DAGSORDEN FOR MØDET den 14. december 2006 hos FOA, Stenhusvej 35 i Holbæk Mødestart KL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN FOR MØDET den 14. december 2006 hos FOA, Stenhusvej 35 i Holbæk Mødestart KL"

Transkript

1 Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ny Holbæk DAGSORDEN FOR MØDET den 14. december 2006 hos FOA, Stenhusvej 35 i Holbæk Mødestart KL

2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelse af ny repræsentant i LBR 3. Budgetopfølgning og stus over LBR s økonomi 4. Orientering om igangværende projekter Aktiviteter for borgere på ledighedsydelse Projekt FVU læses/stave projekt for ledige Integrionsprojekt hos Produktionsskolen PH mf. målrettet unge med anden etnisk baggrund. 5. Orientering om kommunale nøgletal 6. Orientering fra Arbejdsmarkedsudvalget 7. Mødeplan Budget Projektpulje til netværksdannelse 10. Ansøgning om projekt til udvikling og dokumention kompetence og udviklingsværksted i samarbejde mellem Jobcenter Holbæk og VASAC 11. Ansøgning fra Holbæk Sprogcenter og EUC Nordvestsjælland om støtte til udvikling og dokumention af et redskab til forvisition i forhold til uddannelse af ledige. 12. Ansøgning fra CFA Center for arbejdsfastholdelse om projekt. Mch4U for kontanthjælpsmodtagere med markante begrænsninger ud over ledighed. 13. Tilbud fra Job Vision på projekt Ny Start projekt målrettet seniorer. 14. Ansøgning fra Holbæk Sprogcenter om støtte til udvikling og drift af et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb for flygtninge og indvandrere indenfor rengøringsservice. 15. Tilbud fra Job Vision på projekt Mangfoldighed som ressource fastholdelse af etniske unge i uddannelse. 16. Ansøgning fra A2B A/S om projekt Din Chance mangfoldighed er en styrke for nydanskere på kontant og starthjælp. 17. Ansøgning fra bpu a/s om projekt Vi Kan for ledige i alle målgrupper, der ikke er fysisk nedslidte, herunder ledige med anden etnisk baggrund en dansk samt ledige i mchgruppe Eventuelt. Fraværende: Birgit Jørgensen Muhammed Dahmani

3 1. Godkendelse af dagsorden LBR godkender dagsorden LBR godkender dagsorden. LBR godkender dagsorden. Lov om ansvaret og styringen af den aktive beskæftigelsesindss, 45 Ingen Godkendt.

4 2. Drøftelse af ny repræsentant i LBR På møde i LBR den 28. marts 2006 besluttede LBR udpege Erhvervschef Kenny Jensby og Købmand Lis Sass som medlemmer af LBR jf. 45, 9) i lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss. Imidlertid har DA i skrivelse af 6. juli 2006 meddelt, Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har udpeget Købmand Lis Sass som DArepræsentant, hvorfor LBR kan vælge genbesætte den ledige plads jf. 45, 9) i lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss. PÅ LBR s møde den 26. september 2006 blev det besluttet på mødet den 2. november 2006 drøfte en ny repræsentant med henblik på finde en ressourceperson. Ligeledes blev det besluttet, næstformand Claus Sørensen (DA) tager kontakt til DA for få den ledige DAplads bes. LBR drøfter ny repræsentant. LBR orienteres om kontakten til DA vedr. besættelse af ledige DAplads. Jf. 45, 9) i lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss skal LBR drøfte, om man vil besætte den ledige plads efter Købmand Lis Sass er overgået fra være udpeget af LBR til være repræsentant udpeget af DA. LBR kan beslutte besætte pladsen med en repræsentant fra en relevant lokal forening efter indstilling fra de øvrige medlemmer af rådet i forening. Jf. 45, 2) i lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss kan DA besætte op til tre pladser i LBR. P.t. har DA bes to pladser. LBR s næstformand Claus Sørensen (DA) orienterer om sin kontakt til DA for få bes den tredje DAplads. PÅ LBR s møde den 26. september 2006 blev det besluttet på drøfte en ny repræsentant med henblik på finde en ressourceperson mødet den 2. november Liges blev det besluttet næstformand Claus Sørensen (DA) tager kontakt til DA for få den ledige DAplads bes. Begge dele blev imidlertid uds til mødet den 14. december. Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss, 45, 9).

5 Ingen. LBR anbefaler, der tages kontakt til Frank Tonsberg, EUC Nordvestsjælland, om indgå i LBR som medlem udpeget af LBR. 3. Budgetopfølgning og stus over LBR s økonomi LBR orienteres om forbrug og midler, der ikke er disponeret over. budgetopfølgning og stus over LBR s økonomi tages til efterretning. I forhold til LBR s bevilling for 2006, orienteres LBR om forbruget i forhold til det vedtagne driftsbudget samt de midler, LBR ikke har disponeret over. Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss, 38, stk. 2 3.

6 Økonomisk stus pr. 26. september 2006 (bilag 3.01) Taget til efterretning. 4. Orientering om igangværende projekter LBR løbende orienteres om de projekter, som LBR har bevilget støtte til. LBR tager orientering om igangværende projekter til efterretning. LBR har bevilget midler til: Projekt stavgang og jobsøgning for borgere på ledighedsydelse og sygedagpenge Helbredsafklarende team. Læsecenter Nordvestsjælland læsestave projekt for ledige Integrionsprojekt hos Produktionsskolen PH mf. Målrettet unge med anden etnisk baggrund. Lov om en aktiv beskæftigelsesindss kap 10, 32.

7 Skriftlig redegørelse pr. 24. oktober 2006 om igangværende projekter i LBR. (bilag 4.01) Taget til efterretning. 5. Orientering om kommunale nøgletal LBR orienteres om kommunale nøgletal inden for kerneområderne: kontanthjælp, sygedagpenge, fleksjob, og virksomhedspraktik.. LBR tager orientering om de kommunale nøgletal til efterretning. LBR orienteres om kommunale nøgletal inden for kerneområderne: kontanthjælp, sygedagpenge, fleksjob, og virksomhedspraktik.. Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss, 46.

8 Kommunale nøgletal december 2006 (bilag 5.01) Kommunesammenlægningen blev drøftet i forhold til stigningen på sygedagpengeområdet. 6. Orientering fra Arbejdsmarkedsudvalget LBR orienteres løbende om Arbejdsmarkedsudvalget LBR tager orientering til efterretning. LBR orienteres løbende om hvad der arbejdes med i Arbejdsmarkedsudvalget Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss, 46.

9 Ingen. Orientering fra formanden taget til efterretning. 7. Mødeplan 2007 LBR beslutter ved årets udgang mødeplan for det kommende år. LBR beslutter mødeplan for 2007 Ifølge LBR s forretningsorden, 4, afholder LBR normalt ordinært møde 6 gange om året. LBR s mødeplan planlægges bl.a. under hensyntagen til beskæftigelsesplanen for Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss.

10 Udkast til mødeplan 2007 (bilag 7.01) Godkendt. 8. Budget 2007 LBR modtager hvert år en bevilling fra Sten til fremme særlige virksomhedsrettede lokale aktiviteter, herunder tværkommunale aktiviteter og initiiver, der sker i samarbejde med organisioner, der har relion og kendskab til lokale forhold. LBR vedtager budget 2008 LBR modtager hvert år en bevilling fra Sten til fremme særlige virksomhedsrettede lokale aktiviteter, herunder tværkommunale aktiviteter og initiiver, der sker i samarbejde med organisioner, der har relion og kendskab til lokale forhold. LBR vedtager et budget ved regnskabsårets begyndelse, som skal anvendes jf. nedenstående vejledning af 7. juli Anvendelse af tilskud til de lokale beskæftigelsesråd: Formålet med tilskuddet er iværksætte lokale initiiver der kan bidrage til en forebyggende indss for personer, der har svært ved fastholde tilknytningen til arbejdsmarkedet, eller bidrage til personer på kanten af arbejdsmarkedet får beskæftigelse. Tilskuddet kan anvendes til alle målgrupper. Forsørgelsesgrundlaget har således ikke nogen betydning for hvilke aktiviteter der kan igangsættes. De initiiver der påtænkes gennemført, skal ligge inden for de overordnede rammer i jobcenterets beskæftigelsesplan. Inden for dette overordnede formål kan tilskuddet anvendes til: 2. Udbetaling af tilskud Efter lokale forhold udvikle og underbygge virksomhedernes medvirken i virksomhedsrettede tilbud Efter lokale forhold udvikle nye tilbud og nye jopbtyper til personer med begrænsninger i arbejdsevnen, eller som i øvrigt har svært ved få fodfæste på arbejdsmarkedet. Opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere Evaluering og formidling

11 Hvert år meddeles der i august måned til kommunerne det tilskud, der forventes blive stillet til rådighed for de lokale beskæftigelsesråds aktiviteter for det følgende år. Fordelingen af tilskud til kommunerne sker efter samme fordelingsnøgle, som anvendes ved fordeling af bloktilskud til kommunerne. Når kommunerne i august måned får underretning om det kommende års forventede fordeling af tilskud, skal de meddele dette til de lokale beskæftigelsesråd, således det kan indgå i rådets planlægning af aktiviteter for det kommende år. Den endelige tildeling af tilskud vil efter finanslovens vedtagelse blive tildelt de enkelte kommuner i januar måned. 3. Uforbrugte tilskud Det er hensigten, det tilskud der tildeles de lokale beskæftigelsesråd skal anvendes indenfor det år i hvilket tilskuddet er udbetalt. Såfremt det lokalt beskæftigelsesråd ikke når anvende det tildelte tilskud, kan op til 25 pct. heraf overføres til det kommende år. Dette betyder, det lokale beskæftigelsesråd kan overføre op til 25 pct. af det tilskud man har fået tildelt i et givent finansår. Det lokale beskæftigelsesråd kan således ikke foretage en opsparing af tilskud gennem flere år eller overføre mere end 25 pct. af bevillingen til det efterfølgende år. Hvis det uforbrugte tilskud af årets bevilling udgør mere end 25 pct. skal overskydende beløb tilbageføre til Arbejdsmarkedsstyrelsen i det år, der følger efter bevillingsåret og med samme frist som gælder for afregning af stsrefusion. 4. Administrion af tilskuddet Det er kommunen, der skal varetage administrion, regnskab, revision mm. af det tilskud, der bliver tildelt de enkelte lokale beskæftigelsesråd. Tilskuddet kan ikke anvendes til denne administrion. Det lokale beskæftigelsesråd kan ikke selv ansætte medarbejdere til udføre de aktiviteter, der er besluttes i henhold til punkt 1, men det lokale beskæftigelsesråd kan anmode kommunen om ansætte projektanste medarbejdere til disse funktioner. De pågældende medarbejdere ansættes af kommunen, der derved har ansvaret for den samlede aflønning af de pågældende. Dette gælder for løn, ferie og sygedagpenge, pension mv., således der af det lokale beskæftigelsesråds midler alene konteres en samlet ydelse herfor. Ifølge Lov 522, varetager de ansvarlige for beskæftigelsesindssen i jobcenteret i fællesskab sekretarisbistand, og sten og kommunen afholder i fællesskab udgifterne hertil. Udgifter ved de lokale beskæftigelsesråds virksomhed i øvrigt, betales af kommunen. Der udbetales ikke honorarer til medlemmer af det lokale beskæftigelsesråd. En undtagelse herfor er Repræsentanten for Praktiserende Lægers Organision, som honoreres efter taksten for socialmedicinsk samarbejde efter landsoverenskomsten mellem Sygesikringens Forhandlingsudvalg og Praktiserende Lægers Organision. 5. Regnskabsaflæggelse og revision Kommunerne foranlediger, der bliver ført et selvstændigt årsregnskab for anvendelsen af tilskuddet til de lokale beskæftigelsesudvalg. Dette regnskab skal revideres af samme revisor, som også reviderer kommunens samlede regnskab. Det skal særskilt af regnskabet fremgå, hvor stor en del af tilskuddet det lokale beskæftigelsesråd har anvendt i bevillingsåret, samt hvor stort et beløb, der bliver overført til det kommende år. Opgørelsen af forbrug indberettes på et særskilt skema. Revisionen skal i øvrigt ske i overensstemmelse med de principper, der er fasts om stsrefusion og tilskud samt regnskabsaflæggelse og revision vedr. lov om aktiv socialpolitik, lov om en aktiv beskæftigelsesindss, lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel og lov om delpension (BEK. nr. 592 af 27. juni 2003).Det er det lokale beskæftigelsesråds opgave, føre tilsyn med, de tilskud der tildeles projekter og initiiver, anvendes i overensstemmelse med vejledningen. Det betyder, for de aktiviteter der støttes af det lokale beskæftigelsesråd, skal der foreligge en evaluering og et regnskab for tilskuddets anvendelse, ved det enkelte projekts afslutning. Ved tildeling af tilskud til initiiver og projekter, skal det lokale beskæftigelsesråd gøre de der modtager tilskuddet opmærksom på, de skal aflevere evaluering og regnskab, ved aktivitetens afslutning. Arbejdsmarkedsstyrelsen vil føre tilsyn med tilskuddets anvendelse gennem de årlige revisionspåtegnede beretninger vedr. tilskuddet anvendelse og ved gennemførelse af undersøgelser af, om tilskuddet er anvendt i overensstemmelse med denne vejledning. Arbejdsmarkedsstyrelsen vil endvidere gennemføre undersøgelser af, om midlerne er anvendt i overensstemmelse med denne vejledning. Dette vil bl.a. ske ved en stikprøvevis kontrol af de enkelte projekter, herunder de enkelte projekters evaluering og regnskab.

12 Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss, 47, stk. 5. Ingen Udkast budget 2007 (bilag 08.01) Budgetbehandlingen blev uds og behandlingen sammenkædes med en LBRdeb om anvendelse af de samlede midler herunder forsøgspuljen m.h.t. indhold, målgruppe, præsention, hvem der kann søge m.v. 9. Projektpulje til netværksdannelse LBR besluttede på mødet den 2. november 2006 et not om LBR som netværksdanner i forhold til arbejdsmarkedsaktørerne i lokalområdet. I notet peges på konkrete initiiver, der løbende kan udvides med flere aktiviteter. LBR afsætter kr. af midlerne i 2006 til aktiviteter, som kan udvikle netværket iht. not. Formandskabet kan desuden supplere aktiviteterne med nye. Aktiviteterne skal være afholdt senest ved udgangen af 1. kvartal LBR afsætter en pulje på kr. af 2006midlerne til aktiviteter som kan udvikle netværket LBR bemyndiger Formandskabet til administrere puljen i samarbejde med administrionen iht. not samt med eventuelle nye netværksaktiviteter sammen

13 LBR besluttede på mødet den 2. november 2006 et not om LBR som netværksdanner i forhold til arbejdsmarkedsaktørerne i lokalområdet. I notet peges på konkrete initiiver, som løbende kan udvides med flere aktiviteter. LBR afsætter kr. af midlerne i 2006 til aktiviteter, som kan udvikle netværket iht. not. Formandskabet administrerer puljen og kan løbende igangsætte nye aktiviteter i samarbejde med administrionen. LBR orienteres pr mail eller brev løbende om de nye aktiviteter. På første møde i 2007 bliver der desuden mulighed for fremlægge forslag til aktiviteter inden for den afste netværkspulje. Aktiviteterne skal være afholdt senest ved udgangen af 1. kvartal LBR drøfter under punktet, hvordan LBR og netværket kan deltage aktivt i åbningen af Jobcentret den 22. januar Bl.a. tænkes der på i forbindelse med åbningen afholde en jobbørs med deltagelse af udvalgte virksomheder, uddannelsesinstitutioner, Holbæk Regionens Erhvervsråd og desuden den organisoriske vinkel med deltagelse af de faglige organisioner, således de centrale parter i netværket fremtræder hver med deres ekspertise og rolle som et samlet netværk for det lokale arbejdsmarked. Desuden peges på markedsføre LBR s aktiviteter. Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss, kr. af 2006 midler. Ingen

14 Ingen Tiltrådt. 10. Ansøgning om projekt til udvikling og dokumention kompetence og udviklingsværksted i samarbejde mellem Jobcenter Holbæk og VASAC Jobcenter Holbæk ansøger om kr. til udvikle og afprøve et åbent tilbud for 50 ledige som giver lyst og energi til komme videre fra en fastlåst situion. Et væsentligt element er, borgerne føler, de får nye handlemuligheder efter have deltaget i projektet. Ansøgningen dækker udgifter til opstart, vejledning og undervisning samt evaluering. LBR bevilger kr. af 2006midler til projekt til udvikling og afprøvning af åbent tilbud i samarbejde mellem Jobcenter Holbæk og VASAC. I forbindelse med strukturreformen overgår VASAC (Vestsjællands Amts Sociale Arbejdsmarkedscenter) til kommunerne. I den forbindelse ønsker Jobcenter Holbæk udvikle samarbejdet med VASAC i projekt med et kompetence og udviklingsværksted for ledige. Der søges om kr. til dækning af udgifter ved etablering, igangsættelse af aktiviteter såsom vejledning og undervisning. Endelig skal projektet evalueret eksternt. Projektet afprøves i forhold til 50 ledige og skal være afsluttet senest ved udgangen af 1. kvartal Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss kr. af 2006 midler

15 Ingen Ansøgning om projekt Åben Vejledning (bilag 10.01) Bevilget. 11. Ansøgning fra Holbæk Sprogcenter og EUC Nordvestsjælland om støtte til udvikling og dokumention af et redskab til forvisition i forhold til uddannelse af ledige Holbæk Sprogcenter og EUC Nordvestsjælland ansøger LBR om kr. til projekt med det formålet udvikle og afprøve et redskab, der skal medvirke til sikre en høj grad af træfsikkerhed i forbindelse med brug af uddannelse som redskab i målrettet aktivering. LBR bevilger støtte til projekt fra Holbæk Sprogcenter og EUC Nordvestsjælland om støtte til udvikling og dokumention af et redskab til forvisition i forhold til uddannelse af ledige af 2006midler. Holbæk Sprogcenter og EUC Nordvestsjælland ansøger LBR om kr. til projekt med det formålet udvikle og afprøve et redskab, der skal medvirke til sikre en høj grad af træfsikkerhed i forbindelse med brug af uddannelse som redskab i målrettet aktivering. Redskabet giver mulighed for individuelle praktikbaserede forløb og for holdforløb. Såfremt deltagere kan samles til hold, åbner modellen mulighed for mere præcis afklaring, idet der kan indbygges en afklaring på EUC/Holbæk Sprogcenter. Redskabet kan benyttes til forvisitering af etnisk danske og af indvandrere. Projektet skal være afviklet senest ved udgangen af 1. kvartal 2007 Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss 47 og 48

16 kr af 2006milder Ingen Ansøgning fra Holbæk Sprogcenter og EUCNordvestsjælland (bilag 11.01) Bevilget. 12. (Uds) Ansøgning fra CFA Center for Arbejdsfastholdelse om projekt Mch4U for kontanthjælpsmodtagere med markante begrænsninger ud over ledighed CFA Center For Arbejdsfastholdelse en afdeling under AOF Nordvestsjælland har efter aftale med Holbæk Kommune fremsendt en ansøgning på kr. fordelt med halvdelen i regnskabsåret 2006 og den anden halvdel i til projekt med værkstedsforløb og arbejdsprøvning/praktik. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og den 2. november LBR behandler ansøgning fra CFA Center for Arbejdsfastholdelse CFA Center For Arbejdsfastholdelse en afdeling under AOF Nordvestsjælland har efter aftale med Holbæk Kommune fremsendt en ansøgning på kr. fordelt med halvdelen i

17 regnskabsåret 2006 og den anden halvdel i til projekt med værkstedsforløb og arbejdsprøvning/praktik. Målgruppen er kontanthjælpsmodtagere med problemer ud over ledighed i Ny Holbæk med mch 4. Formålet med projektet er afklare og motivere en arbejdsmarkedstilknytning. Effektmålet er nedbringe gruppen af kontanthjælpsmodtagere med problemer ud over ledighed, erhvervsafklaring som tager udgangspunkt i arbejdsmarkedets behov med henblik gen eller nyplacering på arbejdsmarkedet evt. i fleksjob. Projektet dækker et behov i Ny Holbæk. Projektet tilgodeser målgrupper i reformen En Ny chance til alle og dermed et indssområde for anvendelse af tilskuddet til de lokale beskæftigelsesråd jf. Beskæftigelsesministerens udmelding. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september 2006 Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss 47 og kr. i regnskabsåret 2006 samt kr. i regnskabsåret 2007 med en kommunal medfinansiering på kr. Ansøgning fra CFA Center for Arbejdsfastholdelse om projekt Mch4U for kontanthjælpsmodtagere med markante begrænsninger ud over ledighed (bilag fra møde den ).

18 Ikke bevilget. 13. (Uds) Tilbud fra Jobvision på projekt Ny Start målrettet seniorer Job Vision har fremsendt tilbud på projekt Ny Start efter LBR s beslutning om indssområdet Job til det grå guld. Formålet med projektet er skabe et forum for seniorer og hvor professionelle konsulenter gennem undervisning, sparring og øvelser får tydeliggjort individuelle kompetencer, udvidet jobsøgnings og brancheområder samt motiveret den enkelte til en effektiv jobjagt. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og den 2. november LBR behandler tilbud fra Job Vision Job Vision har fremsendt tilbud på projekt Ny Start efter LBR s beslutning om indssområdet Job til det grå guld. Formålet med projektet er skabe et forum for seniorer og hvor professionelle konsulenter gennem undervisning, sparring og øvelser får tydeliggjort individuelle kompetencer, udvidet jobsøgnings og brancheområder samt motiveret den enkelte til en effektiv jobjagt. Målgruppen er ledige seniorer i 1. ledighedsperiode. Projektet kan rumme mindst 10 deltagere og maximalt 20 deltagere. Prisen er kr. pr deltager for et 8 ugers forløb. En økonomiske bevilling vil således være på min kr. ved 10 deltagere og maximalt kr kr. ved 20 deltagere. Projektet tilgodeser LBR s prioriterede indssområde i 2006 i forhold til job til det grå guld. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september 2006 Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss 47 og 48

19 6.400 kr. x antal deltagere (min 10 max 20) Tilbud fra Job Vision på Projekt Ny Start (bilag fra møde den ). Ikke bevilget. 14. (Uds) Ansøgning fra Holbæk Sprogcenter om støtte til udvikling og drift af et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb for flygtninge og indvandrere inden for rengøringsservice Holbæk Sprogcenter ansøger LBR om støtte til udvikling og drift af et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb for flygtninge og indvandrere inden for rengøringsservice i samarbejde med kommunerne i Ny Holbæk og 4 rengøringsvirksomheder. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og den 2. november 2006 LBR behandler ansøgning fra Holbæk Sprogcenter Holbæk Sprogcenter ansøger LBR om støtte til udvikling og drift af et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb for flygtninge og indvandrere inden for rengøringsservice i samarbejde med kommunerne i Ny Holbæk og 4 rengøringsvirksomheder. Målet er kvalificere 10 flygtninge/indvandrere til varig beskæftigelse i rengøringsbranchen, hvor der er gode muligheder for beskæftigelse.

20 Projektets succeskriterium er 80 % af deltagerne forventes komme i beskæftigelse (ordinært, evt. deltid, evt. støttet). De medvirkende virksomheder tilkendegiver, såfremt deltagerne gennemfører projektet tilfredsstillende, vil virksomhederne reelt være interesserede i ansætte deltagerne efter projektets afslutning. Projektet består 12 ugers praktik i samarbejdsvirksomhederne kombineret med sprogundervisning og mentorordning. Desuden AMUkurser og kompetenceafklaring. Evt. kørekort til deltagerne dækkes af bopælskommunen. Prisen pr. deltager i alt i 12 uger er kr. svarende til kr. pr. uge. Projektet dækker et behov for kvalificeret arbejdskraft i de samarbejdende virksomheder. Projektet dækker et behov i kommunerne. Projektet tilgodeser målgruppen for reformen En Ny chance til alle. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og den 2. november Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss 47 og ,00 kr. Ansøgning fra Holbæk Sprogcenter om støtte til udvikling og drift af et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb for flygtninge og indvandrere inden for rengøringsservice (bilag fra møde den ).

21 Ikke bevilget. 15. (Uds) Tilbud fra Job Vision på projekt Mangfoldighed som ressource fastholdelse af etniske unge i uddannelse. Job Vision har fremsendt tilbud til LBR på projekt mangfoldighed som ressource fastholdelse af etniske unge i uddannelse. Projektets formål er sikre etniske unges gennemførelse af kompetencegivende erhvervsuddannelse. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og den 2. november LBR behandler tilbud fra Job Vision projekt Mangfoldighed som ressource fastholdelse af etniske unge i uddannelse. Job Vision har fremsendt tilbud til LBR på projekt mangfoldighed som ressource fastholdelse af etniske unge i uddannelse. Projektets formål er sikre etniske unges gennemførelse af kompetencegivende erhvervsuddannelse. Metoden er samtaler efter coaching principperne mellem en mentor og den unge med etnisk baggrund. Visitering til projektet sker i samarbejde med kommunerne og skoleformerne. Projektet er baseret på 30 deltagere med en budget på kr. svarende til kr. pr deltager. Projektet løber over 12 måneder. Under forudsætning af LBR beslutter iværksætte det fremsendte tilbud med opstart i 2006 skal der afsættes midler over to regnskabsår. Det forventes 80 % af deltagerne i projektet fastholdes i uddannelse. Projektet lever op til LBR s prioriterede indssområde i Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september 2006

22 Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss 47 og kr. evt. fordelt over to regnskabsår afhængig projektstart. Tilbud fra Job Vision om projekt Mangfoldighed som ressource fastholdelse af etniske unge i uddannelse (bilag fra møde den ). Ikke bevilget. 16. (Uds) Ansøgning fra A2B A/S om projekt Din Chance mangfoldighed en styrke for nydanskere på kontant og starthjælp. Konsulentfirmaet A2B A/S har fremsendt projektansøgning til LBR vedr. projekt Din Chance med det formål afvikle og afprøve en integrionsmodel, hvor lokalt forankrede virksomheder inddrages aktivt og direkte i forhold til få tunge nydanskere ind på arbejdsmarkedet. Projektet omfter 30 ledige nydanskere med et samlet budget på kr. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og 2. november 2006

23 LBR behandler ansøgningen fra A2B A/S om projekt Din Chance mangfoldighed en styrke for nydanskere på kontant og starthjælp. Konsulentfirmaet A2B A/S har fremsendt projektansøgning til LBR vedr. projekt Din Chance med det formål afvikle og afprøve en integrionsmodel, hvor lokalt forankrede virksomheder inddrages aktivt og direkte i forhold til få tunge nydanskere ind på arbejdsmarkedet. Projektet omfter 30 ledige nydanskere med et samlet budget på kr. Projektet er sammens af moduler som tager udgangspunkt i den enkelte deltagers forudsætninger med ebaseret sprogundervisning og rådgivning, virksomhedsforlagt kompetenceafklaring og udvikling med inddragelse af uddannede mentorer. Forløbene varer mellem 12 og 26 uger afhængig af den enkelte deltagers forudsætninger. Ved gennemførelse af et 26. ugers forløb forventes det, minimum 60 % af deltagerne afklares til job eller uddannelse. Under forudsætning af LBR beslutter iværksætte det fremsendte tilbud med opstart i 2006 skal der afsættes midler over to regnskabsår. Projektet tilgodeser målgruppen for reformen En Ny chance til alle. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og 2. november Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss 47 og kr. med opstart i 2006 fordelt over regnskabsårene 2006 og 2007.

24 Ansøgning fra A2B A/S om projekt Din Chance mangfoldighed en styrke for nydanskere på kontant og starthjælp (bilag fra møde den ). Ikke bevilget. 17. (Uds) Ansøgning fra bpu a/s om projekt Vi Kan for ledige i alle målgrupper, der ikke er fysisk nedslidte, herunder ledige med anden etnisk baggrund en dansk samt ledige i mchgruppe 35 Konsulentfirmaet bpu a/s har fremsendt ansøgning om projekt Vi Kan for ledige i alle målgrupper, der ikke er fysisk nedslidte, herunder ledige med anden etnisk baggrund en dansk samt ledige i mchgruppe 35. Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september og den 2. november LBR behandler ansøgning fra bpu a/s om projekt Vi Kan for ledige i alle målgrupper, der ikke er fysisk nedslidte, herunder ledige med anden etnisk baggrund en dansk samt ledige i mchgruppe 35 Konsulentfirmaet bpu a/s har fremsendt ansøgning om projekt Vi Kan for ledige i alle målgrupper, der ikke er fysisk nedslidte, herunder ledige med anden etnisk baggrund en dansk samt ledige i mchgruppe 35. Projektet sker i samarbejde med AOF Nordvestsjælland som vil stå for undervisningen og den daglige projektkoordinering. Projektet har til formål opkvalificere ledige til ordinært job, opkvalificere virksomhederne til modtage, oplære og integrere nye medarbejdergrupper samt bygge bro mellem forskellige kulturer. Projektet består af en kombinion af undervisningsforløb hos AOF Nordvestsjælland og praktik i virksomheder efterfulgt af ordinær ansættelse i min 3 måneder under forudsætning af, opkvalificeringsforløbet er gennemført tilfredsstillende.

25 Behandlingen af ansøgningen blev uds på LBR s møde den 26. september 2006 Lov om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelsesindss 47 og kr. Ansøgning fra bpu a/s om projekt Vi Kan for ledige i alle målgrupper, der ikke er fysisk nedslidte, herunder ledige med anden etnisk baggrund en dansk samt ledige i mchgruppe 35 (bilag fra møde den ). Ikke bevilget. 18. Eventuelt Indvielse af Jobcentret den 22. januar kl LBR orienteres nærmere og ideer er velkommen.

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ny Holbæk

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ny Holbæk Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ny Holbæk REFERAT FRA MØDET Tirsdag den 28. marts 2006 I Byrådssalen på det gamle rådhus, Bysøstræde, Holbæk Mødestart: I forlængelse af det konstituerende møde med start

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ny Holbæk REFERAT FRA MØDE Torsdag den 8. juni 2006 på Holbæk Sprogcenter, Lundemarksvej 24 i Holbæk.

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ny Holbæk REFERAT FRA MØDE Torsdag den 8. juni 2006 på Holbæk Sprogcenter, Lundemarksvej 24 i Holbæk. Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ny Holbæk REFERAT FRA MØDE Torsdag den 8. juni 2006 på Holbæk Sprogcenter, Lundemarksvej 24 i Holbæk. Mødestart KL. 16.00. Side: 2 Fraværende: Muhammed Dahmani (integrionsrådet)

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl. 14.00 Afbud: Niels W. Petersen (Karsten G. Hansen deltager som suppleant), Henrik Jensen, Mona Rask og Bo Ravn 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 19. februar 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Klaus Rønholt. Ingrid Nielsen

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Projekt Next step Projektperiode: 1.11.2011 31.12.2012 Målgruppe: Projektansvarlig

Læs mere

Lokalt Beskæftigelses Råd

Lokalt Beskæftigelses Råd Lokalt Beskæftigelses Råd Referat fra møde Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 16.00 i F 7, Frederikssund Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Anja Hansen Annette Kobberup Stougaard Erik Jørgensen

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl. 14.00 afbud: Allan Baach 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport januar 2010 Ledelsesrapporten fra januar rummer oplysninger om status på ministerens

Læs mere

Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune

Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune 21. december 2011 Beskæftigelse Projekt og udvikling 1. Indledning Den økonomiske krise rammer også de unge, der oplever at blive afskediget

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november Til LBR Syddjurs Dato: 28.11.2012 Sagsbeh.: Helle Dueholm Sags nr. 12/42166 Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november Tilstede: Gunnar Sørensen, Michael Udsen, Berit Dehli, Lisbeth Bøwes,

Læs mere

Aktiveringsstrategi for job- og uddannelsesparate ledige i Rudersdal Kommune

Aktiveringsstrategi for job- og uddannelsesparate ledige i Rudersdal Kommune Aktiveringsstrategi for job- og uddannelsesparate ledige i Rudersdal Kommune April 2016 Indhold Indledning... 3 Målgrupper... 3 Principper... 4 Fokus på den individuelle indsats... 4 Hurtig indsats og

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21. maj 2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

LO konference den 15. september 2005

LO konference den 15. september 2005 ,GHDOHURJDPELWLRQHUIRUGHQ IUHPWLGLJHEHVN IWLJHOVHVLQGVDWV LO konference den 15. september 2005 1 Udfordringer for Århus jobcenter 'HNRPPXQDOHPnOJUXSSHU: 'HIRUVLNUHGHOHGLJH: 21.000 berørte kontanthjælpsmodtagere,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

Referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

Referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 12. marts 2013 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: 214, Mødelokale Medlemmer: Brian Franklin, Allan Andersen, Arne Hansen, Carsten

Læs mere

Hedensted Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 12. september Mødelokale 5 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 12. september Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Refer Mødetidspunkt: Kl. 13:30 Mødested: Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Deltagere:Henrik Alleslev, Carsten Steffensen, Erling Juul, Hans Christian Knudsen, Hans Sørensen, Lone Dybdal, Svend K. Andersen,

Læs mere

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune juni 2011 1 Beskæftigelsesrådets formål Det lokale beskæftigelsesråd har til formål at rådgive kommunen og samordne og udvikle

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 3. feb. 2014 Mødetid: 8.00-10.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Borgmester Peter Sørensen, udvalgsformand Bjarne Sørensen, Per Laursen (DA), Jens Christian

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Status på projekt En offensiv uddannelsesindsats

Status på projekt En offensiv uddannelsesindsats Status på projekt En offensiv uddannelsesindsats Jobcenter Vordingborg har benyttet årets første kvartal til at tilrettelægge de første elementer som skal indgå i projekt den særlige uddannelsesindsats.

Læs mere

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Ledigheden har været faldende og er i øjeblikket rekordlav. Ledigheden pr. den 1.10. 2008

Læs mere

1. Meddelelse Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn, nr. 2 for marts 2003 *

1. Meddelelse Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn, nr. 2 for marts 2003 * Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 6. maj 2003, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelse Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn,

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 kl 14.00 i Jobcenter Struer Afbud/fraværende: Martin Munkebo, Mona Rask, Grethe Riksted, Poul Kjær Nielsen, Iben Kollemorten og Annelise Knudsen (suppleant). 1)

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Projektperiode : Målgruppe : Projektansvarlig organisation Kontaktperson

Læs mere

Arbejdsmarkedspolitisk handlingsplan Opfølgning - November

Arbejdsmarkedspolitisk handlingsplan Opfølgning - November Arbejdsmarkedspolitisk handlingsplan 2017 Opfølgning - November 1 Politik og handlingsplan Køge Kommunes arbejdsmarkedspolitiske handlingsplan udmønter kommunens fireårige arbejdsmarkedspolitik, som Køge

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Mødet starter Kalorievej 15, Grenaa (kl. 14.00-15.00). Medlemmer

Læs mere

Introduktion til det kommunale beskæftigelsesområde

Introduktion til det kommunale beskæftigelsesområde Introduktion til det kommunale beskæftigelsesområde Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 6. februar 2018 www.ballerup.dk Arbejdsmarkedscentrets kerneopgaver De to kerneopgaver Hjælpe ledige borgere

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 ONSDAG DEN 27. JUNI 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 27. juni 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Klaus

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Referat Det lokale beskæftigelsesråd 06.10.2011 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/9 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 6. oktober 2011 1. Godkendelse

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Indholdsfortegnelse 013. Budgetopfølgning 28.02.2009 26 014. Forsøg med EGU-pladser på kommunale arbejdspladser

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Beskæftigelsesplan tillæg til Beskæftigelsesplan

Beskæftigelsesplan tillæg til Beskæftigelsesplan Beskæftigelsesplan 2017 - tillæg til Beskæftigelsesplan 2016-2019 Indledning Kommunerne skal hvert år udarbejde en beskæftigelsesplan, der beskriver strategi og målsætning for beskæftigelsesindsatsen i

Læs mere

Handicaprådet i Ballerup. 25. marts 2015

Handicaprådet i Ballerup. 25. marts 2015 Handicaprådet i Ballerup 25. marts 2015 Det specialiserede handicapområde Jobcenteret mål: Få borgere i uddannelse Få borgere i job Fastholde sygemeldte på arbejdsmarkedet 2 Indsatser Vi arbejder ud fra

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD. Beskæftigelsesplan 2015

SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD. Beskæftigelsesplan 2015 SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD Beskæftigelsesplan 2015 Indhold Beskæftigelsesplan 2015... 0 0. Resumé (tillæg 1)... 2 A. Unge uden uddannelse... 2 B. Personer på kanten af arbejdsmarkedet... 2 C. Langtidsledige...

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget 1 i hele 1.000 kr. Borgerservice BF 2014 B0 2015 B0 2016 B0 2017 05.46 Tilbud til udlændinge 4.077 4.077 4.077 4.077 61 Kontanthjælp til udlændinge 4.077 4.077 4.077 4.077 65 Repatriering 0 0 0 0 05.57

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 12:00 Sted: Scandic Hotel Aalborg Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 Resultatrevision 2013 3 18 Tilbud på virksomhedsanalyse 2014 5

Læs mere

Unge på uddannelseshjælp

Unge på uddannelseshjælp Kvantitative mål for beskæftigelsesindsatsen i 2015 Fastsættelse af kvantitative mål og tværgående indsatser Beskæftigelsesplan 2015 har hovedsageligt koncentreret sig om udfordringerne i beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 23.08.2012 kl. 16.30 Brovst Rådhus, mødelokale 1 1/10 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 23. august 2012 1. Godkendelse

Læs mere

Budgetopfølgning 30. september Ved budgetopfølgningen pr blev der givet en tillægsbevilling på i alt kr. 8,3 mio. kr.

Budgetopfølgning 30. september Ved budgetopfølgningen pr blev der givet en tillægsbevilling på i alt kr. 8,3 mio. kr. opfølgning 30. september tet indenfor består af følgende: Jobcenter Aktivering Ved opfølgningen pr. 30.06. blev der givet en tillægsbevilling på i alt kr. 8,3 mio. kr., total 30-09- Oprindeligt Tillægsbevilling

Læs mere

Jobnet.dk er jobcentrenes tilbud til jobsøgende og arbejdsgivere på internettet.

Jobnet.dk er jobcentrenes tilbud til jobsøgende og arbejdsgivere på internettet. Jobsøgning Jobsøgning Når du er ledig kontanthjælpsmodtager, bliver du løbende indkaldt til møder og samtaler på jobcentret, hvor vi snakker om dine jobmuligheder og din jobsøgning. Jobnet.dk Jobnet.dk

Læs mere

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Irene Kristensen indkaldes kl. 13.05 til punkt 42 Susanne Strunk indkaldes kl. 13.20 til punkt 43 Pkt. Tekst

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Strategi for modtagelse og integration af flygtninge i Allerød Kommune

Strategi for modtagelse og integration af flygtninge i Allerød Kommune Strategi for modtagelse og integration af flygtninge i Allerød Kommune - Opfølgningsnotat 2. kvartal 20 Allerød Kommunes strategi for modtagelse og integration af flygtninge er under implementering og

Læs mere

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 9. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 9. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den kl. 13.00, lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro ÅBEN DEL 1. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2007, Arbejdsmarkedsudvalget 2. Vision samt overordnede

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

Erhverv, Beskæftigelse og Turismeudvalget. Evaluering af Udviklingsmål 2018

Erhverv, Beskæftigelse og Turismeudvalget. Evaluering af Udviklingsmål 2018 Erhverv, Beskæftigelse og Turismeudvalget Evaluering af Udviklingsmål 2018 januar 2019 Indhold Arbejdsmarkedsudvalget...3 AMU 1 Jobcentret har en tættere kontakt og en styrket dialog med virksomhederne...3

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsudvalget Udvalgets andel af de samlede nettodriftsudgifter i Norddjurs Kommune for budget 2014 Jobcenter Norddjurs Andre udvalg 77% Arbejdsmarkedsudvalget 23% Øvrige områder Arbejdsmarkedsudvalgets

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016 Fortsat fremgang og alle skal med

Beskæftigelsesplan 2016 Fortsat fremgang og alle skal med Beskæftigelsesplan 2016 Fortsat fremgang og alle skal med Pixie-version, januar 2016 Introduktion Pilen peger opad for det syddanske arbejdsmarked og for beskæftigelsesudviklingen i Esbjerg og Fanø Kommuner.

Læs mere

En sammenhængende indsats for. langvarige modtagere af offentlig forsørgelse 2015-2016

En sammenhængende indsats for. langvarige modtagere af offentlig forsørgelse 2015-2016 En sammenhængende indsats for langvarige modtagere af offentlig forsørgelse 2015-2016 1 Strategi i forhold til at langvarige modtagere af offentlig forsørgelse skal have en tværfaglig og sammenhængende

Læs mere

Jobcenteret. Politisk udvalg Kultur- og Erhvervsudvalget

Jobcenteret. Politisk udvalg Kultur- og Erhvervsudvalget 1. Centerets formål, primære opgaver og politiske udvalg Formål Jobcentrene er det centrale omdrejningspunkt i den danske beskæftigelsesindsats. Jobcenter Egedal bistår alle arbejdssøgende med at få arbejde.

Læs mere

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner Beskæftigelsespolitiske visioner Notat om beskæftigelsespolitiske visioner 21. august 2007 Jens Stavnskær 8753 5127 jsp@syddjurs.dk I forbindelse med behandlingen af budgettet for 2008, skal der vedtages

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Status på reformer og indsats. Jobcenter Esbjerg

Status på reformer og indsats. Jobcenter Esbjerg Status på reformer og indsats. Jobcenter Esbjerg Borgere på offentlig forsørgelse 21% af borgerne i Esbjerg/Fanø er på offentlig forsørgelse. Det svarer til gennemsnittet i Syddanmark. Der har været et

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Beslutningsreferat af mødet torsdag den 13. december 2007 kl. 10.00 i Jobcenter Odense, Tolderlundsvej 2, mødelokale 0.12 i stuen. Fraværende: Ann Pedersen og Anne

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Medlemmer Tom Bytoft (A) (Formand) Bjarne Pedersen (V) (Næstformand)

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 13. november 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 ONSDAG DEN 19. DECEMBER 2007, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 19. december 2007 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ

Læs mere

Lejre kommunes aktiverings- og revalideringsstrategi 2014-15

Lejre kommunes aktiverings- og revalideringsstrategi 2014-15 Lejre kommunes aktiverings- og revalideringsstrategi 2014-15 1)Lejre kommunes aktiveringsstrategi for 2014-15 Borgere på overførselsindkomst har ret til og er forpligtet til at modtage beskæftigelsesfremmende

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Opkvalificering og fastholdelse til uddannelse Unge-Indsats. Afklaring

Læs mere

22 % 18,9 % 30 % 25 % Kan muligvis opnås Kan muligvis opnås Indvandrer og efterkommere Kan opnås Sygedagpenge - antal Sygedagpenge - andel

22 % 18,9 % 30 % 25 % Kan muligvis opnås Kan muligvis opnås Indvandrer og efterkommere Kan opnås Sygedagpenge - antal Sygedagpenge - andel Resultatopfølgning BP20 til udvalgsmøde 4. december 20 I BeskæftigelsesPlan 20 er opstillet 4 ministermål og 3 lokale mål. Status for de enkelte mål er gengivet nedenfor. Målene er opgjort så aktuelt som

Læs mere

Orientering om status på Flere Skal Med

Orientering om status på Flere Skal Med Punkt 5. Orientering om status på Flere Skal Med 2018-011471 Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til Beskæftigelsesudvalgets orientering status på Flere Skal Med Beslutning: Til orientering.

Læs mere

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE ARU 3. december 29 NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Arbejdsmarkedsforvaltningen Jobcenter Sagsbehandler: Anne-Mette Thordal-Christensen Afrapportering på 1-dagesplanen På Arbejdsmarkedsudvalgets møde d. 1. august

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 22. november 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl. 14.00 - i Jobcenter Struer Afbud: Helle Toftgaard, Olga Tækker, John Nielsen, Lisbeth Madsen og Per Hesselberg 1) Orientering a) Ledelsesrapport Ledelsesrapporten

Læs mere

Ved formand for Beskæftigelsesudvalget, Johannes Vesterby

Ved formand for Beskæftigelsesudvalget, Johannes Vesterby Tema: Overførselsindkomster Ved formand for, Johannes Vesterby Budgetteret udgift til overførselsindkomster i 2008 (1000 kr.) Kontanthjælp Sygedagpenge Revalidering Løntilskud Intro. ydelse Besk. ordninger

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 10.12.2012 kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 270. Bordet rundt... 3 271. Budget/regnskab

Læs mere

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 I beskæftigelsesplan 2017 til 2020 er der opstillet 12 mål for beskæftigelsesindsatsen i 2018. De 4 mål er udmeldt af beskæftigelsesministeren, de sidste

Læs mere

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 I beskæftigelsesplan 2017 til 2020 er der opstillet 12 mål for beskæftigelsesindsatsen i 2018. De 4 mål er udmeldt af beskæftigelsesministeren, de sidste

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 I beskæftigelsesplan 2017 til 2020 er der opstillet 12 mål for beskæftigelsesindsatsen i 2019. De 4 mål er udmeldt af beskæftigelsesministeren, de sidste

Læs mere

Fremtidens arbejdskraft...

Fremtidens arbejdskraft... PARTNERSKAB MELLEM KOMMUNE OG VIRKSOMHED Fremtidens arbejdskraft... Bekæmp mangel på arbejdskraft og ledighed, lad os sammen finde nye veje til varig beskæftigelse til glæde for alle parter! Det handler

Læs mere

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen.

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen. R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 28. august 2014 Mødetid 9.00 12.00 Mødested Nygade 56 Skjern lokale 2 Fraværende Afbud fra Linda Nielsen i stedet

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013 Mødedato: 18. december 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: 16:15 Tilstede: Conni Andersen, Grethe Grønfeldt, Hans L. Hansen, Jens Egon Jørgensen,

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Tilbage til fremtiden Projektperiode : 1. februar 2009 31. maj 2009

Læs mere

Notat. Regeringens genopretningsplan og bekæmpelse af langtidsledighed

Notat. Regeringens genopretningsplan og bekæmpelse af langtidsledighed Notat Regeringens genopretningsplan og bekæmpelse af langtidsledighed Indledning Regeringen har præsenteret to omfattende planer, som har betydning for den lokale beskæftigelsesindsats: Sags id: 10/33429

Læs mere

Aktiveringsstrategi 2011

Aktiveringsstrategi 2011 sstrategi 2011 Som konsekvens af aftalerne om finansloven for 2011, ændredes refusionssystemet således, at incitamentet til at oprette virksomhedsrettede aktiveringstilbud øgedes, samtidig med at vejlednings-

Læs mere

I medfør af 42, stk. 2, og 70, stk. 3, i lov nr. 522 af 24. juni 2005 om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats fastsættes:

I medfør af 42, stk. 2, og 70, stk. 3, i lov nr. 522 af 24. juni 2005 om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats fastsættes: Bekendtgørelse om anvendelse, fordeling, udbetaling mv. af midler fra den særlige statslige bevilling til at forebygge og afhjælpe mangel på arbejdskraft (flaskehalse) I medfør af 42, stk. 2, og 70, stk.

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016 Silkeborg Kommune

Beskæftigelsesplan 2016 Silkeborg Kommune Beskæftigelsesplan 2016 Silkeborg Kommune Indledning - Beskæftigelsesplanens opbygning Kapitel 1 opstiller målsætningerne for beskæftigelsesindsatsen i 2016. Målene er en kombination af Arbejdsmarkedsudvalgets

Læs mere

B e s k æ f t i g e l s e s p o l i t i k

B e s k æ f t i g e l s e s p o l i t i k B e s k æ f t i g e l s e s p o l i t i k LY N G B Y - T A A R B Æ K K O M M U N E F o r o r d a f B o r g m e s t e r R o l f A a g a a r d - S v e n d s e n Lyngby-Taarbæk Kommunes beskæftigelsespolitik

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Et kærligt skub til borgere på ledighedsydelse Projektperiode : 02.11.09

Læs mere

Status for indsatsen ved Jobcenter Aalborg

Status for indsatsen ved Jobcenter Aalborg Status for indsatsen ved Jobcenter Aalborg Februar 2019 I dette notat gives et overblik over udviklingen på beskæftigelsesområdet og en status for målopfyldelsen for målene i Jobcenter Aalborgs beskæftigelsesplan

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE Kapitel 1 Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver 1. Det Lokale Beskæftigelsesråd skal rådgive kommunen og skal samordne og

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2017 Jobcenter Struer (udkast)

Beskæftigelsesplan 2017 Jobcenter Struer (udkast) Beskæftigelsesplan 2017 Jobcenter Struer (udkast) November 2016 Indhold 1. Indledning...3 2. Rammerne for beskæftigelsesindsatsen i Struer...4 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i Struer...5 4. Virksomhederne

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 I beskæftigelsesplan 2017 er der opstillet 12 mål for beskæftigelsesindsatsen i 2017. De 4 mål er udmeldt af beskæftigelsesministeren, de sidste 8 mål er udmeldt

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere