Referat fra GENERALFORSAMLING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra GENERALFORSAMLING"

Transkript

1 Referat fra GENERALFORSAMLING I COMPANA Gymnastikforening onsdag den 26. oktober 2016 kl i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Til stede var 13 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 5 fra instruktørstaben samt 4 medlemmer. Dagsorden i henhold til gældende vedtægter: Valg af dirigent Helle Friis valgtes. Formandens beretning Forsamlingen godkendte beretningen. Formandens beretning Det er nu 6. gang jeg står her for at berette om det seneste Companaår i en lang række. Til næste år, i 2017, har vi faktisk en fortid på 20 år. Hvert år har sine forskellige udfordringer og bringer forandringer og tilpasninger med sig og det kommende år vil ikke være nogen undtagelse. En af de helt store forandringer og udfordringer var at være med til for fem år siden at slå Compana Børkop og Vejle sammen til den forening vi er i dag. En stor mundfuld, men en af de gode. Både gymnaster og frivillige var med positiv indstilling med til, at vi hurtigt fandt vores nye ben at stå på. For tre år siden mistede vi Benedikte, - foreningens stifter og omdrejningspunkt. Den udfordring syntes ganske uoverstigelig, men igen ved fælles vilje og sammenhold lykkedes det at komme videre. Lige nu står vi foran en ny stor og anderledes udfordring, idet vores medlemstal er kraftigt dalende. Sidste år så vi samme tendens og på to år har det betydet en nedgang i antal gymnaster på ca. 80 på vintersæson og 10 på sommersæson. Det betyder at vi igen skal tilpasse os en ny virkelighed. Vinterholdene: Vores nedgang i antal gymnaster er stort set fordelt på alle hold. Motion for voksne er mere populært end nogensinde og der dukker hele tiden nye former og koncepter op og de skal prøves af. Nogen af dem kan sikkert virke tillokkende på bl.a. prisen. Vi har dog valgt ikke at lave hovsaløsninger, men fastholdt alle de ni hold, vi havde planlagt til denne sæson, selv om enkelte

2 kun akkurat løber rundt. Der plejer at dukke lidt flere gymnaster op hen over vinteren. Der er enkelte afvigelser i fordelingen af hold i Børkop i forhold til de foregående par år. Vi måtte afgive den første halve time til ungdomsidræt i gymnastiksalen på Englyst, hvilket betød, at vi kun kunne tilbyde to hold mod de normale tre mandag aften. Flere gymnaster har i tidens løb efterspurgt formiddagshold, men vi har ikke før haft instruktør til den opgave. I år fandt vi både instruktør og lokale og valgte at give det en chance. Vi har kun sat det op en halv sæson som prøve, men har begrundet håb om at kunne fortsætte efter jul. Det Super Aktive Hold er p.t. sat i bero, men vi lykkedes til gengæld med to almindelige aktive hold på Englyst mandag aften. Alle hold i Vejle og Andkær kører uændrede på tid og sted denne sæson. Vi har dog valgt at afkorte vores hovedsæson, vintersæsonen med et par gange. Vi slutter fremover ultimo marts for at slippe for den ulempe, som påsken, med to lukkedage på de kommunale skoler, gav. Det gav stort frafald af gymnaster i april og var med til at give instruktører og vejledere en følelse af udbrændthed den sidste måned. Sommergymnastikken: Til gengæld starter sommergymnastikken allerede midt i april og ved fremover at lægge den på tirsdage, kommer vi uden om både påsken og pinsens mandage og får en lang ubrudt sæson indtil skoleferien. Som det ses af brochuren er sommergymnastikken allerede fastlagt i Mølholmhallen, som vi også benyttede i denne sommer. En dejlig luksus mod de lidt trange kår med 41 gymnaster i Drengesalen på Damhaven året før. Antal gymnaster: De konkrete antal tilmeldte gymnaster de sidste tre sæsoner: I sæson 2014/15 på denne tid 257, - ved slut sæson 271. Sommersæson 41. I sæson 2015/16 på denne tid 205, - ved slut sæson 221. Sommersæson 33. I indeværende sæson 2016/17 er indtil nu kun tilmeldt 178, men hvis det går, som det plejer, er der chancer for stykker mere. Vi håber på pæn sommertilslutning med de nye og bedre betingelser, vi nu kan tilbyde. Personale: Personalet er som altid vores vigtigste ressource, og vi gør, hvad vi kan for at passe godt på dem. De fleste har været med i rigtig mange år og har behov for en pause ind imellem.

3 Else er igen tilbage på sine to hold på Damhaven efter et års velfortjent orlov. Vejledere er Dorte og Kirsten Lenna havde også orlov sidste år, men valgte derefter at træde helt ud efter 18 års indsats på næsten alle poster. I denne sæson har Sabine og Inger, som dannede teamet på Super Aktivt Hold i Børkop, brug for en pause. Vi forsøgte, men fandt ikke nogen mulighed for at tilbyde holdet med anden besætning. Med stor og positiv velvilje fra pigerne lykkedes det til gengæld at stykke et aktivt hold sammen i Børkop bestående af 4 forskellige instruktører, Hanne, Jane, Gitte og Charlotte, som kører på skift i en fastlagt turnus. Vores fornemmelse er, at gymnasterne har taget godt imod det koncept. Dorte A er holdets faste vejleder og må hver uge stå med den prøvelse, det er, at få skolens lidt komplekse og mangelfulde musikanlæg til at køre. Jane er foruden at være med på deleholdet fast instruktør på det andet aktive hold i Børkop. - I år, som noget nyt i vores historie, et næsten rent herrehold. Merete og Tina er vejledere på deltid. Birgit fandt en mulighed for at komme tilbage til Børkop og er nu instruktør på vores nye tiltag, formiddagsholdet. Helle har på snart 20. år stadig de to hold på Seligmanns. Vejledere er Susanne og Marlene. Pia er instruktør på eftermiddagsholdet, det vi tidligere kaldte fyraftensholdet, og her er Karen vejleder. Anette og Charlotte er stadig fast team i Andkær med Anette som instruktør og Charlotte som vejleder. Hvis Anette er forhindret, klarer Charlotte instruktøropgaven. Vi har p.t. desværre ikke helt vejledere nok til at dække alle hold, så vi har måttet ændre ordlyden i vores brochure fra: Vi tilbyder vejleder på alle hold til Så vidt muligt vejleder på alle hold. I år går det ud over formiddagsholdet, som slet ikke har vejleder og Janes aktive hold i Børkop mandag aften, som knap har fuld dækning, men Merete og Tina dækker ind så godt, de har mulighed for. Et stort privilegium er det til gengæld, at vi stadig kan opretholde en af vore visioner med at have tilknyttet en ekstra instruktør. Her har vi Anette N, som har mulighed for at træde til i særlig pressede situationer. Gitte og Tina, som i forvejen er tilknyttet deleopgaverne mandag aften, kan evt. også træde til ved akut sygdom. Lokaler: Ændringen i Børkop i bevillingen fra Kommunen har jeg allerede nævnt, men på de andre kommunale skoler er vi ikke ramt af ændringer i indeværende sæson.

4 Mølholmhallen, som vi benyttede i år til sommergymnastikken, er også bevilget til næste sommer, så en fremgang for os pladsmæssigt fremover på den front. Nyt for os er lokalet i Markant, - kulturhuset i Børkop, - ikke så stort men lyst og venligt, og det kan vi, ligesom de kommunale skoler, benytte uden vederlag. Her gælder det så også, lige som på skolerne, at vi skal rykke os for arrangementer, som hører faste brugere af huset til, men på det tidspunkt, vi bruger lokalet, vil vi kun berøres i meget begrænset omfang. Hallen på Seligmanns Skole, som er privatskole og koster os 700,- kr. pr. aften, ville det være en stor økonomisk aflastning at kunne skifte ud med kommunale lokaler. Holdene har dog i mange år været så store, at de ikke har kunnet være i skolernes gymnastiksale. Vi er opmærksomme på, om der skulle dukke en god og billigere løsning op der. Kursus: Sidste sæson måtte vi afblæse et planlagt kursus i januar, men til gengæld lykkedes vi med det samme kursus her i september, lige efter sæsonstart. Vi havde en hel dag i Bygningen med egen gymnastik med oplæg fra Anette og Birgit og understøttet fagligt af fysioterapeut Søren Manscher. Jeg håber og tror på, at både instruktører og vejledere gik derfra med ny viden og inspiration, som er taget i brug i undervisningen på holdene. Musikudstyret: Musikudstyret kan stadig være en udfordring hist og pist, men med god assistance fra vores lydmand Jørgen, går det tåleligt generelt, men Englyst og Andkær har behov for et løft igen. Vi har efterhånden kostet en del på ekstra udstyr på flere skoler. For år tilbage søgte vi og fik støtte fra Tuborgfondet til headset på alle skoler. Lige nu er det nogle af de gamle højttalere på skolerne, der er den største udfordring, så vi overvejer igen at søge lidt fondsmidler til egne transportable højttalere de steder, hvor behovet er. Økonomi: Som jeg allerede løftede sløret for i indledningen vil indeværende sæson med det ret markante dalende medlemstal blive en økonomisk øretæve, men det vil Birte redegøre for om lidt. En lille kontingentforhøjelse, som kunne være kommet på tale, blev undgået, da vi valgte at afkorte vintersæsonen af andre årsager, så der har vi slået to fluer med èt smæk. Fremtiden: På den korte bane: Som jeg også nævnte i indledningen er det til næste år 20 år siden Compana blev stiftet, men vi ved endnu ikke, hvordan vi vælger at markere det. Der ligger heldigvis stadig en økonomisk buffer fra de første år i foreningen, så det skal naturligvis fejres på en eller anden måde, selv om økonomien ikke bærer igennem i denne sæson. Alle pigerne har i høj grad fortjent at blive påskønnet for den indsats, de yder, mere eller mindre, året rundt.

5 Hvad fremtiden på den lidt længere bane byder på, ved vi i sagens natur ikke, men i bestyrelsen prøver vi at finde balancen imellem vision og virkelighed og bestræber os på at være på forkant i det omfang, det overhovedet kan lade sig gøre. For snart 3 år siden udformede vi lidt visioner for fremtiden og en af dem var at udvise rettidig omhu ved at sætte en overligger på 5 år for vores holdbarhed som bestyrelse. Den holder stadig, hvilket betyder, at vi i løbet af de næste to år skal finde en ny besætning blandt vores gymnaster og have den kørt i stilling. De tiltag, vi dengang foretog på Companas hjemmeside for at rekruttere nye frivillige, har desværre ikke vist sig at være de rigtige, så vi må prøve at gå andre veje. Der er endnu lidt tid at løbe på og vi arbejder videre med alle muligheder åbne. En udfordring for os alle, såvel gymnaster som frivillige. Tak for endnu et år i Compana: Jeg er rigtig glad for endnu en gang at kunne sige stor tak til alle jer frivillige, der på trods af stort arbejdspres eller andet ved siden af, på en eller anden måde finder tiden og overskuddet til at være en del af Companas frivillighedsstab. Tak tii jer instruktører og vejledere, som får holdene til at køre hver uge og tager de ekstra udfordringer, der af og til dukker op, i stiv arm og med godt humør. Og I er rigtig gode til at hjælpe hinanden med skift og afløsning, når det brænder på. Til mine tre kolleger i bestyrelsen stor, stor tak for jeres loyale arbejdsindsats og fleksibilitet ved hver eneste ny udfordring. Og tak også for den naturlige omsorgsfølelse og plads til hinanden, der altid hersker i bestyrelsen. Det kan ikke overvurderes. Tak til alle jer, der ved siden af hold og bestyrelse yder hver jeres ekstra indsats for at gøre det hele muligt. Det gælder afløsere, revision, festudvalg og kursusudvalg. Og tak til vores faste musikmand Jørgen og i år til Vibeke, som har tilbudt sig som chauffør for at få Birgit til Børkop som instruktør på formiddagsholdet hver mandag. Og tak til vores familier, som byder ind med forskelligt ved behov. Vi er alle som frivillige med til at gøre en forskel. Der er meget fokus på frivillighed i disse år og ikke mindst, at man som frivillige, foruden at yde, også selv får en masse tilbage på mange fronter, bl.a. på den sociale front. I vores forening er det en lille ulempe, at holdene er så spredte i det daglige, at det kun er i de små teams, man møder hinanden.

6 Men når vi et par gange om året har muligheden for at være samlet og hygge os socialt, fornægter samhørigheden sig absolut ikke. Det kan f. eks. være, når vi i en af vores sange til julefesten skråler refrænet af fuld hals, så det vist kan høres vidt og bredt: For vi er Companapiger Det er i hvert fald for mig med til at gøre hele indsatsen som formand værd at yde, så også tusind tak for det alle sammen Og absolut ikke mindst tak til vores gymnaster, fordi I har valgt at være en del af Compana. De fleste af jer har vi kendt igennem mange år, men vi ser stadig nye ansigter, ligesom tidligere gymnaster vender tilbage efter en pause. Det bekræfter os i, at på trods af mange nye og moderne motionsformer, er der stadig brug for Compana med det koncept, som vi har valgt og holder fast i som vores varemærke. Tak til alle for jeres loyalitet over for Compana og for rigtig godt samarbejde. Jeg vil med glæde tage endnu et år, hvis jeg får muligheden. Børkop den Tove Lauritsen Kassererens beretning Årsregnskab samt budget blev godkendt. Årsregnskabet udviste et underskud på 9.573,35 kr. imod budgetteret kr. Dette skyldes primært, at der ikke blev afholdt kursus i regnskabsåret samt en generel besparelse på rigtig mange poster. Budgettet for kommende år er sat til et underskud på kr., hvilket for en stor del skyldes en forventet udgift til foreningens 20 års jubilæum på kr. samt en fortsat nedgang i medlemstallet. Behandling af indkomne forslag Ved fristens udløb var der ikke indkommet nogle forslag til behandling. Valg af bestyrelse Nuværende bestyrelse består af Tove Lauritsen, Birte Rod Hansen, Vera Phillip og Gurli Poulsen. Alle blev genvalgt. Bestyrelsen konstituerer sig efterfølgende. Valg af revisor Helle Friis blev genvalgt. Valg af revisorsuppleant Linda Kristensen blev genvalgt. Eventuelt Her blev udtrykt en tak til bestyrelsen fra forsamlingen. Forsamlingen drøftede det faldende medlemstal, og forskellige forslag til at vende udviklingen blev foreslået.

7 Forsamlingen drøftede udskiftning af bestyrelsen, som nævnt i formandens beretning.

Til stede var 18 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 7 fra instruktørstaben og 7 gymnaster.

Til stede var 18 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 7 fra instruktørstaben og 7 gymnaster. Referat fra GENERALFORSAMLING i COMPANA Gymnastikforening onsdag den 1. november 2017 kl. 19.00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Til stede var 18 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 7 fra instruktørstaben

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Marlene Graversen som modtog valget. Marlene startede med at konstatere at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Bestyrelsen foreslog Marlene Graversen som modtog valget. Marlene startede med at konstatere at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening onsdag den 4. november 2015 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Til stede var 3 fra bestyrelsen samt 6 medlemmer.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING I COMPANA Gymnastikforening onsdag den 7. november 2018 kl. 19.00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Der deltog i alt 24 medlemmer. Dagsorden i henhold til gældende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening torsdag den 1. november 2012 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle

Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening torsdag den 1. november 2012 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening torsdag den 1. november 2012 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Dagsorden: P1. Valg af dirigent Helle Friis. Dirigenten

Læs mere

Helle Friis valgtes, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Helle Friis valgtes, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening onsdag den 6. november 2013 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle P1. Valg af dirigent Helle Friis valgtes, og konstaterede

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening Strategi for frivillighed i Compana Gymnastikforening 2014 1 Indledning Vi har valgt at lave en strategi for rekruttering: Inden for en kort årrække skal der ske et generationsskifte i bestyrelsen Vi vil

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1.

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1. Beretning 2016-17 Bestyrelse og GF Vi har prøvet noget nyt i år i bestyrelsen. Nemlig bestyrelses-orlov. Ret hurtigt fik vi besked om at Jane havde så meget arbejde at hun følte at hun burde gå ud af bestyrelsen.

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg 1 af 5 Generalforsamling 1. maj 2017 Referat 1. Valg af dirigent: Leif Aas Valg af referent: Susanne Nielsen 2. Bestyrelsens beretning: Beretningen tog udgangspunkt

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND Tirsdag d. 7. februar 2012 kl. 19:00 i Højdevangskirkens Menighedshus, Irlandsvej INFORMATIONSMØDE OM VANDAFLEDNING (kl. 19.00-19.30)

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Tilstede: Trine, Søren, Steffen, Line, Jonas, Mona, Mette, Anders, Tina, Pernille A., Søren, Pernille H, Michael, Eva, Morten,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek.

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Til Bogarts medlemmer Haslev 15. november 2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl. 19.00 i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Dagsorden ifølge vedtægterne, der kan ses på

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i foreningen Det Kardiologiske syndrom X på Danhostel, Svendborg. Tirsdag d. 1 maj 2018

Referat fra generalforsamling i foreningen Det Kardiologiske syndrom X på Danhostel, Svendborg. Tirsdag d. 1 maj 2018 Referat fra generalforsamling i foreningen Det Kardiologiske syndrom X på Danhostel, Svendborg. Tirsdag d. 1 maj 2018 Dagorden: 1. formanden åbner generalforsamlingen, der vælges dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere