-profil Følg din rådgiver og få Venner Synes godt om sider Opret side for bedrift

Læs mere

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør.

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Du kan oprette blogs på 3 forskellige niveauer i e-learn.sdu.dk:

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/ Sms-systemet Sms-systemet styres fra HF & VUC FYNs administrationsplatform, der ligger på en hjemmeside. Du skal først oprettes i systemet, hvis det ikke allerede er sket. Hvis du allerede er bruger af

Læs mere

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 Fakturamanager Guide eprocurement 1. Søgning blandt fakturaer 2 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 3. Behandling af Ufuldstændige læs-ind fakturaer 5 4. Ny faktura (fra papir til elektronisk faktira) 11

Læs mere

HJEMMESIDE Brugervejledning

HJEMMESIDE Brugervejledning HJEMMESIDE Brugervejledning Antalis DK Her får du Antalis, Europas førende distributør af papir, emballageløsninger og medier til visuel kommunikation, brugervejledning til vores hjemmeside. «Just Click

Læs mere

EazyProject lokalestyring

EazyProject lokalestyring EazyProject lokalestyring Brugermanual Version 1.1 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion til EazyProject... 3 1.1 Om... 3 1.2 Support... 3 1.3 Daglig brug af EazyProject... 3 1.3.1 Print af

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results 1 Registrering som ny bruger For at indtaste resultater, skal man registreres som bruger i EudraCT databasen: https://eudract.ema.europa.eu/results-web/

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har.

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. FaktaNet live! Hjælp Knap menu. Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. Klik her for at åbne FaktaNet live! Søgemodul.

Læs mere

REACH-IT - Industriens brugermanual

REACH-IT - Industriens brugermanual REACH-IT - Industriens brugermanual Del 08 - Fakturering REACH-IT - Industriens brugermanual Del 08 - Fakturering Version: 2.1 Side 1 af 23 Frigivelsesdato: marts 2013 2 REACH-IT - Industriens brugermanual

Læs mere

Online hjælpeguide FAQ V1.2

Online hjælpeguide FAQ V1.2 Online hjælpeguide FAQ V1.2 Spørgsmål: Hvordan kan jeg finde fly ved hjælp af kortet? Klik på en prik på kortet for at starte en søgning. Vælg derefter dit foretrukne valg fra menuen på skærmen for at

Læs mere

Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail

Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail 10. august 2018 1 Nyhedsbreve i Peytz Mail Sådan opretter du et nyt nyhedsbrev 1. Log på Peytz Mail med dit brugernavn og

Læs mere

Organisér dine referencer

Organisér dine referencer Organisér dine referencer Indhold Ved import af referencer... 2 Opret en Folder... 3 Opret en undermappe... 4 Fjern/søg efter dubletter... 5 Fjern dubletter/søg efter dubletter i specifik Folder... 5 Vedhæfte

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Sådan uploader du et abstract til EUSARF-konferencen

Sådan uploader du et abstract til EUSARF-konferencen Sådan uploader du et abstract til EUSARF-konferencen 1. Gå til EUSARFs hjemmeside: www.eusarf2014.org Tryk på Submit abstract i højre side af skærmen. 2. Tryk på knappen Submit your abstract. Du bliver

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger.

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger. SMVdanmark online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA-Carnet Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af ATA- Carnet. Dokumentet indeholder en

Læs mere

QUICK GUIDE. til E-handel

QUICK GUIDE. til E-handel QUICK GUIDE til E-handel QUICK GUIDE Via vores hjemmeside www.ecolab.dk får du adgang til vores E-handel. Her kan du bl.a. finde produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade samt se hvilke produkter, der er

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL GOOGLE DRIVE

BRUGERVEJLEDNING TIL GOOGLE DRIVE BRUGERVEJLEDNING TIL GOOGLE DRIVE Maja Maria Nielsen Arts Media Lab 1 S i d e Oversigt over oprettelse og basisfunktioner i Google Drive 1. TRIN: OPRETTELSE AF GOOGLE- KONTO 2. TRIN: LOGIN PÅ KONTO 3.

Læs mere

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort HåndOffice Spillertrupper og Holdkort Spillertrupper - opret... 3 Tilføj spillere til spillertrup... 6 Tilføj kontaktpersoner til spillertrup... 8 Tilføj hold til spillertrup... 9 Holdkort... 10 Fiktiv

Læs mere

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8 HåndOffice Kurser Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4 Side 2 af 8 Kurser Klik på Kursus.Kursus-Forening åbner søgningen på kurser. Udfyld kriterier og/eller klik på Start søgning. Dette åbner liste på kurser

Læs mere

2. Søgning efter udbud

2. Søgning efter udbud 2. Søgning efter udbud De kan søge i udbuddene ved hjælp af følgende kriterier: Rådets reference (f.eks.: UCA 140/07) Udbudsbeskrivelsen (f.eks.: telefonisk infrastruktur) Referencenummeret på den meddelelse,

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Zapier-integration mellem MailChimp og webcrm hos Azalea IT

Zapier-integration mellem MailChimp og webcrm hos Azalea IT Case: Zapier-integration mellem MailChimp og webcrm hos Azalea IT Zapier er en integrationsplatform, hvor man kan forbinde over 1500 apps uden at skrive en eneste bid kode. Du kan se, hvilke apps du kan

Læs mere

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER.

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. 1. Login & Log out. a. Login Åben web browser på adresse http://tattocolorbase.com/login Efter log in kommer du til et kontrolpanel, som ser sådan ud. b. Logout Log out, click

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Webinar for ledende registranter Datadeling og -spredning. Spredning. 30. april Catherine Cornu, ECHA

Webinar for ledende registranter Datadeling og -spredning. Spredning. 30. april Catherine Cornu, ECHA Webinar for ledende registranter Datadeling og -spredning Spredning 30. april 2010 Catherine Cornu, ECHA Oversigt Spredning = offentliggørelse af oplysninger fra registreringsdossierer på ECHA's websted

Læs mere

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger.

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger. Ansøgere kan nu selv lave ansøgninger elektronisk (som fortsat skal vurderes af indledningsvist indstillingsudvalget og herefter af Medarbejderfondens bestyrelse). Såfremt en ansøger har brug for hjælp

Læs mere

Organisér og del dine referencer

Organisér og del dine referencer Organisér og del dine referencer Indhold Ved import af referencer... 2 Opret en Folder... 3 Opret en undermappe... 4 Fjern/søg efter dubletter... 5 Fjern dubletter/søg efter dubletter i specifik Folder...

Læs mere

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Før denne guide kan gennemgås, skal du have haft besøg af en SONOFON certificeret installatør, som har opsat din sender/modtager og installeret

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Ændring og tilføjelse af kontaktperson. Din guide til ændring og tilføjelse af organisationens kontaktperson i Participant Portal

Ændring og tilføjelse af kontaktperson. Din guide til ændring og tilføjelse af organisationens kontaktperson i Participant Portal Ændring og tilføjelse af kontaktperson Din guide til ændring og tilføjelse af organisationens kontaktperson i Participant Portal Ændring af kontaktperson Din guide til ændring af organisationens kontaktperson

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Opdateret den 21. februar 2018 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 2.1 Adgang via tender.konnect.dk... 3 2.2 Adgang via link til

Læs mere

Det Naturvidenskabelige Fakultet. Introduktion til Blackboard (Øvelser) Naturvidenskabeligt Projekt 2006 Prøv at forske

Det Naturvidenskabelige Fakultet. Introduktion til Blackboard (Øvelser) Naturvidenskabeligt Projekt 2006 Prøv at forske Det Naturvidenskabelige Fakultet Introduktion til Blackboard (Øvelser) Naturvidenskabeligt Projekt 2006 Prøv at forske Indholdsfortegnelse Introduktion til Blackboard Content System...3 Øvelse 01 individuel:

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

e-mailkonsultation Patientinformation

e-mailkonsultation Patientinformation Side 1 e-mailkonsultation Patientinformation Side 2 Indholdsfortegnelse : Indholdsfortegnelse :... 2 Emailkonsultation Login... 3 Patientens postkasse... 4 e-mailkonsultation til lægen... 5 Receptfornyelse...

Læs mere

REACH-IT - Brugermanual for industrien. Del 17 - Ændring af juridisk enhed

REACH-IT - Brugermanual for industrien. Del 17 - Ændring af juridisk enhed REACH-IT - Brugermanual for industrien Del 17 - Ændring af juridisk enhed Udstedelsesdato: juli 2012Udstedelsesdato: juli 2012 2 REACH-IT - Brugermanual for industrien Version 2.0 Version Ændringer 2.0

Læs mere

UEFA EURO 2020 Handicapbilletter En "Sådan gør du"- vejledning

UEFA EURO 2020 Handicapbilletter En Sådan gør du- vejledning UEFA EURO 2020 Handicapbilletter En "Sådan gør du"- vejledning Center for adgang til fodbold i Europa Alternative formater af dette dokument er tilgængelige efter anmodning. Kontakt venligst CAFE: Understøttet

Læs mere

sådan gør du... [opret jobagent]

sådan gør du... [opret jobagent] [jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] udvidet Opret jobagent udvidet udgave Hvad er en jobagent En jobagent gemmer information om den type job, du søger efter, når du er inde i menuen under 'Find

Læs mere

Vejledning til mindstelønsportal

Vejledning til mindstelønsportal Vejledning til mindstelønsportal Siden 1. januar 2017 kan anmeldelsen ske elektronisk for de chauffører, som er ansat i en ikke tysk-virksomhed, og som udfører transporter til/fra/i Tyskland (transit er

Læs mere

TYPO3 Nyhedsbrev. Version: 1.2 Tilpasset TYPO3: 4.2 Sidst opdateret: 20/10-2010 Copyright: IdeFA Gruppen

TYPO3 Nyhedsbrev. Version: 1.2 Tilpasset TYPO3: 4.2 Sidst opdateret: 20/10-2010 Copyright: IdeFA Gruppen TYPO3 Nyhedsbrev Version:. Tilpasset TYPO3: 4. Sidst opdateret: 0/0-00 Copyright: IdeFA Gruppen IdeFA Gruppen - Havnepladsen - 9900 Frederikshavn - Tlf. 46 907 930 - info@idefa.dk - www.idefa.dk Indholdsfortegnelse.

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

DMX styring med USB-interface

DMX styring med USB-interface DMX styring med USB-interface Introduktion...2 DMX bibliotek...3 Programmering af kanaler...7 Sådan skabes et show/en lyssekvens...11 Introduktion DMX LightPlayer er en avanceret men meget brugervenlig

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

SecureAware Workflow TNG

SecureAware Workflow TNG SecureAware Workflow TNG Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.5.0 og senere versioner Dokument opdateret: januar 2014 Om dette dokument Dette dokument beskriver brugen af Workflow TNG i SecureAware

Læs mere

PENSAB. Introduktion til PENSAB systemet. Log-ind. Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet.

PENSAB. Introduktion til PENSAB systemet. Log-ind. Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. PENSAB Introduktion til PENSAB systemet Log-ind Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. For at logge ind skal du benytte din medarbejdercertifikat via NEM LOGIN Hvis du ikke kan logge

Læs mere

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend.

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. Version: 2.1.7 Licens informations Her kan man se licens periode & info på funktioner, samt firma information. Upload logo Her har man mulighed for at oploade

Læs mere

Indlæse GEDCOM-fil i FamilySearch og kopiere information til FamilyTree

Indlæse GEDCOM-fil i FamilySearch og kopiere information til FamilyTree Indlæse GEDCOM-fil i FamilySearch og kopiere information til FamilyTree (Oversat fra dokumentet Uploading GEDCOM Files and Copying the Information int Family Tree: http://broadcast.lds.org/elearning/fhd/product/en/handouts/gedcom.pdf)

Læs mere

EG Clinea Version 17.2

EG Clinea Version 17.2 EG Clinea Version 17.2 side 1 af 5 EG Clinea version 14.5 Indledning I EG Clinea 17.2 introduceres en ny online manual, som fortsat åbnes med fra EG Clinea. Beslutningen, der ligger til grund for

Læs mere

Quick guide. tvilums e-shop.

Quick guide. tvilums e-shop. Quick guide tvilums e-shop www.tvilum.com Quick Guide Tvilums e-shop Vi er stolte af at kunne præsentere Tvilums nye hjemmeside med e-shop. Vi håber at den vil skabe merværdi for din forretning som forhandler

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS er det muligt at registrere en aftale om, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale inkl. undervisningsplanen ved

Læs mere

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Denne manual er primært rettet mod tilbudsgivernes afgivelse af tilbud i forbindelse med miniudbud afholdt i det dynamiske indkøbssystem, DIS. Dog indeholder manualen

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

IndFak Modtager manual

IndFak Modtager manual IndFak Modtager manual 1. Modtagerens arbejdsopgaver... 3 1.1 Indledende forklaring til IndFak... 3 1.1.1 Indkøbsprocessen... 3 1.1.2 Varemodtagelse... 4 1.1.3 Fakturaprocessen... 4 1.1.4 Opsamling...

Læs mere

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter...

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... 6 Tilføj ny liste... 6 Tilføj og fjerne produkter til og fra favoritter:...

Læs mere

SecureAware Opfølgning Manual

SecureAware Opfølgning Manual SecureAware Opfølgning Manual Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: juni 2009 Om dette dokument Dette dokument er en vejledning i brug af opfølgnings-modulet i SecureAware.

Læs mere

7DVWHYHMOHGQLQJ#²#,QWHUQHW#([SORUHU

7DVWHYHMOHGQLQJ#²#,QWHUQHW#([SORUHU 7DVWHYHMOHGQLQJ#²#,QWHUQHW#([SORUHU,QGKROGVIRUWHJQHOVH BROWSEREN - DE VIGTIGSTE FUNKTIONER OG BEGREBER.... 2 TILPAS BROWSEREN... 3 GÅ DIREKTE TIL EN KENDT ADRESSE... 5 LAV ET BOGMÆRKE... 6 ORGANISÉR DINE

Læs mere

ECB'S E-UDBUD INDGIVELSE AF SVAR I EN UDBUDSPROCEDURE ("RFX")

ECB'S E-UDBUD INDGIVELSE AF SVAR I EN UDBUDSPROCEDURE (RFX) GD Finans ECB-UNRESTRICTED 8. november 2016 ECB'S E-UDBUD INDGIVELSE AF SVAR I EN UDBUDSPROCEDURE ("RFX") For at indgive et svar i en udbudsprocedure (fx dit (reviderede) bud/forslag, en interessetilkendegivelse

Læs mere

Kontakt Har du spørgsmål til appen eller brug for support til appen kan WildDetect kontaktes følgende steder:

Kontakt Har du spørgsmål til appen eller brug for support til appen kan WildDetect kontaktes følgende steder: Side 1 af 8 BirdAlert appen BirdAlert systemet kan overvåges og kontrolleres igennem vores app, som fås til Android telefoner på Google Play og iphones i App Store. Indholdsfortegnelse Kontakt... 1 Sådan

Læs mere

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1 Opdatering af egne oplysninger I denne vejledning gennemgår vi, hvordan du kan se og opdatere dine personlige oplysninger ved hjælp af selvbetjening. Som bruger af systemet har du mulighed for at se, tilføje

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. april 2016 Version 1.3 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

Sider, indlæg og projekter

Sider, indlæg og projekter Sider, indlæg og projekter I Divi-temaet er der tre forskellige måder at lægge artikler op på sitet; Sider, indlæg og projekter. På Villybruun.dk bruges Sider til alle artikler. Man kan oprette eller redigere

Læs mere

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema Compliance TNG I Compliance TNG kan du oprette evalueringer der viser, om I efterlever jeres egne eller andres krav. Evalueringer er baseret på spørgeskemaer, som du kan oprette på forhånd og herefter

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

SkagenBrugtMarked.dk - en service fra SkagensAvis.dk

SkagenBrugtMarked.dk - en service fra SkagensAvis.dk SkagenBrugtMarked.dk - en service fra SkagensAvis.dk Dette er en vejledning i brugen af SkagenBrugtMarked.dk Vælg eventuelt at skrive denne vejledning ud, den er forbredt til udskrift på A4 papir. Generelt

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN

Læs mere

Brugervejledning Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser

Brugervejledning Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning i Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Forfatter: Sara Holm Kristensen

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere