Til stede var 18 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 7 fra instruktørstaben og 7 gymnaster.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede var 18 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 7 fra instruktørstaben og 7 gymnaster."

Transkript

1 Referat fra GENERALFORSAMLING i COMPANA Gymnastikforening onsdag den 1. november 2017 kl i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Til stede var 18 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 7 fra instruktørstaben og 7 gymnaster. Dagsorden i henhold til gældende vedtægter: Valg af dirigent Helle Friis blev valgt. Formandens beretning. Godkendt. Formandens beretning Markeringen af vores 20 års fødselsdag Som vi bebudede på sidste års generalforsamling, skulle Companas 20 års fødselsdag her i 2017 ikke gå ubemærket hen, og den er også hen over året blevet fejret / markeret på forskellig vis. I foråret holdt vi en fest på Hotel Munkebjerg for alle nuværende frivillige samt lidt tidligere frivillige, som havde ydet en mangeårig stor indsats for foreningen. Vi var 25 deltagere og havde en forrygende aften, som vi sent vil glemme. I september havde vi inviteret alle nuværende gymnaster til gratis foredrag med Karen- Marie Lillelund: Humor som redskab i hverdagen. Vi havde forstillet os at ca.100 ville tage imod tilbuddet og så skulle de resterende billetter sælges til gæster udefra. Kun 50 gymnaster foruden instruktører og vejledere tog imod tilbud om en gratis billet, men de resterende 125 fik vi solgt og måtte endda afvise nogen. Karen-Marie leverede et fantastisk morsomt foredrag med en del stof til eftertanke. Bagefter bød vi på kaffe-/kagebord og der er efterfølgende kommet flere tilkendegivelser på en dejlig aften både fra gymnaster og gæster udefra. Flere gymnaster har ligeledes ytret ønske om, at vi skulle tage den tidligere tradition med foredrag hvert år op igen, men vi har ingen aktuelle planer i den retning. Et andet tilbud var til nye gymnaster, som vi tilbød 4 gratis prøvetimer på sommerholdet i Mølholmhallen og det var også populært..

2 Og sidst, men ikke mindst, havde Helle, som var med til at starte Compana op for 20 år siden, i samarbejde med en journalist lavet en pressemeddelelse for bl.a.at fortælle, hvordan det hele startede. Resultatet kunne man se i VAF og i Trekantens Folkeblad omkring sæsonstart først i september, og også mange, der ikke tidligere kendte vores forening, bemærkede den. Det blev et rigtig dejligt fødselsdagsår, som nu er ved at løbe ud, men her og nu er det hverdagen og den virkelighed, vi har at gøre med ude på holdene, det skal handle om. Vintersæsonen Der er igen i år en lille tilbagegang i tilmeldingen til vores hovedsæson. Dog kun godt 20 i forhold til sidste år ved samme tid, så set i lyset af, at vi har været nødsaget til at nedlægge 3 ud af de 9 sædvanlige hold, er det lidt positivt. Nedlægningen skyldes primært, at det ikke har været muligt at dække ind med instruktører og vejledere på de oprindelige hold uden at spænde buen så hårdt, at vi vil være alt for sårbare. Vi valgte allerede i den tidlige planlægningsfase i samråd med instruktørerne at lukke helt ned for begge hold på Damhaven om mandagen og udnytte pladsen i de større lokaler på Seligmanns, som vi i forvejen betaler for. Holdene på begge skoler var blevet mindre de sidste par år og I praksis betød det, at der på Seligmanns var plads til alle gymnaster fra både Else og Helles hold. Samtidig kunne vi imødekomme ønske fra instruktørerne om lidt aflastning ved at lade dem dele sæsonen. Birgit var også planlagt i teamet, men er desværre ramt af en dårlig skulder, som kræver total ro, så de to andre dækker ind. Susanne og Kirsten er faste vejledere, mens Marlene flekser efter behov mellem Seligmanns og Englyst. Eftermiddagsholdet på Damhaven om tirsdagen har vi ikke kunnet tilbyde i år grundet manglende instruktør. Hvordan det kommer til at se ud fremover, ved vi endnu ikke. I Børkop har vi stadig de to hold mandag aften, - Roligt med skiftende instruktør, Charlotte og Anette N. Her var Birgit også planlagt som en del af teamet, og også her får vi dækket ind. Dorte A. er holdets faste vejleder. På det aktive hold er Hanne fast instruktør og Merete og Marlene deler vejlederopgaven Tirsdag aften i Andkær er Anette B. stadig instruktør og Charlotte vejleder, men da vi efterhånden bruger Charlotte så meget i Børkop, har vi også knyttet Karen til holdet, så hun deler opgaven med Charlotte. Vores prøveballon fra sidste år, det lille formiddagshold i Markant i Børkop lever stadig trods Birgits udfordringer med skulderen. Vi har også her fundet en løsning, som indtil videre fungerer. Birgit er ansvarlig for fagligheden omkring gymnastikken og er til stede ved undervisningen, mens det p.t. er undertegnede, der fungerer som instruktør. Birgit kan til gengæld yde personlig vejledning til gymnasterne ved behov.

3 Dette er kommet i stand i samråd med gymnasterne, som naturligvis har fået forelagt alternative tilbud, men ingen har ønsket at benytte sig af mulighederne. Sommergymnastikken Sommergymnastikken, der i brochuren er planlagt i Mølhomhallen med start midt i april, har vi valgt at skubbe lidt foran os, da det også her er Birgit, der er planlagt instruktør. Vi ser til den tid, om der åbner sig en mulighed for at gennemføre sæsonen. Som nævnt indledningsvis var vores tilbud om de gratis prøvetimer på sommerholdet i år en pæn succes. Der kom 21 for at prøve og 11 meldte sig til holdet og flere navne går igen her på vinterholdene. Antal gymnaster Som nævnt har vi lige nu en tilbagegang på 22 gymnaster i vintersæson i forhold til sidste år. Sidste sæson på denne tid 178 gymnaster Indeværende sæson nu 156 gymnaster Sidste sommer 33 gymnaster Denne sommer 38 betalende gymnaster. De fleste gymnaster er stadig gamle kendinge, men også en del frafald samt nye medlemmer. Personale - / ændringer Som altid er personalet vores vigtigste ressource. De forskellige nye tiltag er foretaget for at passe bedst muligt på alle. Deleholdene er en måde at aflaste både fysisk og psykisk, da det gør det nemmere at dække ind med instruktør, hvis der opstår en uventet situation. Vi har ikke fået nyt personale de sidste par år, men er desværre ramt af en del frafald. Sabine og Inger, som havde orlov i sidste sæson, fandt ikke mulighed for at komme tilbage og genoptage Super Aktivt hold i Børkop, så det kommer ikke tilbage.. Jane er fra at være mangeårig fast instruktør nu afløser i akutsituationer, da hun er påbegyndt en videreuddannelse, der ikke kan forenes med fast job som instruktør. Tina er også i gang med uddannelse uforenelig med Companajob pt. Gitte kan ikke være knyttet fast til et hold grundet uforudsigelig arbejdstid, men står som afløser. Pia har valgt at træde helt ud af Compana. Dorte N. har ønsket orlov i denne sæson.. Til gengæld er Anette N.,i år en fast del af teamet omkring deleholdet på Englyst.

4 Lokaler Der er ikke lokaleændringer i denne sæson ud over at Damhaven står stille De seneste år har vi jo arbejdet på muligheden for at finde et billigere lokale end salen på Seligmanns, hvor vi stadig betaler 700,- kr. pr. aften, men vi har nu droppet tanken. Ved at udnytte salen, som vi gør det nu, giver det bedre mening økonomisk og vi finder ikke bedre lokale/faciliteter eller beliggenhed. Kursus I indeværende år har vi ikke kunnet afse tid og overskud til at afholde den årlige kursusdag. Til gengæld har vi hen over hele året haft et spirende samarbejde i gang med senetensbehandlere fra hele landet, - alle uddannede på Eilbygaard hos Benedikte. Vi har nu sammen med dem planlagt en fælles inspirationsdag 27. januar Den håber vi vil munde ud i muligheden for vores fælles ønske om videre samarbejde. Dels for at udvikle gymnastikken samtidig med at fagligheden fastholdes og dels med håb om ad den vej at få mulighed for igen at få uddannet nye instruktører, som vi har meget brug for på sigt. Det er derfor et tiltag, vi vil satse meget på at få et frugtbart fremtidigt samarbejde ud af. Musikudstyret Efter flere års vedvarende udfordringer, valgte vi i foråret at investere i et transportabelt anlæg til fast brug på Englystskolen og i Mølholmhallen om sommeren. Vores største udfordring bunder i, at vi har behov for at tilkoble headset, men det holder vi fast i, så vidt det overhovedet er muligt. Dels for at skåne instruktørernes stemmer, dels fordi vores gymnastik mister lidt af sin mening, hvis man ikke kan høre instruktørens informationer, der er afgørende for at få det optimale udbytte af vores gymnastik. Vi har stadig udfordringer, og det vil aldrig helt kunne undgås, når vi betjener os af moderne elektronik og dermed er afhængige af at netværket omkring os fungerer optimalt på dagen, men fordelene vejer mest. Vi har i denne sæson haft eksperter fra Mølholm Radio inde over og har fået forskellige redskaber til at reducere de udfordringer, der uundgåeligt dukker op ind imellem. Med deres hjælp er der også fundet frem til, at de vedvarende kvaler med headsettet i Andkær skyldes højttalernes for lave placering, som får lyden til at køre i ring. Det arbejder vi nu sammen med skolen på at få løst. Økonomi Vi kan stadig glæde os over en god økonomi. Det vil Birte give os indblik i, når hun om lidt fremlægger regnskabet.

5 Fremtiden Fremtiden på den lange bane vil jeg i sagens natur afholde mig fra at spå om. Men en helt konkret opgave på den kortere bane er at finde nogen blandt vores gymnaster, der kunne tænke sig at overtage bestyrelsesposterne efter os, da vi, som bebudet de seneste år, går af som samlet bestyrelse til næste generalforsamling, november Vi har en repræsentant fra DGI til at rådføre os med ved behov igennem processen. Vi har foreløbig haft et møde med ham og fået lidt konkrete forslag til, hvordan vi griber forløbet an. På den baggrund er vi begyndt at udarbejde en bruttoliste med navne på nogen, vi kunne få brug for at rette henvendelse til. Vores tanke er at indbyde interesserede til at overvære nogen af vores møder i det kommende år for at få en fornemmelse af, hvad arbejdet består i, før man evt. takker ja. Ligeledes påtænker vi hver især at tilbyde os som støtteperson det første år til vores efterfølger på den enkelte post. Vi ser frem til at få en snak med nogen af jer om ovenstående, så vi kan få et nyt team kørt i stilling i god tid. Tak for året der gik Det er dejligt endnu en gang at kunne sige stor tak til jer alle for et dejligt og også lidt anderledes og mere komprimeret Companaår med de ekstraordinære tiltag / oplevelser, vi har været fælles om her i fødselsdagsåret. De sociale sider af vores Companaliv med fælles oplevelser kan ikke vurderes for højt, for de er i høj grad med til at bære meget igennem i hverdagen. Tak til jer ude på holdene for jeres store ansvarsfølelse for at få det hele til at hænge sammen og jeres selvfølgelige indstilling til at hjælpe og støtte hinanden i alle sammenhænge. En særlig tak til mine tre kolleger i bestyrelsen. I ved om nogen, efter dette ekstra travle år, hvor meget der kan udrettes med et godt og tæt samarbejde. Tak for hjælp til revision af regnskab og hvad I hver især påtager jer i løbet af året udover at varetage gymnastikken. Der har været rigtig meget fokus på frivillighed og dens betydning i de seneste år, og det efterlader hos mig ingen tvivl om den vigtige forskel I alle er med til at gøre ved at yde frivilligt arbejde i Compana Tak til alle vores gymnaster for at have valgt at være en del af netop vores forening Som det fremgår af dagsordenen, modtager hele bestyrelsen genvalg, hvis forsamlingen ønsker det. I så fald bliver det som nævnt vores sidste runde som siddende bestyrelse.

6 Det er ufravigeligt tiden, hvor nye og måske lidt yngre kræfter må træde til. Børkop den 1. november 2017 Tove Lauritsen Kassererens beretning Årsregnskab samt budget for blev godkendt. Årsregnskabet udviste et underskud på ,05 kr., som dog er mindre end budgetteret. Underskuddet skyldes primært forskellige aktiviteter i fødselsdagsåret, men også en nedgang i antallet af gymnaster. Budgettet er sat til et underskud på kr., som primært skyldes faldende medlemstal. Behandling af indkomne forslag Der var ingen forslag. Valg af bestyrelse Genvalg på alle poster. Bestyrelsen består herefter af Tove Lauritsen, Birte Rod Hansen, Gurli Poulsen og Vera Phillip. Bestyrelsen konstituerer sig efterfølgende. Valg af revisor Genvalg af Helle Friis Valg af revisorsuppleant Genvalg af Linda Kristensen Eventuelt Der blev udtrykt en tak fra bestyrelsen til formanden for sit usædvanligt store arbejde for Compana. Der blev udtrykt en tak fra deltagerne for Companas 20 års fødselsdagsfest på Hotel Munkebjerg. Forsamlingen drøftede det faktum, at den samlede bestyrelse har meldt sin afgang til næste generalforsamling..

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING I COMPANA Gymnastikforening onsdag den 26. oktober 2016 kl. 19.00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Til stede var 13 personer, heraf 4 fra bestyrelsen, 5 fra instruktørstaben

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING I COMPANA Gymnastikforening onsdag den 7. november 2018 kl. 19.00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Der deltog i alt 24 medlemmer. Dagsorden i henhold til gældende

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Marlene Graversen som modtog valget. Marlene startede med at konstatere at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Bestyrelsen foreslog Marlene Graversen som modtog valget. Marlene startede med at konstatere at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening onsdag den 4. november 2015 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Til stede var 3 fra bestyrelsen samt 6 medlemmer.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening torsdag den 1. november 2012 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle

Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening torsdag den 1. november 2012 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening torsdag den 1. november 2012 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle Dagsorden: P1. Valg af dirigent Helle Friis. Dirigenten

Læs mere

Helle Friis valgtes, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Helle Friis valgtes, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i COMPANA Gymnastikforening onsdag den 6. november 2013 kl. 19 i Bygningen, Ved Anlæget 14, 7100 Vejle P1. Valg af dirigent Helle Friis valgtes, og konstaterede

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Indbydelse til Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Lørdag den 13. februar 2016 kl. 12.30 Østbo, Exnersgade 4, møderum 1, 1. sal, 6700 Esbjerg. Endnu et år er gået. Derfor indbydes du til vores

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. sep.2016

Referat af ordinær generalforsamling 26. sep.2016 Referat af ordinær generalforsamling 26. sep.2016 Den 26. september 2016 afholdtes generalforsamling i Værløse Gymnastikforening. Generalforsamlingen afholdtes i tennislokalet i Værløsehallerne. Dagsordenen

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening

Strategi for frivillighed i. Compana Gymnastikforening Strategi for frivillighed i Compana Gymnastikforening 2014 1 Indledning Vi har valgt at lave en strategi for rekruttering: Inden for en kort årrække skal der ske et generationsskifte i bestyrelsen Vi vil

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek.

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Til Bogarts medlemmer Haslev 15. november 2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl. 19.00 i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Dagsorden ifølge vedtægterne, der kan ses på

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl i samlingen på skolen.

Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl i samlingen på skolen. Referat fra generalforsamling for forældrekredsen på KMPS Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl. 18.30-20.00 i samlingen på skolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Henrik Søndergaard Frederiksen

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS A/B HAFNIAHUS Formanden 20. oktober 2016. BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS 2015-2016 Indledning: Selv om bestyrelsen - og ikke mindst vores ejendomsinspektør Flemming Korp Hansen - har haft nok at se til i

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING 1 Foreningens navn er: VONSILD GYMNASTIKFORENING Hjemsted: Kolding Kommune Stiftet: 09.12.1986 2 Formål: Ved gymnastik og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 12. juni 2014 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Neumann, 88 2. Valg af referenter Rikke Dalsgaard, 75, Anders Bo Nielsen, 68. Mette Høj,44 Valg af stemmetællere

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere