NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation"

Transkript

1 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr årgang Oktober 2012 Hjælp os med at hjælpe andre

2 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Årligt kontingent: Personligt kr. 100,00 Hele husstanden kr. 175,00 Ved indbetaling fra en hel husstand bedes alle personer skrevet på girokortet. Offentlige tilskud er afhængige af medlemstal. Girokort for aktuelt årskontingent sendes sammen med nyhedsbrev for januar. For at have stemmeret på generalforsamlingen skal dit kontingent være betalt senest 7 dage før generalforsamlingen. Girokonto Netbank Nordjysk Humanitærhjælp er godkendt til at modtage bidrag og gaver efter ligningslovens 8A. Dette betyder, at gaver til vor organisation fra kr. 500,00 kr ,00 kan fradrages på selvangivelsen i Husk at meddele os dit cpr-nr i forbindelse med kontante bidrag. Eksempel: Bidrag til Nordjysk Humanitærhjælp 2.000,00 Bundfradrag 500,00 Fradrag på selvangivelsen 1.500,00 Praktisk hjælp i form af f.eks. skoleartikler, fodtøj o.l. modtages efter aftale med et bestyrelsesmedlem. Oversættelser dansk/russisk og russisk/dansk: Elena Oler Viktoria Mishvelia Søstjernevej 47 B Skolevej 10M, 1. sal 2650 Hvidovre 5580 Nørre Åby Telefon Telefon Svetlana Sørensen Ribsvej Skælskør Mobil Husk at give oversætteren et stykke tid til oversættelse prøv at ringe i forvejen, så de kan sige, hvornår de har tid. Når I fremsender breve til oversættelse, så vedlæg en frankeret svarkuvert. Foreningens nyhedsbrev sendes til alle medlemmer 4 gange årligt i januar, april, juli og oktober. Eventuelle indlæg modtages gerne og bedes sendt til dfagerhoej@rulmeca.com.

3 Til Orientering Kære medlemmer. Alle vore russiske venner er nu tilbage i Rusland, i alt har der været 99 børn og 8 ledere. Der var som tidligere oplyst inviteret 102 børn og 8 ledere, men desværre kom 3 børn ikke med på hold 1. Afhentningen af 2. hold russiske feriebørn gik fint, der var ikke de store problemer ved grænsen Hviderusland/Polen. Vi overholdte næsten alle tidspunkter, kun kom det til at knibe på Fyn på grund af en trafikulykke, hvilket medførte, at bussen blev en del forsinket til Aulby Fyn og Nibe Nordjylland. Et par børn blev flyttet, til nye ferieværter efter 1 uge et par udbrud af skoldkopper blev det også til i juni og juli.. Alle de russiske feriebørn har været glade for deres ophold i Danmark og fra deres pårørende (forældre, bedsteforældre og andre) er der mange kærlige hilsner og tusinde tak til alle ferieværter og sponsorer, som har gjort det muligt, at deres børn fik mulighed for at komme på ferie i Danmark og således komme ud af den forurenede zone. Ved hjemtransporten af hold 2, blev vi en del forsinket, da der opstod problemer med kompressoren i bussen, hvilket medførte 6 timers forsinkelse, da vi var på værksted i Berlin. Sommerlejren i uge 29 gik rigtigt godt. Der var 25 børn og 10 voksne til at tage sig af børnene. Børnene ankom mandag formiddag. Mor Karen og Benny stod for køkkenet. Børnene satte stor pris på den mad Mor Karen satte på bordet. Der blev bagt boller, der var lagkage (1 pige havde fødselsdag) og en masse andre gode ting blev der serveret. Vi havde igen i år besøg af Cirkus Bella Donna, en tur i Køge Legeland og selvfølgelig en tur i Bon Bon land blev det også til. Herudover var der mange aktiviteter hjemme i sommerlejren, turer til stranden, skattejagt i skoven, bagning af snobrød. Der blev afholdt fastelavn, hvor børnene var udklædt og slog katten af tønden. Vi havde besøg af spillemænd, som gjorde alt for, at børnene havde en god oplevelse.

4 En stor tak til alle jer, som brugte uge af jeres ferie, for at give alle de danske børn en skøn ferie. Den 29. september er 10 personer taget en uge til Rusland, for at besøge vore små og store venner. På bestyrelsesmøde den 2. september er det besluttet at der afholdes GENERALFORSAMLING I GLUMSØ, SÆLLAND DEN 2. FEBRUAR 2013 kl. 14:00. Dagsorden fremsendes i næste blad. Vi håber at rigtig mange af vore medlemmer vil sætte et kryds i kalenderen og fremmøde på generalforsamlingen. Der kan måske aftales samkørsel fra Jylland og Fyn tag kontakt til medlemmer af de 2 afdelinger. Er der blandt vore medlemmer, nogle personer som har lyst til at arbejde aktivt for Nordjysk Humanitærhjælp, så mød frem på generalforsamlingen og stil op som kandidat til bestyrelsen. Den 1. december afholdes der i Borup Kulturhus julemarked mellem kl. 10:00 15:00. Dette julemarked afholdes af en forening, som arbejder for at udbrede kendskabet til de fortsatte problemer efter Tjernobyl katastrofen ved byen Pripyat. Overskuddet fra dette julemarked vil gå til vore russiske Tjernobyl ramte børn. På Fyn afholdes der julemarked i Båring søndag den 25. november. Er der nogen af vore medlemmer, som har ting de vil sponsorer til disse 2 julemarkeder, så kontakt os venligst. På bestyrelsens vegne Inge Bækvang Formand Foto: Hold 2 på vej 3 chauffører og 3 fra Nordjysk Humanitærhjælp

5 BESØG PÅ SKRYDSTRUP FLYVESTATION Børn og værtsfamilier fra Sydjylland og Fyn var 11. juni inviteret til Flyvestation Skrydstrup. Fra flyvestationens side havde man tilrettelagt et program, der på alle punkter kunne tilgodese enhver russisk piges og drengs drøm om at komme tæt på store, hurtige fly og se dem i aktion. Ikke nok med at vi fik forevist både F-16 jagerfly og redningshelikopter, med grundige forklaringer på både dansk og russisk, så vi bagefter vidste, hvilke håndtag og greb, der forårsagede hvilke aktioner. Alle kom ikke bare tæt på, men så tæt, at man kunne røre ved tingene i F-16 flyet. Der blev vist og forklaret, og alle fik svar på de spørgsmål, de måtte have om hastighed, kræfter og hvilke operationer, de udførte. Alt sammen med smil på læben og med små, sjove sidebemærkninger. Derudover var vi så heldige, at et par F-16 piloter havde valgt netop denne dag til at træne deres kunnen over vore hoveder. Der var i realiteten ikke den aktion, vi ikke fik at se, og børnene var dybt imponerede af, hvordan og hvor hurtigt man kunne manø-vrere med de store jagere. Et klimaks var nok, da den ene af piloterne valgte at vise, hvordan man på kun 30 sekunder kunne stige lodret op til en højde af 10 kilometer. Sjældent har man set og hørt noget lignende. Redningshelikopteren, der ankom, mens vi var der, blev beset fra yderst til inderst. Alt redningsgrej blev vist frem og alle kom en tur ind i bugen på helikopteren, så man ved selvsyn kunne konstatere, hvordan de må være at arbejde med livsvigtige opgaver på så lille plads og omgivet af så meget teknik. De forskellige besætningsmedlemmers opgaver blev forklaret, og da vi var færdige, vidste vi, hvor betydningsfuld en del af sø-redningstjenesten disse helikoptere er.

6 Middag var nået, og efter en gang grillpølser og sodavand, indtaget i en af de store garager, var det blevet tid til vandgang. Og det i bogstaveligste forstand. Vi havde måttet søge ly for den voldsomme regn, da vi skulle spise, og mere vand fik vi, da vi skulle se flyvestationens brandbil. Et gult monster af en tankvogn. Alle, der havde lyst, fik en tur rundt på terrænet i vognen, og afslutningsvis fik vi at se, hvor hurtigt man kan tømme vognens tank, der indeholder 3,9 tons vand. Helt nøjagtigt 2 minutter varer det, og det blev gjort med en præcision, der betød, at det eneste vand, man blev ramt af, var det regnvand, der til stadighed silede ned. Dagen sluttede med en gang indendørs hockey i flyvestationens gymnastiksal. Også her blev der udfoldet stor aktivitet og engagement, så da vi midt på eftermiddagen kunne sige farvel til Flyvestation Skrydstrup, og i særdeleshed til Brian, der hele vejen havde haft os på slæb, var det med følelsen af en dag, der havde været meget ud over det sædvanlige. En stor tak til personalet på flyvestationen, og til de sponsorer, der havde sørget for, at vi også kunne få stillet sulten og tørsten. Med venlig hilsen Arne Birch, Langeskov

7 Vores allesammens formand INGE BÆKVANG fyldte d år Vi fra bestyrelsen ønsker et stort tillykke og ønsker alt godt fremover. På bestyrelsens vegne Jacob Fabrin Inge arbejder hårdt i bussen, da russerbørnene skulle hentes til Danmark.

8 BESØG AF VORES DEJLIGE RUSSERBØRN Ak! Så er der igen gået 3 uger med børn fra Rusland. I år skulle jeg have 2 små på 9 år. Det var jeg meget spændt på, men det gik utroligt godt, ikke én eneste gang var der optræk til ufred mellem dem, selvom der var meget forskel på dem. Den ene fuld af krudt den anden gad ikke røre sig ret meget. Trods regn og kulde kunne vi finde solskin til dejlige ture, friske ture til Middelfart havn og stranden. Zoo og Madsby parken samt vores årlige tur til Skrydstrup flyveplads. Den havde store oplevelser at tilbyde i år. Inde i Zoo butikken fik de lov at købe lige hvad de ville have. Der købte de en lille vindmølle og en bøtte sæbebobler. Hold fast en lykke det gjorde. Den ene løb rundt med møllen i haven og P-pladsen og den anden kunne finde et sted hvor vinden kom til hende. De var også fantastiske til at lære dansk. De 2 håber jeg at se til næste år. Med venlig hilsen Birthe Hansen, Ejby Husk at videregive navne på eventuelle potentielle værtsfamilier videre til bestyrelsen, så endnu flere børn kan få en god oplevelse i Danmark. Værtsfamilierne og oplevelserne er uundværlige for disse børn.

9 RUSSISKE FERIEBØRN JUNI 2012 Så fik vi igen besøg af to russiske feriebørn. Egor på 14 år, der er her for 5. gang og Maksim på 10 år som nu har været her tre gange. Vi har glædet os til børnene skulle komme og det er tydeligt at børnene også har glædet sig til deres besøg hos os. Da de to drenge har været her flere gange før, følte de sig på hjemmebane så snart de var kommet inden for døren. Den største af drengene taler efterhånden så godt engelsk at vi kan kommunikere om næsten ethvert emne, og han er flink til at være tolk mellem os og Maksim, som kun kan nogle få ord på engelsk. Jeg var selv med bussen til Rusland for at hente børnene. Det er rørende at blive modtaget af børnene og deres familier, når bussen fra Hjørring Turistfart ankommer til opsamlingsstederne i Klintsy og Novozybkov.

10 Alle virker begejstrede og i godt humør, selv de små på 7 og 8 år og deres familier som for første gang skal sende deres børn afsted til fremmede mennesker i et fremmed land, hvor man taler et helt andet sprog. Det får en til at tænke meget over hvor vigtigt det må være for familierne at børnene kan få dette ophold på 3-4 uger uden for det radioaktivt forurenede område. Hvem ville ellers sende sine 7-8 årige børn afsted til noget helt ukendt? Vi håber og tror, at vi får nogle dejlige uger sammen med børnene lige som de foregående år. Så mangler vi bare at vejrguderne viser sig fra en lidt pænere side, så vi får lidt mere sol og varme. Med venlig hilsen Connie og Jørgen Andersen, Herlufmagle

11 Referat fra generalforsamling afholdt 4. februar 2012 på Langeskov skole. (Vi beklager meget, at referatet ikke var med i april-udgaven, men tak for påmindelsen.) 1. Valg af dirigent. Arne Birch blev valgt, han konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Valg stemmetællere som blev Ole Pedersen og Poul Erik Nielsen. Som referent blev valgt Hanne Pedersen. 3. Af bestyrelsens beretning som formanden Inge Bækvang forelagde, fremgik det forløbne års aktiviteter russserbørn, Ole Søager gjorde opmærksom på, at oplysningerne i oplysnings- skemaerne for de enkelte nye russiske børn, skulle tages med et gran salt. Der kunne godt være sproglige misforståelser. Ellers blev beretningen godkendt. 4. Kassereren Jens Niss fremlagde det reviderede regnskab til godkendelse. Herunder bemærkede flere bestyrelsesmedlemmer, at de synes, at bestyrelsen arbejder for alt for lave omkostninger til sig selv f.eks. i kørselsudgifter. Formanden svarede at vi skal passe pengene. Regnskabet blev godkendt. 5. Fastsættelse af det kommende års kontingent. Under dette punkt blev der diskuteret en del for og imod at forhøje kontingent. Kassereren er bange for at det vil skræmme medlemmer til at gå ned til kun at betale kontingent som enlig, altså kr.100 i stedet for kr. 175 som dækker en hel familie. Enden på diskussionen blev at det blev vedtaget at forhøje kommende års kontingent til 150,00 for enkelt persons kontingent og til kr. 225,- for familiekontingent. Der har ikke været kontingentforhøjelse i mange år. Under dette punkt var der et medlem som syntes, at vi ikke gør reklame nok for os selv som forening. Hvilket naturligvis blev kraftigt imødegået fra flere sider, da vi netop i det forløbne år har haft særdeles meget presse på. Formanden understregede netop den fine række udsendelser på radioens p4, som stadig ligger som et link på vores hjemmeside, samt adskillige artikler i ugeblade. Der kunne kort sagt ikke være gjort mere. Der fremkom også(igen) et spørgsmål om, om det ikke var nemmere (billigere) at lade børnene flyve. Hvilket vi fra bestyrelsen side kunne afvise, da det er godt undersøgt.(og prøvet, tidligere.)

12 6. Bestyrelsen fremlagde rammeplan og budgetoverslag for det kommende års aktiviteter som blev godkendt af generalforsamlingen. 7. Under indkomne forslag, var der kommet 3 følgende: Forslag fra afd. Fyn om at afholde generalforsamlingen på Fyn hvert år. Dette forslag blev trukket tilbage, da John Borch lige som i det foregående år fremsatte sit forslag om, at vedtægten for afholdelse af generalforsamling burde ændres til: at generalforsamlingen altid skal holdes midt i landet, (Fyn) og ikke som nu, skiftevis i Nordjylland Fyn og Sjælland. Jens Niss understregede igen, at han havde været med til at vedtage vedtægten at skifte mellem de 3 landsdele, fordi det betød meget for medlemmerne i Nordjylland, at den også blev holdt deroppe, hvert 3. år. Der blev afholdt skriftlig afstemning og forslaget fik heller ikke denne gang 2/3 flertal, som det skal have for at blive godkendt, når der er tale om en vedtægtsændring. 8. Det sidste var et forslag om fjernelse af betaling på kr. 500 for 1. geninviterede russerbarn og/eller fjernelse af betaling på kr. 250,-for følgende børn. Da det ikke fremgik tydeligt, om medlemmet Ellen Arenholdt mente, det var fjernelse af både de kr.500,00, og kr kr. eller om, det skulle gratis at gen invitere børn, blev forslaget afvist. Under punkt 2, fra det samme medlem, blev der forespurgt om, hvis det russiske barn kommer til skade under opholdet, eller forvolder skade, er der så en forsikring, der dækker? Hertil svarede Jens, at der foreligger en forsikring på dette område. 9. Under valg til bestyrelsen: Jørgen Andersen blev genvalgt, Hanne Pedersen blev genvalgt, John Borch ønskede ikke genvalg. I stedet blev Jacob Fabrin, Taulov valgt til bestyrelsen. 10. Bestyrelsessuppleanter: Som 1. suppleant blev Rikke Knudsen, Taulov valgt samt som 2. suppleant Didde Lyneborg. 11. Som interne revisorer blev Ole Søager og Arne Birch valgt. Som revisorsuppleanter blev Peder Fribo og Ruth Lorentsen valgt. 12. Som statsautoriseret revisor valgtes Kresten Hyldahl. 13. Eventuelt var der ikke særlige spørgsmål at diskutere, da disse var ordnet undervejs. Generalforsamlingen blev hævet og dirigenten takkede for god ro og orden.

13 På billedet ses Alexander, der overrækker en flaske til dagligvarebutikken Liva Kolding. Både sidste år og i år, har de sponsoreret pølser, til Skrydstrup turen Foto: Pige er fra den danske sommerlejr, hvor der også blev afholdt fastelavn.

14 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation FORMAND: NÆSTFORMAND KASSERER: Inge Bækvang Jørgen Andersen Jens Niss Hemmingsvej 52 Engvej 27 Binderupvej Karise 4160 Herlufmagle 9240 Nibe Tlf Tlf Tlf SEKRETÆR: BEST.MEDLEM: BEST.MEDLEM: Hanne Pedersen Gerd Fuglsang Jonna B. Krabsen Engvej 74 Faxevej 1 Kløvervej 4 - Egense 4160 Herlufmagle 9220 Aalborg 9280 Storvorde Tlf Tlf Tlf ho.ped@post.tele.dk gerd@aol.dk jonnas@mail-online.dk BEST.MEDLEM: SUPPLEANT SUPPLEANT Jacob Fabrin Rikke Knudsen Didde Lyneborg Taulov Kirkevej 59 Taulov Kirkevej 59 H/F Lilletoften Fredericia 7000 Fredericia 5260 Odense S Tlf Tlf jacobfabrin@gmail.com jacobfabrin@gmail.com AFDELING JYLLAND Alis Jensens Jens Niss Jonna B. Krabsen 6000 Kolding 9240 Nibe 9280 Storvorde Tlf / Tlf Tlf alisbaumann57@hotmail.com grethe@niss.dk jonnas@mail-online.dk AFDELING FYN Bente og Peter Fribo Arne Birch Lajla og Benny Lindenborg 5466 Asperup 5550 Langeskov 5500 Middelfart Tlf Tlf Tlf fribo@dbmail.dk arnebirch@hotmail.com lajla.lindenborg@gmail.com Rikke og Jacob Fabrin Ellen og Vagn Pedersen Pia og Søren Knappendrup 7000 Frederica 5560 Aarup 5560 Aarup Tlf Tlf Tlf rik@mail.dk ellenpedersen51@gmail.com piaknappendrup@hotmail.com AFDELING SJÆLLAND OG ØERNE Anni og Frank Toftum Nina Jensen Hanne og Ole Pedersen 4171 Glumsø 4171 Glumsø 4160 Herlufmagle Tlf / Tlf Tlf toftum@ .dk ninalykke@turbopost.dk ho.ped@post.tele.dk I. Bækvang/P.E. Nielsen Connie og Jørgen Andersen 4653 Karise 4160 Herlufmagle Tlf Tlf ingebaekvang@gmail.com conniejorgena@mail.dk

15 KALENDEREN 2012 SEPTEMBER 29. september Tur til Rusland NOVEMBER 25. november Julemarked Båring DECEMBER 1. december Julemarked Borup Kulturhus FEBRUAR KALENDEREN februar Generalforsamling OBS!! Deadline for indlæg til januar-blad er 12. december Indlæg bedes sendt til: Dina Fagerhøj Runddyssevej Roskilde Mail: dfagerhoej@rulmeca.com

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 2 19. årgang April 2012 Hjælp os med at hjælpe andre! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt kr. 100,00 Hele husstanden kr. 175,00 Ved indbetaling fra en hel husstand bedes alle personer skrevet på

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 23. årgang Januar 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 21. årgang Januar 2014 20 års fødselsdag! Hjælp os med at hjælpe andre NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk Årligt

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 24. årgang Januar 2017 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 20. årgang Januar 2013 Hjælp os med at hjælpe andre! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 22. årgang Januar 2015 Hjælp os med at hjælpe andre sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 3 23. årgang Juli 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP En landsdækkende organisation Nr. 2 20. årgang April 2013 Hjælp os med at hjælpe andre Side NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent:

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 4 20. årgang Oktober 2013 Hjælp os med at hjælpe andre NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt:

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! Side. 1 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk Årligt kontingent:

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 3 20. årgang Juli 2013 Hjælp os med at hjælpe andre NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt:

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 4 21. årgang Oktober 2014 Hjælp os med at hjælpe andre sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl Hotel Viking. Beretning 2015

Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl Hotel Viking. Beretning 2015 Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl. 14.00 Hotel Viking Velkomst: Formand Ole Nøhr bød velkommen til de 60 fremmødte(41 medlemmer) Pkt. 1: Valg af dirigent Merethe Tølbøll blev valgt

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2012 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia.

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. dan sl< t æk l< e m an ds I auq M Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 22 virksomheder Michael

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC-T.E.C. Klub Danmark 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemmer 4. Eksklusion 5. Generalforsamling 6. Ekstraordinær generalforsamling 7. Beslutninger

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere