Kaptajnsrapport - Junior VM 2014, Istanbul, Tyrkiet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kaptajnsrapport - Junior VM 2014, Istanbul, Tyrkiet"

Transkript

1 Kaptajnsrapport - Junior VM 2014, Istanbul, Tyrkiet Kaptajnsrapporten skal give et samlet indtryk af præstationerne i Tyrkiet, set både fra spillernes, kaptajnens og coachens synsvinkler. Formålet er at definere ting der var gode, og ting der var mindre gode, således at vi kan lære af vores erfaringer i kommende turneringer. Rapporten har været sendt ud til alle involverede for at få alle input med inden den offentliggøres. Holdet Holdet bestod af: Majka Bilde Peter Jepsen Signe Buus Thomsen Emil Buus Thomsen Dennis Bilde Rasmus Rask Jepsen Emil Jepsen (Coach) Morten Bilde (Kaptajn) Desuden havde vi et support team med bestående af to madmødre og en fotograf. Forberedelser Op til de sidste to store turneringer har vi haft meget fokus på de bløde værdier, dvs. selvtillid, gejst, opbakning til makkere og holdmakkere mv. Disse bløde værdier skal plejes for at spillerne kan yde deres bedste under pres uanset hvilke forudsætninger spillerne ellers kommer med. Dette arbejde har været nedtonet op til VM 2014, primært fordi spillerne mente at behovet ikke var så stort længere. I stedet har vi fokuseret mere på traditionel bridgetræning, Et af ønskerne fra kaptajnen efter sidste turnering (EM i Polen) var at spillerne skulle gøre mere for at forbedre individuelle færdigheder og bruge tid på at (melde)træne sammen med makker. Forberedelserne fungerede som følger - Almindelig bridgetræning De enkelte par var selv ansvarlige for at deltage i den ugentlige træning på BBO (tirsdag aften), samt for at meldetræne 2 timer pr. uge på BBO. Derudover trænede parrene selv mere eller mindre intensivt hen over foråret.

2 - De bløde værdier Op til EM i Wroclaw sidste år arbejdede vi en del med de bløde værdier, for at optimere selvtillid og koncentration hos spillerne. Frem mod VM gjorde vi ikke så meget ud af dette, da spillerne ikke syntes at det var noget man fik så meget ud af. - Kost, motion og søvn Vi havde mindre fokus på dette op til VM, igen efter ønske fra spillerne. - Live træning i White House, Berlin, Danish Open og EM par i Burghausen. Denne praktiske træning er som altid vigtig. Den lå ikke så tæt på turneringen som vi er vant til (EM er som regel i Juli, VM var i August), men parrene fik spillet en del spil og jeg følte ikke at vi manglede spil i blodet. Forventninger Vores forventninger til de enkelte par og spillere var de (for juniorholdene) sædvanlige: - Udnyt dine styrker - Lev op til holdets værdigrundlag - Bak op om makkers og dine holdmakkeres beslutninger Placeringsmæssigt var målet at ende i top 8, der giver adgang til kvartfinalerne, og så se hvordan det gik i knockoutfasen, her kan alle ofte slå alle. Praktiske forhold Alle boede på spillestedet, Koc University i Istanbul. Vi havde bedt om at få så mange værelser med eget bad som muligt, men fik ikke til alle. Vi var dog det hold der havde flest værelser med eget bad, så vi kan ikke klage. Desværre var der ikke aircondition på alle værelser, men for de fleste var det OK. Vi spiste samtlige måltider på universitetet, hvilket er OK, men også er lidt kedeligt og giver anledning til lejrkuller. Vi var meget privilegerede ved at have vores to madmødre med, som sørgede for alt praktisk omkring holdet. Drikkevarer, mellemmåltider, tøjvask, medicin osv. Alt i alt var betingelserne for spillerne rigtig gode, og dette var medvirkende til at spillerne kunne fokusere på at spille bridge. Et oplagt minus var at U20 holdets kaptajn i sidste øjeblik måtte melde afbud på grund af sygdom, og vi skulle således også tage os af U20 holdet. Det gav en del ekstra praktiske udfordringer, og gik naturligt nok ud over den opmærksomhed vi kunne tildele U25 holdet.

3 Turneringen Round Robin delen løb over 6 dage, med skiftevis 3 og 4 kampe á 14 spil. I starten af turneringen (de første to dage) var vores strategi at rotere parrene, og satse på at alle kom igang. På den måde ville vi holde alle igang, og sikre at alle også fik hvile. Efter 2 dage viste det sig at kun Dennis og Rasmus var kommet nogenlunde igang, og derfor ændrede vi strategi og holdt dem inde hele tiden. Vi have brug for et par gode dage, for at komme tilbage i kampen om kvartfinalepladserne. De følgende dage kæmpede vi, men kunne ikke få gang i scoringen, og fik kun uafgjorte og små sejre og nederlag. Det lykkedes desværre ikke at stabilisere holdet, og vi kom aldrig med i kampen om kvartfinalepladserne. Efterhånden som turneringen skred frem blev holdet naturligt nok mere modløse, og det var svært at få gejst og sammenhold i sidste fase af turneringen. Resultatet Resultatet en 16. plads ud af 22 er selvfølgelig en kæmpe skuffelse, og hverken spillere eller kaptajn/coach kan være tilfredse med det. I forhold til EM i 2013 var spillerne langt mere usikre, og lavede mange individuelle fejl som følge af manglende selvtillid. Det er en overraskende og uventet udvikling, og vi skal have styr på hvad der har medført denne ændring, og hvad vi kan gøre for at vende det igen. Hvorfor gik det som det gik Signe/ Emil og Peter /Majka spillede begge væsentligt under deres normale standard, og Dennis/Rasmus var ikke sammenspillede nok til at kunne påtage sig at trække holdet på samme måde som Dennis og Emil gjorde til EM. Det var mit indtryk at spillerne var nervøse, og vi har efterfølgende talt om hvad grunden kunne være. Input fra spillerne:

4 Signe/Emil: Vi fik ikke nok støtte i forberedelserne. Peter/Majka: Savnede træning op til turneringen (efter Burghausen) Rasmus: Overrasket over at fejlene var så dyre, og at der var så mange individuelle fejl på holdet. Savnede også koordineret træning, selvom alle har travlt med eksamen osv. har det vist sig at selvtræning er meget svært, så vi skal have fokus på fælles træning. Kaptajn/Coach bud på hvad det kan skyldes: Ikke seriøs nok træning. Spillerne havde selv i højere grad end før ansvaret for egen træning, og det er nok for svært for dem at administrere. Der er utroligt svært at selvtræne i bridge. Afbud fra U20 kaptajn gjorde at vi skulle have fokus på U20 holdet også. For lang sommerferie mellem sidste træning i Burghausen og VM. Ingen gejst og selvtillid hos spillerne = passivt spil og usikkerhed ved bordet. Ikke ordentligt forberedt mht kost, motion og søvn, dette skal forberedes en til to uger før turneringen starter. For dårlige individuelle færdigheder, det er ikke mit indtryk at spillerne har arbejdet særlig meget med dette, selv om det var et fokuspunkt efter EM i Polen. For lidt holdånd og opbakning til resten af holdet. Det er nok en naturlig følge af at det gik dårligt fra starten, men vi skal prøve at have mere fokus på det fremover. Ikke fokus på værdigrundlaget. Dette kan igen virke som en sær begrundelse, men hvis en gruppe ikke arbejder med og efterlever et fælles sæt spilleregler værdigrundlaget fungerer gruppen ikke optimalt som et hold. Hvad kan vi gøre bedre? I forhold til de seneste års udvikling er vi kommet ud af et galt spor, og vi skal i det kommende år have vendt skuden tilbage på ret køl. Kalender:

5 Spillerne SKAL comitte sig til den kalender der sendes ud, og SKAL fokusere på at det er seriøs bridgetræning vi arbejder med når vi mødes. Forberedelser: individuelle færdigheder. Her har alle muligheden for at gøre en forskel. Ingen kan sige sig fri for at kunne forbedre færdigheder som spilfører og modspiller væsentligt, og det er noget man selv har ansvaret for. Meldetræning. Også her er der virkelig noget at komme efter. 2 timers meldetræning om ugen gør en kæmpe forskel, men igen er det kun jer selv der kan prioritere tiden. Få spillet nogle spil sammen med makker - rigtig mange spil. Spillerne skal VILLE og PRIORITERE bridge og bridgetræning De bløde værdier (selvtillid, gejst og mental styrke). Er det punkt der nok skal arbejdes mest med. Vi skar ned på det delvist efter spillernes ønske efter EM i Polen, men det viste sig at være vores svageste punkt. Afstemme forventninger omkring holdets indsats på alle områder. Kalender, træningsindsats mv. Under turneringen: Få en bedre dagsrytme tilbage. Holdmøder. Vi tilstræbte under EM at holde et dagens afslutningsmøde hver dag ca Dette skal genindføres hver aften. Forplejning. Det er vigtigt at vi har folk med til at tage sig af forplejning. Hvis spillerne eller kaptajn/coach skal tage sig af det vil fokus risikere at flytte sig fra bridgen. Opsummering Med dette resultat har vi mistet et skridt på vejen i arbejdet med juniorlandsholdene. Det lykkes ikke at få spillerne til at præstere det de kan, tværtimod. Vi skal have justeret træningsindsatsen, så vi i højere grad sikrer at spillerne er mentalt klar, og at de møder op til turneringen med den nødvendige selvtillid i bagagen.

6 Fremtiden Dennis Bilde og Emil Jepsen har indvilget i at deltage som hjælpetrænere for truppen næste år (og forhåbentlig flere år). Vi skal prøve at udnytte at vi kan trække på to af landets bedste spillere i vores forberedelser. Mentaltræning Det arbejde der blev sat i gang op til EM 2011 med Christian Engell, og som bar frugt i 2011 og 2013 skal intensiveres, her er helt klart meget at hente. Individuelle færdigheder Spillerne SKAL ville arbejde med egne færdigheder. Nu da både Dennis og Emil er væk, er vores individuelle færdigheder ikke en selvfølge, og vi skal derfor have fokus på at forbedre dem. Holdånd, gejst og selvtillid Vi skal have vores værdigrundlag frem igen, og få styr på de bløde værdier. Kost og Motion Skal igen på banen. Hvis du lever sundt og er i god form spiller du bare bedre bridge. Hvem er involveret? Morten, Claus Lund, Kristoffer Rasmussen, Morten Bune ansvar for holdene Denns, Emil praktisk træning og opfølgning Jacob Røn Kan vi trække på noget af det Jacob laver til damerne? Christian Engell Vi skal have vores mentaltræner på banen igen

Kaptajnsrapport - Junior EM 2013 Wroclaw, Polen

Kaptajnsrapport - Junior EM 2013 Wroclaw, Polen Kaptajnsrapport - Junior EM 2013 Wroclaw, Polen Kaptajnsrapporten skal give et samlet indtryk af præstationerne i Polen, set både fra spillerne, kaptajn og coachens synsvinkler. Formålet er at definere

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Succes i Svendborg den nye Bridgeby Substitutter Landstræner

Læs mere

Bruttotruppen Seniorrækken

Bruttotruppen Seniorrækken Bruttotruppen Seniorrækken Følgende par har meldt sig til bruttotruppen: Dorthe Schaltz Peter Schaltz H.C. Nielsen Knud-Aage Boesgaard Steen Schou Jørgen Hansen Niels Henriksen H.K.Sørensen Thomas Berg

Læs mere

2016 Damerapport EM Budapest

2016 Damerapport EM Budapest Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Damerapport EM Budapest August 2016 Udarbejdet af Kirsten Steen Møller & Jacob Røn Side 1/9 Kaptajnsrapport

Læs mere

2016 Damerapport WMG Wroclaw

2016 Damerapport WMG Wroclaw Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Damerapport WMG Wroclaw November 2016 Udarbejdet af Jacob Røn Side 1/12 Kaptajnsrapport for Danmarks

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk DM for Mixedhold Sundhedsundersøgelse Juniorlandshold til Nordiske

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Klar, parat, start. Ladies and Gentlemen Please fasten your seatbelts Juniorbridge is ready for take-off

Klar, parat, start. Ladies and Gentlemen Please fasten your seatbelts Juniorbridge is ready for take-off Klar, parat, start. Ladies and Gentlemen Please fasten your seatbelts Juniorbridge is ready for take-off Juniorbridge i Danmark Emner vi kommer omkring Bridgens dag 2011 i Odense Juniorcamp november 2011

Læs mere

Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende.

Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende. Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende. Til deltagelse ved EM i Oostende deltog følgende på åben hold; Lauge Schäffer - Jonas Houmøller Kasper Konow - Michael Askgaard Dennis Bilde

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

2016 Kaptajnsrapport. Udarbejdet af Bo Bilde. 28. juli 2016

2016 Kaptajnsrapport. Udarbejdet af Bo Bilde. 28. juli 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Kaptajnsrapport 28. juli 2016 Udarbejdet af Bo Bilde Side 1/10 Denne rapport er skrevet af Bo Bilde som

Læs mere

UEM Ostrava (Tjekkiet)- ( ) Hold Drenge hold Noah Hvid og Cristian Hold.

UEM Ostrava (Tjekkiet)- ( ) Hold Drenge hold Noah Hvid og Cristian Hold. UEM Ostrava (Tjekkiet)- (07.07. 16.07.2019) Hold Drenge hold Noah Hvid og Cristian Hold. Forberedelse I år havde vi to EM samlinger begge blev afholdt sammen med herre juniorne. Cristian deltog kun i få

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

VM i Wuhan september 2019.

VM i Wuhan september 2019. VM i Wuhan september 2019. Danmark havde tre hold kvalificeret til VM 2019. For mix-landsholdets vedkommende var det første gang, at "mix" indgik i WBF's program, og DK havde kvalificeret sig via en 5.

Læs mere

Mental styrketræning Lørdag d. 7/6 2014 kl. 14.00-17.00. Martin Langagergaard

Mental styrketræning Lørdag d. 7/6 2014 kl. 14.00-17.00. Martin Langagergaard Mental styrketræning Lørdag d. 7/6 2014 kl. 14.00-17.00 Træningsøvelser som hjælper dig til at være mere effektiv og bedre forberedt mentalt, når du forsøger at nå dine mål både før, under og efter træning

Læs mere

Kaptajnsrapport U16 - Junior EM 2019 Stokke, Norge

Kaptajnsrapport U16 - Junior EM 2019 Stokke, Norge Kaptajnsrapport U16 - Junior EM 2019 Stokke, Norge Kaptajnsrapporten skal give et samlet indtryk af vores turnering i Stokke. Formålet er at påpege ting der var gode, og ting der var mindre gode, således

Læs mere

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne klub-building temahæfte - den gode kampoplevelse DEL 1 UDVIKLING AF KLUBBENS FRIVILLIGHEDSSTRATEGI Gode kampoplevelser til alle spillere Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne DEN GODE KAMPOPLEVELSE

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

SPIL BRIDGE PÅ INTERNETTET OG PÅ TELEFONEN

SPIL BRIDGE PÅ INTERNETTET OG PÅ TELEFONEN SPIL BRIDGE PÅ INTERNETTET OG PÅ TELEFONEN INDHOLD HVAD ER BBO... 3 GUIDE TIL BRIDGE PÅ BBO... 4 SE BRIDGE PÅ BBO... 5 SPIL SELV PÅ BBO... 6 MELDETRÆNING MED MAKKER PÅ BBO... 7 GUIDE TIL BRIDGE PÅ BBO

Læs mere

Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8. Team Konow vandt slutspillet side 4. Juniorguldet. side 44

Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8. Team Konow vandt slutspillet side 4. Juniorguldet. side 44 Dansk Bridge Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8 Team Konow vandt slutspillet side 4 Juniorguldet side 44 Opvarmning til Vingsted Redaktørens hjørne Christina Lund Madsen Journalist og divisionsspiller

Læs mere

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen Velkommen Hvem er nu det og hvad nu..? Jane Meyer-Zeuthen. Arbejder som skolelærer, coach og mentaltræner. Jeg arbejder med personer som vil noget mere Hvad er formålet? OVERSKUD FORMAT VILJE Personlig/mental

Læs mere

Veteran VM John Toudahl

Veteran VM John Toudahl Veteran VM 2012 - John Toudahl Det var igen en stor oplevelse at kunne deltage i et VM for veteraner. Der var omkring 3400 spillere fra 67 nationer med til mesterskaberne og som spillede 22.000 bordtenniskampe

Læs mere

Guide: Undgå ensomhed i dit parforhold

Guide: Undgå ensomhed i dit parforhold Guide: Undgå ensomhed i dit parforhold Selvom du lever i et fast forhold kan ensomhed være en fast del af dit liv. I denne guide får du redskaber til at ændre ensomhed til samhørighed og få et bedre forhold

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018.

Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018. Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018. Danmark deltog i alle 3 rækker ved EM i Oostende fra den 6. juni til den 16. juni, nemlig åben række-, dame- og seniorholdet var udtaget

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

Venice Cup 2015 Kaptajnsrapport Herlev, 30. oktober 2015

Venice Cup 2015 Kaptajnsrapport Herlev, 30. oktober 2015 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Venice Cup 2015 Kaptajnsrapport Herlev, 30. oktober 2015 Udarbejdet af Jan Nielsen med optakt og afrunding

Læs mere

Her er et par tommelfinger-regler:

Her er et par tommelfinger-regler: Om taktik i IMP par Har du ikke ofte prøvet, med stort besvær og knagende hjerne, at vinde 10 stik i 4 ruder, og glædet dig over de 130 point du har vundet? Blot for - når parturneringsregnskabssedlen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Plan og mål for udviklingsarbejdet. Skoleåret 09/10 er det første skoleår hvor selvevalueringsobjektet tager udgangspunkt i elevernes fysiske

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver

Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver 1 2 Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver Den der er Klar Af stressrådgiver og mentaltræner Thomas Pape Den der er forberedt, ved hvad man får karakter for, oplever at processen er god. Tændt

Læs mere

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, Juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Så kom varmen skyllende hen over Rødovre, og

Læs mere

Guide: Hvil dig... og kom i form

Guide: Hvil dig... og kom i form Guide: Hvil dig... og kom i form Vi fokuserer på sved, puls og præstation. Men det er i pauserne, hvor du ikke træner, at du bliver hurtigere og stærkere. Af Line Feltholt, januar 2012 03 Hvil dig... og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

DGU Landsseminar For Junior- & Eliteledere, hjælpetrænere og PGA Proer. Træningsflow og motivation

DGU Landsseminar For Junior- & Eliteledere, hjælpetrænere og PGA Proer. Træningsflow og motivation DGU Landsseminar For Junior- & Eliteledere, hjælpetrænere og PGA Proer Træningsflow og motivation Mats Björkman Træningsmetodist Underviser på PGA Skolen Udviklet Juniorcoach > Juniortræner Udviklet Grundtræneruddannelsen

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Reel Time Management i Tids-nødens æra.

Reel Time Management i Tids-nødens æra. Menneskets ånd, krop og psyke rummer en fantastisk styrke, men der er en faktor, som ingen af dem kan hamle op med, hverken alene eller til sammen, og det er TID. Tiden er en af de klassiske principper,

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Generalforsamling d. 27/3-07 Eliten i RBBC

Generalforsamling d. 27/3-07 Eliten i RBBC Hvad var planerne, og hvad nåede vi i 2006/2007 Herre 1/Dame 1 i 2007/2008 Herre ungdom nu og fremover Dame ungdom nu og fremover Organisering Herre 1 - Hvad nåede vi i 2006/2007: Den igangsatte udvikling

Læs mere

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Herlev, 26. august 2015 Juniorcamp Nyt om turneringer Nye

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nr. 701 _ Oktober 2011 _ 71. årgang nr. 1. Månedens gæst. Charlotte KochPalmund side 4

Nr. 701 _ Oktober 2011 _ 71. årgang nr. 1. Månedens gæst. Charlotte KochPalmund side 4 Dansk Bridge Nr. 701 _ Oktober 2011 _ 71. årgang nr. 1 Månedens gæst Charlotte KochPalmund side 4 Juniorer søges Redaktørens hjørne Henrik Kruse Petersen Redaktør Juniorer ønskes _ penge haves Juniorkomiteen

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 04. februar 2017 kl. 15.30 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP

VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP 8 VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP HVAD SKAL DER TIL FOR AT TOPPRÆSTERE? Som sportsudøver er du sikkert så passioneret, at du bruger rigtig mange timer om ugen på at forbedre dig. Du

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

Pressalit Spo p r o ts t s A ca c d a e d m e y

Pressalit Spo p r o ts t s A ca c d a e d m e y Pressalit Sports Academy Pressalit Sports Academy 2006-2008 Efteråret 2006 Foråret 2007 Efteråret 2007 Foråret 2008 Efteråret 2008 Målsætning hvad vil jeg? Målsætning træningskvalitet Målsætning - strategier

Læs mere

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Skoleåret 2015-2016 Indledning Sorø Fri Fagskole (SFF) har i slutningen af skoleåret 2015/2016 foretaget den obligatoriske årlige selvevaluering af skolens værdigrundlag

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige.

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige. Spillesystem Generelt Alle kampe spilles over 10 ender, plus eventuelle ekstra ender. DM Mixed, DM i mixed doubles og senior DM spilles over 8 ender. Der gives 1 point for en vunden kamp og 0 point for

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Målsætning og værdigrundlag for talentidrætsklasser på Skolen på Sønderager (TIK-klasser) Skolen på Sønderager tilbyder i samarbejde med Herning Elite og idrætsforeninger

Læs mere

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen.

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Telefon interviewene fandt sted efter den sidste gang på 11. kursusgang. Forventninger til forløb:

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt.

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt. Side 1 af 5 Fra: Til: Dato: Emne: Berit Carmel (berit@carmel.dk) undisclosed-recipients, 03/08/2012 09:30 01 Drenge - Nyhedsbrev nr. 2 Attachments: Hej allesammen Så er sommerferien ved at være overstået

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2011-2012 Tilpasning af handlingsplanen Eliteudvalget har tilpasset handlingsplanen, da tilskudsordningen i fremtidens ændres af DIF, så tilskud bliver mere orienteret

Læs mere

Klubblad for Sportslig målsætning og vigtig information.

Klubblad for Sportslig målsætning og vigtig information. Klubblad for 2017-2018 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2017/18 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Evalueringsrapport: Projekt DigiRehab - Digital understøttet træning i hjemmeplejen

Evalueringsrapport: Projekt DigiRehab - Digital understøttet træning i hjemmeplejen Evalueringsrapport: Projekt DigiRehab - Digital understøttet træning i hjemmeplejen Viborg Kommune Job & Velfærd Omsorgsområdet Prinsens Allé 5 8800 Viborg 1.1 Resume af Projekt DigiRehab - Digital understøttet

Læs mere

Martin Langagergaard. Agenda

Martin Langagergaard. Agenda Agenda Introduktion Talentudvikling og forældrenes rolle Forældre til børn og unge der træner meget Spillerens mentale styrke Relation og præstation Forældretyper Forældre i kamp ( og træning) Anbefalinger

Læs mere

Information til unge om depression

Information til unge om depression Information til unge om depression Sygdommen, behandling og forebyggelse Psykiatri og Social psykinfomidt.dk Indhold 03 Hvad er depression? 03 Hvad er tegnene på depression? 05 Hvorfor får nogle unge depression?

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed

Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed Modul 2: Systemisk tilgang til ledelse af den indre balance og mentale sundhed Gør det komplicerede enkelt og operationelt I Modul 2 får du en grundig og praktisk indføring i systemisk ledelse. Du lærer

Læs mere

2016 Seniorrapport EM Budapest

2016 Seniorrapport EM Budapest Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Seniorrapport EM Budapest juli 2016 Udarbejdet af Peter Magnussen Side 1/14 Kaptajnsrapport for Danmarks

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Nr. 720 _ September 2013 _ 72. årgang nr. 10. EM til Sabine og Roy. side 23. Dansk festivalsucces. side 4

Nr. 720 _ September 2013 _ 72. årgang nr. 10. EM til Sabine og Roy. side 23. Dansk festivalsucces. side 4 Dansk Bridge Nr. 720 _ September 2013 _ 72. årgang nr. 10 EM til Sabine og Roy side 23 Dansk festivalsucces side 4 Sommerens mange mesterskaber Redaktørens hjørne Henrik Kruse Petersen Redaktør og divisionsspiller

Læs mere

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Lær at håndtere usikkerhed v e d p r æ s t a t i o n e r 3 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n

Læs mere

Landstrænerens blog. De danske hold bestod af: Åben række Allan Cohen John Norris Michael Askgaard Kasper Konow Kaptajn: Bo Bilde

Landstrænerens blog. De danske hold bestod af: Åben række Allan Cohen John Norris Michael Askgaard Kasper Konow Kaptajn: Bo Bilde Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Landstrænerens blog Herlev, 14. juni 2017 Del I: Evaluering af NM Danmark mistede NBU-trofæet til Sverige

Læs mere

Aalborg Open juni 2015 AALBORG OPEN 2015

Aalborg Open juni 2015 AALBORG OPEN 2015 AALBORG OPEN 2015 Hermed følger årets program til Aalborg Open. I alt 30 spillere skal afvikle 43 tenniskampe i løbet af weekenden d. 20. - 21. juni. Vi håber på godt vejr og god stemning i til turneringen.

Læs mere

Hvordan gør vi uddannelseslæger til patientansvarlige læger?

Hvordan gør vi uddannelseslæger til patientansvarlige læger? Hvordan gør vi uddannelseslæger til patientansvarlige læger? Trine Silkjær Afdelingslæge, Ph.d. UKYL Hæmatologisk afd. R AUH 09.06.2017 1 Patientansvarlig læge 2 I Hæmatologien har vi haft en lang tradition

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Spil med på landsholdet

Spil med på landsholdet Onsdag, Spil 1-10, Danmark Sverige, Senior EM i au af Geert Max Jørgensen og Thomas Berg Åbent Rum: Nord: Syd: Øst: Vest: Eva-Liss Gothe Hans Gothe Thomas Berg Geert Max Jørgensen Lukket Rum: Nord: Syd:

Læs mere

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema MPG, PUF, hold 2, E10 Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Jeg

Læs mere

Et eksempel: Annie og Asta er makkere. De spiller sammen med Betty og Birgit på Hold, Dameholdet.

Et eksempel: Annie og Asta er makkere. De spiller sammen med Betty og Birgit på Hold, Dameholdet. HOLDTURNERING - sådan regnes den ud I holdturnering er man 4 spillere sammen om at udgøre et hold. Man spiller stadigt parvist, ved hvert sit bord, mod et andet hold, og møder ikke hinanden. I holdturnering

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 15.12.10 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU!

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Efter en lidt turbulent start på året, hvor klubbens forrige bestyrelse havde store samarbejde vanskeligheder. Trods dette fik den gennemført

Læs mere

Projektbeskrivelse Open Water 2015

Projektbeskrivelse Open Water 2015 Projektbeskrivelse Open Water 2015 Rita Wohlfeld Hornbæk (51 91 98 97) rita.wohlfeld.hornbaek@randers.dk Side 1 Hvem er SAM Foreningen SAM Foreningen tilbyder Sociale Aktiviteter og Motion for socialt

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere