VM 2012 Aguadilla, Puerto Rico

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VM 2012 Aguadilla, Puerto Rico"

Transkript

1 VM 2012 Aguadilla, Puerto Rico Den lange rejse mod Puerto Rico begyndte for Annette og undertegnedes tidspunkt klokken natten til lørdag. Efter Annette fik varmet sin mælk og jeg fik brygget noget kaffe gik turen mod Billund. Her stødte vi til resten af det dansk hold minus Sune som først støder til om et par dage. Herefter gik turen sydover mod Amsterdam hvor vi kunne nyde ikke mindre end 6 timers ventetid, inden vores fly mod New York lettede. Efter små 8 timers flyvning landede vi i JFK hvor vi kunne nyde den amerikanske gæstfrihed. Vi havde 4 timer inden vores sidste flys takeoff. Det var sådanset også heldig nok da det skulle vise sig at tage mere end 2 timer at navigere gennem Border Control, for derefter at finde sin kuffert, komme gennem tolden, aflevere kufferten igen, og til sidst men ikke mindst finde terminal 3 i denne enorme lufthavn. Min bagdel var allerede på nuværende tidspunkt meget øm af de mange timer i fly, det blev dog meget værre. Sidste fly bød nemlig på en bonus sidekammerat af hunkøn, bestemt ikke en model type. Kvinden var et pragt eksemplar af en velnæret flodhest på den forkerte side af 200kg. Da flysæder som bekendt ikke emmer af plads kunne jeg hygge mig med at sidekammeratens mavefedt varmede mine lår. Piloten valgte at flyve udenom orkanen Sandy hvilket jeg er ham meget taknemmelig for. Vi landede ved midnats tid i San Juan hvor vi hurtigt fandt vores transport mod hotellet. Bussen var nok noget af det ringeste jeg har oplevet. Kombinationen af dårlig affjedring og elendige veje i mere end 2 timer gav nålestødet min nu helt ødelagte bagdel. Efter en samlet rejsetid på over 30 timer var det fantastisk at kunne ramme en bagdelsaflastende seng med min roommate Henrik. Dag 1. Vi sov helt til klokken 9, Henrik og jeg, og med hele 5 timer søvn på kontoen, indtog vi morgenmaden sammen med Annette. Rigtig god morgenmad af høj kvalitet stod på menuen så herfra fem kokkehuer. Jeg var ikke den eneste der led under gårdsdagens lange transport. Min roommate Hense konstaterede her til morgen at hans håndbagage med alt hans udstyr var forsvundet. Vi ledte med lys og lygte, men væk var kufferten. De havde heller ikke set den receptionen, og nu var gode råd dyre. Vi var helt sikre på at den var kommet med på hotellet jeg kunne dog ikke huske om den kom med op til værelset fra lobbyen. Heldigvis dukkede kufferten op senere, den var blevet glemt uden for døren til værelset og efterfølgende blev fjernet af personalet. Vi besluttede os efterfølgende for at se stævnestedet, det lå så bare ikke tæt på hotellet. For at få et indtryk af afstanden bestilte vi en taxi dertil. Bilen blev fyld helt op med Klaus, Lise, Henrik og Annette på bagsædet og mig oppe foran. Efter ca. 10minutters kørsel var vi i centrum af Aguadilla, stævnestedet var dog lukket så vi benyttede os af lejligheden til at gå lidt rund i byen. De fleste butikker holdt dog siesta men enkelte holdt dog åben og især Klaus fik købt nye klæder til en absolut fair pris.

2 Byen lider under ustabil strømforsyning hvilket tydeligøres når man kikker op på elmasterne som bære præg af mange fuskede samlinger, og mangel på samme. De små butikker har således garderet sig ved at have støjende generatorer ståede rundt omkring. Det er også meget varmt på disse breddegrader og luftfugtigheden er ligeledes høj så den mindste aktivitet giver sved på panden. På vej hjem i taxaen spillede chaufføren lidt af det moderne musik, under nummeret gangnam style med den koreanske gruppe PSY udbrød Klaus at han ikke kunne fordrage rap. Henrik mente dog ikke lige at den type musik hørte ind under den kategori. Aftensmaden blev indtaget på hotellets restaurant i godt og hyggeligt selskab sammen med Klaus, Lise, Annette og Hense. Fantastisk god mad og især desserten smagte helt fantastisk. Under forretten blev vi underholdt af Gaston som her i valgkampens sidste time forsøgte at overbevise Klaus om hvorfor at Danmark skulle stemme på ham. Dag 2. Klaus og jeg skulle efter at have konsumeret morgenmaden hente den bil som jeg havde bestil over nettet dagen før, samtidig skulle vi leje en vogn til Klaus. Den nydelige unge dame ved disken smigrede mig med at sige at jeg så meget ung ud. Da hun godt kunne se at der var lidt forskel på det billede på kørekortet som blev taget dengang jeg 18 år og den sølvræv som nu stod foran hende skyndte hun straks at tilføje at jeg stadigvæk så ung ud.

3 Hun gjorde det dog godt igen ved at tilbyde mig en større bil uden beregning. Veludstyret med en rigtig lækker Jeep var jeg helt oppe og ringe. Det stoppede dog hurtigt dag Klaus efterfølgende fik hans bil 150 dollars billigere end min fordi han ikke havde bestilt den over nettet men bare dukkede op, forbandet svineri. Til gengæld må han så nøjes med en lille Kia. Veludstyret med vores nyerhvervelser var det tid til at invitere resten af holdet ud på en lille tur ud i det blå. Klaus tog Lise, Dorte, Helge og Mikkel med og jeg fik Hense og Annette med i jeepen. Vi fulgte GPSens råd og tog de lidt mere interessante (små) veje. Efter en lille times køres fandt vi en snask hvor vi indtog middagsmaden. Denne nydelige snask bød ligeledes en gensyn med kyllingen (hvilket helt sikkert vil glæde Sune når han kommer i nat) som hernede arbejder som hyler når kunderne smider lidt drikkepenge. Gangnam Style Det var alt hvad vi nåede på denne tur, vi måtte tilbage til hotellet. Klaus og Helge skulle til kongres og Henrik og Jeg skulle tømme vores værelse idet vi skal flytte. Vores værelse kan nemlig ikke rumme Sune som kommer i nat hvis ikke hele luftrummet lukkes pga. orkanen Sandy. Resten af dagen blev brugt på at hygge og træne lidt. Henrik fik også prøvet kræfter med havet som kastede ham godt og grundigt rundt.

4 Hajen og Hense hygger i bølgerne Dag 3. Det lykkedes Sune af undgå Sandy, ved at flyve via Panama, så ham fik vi fornøjelsen af i nat. Da vi ikke kunne få trænet styrkeløft i går havde vi aftalt at stå tidelig op og træne. Vi tog Jeepen ned til stævnet. Det ser rigtig godt ud, opvarmningen består af 5 helt nye Eleiko stativer, nye stænger og skiver. Der er skærme både opvarmning og wrapping området som viser både rækkefølge og scoreboard på løfterne. Desuden er der også skærme der viser hvad der sker på plateauet. Stævnet bliver afviklet på en stor scene hvor løfterne sidder bag bagtæppet, et rigtig godt set op. Vi fik trænet det vi skulle både Sune, Henrik, Annette og jeg.

5 Efter at have indtaget morgenmaden hjemme på hotellet fik vi provianteret lidt gode sager i det lokale mall. Sune har således fået tanket mælk, hvilket køleskabet i vores opgraderede suite at bærer præg af. Dagens officielle del begyndte med teknisk møde hvor der set med danske briller desværre ikke var afbud i vores løfteres vægtklasser. Mødet bar præg af tingene atter ikke er helt på plads fra arrangørens side. Løfterne bor på fx på 3 forskellige hoteller og kun det vi bor på har åbenbart morgenmad til alle. Der var til gengæld afbud i 63kg. klassen hvilket betyder der kun bliver en indvejning og at Klaus således ikke kommer til at dømme her ved VM. Han sidder dog i jury i 93kg. klassen gruppe B hvor Henrik som bekendt løfter i. Helge dømmer både tirsdag og onsdag. Arrangøren har heller ikke fået lavet adgangskort til hverken løftere eller coaches. Artig som jeg er rakte jeg fingeren op og spurgte de mange vise mænd med rød slips (her iblandt en skydegal mand fra Texas) om hvordan man så havde tænkt sig at styre antallet af hjælper/turister i opvarmningen?. Det skulle den enkelte træner selv styre hvilket på dansk betyder ragnarok i opvarmningen. Det er tåbeligt,efter min mening, at man går på kompromis med så vigtig en ting som løfternes opvarmning. Der var en del klager over at nogle løfter var nomineret med en alt for høj total idet det er de færreste løftere der kan gå en vægtklasse ned og løfte samme total. Tallene blev tjekket og justeret.

6 Der blev også fortalt om nogle af de ændringer i reglerne som gælder fra I bænkpres bliver det nu tilladt med maveløft. Det er fra 2013 heller ikke lovligt af have håret sat op i en knold under bænkres. Håres skal enten samles væk fra området omkring baghovedet eller i fletninger. Der gælder også nye regler omkring verdens rekorder. Hvis to løfter løfter en verdensrekord fx 300kg., bliver det den løfter der løfter vægten først der får rekorden registeret, selv om den anden løfter er lettere. Efter teknisk møde tog vi Jeepen ned til stævnestedet for at deltage i indmarchen. Det gik dog som så meget andet hernede ikke helt som planlagt. Det lykkedes nemlig arrangøren at forsinke åbningsceremonien med en halv time. Tåbeligt at ligge den klokken 7 om aftenen dagen før stævnestart. Ud over de mange taler var der også musik og dans med det bedste skoleband på øen. Dag 4. Dagen stod i oplevelsens og kulturens tegn. Vi havde besluttes os for at køre til San Juan, en tur på godt 2½ times kørsel. Dagen blev desuden også den varmeste vi har oplevet med en peak på massive 36 grader. Undervejs på køreturen besluttede vi os for at ville opleve Castillo San Cristobal samt Castillo San Felipe del Morro. El Moro blev bygget af spanierne i 1500 tallet og betegnes som et militært mesterstykke fæstningen er bygget for at beskytte havnen mod angreb fra havet.

7 San Cristobal blev bygget i en periode på over 150år. Formålet var dels at beskytte El Morro samt byen fra angreb fra land. I 1897 blev en del af bymuren brudt ned for at vige pladsen for en udbygning af San Juan. Udsigten fra niveau var ret enestående. Det er ret forståeligt at spanierne formåede at holde herredømmet over øen i århundrede og nedkæmpede angreb fra både den hollandske og britiske flåde. Inden tur gik hjemover, mod Aguadilla, indtog vi den lokale specialitet morfu. Alt i alt en super god oplevelse og hele køreturen værd.

8 Dag 5. Dagen stod på en kort oplevelses tur i bjergene. Den spændende tur på de små gedestier bød på udfordringen for både bil og fører. Turen sluttede med en hyggelig middag med smuk udsigt over det caribiske hav. Dette var således smuk afslutningen på den kulturelle del af VM. Dag 6. Om aftenen på Hotellet holdt vi et koordineringsmøde omkring stævnet som starter for de danske løftere i morgen torsdag. Annette skal i aktion klokken lokal tid. Sune og jeg deles om coachingen og Henrik har påtaget sig rollen som fotograf. Så blev det endelig tid til det det vi egentlig er kommet her for, nemlig styrkeløft. Annette var blevet placeret i B gruppen og var på forhånd sat uden for kampen om medaljerne i totalen. Hun skulle forsøge at jagte nogle pr og hvis alt klappede snuppe en disciplin medalje i dødløft. Annette vejede ind på 71,73kg. og var således klar til kamp. Opvarmningen i squat forløb problemfrit og vi havde bestil 195kg til første forsøg. Annette løfter vægten i overbevisende stil, godkendt med dommerstemmerne 3-0. Vi øger til 207,5kg., som ikke burde volde problemer. Selv om hun kommer lidt på tæerne blev vægten løftet og godkendt med dommerstemmerne 2-1. Jeg var ikke i tvivl om at tredje forsøg skulle hedde 215kg., dansk rekord. Annette løfter da også vægten men mangler lige den sidste dommertække, og dybde, løftet bliver underkendt 2-1. Løftet rakte til en 11. plads i squatten. Så skulle der bænkes. Annette har ikke haft alt for gode trøjepas i bænken op mod dette VM. Derfor skulle hun løfte i en ældre og løsere trøje. Opvarmningen gik igen fint så vi holdt fast i startvægten på de 117,5kg. Det lykkedes hendes at få vægten moslet op, hun kunne

9 således ånde lettet op og nyde kampen mod de 122,5kg. som 2. forsøget bød på. Annette vandt kampen dog var det max på dagen. Der blev forsøgt med 125kg. i 3. forsøg, men uden held. Løftet rakte til en 11.plads. Vi havde sat næsen op efter noget stort i dødløft coach Sune og jeg. Opvarmningen gav os ikke grund til at sænke forventningerne. VI holdt fast i åbningsløftet på de 200kg. Løftet blev klaret i overbevisende stil. Vi øgede til 210 hvilket ville være nok til ny dansk rekord i total. Løftet blev godkendt med dommerstemmerne 2-1 og totalrekorden på de 540kg. var således sikret. Da Annette som tidligere nævnt løftede i gruppe B måtte vi håbe på andres uheld hvis der skulle medalje med hjem. Vi bestilte 215kg., da vi vurderede at dette var realistisk på dagen. Desværre bliver løftet underkendt med dommerstemmer 2-1 pga. lårsupport og manglende udstrækning. Bronzen gik på 212,5kg. til Holland. Priscilla imponerede alle med at øge fra 215 til 247,5kg. i dødløft, sætte verdens rekord samt snuppe guldet i disciplinen, og bronze i totalen. Guldet gik til russiske Medvedeva med 617,5kg. sølvet gik til brasilianske Castellain med 615,5kg. hun satte undervejs verdensrekord i squat med 248kg. Annette sluttede på en samlet 9. plads med 540kg., dansk total rekord.

10 Dag 7. Henrik Nielsen skulle forsøge at leve op til Annettes gode resultat fra i går, som den anden dansker her ved dette års VM. To andre danskere kom også i kamp ved dette års VM. Klaus Brostrøm havde fået tjansen i juryen. Klaus Jensen deltog i udstyrstjek samt fungerede som sidedommer. Ved udstyrstjekket blev Henriks sko grundigt tjekket, idet de så noget medtaget ud. Efter lidt tid, og efter at Henrik, med dådyrs øjne, blikkede det bedste han havde lært til dommerne fik han sit udstyr godkendt. Indvejningen gik også fint og vægten blev noteret til 92,20kg. Så var det showtime, opvarmningen gik ganske fint de første sæt. Henrik melder tilbage at det føles lidt tungt. Efter sidste opvarmning på 305kg. som Klaus giver ok for dybdemæssig vælger jeg at sætte startvægten ned fra de oprindelige 320kg. til 315kg. Inde på scenen gør Henrik det han gør bedst nemlig squatter. De 315kg. bliver slammet helt ned i kælderen og skudt op, godkendt med dommerstemmerne 2-1. Kun vores islandske ven kunne ikke se dybden. Vi øger vægten til 330kg. Henrik må her arbejde lidt mere nok især fordi at knæene begynder at søge lidt indad. Men heldigvis bliver løftet godkendt med dommerstemmerne kg. bliver forsøgt i sidste forsøg men vægten var desværre lige lidt for tung i dag. Så skulle der bænkes opvarmningen går helt efter planen og vi holder fast i åbneren på 205kg. Henrik klare åbningsløftet i godkendt stil og har dermed lagt et godt fundament til en god total. Vi øger til 212,5kg. her misser Henrik løftet, primært fordi han ligger for tæt på gaflerne og sekundært fordi nedtagningen

11 Ikke fungerer her. Alt hvad der ikke fungerede i andet forsøg lykkedes til gengæld til fulde i tredje forsøg. Alt klapper til fulde og de 212,5kg flyver op. Løftet er ud over pr. også dansk rekord i bænkpres. Herman Ron fra Venezuela var skræmmende i squat med imponerende 380kg. desværre bummede han i bænk Så skulle der dødløftet, vi valgte ikke at løbe nogen form for risiko og satte åbneren til 265kg. Her er der ingen problemer og der kvitteres med 3 hvide lamper. Vægten bliver øget til 277,5kg. for derved at tangere både den danske totalrekord og ikke mindst VM kravet. Igen et godt teknisk løft og stadig ingen grebs problemer, godkendt 3-0. For at sætte kronen på værket øger vi til 282,5kg. for at forbedre en allerede god total. Det lykkedes og Henrik kan glad konstatere at han for første gang i lang til får imponerende tre godkendte dødløft. Den nye dansk rekord lyder nu på 825kg. stort tillykke til Henrik med den flotte total. Totalen rakte til en flot 12 plads i det skrappe felt ikke dårligt især set i lyset af nominereingen som nr. 20. Tak til Sune for god hjælp og tak til Annette for gode videoer af løftene.

12 Dag 8 sidste dag. Som rosinen i pølseenden skulle Sune Bak forsøge at overgå både Annette og Henriks imponerende resultat ved dette års VM. Sune vejede let ind på 104,30kg. uden på nogen måde at have måtte sige fra ved måltiderne. Sunes opvarmning går helt efter planen og sidste løft på 305kg er rigelig dyb. Sune åbner på 320kg., som på ingen måde volder problemer, dog er der lige rigelig dybde på løftet. Vi følger planen og bestiller 330kg. til andet forsøg. Sune laver et squat som er betydelig bedre end åbneren og kvitteres med tre hvide lamper. Nu er der lagt i ovnen til et forsøg på ny dansk rekord på 335kg. Vi starter lidt før med bindene desværre for Sune kan spotterne ikke håndtere de store vægte og stangen dropper til jorden under Anibals squat. Det betyder han får et nyt forsøg i slutningen af runden. Sune står med bindene på og tiden går, jeg ser at Anibal ikke får bind på. Jeg får fat på hans træner og får at vide at han afstår fra løftet. Da han godt kan se det ikke er optimalt set fra Sunes synspunkt, får vi juryen til at annullere det ekstra forsøg. Sune giver de 335kg. et skud for boven, den ekstra tid med bindene bevirker nok desværre at han kommer lidt ud af kurs på vej op og misser løftet. Bænkpresopvarmningen gik helt efter planen og der blev holdt fast i åbningsvægten på 237,5 kg. Vægten blev ekspederet i overbevisende stil og godkendt 3-0. Der blev øget til 245 kg., til andet forsøg, som efter en lidt tøvende nedtagning ligeledes bliver presset men dog lidt mere ujævnt. Dommerne godkender løftet 2-1.

13 I sidste forsøg bliver der bestilt 250 kg, som vil være en personlig rekord i vægtklassen. Vægten bliver taget ned i kontrolleret stil og presses til lockout uden problemer. Overdommeren menes at have set et eller andet og underkender, men løftet godkendes alligevel 2-1. Han korrekses efterfølgende af juryen forlød det fra Klaus Brostrøm. Med en fornuftig subtotal var der nu gode muligheder for et godt resultat på totalen. Dødløftopvarmningen gik efter planen og styrken syntes rigtig god. Opvarmningen blev afsluttet med et løft på 275 kg som var en smule ude af balance. Vi besluttede at vi skulle holdes os til den oprindelige plan om at åbne på 295 kg. Her viser Sune at han kan når det gælder og løftet flyver op. Vi øger til 305kg. primært for at sikre næste års VM deltagelse og sekundært for ny dansk total rekord. Sune fyrer igen et godt løft af og dommerne kvitterer igen med tre af de hvide. For at holde fast i placeringen som nummer 9 i totalen, vælge jeg at trodse Sune bøn om 310kg. og bestiller 312,5kg. Anibal står klar til at gå ind på hans andet forsøg på 355kg og Sune venter på at gå ind efterfølgende, som den første i 3. runde da det utænkelige sker. Han kikker på Sune, Sune kikker tilbage. Anibal spørger hvem der skal ind først. Anibal kan godt ser at drengen fra Silkeborg har noget større biceps end han selv har, Sune vælger dog galant at lade Anibal om at tage sig af de 355kg i denne omgang. Sune har godt skud i bøssen og trække let de 312,5kg og forbedre dermed den danske total rekord med imponerende 10kg. så den nu lyder på 892,5kg. Afslutningen på 105kg. klassen blev en speget affære. Anibal vandt klassen med et meget diskutabelt sidste forsøg i dødløft på 387,5kg., verdensrekord. Løftet blev godkendt med dommerstemmerne 2-1. Russerne var rasende og følte sig snydt for guldet, hvilket var forståeligt nok. Stativerne fra Eleiko viste i øvrigt svagheds tegn da et af dem svigtede under squatten. Min bror Erik Rasmussen sendte hurtigt en sms med at det var hvad man kunne forvendte når man køber et discount produkt. Jeg må give ham ret. Tak til Henrik for at være min højre hånd under dagens konkurrence og tak til Annette for atter at filme løftene i god kvalitet.

14 Affrunding. Med fare for internationale repressalier især set i lyset af min beretning fra VM Master, vil jeg her vare mine ord. Dog giver jeg tilladelse til at evt. nedenstående forbedrings forslag må bruges og oversættes, både som et led i kommende valgkampe i både EPF og IPF og som forbedrings muligheder for kommende stævne arrangører. På plus siden: Gode opvarmnings forhold med hele 5 nye Eleiko stativer. Tydelige og gode skærme både i opvarmningen og i wrapping området. Masser af iskoldt vand i opvarmningen (uden klor) til både løftere og hjælpere. Der var bords til bænkpres i opvarmningen. Der var bindoprullere i opvarmningen. Rigtig godt at stævnet var på en scene og wrappingen forgik bag bagtæppet i samme niveau. På Minus siden: Der var intet ur ude i opvarmningen. I opvarmningen var tæpperne på plateauerne ikke fastgjort som samlet et uheldigt sted. Der var ingen adgangskontrol i opvarmningen. Først på tredje dagen fik løfterne deres hundetegn jeg har i skrivende stund som coach stadig ikke fået mit!!!! Vi har stadigvæk ikke hørt hvornår shuttle til lufthavnen køre her dagen før hjemrejsen. Dårlig info omkring ændringer i forhold til indbydelsen. (ændring af teknisk møde tid/sted) shuttle til og fra stævnet. Gulvet på plateauet gav meget efter især når de tunge løftere var i action. Det har været en fantastisk tur sammen med det det danske hold. De sportslige resultater taler deres eget tydelige sprog med flere danske og personlige rekorder. Det vidner om at det arbejde der bliver lagt i træningen ude i klubberne bærer frugt. Jeg vil gerne benyttes lejligheden til at sige mange tak til løfterne og lederne som har gjort dette VM til noget ganske særligt. Ha det rart, og god træning derude i klubberne. Som en berygtet mand fra Mors ville have sagt spis sundt, træn hårdt og tro på dig selv yearrrrrrrrrr Mange sportslige Hilsner Jørgen Rasmussen

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

NM i styrkeløft 2014

NM i styrkeløft 2014 NM i styrkeløft 2014 Det nordiske mesterskab i styrkeløft og bænkpres for seniorer, som bliver afholdt hvert andet år, finder denne gang sted på Island nærmere bestemt Keflavik. Danmark er repræsenteret

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

Dag 1. Fredag d. 31. august

Dag 1. Fredag d. 31. august Dag 1. Fredag d. 31. august Så blev det endelig fredag, og afrejsedagen! Vi mødtes alle tre i Kastrup lufthavn, Mickel kom dog lidt for sent, da han opererede ud fra bor man tæt på, tager man først hjemmefra

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

Beretning fra EM Master Pilzen 2017.

Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Mandag D. 10/7 2017 Ankomst og dejlig solskin, derefter teknisk møde Kun små ændringer i planen. Tirsdag D. 11/7 2017 Ingen danske løftere. Dag 1 Onsdag D.12-07-2017

Læs mere

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018 World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, 23-28 April, 2018 Beretning - søndag! Peter Bøgh Larsen, international kategori 2 dommer, og ut.

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Atter engang er Pilsen arrangører, så det er

Læs mere

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, 14-19. maj 2018 Vantaa-Finland Beretning - torsdag Natten mellem onsdag og torsdag, bliver ut. hentet af Jacob Stegelmann og hans far, som er så

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang, for os, i noget uvante rammer, idet

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 Tirsdag d. 4/6 John Terragni (AASK, Master 4, 74 kg klassen): Og SÅ er VM klassisk skudt i gang! Også i dén grad, idet vi skulle tidligere op end fuglene

Læs mere

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz VM Salo, dag 1 Nicki Lentz Så er første dag i Salo ovre og det er tid til en lille rapport til alle jer derhjemme. Nicki og undertegnede tog afsted fra Kastrup i går aftes på en sen afgang kl 20.30.. Hermed

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Park Hotel med meet director Vladimir Mati i spidsen ligger nok engang hus til kampen mod kiloene og fighten om medaljerne blandt Europas stærkeste

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018.

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Annette Pedersen 72 kg klassen Første løfter for seniorerne var Annette Pedersen. Der jo faktisk er Masters 2 løfter, men stadig klarer sig fint i Open kategorien

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra VM i styrkeløft 13-18 november 2017 Pilsen, Tjekkiet Søndag den 12.november Så er det atter engang blevet tid til årets største stævne nemlig VM i styrkeløft. Destinationen er undertegnede

Læs mere

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn

Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn Beretning VM Calgary Så blev det tid til dette års verdensmesterskaber i klassisk styrkeløft! Fra Dansk side stiller vi op med i alt 6 løftere: Charlotte Esbjørn fra Roskilde AK, Erik Rasmussen fra ER

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli Beretning fra EM Master 2018 På denne tid hvor studenterne springer ud i dødsdruk og den almindelige danske arbejder har sat tempoet ned til et absolut minimum alt imens der lades op til sommerferie i

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Turen mod årets VM startede for nogens vedkommende i Horsens hvor der var fælles afgang mod Luxembourg i det hvide lyn. Godt pakket med

Læs mere

VM Master 2012 Killeen, Texas USA

VM Master 2012 Killeen, Texas USA VM Master 2012 Killeen, Texas USA Undertegnede og Eva Buxbom startede den lange tur mod Killeen fra Billund søndag morgen. Efter en kort tur på godt en time landede vi i Frankfurt. Her var vi lidt presset

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 Første del af beretning søndag! Vel ankommet søndag eftermiddag i Kaunas lufthavn og afhentet

Læs mere

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af?

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af? Frederikshavns Stærkeste 2016 side 1/6 tilmelding Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Har du deltaget i stævner før? Ja: Nej: Hvis ja, hvilke? Hvilket

Læs mere

VM Master 2013 Orlando, Florida USA

VM Master 2013 Orlando, Florida USA VM Master 2013 Orlando, Florida USA Så blev det atter engang tid til VM for voksne og i lighed med sidste år afvikles stævnet i USA. Ved første øjekast virker rammerne ganske fine. Der er masser af plads

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2018

Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Så blev det atter maj, den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere mødes og dyster om medaljer. Atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet det levere rammene til

Læs mere

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA

Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Beretning VM 2014 Aurora, Colorado USA Den lange rejse mod Aurora begyndte i Billund luffhavn lørdag morgen, hvor størstedelen af den danske hold havde randevus. Vi fuldtes således sammen til Amsterdam

Læs mere

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Så har masters løftet og efter rigtig flotte præstationer fra Niels, Pia og Erik, er det nu snart de unges tur til at komme i ilden. For god ordens skyld

Læs mere

World Championships Classic Powerlifting 2014

World Championships Classic Powerlifting 2014 World Championships Classic Powerlifting 2014 Ankomsten, beretning fra Sune Bak Verdensmesterskabet i raw styrkeløft afholdes i år i Potchefstroom i Sydafrika, som er en mellemstørrelses universitetsby

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang er tyskerne arrangører og vi er

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2017

Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Så blev det atter den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere skulle vise hvad fliden i træningslokalerne rund omkring kunne række til. Denne gang i en kombineret

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Atter engang er det Pilsen der ligger rammer til EM master og atter engang er det undertegnede der har fornøjelsen

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv.

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv. Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5 doping DOPING POLITIK Frederikshavns Stærkeste crew tager lang afstand fra doping. Derfor vil reglerne efter sidste års stævne 25/04-15, blive strammet væsentligt,

Læs mere

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Sædvanen tro er det undertegnede, der beretter lidt fra EM master, som for gud ved hvilken gang bliver afviklet

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 Steen Wissing En lille reportage fra dagens dansker i ilden, Steen Wissing. Dagen startede lidt nervøst ud, da Steen valgte at gå på vægten i går aftes,

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Udover det gik de også i genbrug for at finde mere skoletøj til Claudias børn, heldigvis var der meget som var i god stand.

Udover det gik de også i genbrug for at finde mere skoletøj til Claudias børn, heldigvis var der meget som var i god stand. Mandag og tirsdag var Kenneth og Kjeld i Tămășoaia, for at fortsætte med søndagsskolelokalet, sammen med Ioan og nogle lokale mænd. De fik købt nogle flere materialer til rummet. Der er meget arbejde derude,

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 2018

Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Så blev det den tid på året, hvor verdens stærkeste styrkeløftere skulle fighte om æren, titlen og medaljerne i vores broderland Sverige. Vi har hele 6 løftere til start

Læs mere

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island 1. Dag Kære alle derhjemme Hermed en kort beretning fra Reykjarnæs, Island. 81 løftere, 11 dommere og et ukendt antal hjælpere udgør mandskabet ved Europamesterskabet

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Punkt... Side Tirsdag den 14. april 2009...3 Onsdag den 15. april 2009...4 Torsdag den 16. april 2009...5 Fredag den 17. april 2009...7 Lørdag den 18. april

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Undertegnede og Henning Thorsen havde fået æren at deltage som de danske repræsentanter på EPF-kongressen, idet Klaus Brostrøm desværre i år var blevet

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Danmarksmesterskaberne 2017

Danmarksmesterskaberne 2017 Danmarksmesterskaberne 2017 Judo Danmark inviterer alle danske judokæmpere, trænere og forældre og andre interesserede til DM 2017, som afholdes i Skanderborg lørdag den 11. november 2017! På de næstfølgende

Læs mere

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft I år blev det Danmarks tur til at afholde Europamesterkaberne i klassisk styrkeløft. Stævnet er efterhånden ved at vokse sig pænt stort i år er der ca. 380 deltagere

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Mathilde i Mellemamerika Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Indhold Mathildes dagbog fra Costa Rica Side 4 Costa Rica Side 18 Mathildes dagbog fra Nicaragua Side 38 Nicaragua Side 50 Stikord Side

Læs mere

Turen til Berlin 13. juni 2012-24. juni 2012

Turen til Berlin 13. juni 2012-24. juni 2012 Turen til Berlin 13. juni 2012-24. juni 2012 Punkt... Side Onsdag den 13. juni 2012...3 Torsdag den 14. juni 2012...3 Fredag den 15. juni 2012...4 Lørdag den 16. juni 2012...6 Søndag den 17. juni 2012...7

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Så blev dette atter engang tid til at Europas stærkeste M/K for voksne skal kæmpe mod kiloene. I år foregår stævnet i Hamm i Luxembourg og ikke i Pilsen,

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA I uge 38/2013 var alle finskytterne samlet i Jylland til DM for finskytter. Konkurrencen foregik i Tranum skydeterræn,

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Prinsessen vil gifte sig med mig. Prinsessen vil vælge mig til mand.

Prinsessen vil gifte sig med mig. Prinsessen vil vælge mig til mand. LÆSETEATER 4 Klods-Hans af H.C. Andersen - et kunsteventyr Roller: Fortæller 1, Fortæller 2, Broder 1, Broder 2, Klods-Hans, Faderen, Prinsessen Ude på landet lå en gammel gård. Bonden havde to sønner,

Læs mere