Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter"

Transkript

1 Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Hans Jørn Dahl & Linda Nielsen. Fraværende ved afbud: Henrik Hjerl Carstensen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrift af referat fra 05. september 2016 Referatet fra kredsbestyrelsesmødet den 5. september blev underskrevet uden kommentarer. 3. Indkommen post Der er indkaldt til Jægerrådsformandsmøde den 7. december fra til på Dalum Landbrugsskole. Det eneste punkt på dagsordenen er Jægerforbundets nye strategi, som skal forelægges og vedtages på repræsentantskabsmødet den 6. maj Alle tilstedeværende kredsbestyrelsesmedlemmer deltager i Odense. Efter formandsmødet skal der laves et sammendrag, der kan sendes ud som oplæg til brug for diskussion på de lokale jægerråds årsmøder. Der skal lokalt i kredsen planlægges et fællesmøde i Aulum angående strategi. Foreløbig tidsplan uge Dato fastsættes senere. 25. april 2017 er der uddannelsesaften for tillidsfolk i Aulum. Bl.a. hvordan vi fungerer sammen med Kalø efter flytningen? Status på Jagtens Hus og samarbejdet herfra. Alle lokalforeningsformænd, jægerrådsformænd/kredsbestyrelsesmedlemmer samt koordinatorer og hovedbestyrelsesmedlem er inviteret. Der har igen været talt om, at al udstillingsmateriale samt lasershot m.v. skal opbevares i Herning. Arne har haft kontakt til Frank, som gerne vil stå for udlån og opbevaring. Jan planlægger sammen med Arne/Frank en aften for overdragelsen, hvor der samtidig vil blive holdt en undervisningsaften, så der i hver kommune er én person, der har indgående kendskab til brugen af lasershot anlægget. 4. Beretning fra HB (Norbert Ravnsbæk) Iflg. Norbert har Jægerrådene selv teten med at give ham besked om, hvilke emner man ønsker, han skal tage med på årsmøderne. Der er rundt om i landet afholdt dialogmøder angående jagttiderne, og det sidste skal snart afholdes. Man skal ikke foregøgle folk, at de selv kan bestemme, hvad der skal jagttid på og hvornår, men man kan fremkomme med ens holdninger og meninger, men det er dog altid sagligheden, der danner grundlag for beslutningen. I kreds 7 er Max Elbæk trådt tilbage som formand p.g.a. sygdom, og Marie Louis Achton-Lyng har overtaget hans post. Medlemstallet i Jægerforbundet var pr. 1. oktober 2016, heraf unikke. Siden 31. december 2011 har vi mistet ordinære medlemmer på landsplan. I kreds 2 er der blevet 97 færre i år, og i Jægerforbundet på landsplan unikke medlemmer færre. Der er stadig problemer med distributionen af Jæger, men Norbert stillede spørgsmålet, hvornår eller om vi tør lade bladet overgå til udelukkende elektronisk udsendelse?

2 I 2017 fejrer Jægerforbundet sit 25 års jubilæum, og det forventes at blive en løbende fejring hen over året i stedet for kun en enkelt dag. 5. Kredsens økonomi Der er kr ,- til rest for 2016, men til gengæld mangler kredsen at få tilbagebetalt kr ,- i tilskud for Landsskuet og kr ,- for Hjerl Hede. Der er dog også tilgodehavende fra den frivillige jagtprøve og kredsen apporteringsprøve ved Viborg, som endnu ikke er afregnet. Alt i alt ender vi ca. på samme niveau som sidste år. Der har i 2016 været ekstra omkostninger i forbindelse med forplejning og møder, da der har været afholdt flere fælles dialogmøder for hele kredsen. 6. Mini formandsmøde den 12. oktober Jan deltog i stedet for Knud, som var forhindret. Fristen for ansøgning til jægerforbundets jagtforeningsmidler er blevet ændret fra 31. oktober til 1. januar. Det er herefter op til hver kreds selv at fastsætte, om man vil uddele midler pr. kvartal, halveller helårligt. Der er afsat ca. kr ,- pr. år, hvoraf vi i kreds 2 får ca. kr ,-. Bestyrelsen besluttede at forsætte med uddeling 1 gang pr. år, da det vil være lettere at fordele fornuftige beløb til hvert enkelt projekt, når man kender det samlede ansøgte beløb på årsbasis. Pengene kan udbetales flere gange årligt, således at de kan udbetales straks efter et projekts afslutning og godkendelse. Vi informerer på jægerråds årsmøderne, at vi fortsætter som vanligt, og at ansøgningsfristen er 1. januar. Projektet skal være færdigt pr. 1. december samme år. De ansøgninger, der var indsendt pr. 31. oktober ligger naturligvis over og kommer med i betragtning pr. 1. januar Ansøgerne har fået besked om det. Kriterierne for "Årets jagtforening" skal igen ændres. Der er ønske om at favorisere mindre jagtforeninger med færre midler, men det har ikke været drøftet lokalt, hvilke kriterier man her kunne ønske. Der hersker nogen tvivl om, hvilke kriterier der fremadrettet skal arbejdes efter. Der er lavet et oplæg til formularer i forbindelse med udlejning af skydevogne, laser shot anlæg og andet udstillingsmateriel. Det udsendte bilag er allerede forældet, og Jan har indtil videre sit eget bilag, som anvendes. Lasershot anlægget koster kr ,- i anskaffelse, og det er planen, at det skal tilbagebetales til Jægerforbundet over 4 år. Det skal lejeindtægten bidrage til at finansiere. P.t. er der kr. 500,- på den konto, da det gamle anlæg som udlånes gratis, er mere attraktivt at "leje" p.g.a. prisen, og dermed oftere er ude end det nye anlæg. Der blev endnu engang nævnt donationer til Jægerforbundet. Følgende er kopieret direkte ind fra referatet fra Miniformandsmødet: Donationer: Jens Kjær (JKJ) redegjorde for vigtigheden af at få tilvejebragt mindst 100 donationer á mindst kr. 200,- da det har en væsentlig betydning for en del af DJs aktiviteter. Der var stor opbakning til at bidrage til at få de 100 donationer i hus.

3 JKJ oplyste, at DJ Donationer kan indbetales på nummer (Nummeret bruges til både Mobilepay og Swipp). Det er vigtigt, at man ved donation oplyser cpr. nummer (og gerne navn). Donationen er fradragsberettiget. Der blev fra flere sider opfordret til at finde en model med automatisk girokort eller betalingsservice. Det blev aftalt at opfordre til donation ved kredsmøderne - kunne skabe lidt konkurrence om, hvilke kredsmøder der får flest donationer i hus. 7. Bordet rundt Skive, Jan Der har ikke været så stor politisk aktivitet i Skive. Der har ikke været holdt bestyrelsesmøde, men det skal der inden jægerrådsårsmødet. Viborg, Linda Der er efter en del møder hen over efteråret nu endelig underskrevet forpagtningsaftale med Naturstyrelsen Fussingø omkring projektet Stevnstrup Enge. Der er lavet vedtægter for "Foreningen for bæredygtig jagt i Stevnstrup Enge", og den 7. september var der stiftende generalforsamling i Randers. Den første "test-jagt" med indbudte jægere og efterfølgende evaluering fandt sted den 13. november og forløb efter planen. Der har været holdt bestyrelsesmøde i Jægerrådet den 14. november forud for jægerråds årsmødet den 10. januar Man er i fuld gang med efterårsjagterne på de kommunale områder, hvor Jægerrådet står for afviklingen heraf. Ikast-Brande, Flemming Flemming havde ikke selv deltaget i reguleringsmødet i Aulum, men havde sendt en stedfortræder, som havde meldt tilbage, at det havde været et godt møde med en god dialog. Der har været afholdt den første jagt i Nørlund med 60 jægere, og der var nedlagt 32 stykker kronvildt. Jagten var forløbet godt. I Kompedal var der nedlagt 24 stykker kronvildt på den første jagt. Der havde ligeledes været afholdt jagt på lejede arealer ved Flyvestation Karup. Iflg. Flemming er det problematisk, når 8 mand afholder sig fra at skyde på råvildt, som de selv er forpligtet til at aftage, hvis de skyder det, fordi det med kr. 400,- for rå og buk og kr. 200,- for lam er "for dyrt". Herning, Arne Der er fundet en tovholder til at stå for reguleringskorpset, og han har meldt sig på et kursus for at kende reguleringsreglerne. Den 22. i rækken af Knudemosejagter er blevet afholdt. Der var 37 jægere og i alt 44 deltagere med. Hver jagtforening i kommunen har 1 plads pr. påbegyndt 100 medlemmer. Troels Romby var ude for at dække jagten med billeder og reportage. Der må nu skydes med stålhagl på de kommunale arealer. Man er i gang med en forhandling med Herning Kommune om benyttelse af de kommunale skove til schweisshunde arbejde, ligesom man bruger kommunens søer og vandhuller til apportering.

4 Ringkøbing-Skjern, Hans Jørgen Hans Jørgen havde været til møde med kommunen angående projektet "Naturens Rige", som Ringkøbing-Skjern kommune er blevet kaldt. Her vil man gerne gøre noget for at trække turister til, men Hans Jørgen havde påpeget, at det også er vigtigt at vægte de borgere, der bor i kommunen i forvejen, højt. Det grønne Råd i kommunen udpeger mange arealer som naturarealer, men man kan godt undre sig over, at de ikke udpeger noget mere bynært. Der har været møde med Danmarks Skytteunion, som har en 200 meter bane i Tarm, som står foran en udvidelse. Iflg. viceborgermesteren skal skytter og jægere, som bruger banen selv betale for udvidelsen, men der er ikke helt forenelige interesser i de 2 grupper. Naturstyrelsen i Blåvandshuk har udvidet antallet af pladser på deres invitationsjagter, men disse går åbenbart ikke til almindelige jægere. Der skal afholdes bestyrelsesmøde inden årsmødet. Hans Jørgen har forlangt, at det er de samme repræsentanter for hver forening, som kommer til Jægerrådets bestyrelsesmøder, med mindre der er en permanent udskiftning af bestyrelsesmedlemmet. Der har været afholdt møde med kommunen, da kommunens jagtansvarlige ikke var tilfreds med, at skydestiger ikke var taget ned efter sæsonen. Holstebro, Ejvind Ejvind fortalte om et par episoder i området, hvor der havde være en del anskydninger og efterfølgende eftersøgninger. Han opfordrede til at være mere påpasselig med haglstørrelse, sikkerhed og skudafstand. Den lokale skovfoged Byrialsen har opsagt sin stilling, og forud for hans aftrædelse havde han kontaktet Ejvind og informeret ham om det samt tilkendegivet, at deres jagtlejeaftale forsat er gældende for de næste 10 år. Ejvind udtrykte glæde over det kursus, der afholdes i Aulum den 25. april 2017, således at nye tillidsfolk også får mulighed for at komme med. Struer, Lars P. Intet at bemærke ud over, at der er bestyrelsesmøde den 4. januar forud for årsmødet. 8. Nye mødedatoer Næste møde i Viborg hos Linda privat den 28. februar Datoer for årsmøder, som blev fastsat den 5. september, er som følger: Viborg Tirsdag den 10. januar 2017 Struer Onsdag den 18. januar 2017 Skive Torsdag den 19. januar 2017 Ringkøbing-Skjern Mandag den 30. eller tirsdag den 31. januar 2017 Ikast-Brande Onsdag den 1. februar 2017 Herning Torsdag den 2. februar 2017 Holstebro Onsdag den 8. februar 2017 Lemvig Stadig ikke fastsat, da Henrik var fraværende

5 Kredsmøde lørdag den 18. marts 2017 i Dejbjerg. Årsmøderne skal være afsluttet senest 4 uger forud for kredsmødet. 9. Eventuelt Norbert foreslog, at der i kreds 2 skulle holdes en julefrokost for alle lokalforeningsformænd, jægerrådsformænd og hovedbestyrelsesmedlemmet. Han havde lavet udkast til invitation til onsdag den 14. december. Formålet skulle alene være socialt samvær på tværs af kredsen. Der var enighed om, at ideen var udmærket, men at det ville blive for tidspresset i indeværende år. Der kunne f.eks. laves et lignende socialt arrangement i foråret eller sommeren Ideen tages op senere. Da Henrik fra Lemvig ofte er fraværende ved kredsbestyrelsesmøderne på grund af sit arbejde, er det i orden, at der sendes en stedfortræder. Det eneste krav er dog, at det er den samme stedfortræder, der deltager hver gang. Linda Nielsen Referent Knud Pedersen Norbert Ravnsbæk Jan B. Rasmussen Ejvind Grønbæk Hans Jørgen Dahl Flemming Overgaard Henrik Hjerl Carstensen Lars Pultz Knudsen Arne Thomsen Linda Nielsen

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Arne Thomsen, Hans Jørn Dahl, Lars

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 Danmarks Jægerforbund Struer Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 1 Lidt praktisk Lidt praktisk Øl/Vand: 10,- 2 Dagsorden Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jægerrådet, Lars Pultz

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO.

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL. 19.00, RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. Deltagere: Alle kredsbestyrelsesmedlemmer. Formanden indledte mødet ved at byde Frank. B. Andersen, Holstebro Jægerråd

Læs mere

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Henrik Hjerl

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen &

Læs mere

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Johnny Faurskov Rasmussen, Hans Jørn

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Lars Jensen (hovedbestyrelsesmedlem), Lars Pultz Knudsen (JKF formand Struer), Vagn Olesen

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER Fraværende: Arne Thomsen med afbud DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Underskrivelse af referater. 3. Behandling af ansøgninger

Læs mere

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans Jørn Dahl

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive

Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen, Lars Pultz

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro

Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Hans Jørgen Dahl, Johnny Faurskov Rasmussen, Lars Pultz

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM

KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL. 17.30 I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM Fraværende med afbud: Lars Pultz og Hans Jørn Dahl. Formanden indledte mødet med at byde velkommen til nyvalgt

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Dagsorden/referat. Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl. 19.00 Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Kredsbestyrelse: GGJ Georg Guldberg Jensen DJ Langeland, Kredsformand

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Johnny Faurskov (afgående formand Lemvig), Henrik Hjerl Cartsensn, (ny formand Lemvig),

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Hans Jørgen Dahl, Vagn Olesen, Lars Pultz Knudsen & Linda

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Torsdag d.10. Jan. kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard, Kredsformand

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Tel.: /

Tel.: / Danmarks Naturfredningsforening. Samrådet for Vestjylland. Bilag 2. SR-mødet d.24. jan. 2012. Fmd.: John Clausen. Fuglsangsvej 8, 7620 Lemvig. Tel.: 30112516/97885498. E-adr.: clausenlemvig@gmail.com Møde

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Gældende pr. 29. april 2017. 1. Navn. Stk. 1. Organisationens navn er SF Region Midtjylland/SF Vestjyllands Storkreds og SF Østjyllands

Læs mere

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune)

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune) Nyborg Kommunale Fælles Råd Dagsorden tirsdag d. 24-11-09 kl. 19.00 på Naturskolen Mødedeltagere Kristian Spodsberg - KS Claus Lykke - CL Lars Schmidt - LS Kaj Holm Petersen - KHP Claus Andersen - CA Fraværende/afbud

Læs mere

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV)

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Forvaltning af kronvildt ønsker til regionale jagttider gældende fra jagtsæson 2017/18. (se vejledning) 1. Hjorte større end spidshjort 16. oktober til 31. december

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 08. oktober 2015 Side: 29 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Åben dagsorden Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds 1 24. september Deltagere: Funktion Navn Jægerråd Bemærkninger HB Leif Bach Kredsformand Grethe Jakobsen Næstformand Kim Fredholm Morsø HB-suppleant Tage Espersen

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Referat af Medlemsmødet 18. juni 2018

Referat af Medlemsmødet 18. juni 2018 Referat af Medlemsmødet 18. juni 2018 Bestyrelsens redegørelse for forløbet omkring Karsten Påskes fratræden som formand og udtræden af bestyrelsen. 50 medlemmer + bestyrelsen tilstede. Birgit redegjorde

Læs mere

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat:

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat: Skive den 22.03.2011 Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl. 19.00 på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup Referat: 1. Valg af dirigent: Bjarne From blev enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestjylland Skive, den 1. oktober 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Restaurant

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Torsdag den 8. februar kl. 19.00 i Huset, Nivåhøj 68A, 2990 Nivå Dirigent: Lasse Lynæs Referent: Peter Vilain Deltagere: Johnsen, Lasse Lynæs, Christian Spure Hansen, Annett Kjær Andersen, Kirsten Brandt,

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a.

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GRØN ENERGI NÆSTVED HALLERNE A.M.B.A 1 Navn og stiftelse Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. Stk. 2 Andelsselskabet er stiftet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. september, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10.

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing Returadresse Sundhed og Omsorg Faglig drift og udvikling Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Kirsten Nørgaard Direkte telefon 9974 1429 E-post kirsten.norgaard@rksk.dk Dato 16.. april 2015 Sagsnummer

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl BESTYRELSESMØDE Afbud bedes meldes til frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle.

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Referat fra møde 01-15 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017 Ref.: Dato: pts Dato: 29. november 2017 Tid: kl. 09:00 13:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Afbud Peter Sandkvist

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland Bestyrelsesmøde i Kreds 7 Nordsjælland Sted: Hovedgaden 614, 2640 Hedehusene Dato: 7. september 2015 Deltagere: Marie-Louise Achton-Lyng (ML) Poul Olesen (PO) - Torben Clausen(TC)- Jens K. Jensen (JKJ)

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Tid: 12.00-16.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Tina Boel (Afbud) Bo Christensen Linda Nørgaard Peter Sandkvist

Læs mere

Møde den 20. juni 2017 kl Kredsbestyrelse Flejsborg skydecenter, Gattenvej 29, Farsø.

Møde den 20. juni 2017 kl Kredsbestyrelse Flejsborg skydecenter, Gattenvej 29, Farsø. 1 Møde den 20. juni 2017 kl. 18.00 Kredsbestyrelse Flejsborg skydecenter, Gattenvej 29, Farsø. Deltagere: Funktion Navn Jægerråd Meddelelser og underskrift HB Leif Bach Kredsformand Grethe Jakobsen Næstformand

Læs mere

Afbud Kenneth Madsen, stud. repr. Herning

Afbud Kenneth Madsen, stud. repr. Herning Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest 2018-2 Mødedato: 15. maj 2018 kl. 14.00-16.00 Mødested: Gl. Landevej 2, Herning Mødedeltagere: Formand Niels Viggo Malle Næstformand Henning Pedersen

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere