Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive"

Transkript

1 Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen, Lars Pultz Knudsen & Linda Nielsen. Fraværende ved afbud: Hans Jørgen Dahl, Vagn Olesen, hundekoordinator Benny Green og Peter N. R. Madsen, Fur Jagtforening. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrift af referat fra bestyrelsesmødet 24. april 2014 Underskrevet uden kommentarer. 3. Indkommen post I forbindelse med mødet for Jægerforbundets event-magere i Ullerslev den 4. april var der tale om et kursus "Tal jagtens sag". Det blev aflyst p.g.a. for få tilmeldinger, men vil nu blive afholdt som et kredskursus for JKF-formænd, Grønt Råds repræsentanter og koordinatorer den 19. juni 2014 fra kl til i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive. Seneste tilmelding den 12 juni. Det foredrag omkring smitsomme sygdomme hos husdyr i lande omkring os, som var på tale at skulle afholdes sammen med kredsmødet 2014, men blev droppet af tidsmæssige årsager, og som var på tale at skulle afholdes sidst i juni, er udsat til efteråret p.g.a. rigtig mange andre arrangementer i juni og juli i kredsregi. Med hensyn til de regionale hjortevildtsgrupper er det vigtigt, at JKF formændene bliver inddraget i de retningslinier, som Vildtforvaltningsrådet udstikker. Der kunne evt. laves en fælles tælledag i kredsen og evt. et fællesmøde bagefter, og det sociale aspekt og det efterfølgende sammenhold skal absolut ikke undervurderes. Der skal skabes større fælles forståelse for jagttider, afskydningspolitik og fredninger. Der vil blive afholdt formøde med de delegerede fra kredsen forud for repræsentantskabsmødet i Kolding den 21. juni. Mødet afholdes i Aulum den 11. juni fra kl Knud booker lokaler og vender tilbage til bestyrelsen, som hver især indbyder sine egne delegerede. P.g.a. afbud mangler der 3 repræsentanter fra kredsen, 2 fra Viborg, som Linda selv finder, og 1 fra Herning. Ingen afklaring på den sidste delegerede, da Vagn fra Herning ikke var til stede. 4. Beretning fra hovedbestyrelsen Lars Jensen Der har i uge 21 været afholdt hovedbestyrelsesmøde. Her blev årsrapporten og Jægerforbundets økonomi gennemgået forud for repræsentantskabsmødet, og der fremkom ingen overraskelser. Revisorerne var tilfredse, og regnskabet afsluttes med et overskud på ca. 1,5 millioner mod de budgetterede 2 millioner. Der pågår til stadighed tæt økonomisk opfølgning omkring byggeriet af Jagtens Hus. Ikke-betalende medlemmer udmeldes nu tidligere end før, når der ikke bliver betalt. Der er ikke flere udmeldinger end tidligere. Der er på tale, at Jægerforbundet skal have nye revisorer og ny forretningsorden.

2 Spørgsmål om, hvem der skal betale for møderne i hjortevildtsgrupperne har også været drøftet. Man arbejder i hovedbestyrelsen på en ny kommunikationsstrategi, og her har der været hyret eksterne specialister ind. Der findes mange former for kommunikationsmedier, og nye kommer til, så det er vigtigt, at der laves en handlingsplan. Planen for Jagtens Hus følges, og der er nu truffet afgørelse om, hvem der skal bygge. Prisen på grunden fra Naturstyrelsen er fastsat. Aftalen med Naturstyrelsen om brugen af skoven og området omkring Jagtens Hus er endnu ikke underskrevet, da man afventer køb af grunden, før der underskrives. I forbindelse med repræsentantskabsmødet er der indkommet en del forslag, hvilket også er årsagen til indkaldelsen til formødet den 11. juni. Der er blandt andet kommet forslag om, at formandsposten til JKF skal meddeles senest 4 uger får årsmødet, og at forslaget skal sendes både til den siddende JKF formand og hovedbestyrelsen. Fra vores kreds er der som bekendt kommet forslag til, hvordan de regionale hjortevildtsgrupper skal arbejde og afrapportere, samt forslaget fra Lemvig omkring antal medlemmer i JKF bestyrelser i kommuner med få lokale jagtforeninger. Der er indkommet mange kommentarer og forslag i forbindelse med fjernelsen af foreningsmeddelelserne i bladet Jæger, men da disse er kommet med igen, trækkes forslagene formodentlig af forslagsstillerne på repræsentantskabsmødet. Der er kommet forslag på ændring af navnet på JKF til "Danmarks Jægerforbund + kommunens navn". 5. Kredsens økonomi v/jan B. Rasmussen Jan kunne oplyse, at der har været overskud fra de frivillige jagtprøver. Kredsens budget for indeværende regnskabsår er på kr ,-, og heraf er der kr ,- tilbage. Dette skal dog tages med forbehold for ikke afregnede arrangementer, kørsel m.v., som Jan endnu engang opfordrede alle til at få afklaret hurtigst muligt efter afholdte udgifter. I kredsen forefindes 2 laser shot anlæg, hvoraf ingen af dem reelt fungerer. I sommeren 2013 blev der i bestyrelsen besluttet, at der skulle indkøbes et nyt anlæg, men firmaet, som skulle levere det, gik konkurs umiddelbart inden, og indkøbet har således været stillet i bero. Lars Jensen kunne oplyse, at Nyjæger-udvalget arbejder med et fællesindkøb til alle de kredse, der er i gang med indkøb af nye anlæg. Lars Jensen følger op på sagen i Jægerforbundet og melder tilbage ved næste bestyrelsesmøde. Der ses dog ingen mulighed for at få indkøbt eget anlæg inden Landsskuet i Herning i starten af juli, og det er også tvivlsomt, at der bliver indkøbt nyt inden arrangementet "Jagt og Mennesker" på Hjerl Hede den 23. og 24. august. Det anlæg, som står hos John Lund, Stoholm & Omegns Jagtforening, og som ikke virker, skal retur til Lars Pultz, Struer. 6. Kursus i reguleringsarbejde (Jan B. Rasmussen) Nogle kommuner har rigtigt godt samarbejde med JKF'erne angående reguleringsarbejdet.

3 Der er udarbejdet en projektbeskrivelse i Danmarks Jægerforbund af Niels Søndergaard, Peter Smærup og 4 andre i en arbejdsgruppe angående reguleringer. Jan og flere af de øvrige medlemmer ser gerne, at der kommer en overordnet reguleringskoordinator i kredsregi. I dag har man allerede både mink- og mårhundereguleringsjægere. Der vil komme tilbud på kurser indenfor fugle og hårvildt, og det er yderst vigtigt, at reguleringsjægerne har grundigt kendskab til både lovstof og praktisk viden med hensyn til både fælder og våben m.v. i forbindelse med udførelsen af reguleringen. Disse kurser vil blive afholdt i kredsregi som eksterne kurser, hvor instruktørerne kommer ud lokalt. Målet er på sigt, at alle kommuner har deres eget reguleringskorps. Det kunne være nyttigt med den fælles reguleringskoordinator til i kredsregi at styre eventuelt fælles udstyr, såsom fælder, kameraer og andet grej. I Holstebro er man blevet kontaktet direkte af Naturstyrelsen, som ønsker lokale jægeres hjælp til minkregulering, men på opfordring fra både Jan og Lars J. er det bedst, at det styres gennem Jægerforbundet. Niels Søndergaard er med i arbejdsgruppen, og Claus Lind Christensen har kontakten til Naturstyrelsen. 7. Status vedr. Jagtens Hus (Peter Madsen fraværende, men ref. fra Jan) Har været til det første møde i gruppen, og her er der blevet lavet et kompendium, således alle er klar over, hvad opgaven i gruppen er i forbindelse med byggeriet. Der er nu udsøgt 2 ud af 14 tilbudsgivere. Og der er ingen kendte problemområder indtil nu i processen. Det er vedtaget, at alle byggemøder fremadrettet afholdes på lokaliteten på Kalø. Med hensyn til økonomien, så er man i fuld gang med fundraisingen og har fået en hel masse tilsagn, som man dog ikke kan oplyse nærmere om i det igangværende forløb. Peter er meget fortrøstningsfuld omkring arbejdet, og han føler, at der er god fælles holdning mellem de 8 medlemmer i gruppen, som repræsenterer hver sin kreds. Det næste møde i gruppen finder sted den 20. juni i Kolding umiddelbart efter JKF formandsmødet, og det vil blive kritisk revisor Ebbe Salling, som forelægger gruppens beretning på repræsentantskabsmødet. 8. Landsskuet den juli i Herning På mødet blev der gennemgået en liste over ansvarlige for de pågældende aktiviteter, som man har valgt skal foregå på udstillingen. Peter Smærup har lovet at finde plancher og udstoppede dyr til vores tema omkring prædatorer og vildt. Der bliver ingen speciel opvisning med schweisshunde, kun dialog med hundeførere og fremvisning af grej. Der, hvor lerduebanen normalt har været, kan man evt. have hunde i små bure/pavilloner. Der grilles kød fra AB Catering og uddeles vin i små glas som tilhørende smagsprøver. Der forventes anvendt ca kg krondyr køller pr. dag. Det primære er at komme i dialog med de gæster, der smager vildtet - ikke at få mest muligt afsat på kortest tid.

4 Der var forslag om at få formidlet noget omkring jagttegnsundervisning, da det jo kræver en uddannelse at blive jæger. Det kunne evt. inddrages i jagtstien. Knud begynder at sende mails ud til de hjælpere, der tidligere har deltaget. Det blev vedtaget, at der igen i år uddeles skjorter til de hjælpere, der deltager på standen for at få en signalværdi i at være ens påklædt. 9. Hjerl Hede Herning Kommune er ikke økonomisk involveret i projektet i år. Jan har kontaktet Carsten Bjørnskov fra Naturstyrelsen i Thy, men har endnu ikke fået nogen tilbagemelding, om han kan deltage med nogle underholdende indlæg omkring jagt, mennesker og natur. Linda har kontaktet Johan Thorsø, som gerne vil deltage sammen med andre knivmagere på standen. Knud sætter ham på listen over hjælpere og overtager selv den videre kommunikation. John Lund har tilbudt sin hjælp på lerdueskydebanen begge dage sammen med Tage Toft den ene af dagene. Tidligere riffelkoordinator Torben Sørensen har sammen med JFU indkøbt en 8 meter lang bane (moving target) til skydning af grise. Han havde henvendt sig til Jan med tilbud om deltagelse, men da tilbagemeldingen åbenbart ikke kom hurtigt nok, har han entreret til anden side den dag. Jan havde lavet et budget på kr ,- til arrangementet og søgt Jægerforbundets udstillingsmidler om beløbet. Beløbet er blevet bevilliget herfra. Lars Jensen vil forsøge at få en annonce om arrangementet sat i Jæger. 9. Bordet rundt Flemming, Ikast-Brande Flemming havde erfaret, at det kunne være vanskeligt at finde riffelprøverne på Naturstyrelsens eller i øvrigt også på Danmarks Jægerforbunds hjemmesider. De kan findes under "Mit jagttegn", og Lars P. opfordrede også til at benytte de nyttige links på kredsens hjemmeside. Flemming spurgte til, hvordan retningslinier for fortæring i JKF regi er, og hvor bilagene skal sendes hen. Der findes specielle økonomiske retningslinier for JKF under "Tillidsmandsnet", hvoraf satser m.v. fremgår. Bilagene sendes til JKF formanden til attestation, og herefter sendes de direkte til Jægerforbundet. Han spurgte, om det var rigtigt, at Jytte Pårup bliver/er blevet 60 år. Der var ingen afklaring på, om hvorvidt der skulle gøres noget i den anledning. Flemming spurgte Knud og Lars om, hvordan hjortevildtsmøde i Fasterholt var forløbet, og det var der åbenbart delte meninger om. Iflg. Lars var det lykkedes Mads Flinterup at komme med et sagligt og veldokumenteret indlæg omkring ulven, hvilket var med til at tage brodden af en del lokal utilfredshed, hvorimod Knud var af den opfattelse, at Mads havde en tendens til at forherlige og skønmale billedet af ulven i nogen grad, hvilket i modsat fald kunne opfattes negativt af nogle af mødedeltagerne. Iflg. Lars fremligger Mads ikke udokumenterede oplysninger, så der var primært fakta fra Tyskland, men ikke fra Sverige, da mange af oplysningerne herfra ikke er bekræftede.

5 Flemming tilkendegav, at det var et godt initiativ fra private interessenter i området, men at han gerne havde set, at de lokale jagtforeninger kunne være blevet enige om afholdelsen af mødet, hvilket desværre ikke var tilfældet. Linda, Viborg I JKF Viborg arbejder man sammen med LMO med på et projekt omkring biomasse og slåning af stier i Nørreå-området. Der er bevilliget penge til slåmaskine m.v., men det har været nødvendigt at oprette en bankkonto i den forbindelse. Den tegnes af Per Fisker, Hammershøj, men ved oprettelsen har der været brug for underskrevne vedtægter for både JKF Viborg og Jægerforbundet generelt. Linda forespurgte Lars J., hvor man kunne finde dem fra Jægerforbundet, og han lovede at undersøge sagen, da vedtægterne på hjemmesiden som bekendt ikke er underskrevet. Der afholdes førstehjælpskursus i Hammershøj den 11. juni i samarbejde mellem Trygfonden og Jægerforbundet. Der er fuld gang i rågereguleringen i kommunen. Det ser ud til, at der igen kommer skred i projektet omkring Stevnstrup Enge, som Naturstyrelsen har stillet til rådighed for JKF Syd- og Norddjurs, JKF Randers og JKF Viborg. Der indkaldes til planlægningsmøde i starten af juni for nærmere aftale omkring anvendelse af området. Lars Pultz Knudsen, Struer Der har ikke været afholdt møder siden årsmødet. Der foregår i øjeblikket råge- og mågeregulering, men der fornemmes en vis intolerance mellem reguleringsjægerne i kommunen, hvilket der efterfølgende vil blive fulgt op og evalueret på. Der har i forbindelse med en regulering været skade på et tag, men kommunen har forsikring, der dækker, så sagen er afklaret og i orden. Lars kunne oplyse, at der er set forsøg på at trænge ind på hjemmesiden fra bagsiden. Ejvind, Holstebro Ejvind kunne fortælle, at der havde været en episode i hans område, hvor en mor havde kontaktet ham angående en nyjæger, som ikke kunne få lov til at gå op til riffelprøven, selvom han mente, at han var tilmeldt. Det var svært at afgøre præcist, hvad der var gået galt, men det blev gentaget, at man først skal tilmelde sig og betale og dernæst bestille en tid, så burde det ikke give anledning til problemer. Der havde været afholdt møde i Det grønne Råd i Holstebro. Naturstyrelsen og Holstebro Kommune har bevilliget 4,6 millioner til et områdecenter ved Tvis Kloster, og der skal nu samarbejdes i Det grønne Råd omkring projektet. Der er sat 2 mand ind fra JKF Holstebro i gruppen. JKF Holstebro skal have en mand på reguleringskursus i praktisk udførelse af opsætning af fælder og kendskab til lovgivningen omkring regulering. Johnny, Lemvig Der var intet nyt at berette, bortset fra at råge- og duereguleringen er gået godt.

6 Jan, Skive Der er udsendt en liste over alle landets skydeinstruktører, som Knud har videresendt til kredsbestyrelsen, som igen skal sende den ud til lokale foreningsformænd. Det, der er meningen, er at de forskellige foreninger, der har instruktører, skal udpege en eller to, der kan tage kursus som "eliteinstruktører", der kan medvirke til uddannelse af flere almene instruktører. Der er nogle foreninger, der mangler instruktører, og hvis Skive får oprettet et lokalt kursus, sender Jan besked til den øvrige bestyrelse, hvis de ønsker deltagere på kurset. Det er meget fint med automatisering af skydebanen, bl.a. med akustisk udkald, men Jan opfordrede til, at man stadig tilgodeså det sociale aspekt i skydningen, når folk følges ad banen rundt og hjælper og vejleder hinanden. Man oplever det i øjeblikket i Skive, hvor man ser en "flugt" til de skydebaner, der stadig har manuelt betjent skydeanlæg. 11. Eventuelt Det næste møde er fastsat til den 4. september i Ikast-Brande. Efterfølgende møde den 25. november hos Linda på privatadressen. Søvsø, den 12. juni 2014 Linda Nielsen Referent Knud Pedersen Lars Jensen Jan B. Rasmussen Ejvind Grønbæk Hans Jørgen Dahl Flemming Overgaard Johnny Faurskov Lars Pultz Knudsen Vagn Olesen Linda Nielsen

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen &

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Johnny Faurskov Rasmussen, Hans Jørn

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Lars Jensen (hovedbestyrelsesmedlem), Lars Pultz Knudsen (JKF formand Struer), Vagn Olesen

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro

Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Hans Jørgen Dahl, Johnny Faurskov Rasmussen, Lars Pultz

Læs mere

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 Danmarks Jægerforbund Struer Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 1 Lidt praktisk Lidt praktisk Øl/Vand: 10,- 2 Dagsorden Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jægerrådet, Lars Pultz

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Hans Jørgen Dahl, Vagn Olesen, Lars Pultz Knudsen & Linda

Læs mere

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans Jørn Dahl

Læs mere

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Henrik Hjerl

Læs mere

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Arne Thomsen, Hans Jørn Dahl, Lars

Læs mere

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter

Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Hans Jørn

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER Fraværende: Arne Thomsen med afbud DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Underskrivelse af referater. 3. Behandling af ansøgninger

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO.

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL. 19.00, RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. Deltagere: Alle kredsbestyrelsesmedlemmer. Formanden indledte mødet ved at byde Frank. B. Andersen, Holstebro Jægerråd

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland Bestyrelsesmøde i Kreds 7 Nordsjælland Sted: Hovedgaden 614, 2640 Hedehusene Dato: 7. september 2015 Deltagere: Marie-Louise Achton-Lyng (ML) Poul Olesen (PO) - Torben Clausen(TC)- Jens K. Jensen (JKJ)

Læs mere

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune)

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune) Nyborg Kommunale Fælles Råd Dagsorden tirsdag d. 24-11-09 kl. 19.00 på Naturskolen Mødedeltagere Kristian Spodsberg - KS Claus Lykke - CL Lars Schmidt - LS Kaj Holm Petersen - KHP Claus Andersen - CA Fraværende/afbud

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM

KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL. 17.30 I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM Fraværende med afbud: Lars Pultz og Hans Jørn Dahl. Formanden indledte mødet med at byde velkommen til nyvalgt

Læs mere

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, 2015. Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Mødedeltagere 93 deltagere, heraf 86 delegerede Formand byder velkommen, rejser os og mindes de der er gået

Læs mere

Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00. Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens

Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00. Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00 Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens Mødedeltagere AG - Arne Greve, formand KAR- Kaj Refslund, HB-medlem KS- Kristian Spodsberg, JKF-Nyborg

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Johnny Faurskov (afgående formand Lemvig), Henrik Hjerl Cartsensn, (ny formand Lemvig),

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde

Referat fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Referat fra møde 01-14 i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl. 8.00 11.00 Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: John Pedersen Koordinatorrep. (næstformand og mødeleder) Claus Lind

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Mandag d.18. feb kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding

Mandag d.18. feb kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Møde med koordinatorer og aktivitets personer i Kreds 4 Mandag d.18. feb. 2019 kl. 18.00 Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Deltagere er: Kredsbestyrelsen, koordinatorer, Friluftsrådet,

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Torsdag d.10. Jan. kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard, Kredsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland Bestyrelsesmøde i Kreds 7 Nordsjælland Sted: Hedehusene/Fløng Jagtforening kl.17:30 Dato: 21. februar 2012 Deltagere: Marie-Louise Achton-Lyng Bjørn Samuelsson Poul Olesen Jørgen Elholdt Leif Helstrup

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Referat. Dato: 21.08.14. kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel, Gårsdalsvej 35, 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Jørgen Jørgensen og Claus Christensen.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Tid: 9.00-13-00 Sted: Birk Centerpark 4,Herning Indkaldte: Jette Dahl Helle Ringsmose Sanne Christensen Linda Ernstsen Marianne

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Kreds 5 bestyrelsesmøde 16-02-15

Kreds 5 bestyrelsesmøde 16-02-15 Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 16-02, 2015. kl. 19.00-23.00 Brobyværk Kro Marsk Billesvej 15, 5672 Broby Mødedeltagere Fraværende/afbud GGJ Georg Jensen, fungerende formand KS- Kristian Spodsberg, DJ-Nyborg

Læs mere

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Indkaldelse til generalforsamling i Svindinge Forsamlingshus Lørdag den 31. januar 2015 kl. 14.00 med følgende dagsorden. Referent Brian Petersen

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe.

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. Mødedeltagere AG - Arne Greve, formand KS- Kristian Spodsberg, JKF-Nyborg KAR- Kaj Refslund, HB-medlem PS-

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand)

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand) Referat fra møde 02-14 i Schweissudvalget Tid: Mandag den 15. september 2014 kl. 10.30 14.30 Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) John Pedersen

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds 1 24. september Deltagere: Funktion Navn Jægerråd Bemærkninger HB Leif Bach Kredsformand Grethe Jakobsen Næstformand Kim Fredholm Morsø HB-suppleant Tage Espersen

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 30 marts kl til Sted: Bregninge Kro, sundbrovej 54, Tåsinge 5700 Svendborg Referent: PHO Ordstyrer: MBS

Kredsbestyrelsesmøde den 30 marts kl til Sted: Bregninge Kro, sundbrovej 54, Tåsinge 5700 Svendborg Referent: PHO Ordstyrer: MBS Dagsorden/referat. Kredsbestyrelsesmøde den 30 marts kl 19.00 til 22.00 Sted: Bregninge Kro, sundbrovej 54, Tåsinge 5700 Svendborg Referent: PHO Ordstyrer: MBS Kredsbestyrelse: Mødedeltagere. MBS TJ FLR

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2005 Comwell Roskilde Lørdag den 09. april 2005 kl. 9.30 11. maj 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Kapitel 4 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd 13 Områder

Kapitel 4 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd 13 Områder Kapitel 4 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd 13 Områder Stk. 1. Der oprettes indtil 98 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd i Jægerforbundet, afgrænset med baggrund i kommunegrænserne. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK

Bestyrelsesmøde i FSK Tirsdag den 6. maj og onsdag 7. maj 2014 Sted: Munkebjerg Hotel, Vejle Afbud: Ditte DAGSORDEN: 1. Valg af ordstyrer og referent ifølge liste 1. Carsten er ordstyrer 2. Birgit er referant 2. Prioritering

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE Dato 2014-03-04 kl. 18.30 KREDS 6 Sted Mødedeltagere Svinøvej 157 4750 Lundby Stig Egede Hansen (SEH) Hovedbestyrelsesmedlem Sven-Erik Johannesen, Formand (SJ) Jens Hovmand, Kasserer (JH) Jesper Skovgaard,

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Kreds 5 bestyrelsesmøde 04-06-15

Kreds 5 bestyrelsesmøde 04-06-15 Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 04-06, 2015. kl. 19.00-22.00 Glamsbjerg hallen - Mågevej 7, 5620 Glamsbjerg Mødedeltagere Fraværende/afbud GGJ Georg Jensen, kredsformand PS- Peter Storm, DJ-Kerteminde

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat:

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat: Skive den 22.03.2011 Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl. 19.00 på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup Referat: 1. Valg af dirigent: Bjarne From blev enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE Dato 2013-08-27 kl. 18.30 KREDS 6 Sted Mødedeltagere Afbud Egevangs Alle 12, 4180 Sorø Stig Egede Hansen (SEH) Hovedbestyrelsesmedlem Sven-Erik Johannesen, Formand (SJ) Jens Hovmand, Kasserer (JH) Jesper

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

DanmarksJægerforbund. Arbejdet med skadevoldende vildt og problemrelaterede arter

DanmarksJægerforbund. Arbejdet med skadevoldende vildt og problemrelaterede arter DanmarksJægerforbund Arbejdet med skadevoldende vildt og problemrelaterede arter Uddannelses og rådgivningsafdelingen DJ, Kalø, Peter Smærup 2015 Henvendelse fra Interessenter: Opgaveløsning operativ tilgang:

Læs mere

Mødedeltagere i øvrigt: Bent Michelsen, Kundechef Kent Kivsmose, Driftsleder. Udsendt den 2. juli Side 1 af 5

Mødedeltagere i øvrigt: Bent Michelsen, Kundechef Kent Kivsmose, Driftsleder. Udsendt den 2. juli Side 1 af 5 Boligselskabet Villabyerne Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde der afholdtes mandag den 22. juni 2015 kl. 19.00 i selskabslokalet beliggende Birkeholmen 10 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 Juni på Næsbylund.

Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 Juni på Næsbylund. Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 Juni på Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen,

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion.

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Dagsorden: 10:00 10:30 Ankomst og kaffe/rundstykke 10:30 11:00 Velkomst og generel orientering, v/landsformand Poul Meineche 11:00 11:30

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Jesper Janholm, Kirsten Nielsen,

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat af bestyrelsesmøde fredag d. 9. november 16.00 20.00 Indkaldte: Mogens Schmidt, Christian Bock, Maj Mortensen, Janne Sabroe, Kirsten Weile, Carsten Hansen, Rikke Madsen, Karina Christensen, Julie

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle.

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Referat fra møde 01-15 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

: Kl. 1830. Jens Peter Jensen (JPJ) referent. 170810. Fastholdes. Torsdag JPJ: Den. udsendelse af. sparsomt med. offentliggøres og uden at. for 2011.

: Kl. 1830. Jens Peter Jensen (JPJ) referent. 170810. Fastholdes. Torsdag JPJ: Den. udsendelse af. sparsomt med. offentliggøres og uden at. for 2011. Referat FU-møde Mødedag...: Torsdag den 16. september 20100 Mødetidspunkt. : Kl. 1830 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype:

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere