Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro"

Transkript

1 Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2013 i Holstebro Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Hans Jørgen Dahl, Johnny Faurskov Rasmussen, Lars Pultz Knudsen & Linda Nielsen. Afbud: Vagn Olesen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrift af referat fra bestyrelsesmødet 14. maj 2013 Underskrevet uden kommentarer. Referatet fra 20. februar ligeledes underskrevet, da sekretæren havde glemt originalen på mødet den 14. maj. 3. Indkommen post Knud har været ude at finde hjælpere til jagtfeltskydning søndag den 15. september. Der er ca. 30 hjælpere til de ca , som skal skyde. Der skydes både i jæger, mester, veteran og dameklassen. Der er en mulig kandidat til posten som riffelkoordinator. Knud skal tale med ham omkring den 15. september igen. Med hensyn til udtagelsesskydningen næste år laver Per Greve skiver og sørger for hjælpere mod selv at kunne bruge banerne. Oplæg til nye jagttider: Se udsendt nyhedsbrev fra Jægerforbundet. Oplægget kan misforstås, specielt med hensyn til dåvildt, da den gamle version kommer frem på Naturstyrelsens hjemmeside. På kreds 2's hjemmeside kan man følge link til Jægerforbundet, og her kan ses oplæg for kronvildt og dåvildt. Kun sidstnævnte er ændret. Lars gennemgik oplægget til de nye jagttider. Fasanhønen er et ønske fra østdanmark og måge er et krav/ønske fra DN og DOF. Punktet omkring ræv (1. juni til februar) kan misforstås, men tiden er afhængig af 4 stk. 1-3 og 5 stk. 1 i reguleringsloven. Det vil kun blive angivet i reguleringsloven og ikke i selve jagttiderne. Resultatet af møderne med de involverede parter er det oplæg, der sendes ind til Vildtforvaltningsrådet. Det skal herefter vedtages af Miljøministeren. Oplægget er endnu ikke vedtaget. Oplægget er naturligvis et kompromis indgået af de involverede parter, hvilket ikke nødvendigvis betyder, at Jægerforbundet er enig i alle forslag. Claus Lind har haft et indlæg på Netnatur's hjemmeside angående råvildtsygen på Fyn. Der er diskussion om, hvorvidt gyllen fra svin indeholder kobber, som kunne være årsagen til sygdommene. Der er stillet spørgsmål angående validiteten af de udarbejdede rapporter, og der vil blive set sagen igen. Rapporterne ligger på Naturstyrelsens hjemmeside.

2 Jan efterlyste overfor Lars information ud til menige medlemmer om, at Jægerforbundet arbejder på sagen i øjeblikket. Kalle Mikkelsen er udnævnt som ny koordinator for bueskytterne, som i dag er under riffelskydning, men iflg. Lars J. på længere sigt vil få deres eget udvalg. 4. Beretning fra hovedbestyrelsen (Lars Jensen) Der er udkommet dagsorden for det næste hovedbestyrelsesmøde i uge 36. Hovedforbundet ønsker en gammel regel om, at kredse og JKF'er skal have deres forretningsorden (vedtægter) godkendt af hovedforbundet ophævet. Denne regel har været gældende siden Der eksisterer dog i dag lokale jagtforeninger, der har mere vidtgående foreningsvedtægter end hovedforbundet, hvilket i princippet ikke burde kunne finde sted. F.eks. fænomenet "skuffemedlemmer" udenom om Jægerforbundet, men som direkte medlemmer af lokale foreninger. Med hensyn til det nye undervisningsmateriale for jagttegnskursister, så følger alt planen om, at bogen skal udkomme i november Jægerforbundet er blevet rådgivere for Forsvaret i jagtmæssige spørgsmål. Forsvarets jagter er blevet lejet ud nu, men der er mange begrænsninger med hensyn til antal jagter, og hvad der må skydes. Der er stor forskel på, hvilke priser jagterne rundt omkring er lejet ud til. Der blev tidligere på året udsendt mail til alle JKF'erne angående tilbagemeldinger på, hvem og hvor meget de militære skydebaner blev anvendt af Jægerforbundets medlemmer. Der er ingen tilbagemeldinger kommet. Der er blevet lavet aftale med Vejdirektoratet om at monitere fauna-overgange og passager. Der er en udvælgelsesproces i gang med hensyn til Jægerforbundets nye domicil. Der forventes afholdt et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i december 2013 i stedet for det sædvanlige JKF formandsmøde. Lars' vurdering er, at det går godt med udvælgelsesprocessen, og der er blevet lavet gode tryghedsaftaler med de ansatte, hvis de ikke ønsker at flytte med til det nye domicil. 5. Kredsens økonomi (Jan B. Rasmussen) Med hensyn til kredsmødet i Viborg er de foreløbige omkostninger, som kredsen betaler, kr ,-, men der er endnu en del deltagere, som ikke har afregnet kørsel fra mødet. Der var diskussion om, hvorvidt kredsen kunne betale lejen af lokalerne separat, således at selve forplejningsdelen vil blive mindre pr. person. Der blev stillet spørgsmål til, om de øvrige kredse kan holde sig inden for de 175,- kr., når de afholder kredsmøde. Henriette fra Jægerforbundet havde lovet at lave et regnskab, som kunne lægges på hjemmesiden, men iflg. Jan er det kun udskrifter af kontokort, og det giver ingen mening at lægge det ud, da det ikke er et regnskab. Lars oplyste, at han tidligere selv opstillede posterne i regnskabet, hvilket Jan også selv vil gøre fremadrettet. Jan har d.d. ikke modtaget budgetopfølgning/regnskab for 2 kvartal fra Jægerforbundet.

3 6. Evaluering af Landskuet Knud efterlyser nye tiltag - evt. nye måder at arrangere indholdet på standen og i teltet, så der bliver lidt mere liv. Som noget nyt i år var der knivmagere, der var sået foderstriber i jorden omkring standen, men også sået vildtblandinger i baljer, en konservator havde nogle udstoppede dyr og skind med, og der var også bueskydning, man kunne få lov til at prøve. Der var stor tilfredshed både fra bueskytter og publikums side med dette tiltag. Der blev stillet spørgsmål ved, om vi bruger kredsens penge rigtigt ved at lave sådanne udstillinger og modspørgsmål om, hvordan det vil opfattes, hvis vi pludselig ikke er tilstede på Landskuet? Flemming, som er medlem af vildtafsætningsudvalget, vil undersøge, om vi evt. kan lave nogle vildtretter. F.eks om Årets vildtret kan laves og serveres næste år og herefter lægges ud som opskrift på nettet, uden vi får problemer med ophavsret m.v. Flemming kommer med forslag. I år var der ikke ret megen kommunikation mellem de folk, der grillede og serverede smagsprøver, og det publikum, der fik smagsprøver. Her kunne godt sættes flere kræfter ind, da det er vigtigt, at nyjægere/unge mennesker også får ideer til at anvende det vildt, de nedlægger og generelt komme i en tættere dialog med Landsskuets gæster. Der blev spurgt, om vi evt. kunne finde et tema hvert år til vores stand. 7. Hjerl Hede den 14. og 15. september Jan har problemer med at skaffe folk til bemanding af de forskellige aktiviteter, der skal foregå på heden. Koordinatorerne har sandsynligvis sendt informationerne fra Jan ud, men dog uden det helt store positive resultat. Måske er materialet sendt lidt sent ud, da det foregår mange andre aktiviteter i området i denne weekend. Har kontaktet Thorbjørn Knudsen, der har afholdt kredsjagtsti i april, og derfor ikke er interesseret, men måske kan Jens Peter Lübke være en mulighed. Knud ringer til ham og forhører nærmere. Med skovfoged Hans Jensen, Naturstyrelsen, Strandjægere fra Holstebro, konservator Åge Dahl er aftaler på plads. Der kommer naturformidlere fra Kalø, Jytte Pårup holder foredrag om vildtpleje og agerhøns. Knud Overgaard er også på banen, og der kommer nogen med gamle fælder. Linda medbringer kragefælde fra Søvsø Agerhønselaug. Bueskytter er hyret ind direkte af Hjerl Hede selv. Linda kontakter Ivan Jørgensen, Romlund, om han kan skaffe jagthunde og lave noget opvisning med dem. Der afholdes informationsmøde på Hjerl Hede tirsdag den 3. september kl Jan og Linda kommer begge dage, Knud og Lars J. vil være der søndag formiddag. Der mangler ca mand pr. dag for at kunne få tingene til at fungere. 9. Hvad må sendes videre af indkommen post til jagtforeningsformændene (Ejvind) I princippet må alt det, der kommer fra forbundet sendes videre. Det kan f.eks. være de seneste nyhedsbreve angående jagttider, mårhundeinformationer etc. etc.

4 Morten Sinding, Jægerforbundet sender kun til JKF-formænd og kredsen, men dette kan ligeledes sendes videre. JKF formændenes rolle som formidlere bliver på denne måde styrket. 10. Bordet rundt - aktuelt fra JKF'erne Lars Pultz Knudsen, Struer Lars oplyste, at det lasershot anlæg, som kredsen har besluttet at indkøbe, koster kr ,-. Indkøbet er godkendt. Ken Gaardsvig har fået det gamle anlæg, men det dur ikke. Der står et anlæg hos Stoholm Jagtforening. Linda kontakter Bent Rasmussen, om det er i orden. Det blev besluttet, at vi tager et depositum på kr. 500,- ved udlån, og er anlægget ikke i orden, når det returneres, betales beløbet naturligvis til kredsen. Lars og Ken Gaardsvig vil have en instruktion i anvendelsen. Der har været 12 mågereguleringsjægere i gang i Struer. Reguleringen foregår kun på bygninger og kun i denne måned ud. Der har været holdt lidt lav profil hen over sommeren. Reguleringsjægerne har en speciel vest på ved reguleringen samt en folder med nummer, således at de er let genkendelige og kan dokumentere, at de lovligt må regulere rågerne. Jan B. Rasmussen, Skive Intet at berette, der holdes bestyrelsesmøde mandag den 2. september. Flemming Overgaard, Ikast-Brande Der er røre i Vildtafsætningsudvalget angående hygiejne. Hvad der definitionen på et konsortium? Det ser nu ud til, at de fleste må sælge 20 stk. klovbærende vildt og 200 fugle. Udvalget har været ovre og se Bjarne Frost's vildthåndtering. Her blev der fortalt om afsætning af tamvildt kontra vildt. Niels Søndergaard fra Kalø deltog også. Flemming spurgte, om der skulle gøres noget i forbindelse med kommunalvalget - evt. afholdes politiske møder. I Ikast-Brande er kommunen i gang med at sælge skov, men der er ikke kommet bud. Det har givet anledning til nogen røre, da de, der tidligere har haft jagten, meget sent har fået at vide, om de kan beholde den, da jagten skulle holdes fri, så den kunne fremvises for evt. interesserede lejere. Johnny Faurskov, Lemvig Intet at berette. Hans Jørgen Dahl, Ringkøbing-Skjern Der har ikke været afholdt bestyrelsesmøde for nylig. Lønborg Hede er igen kommet med i Jægerforum, men kun med haglgeværjagter - primært for nyjægere. I det sydlige område er lokale jagtforeninger behjælpelige med arrangementet med Strandgården, som Hans Jørgen anbefaler, at man besøger. Han nævnte, at den udstoppede kronhjort udlejes. Linda Nielsen, Viborg JKF Viborg har deltaget med en stand på Hestemarkedet i Bjerringbro den 9. juni med stor succes, og mindst 7 lokale foreninger havde folk repræsenteret på standen, så det er rart at se et godt samarbejde indenfor kommunen foreninger.

5 Linda er blevet kontaktet af Jægerforum Fussingø med henblik på et grønt partnerskab på Stevnstrup Enge, som udgør ca. 130 ha. Der er foreløbig nedsat et udvalg af JKF formændene for Syd- og Norddjurs, Randers og Viborg Kommuner, som så skal komme med forslag til anvendelse af området. Naturstyrelsen har naturligvis en del restriktioner i den forbindelse, men ønsker ikke selv plads i styregruppen. Klaus Hindbo, Randers vil indkalde til det første møde snarest. Der har været afholdt bestyrelsesmøde mandag den 26. august. Bestyrelsen er blevet kontaktet af Danmarks Naturfredningsforening, om vi er interesseret i at holde et møde inden kommunevalget mellem kommunens øvrige grønne organisationer og politikerne. Der er naturligvis takket ja til invitationen. Ejvind Grønbæk, Holstebro Der har været afholdt Jægernes Dag i Holstebro, og det forløb rigtig fint. Der var ca. 400 besøgende og masser af skydning, hvor også buejægerne var med. Jagtlejekontrakterne med Holstebro Kommune omkring de kommunale jagtarealer er ved at falde på plads med 10 årige kontrakter med genforhandling hvert 5. år. 11. Eventuelt Der blev sat datoer på flg. JKF årsmøder rundt om i kredsen: Viborg onsdag den 08. januar 2014 Ikast-Brande onsdag den 29. januar 2014 Skive tirsdag den 04. februar 2014 Struer onsdag den 05. februar 2014 De øvrige kommuner har endnu ikke fastsat datoer. Knud og Lars J. deltager i alle ovennævnte møder. Der blev oplyst, at der sandsynligvis vil finde et ekstraordinær repræsentantskabsmøde sted den 5. december 2013, og det ordinære repræsentantskabsmøde er fastsat til den 24. maj Det næste JKF bestyrelsesmøde finder sted den 20. november hos Hans Jørgen i Ringkøbing-Skjern. Adressen angives senere. Kredsmødet kreds 2 vil blive afholdt lørdag den 22. marts Da det er vedtaget, at mødet geografisk flyttes rundt i hele kreds 2, har Flemming fået til opgave at finde et velegnet sted med plads til op til 300 personer i sit område. Jan oplyste, at mårhundeprojektet officielt ophører den 31. august 2013, men Jægerforbundet og Naturstyrelsen har besluttet at fortsætte projektet og skaffer midler til det. Projektet ønsker udvidet med flere midler end hidtil. Da der i dag er problemer med at dække hele området med det nuværende antal mårhundereguleringsjægere, ser man gerne, at der bliver uddannet flere. P.t. er der ingen forsikring gennem Jægerforbundet, der dækker hundene, hvis de kommer til skade under reguleringen, hvilket er problematisk for rekruttering af nye reguleringsjægere.

6 Johnny spurgte, om der er nogen, der har oplevet eller hørt om andre, der har fået stjålet hunde. I hans område var der kendskab til 2-3 tilfælde, hvor man mente, at hunde var samlet op af forbipasserende biler og simpelthen taget med. Det drejede sig primært om jagthunde. Søvsø, den 22. september 2013 Linda Nielsen Referent Knud Pedersen Lars Jensen Jan B. Rasmussen Ejvind Grønbæk Hans Jørgen Dahl Flemming Overgaard Johnny Faurskov Lars Pultz Knudsen Vagn Olesen Linda Nielsen

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen &

Læs mere

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Johnny Faurskov Rasmussen, Hans Jørn

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Hans Jørgen Dahl, Vagn Olesen, Lars Pultz Knudsen & Linda

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive

Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive Kredsbestyrelsesmøde den 27. maj i Jægerlunden, Rettrup Kærvej 28, Skive Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen, Lars Pultz

Læs mere

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 Danmarks Jægerforbund Struer Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 1 Lidt praktisk Lidt praktisk Øl/Vand: 10,- 2 Dagsorden Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jægerrådet, Lars Pultz

Læs mere

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Arne Thomsen, Hans Jørn Dahl, Lars

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Lars Jensen (hovedbestyrelsesmedlem), Lars Pultz Knudsen (JKF formand Struer), Vagn Olesen

Læs mere

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans Jørn Dahl

Læs mere

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter

Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Hans Jørn

Læs mere

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Henrik Hjerl

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO.

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL. 19.00, RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. Deltagere: Alle kredsbestyrelsesmedlemmer. Formanden indledte mødet ved at byde Frank. B. Andersen, Holstebro Jægerråd

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER Fraværende: Arne Thomsen med afbud DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Underskrivelse af referater. 3. Behandling af ansøgninger

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Johnny Faurskov (afgående formand Lemvig), Henrik Hjerl Cartsensn, (ny formand Lemvig),

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune)

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune) Nyborg Kommunale Fælles Råd Dagsorden tirsdag d. 24-11-09 kl. 19.00 på Naturskolen Mødedeltagere Kristian Spodsberg - KS Claus Lykke - CL Lars Schmidt - LS Kaj Holm Petersen - KHP Claus Andersen - CA Fraværende/afbud

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM

KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM KREDSBESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 KL. 17.30 I AULUM FRITIDSCENTER, MARKEDSPLADSEN 10, AULUM Fraværende med afbud: Lars Pultz og Hans Jørn Dahl. Formanden indledte mødet med at byde velkommen til nyvalgt

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat:

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat: Skive den 22.03.2011 Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl. 19.00 på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup Referat: 1. Valg af dirigent: Bjarne From blev enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe.

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. Mødedeltagere AG - Arne Greve, formand KS- Kristian Spodsberg, JKF-Nyborg KAR- Kaj Refslund, HB-medlem PS-

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Torsdag d.10. Jan. kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard, Kredsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland Bestyrelsesmøde i Kreds 7 Nordsjælland Sted: Hedehusene/Fløng Jagtforening kl.17:30 Dato: 21. februar 2012 Deltagere: Marie-Louise Achton-Lyng Bjørn Samuelsson Poul Olesen Jørgen Elholdt Leif Helstrup

Læs mere

Kapitel 4 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd 13 Områder

Kapitel 4 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd 13 Områder Kapitel 4 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd 13 Områder Stk. 1. Der oprettes indtil 98 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd i Jægerforbundet, afgrænset med baggrund i kommunegrænserne. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00. Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens

Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00. Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00 Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens Mødedeltagere AG - Arne Greve, formand KAR- Kaj Refslund, HB-medlem KS- Kristian Spodsberg, JKF-Nyborg

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, 2015. Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Mødedeltagere 93 deltagere, heraf 86 delegerede Formand byder velkommen, rejser os og mindes de der er gået

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Referat. Dato: 21.08.14. kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel, Gårsdalsvej 35, 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Jørgen Jørgensen og Claus Christensen.

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV)

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Forvaltning af kronvildt ønsker til regionale jagttider gældende fra jagtsæson 2017/18. (se vejledning) 1. Hjorte større end spidshjort 16. oktober til 31. december

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat Årsmødet 2017

Referat Årsmødet 2017 JÆGERRÅD HERNING Deltagende: 36 personer Velkomst ved Arne Thomsen Referat Årsmødet 2017 1 Valg af dirigent. a. Peter Kjær i. Mødet er annonceret rettidig 2 Beretning vedr. Jægerrådets virke. a. Arne Thomsen

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

Tel.: /

Tel.: / Danmarks Naturfredningsforening. Samrådet for Vestjylland. Bilag 2. SR-mødet d.24. jan. 2012. Fmd.: John Clausen. Fuglsangsvej 8, 7620 Lemvig. Tel.: 30112516/97885498. E-adr.: clausenlemvig@gmail.com Møde

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand)

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand) Referat fra møde 02-14 i Schweissudvalget Tid: Mandag den 15. september 2014 kl. 10.30 14.30 Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) John Pedersen

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2015 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Indkaldelse til generalforsamling og JKF årsmøde side 6 Formanden har ordet side 7 Kursus for reguleringsjægere

Læs mere

Kreds 5 bestyrelsesmøde 04-06-15

Kreds 5 bestyrelsesmøde 04-06-15 Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 04-06, 2015. kl. 19.00-22.00 Glamsbjerg hallen - Mågevej 7, 5620 Glamsbjerg Mødedeltagere Fraværende/afbud GGJ Georg Jensen, kredsformand PS- Peter Storm, DJ-Kerteminde

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Referat fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde

Referat fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Referat fra møde 01-14 i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl. 8.00 11.00 Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: John Pedersen Koordinatorrep. (næstformand og mødeleder) Claus Lind

Læs mere

Tilstede: Klaus Bendixen (formand), Jørgen Vesterager, Jesper Rodenberg, Knud Wium Rasmussen, Jesper Bomholt, Steen C. Saabye

Tilstede: Klaus Bendixen (formand), Jørgen Vesterager, Jesper Rodenberg, Knud Wium Rasmussen, Jesper Bomholt, Steen C. Saabye Hasle Fællesråd bestyrelsesmøde: Tid og sted: tirsdag den 5/12, klokken 18.30 i mødelokalet Tilstede: Klaus Bendixen (formand), Jørgen Vesterager, Jesper Rodenberg, Knud Wium Rasmussen, Jesper Bomholt,

Læs mere

Send os en mail. Mere lokal medindflydelse sikret i hjortevildtforvaltningen. Find os på Facebook. Sådan tilmelder du dig en aktivitet

Send os en mail. Mere lokal medindflydelse sikret i hjortevildtforvaltningen. Find os på Facebook. Sådan tilmelder du dig en aktivitet Velkommen til JægerNyt nr. 11, 2016 I dette nummer af JægerNyt kan du læse nyt om den lokale medindflydelse i hjortevildtforvaltningen og om Jægerforbundets elektroniske tilmelding til arrangementer. Spørgsmål

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

JKF Varde Kommune. Aktiviteter i året. 1. Valg af dirigent (Ingolf Knudsen). 2. Beretning v. Kim Madsen.

JKF Varde Kommune. Aktiviteter i året. 1. Valg af dirigent (Ingolf Knudsen). 2. Beretning v. Kim Madsen. JKF Varde Kommune 1. Valg af dirigent (Ingolf Knudsen). 2. Beretning v. Kim Madsen. Aktiviteter i året. Jagtfeltskydning d.23-3 i Oxbøl 300 deltagere. Resultater. Dagens vindere blev: 1. Jacob Christensen/

Læs mere

Ove Jørgensen formand for Hjulby Mose Jagtselskab Søren Knudsen Nyborg Strandjagtforening

Ove Jørgensen formand for Hjulby Mose Jagtselskab Søren Knudsen Nyborg Strandjagtforening Dato: onsdag d. 24-06-15 Sted: Frisengården, Nyborg Kl.: 19.00 Mødedeltagere: Kristian Spodsberg Formand Jægerrådet - KS Claus Lykke Friluftrådet Nyborg - CL Jan Pedersen Østfyns Jagtforening - JP Steen

Læs mere

Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle.

Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. REFERAT FRA MØDE 03-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Mandag den 14. september 2015 kl. 13.00 17.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Mandag d.18. feb kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding

Mandag d.18. feb kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Møde med koordinatorer og aktivitets personer i Kreds 4 Mandag d.18. feb. 2019 kl. 18.00 Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Deltagere er: Kredsbestyrelsen, koordinatorer, Friluftsrådet,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hillerød Jagtforening

Ordinær generalforsamling Hillerød Jagtforening Tid: 21. oktober 2015, kl 19.30 Ordinær generalforsamling 2015 Hillerød Jagtforening Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød Generalforsamlingen indledtes med 1 minuts stilhed til ære for de året

Læs mere

Afbud Kenneth Madsen, stud. repr. Herning

Afbud Kenneth Madsen, stud. repr. Herning Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest 2018-2 Mødedato: 15. maj 2018 kl. 14.00-16.00 Mødested: Gl. Landevej 2, Herning Mødedeltagere: Formand Niels Viggo Malle Næstformand Henning Pedersen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Indkaldelse til generalforsamling i Svindinge Forsamlingshus Lørdag den 31. januar 2015 kl. 14.00 med følgende dagsorden. Referent Brian Petersen

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Dagsorden/referat. Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl. 19.00 Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Kredsbestyrelse: GGJ Georg Guldberg Jensen DJ Langeland, Kredsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland Bestyrelsesmøde i Kreds 7 Nordsjælland Sted: Hovedgaden 614, 2640 Hedehusene Dato: 7. september 2015 Deltagere: Marie-Louise Achton-Lyng (ML) Poul Olesen (PO) - Torben Clausen(TC)- Jens K. Jensen (JKJ)

Læs mere

Økonomidirektørforeningen, Ikast-Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast E-mail: oedf@oedf.dk - Tlf. nr. 9960 4015 - Hjemmeside: www.oedf.

Økonomidirektørforeningen, Ikast-Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast E-mail: oedf@oedf.dk - Tlf. nr. 9960 4015 - Hjemmeside: www.oedf. Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Bestyrelsesmøde torsdag 31. januar 2013 Deltagere: Flemming Storgaard, formand Ikast-Brande Kommune Alice

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Webredaktør, Lars Pultz. Kredsens hjemmeside, bad om at der fremsendes aktiviteter, artikler til hjemmesiden

Webredaktør, Lars Pultz. Kredsens hjemmeside, bad om at der fremsendes aktiviteter, artikler til hjemmesiden Referat for kredsmødet lørdag d. 17. marts kl. 8.00 på Dejbjerglund Efterskole Uglbjergvej 10, Dejbjerg. 6900 Skjern Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om Kredsens Virksomhed

Læs mere

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE Dato 2013-08-27 kl. 18.30 KREDS 6 Sted Mødedeltagere Afbud Egevangs Alle 12, 4180 Sorø Stig Egede Hansen (SEH) Hovedbestyrelsesmedlem Sven-Erik Johannesen, Formand (SJ) Jens Hovmand, Kasserer (JH) Jesper

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 17. februar 2014 kl. 18.00 i Fælleshuset Elmegården beliggende Melby Stationsvej 12 B, 3370 Melby. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Program for jagtåret

Program for jagtåret Program for jagtåret 2013-2014 På vegne af bestyrelsen Knæk og Bræk Indhold 1. Generalforsamling Torsdag d. 2. maj 2013... 3 1.1 Indkommende forslag:... 3 1.2 Kontingent:... 3 1.3 Valg:... 3 1.4 Eventuelt:...

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Fordressuren starter op på søndag d , hvor der vil være indskrivning

Fordressuren starter op på søndag d , hvor der vil være indskrivning Årsberetning 2013 Velkommen til den årlige generalforsamling. Inden jeg begynder på årsberetningen, vil jeg gerne bede forsamlingen om at rejse sig, så vi kan mindes de af vores jagtkammerater som vi har

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Der var afbud fra Jesper Blom Hansen, Kurt Rasmussen samt Anne Grethe Kramme, Stine Pagel, Mette Hardam

Der var afbud fra Jesper Blom Hansen, Kurt Rasmussen samt Anne Grethe Kramme, Stine Pagel, Mette Hardam Referat Mødedato Mandag den 11/2, 2019 kl 16.30 til 18.00 Emne Sted Deltagere Referat Grønt Råd Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn Allan Olsen, FUF. Nyt medlem Bent Conradsen, Knivholt Bilaug Betty Steglich,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Referat af VFR-møde den 20. marts 2006

Referat af VFR-møde den 20. marts 2006 Referat af VFR-møde den 20. marts 2006 Referat af ordinært VFR-møde den 20. marts 2006 Godkendt den 11. august 2006 Deltagere: Fra Vildtforvaltningsrådet: Per Ole Olesen, formand Anders Lassen, De danske

Læs mere

Velbekomme og velkommen til den årlige generalforsamling i Århus Jægerforbund.

Velbekomme og velkommen til den årlige generalforsamling i Århus Jægerforbund. Referat generalforsamling Århus Jægerforbund den 21. november 2016. Tilstede: bestyrelsen + 7 medlemmer. 1. Valg af ordstyrer. Henrik bliver valgt. Ordstyreren konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere