Referat fra sommerhusgrundejermødet 11/8-2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra sommerhusgrundejermødet 11/8-2012"

Transkript

1 Referat fra sommerhusgrundejermødet 11/ Velkomst Formanden for Miljø- og klimaudvalget Annelis Stamm bød velkommen til de ca. 150 fremmødte sommerhusgrundejere i Vig Forsamlingshus, hvortil mødet i al hast var flyttet, på grund af branden i Vig hallerne. Klima og energi Annelis Stamm Fortalte fra Miljø- og klimaudvalgets arbejdsmark. Hun fortalte temmelig indgående om arbejdet med klima og energitilpasninger, som kommunen løbende arbejder med. Hun fortalt bl.a. at kommunens olieforbrug er reduceret med over 55% siden 2009, hvor man gik i gang med at udfase oliefyrene i de kommunale ejendomme. Fremtidsplanerne er bl. a., at man er ved at etablere såkaldte energilandsbyer, hvor man starter i Stenstrup med et offentligt møde den 16. august Her er også sommerhusbeboerne meget velkomne. Der vil snarest blive annonceret efter kandidater til energilandsby nr. 2 og her kunne også et sommerhusområde være aktuelt som deltager. Til sidst i dette afsnit blev omtalt de klimatilpasningsplaner, som kommunen skal have klar inden udgangen af 2013, som skal hjælpe borgere og erhvervsliv til at planlægge for kommende klimaændringer og udpege risikoområder i kommunen. Vandløb grøfter og dræn og beskæring Annelis Stamm gik herefter over til lidt mere praktiske problemer. Hun fortalte, at kommunen modtager mange henvendelser om problemer med vandløb og dræn, og hun redegjorde kort for lovgivningen på området, der i store træk går ud på, at vedligeholdelse af vandløb, grøfter og dræn påhviler bredejerne, bortset fra de offentlige vandløb, der er kommunens forpligtelse. Kommunen er også vandløbsmyndighed, og hvis der opstår tvistigheder om vedligeholdelsen, er det her man kan henvende sig. Hun opfordrede dog til, at man først og fremmest snakker med naboen, og søger at få konflikter bilagt i mindelighed. Der er udarbejdet forskelligt materiale om vedligeholdelse og registrering af dræn og vandløb. Det kan findes på kommunens hjemmeside under: Også beskæring langs veje og skel modtager kommunen mange henvendelser om, ikke mindst fra sommerhusområderne. Det er grundejernes forpligtelse at sørge for, at bevoksningen ikke rager ud over skellene mod vej, både for- og bagskel. Beskæring er vigtig for, at renovationsbiler og redningskøretøjer kan komme frem, og kan i sidste ende betyde, at der ikke hentes skrald eller at menneskeliv og ejendom går tabt. Reglerne om beskæring findes i hæftet Den lille Grønne side 27 og kan findes på nedenstående link på kommunens hjemmeside:

2 Odsherred Forsyning Kloakering m.v. Afdelingsleder Sascha Boserup fra Odsherred orienterede herefter om den overordnede kloakeringsplan for Odsherred, hvorefter der i løbet af de næste 30 år skal kloakeres sommerhuse og bygges et nyt stort renseanlæg ved Tengslemark. Sascha Boserup fortalte om de erfaringer, man efterhånden gør sig med det store projekt og måtte konstatere, at den lagte tidsplan ikke helt holder, fordi der ikke kan arbejdes i ferieperioder og hvis vinteren bliver for streng. Det vil betyde en mindre forskydning i tidsplanen, der forventes revideret i starten af Alle berørte ejendomme vil som hidtil blive adviseret med et brev og en informationsbrochure inden opstarten i deres område. Der afholdes også offentlige møder for lodsejerne. Spørgsmål fra salen: Konkret forventes det, at Hov Vig (mindre område) vil kunne kloakeres i 2014, alt efter, hvordan afvandingsprojektet derude forløber. I den forbindelse blev det nævnt, at der afholdes et stort lodsejermøde den 15. september 2012, hvor planerne for afvandingen vil blive fremlagt. Får lodsejerne besked, når kloakken er klar til at blive ført ind på den enkelte ejendom. Svar: Ja, lodsejerne får en tilslutningstilladelse og en regning på omkring kr. (tilslutningsbidrag), når alt er klart. Er 3. etape færdig? Svar: Ja Koordinationsudvalget (sommerhusgrundejernes repræsentation i SOL) Formanden for Koordinationsudvalget Hans Glendrup indledte med at takke kommunen for et godt samarbejde i det forløbne år. Han omtalte herefter nogle af de emner, der navnlig havde optaget Koordinationsudvalget i året løb: Først og fremmest konstaterede han med tilfredshed, at den sommerhusafgift på 200 kr. pr. ejendom, som kommunen i forbindelse med frikommuneforsøget havde bedt Indenrigsministeren om at godkende, var faldet til jorden. Planerne om grusgravning i Jyderup skov havde mødt stor folkelig modstand, og også kommunen havde efter lidt tøven bakket op om, at dette graveområde skulle udgå af Regionens planforslag, hvilket nu er sket. Grusgravning midt i et attraktivt sommerhusområde var ikke sagen. Der har været mange indbrud i sommerhuse, og Koordinationsudvalget hilser med tilfredshed, at der nu laves en kampagne til forebyggelse af disse. Hans Glendrup mener, at kloakeringsarbejdet forløber nogenlunde, og Koordinationsudvalget har koncentreret indsatsen om at få en repræsentation i Odsherred Forsynings bestyrelse.

3 Man har rettet henvendelse til miljøministeren, der mener, at det er en god idé, men selskabet har ingen pligt til at optage interessegruppers repræsentanter. Der har været problemer med skorstensfejning nogle steder. Det ligger nu klart, at kommunen ikke umiddelbart har noget med skorstensfejningen at gøre, men blot opkræver bidraget for skorstensfejningen. Kommunen har udvirket, at der afholdes et møde mellem nogle repræsentanter fra Koordinationsudvalget og skorstensfejermestrene i september. Det er et problem nogle steder, at der opstilles uindregistrerede campingvogne og containere på ubebyggede sommerhus grunde. Koordinationsudvalget ønsker at mødes med Seas/NVE omkring den indflydelse som valgte repræsentanter i deres repræsentantskab. Det er Koordinationsudvalget indtryk, at repræsentantskabet ikke har indflydelse på de væsentlige punkter som prispolitik, investeringer og udbygningsplaner. Politiet ved vicepolitikommissær Søren Højsgaard Søren Højsgaard indledte med at omtale den kampagne mod indbrud i sommerhuse, der er i gang i et samarbejde mellem politiet og kommunen. Der er udarbejdet en brochure, som udsendes til alle fastboende i sommerhusområderne. Kampagnen går i alt sin enkelthed ud på, at alle, fastboende som sommerhusgæster, skal holde øje med mistænkelig og anderledes opførsel hos personer i områder. Der opfordres meget til at lave aftaler om nabohjælp, og sidst men ikke mindst at dele viden med politiet. Hellere en opringning for meget end én for lidt. Søren Højsgaard fortalte om et konkret eksempel, hvor en opringning havde hjulpet med til optrevling af en meget stor sag. Det kan konstateres, at tyvene går efter ALT fra tv og elektronik til færdigmonterede køkkener og mad. Det ser ud til, at kurven for indbrud er ved at knække, der er konstateret et fald i anmeldelserne fra 2011 (der var meget højt) til Håbet er, at kampagnen vil kunne nedbringe antallet af indbrud endnu mere. Spørgsmål fra salen: Vedrørende opkald på 114 En spørger havde oplevet, at der ved opkald til 114, hvor man ønskede at anmelde et indbrud hos naboen, der var bortrejst, var blevet spurgt om CPR-nr. på vedkommende nabo. Er det proceduren? Svaret er nej, det skal selvfølgelig være muligt at anmelde ulovligheder uden at skulle oplyse CPR-nr. på forurettede. Men det hjælper selvfølgelig, hvis man har et navn og adresse på vedkommende, så skal politiet nok selv ordne resten. Må man opstille videoovervågning på egen grund? Svaret er ja, kameraet må dog ikke optage billeder ud over egen ejendom, f.eks. ikke af offentligt vejareal.

4 Er man enig i, at skraldespande skal sættes tilbage på plads, så de ikke indikerer, at her er ingen hjemme? Svar, det er klart bedt at stille på plads, men det er faktisk et spørgsmål mellem renovatøren og grundejeren, ikke for politiet. Kommer politiet ud til sommerhusene, når der er en anmeldelse af et indbrud? Svar: Som udgangspunkt er det besluttet, at der ikke rykkes ud til indbrud i sommerhuse, når forbrydelsen er begået og tyven er væk. Dette er en overordnet ressourcevurdering. Hvis indbruddet er i gang (og man har ringet 112) eller der er særlige forhold, som taler for en udrykning, kommer politiet Efter pausen var borgmester Thomas Adelskov kommet til stede. Han havde været ude at forrette bryllupper og skulle efter sit indlæg videre i samme ærinde. Frikommuneforsøg og udvikling Odsherred. v/borgmester Thomas Adelskov Borgmesteren startede med kort at omtale branden i Vig-hallerne, og kunne bekræfte, at hallen heldigvis var fuldt forsikret. Spørgsmålet er så, hvad der skal ske nu. Det tages der fat på mandag den 13. august, hvor et første møde mellem Kommunen og Initiativgruppen bag multihalplanerne i Vig finder sted. Samme dag tager politiets teknikere i øvrigt fat på at fastlægge brandårsagen. Thomas Adelskov gik herefter over til at fortælle om frikommuneforsøget. Han lagde ikke skjul på, at han indtil videre er noget skuffet over de tiltag, som kommunen har fået lov eller snarere ikke fået lov til at gennemføre som frikommune. Vi har fået afslag på det meste, ingen sommerhusafgift (og dermed ingen turismepulje), ingen gratis offentlig transport. Der arbejdes videre med en mindre ambitiøs omlægning af trafikken til bl.a. mindre busser, og vi undersøger om den offentlige transport kan gøres billigere for udvalgte grupper. Med hensyn til Udvikling Odsherred fortalte borgmesteren om den sammenlægning af Odsherreds Erhvervsråd og Odsherreds Turistråd, som nu bliver gennemført for at fremme samarbejdet. Også Landbruget kommer med i denne organisation. Til formand for Udvikling Odsherred er udpeget tidl. formand for Folketinget Thor Petersen, der også bliver formand til GeoPark Odsherred, som henlægges under Udvikling Odsherred. Borgmesteren venter sig meget af det nye samarbejde og af GeoPark Odsherred, der også får ekstra midler at arbejde med. Det første store projekt under denne hat er den såkaldte Højderygssti, der er under planlægning i samarbejde med de berørte lodsejere. Spørgsmål fra salen: Forslag fra Ole Petersen om at danne grøftelav og beskæringslav, der så kan anvende de mange arbejdsløse til at varetage arbejdsopgaverne.

5 Svar: Det kan ikke lade sig gøre at sende folk ud på disse opgaver umiddelbart. Der kræves uddannelse af de pågældende for at kunne udføre opgaverne. Der blev fra salen udtalt stor ros til Gry Jensen på vandløbskontoret for hendes arbejde. Langt den bedste vil har haft. Stor applaus fra salen. Steen Larsen spurgte om budget 2013, hvor kommunen nu har fået udmeldingen om den kommunale udligning? Svar: Borgmesteren udtrykte stor beklagelse over, at det ser ud til at kommunen kommer til at mangle omkring 32 mio. i forhold til det, der tidligere var meldt ud fra ministeriet. Vi har dog stadig en del uafklarede ansøgninger om forskellige særbevillinger til særligt vanskeligt stillede kommuner. Der ventes svar på disse med udgangen af august, hvorefter politikerne kan tage fat på at færdiggøre budgettet 4. september Bliver Rute 21 færdig før tid? Borgmesteren oplyste, at Vejdirektoratet regner med, at man bliver færdig i 3. kvartal 2013 (mod tidligere 4. kvartal). Kan der ikke i GeoPark-regi asfalteres bedre, der er mange hullede biveje. Svar: Vi forsøger så godt som muligt at finde midler til asfaltreparationer. Det går fremad, men der er stadig et stykke endnu. Lars Gudmandsen SAGT spurgte om kommunens indstilling til de udpegninger af havvindmølleområder, der er udsendt i høring? Svar: Kommunen anser ikke Nyrup Bugt som egnet til havmølleplacering, men arbejder med at finde alternative områder, da man ikke er imod havvindmøller- tvært imod. Mobilnet ved produktchef Jakob Lind TDC Jakob Lind startede med at pointere, at han af gode grunde kun kunne fortælle om TDCs projekter og forhold. Han startede med at fortælle om dækningen, som den er i dag, og erkendte, at der er en del områder, hvor det mobile net ikke virker tilfredsstillende. Han påpegede derefter, at der er påbegyndt en forøgelse af kapaciteten, men at der i spidsbelastningsperioder er mange om at dele frekvenserne, med deraf følgende længere svartider. Han omtalte herefter den nyligt afholdte auktion, hvor Staten har udbudt en række sendefrekvenser. TDC har erhvervet 10, men med den klausul, at der skal ske en udbygning inden udgangen af 2015 for en lang række postnumre. Disse omfatter stort set hele Odsherred, så vi skulle kunne se frem til klare forbedringer af mobildækning m.v. i de kommende år, i hvert fald for så vidt angår TDC.

6 Spørgetid: Vedrørende hegn mod offentlig vej. Der er rejst et højt (støj)hegn ud mod Lyngvejen mellem Nykøbing og Rørvig må man det? Svar: Dette er en hegnssynssag. Der træffes afgørelse ud fra estetiske og trafiksikkerhedsmæssige kriterier. Da sagen er principiel, er der formentlig efterfølgende grund til at se på et kommunalt administrationsgrundlag, så der fastlægges nogle retningslinjer for opsætning af hegn mod offentlig vej. Kommunen leverer ikke længere kompostorme? Svar: Det er korrekt. Men komposten vil fortsat blive omsat, det tager blot lidt længere tid. Vil Kommunen tage et initiativ til, at vi på rute 225 mellem Rørvig og Nyk. Sj. får en vejbelægning af støjdæmpende asfalt? Svar: Kommunen er lidt tilbageholdende med at anvende støjdæmpende asfalt, da det er dyrere end almindelig asfalt og noget mindre slidstærkt. Vil Kommune og Politi tage initiativ til en generel fartgrænse på 60km/t på en længere strækning, end den korte distance ved Lyngkroen/Spar købmanden? (F. eks. fra Rørvig byzone slutter og til Skærbyvej). Svar: Der er ikke umiddelbart nogle planer om at sænke hastigheden på en større del af strækningen, men spørgsmålet tages op i færdselssikkerhedsudvalget. Spørgsmålet om uindregistrerede campingvogne og containere på tomme sommerhusgrunde? Svar: Efter en nylig lovændring er der ikke længere anmeldelsespligt til kommunen af småhuse under 35 m 2. Det bevirker, at der nu kan opstilles mindre bygninger herunder campingvogne og containere på sommerhusgrunde og betegne disse som udhuse. Kommunen har ingen mulighed for at forbyde dette, hvis bygningerne i øvrigt ikke er til fare for andre. Vil kommunen evt. mod betaling påtage sig at opkræve vejbidrag for grundejerforeningerne? Dir. Torben Grave oplyste, at det har kommunen kun mulighed for, hvis der etableres et vejlav. Grøftelav er der ikke mulighed for i den forbindelse.

7 Er det ikke muligt for kommunen at beskære langs Lyngvej, hvor cykelstien er helt umulig af færdes på? Svar: Kommunen har kun mulighed efter lovgivningen til at beskære på ejers regning når hele den administrative proces med breve og påbud er kørt igennem. Det foreslås, at der afholdes 3 møder for sommerhusgrundejerne så man bedre kan diskutere lokale forhold. Forslaget tages med på næste SOL møde, hvor det tidligere har været debatteret. Det blev nævnt, at besøgende på Korevlerne i enkelte tilfælde er blevet angrebet af køerne hvad vil kommunen gøre ved det? Kommunen anser den opsatte skiltning om regler for færdsel på Korevlerne for tilstrækkelig. Problemer med køer på Korevlerne drejer sig først og fremmest om hunde (løse), hvilket ikke er tilladt. Afslutning Annelis Stamm takkede for god ro og orden og for at man havde været overbærende med de trange pladsforhold.

Referat af Sommerhusgrundejernes årsmøde den 9. august 2014, Vig Forsamlingshus

Referat af Sommerhusgrundejernes årsmøde den 9. august 2014, Vig Forsamlingshus Referat af Sommerhusgrundejernes årsmøde den 9. august 2014, Vig Forsamlingshus 1. Velkomst ved borgmester Thomas Adelskov Borgmesteren Thomas Adelskov bød velkommen til årsmødet. Borgmesteren orienterede

Læs mere

Nyhedsbrev April 2013

Nyhedsbrev April 2013 Fra Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Sommerhusområderne i Dragsholm. Nyhedsbrev April 2013 Til: Grundejerforeningerne, der er medlem af Sammenslutningen. Samarbejdet i Odsherred Indledningsvist

Læs mere

Arealdrift Dato... : Ref... : ANTOR. R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje

Arealdrift Dato... : Ref... : ANTOR. R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Arealer og Ejendomme Journalnr. : 05.02.00-G01-72-18 Arealdrift Dato... : 24.08.2018 Ref.... : ANTOR R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje

Læs mere

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred Referat GRO - Grønt Råd Odsherred Dato 30. november 2011 Tidspunkt 17:00 Sted Administrationscenter Fårevejle, Til stede Annelis Stamm, Rudy Rune, Carl Henrik Haagensen, Ole S. Hansen, Peter Post Hansen,

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Årsmøde for formændene for sommerhusgrundejerne i Odsherred - Lørdag den 8. august 2015 Program Tidspunkt Aktivitet 10.30 10.40 Velkomst

Læs mere

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou.

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou. Punkt 12. Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou. 2011-18446. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at forslag om ændring af kommunens spildevandsplan offentliggøres

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014

Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014 Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014 Indledning Det har været med store vejrbegivenheder: 2 storme i oktober og december. Men ikke rigtig nogen vinter og sne. Stormene har påvirket

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou

Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou Velkomst og indledning v/forsyningsvirksomhederne, Knud Sloth Forhistorie/baggrund v/teknik- og

Læs mere

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 1. Brugerrepræsentanter i bestyrelsen for Odsherred Forsyning A/S I oktober 2010 kom der lovkrav til alle landets kommunalt ejede forsyningsselskaber (aktieselskaber) om, at

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

TILLÆG NR. 5 TIL SPILDEVANDSPLAN ÆNDRINGER AF TIDSPLAN FOR SOMMERHUSKLOAKERING

TILLÆG NR. 5 TIL SPILDEVANDSPLAN ÆNDRINGER AF TIDSPLAN FOR SOMMERHUSKLOAKERING Natur, Miljø og Trafik TILLÆG NR. 5 TIL SPILDEVANDSPLAN 2014-2018 ÆNDRINGER AF TIDSPLAN FOR SOMMERHUSKLOAKERING Offentliggørelse og vedtagelse Forslag til tillæg nr. 5 til den gældende spildevandsplan

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2008 / 2009 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2008 samt 2 i foråret 2009, samt møde i november med Teknik og Miljøforvaltningen

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012

Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012 Orienteringsmøde Hals Skole 13. november 2012 om forslag til ændring af Aalborg Kommunes spildevandsplan for sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 2 omfattende området ved Kattegatvej m.fl. til Bisnapvej

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN AF 1965 ØSTRE LYNG NYKØBING SJÆLLAND

GRUNDEJERFORENINGEN AF 1965 ØSTRE LYNG NYKØBING SJÆLLAND Formandens Beretning som afgivet på generalforsamlingen søndag den 1. juli 2018 på Lyngkroen Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig således: Formand: Birthe Riddersholm Sekretær:

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Her bringes en overordnet orientering om mødet den :

Her bringes en overordnet orientering om mødet den : Kære alle 31.08.2017 Vedr. Havvindmøllepark Lillebælt Syd borgermødet den 29.08.2017 Den 25.08.2017 sendte vi en orientering om den planlagte havvindmøllepark mellem Als og Helnæs og borgermødet i Torø

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig UDKAST REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig UDKAST REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Mødet afholdt 12. maj 2013 09:30 12:30 på Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland Dagsorden (Vedlagt) Deltagende Medlemmer (Vedlagt) 1. Valg af dirigent: Forretningsudvalget foreslog Steen Bakhøj

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Velkommen til Sommerhusforeningen

Velkommen til Sommerhusforeningen Velkommen til Sommerhusforeningen Bestyrelsen i Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand vil gerne byde jer hjertelig velkommen i vores sommerhusområde. Vi håber I må blive glade for at være

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Formandens beretning om Grundejerforeningens virksomhed 2014/2015:

Formandens beretning om Grundejerforeningens virksomhed 2014/2015: Formandens beretning om Grundejerforeningens virksomhed 2014/2015: Velkommen til årets generalforsamling i Næsgårdens Grundejerforening. Så er den første periode som formand gået, og jeg vil gerne udtrykke

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 19. juni 2011 kl 09:00 Rørvig Sognegård, Søndervangsvej 45, 4581 Rørvig Deltagere se vedlagte liste. Referat:

Læs mere

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - maj 2015 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger

Læs mere

1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til årsmødet.

1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til årsmødet. Referat af årsmøde for sommerhusgrundejerne den 8. august 2015 1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til

Læs mere

Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere 2010

Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere 2010 Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere 2010 Dato 23. september 2010 Tidspunkt 16:00 Sted Administrationscenter Fårevejle - Til stede Rudy Rune, Gitte Hededam, Helge Fredslund, Jørgen Revsbech

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Referat fra generalforsamling den 27/5 2018 i Hevring forsamlingshus. Der var 35 stemmeberettigede fremmødt. 1. Einar Andersen blev foreslået og valgt til dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Ordinær generalforsamling den 18. maj 2019. Formandens beretning for perioden maj 2018 til maj 2019 1. Bestyrelsen. Bestyrelsen har i perioden indtil den 1. februar

Læs mere

Dagsorden for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 Forhistorie/baggrund - Forudsætninger for vort arbejde

Dagsorden for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 Forhistorie/baggrund - Forudsætninger for vort arbejde Dagsorden for møde med grundejere i delområde 2 i sommerhusområdet Hals-Hou, februar 2012 1. Forhistorie/baggrund - Forudsætninger for vort arbejde o Byrådsbeslutninger mv. o Miljømæssig begrundelse 2.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I HORNBÆK. 17 deltagere: Jimmy og Kirsten, Hindb.7; Martin Hindb.8; Inger, Tran.13; Merle,

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 11/8 2018

Referat fra Generalforsamling 11/8 2018 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ad 1) Dirigent: Pernille Heegaard Referent: Henriette Mikkelsen Stemmetællere: Flemming Mikkelsen Flemming Knudsen Torsten Johansen 2) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 5. marts 2017

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 5. marts 2017 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 5. marts 2017 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling d. 29.06.2013 Alf Jacobsen blev valgt. Han takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet,

Læs mere

Tillæg nr. 4 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Ændret tidsplan for sommerhuskloakeringen, samt områder i det åben land

Tillæg nr. 4 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Ændret tidsplan for sommerhuskloakeringen, samt områder i det åben land Forslag til Tillæg nr. 4 til spildevandsplanen 2014-2018 for Odsherred Kommune Ændret tidsplan for sommerhuskloakeringen, samt områder i det åben land 1. december 2016 Offentliggørelse og vedtagelse Forslag

Læs mere

Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by

Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by Program for borgermødet 1. Velkommen ved Tina Tving Stauning. 2. Hvad er en lokalplan? Hvorfor en ny lokalplan? Og hvordan

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Nyhedsbrev fra SAGT og Koordinationsudvalget for Sammenslutninger af fritidshusejere i Odsherred Kommune - KSO/SAGT

Nyhedsbrev fra SAGT og Koordinationsudvalget for Sammenslutninger af fritidshusejere i Odsherred Kommune - KSO/SAGT April 2012 Nyhedsbrev fra SAGT og Koordinationsudvalget for Sammenslutninger af fritidshusejere i Odsherred Kommune - KSO/SAGT Resumè vedrørende organiseringen af grundejerorganisationernes arbejde De

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 8. juni 2019. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der næsten 80 fremmødte, hvoraf de 48 var stemmeberettigede

Læs mere

Regnskab og budget kan man se og downloade fra vores hjemmeside

Regnskab og budget kan man se og downloade fra vores hjemmeside Grundejerforeningen Klokkekilden Bestyrelsens beretning for 2017/2018 Der har kun været meget få henvendelser fra grundejerne siden sidste generalforsamling, og de har stort set kunnet løses uden større

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred 2013

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred 2013 Referat GRO - Grønt Råd Odsherred 2013 Dato 22. maj 2013 Tidspunkt 17:00 Sted Mødelokale 1+2, Rådhusvej 75, 4540 Til stede Annelis Stamm, Brian Jensen, Carl Henrik Haagensen, Ole S. Hansen, René Larsen,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen

Deltagere. Bestyrelsen Referat for møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 6. februar 2018, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Beredksab særlig brand m.v. 2. Ren strand

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Yderligere kommentarer til høring om optagelse af Lærkebækvej som offentlig vej af

Yderligere kommentarer til høring om optagelse af Lærkebækvej som offentlig vej af Bilag 1 Kommentarer fremsendt pr. mail den 19.9.2017 fra Tue Møller Lærkebækvej 19, Vita Strøbech Lærkebækvej 23, og Lee Fischer og Rikke Olsen Lærkebækvej 15. Administrationens svar fremgår med blå skrift.

Læs mere

Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere 2012

Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere 2012 Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere 2012 Dato 13. december 2012 Tidspunkt 16:00 Sted Mødelokale 1+2 Administrationscenter Fårevejle, Rårdhusvej 75, 4540 Fårevejle Til stede Annelis Stamm,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Velkommen til informationsmøde omkring 2. etape af kloakeringen i Vester Husby

Velkommen til informationsmøde omkring 2. etape af kloakeringen i Vester Husby Velkommen til informationsmøde omkring 2 etape af kloakeringen i Vester Husby Følg med på vores hjemmeside: wwwvestforsyningdk Aftenens program Velkomst og indledning ved Avi Gaye, Vand & Miljøchef, Vestforsyning

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere