Det besluttes at vi afventer hvad der sker på kongressen i forhold til de forslag, der ligger vedr. dette emne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det besluttes at vi afventer hvad der sker på kongressen i forhold til de forslag, der ligger vedr. dette emne."

Transkript

1 Resume af bestyrelsesmødet d. 31 maj Der har været fremsat forslag om at afdelingen fik lavet ny fane efter fusionen mellem 3F Varde og 3F Billund. Der var indhentet tilbud fra 2 fane konstruktører. Bestyrelsen besluttede, at vi skulle have en fane hvor vores nye navn var på. Reklamer i radio: Der blev forespurgt til radiospots på sidste generalforsamling. Vi har undersøgt om lovligheden af at lave reklame for fagforeninger i radioen. Det er kun i fjernsynet, at det er ulovligt at reklamerer for fagforeninger og også politiske partier. Det er lovligt, at gøre det i radioen. Er det noget som vi skal arbejde videre med og få indhentet nogen priser på at få produceret nogle radiospot og priser på at få dem sendt i lokalradioerne. Det besluttes at vi afventer hvad der sker på kongressen i forhold til de forslag, der ligger vedr. dette emne. Villy undersøger, hvad de tidligere radiospots vi har fået lavet, har kostet og om de kan genanvendes. Da vi indførte de nye retningslinjer for arbejdstab for FIU og branchemøder aftalte vi også at den nye ordning skulle evalueres efter et halvt år. Det er nu gået og vi kan konstatere at kursusaktiviteten er steget væsentligt. I perioden fra d. 1 november 2015 til d. 30 april 2016 er der i forbindelse med FIU kurser udbetalt kr svarende til 340,80 dage a 1700 kr. Det svarer til 68 kursusuger. I samme periode har vi fået kr. i refusion fra Fiu I denne periode er der også udbetalt kr. i arbejdstab svarende til 96,18 dage eller svarende til godt 19 uger. I den tisvarende periode har vi modtaget kr. i arbejdstab refusion fra forbundet. I perioden fra d. 1/ til d. 30 april 2016 er der brugt svarende til 33 ugers kursus og ser vi på det antal kursusdage der er bestilt for resten af året, så svarer det til ca. 50 kursusuger. Altså 83 uger er der brugt eller reserveret i Nogen af ugerne er uden betaling, da det kan være akutfonden der dækker dem og der er også afdelingsansatte tilmeldt kurser som heller ikke vil belaste kursusbudgettet. I 2016 har vi budgetlagt med 75 FIU kursusuger. Vi skal have taget stilling til om vi skal fortsætte på samme måde som nu eller om vi skal justere på noget eller måske lave en ny måde, at lave udregningen på. Det kunne eventuelt være at en kursusdag udløste et helt arbejdstab og et møde under eller over 4 timer udløser enten en ½ eller et helt arbejdstab uanset det tab man har lidt. Og så kunne man for Branchekonferencer i weekenden betale et halvt

2 daglønstab og hvis man har et arbejdstab få en hel daglønstab. Det ville være nemmere administrativt, men nok ikke mere retfærdigt. Det besluttes at vi kører året ud på den tidligere besluttede måde og påregner en overskridelse af budgettet, men også at vi følger det tæt i DL. Budgetudvalget kommer med et oplæg til næste års budget. Der afholdes ekstraordinært repræsentantskabsmøde i LO Vestjylland angående fusionen mellem LO Esbjerg, Vejen, Billund og LO Vestjylland torsdag d. 2. juni kl på Hotel Arnbjerg i Varde. Samme dag er der indkaldt til stiftende repræsentantskabsmøde i LO Vest. Dagsordenerne er medsendt dette. Hvem fra bestyrelsen kan deltage i lukningen af LO Vestjylland og opstart af LO Vest? Birgit, Rie, Lone og Villy deltager. Ulla skriver til de bestyrelsesmedlemmer, der ikke var på mødet om de kan deltage. Den øvrige bestyrelse finder ud af om de kan deltage senest onsdag den 1. juni kl og giver en melding tilbage til Ulla. Opmålerforening: Der har været afholdt et møde angående en eventuelt sammenlægning af Vejle, Fredericia, Kolding og Vamdrups opmålerforening sammen med vores i det gamle Ribe Amt. Det var Gruppeformand Kim Larsen der havde indkaldt til mødet på vores opmålerforenings foranledning. Esbjerg Transport havde meldt afbud til mødet og 3F Fredericia mødte ikke frem. Deres opmålerforening er kun en forening som ikke har nogen opmåler ansat og som ikke har nogen aktiviteter. Hos 3F Vejle og 3F Vamdrup har man ingen til at måle op og når der opstår et behov så køber de opmåling hos os eller hos Århus Rymarken. I Fredericia har man Jan Holm registreret som opmåler, men der er ikke indrapporteret nogen opmålinger og han har meddelt at han holder i den kommende kongresperiode. Hos 3F Kolding har man registreret Jørgen Runge som opmåler og han sagde på mødet, at han ikke havde målt op i de sidste par år. Han bliver pensionist næste år. Kim foreslog at man samlede de to opmålerforeninger i én og de så sammen skulle have ansat 2 opmålere til at måle op på den røde overenskomst (Bygge- og Anlægsoverenskomsten). Han ville også foreslå byggegruppebestyrelsen at man skulle yde et tilskud fra gruppebestyrelsen i opstartsfasen, så man var sikker på at få dækket opmålingsarbejdet i fremtiden. Hvis vi kan blive enige imellem afdelingerne, kan det betyde at vores arbejdsmiljøkonsulent skal pilles ud af dette, så vi selv fortsætter med ham, i vores 4 afdelinger i det gamle Ribe Amt. Kort orientering.

3 Kongresudvalget i afdelingen har været samlet og drøftet de forslag der var indsendt til forbundet. Drøftelserne har primært gået på hvilke forslag vi skulle være medforslagsstiller på og udvalget har valgt, at være medforslagsstiller på vedhæftede forslag. Kort orientering. Bemærk at HB har behandlet redaktionsudvalgets indstilling til hvordan forbundet kan understøtte afdelingerne økonomisk og videresendt det til kongresudvalget, til videre behandling. Forslaget står under øvrige forslag og har nr. 1. Endvidere er der udarbejdet en vision for 3F som også skal behandles på kongressen i september. Oplægget til visionen er også medsendt dette. Det er planlagt, at det nye kontingent- og medlemssystem Felix skal implementeres pr. 1. november. Og så er det planlagt at vi skal have et nyt regnskabssystem AX gældende fra 1 januar Vores sags styringssystem Aurora er planlagt udskiftet pr 1. april 2017 med andet der hedder GetOrganized. Der er også en ny version af mit 3F på vej. Den skulle komme inden sommerferien og man vil kunne tilgå den via mobiltelefonen. Versionen er lavet på sådan en måde at 3F kan målrette aktiviteter, nyheder eller andre tiltag, som kun skal tilgå en bestemt gruppe af vores medlemmer. Villy er ved at afholde MUS samtaler med fagligt team og socialrådgiverne. Faglige sager: I marts måned er der afsluttet 15 faglige sager og der er inddrevet kr. I april måned er der afsluttet 8 faglige sager som har inddrevet kr. til medlemmerne. Oversigt over afsluttede sager for marts og april medsendes til orientering. Vi har i øjeblikket 159 igangværende faglige sager. Vi har pt 184 igangværende arbejdsulykkessager, 185 igangværende erhvervssygdomssager og 221 igangværende sociale sager. LO Esbjerg, Vejen, Billund: Der har ikke været afholdt møde, idet mødet i maj blev aflyst på grund af for mange afbud, så vi ikke var beslutningsdygtige. Netværksforum for job og uddannelse: Der har været afholdt plankonference, hvor der er kommet en del input til beskæftigelsesplanen for Følgende emner blev drøftet: integrationsområdet, ungeområdet, virksomhedsindsats og arbejdsmarkedet (behov for faglært arbejdskraft, samt alle på kanten af arbejdsmarkedet. Når planen er lavet vil den blive lagt til høring på kommunens hjemmeside.

4 Kommuneudvalg: Der har ikke været afholdt møde. 1.maj på Engen i Grindsted har været afviklet. Det var god tilslutning til arrangementet, der var omkring 200 på det tidspunkt, hvor vi var flest. Industri: Der har været afholdt møde i forhandlingsudvalget, samt med tillidsrepræsentanter omkring krav til Industriens overenskomst. På mødet med tillidsrepræsentanter blev deltagerne bedt om, at prioritere kravene. Der vil i efteråret blive afholdt fælles møde sammen med Metal. Industrinetværk region Syd Nord har planlagt at næste konference afholdes den 4 5 februar Orientering fra A-kassen: Ledigheden pt. 220 medlemmer, vi var ellers nede på 189, men så sendte Norlax lige en del hjem, så steg tallet. Der er dog også kommet ledige ind andre steder fra. Mange af de hjemsendte fra Norlax, er ikke danskere, hvorfor vejledningen er meget tidskrævende, da de er meget dårlig til dansk. Nogle har tolk med, andre taler vi engelsk med, så et vejledningsmøde samt gennemgang af CV, kan nemt tage fra 1,5 timer til 2 timer, og så er det lige om de har forstået det. Første fælles samtale, som vi skal i gang med Samtalerne skal holdes inden der er gået i mdr. Jobcenter Varde: der er nu indgået aftale om, vi er på Varde Jobcenter hele torsdage, hvis der er behov, der kan lægges op til 9 samtaler. Jobcenter Billund: der er nu indgået følgende aftale, at vi er på Billund jobcenter tirsdage til 14.00, nyt er det at alle samtaler frem over foregår på Jobcentret, tidligere var Jobcenteret ude hos os, ændringen sker Der er lavet en undersøgelse mht. de fælles samtaler der er blevet afholdt, F medlemmer er blevet spurgt i en tilfredshedsundersøgelse, knap 80% var rigtig godt tilfreds med de samtaler. Det er en tidskrævende opgave, må vi bare sige. AK-Booking, vi har nu taget det nye værktøj i brug, som de ledige skal bruge, til og booke CV samt rådighedssamtalerne, det fungere faktisk rigtig godt. TR udvalget: Har haft TR udvalgsmøde, hvor der blev snakket om, hvorvidt Karl har tid og ressourcer til at lægge info ud til TR, som de kan hænge op på opslagstavlerne. Der vil blive sendt en sms, når der er nyt fra 3F.

5 De opfordrer til at afdelingen kigger seriøst ind i generationsskifte i afdelingen. F.eks. Karl og info udvalget, er et sårbart område. Uddannelse/organiseringsudvalg: På møde den 11 maj 2016 har uddannelse og organiseringsudvalgene besluttet at lægge sig sammen. Det nye udvalg kommer til at hedde Netværk for organisering og uddannelse Monika er formand for netværket. Kompetenceafklaring af tillidsrepræsenter forventes at blive i gang sat efter sommerferien. Skemaet er nu helt færdig og vi afventer nu drejebogen for at kunne oprette i FIU systemet. Næste møde er den 20 juni, hvor vi inviterer Lone Grønhøj Frandsen fra LO til at gennemgå den endelige skema. Ligeledes vil der blive afholdt de første samtalerne. De der skal kompetenceafklares på mødet er de tillidsrepræsentanter, der sidder i netværket. Derefter skal bestyrelsen forvente at få en invitation til et møde. På mødet i juni vil der blive drøftet deltagelse i torvedage og lignende arrangementer.

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen.

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Resume af bestyrelsesmødet d. 25 april 2017.04.28 Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Villy foreslår at bestyrelsen sammensætter sig

Læs mere

Årsregnskabet, der er udarbejdet af revisoren, blev gennemgået af kassereren og derefter godkendt af bestyrelsen.

Årsregnskabet, der er udarbejdet af revisoren, blev gennemgået af kassereren og derefter godkendt af bestyrelsen. Resume af bestyrelsesmødet d. 20 marts 2018 Vi har haft socialrådgiver Jan Rosendahls (som er gået på efterløn,) stilling slået op og har modtaget 20 ansøgninger. Af de 20 ansøgere har vi haft 5 til samtale

Læs mere

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år.

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år. Resume af bestyrelsesmødet d. 26 januar 2016 I forbindelse med at en a-kassemedarbejder har valgt at gå på pension pr 30. april 2016 skal der omlægges nogle arbejdsopgaver i A-kassen. Omlægningen medfører,

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet 28. februar Sparringsforum Varde Kommune. Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet.

Resume af bestyrelsesmødet 28. februar Sparringsforum Varde Kommune. Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet. Resume af bestyrelsesmødet 28. februar 2017. Sparringsforum Varde Kommune Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet. Varde kommune har igen i år modtaget 600.000 kr. i den regionale uddannelsespulje.

Læs mere

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager.

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager. Resume af bestyrelsesmødet d. 26. juni 2018 DL har lavet en aftale med personalet v/tillidsrepræsentanten om at ferie afholdes i timer i stedet for dage. Aftalen er gældende for ferie der afholdes efter

Læs mere

Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder.

Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder. Resume af bestyrelsesmødet d. 4. december 2018.12.07 Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder. Vi har som sædvanlig en lille annonce i Varde og Midtjysk Ugeavis,

Læs mere

Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid.

Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid. Resume af bestyrelsesmødet d. 27 juni 2017. Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid. Ledelsen vil gerne imødekomme

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019

Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019 Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019 Visionsplanen: Vi har fået godkendt 2 af vores indsendte handleplaner (3 da to af dem er skrevet sammen til en) Det er to handleplaner der vedrører organisationens

Læs mere

Bestyrelsen sikrer sig, at leverandøren har tegnet overenskomst. Det er bekræftet at DL.

Bestyrelsen sikrer sig, at leverandøren har tegnet overenskomst. Det er bekræftet at DL. Resume af bestyrelsesmødet d. 30 oktober 2018. På grund af stort arbejdspres i fagligt team vil DL hermed anmode om, at i forbindelse med at 2 medarbejdere, der er på delefterløn, stopper pr 01.01.2019

Læs mere

En enig bestyrelse indstiller forslaget til vedtagelse på generalforsamlingen.

En enig bestyrelse indstiller forslaget til vedtagelse på generalforsamlingen. Resume af bestyrelsesmødet d. 28 marts 2017. Indkomne forslag til generalforsamlingen d. 4 april 2017: Bestyrelses forslag til vedtægtsændringer. Forslag medsendt. En enig bestyrelse indstiller forslaget

Læs mere

Vil det være muligt at lave et IT-kursus for begyndere, eventuelt som et aftenkursus i afdelingen? Afdelingen undersøger om det er muligt.

Vil det være muligt at lave et IT-kursus for begyndere, eventuelt som et aftenkursus i afdelingen? Afdelingen undersøger om det er muligt. Resume af bestyrelsesmødet d. 25/9 2018 Som I nok har bemærket så har regeringen travlt med at uddele gaver for tiden. Det kunne tyde på, at muligheden for et valg stiger og derfor skal vi have en drøftelse

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter.

Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter. Resume af bestyrelsesmødet d. 25 oktober 2016. Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter. Vi er blevet enige om et fælles udkast til hvordan den nye overbygning skal

Læs mere

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Varde 24.2..2013 dok 17375-13 sag 09/11072 kias Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Medarbejderrepræsentanter: Vakant (HK, TR Ulla Rosendahl deltager), Michael Frandsen (DS), Heidi F. Jochumsen

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Ole Larsen mødt Haderslev Hans Gehlert afbud Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

NY I AFDELINGSBESTYRELSEN. Klik her! - og indsæt forsidefoto

NY I AFDELINGSBESTYRELSEN. Klik her! - og indsæt forsidefoto NY I AFDELINGSBESTYRELSEN Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 1 INDHOLD Kurset... 3 Temamøder... 3 Formandsmøder... 3 Konference for afdelingsbestyrelserne... 4 Repræsentantskabsmødet... 4 Årsgennemgangen...

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

METAL HOVEDSTADEN Ekstraordinær generalforsamling 1. november 2016

METAL HOVEDSTADEN Ekstraordinær generalforsamling 1. november 2016 Side 1 Konstitueret formand Henrik Stilling bød velkommen til de 214 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigenter 2. Valg af ny formand 3. Orientering om kongressen AD 1. Valg af dirigenter Henrik

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

NY I AFDELINGSBESTYRELSEN Kurser og informationer

NY I AFDELINGSBESTYRELSEN Kurser og informationer NY I AFDELINGSBESTYRELSEN INDHOLD Kurset Ny i afdelingsbestyrelsen... 3 Temamøder.... 3 Formandsmøder.... 3 Konference for afdelingsbestyrelserne.... 4 Repræsentantskabsmødet.... 4 Årsgennemgangen....

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016.

Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016. Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016. 1. Valg af dirigent tilfaldt Lars Lund. Skrifefører blev Poul Erik Pedersen. 2. Referat blev godkendt uden bemærkninger. 3. Kort information fra de forskellige

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

ORGANISERING OG SAMSPIL MED AFDELINGERNE

ORGANISERING OG SAMSPIL MED AFDELINGERNE ORGANISERING OG SAMSPIL MED AFDELINGERNE Af Palle R. Carstensen Dansk Metal Roskilde John Nielsen Ejendomsfunktionærernes fagforening Århus Byorganisering samarbejdsprojekt Roskilde Introduktion Kort præsentation

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Mødt Tønder Afbud Haderslev Hans Gehlert Mødt Kolding Conny Hahn Mødt Kolding Hans

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 15. august 2018 kl. 17.00-19.30 Referent: Mødedeltagere: Afbud: Jesper Jens Peter, Dorte, Sanne, Sebastian, Flemming, Louise E, Gitte B, Simone, Jørgen, Jesper Niels, Rikke,

Læs mere

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 5. april 2016 kl

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 5. april 2016 kl 3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 5. april 2016 kl. 16.30 Deltagere: Kirsten Johansen (KJ), Verner Schmidt Johansen (VSJ), Susanne Nielsen (SN), Peter Andersen (PA), Tanja Christensen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 5/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Til stede:

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik 00-02-04-1-10 Initialer: UG Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Fredag, den 30. november 2012 kl. 09.00-10.00 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer: Jan Riber

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret.

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Forretningsudvalgsmøde (20082012) Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Deltagere: Preben Jacobsen Carsten Bjørk Olsen Ole Michél Peter RønningBæk Thorben Meldgaard

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Mødedato: Søndag 24. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 11.00 17.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Hos Birte, Svejgårdsvej 21, 2900 Hellerup Allan Hornstrup, Birte

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kurt Blohm, medlem Lise-Lotte Schytt, medlem Tove Holm, medlem Villy Brejning, medlem (afbud)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kurt Blohm, medlem Lise-Lotte Schytt, medlem Tove Holm, medlem Villy Brejning, medlem (afbud) Haderslev Boligselskab Referat ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag, den 18. september 2014 kl. 17.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 52 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 24. november 2017 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Referat Afdelingsbestyrelsesmøde FOA Huset i Silkeborg Torsdag den 23. november 2017 fra 9.00 15.30. Dags dato: 19/02 2018. Skrevet af: Lone + Per Til: Afd. bestyrelsen Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni FIUSYS. nr 91 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde onsdag den 28. juni 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 14.00 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 07-02-17. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. Til debat Til info Til beslut. Kort beslutningsreferat 1 Godkendelse af dagsorden. 5 B Nyt fra personalet

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 15. november 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Tina Groth, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Vita Christiansen (fra 11.00), Conni Hansen (går 12.45),

Læs mere

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde.

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. -1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde, som afholdes Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. Varde, den 19. juli

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vi konstituerer ny sekretær og mødeleder,

Læs mere

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18.november 2014, kl. 16.30 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Alle 2, 6800 Varde.

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18.november 2014, kl. 16.30 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Alle 2, 6800 Varde. -1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde, som afholdes Tirsdag, den 18.november 2014, kl. 16.30 på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Alle 2, 6800 Varde.

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Organisationsbestyrelsen:

Organisationsbestyrelsen: Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 14. december 2011, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Næstformand Jan Lemser, Bitten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Referat Deltagere: Morten

Læs mere

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen.

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen. R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 28. august 2014 Mødetid 9.00 12.00 Mødested Nygade 56 Skjern lokale 2 Fraværende Afbud fra Linda Nielsen i stedet

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Bestyrelsesreferat 17/

Bestyrelsesreferat 17/ Referat af afdelingsbestyrelsesmødet onsdag den 17. november 2011 kl. 8.30-15.30 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Karen Munk Andersen, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 53 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 12. januar 2018 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr 97 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.15 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort.

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort. Referat Mødedato: 3. oktober 2012 kl. 17.30 i Villa Villakulla Mødedeltagere: Personale: Mette og Betina Forældre: Casper, Louise, Kaisa, Lisbeth, Mona, Sofie, Marianne og Rikke Afbud: Nadja, Lars og Nina

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt i Upsalagade 20 B, 2100 København Ø

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 7. marts 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse.

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Region Syd er stiftet

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard, mødeleder Ulla Blok Kristensen Afbud Tina Boel Bo Christensen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 04.12.2012 i Alkoholbehandlingen Skolebakken 137, Esbjerg SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Opfølgning på Jobcentrets indsats. Beskæftigelsesregionens opfølgningsrapport

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere