Referat af HB-mødet den 14. juni 2003 i Middelfart

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HB-mødet den 14. juni 2003 i Middelfart"

Transkript

1 Referat af HB-mødet den 14. juni 2003 i Middelfart Hovedbestyrelsen: Knud-Aage Boesgaard (K-Aa), Jørgen Priess (JP) Torben Erlandsson (TE), Else Tams (ET) og Søren Fischer (SF). Der var afbud fra Ole Raulund og Karsten Munch. Sekretariatet: Inge Keith (IK) og Kristen Klausen (KK). Referent: Kristen Klausen. Godkendelse af HB-referat og referat fra Midtvejsmødet 0.1 HB-referatet fra 21. marts 2003 og referat fra Midtvejsmødet 22. marts 2003 blev godkendt uden bemærkninger. Forbundet 1.1 Den nye tips- og lottolov er vedtaget, og Danmarks Tankesportsforbund får i finansåret til samme beløb som sidste år fra Kulturministeriet for sidste gang. Herefter skal midlerne tildeles fra DIF. Sekretariatet tager kontakt til DIF om samarbejdsformen. Udsigten til det rigtige OL synes at være fjernt, men Mindsport-OL er netop blevet åbnet for bridgen. 1.2 Regnskabsformen blev diskuteret og sekretariatet tager kontakt til Otto Andersen for evt. at ændre regnskabsformen, inden regnskabet bliver lagt ud på nettet før næste års distriktsgeneralforsamlinger. Regnskabets nuværende form vil dog blive bevaret, idet det er udfærdiget ved forskellige krav og forslag fra repræsentanterne altså 2 forskellige opstillinger som et forsøg. Regnskabets udvikling har ikke givet anledning til ændring af budgettet for 2003, som blev udleveret på Midtvejsmødet. 1.3 Der vil på rep.mødet under beretningen blive anvendt power point til styrkelse af beretningsaflæggelsen. Et projekt gennemføres i Distrikt Nordsjælland og sandsynligvis også i Nordjylland, hvor alle distriktets klubber bliver spurgt om deres behov og vanskeligheder. Resultaterne tilgår sekretariatet til orientering og inspiration. 1.4 Netbridge v/ Thorvald Aagaard sponsorerer fremover pokalturneringen, og betalinger sker i form af et nyt pokalprogram, som i øvrigt snart er funktionsklart i version 1 (der regnes med en version 2 i luksusudgave). Til gengæld har sponsor for damedivisionen trukket sig, selv om han har fået en meget flot eksponering i sponsoratets løbetid. Copenhagen Marriott Hotel har givet tilsagn om gratis spillelokaler til slutspillet om Prins Henriks Cup den februar 2004.

2 1.5 Repræsentantskabsmødet afholdes i 2004 og 2005 igen på LO-Skolen, som er noget billigere og endda fuldt på højde med Middelfart Kursuscenter. Spørgsmål om at afholde repræsentantskabsmødet i 2005 sammen med DMugen blev droppet indtil videre. 1.6 Vi har modtaget fyldestgørende referater fra HB-medlemmer, der har deltaget i distriktsgeneralforsamlingerne. Desværre er der stadig distrikter, som har svært ved at interessere klubberne for distriktets arbejde, hvorved værdifuld dialog går tabt. Andre distrikter mønstrer stort fremmøde, og i Vestsjælland manglede kun 4 klubber til generalforsamlingen. 1.7 Christian Schmidt Pedersen, Ribe BK, er tildelt DBFs æresnål i sølv for sit uegennyttige arbejde for bridgen i Ribe. Bl.a. har CSP været drivkraft bag etablering af eget bridgehus. Sølvnålen blev overrakt på Sydjyllands generalforsamling af Knud-Erik Lindegaard bistået af Else Tams. 1.8 Forslag om at invitere nye distriktsbestyrelsesmedlemmer til Asminderød (fostret under det udvidede Midtvejsmøde i Grenå) blev ændret til, at alle distriktsbestyrelsesmedlemmer bliver inviteret til Asminderød en weekend muligvis i det tidlige forår En bus med start i Nordjylland vil samle op ned gennem Jylland og Fyn. 1.9 Vi vil anvende vores hjemmeside mere dynamisk, men vi mangler stadig en webmaster. Måske skal der anvendes adgangskode til nogle af områderne, for at synliggøre forskellen mellem medlemmer og ikke-medlemmer. Asminderød 2.1 En tiltrængt facaderenovering af Asminderødbygningen samt asfaltering af gårdspladsen er blevet udskudt til i år aht. forpagterens ferielukning. Efter disse arbejders udførelse vil ejendommen fremstå i velholdt stand. 2.2 Fra er Birgitte M. Stoltze ansat som bogholder i sekretariatet, hvor hun skal overtage Inge Keiths samt en del af Kristjan Haukssons arbejde. Birgitte har spillet bridge i ganske få år og kommer fra et job som souschef i økonomiafdelingen på Næstved Centralsygehus. Inge Keith stopper , og DBF inviterer til reception fredag den 1. august kl. 14 i anledning af Inges 25 års jubilæum. 2.3 Den længe ventede brugervejledning til klubsystemet forventes klar omkring Manualen skal foreligge i såvel papirformat som i elektronisk form. 2.4 Vi ønsker at udskifte Paradox-filerne med Interbase-filer i klubsystemet. Udgifterne hertil tages fra salgsprisen for klubsystemet til Norge, hvorved vi undgår at overskride budgettet, idet Norges også skal anvende Interbase. 2.5 Forslag til vedtægtsændringer specielt 13 og 14 - har ifølge HBrepræsentanternes rapporter fra distriktsgeneralforsamlingerne ikke været genstand for nogen debat af betydning, men på Netbridge, har et mindre antal personer søgt at analysere betydningen af forslagene, hvilket har belært os om, at vi med repræsentanternes accept bør udlægge sligt på hjemmesiden.

3 Det er vigtigt for DBF, at vi når frem til nogle rigtige vedtagelser, men det er mindst ligeså vigtigt, at der ikke kan sås tvivl om DBFs åbenhed og troværdighed. HB har bedt Peter Lilholt om at nedlægge sit hverv som dirigent under fremsættelse at vedtægtsændringerne og i stedet give repræsentanterne en letforståelig forklaring på ændringsforslagets indhold og omfang. Appelkomiteen 3.1 Appelkomiteens referat fra komiteens årsmøde blev godkendt med anerkendelse. Turneringskomiteen 4.1 Der vil blive udfærdiget en 1. udgave af et pokalprogram til den nye pokalturnering for Se også Ny udgave af forbundets turneringsprogram blev omdelt (en ny er efterfølgende modtaget i sekretariatet pr (expl. kan rekvireres af de som ikke får den tilsendt via el. post). Se også på DBFs hjemmeside under Turneringer. 4.3 Vi har nu modtaget endeligt tilsagn fra Copenhagen Marriott Hotel om afvikling af slutspillet den februar Jesper Dybdal stopper som koordinator for turneringslederne. Vi siger tak til Jesper for hans indsats og glæder os over, at han dog fortsætter i TUK Ole Vinberg Larsen fra Ballerup BK overtager koordineringsjobbet og får samtidig titlen chefturneringsleder. 4.5 TUK-FU og TUKs mødereferat fra vil foreligge senere. Medlemskomiteen 5.1 Dobbeltmedlemskab blev igen bragt op, idet alle HB medlemmer med mellemrum konfronteres med spørgsmål til emnet. HB vedtog at bede sekretariatet om at foretage nogle beregninger til brug ved næste HB møde. 5.2 Ingen kommentarer til seneste nummer af BLID nyt indeholdende nyheder og ideer til bridgelærerne. Udtagelseskomiteen 6.1 Knud-Aage informerede om, at Peter Westrup har sagt ja til at overtage jobbet som UK-formand, og at han derfor foreslås som HB-medlem. DBF har derfor takket nej til Svend Novrups tilbud om at overtage UK-jobbet i HB utrykte en stort tak til Ole Raulund for et betydeligt og flot job som UK-formand. 6.2 DBF har fået flotte og rosende takkeskrivelser fra Norge og Holland for landskamptræningen den april i Valby. Formen er anbefalingsværdig også i fremtiden.

4 6.3 Rottneros turneringen mellem de nordiske lande blev vundet af Danmark. Der blev afholdt møde i NBU, og det blev besluttet, at NM skal afvikles alene i Norge, Sverige og Danmark på skift. I Sverige 2006, i DK 2008 og i Norge Trist for Finland, Færøerne og Island, som alle gerne deltog i en 100% rotation. Vi bør drøfte det igen efter kæmpesuccesen på Færøerne. Sekretariatet arbejder videre med en analyse af omkostningerne. 6.5 Jesper Dybdal er inviteret til EM i Menton som turneringslederassistent. En flot anerkendelse af Jespers deltagelse på det internationale tu-lederkursus. DBF støtter Jespers optræden internationalt. 6.6 Referat fra Sveriges Bridgeforbund fra Rottneros blev taget til efterretning Juniorkomiteen 8.1 Juniorkomiteens arbejde har været præget af mere arbejde end forventet. Der er etableret en distriktskontaktperson, og der er sendt breve ud til alle juniorer. Juniorer kan deltage i rene juniorturneringer uden at være 100 % medlemmer af DBF men de skal registreres i DBFs juniorklub formedelst kr. 100, for hvilket beløb de modtager Dansk Bridge. Juniorkomiteen meddeler DBF-medlemmer til juniorklubben. Referatet blev taget til efterretning. 8.2 DBF er godkendt som arbejdsgiver for en militærnægter. Martin Schaltz har i denne egenskab fået ja til at arbejde i Asminderød ca. et år og skal udføre alt forefaldende arbejde, herunder muligvis også på juniorfronten. Månedslønnen er rundt regnet kr. Bridgeforlaget 9.1 Retssagen mod Bridgeforlaget anlagt af vores tidligere leverandør af bridgemateriel, Jannersten, er endnu ikke berammet, men der er afleveret såvel replik som duplik. Vores advokat oplyser, at Jannerstens sagsanlæg er meget tyndt. DBF betragter retssagen som ren chikane i stil med lignende sager, Jannersten har anlagt mod en række andre forhandlere og bridgeforbund. Jannersten er blevet totalt blacklistet af EBL. Dansk Bridge 10.1 Vi har modtaget et discounttilbud på trykning af DB, men vi har afslået, da det viser sig, at firmaet i flere år har kørt med underskud og derfor ikke er sikker som leverandør. Mesterpointkomiteen 11.1 Et fyldigt referat fra komiteen blev taget til efterretning med anerkendelse af flot arbejde.

5 Visionskomiteen 12.1 Mødereferater fra møder 24.4 og 13.5 taget til efterretning Arbejdsnotater fra det udvidede midtvejsmøde (Fremtidsværksted II) er udsendt til alle deltagere samt de personer, der var indbudt, men som ikke deltog Der er nu nedsat et PR/Marketingudvalg. Mere herom senere Et projekt baseret på klubkontakt gennemføres af Distrikt Nordsjælland. Distrikt Nordjylland har udtrykt ønske om at deltage i projektet i deres område. Visionskomiteen og HB afventer spændt resultatet Beslutningsforslag til fremlæggelse for repræsentanterne blev godkendt af HB og forelægges via power point af Knud-Aage. Bridgenævnet 13.1 Intet nyt SWAN 14.1 Der har været møde mellem Laila fra SWAN og Ib Lundby om etablering af et ramaprogram til brug på internettet og live. Der er positive forlydender om en snarlig beta-test Peter Jacobsen søger at etablere et møde i Asminderød med alle turneringslederne på SWAN for at drøfte nuet og fremtiden. Laila vil deltage. Øvrigt 99.1 Næste HB-møde afholdes søndag den 15.6 i Middelfart og herefter den kl hos Kristen Klausen privat. Regnskabet for 1. halvår fremsendes snarest og drøftes Diverse foldere, distriktsblade og avisudklip blev taget til efterretning Mødet blev hævet kl. ca Menton, 20.juni 2003 Kristen Klausen

Referat af HB-mødet den 29. november 2003 hos Kristen Klausen

Referat af HB-mødet den 29. november 2003 hos Kristen Klausen Referat af HB-mødet den 29. november 2003 hos Kristen Klausen Hovedbestyrelsen: Knud-Aage Boesgaard (K-Aa B), Jørgen Priess (JP), Karsten Munch (KM) Torben Erlandsson (TE), Else Tams (ET), Søren Fischer

Læs mere

Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 4. juni 2005 på Vejle Idrætshøjskole

Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 4. juni 2005 på Vejle Idrætshøjskole Asminderød, den 9. juni 2005 Referat fra Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 4. juni 2005 på Vejle Idrætshøjskole Deltagerliste: København: Nordsjælland: Østsjælland: Vestsjælland:

Læs mere

Asminderød, den 19. juni 2009. Referat af HB-mødet den 14. juni 2009 i Kolding

Asminderød, den 19. juni 2009. Referat af HB-mødet den 14. juni 2009 i Kolding Asminderød, den 19. juni 2009 Referat af HB-mødet den 14. juni 2009 i Kolding Hovedbestyrelsen: Per Egelund (PE), Søren Fischer (SF), Kurt Als (KA). Ole V. Veje (OVV), Tom Nørgaard (TN) og Henrik Friis

Læs mere

Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 14. juni 2003 i Middelfart Kursuscenter

Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 14. juni 2003 i Middelfart Kursuscenter Referat fra Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 14. juni 2003 i Middelfart Kursuscenter Deltagerliste: Repræsentantskabet: København: Kasper Jacobsen, Ulrik Zeeberg, Preben Thaarup

Læs mere

Referat af HB-mødet den 19. marts 2005 på Næsbylund Kro, Odense

Referat af HB-mødet den 19. marts 2005 på Næsbylund Kro, Odense Referat af HB-mødet den 19. marts 2005 på Næsbylund Kro, Odense Hovedbestyrelsen: Knud-Aage Boesgaard (KAAB), Søren Fischer (SF), Peter Westrup (PW), Else Tams (ET), Anne Mette Schaltz (AMS), Ole Vinberg

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Asminderød, den 10. april 2007 Referat af HB-mødet den 24. marts 2007 i Vejle Hovedbestyrelsen: Knud-Aage Boesgaard (KAAB), Søren Fischer (SF), Peter Westrup (PW), Ole Vinberg Larsen (OVL), Kurt Als (KA)

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2014 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32 B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2014 1. Indledning Klarup/Grenaa 6. april 2015 Revisionsprotokollatet er udarbejdet

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Asminderød, den 3. februar 2009 Referat af HB - mødet den 24. januar 2009 i Kolding Hovedbestyrelsen: Knud-Aage Boesgaard (KAAB), Søren Fischer (SF), Kurt Als (KAL). Per Egelund (PE), Tom Nørgaard (TN)

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat HB-møde Asminderød, 2. december 2010

Referat HB-møde Asminderød, 2. december 2010 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat HB-møde Asminderød, 2. december 2010 Tirsdag den 23. november 2010 kl. 12:30 17:30 på

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Asminderød, den 12. december 2006 Referat af HB-mødet den 25. november 2006 i Asminderød Hovedbestyrelsen: Knud-Aage Boesgaard (KAAB), Søren Fischer (SF), Peter Westrup (PW), Ole Vinberg Larsen (OVL),

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen.

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Preben Salling. Preben

Læs mere

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Form Herlev, 26. marts 2015 På

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Deltagere Hovedbestyrelsen København Nordsjælland

Læs mere

Beretning 2003-2004. 1. Indledning Knud-Aage Boesgaard

Beretning 2003-2004. 1. Indledning Knud-Aage Boesgaard Beretning 2003-2004 1. Indledning Knud-Aage Boesgaard Den forgangne sæson har ikke budt på markante ændringer inden for DBF s virke. Vi har i lyset af Visionskomiteens arbejde søgt at få fastlagt de tiltag

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten.

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten. Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1 Form Herlev, 30. april 2014 På

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND Referat fra distriktsseminar, 7. juni, kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard() (efterfølgende/ca. kl. 18.30,

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 53 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 12. januar 2018 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Den 11. juni 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 07-2009 10. juni 2009 Telefonmøde

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen, DFP, deltager

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Formandens beretning

Formandens beretning Formandens beretning 2016 2017. Det har været en sæson med mange udfordringer. Det gælder både på bestyrelsesniveau og i diverse udvalg. Jeg skal lige endnu engang gøre opmærksom på at årsagen til vi måtte

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 15. januar kl. 20.00 22.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Lasse, Peter, Lisemose, Jan, Jacob, Annett, Christian, Dorte B., Hans Erik, Kirsten, og Merete (referent) Desuden deltog Vivian Johnsen

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl Dagsorden: Årsmøde i UV-rugbyudvalget Søndag den 1 Juni 2003 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Aqua Quick s klubhus (På adressen Kystpromenaden (Århus havn. ved slæbestedet), 8000 Århus C) Klubber med stemmeret

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 11. december 2012 Tid: Kl. 13-15 Sted: KL-huset, lokale S-06 Afbud: Niels Højberg, Jann Hansen, Nich Bendtsen Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Hans Berthelsen, direktør

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 18.00 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AaJ), Steen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Referat af FU-møde i Bro. Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Kim Skaanning Dagsorden: 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. februar 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 12. FEBRUAR 2008 i klubbens lokaler Mollerupuvej 7 Risskov. Til stede: var

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2012 REP Bilag 3 Asminderød, 26. februar 2013

Kritisk revisionsprotokollat 2012 REP Bilag 3 Asminderød, 26. februar 2013 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2012 REP 130601 Bilag 3 Asminderød, 26. februar 2013 Indledning Vi

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Karin Kubista blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

PSA orienterede om, at forskellen mellem det tidligere forventede underskud på ca. 100 t.kr. og det realiserede på -183 t.kr.

PSA orienterede om, at forskellen mellem det tidligere forventede underskud på ca. 100 t.kr. og det realiserede på -183 t.kr. Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 19-02-2015 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ), Arni Fridriksson (AF), Peter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Klubudsendelse ved sæsonstart Den nye kamppointskala Nyt ansigt

Læs mere

Danmarks Bridgeforbund

Danmarks Bridgeforbund Danmarks Bridgeforbund Beretning 2004-2005 Maj 2005 1 1. Indledning Knud-Aage Boesgaard Ved slutningen af denne sæson står DBF over for en af sine største satsninger gennem tiderne afholdelsen af Danish

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken 10.30-16 1. Servicekonferenceudvalget: a. Rapport (bilag 1) b. Tidsskema (bilag 2) Dagsorden:

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til 09-02-2015 Forslagene til Hovedgeneralforsamlingen 2015 Forslag nr. 1: Oprindelig tekst: 19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes

Læs mere

Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 31. maj 2008

Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 31. maj 2008 Asminderød den 6. juni 2008 Referat fra Danmarks Bridgeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 31. maj 2008 Deltagerliste København: Nordsjælland: Østsjælland: Vestsjælland: Storstrøm: Bornholm: Nordjylland:

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk DM for Mixedhold Sundhedsundersøgelse Juniorlandshold til Nordiske

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg.

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Referat af: Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Der startes med spisning kl. 18.00 tilmelding påkrævet (nederst)

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland DM for klubhold 2014 Gentofte Stadion plan b s lokaler Ved Stadion 6 2820 Gentofte (afkørsel 18 på Motorringvejen Nybrovej Brogårdsvej eller afkørsel 6 på Helsingørmotorvejen) (stor P-plads overfor stadion)

Læs mere