Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland."

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Greve Brandmandsforening den 5. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen til den ordinære generalforsamling, særlig velkommen til foreningens æresmedlem Mogens Nielsen som igen i år er tilstede. Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland. Derefter overgik vi til dagsordenen for generalforsamlingen: 1) Valg af dirigent: Lasse Aamann foreslået og valgt. Referent forslået Marc Ratgen - og valgt, begge med spredte klapsalver. Lasse Aamann kunne meddele at den ordinære generalforsamling var rettidigt indkaldt samt der var 9 medlemmer tilstede og dermed beslutningsdygtig. 2) Valg af 2 stemmetællere: Esben Meilvang og Jan Olsen foreslået og valgt, begge med klapsalver. 3) Formandens beretning: Formanden aflægger beretning 2015 Endnu et år er gået, man forstår ikke hvor tiden bliver af. I 2014 havde vi et år med normalt aktivitetsniveau, hvis vi regner landstræf for ungdoms brandfolk fra, og landstræffet vil jeg berette om til sidst i denne beretning. Vi kan i Greve Brandmandsforening glæde os over vores medlemmer. Vi er 30 medlemmer, og det et pænt antal, hvis vi husker at vi i mange år kun har været medlemmer som var ansatte deltidsbrandmænd. I dag er antallet af deltidsbrandmænd ved Falck I Greve 17 brandmænd, så antallet på 30 medlemmer i alt, er ok. Dog vil jeg sige, der er plads til flere endnu, det kunne være glædeligt hvis flere fra de frivillige ved Greve Brandvæsen meldte sig ind i Greve Brandmandsforening. En af vores første opgaver i 2014 var projekt gratis arbejde, hvor vi hjalp Falck, i forbindelse med færdiggørelsen af træningscenteret. Vi havde lovet at give kursuscenteret en kærlig hånd, dels som tak for lån, da vi i ungdoms brandvæsnet også nyder den ne gode, at kunne benytte faciliteterne om tirsdagen, når vi træner de unge i faget brandmand, og vi havde lavet en god deal, med at få kompositflasker for dette arbejde.

2 Vi fik revet gulvtæppe af og malet kursuscenteret, så det i dag fremstår meget flot og indbydende. Herfra skal lyde en stor tak til de medlemmer der afsatte timer til dette projekt. En anden af vores store faste opgaver var at begynde træningen af medlemmerne i Greve Ungdoms Brandvæsen. Træningen begynder altid i januar måned og i løbet af 2014 fik vi afviklet 38 tirsdags-træninger af to timers varighed. Vi afslutter træningen med hygge her i lokalet og vi er efterhånden blevet en fast stab af instruktører, så træningen forløber uden de store problemer. Jeg vil gerne takke de trofaste instruktører for jeres store arbejde i 2014 med afviklingen af de mange træninger i ungdoms brandvæsnet. Vores vognpark er vokset med 200% i Omkring nytår 2013/2014 fik vi et godt tilbud fra Greve Kommune om at købe Fiat Scudo til foreningen. Den blev købt, vi fik betalt afgift til staten, og Falck dækker vores forsikring på bilen. En rigtig god deal for os. Sidst på året tilgik der endnu et køretøj til vores forening, nemlig Scania 93, tidligere Greve Brandvæsens M 3, og før det både M 1 & M 2. Vi skal dele Scania 93 med Falck ifm. uddannelsesaktiviteter på træningscenteret og pt. er det 4 uddannelsesforløb om året. Og i 2014 havde Scania 81 en del kørsler bl.a. til; gallafest, skum til afgangseleverne, konfirmation og hele 4 bryllupper blev det til i årets løb. Alt sammen giver en indtægt til foreningen. Scania 81 nærmer sig de 40 år, og tidens tand har tæret en smule omkring forruden, så det var meget glædeligt at Nordea-fonden støttede vores forening med ,- kr. til at få lavet rust på Scania 81. Vi var en håndfuld medlemmer til Rescue Days i Odense, da en del af beredskabets leverandører havde en udstilling hos Odense Brandvæsen. Vi forsøgte med et arrangement hos Falck I Lellinge, hvor vi ville se de flotte nye voldsomme Volvoer der netop var sat i drift, men dette måtte desværre aflyses pga. for få tilmeldte i første forsøg og i andet forsøg pga. de selvsamme Volvoer var ude af drift i en kortere periode. Vores sidste forsøg på at samle medlemmerne til socialt komsammen var den 7/11, da sneen faldt. Glædeligt at vi kunne samle 10 medlemmer til denne aften på en af kommunens hyggelige restauranter, Mosede Fortets Cafe og Restaurant.

3 Og som jeg nævnte i begyndelsen af min beretning vil jeg omtale årets helt store begivenhed, landstræf for ungdoms brandfolk i Danmark. Allerede i december i 2013 blev vi forespurgt om vi ville afvikle landstræffet i Jeg satte et møde op for beredskabschefen i Greve Kommune og stationslederen hos Falck I Greve, for at høre om opbakningen til afviklingen af landstræf. Mødet var hurtigt overstået, der var stort set ingen begrænsninger i hvad vi kunne låne og råde over i den weekend, hvor afviklingen fandt sted. Næste punkt var om der var opbakning blandt forældrene og instruktørerne i foreningerne. Dette var heller ikke noget problem. Nu kunne arbejdet begynde, og jeg har ikke talt hvor mange mandtimer der blev brugt på dette landstræf, men det er rigtig mange. Vi fik sammen lavet et program der skulle udfordre og ryste deltagerne sammen for første minut. De ankom fra Aalborg til Korsør, de 8 deltagende ungdoms brandkorps, med i alt 110 personer. De blev indkvarteret på Tjørnelyskolen, hvor også vores alarmcentral lå, hvor de 56 udrykninger om lørdagen, blev koordineret fra, ved hjælp af sineterminaler og pagere til udkald. Alt skulle gerne ligne rigtige uheld og brande, og efter deltagernes evalueringer var dette lykkedes til punkt og prikke. En weekend med få timers søvn blev afviklet til alles tilfredshed. Vi skylder endnu engang at takke vores forældre til GUB-medlemmerne samt vores medlemmer i Greve Brandmandsforening for en enestående indsats, og et engagement for opnåelse af denne succes. Fordi det var en succes, med øvelserne til lands og til vands, forplejningen, brandmandskonkurrencerne om søndagen på Falck stationen og vores efterfølgende middag, hvor vi i ro og mag kunne snakke om oplevelserne ifm. landstræffet. Vi havde 25 instruktører i gang samtidig, 46 forældre på spredte tidspunkter, alt lige fra kl. 05:30 med klargøring af morgenmad til nattevagt på skolen mens vi prøvede at få lidt søvn. En fantastisk oplevelse, som måske kunne blive gentaget en anden god gang. Tak for hjælpen!

4 Min afslutning vil jeg gerne takke alle medlemmer af Greve Brandmandsforening, og håber at i fremover forsat vil støtte foreningen, så vores fælles hobby kan vare ved i rigtig mange år endnu. Særlig tak til jer som tirsdag efter tirsdag møder op til træningen af Greve Ungdoms Brandvæsen. Også særlig tak til jer som medvirker til afviklingen af de mange arrangementer, skum, kørsel med konfirmander osv. Jeg takker på bestyrelsens vegne vores dygtige webmaster Jens Kristian Hansen, som oprettede en hjemmeside kun til brug for landstræffet. Tak for det. Jeg takker bestyrelsen for to gode møder i 2014, og ser frem imod arbejdet i Jeg takker også vores mange sponsorer for de donationer vi modtager i årets løb. Der skal penge til at drive en forening som vores. Tak for støtten i ) Årsregnskab for 2014: Kasserer Johnny Bovién gennemgik regnskabet som efterfølgende ikke gav anledning til spørgsmål fra forsamlingen. Regnskabet blev herefter godkendt, med klapsalver. 5) Indkomne forslag: Ingen forslag indkommet. 6) Budget for 2015: Kassereren fremlagde budget for det kommende år. Budgettet blev herefter godkendt. 7) Valg til bestyrelsen: På valg er: Formand Michael Grønt Jensen villig til genvalg, og valgt uden modkandidater. 2 best.medlemmer, vælges i ulige år Jan Olsen & Holger Schmidt er på valg. Jan Olsen er villig til genvalg. Herudover stiller Lasse Aamann, Marc Ratgen og Ulrik Brandt op. Afstemning afholdt:

5 Jan Olsen fik 8 stemmer Lasse Aamann fik 7 stemmer Marc Ratgen fik 3 stemmer og Ulrik Brandt fik 0 stemmer. Dermed blev Jan Olsen og Lasse Aamann valgt til bestyrelsen for de næste 2 år. Revisor, vælges hvert år Ulrik Brandt villig til genvalg og valgt. Alle valg foretages med klapsalver. 8) Eventuelt: Formand Michael Grønt oplyste at der til sommer er planlagt en tur til Europas største brandmesse i Hannover, Tyskland og der var 8 ledige pladser. De 4 pladser er til egne medlemmer og de sidste 4 pladser er solgt til andre brandmandsvenner. Formanden sluttede af med at takke for god ro og orden og ønskede de nyvalgte medlemmer tillykke og velkommen i bestyrelsen. Generalforsamlingen lukket kl.19:50. Herefter var der en kold øl og chips. Formand Michael Grønt Jensen Dirigent Lasse Aamann Referent Marc Ratgen

Referat fra ordinær generalforsamling i Greve Ungdoms Brandvæsen tirsdag den 7. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i Greve Ungdoms Brandvæsen tirsdag den 7. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i Greve Ungdoms Brandvæsen tirsdag den 7. april 2015 Velkomst ved formand Michael GRØNT Jensen. Michael udtrykte glæde over det store fremmøde. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer.

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer. Generaforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 6. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Esben blev valgt Generalforsamlingen er lovlig indkaldt og beslutningsdygtig 2. Formandens beretning (Se

Læs mere

Forslag fra medlemmerne. Der er ikke indkommet forslag til behandling.

Forslag fra medlemmerne. Der er ikke indkommet forslag til behandling. Referat fra Ordinær Generalforsamling - tirsdag den 24. januar 2015 Dagsorden: 1. Formand Bo de Neergaard byder velkommen. 2. Valg af dirigent. 3. Beretning om klubbens virksomhed det forløbende år. 4.

Læs mere

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning til godkendelse 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. maj 2012

Referat fra generalforsamlingen den 7. maj 2012 Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg 1 af 8 Referat fra generalforsamlingen den 7. maj 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Leif Aas Andersen som dirigent og Find Rotvel som referent.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Mandag den 11. november 2013 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling d. 26. februar 2013.

Referat ordinær generalforsamling d. 26. februar 2013. Gjøl, d. 10. oktober 2009 Referat ordinær generalforsamling d. 26. februar 2013. Med en klokkeringning, som kunne høres vidt omkring, åbnede formand Sandy Clemmensen mødet og bød alle velkommen til den

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2015 Referat GF 020315 REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2. marts 2015 kl. 19.30 i klublokalerne Grønnegade kaserne i Næstved Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning 3) Regnskab 4) Indkomne

Læs mere

LYNGE-BROBY JAGTFORENING Generalforsamling 2012 Referat

LYNGE-BROBY JAGTFORENING Generalforsamling 2012 Referat Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens virke siden sidste ordinære generalforsamling. 3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 25. oktober 2012

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 25. oktober 2012 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Torsdag den 25. oktober 2012 Torsdag den 25. oktober 2012 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 29. januar 2012 kl. 13,30.

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 29. januar 2012 kl. 13,30. Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 29. januar 2012 kl. 13,30. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Onsdag d. 25. februar 2015 kl. 18:30 Varde Cykelklub s lokaler på Håndværkervej 10A, 6800 Varde. DAGDORDEN 1. Valg af dirigent. Dirigent Johan Brøndsted

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk 15. årg. Nummer 8 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Medlem af DGI og Landsforening Danske Folkedansere tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! www.herningfolkedans.dk

Læs mere

Generalforsamling Hundige BK

Generalforsamling Hundige BK Generalforsamling Hundige BK Torsdag 26-02-15 kl 19:00 (22 medlemmer fremmødt.) 1. Valg dirigent : Youssef Lharraki blev valgt som dirigent, uden indvindinger. 2. Josef indleder med at finde en Referent

Læs mere

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 Generalforsamlingen afholdt på Jagtgården i Svogerslev. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere