SOCIALPÆDAGOGEN. Fagligheden er vores vigtigste holdepunkt GENERALFORSAMLING / FORMANDEN HAR ORDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SOCIALPÆDAGOGEN. Fagligheden er vores vigtigste holdepunkt GENERALFORSAMLING / FORMANDEN HAR ORDET"

Transkript

1 SOCIALPÆDAGOGEN OKTOBER ÅRGANG LILLEBÆLT 6 GENERALFORSAMLING / FORMANDEN HAR ORDET Fagligheden er vores vigtigste holdepunkt Tiåret efter kommunalreformen har budt på mange udfordringer for socialpædagogerne Kredsformand Hanne Ellegaard satte i sin status over bestyrelsens arbejde helikopterperspektiv på det seneste tiår, der i kølvandet af kommunalreformen har været præget af organisatorisk og økonomisk turbulens. Et tiår, hvor omorganiseringer og økonomiske stramninger har presset det socialpædagogiske arbejdsområde. I 2006 var der ingen borgmester eller regionsformand, der ikke lovede socialpædagogerne stabilitet og videreudvikling af området. Alle lovede os guld og grønne skove. I dag, ti år senere, er vi i en anden hverdag og virkelighed, der har budt på mange nye muligheder, men også mange nye udfordringer, sagde hun. Også den danske aftalemodel har været under pres, fastslog kredsformanden, og ridsede op, hvordan Folketing, kommuner og regioner ved den ene overenskomstfornyelse efter den anden har lagt arm med fagbevægelsen for at få mere og betale det samme. Organisatorisk talte Hanne Ellegaard derfor for den nye fælles hovedorganisation, der er i støbeskeen som afløser for LO og FTF. På den faglige hjemmebane fremhævede hun den socialpædagogiske faglighed som en central faktor for overlevelse og fortsat udvikling af organisationen: Den socialpædagogiske faglighed er vores vigtigste holdepunkt i den fortsatte kamp for værdighed, livskvalitet og udviklingsmuligheder for de borgere, vi arbejder sammen med. For vores egen værdighed, etiske grundlag og overlevelse som faggruppe. Den faglighed, som vi har fået i kraft af vores uddannelse, og som vi løbende udvikler, skærper og forfægter via diskussioner på vores arbejdspladser, i vores fagforening, på nogle af denne aftens workshops, på vores forbundskongresser. I alle de sammenhænge, hvor vi møder kolleger, fagfæller, samarbejdspartnere og beslutningstagere. Hanne Ellegaard: Folketing, kommuner og regioner har lagt arm med fagbevægelsen for at få mere og betale det samme.

2 GENERALFORSAMLING / KONGRES Fusionsforslag delte vandene Stine Wittrup stillede på vegne af PFF-tillidsrepræsentanterne i Odense forslag om at arbejde for en sammenlægning af de to pædagogiske fagforbund. Kongresforslag om sammenlægning af Socialpædagogerne og BUPL blev nedstemt efter en grundig debat Den eneste egentlige debat på generalforsamlingen udspillede sig om et forslag om sammenlægning af Socialpædagogerne og BUPL. Tvivlere og modstandere frygtede, at den socialpædagogiske faglighed ville risikere at drukne i en stor fælles organisation. Tilhængere mente, at fagligheden fint kunne rummes i et fælles forbund, som ville stå stærkere i forhold til medlemmer, arbejdsgivere og beslutningstagere. Efter en grundig og sober debat faldt forslaget, som var stillet af gruppen af PFFtillidsrepræsentanter i Odense Kommune. Forslaget pålagde kredsbestyrelsen på forbundskongressen november at stille forslag om, at Socialpædagogerne frem til kongressen i 2018 skal arbejde hen mod en sammenlægning med BUPL. Vi vil stå stærkere som pædagoger i én fagforening, da vi vil få lettere ved at komme i dialog med politikerne. Siden 2007 har vi langt hen af vejen fået de samme arbejdsgivere, og med flere medlemmer vil vi få mulighed for at rykke tættere på medlemmerne flere steder i landet, lød det fra Stine Wittrup på vegne af forslagsstillerne. Kredsformand Hanne Ellegaard meddelte, at kredsbestyrelsen ikke ville komme med en indstilling til forslaget, men tage stilling, hvis det kom op på kongressen. Selv var hun blandt modstanderne. Jeg kan sagtens følge intentionerne i forslaget og forstår udmærket, at man i det dagbehandlende og forebyggende arbejde kan se en fælles faglig identitet. Men det stiller sig anderledes på de øvrige områder, sagde hun og mente, at diskussionen om sammenlægning af de to forbund burde afvente etableringen af en eventuel ny fælles hovedorganisation. Det er på normalområdet, vi har de bedste muligheder for at mobilisere i dag, og det kan bidrage til at løfte specialområdet. Ét forbund med over medlemmer vil få større indflydelse end to mindre forbund, sagde Johs Nissen, der som PFF er med dobbelt medlemskab også ville tage forslaget med til den lokale BUPL-generalforsamling. Jeg støtter ikke forslaget. Stine lægger i sin motivation meget vægt på børn- og ungeområdet. Jeg tror fortsat på en fagforening, der kæmper for den store gruppe af sindslidende og handicappede m.fl., sagde kreds- og hovedbestyrelsesmedlem Lotte Kirk Hansen. Kredsbestyrelsesmedlem Jesper Leschley Pedersen stillede ændringsforslag, hvorefter man til en start afsøgte mulighederne for en eventuel sammenlægning med BUPL eller andre fagforeninger. Ændringsforslaget faldt med 17 stemmer for og 31 imod. Det oprindelige forslag blev forkastet, da 22 stemte for, mens 33 stemte imod. Debatten om sammenlægning af de to forbund kommer alligevel op på kongressen, da Stine Wittrup som kongresdelegeret selv har mulighed for at stille forslaget.

3 GENERALFORSAMLING / KONGRES Kaj blev hyldet Tak til den afgående forbundskasserer, der for sidste gang overbragte forretningsudvalgets hilsen til generalforsamlingen En person, der om nogen har været med til at kitte Socialpædagogerne sammen som forbund. Sådan lød kredsformand Hanne Ellegaards karakteristik af forbundskasserer og medlem af Kreds Lillebælt, Kaj Skov Frederiksen, der traditionen tro overbragte forretningsudvalgets hilsen til generalforsamlingen. Men nu for sidste gang. På den forestående forbundskongres trækker han sig fra den indflydelsesrige post, som han har haft siden Én kandidat på banen Hidtil har kun én kandidat meldt sig til posten som ny forbundskasserer i Socialpædagogerne. Det er formand for Kreds Sydjylland, Michael Madsen, der stiller op til valget på kongressen. Både forbundsformand Benny Andersen og de to forbundsnæstformænd Marie Sonne og Verne Petersen har tilkendegivet, at de gerne vil fortsætte på deres poster. Indtil videre har ingen andre kandidater meldt sig. Indtil da var han formand for den tidligere amtskreds på Fyn en post han blev valgt til i 1979, efter at han året forinden blev tillidsrepræsentant på sin arbejdsplads. En lang og imponerende karriere, som nu lakker mod enden. Inden han modtog kredsformandens og forsamlingens hyldest, havde Kaj Skov Frederiksen i vanlig veloplagt stil fortalt om, hvad der p.t. rører sig i forbundet. Kaj, du er kittet, der har bundet os sammen, lød det fra kredsformand Hanne Ellegaard, der takkede Kaj Skov Frederiksen for mange års fagligt virke i kredsens og forbundets tjeneste. Navnlig forringelserne i beskæftigelses- og dagpengereformen fik et par velvalgte ord med på vejen: Uddannelsesmulighederne for socialpædagoger, der bliver ledige, er beskåret. Det samme gælder dimittendydelsen. Det er blevet lidt nemmere at genoptjene retten til dagpenge. Det rokker dog ikke ved, at man har sparet milliarder på beskæring af dagpengeretten, så rigtig mange faldt ud af dagpengesystemet, mens man har tilført langt færre penge for at bøde på det igen, lød det blandt andet.

4 GENERALFORSAMLING / WORKSHOPS Faglighed og fagforening I tilknytning til generalforsamlingen blev der afholdt en række workshops. Dels som inspiration til kredsbestyrelsens arbejde, dels som forberedelse til kongressen, hvor den fortsatte udmøntning af fagstrategien Socialpædagogerne i fremtiden bliver et hovedemne. Ud over medlemsdemokrati (artikel her på siden) var emnerne faglighed i hverdagen, faglighed i psykiatrien, arbejdsmiljø, kommunikation og overenskomster. Referat fra de forskellige workshops vil blive lagt på (Generalforsamling). Også møder og arrangementer for tillidsrepræsentanter er velbesøgte. Vigtigheden af fortsat at nurse tillidsrepræsentanterne blev understreget, da det ikke er nemt at finde nye kandidater til tillidsposterne. Hvordan får man flere til at blande sig? Der var således bred enighed om, at det uformelle demokrati fungerer, mens det formelle demokrati med valg, generalforsamlinger, kongresser osv. ikke har den store appel. Måske gør fagforeningen det så godt, at medlemmerne ikke synes, at de behøver at blande sig. Måske kan de ikke overskue mastodonten. Måske har de deres tid for kær. Sådan lød nogle af buddene på, hvorfor det er sådan. Derimod var der usikkerhed om, hvad der kan gøres, så flere medlemmer blander sig. Vi har et stort ønske om at rykke tættere på medlemmerne, men har endnu ikke fundet guldægget. Medlemmerne oplever, at vi er til at få fat i, og at de får god rådgivning, men det er vigtigt, at vi er i kontakt med medlemmerne, så vi kan træffe de rigtige beslutninger, lød det fra medlemmer af kredsbestyrelsen. Nogle bud på mulige tiltag lød: Få fortalt succeshistorierne om medlemmer, der har valgt at være aktive og lade sig vælge til tillidsposter. Netværk og medlemsmøder med fagligt indhold rykker Men kun et fåtal blander sig i det formelle medlemsdemokrati Sådan lød status fra deltagerne i workshoppen om medlemsdemokratiet i kreds og forbund. Der var bred enighed om, at forbundet er på rette spor, når den etablerer netværk for forskellige faggrupper. Netværksmøder er som oftest velbesøgte. Det samme gælder kredsens populære medlemsmøder, hvor sider af faget bliver taget op og diskuteret med kompetente oplægsholdere. Disse møder er muliggjort af de ekstra bevillinger til Socialpædagogerne i fremtiden, men deltagerne fandt det vigtigt, at der fortsat afsættes penge til den type møder. Prøv at mikse de årlige generalforsamlinger med et fagligt indhold, f.eks. med beretninger fra medlemmernes hverdag. Tag på uanmeldte arbejdspladsbesøg, så flere medlemmer møder deres fagforening. Endelig var der bred opbakning til beslutningen fra sidste kongres om at bløde op på reglerne om personligt fremmøde ved valg af tillidsrepræsentanter. Det er fint, at man nu etablerer en forsøgsordning, hvor der kan dispenseres. Med flere store arbejdspladser med afdelinger forskellige steder er tiden løbet fra de store opstillingsmøder. Vi skal også have de digitale muligheder i spil, lød det. Succeshistorier om aktive medlemmer og uanmeldte arbejdspladsbesøg var blandt buddene på at få flere medlemmer til at blande sig. Der blev også peget på vigtigheden af, at man tager medlemmerne med på råd, når man etablerer (eller lukker) netværk og faglige selskaber. Dermed sikrer man, at alle medlemmer kan finde sig selv i disse fora.

5 GENERALFORSAMLING / ØKONOMI Flere medlemmer bidrog til et godt resultat Overskud i 2015 på godt kr., mens 2017-budgettet lige løber rundt med kr. på bundlinjen I perioden fra 2014 til 2016 har vi fået flere betalende medlemmer i Kreds Lillebælt og dermed kr. mere i kontingentindtægter end forventet, fortalte kredskasserer Roger Lundberg, da han fremlagde regnskabet for I alt var indtægterne på kr., mens udgifterne løb op i kr. Umiddelbart et overskud på kr., som dog blev reduceret til I tallene er nemlig inkluderet et ekstra tilskud fra forbundet på kr. til udmøntning af fagstrategien Socialpædagogerne i fremtiden, hvoraf kredsen kun nåede at bruge de kr. Derfor er kr. af de øremærkede penge overført til 2016-regnskabet. GENERALFORSAMLING / VALG Ekstra suppleanter til kongresdelegationen Kredsens kongresdelegation bestod før årets generalforsamling af 23 medlemmer og fem suppleanter. På generalforsamlingen blev der valgt yderligere fire suppleanter: Frederik Sjøgren (6. suppl.) Mie Klausen (7. suppl.) Elsebet Egholm (8. suppl.) Mette Rahbek Nielsen (9. suppl.) Dermed skulle der være sikkerhed for, at kredsen kan stille med et fuldt hold til den nært forestående kongres. Af afvigelser fra budgettet fremhævede Roger Lundberg især merudgifter til generalforsamling på ca kr. og til medlemsmøder på godt kr. I 2017-budgettet var der ikke sat flere penge af til disse poster, og trods besparelser på både det organisatoriske område samt på kontordrift og administration, regner man kun med et positivt resultat på beskedne kr. Både regnskab og budget blev enstemmigt vedtaget. Kasserer Roger Lundberg: Flere betalende medlemmer gav ekstra kontingentindtægter.

6 AKTIVITETER I KREDSEN FOKUS PÅ FAGET MEDLEMSMØDE Konflikthåndtering Ved Center for konfliktforebyggelse Tirsdag 29. november kl Café Keller H.O. Wildenskovsvej 10, Børkop ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER Nænsom nødværge Temadag Ved Durewall Instituttet Tirsdag 25. oktober kl Danmarksgade 16, Odense FAMILIEPLEJERE Forskning i familiepleje Cafémøde Ved Inge Bryderup Mandag 12. december kl Danmarksgade 16, Odense LEDERE Lederkonference Med Helen Eriksen, Steen Hildebrandt og Steen Visholm A-KASSEN TEMAMØDER Jobsøgning Netværksmøde Torsdag 3. november kl Torsdag 1. december kl IT-værksted Brug af jobloggen Tirsdag 11. oktober kl Tirsdag 15. november kl Tirsdag 13. december kl Det socialpædagogiske arbejde i psykiatrien Torsdag 13. oktober kl Ledig uden stress Få trivsel som jobsøgende Tirsdag 25. oktober kl Jobsamtalen Mandag 31. oktober kl Torsdag 15. december kl Bliv skarp på dine kompetencer Mandag 7. november kl Tirsdag 13. december kl Jobsøgning Workshop Tirsdag 15. november kl ANDRE AKTIVITETER Det gode liv Ved Arne Mariager Mandag 24. oktober kl Biblioteket, Algade 40, Ringe Arr.: LO Sydfyn Demokratisk socialisme i det 21. århundrede Ved arbejdsmarkedsforsker Henning Jørgensen Tirsdag 25. oktober kl Odin Havnepark, Lumbyvej 11, Odense Arr.: Socialdemokraterne i Odense og LO Fyn Læs mere om aktiviteterne, og tilmeld dig på Temamøderne henvender sig til alle medlemmer, uanset om de er ledige eller i job. Temaerne varierer fra gang til gang. Alle møderne finder sted i Danmarksgade 16, Odense. Begrænset antal pladser, så tilmeld dig i god tid. JUL I KREDS LILLEBÆLT Juletur til Flensborg Tirsdag 22. november Opsamling i Odense kl. 7.30, Middelfart kl. 8.10, Fredericia kl og Vejle kl Fredag 25. november kl Scandic Hotel. Kokholm 2, Kolding Juletræsfest i Brejning Søndag 4. december kl Brejning Forsamlingshus J.L. Varmingsvej 1, Børkop Juletræsfest i Odense Søndag 11. december kl HK s lokaler Lumbyvej 11, Odense Socialpædagogen Lillebælt udsendes pr. mail. Husk at give os besked, hvis du får ny mailadresse. DANMARKSGADE ODENSE C TLF LILLEBAELT@SL.DK Carl Ancher Journalistik, Kommunikation & PR Foto: Nils Rosenvold Layout og illustrationer:

Generalforsamlinger SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT. Mandag 26. september kl Danmarksgade 16, Odense

Generalforsamlinger SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT. Mandag 26. september kl Danmarksgade 16, Odense SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT SEPTEMBER 2016 9. ÅRGANG 5 Generalforsamlinger Mandag 26. september kl. 15.00-22.00 Vores faglighed vores styrke Indkaldelse og dagsorden Regnskab og budget Kongrestema Styrke

Læs mere

Følg tanken... Lev drømmen. Kom til FAGFESTIVAL i Kreds Lillebælt SOCIALPÆDAGOGEN. Generalforsamling Mandag

Følg tanken... Lev drømmen. Kom til FAGFESTIVAL i Kreds Lillebælt SOCIALPÆDAGOGEN. Generalforsamling Mandag SOCIALPÆDAGOGEN SEPTEMBER 2018 12. ÅRGANG LILLEBÆLT 5 Følg tanken... Kom til FAGFESTIVAL i Kreds Lillebælt Mandag 24. september kl. 10.00 14.30, DANMARKSGADE 16, Odense Lev drømmen Generalforsamling Mandag

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN. Udsigt til konflikt

SOCIALPÆDAGOGEN. Udsigt til konflikt SOCIALPÆDAGOGEN MARTS 2018 LILLEBÆLT 1 NYHEDSBREV FOR TILLIDSREPRÆSENTANTER Udsigt til konflikt Kære tillidsrepræsentant Her får du en særudgave af vores nyhedsbrev, der på de næste sider fortæller om

Læs mere

En dag med fokus på faget

En dag med fokus på faget SOCIALPÆDAGOGEN OKTOBER 2018 12. ÅRGANG LILLEBÆLT 6 FAGFESTIVAL En dag med fokus på faget Medlemmer og ikke-medlemmer flokkedes til en bred og underholdende præsentation af det mangfoldige socialpædagogiske

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT

SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT JUNI 2014 8. ÅRGANG Generalforsamlinger Mandag 22. september kl. 15.00 - ca. 21.00 Danmarksgade 16, Odense Det handler om din hverdag Indkaldelse og dagsorden Regnskab og budget

Læs mere

GENERALFORSAMLING og TEMAMØDE

GENERALFORSAMLING og TEMAMØDE SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND AUGUST 2016 GENERALFORSAMLING og TEMAMØDE Tirsdag 27. september kl. 16.00 - senest 21.30 Indskrivning fra kl. 15.30 Scandic, Kokholm 2, Kolding Kredsbestyrelsen, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN. En rød tråd DECEMBER ÅRGANG LILLEBÆLT

SOCIALPÆDAGOGEN. En rød tråd DECEMBER ÅRGANG LILLEBÆLT SOCIALPÆDAGOGEN DECEMBER 2018 12. ÅRGANG LILLEBÆLT 7 En rød tråd For et par kongresser siden besluttede vi med fagstrategien Socialpædagogerne i fremtiden at sætte endnu mere fokus på vores faglighed og

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN. Et godt arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Fra rigtig skidt til rigtig godt PSYKISK ARBEJDSMILJØ

SOCIALPÆDAGOGEN. Et godt arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Fra rigtig skidt til rigtig godt PSYKISK ARBEJDSMILJØ SOCIALPÆDAGOGEN JUNI 2017 11. ÅRGANG LILLEBÆLT 4 Et godt arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv PSYKISK ARBEJDSMILJØ Fra rigtig skidt til rigtig godt Socialpædagogernes seneste arbejdsmiljøundersøgelse viser,

Læs mere

Generalforsamling 2019 Socialpædagogerne Nordsjælland 9. oktober 2019

Generalforsamling 2019 Socialpædagogerne Nordsjælland 9. oktober 2019 Generalforsamling 2019 Socialpædagogerne Nordsjælland 9. oktober 2019 Kl. 15 21 (indskrivning fra kl. 14.30) på Pharmakon, Milnersvej 42, Hillerød Dagsorden: 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af referent(er)

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45 HURTIG AFTALE Dagpengeaftale ligger på den flade hånd Af Michael Bræmer @MichaelBraemer Iver Houmark Andersen @IHoumark Tirsdag den 20. oktober 2015, 05:00 Del: Der er udsigt til hurtigt at kunne lande

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem!

Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem! www.bupl.dk/fyn Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem! Et fagligt fællesskab for pædagoger BUPL Fyn tilbyder dig at være en del af et fællesskab. Et fællesskab sammen med andre

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN. Fokus på lederne. Vigtigt at tage tyren ved hornene SAMARBEJDET MED PÅRØRENDE

SOCIALPÆDAGOGEN. Fokus på lederne. Vigtigt at tage tyren ved hornene SAMARBEJDET MED PÅRØRENDE SOCIALPÆDAGOGEN APRIL 2017 11. ÅRGANG LILLEBÆLT 3 Fokus på lederne Socialpædagogerne er en mangfoldig organisation, der repræsenterer mange forskellige arbejdspladser og medlemsgrupper. Vi vil gerne have,

Læs mere

Lillebælt-Fyn. Konditorelev fra Fredericia tager 2. plads til DM i Skills SIDE 2 OG 3

Lillebælt-Fyn. Konditorelev fra Fredericia tager 2. plads til DM i Skills SIDE 2 OG 3 1/2017 Lillebælt-Fyn SIDE 2 OG 3 Konditorelev fra Fredericia tager 2. plads til DM i Skills SIDE 4 OG 5 HK er og bager i fælles fodslag for bedre arbejdsmiljø Pauls leder Trygheden på arbejdsmarkedet er

Læs mere

BØRNE- & UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND 14. ordinære kongres 2018

BØRNE- & UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND 14. ordinære kongres 2018 BUPL's 1. ordinære kongres 9. 30. november 018 side 05.1.1 1 Lovændringsforslag nr. 5.1: 3 1 Navn og formål: Ændring af BUPL s navn 5 Forslagsstiller: Lasse Porsgaard Birkelund, BUPL Sydjylland 8 1, stk.1

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

HK HANDELs målprogram

HK HANDELs målprogram HK HANDELs målprogram 2016-2020 HK HANDELs kongres besluttede i 2012, at organiseringsmodellen skal anvendes som grundlag for det faglige arbejde. Derfor har vi gennem de seneste fire år arbejdet målrettet

Læs mere

HK HANDELS MÅLPROGRAM

HK HANDELS MÅLPROGRAM HK HANDELS MÅLPROGRAM 1 HK HANDELs målprogram 2016-2020 (udkast) 2 3 HK HANDELs kongres besluttede i 2012, at organiseringsmodellen skal anvendes som grundlag 4 for det faglige arbejde. Derfor har vi gennem

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014. Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014

Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014. Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014 Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014 Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014 Dagsreferat onsdag den 22. oktober 2014 Der var hilsner til kongressen fra: Arbejdernes Landsbank Christian Juhl, Enhedslisten

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Temamøder i A-Kassen Januar Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale

Temamøder i A-Kassen Januar Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale Januar 2018 11.01.2018 Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale Temaet på mødet er selve jobsamtalen (forberedelse, jobsamtalen og opfølgning på samtalen). Mødet bliver en blanding af oplæg, fælles drøftelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 30. september 2015

Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 30. september 2015 Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 30. september 2015 Velkomst v/ kredsformand Lisbeth Schou, der bød velkommen til medlemmerne og til gæsterne, Anders Ellegaard, næstformand i 3F Sydsjælland

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGERNE NORDSJÆLLAND GENERALFORSAMLING 2017

SOCIALPÆDAGOGERNE NORDSJÆLLAND GENERALFORSAMLING 2017 SOCIALPÆDAGOGERNE NORDSJÆLLAND GENERALFORSAMLING 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af referent(er) 3. Valg af stemmetællere 4. Kredsbestyrelsens beretning 5. Kredsen regnskab 6. Indkomne

Læs mere

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent.

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent. 1 Referat fra Generalforsamling i faggruppen: Dagbehandling af børn, unge og familier. Generalforsamlingen blev holdt på Metropol i Odense den 26. maj 2014. Vi har forinden generalforsamlingen brugt formiddagen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

1. Formalia A. Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Kirsten Kenneth og som referent Henriette Holmsgaard.

1. Formalia A. Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Kirsten Kenneth og som referent Henriette Holmsgaard. BUPL Sydøsts generalforsamling 6. oktober 2016 Referat Der var 122 fremmødte deltagere. Velkomst Formand Betina Vincent Andersen bød velkommen. 1. Formalia A. Valg af dirigent og referent. Som dirigent

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde G Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde 18. og 19. januar 2016 Kontakt: Gitte Primdahl gda@sl.dk Dok.nr. 2742391 Sagsnr. 2016-SL232LB-14706 Mødet finder sted på Hotel H.C. Andersens, Claus Berg Gade

Læs mere

Jobkonsulent i kreds Lillebælt

Jobkonsulent i kreds Lillebælt Akutpakken Hvad betyder akutpakken for de ledige - og for arbejdspladserne? Hvad er det der sker med dagpenge systemet og arbejdsmarkedspolitikken lige nu? Hvad vil fagbevægelsen og hvor står SL? Jobkonsulent

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Tidspunkt: 12. november 2009, kl. 15.45 Sted: Hotel Trinity, Fredericia 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Rune Jönsson, Glostrup Kommune, som dirigent.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

BUPL Bornholms bestyrelses ændringsforslag til vedtægter for BUPL Bornholm, til BUPL Bornholms Generalforsamling 27. september 2018.

BUPL Bornholms bestyrelses ændringsforslag til vedtægter for BUPL Bornholm, til BUPL Bornholms Generalforsamling 27. september 2018. BUPL Bornholms bestyrelses ændringsforslag til vedtægter for BUPL Bornholm, til BUPL Bornholms Generalforsamling 27. september 2018. Nuværende: Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen

Læs mere

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019 Afdelingsformand Lissi Lund viser her, at FOA og herunder også FOA Sydsjælland nu overgår til digital post. 20. årgang, januar-februar 2019, nr. 1 I dette nummer: Formanden har ordet; - 2019 har fokus

Læs mere

1. Hjælp til kontrakt og ansættelse

1. Hjælp til kontrakt og ansættelse KÆRE FAMILIEPLEJER Hos Socialpædagogerne er du en del af et fagligt fællesskab. Vi tilbyder et sikkerhedsnet og en mulighed for faglig udvikling. Vi har familieplejeområdet i fokus, og vi arbejder på at

Læs mere

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 1) Søren Rottbøll er valgt til dirigent Der er rettidigt indkaldt til landsdelsmødet 4 uger før. Ændringer til dagsorden: Under pkt. 8a ændres 12 til 11. Under pkt.

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine Odense, den 28. marts 2019 smj/ Referat - Bestyrelsesmøde onsdag den 20. marts 2019 Kl. 9.00 15.30, Bornholmsgade 1, 5000 Odense C Deltagere: Afbud: Lundgaard, Rikke Hunsdahl, Lone Reinholdt, Pernille

Læs mere

Referat for FOA ungdoms formelle landsmøde

Referat for FOA ungdoms formelle landsmøde Referat for FOA ungdoms formelle landsmøde den 05 03 2016. Valg af dirigent Ebbe Jacobsen er indstillet af ungdoms netværket og enstemmigt valgt. Gennemgang af dagsorden Dagsordenen bliver vedtaget og

Læs mere

Lovændringsforslag til BUPL s kongres 2018

Lovændringsforslag til BUPL s kongres 2018 Lovændringsforslag til BUPL s kongres 018 1. 1 Navn og formål: Ændring af BUPL s navn Forslagsstiller: Lasse Porsgaard Birkelund, BUPL Sydjylland. 0 Ordinær kongres: Indkaldelse til kongressen Forslagsstiller:

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 09. september 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 09. september 2016 Dato: 01.09.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 09. september 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016 Ref.: pts/grn Dato: 16.12-2016 Dato: 16. december 2016 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Velkommen til dit nye hverv som MED-repræsentant. Du er udpeget af FTF s regionsbestyrelse til at være repræsentant i et Hovedudvalg.

Velkommen til dit nye hverv som MED-repræsentant. Du er udpeget af FTF s regionsbestyrelse til at være repræsentant i et Hovedudvalg. Velkommen til dit nye hverv som MED-repræsentant Du er udpeget af FTF s regionsbestyrelse til at være repræsentant i et Hovedudvalg. Kære FTF-repræsentant Tak fordi du stiller dig til rådighed. Der venter

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Dato: 17.06.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds VALG TIL KREDSSTYRELSEN Generalforsamling den 15.marts 2016 på Hotel Søparken, Aabybro På kredsens generalforsamling tirsdag den 15. marts 2016 skal der ifølge kredsens vedtægter

Læs mere

Socialpædagogerne i fremtiden.

Socialpædagogerne i fremtiden. Socialpædagogerne i fremtiden. Socialpædagogerne i fremtiden er en politisk strategi. Kongressen 2012 Har været og er omdrejningspunktet for hele forbundets politiske udviklingsindsatser og nye aktiviteter.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 18 Nr. 2 Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 Ny strategi

Læs mere

TR politik for Socialpædagogerne Lillebælt.

TR politik for Socialpædagogerne Lillebælt. TR politik for Socialpædagogerne Lillebælt. TR politik, vedtaget på Kredsbestyrelsesmødet den 13. juni 2016 Socialpædagogerne Lillebælt forfølger, at TR-strukturen skal matche organisationsstrukturen i

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning og fremtidigt virke, herunder politisk udtalelse

2. Bestyrelsens beretning og fremtidigt virke, herunder politisk udtalelse Referat fra generalforsamlingen den 25.09.17 i BUPL Nordsjælland Dagsordenen til generalforsamlingen var som følger: 1. Velkomst og formalia 1.1. Valg af dirigent. 1.2. Valg af referent. 1.3. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider Vedtægter for SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling 2014 Side 1 af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Hillerød/Allerød. Lokalafdelingen dækker Hillerød og Allerød kommuner.

Læs mere

Socialpædagogerne Sydjylland

Socialpædagogerne Sydjylland Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND 2015-2017 Indholdsfortegnelse Indledning:... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Besvarede telefonopkald:... 4 Servicering af

Læs mere

For tyve år siden sendte hver tredje arbejdsløse dansker en uopfordret ansøgning afsted i jagten på et job. I dag gælder det tre ud af fire.

For tyve år siden sendte hver tredje arbejdsløse dansker en uopfordret ansøgning afsted i jagten på et job. I dag gælder det tre ud af fire. BAGDØREN TIL JOB Dobbelt så mange ledige går den uformelle vej for at få job Af Troels Kølln Fredag den 29. juni 2018 Arbejdsløse danskere sender uopfordrede ansøgninger og bruger deres netværk langt mere

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Stiftende repræsentantskabsmøde. onsdag den 8. oktober 2014

Stiftende repræsentantskabsmøde. onsdag den 8. oktober 2014 Stiftende repræsentantskabsmøde onsdag den 8. oktober 2014 - 2 - Referat af stiftende repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2014 1. Velkomst v. formand for KTO Anders Bondo Christensen og formand for Sundhedskartellet

Læs mere