Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4 / Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4 / Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV"

Transkript

1 Dato: Tirsdag den 23. august 2011 Tid: kl Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4 / Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard, Marianne Lund, Dorte Frandsen, Jakob Lejland Afbud: Pia Marie Schougaard Referent: Citta Birch Dagsorden: Thomas Faber, Bjarne Skou og Kjell Kaspersen deltog fra kl til kl GF og 25 års jubilæum 2012: Sted: Holckenhavn Slot er reserveret til den 20. april Dirigent: Er på plads Fagligt indslag: Udkast til agenda var modtaget fra PwC. Dette skal justeres til, således ca. 80% kommer til at vedrøre virksomhed og ca. 20% privat/pension. Citta kontakter PwC. Underholdning: Der var enighed om underholdningen. Citta har kontakten. Vedtægtsændringer: - bestyrelsen forslår 4 stk. 2 fjernet - Bestyrelsen forslår 10 stk. 4 og 5 ændret Udkast blev gennemgået, og det blev besluttet at Citta kontakter Dansk Erhvervs juridiske afdeling. - Hvervekampagne målrettet distributører: Der er udsendt 22 hvervebreve med tilbud om gratis medlemskab i resten af Der er efterfølgende fulgt op telefonisk, men tidspunktet for igangsætning af kampagnen har ikke været hensigtsmæssig p.gr.a. sommerferien. Kluntz har sagt OK til medlemskab og vil fremsende ansøgningsskema. På opfordring fra Henrik og Jakob kontakter Citta Borg & Bigum samt ConXion. Optagelseskrav jf. vedtægterne.

2 Barbara Rombach fra menu har på Formland messen i Herning talt med adskillige ikke medlemmer og opfordret dem til at melde sig ind i BFR. Hun har derfor bedt om at få tilsendt hvervemateriale, så hun kan følge op på disse samtaler super initiativ. - Brancherelaterede spørgsmål: Lovforslag vedr. personalegoder: Multidatas (MD) fortolkning af vedtaget lovforslag vedr. personalegoder var sendt til Dansk Erhverv med henblik på at få deres vurdering af MD s forenklede fortolkning. DE vil ikke gerne blåstemple fortolkningen, da denne ikke er fyldestgørende, dog ser det ud til, at MD har fået de vigtigste pointer med. Det er vigtigt at være opmærksom på, at fortolkningen er vejledende. Ved tvivlsspørgsmål bør egen revisor kontaktes. Læger vil forbyde alle gaver fra medicinalindustrien: Apropos Reklameartikler havde fremsendt info om, at læger fremover skal takke nej, når lægemiddelkonsulenter tilbyder små gaver som kuglepenne og kalendere. Det er konsekvensen af et nyt etisk kodeks, som Lægeforeningen er på vej med, og som formentlig skal træde i kraft i august måned Citta kontakter Etisk Råd med hensyn til definering af retningslinjer. Afgift på mættet fedt: Dorte Kardel får ved henvendelse til Skat nogle svævende svar og foreslår derfor, at vi selv retter en skriftlig henvendelse til Skat. Citta har bolden. - Debat: Brancheforeningen er blevet opmærksom på, at der er ved at ske en ændring i leverandør/distributør forholdet for så vidt, at Prodir har lagt en strategi, hvor de tager direkte kontakt til slutkunder. I den forbindelse inviterede BFR Thomas Faber fra Prodir, Kjell Kaspersen fra New Wave og Bjarne Skou fra R&T Christiansen til en drøftelse af fremtiden for branchen herunder brydningspunkter samt fælles forståelse for henholdsvis leverandør-/distributørside. Mødet tog udgangspunkt i slutkunde distributør/leverandør Østen. Der handles i dag frit over landegrænser, og det opleves, at flere og flere søger sammen i nogle enheder som f.eks. Global Goods, Multinationale selskaber presser priserne, ligesom der er sket en brancheglidning, der gør det vanskeligt at vurdere, hvem der egentlig er slutkunde. Overordnet er der meget fokus på pris, og p.gr.a. finanskrisen har der været en nedgang på 30 % i profilbranchen.

3 Hvordan får vi sat mere fokus på vores branche og dermed øget indtjeningen? Stikordene hertil var: Uddannelse i BFR regi for at højne niveauet, da det ikke kræver nogen speciel uddannelse at starte op i branchen Leverandører skal være OBS på at påvirke slutkunde til at vælge et bestemt produkt Vi skal se indad og være på forkant med, hvad vi hver især kan hjælpe slutkunden med Kundens behov er det primære og ikke leverandør/distributør behov Profilbeklædning i egen virksomhed, firmalogo mv. det skal være gennemført Loyalitet - Møde med Dansk Oplagskontrol/brancherapport: Henrik og Citta skal afholde møde med DO den 13. september kl , hvor vi i fællesskab skal finde ud af, hvordan dataopsamling for branchen fremadrettet skal gribes an. Der sættes fokus på: Fælles branchekode (ikke kun kuffert engros) Det totale antal reklamegavefirmaer i DK Citta tjekker forinden samtlige medlemmers branchekoder via NNMarkedsdata. - BFR Branchedag: Afholdes den 22. september hos Menu. Bureau Veritas er på plads. Konsulent timepris er kr. 1310,- ex. moms og konsulent køretid kr. 500,- ex. moms. Hertil kommer transport efter Statens takster. 727 pris kr ,- ex. moms. Hertil kommer også transport efter Statens takster. Invitation er udsendt.

4 - EPPA: Hans Poulis fra EPPA var blevet inviteret til at deltage på vores Branchedag. Uheldigvis har EPPA også møde den 22. september med Promotürk, PSI samt flere medlemslande, hvorfor deltagelse i DK ikke er muligt. Vi er efterfølgende inviteret til at deltage i det pågældende møde i Istanbul. Fly samt overnatning betales af Tyrkiet. Vi har samtidig modtaget diverse info om optagelse som medlem. Vi deltager ikke, da det ifølge info fra Jakob ser ud til, at Hans Poulis kommer til Skandinavien i efteråret Det blev derfor besluttet, at vi forsøger at etablere et møde i DK. Klaus informerer Hans Poulis. - Regnkab/budget: Medlemsantal 57 fordelt 28 distributørmedlemmer og 29 leverandørmedlemmer. Likvider i alt kr ,77. Skyldige debitorer i alt kr Copenhagen Logo samt GTS Tryk er blevet afskrevet p.gr.a. manglende betaling af kontingent. Begge firmaer er informeret herom. Ingen skyldige kreditorer. - Profil-Gruppen: Messe: Stand er lejet og indrettes med et rødt gulvtæppe, et højt bord, 2 barstole samt lys. Endvidere vil der være et hyldesystem til brochurer etc. og 1 reklamestandere. Standen bliver fælles med profilgruppen så den totale str. er 4x2 meter samt et baglokale Citta medbringer BFR bannere, foldere, ansøgningsskemaer, vedtægter, oversigt over rabataftaler, medlemsliste, provence skål samt invitation til branchedagen den 22. september. BFR veste medbringer den enkelte stand bemanding selv. Jakob har bestilt 50 Balmain kuglepenne med BFR logo, og Dorte har bestilt bolsjer. Bemanding af stand er følgende: Tirsdag Onsdag Henrik 11:00 17:00 Dorte 09:00 13:00 Pia Marie 09:00 17:00 Marianne 13:00 17:00 Citta 09:00 17:00 09:00 17:00

5 EXPO News og evt. annoncering: Såvel udgivelse af blad og dermed også mulighed for annoncering er fortsat uklart. Ifølge de seneste oplysninger fra PG, levede det forrige blad ikke op til deres forventninger, og PG skal derfor drøfte en evt. ny udgivelse og i hvilken form på et møde den 12. september. - Næringsbrev til visse fødevarevirksomheder: Der er opstået tvivl om, hvorvidt vores branche skal have et næringsbrev. Der er flere forskellige meldinger forårsaget af flere myndigheders involvering. I forbindelse med en ny bekendtgørelse af 20. juli 2011 er Dorte Kardel OBS på sagen. Hun har derfor efterlyst et par medlemmer, som forsøgsvis skal ansøge om næringsbrev. Baze og Kaaredesign har stillet sig til rådighed. Dorte fra Baze vender tilbage med de indhøstede erfaringer, hvorefter alle medlemmer vil blive underrettet. - Fællesnordisk møde afholdt den 29. juni i Halmstad indkaldt af Evert Grahn: Henrik og Klaus deltog i dette meget positive møde. Formålet med mødet var at etablere et samarbejde mellem de deltagende landes brancheorganisationer, og hver enkelt organisation udvælger selv sin(e) repræsentanter På mødet deltog repræsentanter fra henholdsvis SBPR, SAPP, Promotion EXPO, PWA, Fronta, GOSH S/N, NBR og BFR. Det blev på mødet besluttet at nedsætte et Nordisk Profilråd. Essensen af mødet er, at der blev nedfældet nogle helt entydige punkter, som der skal arbejdes videre med. Næste møde afholdes den 30. september i Halmstad, hvor både Henrik og Klaus deltager.

6 - Videndeling: Videndeling der er udsendt i opsummeret: 20/1 Nye priser fra GLS 26/1 Er jeres elever forsikrede 26/1 Nyt digital udgave af mulighedserklæringen 09/2 Dual Use og REACH 9/3 Aktionærnyt fra Profilgruppen 17/3 Beskatning af løbetøj 17/3 NemRefusion bliver obligatorisk pr. 1. september /3 Skattefri gaver for kr ,- om året 24/3 Nye skatteregler for personalegoder 6/4 Info om det Danske Reklamemarked /4 Nyt forsøg med beløbsgrænsen for reklamegaver 6/4 Sådan kan din virksomhed selv medvirke til at nedbringe udgifterne til kontrollen 14/4 er der krav om dokumentation på køletasker? 18/4 Invitation fra Dansk Graverings Center og Nordiska Etikett Bolaget 3/5 Nye regler vedr. ferieloven 3/5 Sidste nyt om praktikpladspræmier for elever 3/5 Hvilken løn skal elever have, når virksomheden ikke har tiltrådt uddannelsesoverenskomst 4/5 Ændringer af sygedagpengeloven vedtaget af Folketinget 10/5 Info om personalegoder og kr. grænsen 13/5 Info om Afgift på fedt 6/6 Skattefritagelse personalegoder info fra Dansk Erhverv 9/6 Ny bekendtgørelse om materialer bestemt til at komme i kontakt med fødevarer 9/6 2 nye og vigtige krav på arbejdsmiljøområdet samt vigtig information om grænser for arbejdsgivers objektive ansvar 15/6 Skat på Ipads 17/6 RoHs direktivet endeligt vedtaget 17/6 Nyt lovforslag annoncerer snarligt forbud mod import og salg af varer med indhold af 4 ftalater 23/6 Multidatas fortolkning af nye regler for beskatning af personalegoder 8/7 Næringsbrev til branchen 8/7 Multidatas fortolkning af nye regler for beskatning af personalegoder - Eventuelt: Intet at bemærke - Næste møde 5/ : Afholdes den 19. oktober 2011 kl Sted aftales senere.

Sted: Holckenhavn Slot, Schur Konference Center, Hindsgavl eller Sixtus. Citta kontakter.

Sted: Holckenhavn Slot, Schur Konference Center, Hindsgavl eller Sixtus. Citta kontakter. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 3 den 28. juni 2011 Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard, Marianne Lund, Dorte Frandsen, Jakob Lejland Referent: Citta Birch Agenda: - GF og

Læs mere

Kaaredesign A/S, Gl. Holstedvej 22, 4700 Næstved

Kaaredesign A/S, Gl. Holstedvej 22, 4700 Næstved Bestyrelsesmøde BFR 2 / - 2011 Dato: Mandag den 9. maj 2011 Tid: kl. 09.00 14.00 Sted: Kaaredesign A/S, Gl. Holstedvej 22, 4700 Næstved Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard,

Læs mere

Jubilæumsgave: Der blev foretaget en revurdering af en goodie bag kontra en egentlig jubilæumsgave.

Jubilæumsgave: Der blev foretaget en revurdering af en goodie bag kontra en egentlig jubilæumsgave. Bestyrelsesmøde BFR 5 / - 2011 Dato: Onsdag den 16. november 2011 Tid: kl. 13.00 17.30 Sted: Sekretariatet, Riddergade 12, 4700 Næstved Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Jakob Lejland, Pia Marie

Læs mere

Møderne afholdes i Århus den 4. maj og i København den 6. maj. Begge dage fra kl

Møderne afholdes i Århus den 4. maj og i København den 6. maj. Begge dage fra kl Bestyrelsesmøde BFR 2 / - 2010 Dato: Fredag den 12. marts 2010 Tid: kl. 14.00 18.00 Sted: Gemini Koncept Huset A/S Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard, Dorte Frandsen, Marianne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar hos. Gemini Koncept Huset A/S

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar hos. Gemini Koncept Huset A/S Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar 2010 hos Gemini Koncept Huset A/S Deltagere: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Citta Birch Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni hos. Pia Marie Schougaard

Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni hos. Pia Marie Schougaard Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni 2009 hos Pia Marie Schougaard Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Citta Birch Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde BFR 3 / Dato: Onsdag den 12. maj Tid: kl Sekretariatet. Sted:

Bestyrelsesmøde BFR 3 / Dato: Onsdag den 12. maj Tid: kl Sekretariatet. Sted: Bestyrelsesmøde BFR 3 / - 2010 Dato: Onsdag den 12. maj 2010 Tid: kl. 14.00 18.00 Sted: Sekretariatet Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Jakob Lejland, Pia Marie Schougaard, Dorte Frandsen, Marianne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 23. januar 2009. Børsen i København

Referat af bestyrelsesmøde, den 23. januar 2009. Børsen i København Referat af bestyrelsesmøde, den 23. januar 2009 på Børsen i København Deltagere: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Marianne Lund Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Citta Birch Dagsorden: Fællesnordisk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 2. marts sekretariatet

Referat af bestyrelsesmøde, den 2. marts sekretariatet Referat af bestyrelsesmøde, den 2. marts 2009 i sekretariatet Deltagere: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Marianne Lund Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Citta Birch Dagsorden: Fællesnordisk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 28. september sekretariatet

Referat af bestyrelsesmøde, den 28. september sekretariatet Referat af bestyrelsesmøde, den 28. september 2009 i Deltagere: Afbud: Referent: Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Henrik Mikkelsen Citta Birch Dagsorden: 1. Fællesnordisk

Læs mere

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 31. marts Schæffergården. Referat

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 31. marts Schæffergården. Referat Brancheforeningen For Reklameartikler Generalforsamling Fredag, den 31. marts 2006 Schæffergården Referat 1. Valg af dirigent Søren Klein (SK), Orlik Nobel A/S blev, efter indstilling fra bestyrelsen,

Læs mere

Formandens beretning 2009/2010

Formandens beretning 2009/2010 Formandens beretning 2009/2010 Medlemstal Fælles nordisk branchesamarbejde Profilgruppen NBR Dansk Erhverv Gavekort Distributør/leverandørstatus Rabat- og samarbejdsaftaler Standard kontrakter Brancherelateret

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 47 Mødedato 7. november 2012 Referat godkendt og udsendt d. 14. november 2012 Deltagere: Anne, Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja (afbud fra Ingelise).

Læs mere

Formandens beretning 2000/2001

Formandens beretning 2000/2001 Formandens beretning 2000/2001 Først vil jeg starte med at sige velkommen til alle fremmødte samt beklage, at bestyrelsen ikke helt havde tænkt sig om, da vi planlagde generalforsamlingen, idet vi må erkende,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS)

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Deltagere: Dorrit Thorsen, Trine Hjetting, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv Fraværende:

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i BB-klubben d. 09.02.2013

Bestyrelsesmøde i BB-klubben d. 09.02.2013 Bestyrelsesmøde i BB-klubben d. 09.02.2013 Deltagere: Lisbeth, Suzette, Marina og Mette L. Fraværende: Anne Mette, Linda, Mette A. og Mette B. Referant: Mette L. 1. Opfølgning på sidste møde og opgaver.:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat d. 14. marts 2019

Referat d. 14. marts 2019 Referat d. 14. marts 2019 (Emne, indhold og beslutninger) Mødetype: Bestyrelsesmøde (langt) Sted og tidspunkt: kl. 12.00 17.00, v. Midtjysk Fysioterapi Vestergade 27. Vi mødes præcis kl. 12.00 i receptionen,

Læs mere

Dagsordenspunkt Tid Referat. Referaterne godkendt. 1) Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 5/10 og TR-mødet 26/10 /B

Dagsordenspunkt Tid Referat. Referaterne godkendt. 1) Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 5/10 og TR-mødet 26/10 /B Referat af bestyrelsesmøde d.9/11 2011. Dagsordenspunkt Tid Referat 1) Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 5/10 og TR-mødet 26/10 /B 2) Det mener FKF O/D/B v. Anja og Ane Referaterne godkendt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl. 17.15 på Tommerup Efterskole Tilstedeværende: Trine, Henning, Karsten, Jakob (med undtagelse af punkterne 1,

Læs mere

GUIDE. Sådan starter I en ny forening

GUIDE. Sådan starter I en ny forening GUIDE Sådan starter I en ny forening Udskrevet: 2016 Sådan starter I en ny forening Et formål, en bestyrelse, et sæt vedtægter og et stiftende møde - det er alt, hvad I behøver for at starte en forening.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Deltagere fra skolen: Maja

Læs mere

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Nyhedsbrev Oktober 2010 Kære kolleger og medlemmer af DSKH, Vigtigt: Hahnegal udkommer ikke mere al kommunikation foregår via mail og den nye dynamiske hjemmeside.husk

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat af FU-møde 14. december 2015

Referat af FU-møde 14. december 2015 Referat af FU-møde 14. december 2015 Referat af FU-møde 14. december 2015 Bispebjerg Hospital, kl. 11.00-17.30 Henrik Larsen, Birgit Villadsen, Anne Nissen, Tilstede Lene Jørgensen, Mogens Grønvold og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Navn og hjemsted. Formål

Navn og hjemsted. Formål VEDTÆGTER Nivå 2009 2 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Medicoindustrien. Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 2 Formål Medicoindustrien er brancheorganisationen for virksomheder, der i Danmark

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse.

Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse. 23. maj 2017 Til medlemmer af Det grønlandske Selskab Kære Medlem Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse. Beretning for

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 9. juli 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 08-2009 24. juni 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mødereferat nr. 04 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mandag den 7. maj kl.10.00 på Kerteminde Turistbureau, Hans

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Referat for skolebestyrelsesmøde Dato: 9.8.2017 Tid: 17.15-19.30 Sted: Vanløse Skoles konferencelokale Mødedeltagere: Louise, Caroline, Birgitte, Else Marie,

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde Dokumentnr. 126431/15 Sagsnr. 15/90 Referat til dagtilbudsledermøde Fredag d. 25. september 2015, kl. 9.00 11.30. Kantinen, Borgercenter Varde Afbud: Aase Heiselberg Referent: Lene Pedersen Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d. 30.9.18, kl. 15.00-17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Ib Christoffersen, Henrik Andersen, Katrine Ohlendorff, Klarskov, Lise Eriksen, Jakob Møldrup, Jette Bitsch

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen.

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen. Handelsskolernes forening af studievejledere 27/10-12: Vores forening er nu sluttet sammen med teknisk skoles og gymnasiets vejlederforeninger under navnet Ungdommens Uddannelsesvejlederforening UUVF.

Læs mere

D ANSK SOCIOLO GI FORENING

D ANSK SOCIOLO GI FORENING DANSK SOCIOLOGI FORENING Side 2 af 7 Generalforsamling i Dansk Sociologiforening 2. februar 2017 kl. 18.45 på Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Bestyrelsesmøde på Lyngåskolen, personalestuen Onsdag den 20. maj 2015 kl. 17.00-19.00 Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Referent: Dorthe Afbud: Astrid,

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 27. august 2013 kl i mødelokale 2, Årre

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 27. august 2013 kl i mødelokale 2, Årre Dato 11. juli 2013 Dok.nr. 103911/13 Sagsnr. 13/960 Ref. Kathrine Kielgast Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 27. august 2013 kl. 13.00 i mødelokale 2, Årre Deltagere: Bent Peter

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen Referat bestyrelsesmøde Torsdag d. 10. april 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. :

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. : Deltagere: Simon, Miriam, Marlene, Marianne, Allan, Catharina, Claus og Troels Dirigent: Simon. Afbud: Magnus Tidligere handlingspunkter Emne Ansvarlig og deadline Emne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag den 19. september 2011 kl. 09.00-12.00 Hotel Hilton, Kastrup, mødelokale Jorden Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september)

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 04-2015 16. april 2015 Odense Congress Center Ørbækvej 350 5220 Odense SØ Lørdag den 18. april 2015 kl. 10:00. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 07-02-17. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. Til debat Til info Til beslut. Kort beslutningsreferat 1 Godkendelse af dagsorden. 5 B Nyt fra personalet

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/ kl hos Henrik Sperling. Loddet 56, 7000 Fredericia

Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/ kl hos Henrik Sperling. Loddet 56, 7000 Fredericia Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/1-2019 kl. 10.00-17.00 hos Henrik Sperling Loddet 56, 7000 Fredericia Version 1 Afbud fra: Carsten Bøwig Deltagere: Anette Svensen. Charlotte Sneding Rohde, Henrik Sperling,

Læs mere

Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 21. september I Pavillonen Korsløkkevej 27, st. th, 5220 Odense SØ

Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 21. september I Pavillonen Korsløkkevej 27, st. th, 5220 Odense SØ Referat Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 21. september 2016 16.00-18.00 I Pavillonen Korsløkkevej 27, st. th, 5220 Odense SØ Deltagere: Jacob Michaelsen, René Bøye, Søren Damgaard, Helle Jakobsen,

Læs mere

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL)

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 4.7.2018 Kl. 19.00 23.20 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Afbud: Kate Palmquist

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Bestyrelsen Fomars Billund den 4. december 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Tid: Den 27. november 2015 kl. 11 13. Sted: Hotel Legoland konferencecentret, U2 Deltagere: Hele bestyrelsen deltog.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Henrik Fomsgaard, næstformand

Læs mere