OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE"

Transkript

1 OKTOBER EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde nord: vores delikate og helt friske østers. Derfor fejrer vi sæsonstarten på de danske østers fra Vadehavet og fra Limfjorden med en festival med østersarrangementer i hele Danmark. Festivalen løber fra oktober. Har du lyst til at deltage med et arrangement?

2 ØSTERSFESTIVAL I HELE DANMARK På grund af den lave vandtemperatur i Danmark vokser de danske østers så langsomt, at de opnår den ganske særlige smag og konsistens, der har gjort dem kendt og efterspurgt verden over. De danske østers er langt mere kødfyldte og karakterfulde i smagen end deres mere salte franske pendanter. Derfor har vi lavet en festival, der hylder denne fantastiske råvare. Arrangementerne spænder lige fra delikate østersmenuer på de gode spisesteder og cykelsafarier rundt til forskellige restauranter for at smage deres signaturretter med østers, til skønne naturoplevelser, hvor man selv kan hente dyret direkte fra vandet. En festival fyldt med østersarrangementer Hovedpersonen i festivalen er selvfølgelig østers. Derfor er det meget vigtigt, at dit arrangement på en eller anden måde tager afsæt i råvaren. Det duer ikke at lave et arrangement med en buffet, hvor én af retterne indeholder østers. Husk, at alle arrangementerne skal være unikke smagsoplevelser og begivenheder, som ikke finder sted uden for festivalen, og som dermed bidrager til at skabe en festival bestående af nye og særprægede oplevelser. Vi forbeholder os retten til at kvalitetssikre arrangementerne, og ligeledes afvise arrangementer, som ikke lever op til kravet om at have østers som omdrejningspunkt. Vi er dog altid klar til at hjælpe med at udvikle dit arrangement med gode ideer og inspiration. FORMÅLET MED FESTIVALEN ER AT SKABE EN BRED NATIONAL VIFTE AF ARRANGEMENTER, DER GØR DET MULIGT FOR DANSKERE OG TURISTER AT OPLEVE DELIKATESSEN FRA DET KOLDE NORD.

3 SOM AKTØR I OYSTER TROPHY WEEK BLIVER DIT ARRANGEMENT SYNLIGGJORT PÅ: Hjemmeside Festivalens hjemmeside fungerer som festivalens centrale element, hvorfra alle interesserede kan få information om kampagnen og læse om arrangementerne. Festivalfolder Alle aktører i festivalen, turistbureauer og sommerhusudlejningsbureauer i Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland får tilsendt en kasse med festivalfoldere, hvor alle ugens østersarrangementer samles. Folderne skal uddeles til gæster inden festivalen. Plakat Alle aktører modtager sammen med folderne en festivalplakat. På plakaten vil arrangementerne ikke være udspecificeret, men skal få besøgende ind på festivalens hjemmeside. FIND OS PÅ INSTAGRAM OG HASHTAG DIT ARRANGEMENT UNDER: #OYSTERWEEKDK #OYSTERTROPHYWEEK FIND OS PÅ FACEBOOK UNDER FACEBOOK.COM/OYSTERTROPHYWEEK SEND OS GERNE BILLEDER OG SJOVE HISTORIER AF DIT ARRANGEMENT, SOM VI KAN BRUGE PÅ DE SOCIALE MEDIER! DEADLINES 11. august skal du indsende dit arrangement, som skal i den nationale flyer. Hvis du ikke når at planlægge dit arrangement inden 11. august, så fortvivl ikke. Du kan stadig nå at komme på hjemmesiden. Tekster, der skal med på hjemmesiden, skal indsendes inden 1. oktober 2014.

4 HVORDAN KOMMER JEG MED I FESTIVALEN MED MIT ARRANGEMENT? For at være med i festivalen skal du fra d oktober 2014 afholde et arrangement, som har østers som hovedelement. Derudover skal du skrive en tekst og sende et billede (i en opløsning på 300 dpi), som præsenterer dit arrangement, og som illustrerer, hvad gæsterne kan forvente. Teksten skal fortælle, hvad dit arrangement går ud på, hvornår det er, og hvad det koster, samt et evt. link til billetbestilling. Teksten og billeder skal du sende til den projektleder, der er ansvarlig i din region: HVIS DU ALLEREDE NU VED, HVAD DIT ARRANGEMENT SKAL INDEHOLDE, SÅ OPFORDRER VI DIG TIL AT SENDE OPLYSNINGERNE SÅ HURTIGT SOM MULIGT, SÅ VI KAN FORTÆLLE JOURNALISTER OM DE SPÆNDENDE TILTAG. Region Nordjylland Line Myrup Gregersen, Limfjordsmuseet Tlf: Mail: Region Midtjylland Inger Lise Dahl, Skiveegnens Erhvervsog Turistcenter Tlf: Mail: Region Syddanmark Colin Seymour, Varde Erhvers- og turistråd Tlf: Mail: København, Konvers Nanna Kammersgaard Tlf: Mail: TIP! På billetto.dk kan du gratis oprette og sælge billetter til dit arrangement. Der bliver pålagt et gebyr (0-15 kr.), som kunden betaler ved billetkøb. Det er en nem måde at holde styr på, hvor mange billetter der er solgt. Se mere på billetto.dk. Husk at skrive, at dit arrangement er en del af Oyster Trophy Week.

5 RAMME FOR BESKRIVELSE AF EVENT TIL OYSTERWEEK.DK Navn på event: Max. 23 anslag (med mellemrum) Dato og tid: Teasertekst til programmet: Lille tekst som får læseren til at ville besøge dit arrangement (ca. 300 anslag med mellemrum) Prisinformation: Sted: Billetsted: Behøver ikke blive udfyldt, men kan udfyldes, hvis der bliver solgt billetter til arrangementer Beskrivelse af arrangementet: Der er også mulighed for at sende billeder og links til en youtube video (embedded link) og link til egen hjemmeside (hvis der er mere information at hente). I denne hovedtekst er der ingen max. anslag SKAB EN GOD OPLEVELSE Hensigten med Oyster Trophy Week er at skabe en masse gode oplevelser for de gæster, der kommer til arrangementerne. Men hvordan gør man lige det...? Herunder får du en guideline til, hvilke ting du bør tage hensyn til og overveje, når du laver et østersarrangement. Listen skal ikke ses som en facitliste, men derimod et redskab og inspiration til udarbejdelse af en oplevelse. Indtænk din målgruppe allerede i starten af ideprocessen. Skal arrangementet appellere til børnefamilier, gastronørden eller naturentusiasten eller noget helt fjerde? Når målgruppen er på plads, er det lettere at lave et arrangement, som fokuserer på netop de elementer, som matcher det valgte segment. Skab de rette rammer for dit arrangement Det gør en verden til forskel om arrangementet bliver afholdt i en skummel kælder, et lokale med masser af genklang eller ude i det fri. Alt kan fungere, men det skal gennemtænkes, så det passer til resten af historien. Sikre kvaliteten af dit arrangement! Det er vigtigt, at der er en rød tråd i arrangementerne, så der eksempelvis ikke bliver serveret en skinkesandwich fra Lidl, mens fortællingen handler om dansk gastronomis særlige karakter. Indtænk den gode/personlige historie Det handler om at tilføre noget ekstra, og en måde at skabe et univers omkring et produkt eller arrangement er gennem historiefortælling. Historier kan nemlig skabe forestillinger og stimulere gæstens fantasi. Appeller til gæsternes følelser, så begivenheden sætter sig fast i gæstens erindring Vær involverende og skab et element af vidensdeling. Det er meget sjovere selv at få lov til at åbne en østers end blot at se en video om, hvordan man gør. Appeller til sanserne Vores sanser styrer en stor del af vores adfærd og dejlige dufte, smukke omgivelser og lækre smage kan være afgørende for den gode oplevelse. Overrask Giv dine gæsterne mere end hvad de havde forventet, da de trådte ind ad døren, så er sandsynligheden for, at de kommer tilbage større.

6 HVEM STÅR BAG? Oyster Trophy Week vokser sig større og større for hver år, og derfor har Oyster Trophy Week indgået samarbejde med både Fiskebranchen, Danmarks Fiskehandlere, FOOD (Food Organisation of Denmark), Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland for at lave en endnu bedre festival. På det operationelle plan Oyster Trophy Week er udviklet af konceptog kommunikationsbureauet Konvers, der arbejder ihærdigt på at skabe en masse gode og involverende madoplevelser rundt om i hele Danmark. Konvers står også for de landsdækkende fejringer af blåmuslinger ( Blåt Guld ) og stenbiderrogn ( Nordens Kaviar ). Vil du høre mere om hvad Konvers kan gøre for at understøtte jer i at skabe liv og oplevelser på en bestemt destination, så kontakt Nanna Kammersgaard på eller Projektet gennemføres med støtte fra EU og Fødevareministeriet. Den Europæiskefiskerifond: Danmark og EU investerer i bæredygtigt fiskeri.

Fra hav til maw En undersøgelse af maritimt smagsoplevelseskoncept i turismesammenhæng

Fra hav til maw En undersøgelse af maritimt smagsoplevelseskoncept i turismesammenhæng Fra hav til maw En undersøgelse af maritimt smagsoplevelseskoncept i turismesammenhæng Undersøgelsen er gennemført for Midtjysk Turisme af kommunikationsbureauet Konvers 1 Indhold Formål... 3 Opbygning

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Læs mere på www.midtjyskturisme.com

Læs mere på www.midtjyskturisme.com CONTENT MARKETING Udgivet af: Midtjysk Turisme Midtjysk Turisme er det regionale turismeudviklingsselskab i Region Midtjylland. Vores overordnede idé og målsætning er væsentligst at stimulere turisterhvervets

Læs mere

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Fortællinger sælger - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Forord Fortælling er et effektivt redskab i markedsføring og branding. De bedste fortællere har alle dagetiltrukket det største

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at bruge video

Sådan kommer du i gang med at bruge video Sådan kommer du i gang med at bruge video INDHOLD INDLEDNING... 3 DERFOR SKAL DU I GANG MED AT BRUGE VIDEO... 4 OVERVEJELSER... 5 SOCIALE MEDIER... 5 YOUTUBE... 6 OPDATER OFTE... 6 UDSTYR... 6 HVAD SÅ

Læs mere

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ LÆR LÆR DINE DINE GÆSTER AT AT KENDE KENDE SAMARBEJDE GIVER VÆRDI BRUG BRUG FACEBOOK TIL AT GIVE TIL AT GIVE GÆSTERNE VÆRDI HVAD KAN VI VI TILBYDE DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ DIGITALT! DIGITALT! DU ER OGSÅ

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

Frivillige unge. Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre

Frivillige unge. Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre AUGUST 2013 INDSATSMANUAL Frivillige unge Sådan kan I rekruttere og fastholde unge, som ønsker at yde en frivillig indsats for ældre En del af projektet: Solidaritet mellem generationer sæt ressourcerne

Læs mere

Vejledning om støtte fra LAG Vejen. Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra LAG Vejen

Vejledning om støtte fra LAG Vejen. Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra LAG Vejen Vejledning om støtte fra Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra Vi støtter projekter, som Understøtter udviklingen af unikke lokalsamfund med fokus på levevilkår, sundhed og bæredygtighed Herefter

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Opret en begivenhed og/el. tjekliste

Opret en begivenhed og/el. tjekliste TAG DEL byens funktioner Hvordan bruges TAG DELs forskellige funktioner INDHOLD Rediger udfordring Opret en begivenhed og/el. tjekliste Brug invitationssystemet Del din udfordring el. begivenhed på facebook

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE BRYD RAMMEN GRATIS PRØVE Livet er for kort til kedelige præsentationer Bryd rammen livet er for kort til kedelige præsentationer! Claus Handberg & Visus Publishing 2012 1. udgave, 1. oplag Omslag og illustrationer:

Læs mere

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd Danske Skoleelevers tilbud til elever og elevråd 1 DANSKE SKOLEELEVER Hvem er vi? Danske Skoleelever, DSE, er en organisation for dig! DSE har fokus på elever, skole og uddannelse. Vi kæmper for at sikre

Læs mere

Få styr på TripAdvisor

Få styr på TripAdvisor 10 11 KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 12 Ved at være aktivt til stede på TripAdvisor får du en række funktioner, du kan udnytte til at gøre din tilstedeværelse bedre og allervigtigst har du muligheden

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 2015 Andreas Pedersen. Alle rettigheder forbeholdes. 1 Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere vil blive retsforfulgt i videst muligt

Læs mere

Klub-building- Spil din klub i form

Klub-building- Spil din klub i form Klub-building- Spil din klub i form Temahæfte - Kommunikation - positive historier fra din klub Vær åben og fortæl de gode historier - så opleves klubben mere attraktiv Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger

Læs mere

GUIDE&FOR& KONTAKTPERSONER& BESTYRELSESMEDLEMMER* ENHED&GØR&STÆRK&

GUIDE&FOR& KONTAKTPERSONER& BESTYRELSESMEDLEMMER* ENHED&GØR&STÆRK& GUIDE&FOR& BESTYRELSESMEDLEMMER* KONTAKTPERSONER& ENHED&GØR&STÆRK&! INDHOLD 1. INTRODUKTION 2. HVAD ER EN AFDELINGSBESTYRELSE? A) HOLD OVERBLIK B) KNYT BÅND C) SKAB HANDLING 3. VÆRKTØJER A) WEBKARTOTEKET

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

SKAB IDÉER. Et spil om lokalt iværksætteri

SKAB IDÉER. Et spil om lokalt iværksætteri SKAB IDÉER Et spil om lokalt iværksætteri SPILMANUAL FOR DIG, DER SÆTTER SPILLET I GANG GENERELT Spillet består af en spilmanual, en spilleplade og 13 øvelseskort. Derudover har du denne spilmanual, som

Læs mere

GUIDE&FOR& KONTAKTPERSONER&

GUIDE&FOR& KONTAKTPERSONER& GUIDE&FOR& KONTAKTPERSONER& ENHED&GØR&STÆRK& INDHOLD 1. INTRODUKTION 2. HVAD ER EN KONTAKTPERSON? 3. VÆRKTØJER A) WEBKARTOTEKET B) PLANLÆGNING C) OPREKLAMERING OG MOBILISERING D) WEBKOMMUNIKATION E) LOKALE

Læs mere

Farverige Foreninger. Gode idéer og erfaringer til at arbejde med mangfoldighed i foreningslivet. Af Majbrit Kronborg Mouridsen

Farverige Foreninger. Gode idéer og erfaringer til at arbejde med mangfoldighed i foreningslivet. Af Majbrit Kronborg Mouridsen Farverige Foreninger Gode idéer og erfaringer til at arbejde med mangfoldighed i foreningslivet Af Majbrit Kronborg Mouridsen Farverige Foreninger er udarbejdet i juni 2009 Initiativet er finansieret af

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

det er dit valg, men det handler om at ha det godt

det er dit valg, men det handler om at ha det godt MEDLEM AF HK-UNGDOM? det er dit valg, men det handler om at ha det godt Varenr.: 447526 15.11.24 specialproduction.dk Weidekampsgade 8 9 København C Tlf.: 33 3 46 36 Fax: 33 3 46 99 E-mail: hk.ungdom@hk.dk

Læs mere

KULTUNAUT MANUAL SÅDAN FÅR DU SELV DIT ARRANGEMENT PÅ VISITLOLLAND-FALSTER

KULTUNAUT MANUAL SÅDAN FÅR DU SELV DIT ARRANGEMENT PÅ VISITLOLLAND-FALSTER KULTUNAUT MANUAL SÅDAN FÅR DU SELV DIT ARRANGEMENT PÅ VISITLOLLAND-FALSTER HVORFOR KULTUNAUT? Kultunaut er Danmarks største online portal for arrangementer og er implementeret og brugt af en lang række

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Indledning... 2. Problemformulering... 2. Problemstilling... 2. Spørgeundersøgelse... 2. Projektstyring... 4. Projektgruppe... 5

Indledning... 2. Problemformulering... 2. Problemstilling... 2. Spørgeundersøgelse... 2. Projektstyring... 4. Projektgruppe... 5 Indhold Indledning... 2 Problemformulering... 2 Problemstilling... 2 Spørgeundersøgelse... 2 Projektstyring... 4 Projektgruppe... 5 Paramenter på 3 eksisterende teater hjemmesider... 6 Om os... 7 Konkurrencer...

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad du vil efter skolen:

Læs mere

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen de FRIVILLIGES ABC Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen Denne håndbog er til dig, der gør en

Læs mere