Sådan rettes kreditkorttransaktioner på fejlliste

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan rettes kreditkorttransaktioner på fejlliste"

Transkript

1 Sådan rettes kreditkorttransaktioner på fejlliste November 2011

2 Introduktion Når kreditkorttransaktioner bliver indlæst i RejsUd, er der en række forhold, der kan føre til, at de ender på en fejlliste i stedet for på transaktionslisten. Når en transaktion ender på fejllisten, skal den behandles/ændres før en bruger kan se transaktionen og henføre den til en rejseafregning. Denne vejledning gennemgår de forskellige årsager til, at en transaktion ender på fejllisten, og viser, hvordan de rettes således at transaktionen fjernes fra fejllisten og efterfølgende kan afregnes af brugeren.

3 1 Fejltransaktioner Side 3 I RejsUd s administratormodul findes en rapport, der giver et overblik over alle fejltransaktioner. Rapporten er sorteret efter årsagen til, at transaktionerne er fejlet. Med udgangspunkt i denne rapport kan man udlede, hvordan en fejltransaktion skal behandles, for at den kan blive overført til listen over almindelige (ikkefejlede) transaktioner. Fejltransaktionerne kan være opdelt i følgende kategorier: Ukendt kreditkort (skyldes oftest, at kreditkortet ikke er oprettet i RejsUd) Ukendt person (skyldes oftest, at brugeren har et forkert RejsekontoID angivet hos CWT) Det noteres, at der kan være yderligere årsager til, at transaktioner ender på fejllisten. Årsagerne beskrevet i denne vejledning er blot de mest gængse. Hvis du har problemer med at rette en specifik transaktion, kan du altid henvende dig til Rådgivning & Support (oesrs@oes.dk). 1.1 Hent fejlrapport For at trække den fejlrapport, der indeholder en liste over alle fejlede transaktioner, skal du gå ind under Afstemning > Forskudstransaktioner > Fejlrapport (pr. fejltype):

4 Tryk blot på OK for at hente rapporten frem: Side 4 Rapporten lister alle transaktioner sorteret efter årsagen til, at de er fejlet. Nedenfor ses fejlrapporten med transaktioner, der er fejlet grundet ukendt person og ukendt kreditkort. Bemærk transaktionsid et i rapportens sidste kolonne. Dette ID identificerer transaktionen og det skal vi bruge, når vi efterfølgende skal finde transaktionen og rette den, så den bliver fjernet fra fejllisten. I de følgende 2 afsnit gennemgås, hvordan transaktioner rettes, hvis de er fejlet af følgende årsager: Ukendt person Ukendt kreditkort

5 2 Ukendt person Side 5 Såfremt en transaktion er kommet på fejllisten under Ukendt person, vil der som regel være tale om en transaktion fra Carlson Waggonlit (CWT). Transaktionen er endt på fejllisten, idet brugeren er oprettet forkert hos CWT. For at forstå ovenstående er det vigtigt at have det klart, hvordan CWT og RejsUd er sammenkoblet: Hos både CWT og i RejsUd er brugerne oprettet med et unikt RejsekontoID, der identificerer brugeren. En bruger skal være oprettet med det samme RejsekontoID hos CWT og i RejsUd ellers vil transaktioner fra CWT ende på fejllisten i RejsUd, idet der ikke kan findes et match. I RejsUd kan man se brugernes RejsekontoID under Stamdata > Person > Person. Når man skal rette transaktioner, der er havnet på fejllisten på grund af Ukendt person -fejlen, skal der laves rettelser, der dels sikrer, at fejlen bliver rettet her og nu for en specifik transaktion, og dels sikrer, at transaktionerne fremadrettet kommer ind uden fejl. 1) Her & nu: Transaktionen skal rettes, således at den bliver tilknyttet den rigtige person og fjernet fra fejllisten. 2) Fremadrettet: Brugerens profil skal rettes hos CWT, således at transaktionerne fremover kommer ind med korrekt RejsekontoID.

6 2.1 Case Side 6 Gå ind under Afregning > Forskudstransaktioner > Fejlrapport (pr. fejltype). I eksemplet forneden kan ses en række CWT-transaktioner, der alle er havnet på fejllisten på grund af Ukendt person -problematikken. Bemærk, at nogle transaktioner har et RejsekontoID angivet, mens andre ikke har. Bemærk også, at navnene på de rejsende fremgår i første kolonne, og at transaktionens ID står i sidste kolonne. Den første transaktion tilhørende Ulla (transaktionsid 294) er ikke blevet sendt med noget RejsekontoID. Dette betyder, at Ulla er oprettet uden RejsekontoID hos CWT. Den anden transaktion tilhørende Erik (transaktionsid 295) er sendt til RejsUd med RejsekontoID ERRA. Begge brugere (Ulla og Erik) er oprettet forkert hos CWT: Ulla har slet ikke noget RejsekontoID, mens Erik er oprettet med et forkert RejsekontoID. På kort sigt skal vi dog først og fremmest rette de to transaktioner, så de bliver fjernet fra fejllisten og lagt ind under de rigtige brugere Ret fejltransaktion Vi skal først finde de transaktioner, som vi vil redigere. Gå ind under Afstemning > Forskudstransaktioner > Opdatér fejltransaktion:

7 Side 7 Tryk herefter på kikkerten for se listen over alle fejltransaktioner: Scroll ned og find din transaktion ud fra TransaktionsID et i første kolonne. I dette tilfælde leder vi efter transaktionsid 294: I selve transaktionen skal man lægge mærke til de blanke felter: PersonID og RejsekontoID. Disse er ikke udfyldt, idet transaktionen kom ind med et RejsekontoID, der ikke matchede nogen brugere i RejsUd. Opgaven er nu at vælge brugerens initialer fra dropdown-boxen for at rette transaktionen. Både for PersonID og RejsekontoID:

8 Således har vi udfyld brugerens initialer: Side 8 Tryk på disketten for at gemme. Det samme skal gøres for transaktion Overfør transaktion Nu har vi rettet transaktionen, så den tilhører den rigtige bruger. Sidste skridt er at importere transaktionen fra fejllisten til den almindelige transaktionsliste: Gå ind under Afstemning > Forskudstransaktioner > Importér tilrettede transaktioner: Herefter vises, hvor mange transaktioner, der er blevet overført fra fejllisten på baggrund af den rettelse, vi har lavet. Transaktionerne kan nu afregnes af brugeren Ret fejlen på lang sigt For at forhindre, at transaktioner kommer ind på fejllisten fremadrettet, skal personernes RejsekontoID rettes i CWT Portrait.

9 3 Ukendt kreditkort Side 9 Såfremt en transaktion er havnet på fejllisten pga. Ukendt kreditkort, skyldes det, at kreditkortet ikke er oprettet i RejsUd. Som regel skyldes dette, at brugeren har modtaget det nye kreditkort for nylig, og er begyndt at bruge det, inden administratoren har nået at oprette kreditkortet i RejsUd. Når der kommer en transaktion ind fra et kreditkort, der ikke er oprettet, så ved RejsUd ikke, hvilken bruger transaktionen tilhører. Derfor ender den på fejllisten indtil kreditkortet er blevet oprettet og transaktionen kan allokeres til den rette bruger. 3.1 Case Gå ind under Afregning > Forskudstransaktioner > Fejlrapport. I dette eksempel tages udgangspunkt i nedenstående kreditkorttransaktion nr. 19. Bemærk, at der i første kolonne fremgår 1) nummeret på kreditkortet, og 2) den person kreditkortet tilhører. Bemærk TransaktionsID et i sidste kolonne. For at transaktionen bliver fjernet fra fejllisten skal der oprettes et kreditkort med det angivne kreditkortnummer og den angivne person som ejer. Vi bruger transaktionsid et til at finde transaktionen. Målet er at finde transaktionen, så vi kan markere kreditkortnummeret, og copy-paste det, så vi undgår fejl ved oprettelsen af det nye kreditkort (man kan ikke markere og kopiere i den ovenstående rapport).

10 3.1.1 Find fejltransaktion Side 10 For at finde frem til en fejltransaktion (i dette eksempel transaktionen med transaktionsid 19), går vi ind under Afstemning > Forskudstransaktioner > Opdatér fejltransaktioner: Tryk herefter på kikkerten for se listen over alle fejltransaktioner: I første kolonne findes transaktionsid et. Scroll ned for at finde den transaktion, som skal redigeres (i dette tilfælde transaktion 19) og tryk på OK:

11 Herefter får du vist den valgte transaktion. Markér KreditkortID et og kopiér det ved at trykke på Ctrl + C. Side 11 Formålet med at finde transaktionen har været, at vi kan få lov til at markere kreditkortnummeret, så vi kan copy-paste det ind det nye kreditkort, som vi opretter nu Opret nyt kreditkort Gå ind under Stamdata > Person > Kreditkort for at oprette et nyt kreditkort: Tryk på det lille + -tegn:

12 Herefter skal du så indtaste: 1) KortID: Kreditkortnummeret, som du har kopieret fra fejltransaktionen. 2) PersonID: Vælg kortets ejer i dropdown-feltet (OBS: Der skal kun tilføjes et navn her, såfremt der er tale om et MasterCard. Hvis der er tale om et Rejsekort, skal intet navn indtastes). 3) KorttypeID: Indtast enten MC MasterCard eller Rejsekonto Side 12 I dette tilfælde, er der tale om et MasterCard tilhørende en bruger med initialerne SR, og kreditkort XXXX. Derfor indtastes der følgende: Tryk på den lille diskette for at gemme. For at transaktionen bliver overført fra fejllisten til den almindelige transaktionsliste mangler vi én ting. Vi skal importere de tilrettede transaktioner: Herefter vises, hvor mange transaktioner, der er blevet overført fra fejllisten på baggrund af den rettelse, vi har lavet. Transaktionerne kan nu afregnes af brugeren.

Sådan tildeles transaktioner automatisk en udgiftstype. Opsætning af produktkoder i RejsUd

Sådan tildeles transaktioner automatisk en udgiftstype. Opsætning af produktkoder i RejsUd Sådan tildeles transaktioner automatisk en udgiftstype Opsætning af produktkoder i RejsUd Januar 2013 Introduktion Når der bliver indlæst kreditkort- eller rejsekontotransaktioner i RejsUd, skal brugeren

Læs mere

Anvendelse og funktion af Ændring af momssats i RejsUd og Rejsekonto i RejsUd Navision

Anvendelse og funktion af Ændring af momssats i RejsUd og Rejsekonto i RejsUd Navision Anvendelse og funktion af Ændring af momssats i RejsUd og Rejsekonto i RejsUd Navision Februar 2011 1 Hvad er en rejsekonto? En rejsekonto er et virtuelt Danske Bank kreditkort, som anvendes ved opkrævning

Læs mere

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen.

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen. Opret rejseafregning Velkommen til RejsUd vores system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Denne vejledning viser, hvordan du opretter en rejseafregning i RejsUd, så du nemt og ubesværet kan oprette

Læs mere

Vejledning til Rækken findes ikke og andre beskeder.

Vejledning til Rækken findes ikke og andre beskeder. Addendum til REJSUD s administrationsmodul Vejledning til Rækken findes ikke og andre beskeder. Basware Corporation Copyright Basware Corporation All rights reserved Rækken findes ikke 2 (21) Disclaimer

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

Quick Guide til RejsUd. Rejseafregning (rejser over 24 timer)

Quick Guide til RejsUd. Rejseafregning (rejser over 24 timer) Quick Guide til RejsUd Rejseafregning (rejser over 24 timer) Velkommen til RejsUd - vores nye system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Du kommer ind i systemet fra din webbrowser ved at vælge

Læs mere

Roller i RejsUd Februar

Roller i RejsUd Februar Roller i RejsUd Februar 2014 1 Indledning Brugerne i RejsUd tildeles en rolle alt efter hvilken funktion, de skal udføre. Der er 5 overordnede roller: Den almindelige rejsende har rettigheder til at oprette

Læs mere

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

Udgiftsafregning udgift betalt med AU kreditkort

Udgiftsafregning udgift betalt med AU kreditkort Opret en udgiftsafregning når du har: udgifter før en rejse (f.eks. konferencegebyr og flybilletter) udgifter ved rejser under 24 timer småindkøb kørsel som ikke er i forbindelse med en rejse Du kan afregne

Læs mere

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen består af følgende anvisninger: Opret/rediger en afregning hvor

Læs mere

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER Indhold Vejledning i RejsUd - En udgiftshaver....0 Generelt om Rejsud... 2. Tips... 2.2 Log på Rejsud... 3.3 Oprettelse af nyt dokument afregning af et udlæg... 4.3.

Læs mere

VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE. Indhold. Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. KØBENHAVNS UNIVERSITET

VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE. Indhold. Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. KØBENHAVNS UNIVERSITET VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE Indhold Vejledning i RejsUd - Den Rejsende... 1 1.1 Log på Rejsud... 2 1.2 Oprettelse af nyt dokument afregning af en rejse... 3 1.2.1 Opret nyt dokument... 3 1.2.2 Trin

Læs mere

Oprettelse af rejseafregning med kreditkort (2 dags møde i København med kreditkort = udgifter der er betalt med firmahæftende kreditkort):

Oprettelse af rejseafregning med kreditkort (2 dags møde i København med kreditkort = udgifter der er betalt med firmahæftende kreditkort): Oprettelse af rejseafregning med kreditkort (2 dags møde i København med kreditkort = udgifter der er betalt med firmahæftende kreditkort): Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM

JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM Velkommen til RejsUd vores system til er og Udgiftshåndtering. Du kommer ind i systemet fra din webbrowser ved at vælge adressen https://381.rejsud.oes.dk/bwtem For at logge på systemet skal du have et

Læs mere

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD Ibistic Release 100 - PROD DATO:15/11/2018 Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø +45 7027 8011 www.ibistic.com 1 INDHOLD REJSUD 3 IRD-4473/IRU-2733 UDLÆGREJSEOPGØRELSE

Læs mere

Oprettelse og vedligeholdelse af rejseprofil hos CWT

Oprettelse og vedligeholdelse af rejseprofil hos CWT Oprettelse og vedligeholdelse af rejseprofil hos CWT Februar 2011 1 Indledning Når Rejse- og Udlægsmodulet i RejsUd implementeres i institutionen, sørger RejsUd teamet i Økonomistyrelsen for at de rejsende

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. Få overblik over RejsUd vejledninger ved at klikke her.

Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. Få overblik over RejsUd vejledninger ved at klikke her. 1 VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER Indhold 1 Vejledning i RejsUd - En udgiftshaver... 1 1.1 Log på Rejsud... 1 1.2 Oprettelse af nyt dokument afregning af en rejse... 2 1.2.1 Opret nyt dokument...

Læs mere

1.0 GENERELT OM REJSUD RejsUd er et webbaseret system, som den rejsende kan logge på i hele verden.

1.0 GENERELT OM REJSUD RejsUd er et webbaseret system, som den rejsende kan logge på i hele verden. VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE Indhold Vejledning i RejsUd - Den Rejsende... 1 1.0 Generelt om RejsuD... 1 1.1 Tips... 2 1.2 Log på Rejsud... 2 1.3 Oprettelse af nyt dokument afregning af en rejse...

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

AURUS Indskanning/ vedhæftning af bilag

AURUS Indskanning/ vedhæftning af bilag Vedhæftning af Bilag (f.eks. skannede kvitteringer) Et originalbilag (kvittering), der dokumenterer en udgift, skal skannes, og billedfilen fra denne skanning skal først gemmes (på pc eller server), før

Læs mere

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD Ibistic 2018-08 Indfak2.dk DATO:17/09/2018 Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø +45 7027 8011 www.ibistic.com 1 INDHOLD REJSUD-344 2A.3.2.1.3 - MASSEOPRETTELSE

Læs mere

Afstemning af personalekreditornummeret mellem RejsUd og Navision

Afstemning af personalekreditornummeret mellem RejsUd og Navision Afstemning af personalekreditornummeret mellem RejsUd og Navision December 2010 Personalekreditorafstemning mellem RejsUd/Navision 1 Målgruppe Vejledningen henvender sig til medarbejdere i Økonomi Servicecentret,

Læs mere

Dette gælder alle poster/udgifter uanset om de er manuelt oprettet eller indlæst som kreditkorttransaktioner.

Dette gælder alle poster/udgifter uanset om de er manuelt oprettet eller indlæst som kreditkorttransaktioner. Vedhæftning af Bilag Et originalbilag (kvittering), der dokumenterer en udgift, skal skannes, og billedfilen fra denne skanning skal først gemmes (på pc eller server), før bilaget kan vedhæftes til afregningen.

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER. Indhold KØBENHAVNS UNIVERSITET

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER. Indhold KØBENHAVNS UNIVERSITET VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER Indhold Vejledning i RejsUd - En udgiftshaver... 1 1.0 Generelt om Rejsud... 2 1.1 Tips... 2 1.2 Log på Rejsud... 3 1.3 Oprettelse af nyt dokument afregning af et

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Udbetaling og afregning af forskud i RejsUd. - Hvordan håndteres forskud i RejsUd? - Hvordan opsættes udgiftstyperne til forskud i RejsUd?

Udbetaling og afregning af forskud i RejsUd. - Hvordan håndteres forskud i RejsUd? - Hvordan opsættes udgiftstyperne til forskud i RejsUd? Udbetaling og afregning af forskud i RejsUd - Hvordan håndteres forskud i RejsUd? - Hvordan opsættes udgiftstyperne til forskud i RejsUd? Introduktion til brugen af forskud i RejsUd I forbindelse med rejser

Læs mere

Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en

Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en maj 2018 Opret kørsel i app en 1 Vælg Kørsel 2 Vælg startadressen Indtast adressen i feltet foroven, eller Tryk på den grønne knap for

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in 1. Tilknyt Børn Log ind som administrator i SkoleIntra Du er administrator når du skal benytte en sikkerhedskode i PersonaleIntra. Tilknyt børn til SFO

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en smartphone Log på systemet RejsUd er et

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Harald Michalsen og Lasse Storr-Hansen. Log på med administrator rettigheder, så du ser ovenstående hovedmenu

Harald Michalsen og Lasse Storr-Hansen. Log på med administrator rettigheder, så du ser ovenstående hovedmenu Importér skemadata fra Lectio 1 af 16 Log på med administrator rettigheder, så du ser ovenstående hovedmenu Vælg Konverter skemadata Klik på Eksporter skemadata Importér skemadata fra Lectio 2 af 16 Vælg

Læs mere

Medarbejder oprettelse i Nexus

Medarbejder oprettelse i Nexus Medarbejder oprettelse i Nexus Nexus web Medarbejder oprettelse: Afhængig af hvilke opgaver medarbejderen skal løse, kan oprettelse i EOJ systemet Nexus omfatte én eller flere opsætninger. Fælles for alle

Læs mere

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Elektroniske holdkort Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Hvornår er en spiller deltagerberettiget? Det skal dommerne ikke længere tjekke, da vi får elektroniske holdkort a)

Læs mere

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN Vejledning i brug af KLUBPORTALEN 11-09-2009 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse: Log-in...3 Kontaktpersoner...3 Ændring af kontaktperson...4 Oprettelse af ny kontaktperson...5 Licenser...6 Eksisterende licenser...6

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Samlet Quick-guide til ballerup.dk. Version 1 / september 2016

Samlet Quick-guide til ballerup.dk. Version 1 / september 2016 Samlet Quick-guide til ballerup.dk Version 1 / september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Log på Side 3 2. Opret en ny side Side 4 3. Harmonika Side 9 4. Rediger indholdsside Side 13 5. Afpublisering af indhold

Læs mere

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Undersøgelse af kompetencedækning i folkeskolen 2018 Styrelsen for It og Læring Side 2 af 7 Indhold SKOLER

Læs mere

Der findes i Axapta en ret fleksibel afstemningsfunktion. For at kunne anvende den skal den først aktiveres og så skal der også lige sættes lidt op.

Der findes i Axapta en ret fleksibel afstemningsfunktion. For at kunne anvende den skal den først aktiveres og så skal der også lige sættes lidt op. Bankafstemning Der findes i Axapta en ret fleksibel afstemningsfunktion. For at kunne anvende den skal den først aktiveres og så skal der også lige sættes lidt op. Aktivering af bankafstemning For at aktivere

Læs mere

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår?

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Et skoleår i Untis kan være på minimum 14 dage og maximum 365 dage. Vedr. eksport fra Untis til WebUntis Hvis du/i eksporterer fra Untis til WebUntis skal start- og

Læs mere

KLARMELD EKSTRAARBEJDE TIL AFREGNING

KLARMELD EKSTRAARBEJDE TIL AFREGNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. april 2016 Version 1.2 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD EKSTRAARBEJDE TIL AFREGNING ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk

Læs mere

Kartotekssæt og kartoteker. Kartotekssæt og kartoteker. Valg af kartotekssæt

Kartotekssæt og kartoteker. Kartotekssæt og kartoteker. Valg af kartotekssæt Kartotekssæt og kartoteker Denne vejledning gennemgår programmets grundlæggende funktioner vedrørende kartotekssæt og anvendelsen af kartoteket Kartotekerne i Næsgaard MARK er forudsætningen for at kunne

Læs mere

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår?

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Et skoleår i Untis kan være på minimum 14 dage. Vedr. eksport fra Untis til WebUntis Hvis du/i eksporterer fra Untis til WebUntis skal start- og slutdatoen i Untis

Læs mere

MultiPlan Selvbetjening. Spærreplan

MultiPlan Selvbetjening. Spærreplan MultiPlan Selvbetjening Spærreplan spærreplan - søgning For at benytte SpærrePlan skal virksomheden oprette et eller flere profilnavne. Et profilnavn kan defineres som f.eks. Indkøb, Salg eller Produktion.

Læs mere

Skolemedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 27.11.2013 1 Indledning... 5 1.1 Målgruppe... 5 1.2 Bemærkningsfelt...

Læs mere

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor 08-10-2010

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor 08-10-2010 Forskud: Forskud er en betegnelse for de kontante udbetalinger, som tidsmæssigt ligger før hjemkomst fra en tjenesterejse, og som ikke er bogført som direkte omkostninger. Forskud kan kun udbetales til

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Du har også mulighed for at udlæse faktisk bogførte tal fra et regnskabsår til et budgetark.

Du har også mulighed for at udlæse faktisk bogførte tal fra et regnskabsår til et budgetark. Budget vejledning Indhold Oprettelse af budget i TØS...3 TØS- budget til excel eksport af budget...4 Excel budget til TØS import af budget...5 Udlæse regnskabstal til budget...8 Slette budgetter...8 UDSKRIFTER...9

Læs mere

Avanceret Outlook integration Indholdsfortegnelse

Avanceret Outlook integration Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Aktivering af Avanceret Outlook integration... 2 Brugerindstillinger... 2 Brugerindstillinger; journaliseringsdialog... 3 Brugerindstillinger; filtyper der kan journaliseres... 3 Brugerindstillinger;

Læs mere

Lønarter/fraværskoder kun synlige for aktuel stillingskategori 7. Firmaer/afdelinger 8

Lønarter/fraværskoder kun synlige for aktuel stillingskategori 7. Firmaer/afdelinger 8 Visma HR Releasedokument Maj 2019 Arbejdsordning - Normtid og arbejdstid 3 Opret eller rediger arbejdstidsordning 3 Opslagskode 316 3 Opslagskode 315 5 Sådan hænger de 2 opslagskoder sammen 6 Lønarter/fraværskoder

Læs mere

Kreditorer i Business Online

Kreditorer i Business Online Kort beskrivelse Formålet med at bruge kreditorer Brugerbegrænsning Den lette måde Dette dokument beskriver: hvornår og hvorfor bruge kreditorer hvordan du opretter en kreditor hvordan du bruger kreditorer

Læs mere

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum Vejledning BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner Version 1.0 August 2011 Byggecentrum Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Introduktion...4 Formålet med denne vejledning...

Læs mere

VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REJSER I RUS

VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REJSER I RUS VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REJSER I RUS 1. KOM PÅ REJSE-/UDLÆGSSYSTEMET (RUS). Gå ind på Administrative Edb-systemer og vælg Rejseafregningssystem i Produktion. 2. FÅ ET PASSWORD. Indtast din AAU e-mail

Læs mere

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Quickguide til PM5. De enkelte punkter er beskrevet løst kig i manualen hvis du har brug for en dybere forklaring.

Quickguide til PM5. De enkelte punkter er beskrevet løst kig i manualen hvis du har brug for en dybere forklaring. Her er en hurtig guide til hvordan du kommer godt i gang med PM5. Der er visse ting der skal gøres i den rigtige rækkefølge, for at du får det bedste ud af systemet fra starten af. De enkelte punkter er

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS 1

Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS 1 VEJLEDNING Koncern It 6. april 2011 Pernille Sünksen Support Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS 1 Brevskabelon

Læs mere

Kursusbeskrivelse. Forarbejde. Oprettelse af en Access-database

Kursusbeskrivelse. Forarbejde. Oprettelse af en Access-database Kursusbeskrivelse Oprettelse af en Access-database Som eksempel på en Access-database oprettes en simpelt system til administration af kurser. Access-databasen skal indeholde: et instruktørkartotek et

Læs mere

Vejledning i Travel-X (Bruger)

Vejledning i Travel-X (Bruger) Vejledning i Travel-X (Bruger) 1. Åben via skolens intranet, klik på IT-SERVICES og derefter på Travel-X (rejseafregning) Eller åbn Microsoft internet Explorer og skriv adressen https://www.myreport.dk

Læs mere

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Vejledning - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Indhold 1.0 Foreningens visitkort... 2 1.1 Rediger oplysninger... 3 1.2 Kontaktpersoner... 9 1.2.1 Opret ny eller flere

Læs mere

Brug af Archive-funktion i SportIdent (baseret på version 10.3 af SI-programmerne)

Brug af Archive-funktion i SportIdent (baseret på version 10.3 af SI-programmerne) Brug af Archive-funktion i SportIdent (baseret på version 10.3 af SI-programmerne) Formål: Ved at anvende arkiv-funktionen kan arrangørerne ved et træningsløb uden tilmeldinger eller ved åbne baner hurtigt

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Tips og tricks til Arkibas

Tips og tricks til Arkibas Tips og tricks til Arkibas 0. Login, brugerprofil og log ud 0.1 Login 0.2 Brugerprofil 0.3 Log ud 1. Registrering 1.1. Åbn nyt vindue (Ctrl + klik ) herunder oprette fotograf eller placering 1.2. Tagging

Læs mere

Karakter i Optagelse.dk. Brugervejledning Optagelse.dk

Karakter i Optagelse.dk. Brugervejledning Optagelse.dk Karakter i Optagelse.dk Brugervejledning Optagelse.dk Karakter i Optagelse.dk Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 28.11.2013 1 Indledning... 5 1.1 Målgruppe... 5 1.2

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

Opgavestyring, op og download af mange filer

Opgavestyring, op og download af mange filer 1 Opgavestyring, op og download af mange filer Det er muligt at downloade alle besvarelser i en arbejdsgang til din PC, hvorefter der kan rettes og kommenteres på besvarelserne, til sidst kan alle de kommenterede

Læs mere

Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel.

Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel. Side : 1 Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel. Indhold Indledning 1 Adgang og login 2 Link 2 Adgang og login 2 Glemt adgangskode 2 Systemopbygning 4 Søg og vis rejseprofil 5 Søg 6 Vis

Læs mere

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD Ibistic Release 107 - PROD DATO:03/07/2019 Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø +45 7027 8011 www.ibistic.com 1 INDHOLD REJSUD 3 OMKOSTNINGSTYPER BEGRÆNSNING

Læs mere

Kom godt i gang www.pengeuge.dk

Kom godt i gang www.pengeuge.dk Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Opret og login kontaktperson 3. Rediger profil og skift password 4. Vælg

Læs mere

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde.

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde. Indlæs Fysiske bilag Spring til Layout, Skabeloner, Søg Relevante links.: Import af e-conomic bilag, Fysiske bilag Fysiske bilag (Indbakke) Fysiske bilag kan placeres på det enkelte bilag på mange måder.

Læs mere

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber 23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber Indhold 1.1 Årsrulning af personligt regnskab i Skat Nova og Årsafslutning... 2 Årsrulning i Skat Nova... 2 Årsrulning/Årsskifte

Læs mere

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING DOKUMENTATION OG VEJLEDNING VERSION 2 Opdatering af oplysninger på eksisterende køretøjer og registrering af nye køretøjer. Denne vejledning beskriver, hvordan der registreres oplysninger om køretøjer.

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

http://www.hokbh.dk/demo/cdord/menu.html Kom godt i gang med CD-ORD 6

http://www.hokbh.dk/demo/cdord/menu.html Kom godt i gang med CD-ORD 6 Kom godt i gang med CD-ORD 6 Oplæsning - Ordforslag - Flyt ordliste Oplæsning 1. Tekst i et tekstprogram oplæses, når du trykker på "F2" knappen. Du kan klikke på "F3" knappen, så holder oplæsningen pause

Læs mere

Vejledning til oprettelse af UUmedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk

Vejledning til oprettelse af UUmedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til oprettelse af UUmedarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til oprettelse af UU-medarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og Læring

Læs mere

Oprettelse af rejseafregning med flere destinationer (8 dages rejse til Tyskland og Egypten):

Oprettelse af rejseafregning med flere destinationer (8 dages rejse til Tyskland og Egypten): Oprettelse af rejseafregning med flere (8 dages rejse til Tyskland og Egypten): Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Undersøgelse af kompetencedækning i folkeskolen 2017 Styrelsen for It og Læring Side 2 af 6 Indhold SKOLER

Læs mere

SIGIL Sådan opretter du en e- bog Step by Step

SIGIL Sådan opretter du en e- bog Step by Step SIGIL Sådan opretter du en e- bog Step by Step Af Gitte Winter Graugaard Nov. 2013, Sigil version 0.7.2 1 Her følger en intro skridt for skridt til at oprette en e- bog i SIGIL og publicere den på SAXO

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning til COOP Amba s nye afregningsløsning, Concur, gennem TPEnet

Vejledning til COOP Amba s nye afregningsløsning, Concur, gennem TPEnet Vejledning til COOP Amba s nye afregningsløsning, Concur, gennem TPEnet 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Ordforklaring... 2 3. Sådan logger du på TPEnet (tpe.org/tpenet)... 3 4. Sådan ændrer du din adgangskode

Læs mere

HR-Løn masseindberetning. Spar tastearbejde og benyt HR-Løns muligheder for at indlæse regneark

HR-Løn masseindberetning. Spar tastearbejde og benyt HR-Løns muligheder for at indlæse regneark HR-Løn masseindberetning Spar tastearbejde og benyt HR-Løns muligheder for at indlæse regneark Oktober 2014 1 Introduktion I denne vejledning kan du læse, hvordan du gør, når du skal indberette ensartede

Læs mere

TABULEX FLEKSIBLE SKEMALÆGNING

TABULEX FLEKSIBLE SKEMALÆGNING VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBLE SKEMALÆGNING Arbejdsgange i forbindelse med skema Version 2.0 Indhold Baggrund... 3 Overførsel til Tabulex Fleksible Skemalægning... 3 1) Lave skemaer (grundskema) i Tabulex

Læs mere

Rejsebestilling via det nye RejsUd2 system

Rejsebestilling via det nye RejsUd2 system Fremadrettet skal du foretage rejsebestilling og efterfølgende afregning via det nye RejsUd2 system. Her vil vi gennemgå hvorledes du foretager en rejsebestilling. I RejsUd systemet skal du finde og aktivere

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på optagelse.dk kan oprette institutionsmedarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du

Læs mere

SKOLEPENGE. - Skolepenge er en elektronisk virtuel pung hvor der tilknyttes kreditkort og derved giver mulighed for at lave handel bla. i skoleboden.

SKOLEPENGE. - Skolepenge er en elektronisk virtuel pung hvor der tilknyttes kreditkort og derved giver mulighed for at lave handel bla. i skoleboden. VELKOMMEN TIL SKOLEPENGE Skolepenge er et komplet system til kontantløs betaling på skoler og uddannelsessteder. Skolepenge består af et skolepenge kort hvor der kan indsættes penge via tilknyttet kreditkort.

Læs mere

Har man ikke tidligere anvendt systemet, vil der ikke være nogen årgange. Man trykker derfor på Opret ny årgang.

Har man ikke tidligere anvendt systemet, vil der ikke være nogen årgange. Man trykker derfor på Opret ny årgang. Adgang til Idrætsmærket For at få adgang til Idrætsmærket skal man logge ind med sin konto via forsiden af Sportsbasics.com. Herefter trykker man på menupunktet Idrætsmærke. Oprette ny årgang Har man ikke

Læs mere

MAG5.dk En brugervejledning

MAG5.dk En brugervejledning MAG5.dk En brugervejledning Indledning Når du ser B&U s løsning til administration af IT-brugere første gang, så ser det sådan her ud: Løsningen er lavet specielt til Børn og Unge og vedligeholdes af BU-IT.

Læs mere

VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB

VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB 24. OKTOBER 2017 VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB TIL REGIONERNE OG BRUGSHUNDEUDVALGET EMMA FREIDAL LAURSEN SPANIEL KLUBBENS BRUGSHUNDEUDVALG Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Oprettelse af prøver...

Læs mere

Finanstilsynets indberetningssystem. Vejledning til Regnearksskabelonerne

Finanstilsynets indberetningssystem. Vejledning til Regnearksskabelonerne Finanstilsynets indberetningssystem Vejledning til Regnearksskabelonerne Finanstilsynet - 2. udgave oktober 2009 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 2 2 FORUDSÆTNINGER... 3 3 TRIN FOR TRIN... 4 3.1 Hent

Læs mere

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning ACUBIZ A/S Opret rejseafregning Guide INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse...2 Hvad er Acubiz...3 Hvad er en rejseafregning... 3 Afregning af dine omkostninger...4 ❶ Kontér... 4 ❷ Dokumentér... 4 ❸

Læs mere