Vil det være muligt at lave et IT-kursus for begyndere, eventuelt som et aftenkursus i afdelingen? Afdelingen undersøger om det er muligt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vil det være muligt at lave et IT-kursus for begyndere, eventuelt som et aftenkursus i afdelingen? Afdelingen undersøger om det er muligt."

Transkript

1 Resume af bestyrelsesmødet d. 25/ Som I nok har bemærket så har regeringen travlt med at uddele gaver for tiden. Det kunne tyde på, at muligheden for et valg stiger og derfor skal vi have en drøftelse i bestyrelsen om, hvor meget vi skal involvere os i valgkampen. Med det mener jeg hvilke temaer vi skal få valgkampen til at dreje sig om. Jeg går ud fra at vi som sædvanlig ikke støtter politiske partier men arrangementer, hvor vi er med til at bestemme temaet. Det kunne igen være social dumping, eller en styrkelse af arbejdsmiljøet eller fjernelse af den årlige 2% sparekrav i den offentlige sektor. Henrik, Doron, Eva og Flemming vil gerne hjælpe med kampagnearbejdet i forbindelse med valget. Der har været afholdt bestyrelsesmøde i Aktivitets og Opmålerforeningen. Miljøkonsulenten er tilbage igen på fuld kraft efter sin sygemelding. Miljøkonsulenten har orienteret mig om at han gerne vil fortsætte med at arbejde til han bliver 67 år, eventuelt på mindre tid. Vi havde i bestyrelsen en drøftelse af forbundets visionsplan og om vi kunne styrke Aktivitets og Opmålerforeningen, ved at lave tiltag i fællesskab på nogle områder. Kort orientering. Opmåleren og Miljøkonsulenten er tidligere blevet inviteret til at deltage i 3F Kongeåens julefrokost da Charlie var formand for Aktivitets og Opmålerforeningen. Jeg vil foreslå at vi inviterer dem med til vores julefrokost på Sønder Omme Kro. Bestyrelsen bakker op om det og opfordrer til at de inviteres med partner, hvis de har lyst. Der afholdes forbundsdage på Legoland Hotel og Conference center fra d. 6. november til d. 8. november Der er mulighed for at 3 ledelsespersoner fra hver afd. kan deltage, ud over HB medlemmer. 3F laver sammen med FOA, AOF og Den Kommunale Kompetence Fond et 2 dages kursus i grundlæggende IT-færdigheder for kommunalt ansatte. Kort orientering. AOF skal i samarbejde med 3F forbundet kompetenceafklare medarbejderne i alle 3F afdelinger. Det er en del af kompetancestrategien i forbundets Visionsplan. Det foregår i øjeblikket i 3 3F afdelinger som et forsøg. Vil det være muligt at lave et IT-kursus for begyndere, eventuelt som et aftenkursus i afdelingen? Afdelingen undersøger om det er muligt. 116,2 forbrugte FIU uger ud af et budget på 115 uger. Der er nogle enkelte der er kommet til at overskride det tilladte antal dage (20). Afdelingen kontakter de berørte. Vi har fået oplyst medlemstallene der bestemmer hvor mange pladser vi har til kongressen og delegeretmødet. Vi har 10 pladser til kongressen og 9 pladser til delegeretmødet. Det betyder at 1. suppleanten skal indkaldes til kongressen.

2 I perioden 1. juni til d. 17. september er der afsluttet 53 sager i GO og de har indbragt kr. Vi har pt. 85 aktive sager i GO. Der er stadig sager i Aurora, men dem kan vi ikke længere trække statistik over. Alle Bios sager ligger f.eks. stadig i Aurora Siden sidste møde er det lykkes os at overtale Dan Grit A/S til at melde deres transportdel ind i DTL-A under Dansk Erhverv. I forhold til deres produktion af byggematerialer har de indmeldt sig i Dansk Byggeri, hvor Industrioverenskomsten mellem Dansk Byggeri og Fagligt Fælles vil være gældende for deres produktion af betonvarer. Det er lykkes os at få tegnet tiltrædelsesoverenskomst med FRG Transport ApS Karupvej 6, 8000 Aarhus C efter længere tids forhandling. Virksomheden er også registreret på Skamstrupvej 5, 6800 Varde. Tiltrædelsesoverenskomsten tiltræder overenskomsten mellem Fagligt Fælles og DTL-A fra d. 1. oktober JN Entreprise APS har indgået tiltrædelsesoverenskomst til Bygge- og Anlægsoverenskomsten mellem Dansk Håndværk og Fagligt Fælles. Overenskomsten er gældende fra d. 15. august Vi er i øjeblikket i gang med at overenskomstdække HM Transport i Hejnsvig. Det er ikke lykkes for os efter lange forhandlinger og der er derfor varslet konflikt mod virksomheden. Derfor er nedenfor stående meldt ud fra forbundet. Det skal meddeles, at vores kompetente forsamling har besluttet at iværksætte en sympatikonflikt mod nedennævnte virksomhed CVR-nr HM Transport ApS Rungborgvej Hejnsvig da det ikke har været muligt for 3F Varde-Billund at få oprettet overenskomst. For Transportgruppens områder betyder det, at ingen af vores forbunds medlemmer, der er beskæftiget ved arbejdsgiverforeningerne og deres underorganisationer Dansk Erhverv Arbejdsgiver DI må beskæftige sig med arbejde og leverancer til ovennævnte virksomhed, hvor ovennævnte virksomhed udfører arbejde, fra og med mandag den 10. september 2018 ved normal arbejdstids begyndelse. Medlemsudvikling går forsat den forkerte vej som det kan ses på medsendte skemaer. I forhold til de alternative foreninger så har vi denne gang et lille samlet plus som det ses i skemaet herunder.

3 Type - Årsag - Region - Undertype Afdeling - Bevægelsestype Antal Tværfaglige forb./a-kasser Total Total 2 De gule Total Total 2 ASE Total 1 Afgang -1 Tilgang 2 DFH-A Total -4 Afgang -10 Tilgang 6 KRIFA Total 5 Tilgang 5 A-Kasse Type - Årsag - Region - Undertype Afdeling - Bevægelsestype Antal Akasse Tværfaglige forb./a-kasser Total Total 4 De gule Total Total 4 ASE Total 1 Afgang -1 Tilgang 2 DFH-A Total -4 Afgang -11

4 Tilgang 7 KRIFA Total 7 Tilgang 7 Afdelingen har ansat Marianne Heide Nørgaard i A-kassen fra 1. oktober Marianne kommer fra et job i Job Center Billund, hvor hun har beskæftiget sig med forsikrede ledige. En medarbejder i medlemsadministration har søgt nye udfordringer og derfor opsagt sin stilling og fratræder således den 31. oktober Vi søger pt. en afløser. Vi har en også faglig medarbejder der har opsagt sin stilling fra 31. december 2018, for at gå på efterløn fra 1. januar LO Vest bestyrelse: Der var en del debat, omkring støtte til valgkampen til folketingsvalget. Vi var nogle, der påpegede at midler til valgkampen skal være til temaer, i stedet for enkeltpersoner. Der blev påpeget at der aldrig er givet støtte til enkeltpersoner. Energiens folkemøde var et godt arrangement, men der var ikke mange besøgende. Vi har besluttet at der skal være en drøftelse, om vi skal bruge ressourcer på at deltage næste år. Trekantområdet K7 (K 7 er samarbejde mellem kommunerne Vejle, Kolding, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Vejen og Billund) afholder Industriens Uge i uge 44. Sektionerne i dækningsområdet har givet tilsagn om støtte til arrangementet med 5000,00 kr. LO DK bliver ansøgt om støtte efter kr. til kr. princippet. Program for ugen udsendes senere. Der arbejdes videre med samarbejdet mellem LO og FTF. Næste møde afholdes 18. september FTF inviteres med til bestyrelseskonferencen, der afholdes den 16. og 17. november Ligeledes inviteres medlemmerne i kommuneudvalgene med. Lego House: Der arbejdes stadigvæk på at finde en løsning på overenskomstforhandlingen i huset. Der er ikke enighed om hvem der skal have overenskomsten.

5 Jubilarer: Der afholdes sammenkomst for 25 og 40 års jubilarer i Varde den 28. november og i Billund den 29. november Netværksforum for Job og Uddannelse Billund Kommune: Der blev afholdt møde den 23. august, hvor afd. havde meldt afbud grundet ferie. Vi kan dog melde tilbage, at vi fra et af byrådets medlemmer har fået oplyst, at der i økonomiudvalget er kommet et ændringsforslag til beskæftigelsesplanen. Ændringsforslaget tog sit udgangspunkt i LOs høringssvar. Der blev 2 projekter godkendt. Det ene er at samle alle 9. klasses elever i Billund Kommune, derud over inviteres 9. klasses elever fra efterskole, der er bosiddende i Billund Kommune. Det andet projekt er Åbent Hus i Industriens uge. Formålet med dette er at skabe et nutidigt indblik i Industrien. Målet er at få ledige til at tilegne sig viden og oplysninger om lokale industrivirksomheder, samt motivere ledige til at søge job indenfor Industrien. Kommuneudvalg Billund: Der er afholdt møde den 17. september 2018 med politikere omkring budget. Det er besluttet at der på næste møde skal tales om forurening i Grindsted. Vi har deltaget i Mælkefestival i Helle Hallen den 15. og 16. september. Det var en god oplevelse. Vi er nu langt nede i ledighed. Det er lang tid siden at vi har været på 145 ledige her i afdelingen. Varde og Billund kommuner ligger i bunden, hvad der angår laveste ledighedsprocent i Danmark for forsikrede ledige. Vores udfordring er ledige udlændinge som ikke kan tale dansk. De er svære at anvise det næste job. Mange af vores 3F nabo afdelinger, har de samme udfordringer. Vi har stadig en del som søger EØS dagpenge, når de kommer og melder sig ledige, og selv har sagt deres arbejde op. Så tager de gerne 3 ugers karantæne med et smil, for at komme til deres hjemland og søge arbejde. 19 ud af 20 kommer retur til Danmark igen. Første oktober kommer der nye regler på de supplerende dagpenge. Troels Lund Poulsen har lempet på reglerne, da de regler som de tidligere vedtog i Folketinget, ville have været en katastrofe for de ledige. Hvis de havde bare 8 timers arbejde i en måned, og de havde opbrugt de supplerende dagpenge, ville de ikke kunne få dagpenge for resten. Nu er det kun ugen de ikke kan få for. Som noget nyt kan medlemmet så forlænge de supplerende uger. Har medlemmet over 146 timers arbejde i en måned, kan der forlænges med 4 uger. Det kan man op til 3 gange, og så er det slut.

6 Vedrørende indkomst register kontrol bruger vi stadig mange timer pr. måned på det, da det stort set er alle, der arbejder på supplerende dagpenge, der kommer ud i kontrol, samt de som arbejder og er på efterløn. Aktivitetsudvalg: Der kommer en annonce i næste medlemsblad omkring juletræsfest i Helle Hallen den sidste søndag i november måned. TR/AMR-udvalg: Fælles temadag for Arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) og Tillidsrepræsentanter (TR) onsdag den 14. november 2018 fra kl. 8:00 til 16:00 i Helle Hallerne Vrenderupvej 40c, 6818 Årre Infoudvalg: Der er udsendt et blad sammen med fagbladet. Ris og ros modtages gerne. Forslag til indhold og artikler til det næste blad skal sendes til Karl hurtigst muligt, men absolut senest den 4. oktober 2018 Ligestilling og mangfoldighedsudvalg: Der er fyraftensmøde med Alex Haurand d. 25/9. Den 27. marts holdes der fyraftensmøde med emnet: Mænd der får tæsk. Bestyrelsen opfordres til at bakke op omkring aktiviteterne i udvalget. ALLE udvalg skal sende udkast til budget i de forskellige udvalg senest 12. oktober til Lisbeth.

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager.

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager. Resume af bestyrelsesmødet d. 26. juni 2018 DL har lavet en aftale med personalet v/tillidsrepræsentanten om at ferie afholdes i timer i stedet for dage. Aftalen er gældende for ferie der afholdes efter

Læs mere

Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid.

Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid. Resume af bestyrelsesmødet d. 27 juni 2017. Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid. Ledelsen vil gerne imødekomme

Læs mere

Bestyrelsen sikrer sig, at leverandøren har tegnet overenskomst. Det er bekræftet at DL.

Bestyrelsen sikrer sig, at leverandøren har tegnet overenskomst. Det er bekræftet at DL. Resume af bestyrelsesmødet d. 30 oktober 2018. På grund af stort arbejdspres i fagligt team vil DL hermed anmode om, at i forbindelse med at 2 medarbejdere, der er på delefterløn, stopper pr 01.01.2019

Læs mere

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen.

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Resume af bestyrelsesmødet d. 25 april 2017.04.28 Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Villy foreslår at bestyrelsen sammensætter sig

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019

Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019 Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019 Visionsplanen: Vi har fået godkendt 2 af vores indsendte handleplaner (3 da to af dem er skrevet sammen til en) Det er to handleplaner der vedrører organisationens

Læs mere

Årsregnskabet, der er udarbejdet af revisoren, blev gennemgået af kassereren og derefter godkendt af bestyrelsen.

Årsregnskabet, der er udarbejdet af revisoren, blev gennemgået af kassereren og derefter godkendt af bestyrelsen. Resume af bestyrelsesmødet d. 20 marts 2018 Vi har haft socialrådgiver Jan Rosendahls (som er gået på efterløn,) stilling slået op og har modtaget 20 ansøgninger. Af de 20 ansøgere har vi haft 5 til samtale

Læs mere

Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder.

Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder. Resume af bestyrelsesmødet d. 4. december 2018.12.07 Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder. Vi har som sædvanlig en lille annonce i Varde og Midtjysk Ugeavis,

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet 28. februar Sparringsforum Varde Kommune. Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet.

Resume af bestyrelsesmødet 28. februar Sparringsforum Varde Kommune. Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet. Resume af bestyrelsesmødet 28. februar 2017. Sparringsforum Varde Kommune Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet. Varde kommune har igen i år modtaget 600.000 kr. i den regionale uddannelsespulje.

Læs mere

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år.

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år. Resume af bestyrelsesmødet d. 26 januar 2016 I forbindelse med at en a-kassemedarbejder har valgt at gå på pension pr 30. april 2016 skal der omlægges nogle arbejdsopgaver i A-kassen. Omlægningen medfører,

Læs mere

Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter.

Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter. Resume af bestyrelsesmødet d. 25 oktober 2016. Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter. Vi er blevet enige om et fælles udkast til hvordan den nye overbygning skal

Læs mere

Det besluttes at vi afventer hvad der sker på kongressen i forhold til de forslag, der ligger vedr. dette emne.

Det besluttes at vi afventer hvad der sker på kongressen i forhold til de forslag, der ligger vedr. dette emne. Resume af bestyrelsesmødet d. 31 maj 2016.06.01 Der har været fremsat forslag om at afdelingen fik lavet ny fane efter fusionen mellem 3F Varde og 3F Billund. Der var indhentet tilbud fra 2 fane konstruktører.

Læs mere

En enig bestyrelse indstiller forslaget til vedtagelse på generalforsamlingen.

En enig bestyrelse indstiller forslaget til vedtagelse på generalforsamlingen. Resume af bestyrelsesmødet d. 28 marts 2017. Indkomne forslag til generalforsamlingen d. 4 april 2017: Bestyrelses forslag til vedtægtsændringer. Forslag medsendt. En enig bestyrelse indstiller forslaget

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet d. 31 oktober 2017

Resume af bestyrelsesmødet d. 31 oktober 2017 Resume af bestyrelsesmødet d. 31 oktober 2017 På sidste bestyrelsesmøde bevilligede vi et sæt spillerdragter til Team Nord Håndbold mod at vi fik vores logo på spilledragterne. Det viser sig nu, at klubben

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr 147 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet afsluttet kl. 15.00 Mødet afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse!

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse! Årgang 8 nr. 5 Nu er der gået en måned siden konflikten sluttede med et lovovergreb. Jeg kan mærke, at jeg stadig er meget vred over den måde KL (kommunen) og regeringen har handlet på. Vi var til kongres

Læs mere

OVERENSKOMSTSYSTEMET MV.

OVERENSKOMSTSYSTEMET MV. Sønderjysk Landboforening, Vojens 7. marts 2016 Jacob Langvad Nielsen, advokat (L) Økonomi og virksomhedsledelse SEGES P/S OVERENSKOMSTSYSTEMET MV. INDHOLD 1. Overenskomstsystemet Den danske model 2. Konfliktret

Læs mere

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves.

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves. HH, 15. maj 2013 1582 arbejdsmiljørepræsentanter om hvervet som 3F AMR Hvordan er det at være arbejdsmiljørepræsentant på de mange forskellige virksomheder, hvad har AMR erne brug for og hvordan ser de

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov Maribo, den 5. oktober 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

FOR GRAFISK TIMELØNNEDE AFLØSERE, DER SKAL PÅ DAGPENGE ELLER EFTERLØN. SÅDAN UDFYLDER DU DIT UDBETALINGSKORT

FOR GRAFISK TIMELØNNEDE AFLØSERE, DER SKAL PÅ DAGPENGE ELLER EFTERLØN. SÅDAN UDFYLDER DU DIT UDBETALINGSKORT GRAFISK TIMELØNNEDE FOR GRAFISK TIMELØNNEDE AFLØSERE, DER SKAL PÅ DAGPENGE ELLER EFTERLØN. SÅDAN UDFYLDER DU DIT UDBETALINGSKORT Det er ikke altid nemt, når timelønnede på det grafiske område skal udfylde

Læs mere

Fyn. Ændring i forhold til samme måned i Ændring i forhold til samme måned i 2015 i % A-kassegrupper og a-kasser Juli Antal fuldtidsledige

Fyn. Ændring i forhold til samme måned i Ændring i forhold til samme måned i 2015 i % A-kassegrupper og a-kasser Juli Antal fuldtidsledige A-kassegrupper og a-kasser Juli 2016 Vælg kommune/område: Fyn til samme måned i 2015 til samme måned i 2015 i % Ledighedsproce nt Forsikrede i alt 7.504-995 -11,7 4,1 Selvstændige 427-95 -18,2 2,7 DANA

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Mandag d.3.oktober 2016 kl

Mandag d.3.oktober 2016 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 06/2016 FIU 9501-16-08-03 BESTYRELSESMØDE Referat Mandag d.3.oktober 2016 kl.9.00-16.00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016.

Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016. Bestyrelsesmøde på Nattergalen 1. den 21 juni 2016. 1. Valg af dirigent tilfaldt Lars Lund. Skrifefører blev Poul Erik Pedersen. 2. Referat blev godkendt uden bemærkninger. 3. Kort information fra de forskellige

Læs mere

LO-skolen 6. maj 2013 Som verden ser ud

LO-skolen 6. maj 2013 Som verden ser ud LO-skolen 6. maj 2013 Som verden ser ud Anders Laubjerg Medlemsfastholdelse et valg! 160,0 150,0 140,0 130,0 120,0 110,0 100,0 90,0 80,0 70,0 60,0 Krifa m.fl. IDA. Lederne DEF Metal TL HK 3F 2000 2012

Læs mere

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser Dagsorden til bestyrelsesmøde den 22.02.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 3/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-15-24-05 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Test din viden om overenskomst Svargennemgang. Kommentar

Test din viden om overenskomst Svargennemgang. Kommentar SVARENE Eventuelle sorte prikker ud for svarmulighederne skal I se bort fra. De betyder ikke noget i printudgaven her. Side 1 af 11 Du er omfattet af en overenskomst, der gælder for dit arbejdsområde.

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i Ledigheds september 20 20 20 i % Ledighed

Læs mere

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere.

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Referat fra 3.2.2011. 1) Der var velkomst og godtagelse af dagsordenen. Forretningsorden gældende fra ledelsesmødet 16 maj 2011, godkendt med de tilførte

Læs mere

vedrørende Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (Udvidet adgang til overflytning, supplerende dagpenge, forenkling mv.

vedrørende Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (Udvidet adgang til overflytning, supplerende dagpenge, forenkling mv. Arbejdsmarkedsudvalget L 15 - Bilag 1 Offentligt Notat Opsummering af høringssvar fra Beskæftigelsesrådets Ydelsesudvalg, Kristelig Fagbevægelse, Kristelig Arbejdsgiverforening og Arbejdsløshedskassen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov.

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov. Maribo, den 25. februar 2011. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov. Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 53 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 12. januar 2018 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning for 2014 Indledning Sidste års beretning indeholdt en bekymring for den voksende ulighed i samfundet. Desværre har vi stadig denne bekymring. Vi må konstatere, at uligheden fortsat

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.02.2019 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, lokale I og II Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019 Afdelingsformand Lissi Lund viser her, at FOA og herunder også FOA Sydsjælland nu overgår til digital post. 20. årgang, januar-februar 2019, nr. 1 I dette nummer: Formanden har ordet; - 2019 har fokus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt.

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 20. august 2015 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Nielsen, Anne Gregersen, Inge Kristiansen, Michael Haugaard..

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

Tirsdag d.29.september 2015 kl

Tirsdag d.29.september 2015 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 04/2015 FIU 9501-15-08-01 INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Tirsdag d.29.september 2015 kl.9.00-15.30 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på Toften 5. i Nibe torsdag den 07. marts 2016

Referat fra bestyrelsesmøde på Toften 5. i Nibe torsdag den 07. marts 2016 Referat fra bestyrelsesmøde på Toften 5. i Nibe torsdag den 07. marts 2016 1. Valg af dirigent tilfaldt Søren-Peter Lund og Skriftefører blev Poul Erik Pedersen. 2. Referatet blev godkendt efter en enkel

Læs mere

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 02/2015 FIU 9501-15-08-01 REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl. 9.00-16-00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere: Hanne Christensen

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Status for indsatsen under Akutpakken

Status for indsatsen under Akutpakken Jobcenter Aabenraa Dato: 9.1.212 Sagsnr.: 12/43739 Dok.nr.: 17 Sagsbehandler: Karsten Troelsgaard Status for indsatsen under Akutpakken - En kvantitativ status for indsatsen Indhold Baggrund... 3 Antal

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat fra MED-møde den 15. september 2017

Referat fra MED-møde den 15. september 2017 Referat fra MED-møde den 15. september 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Nanna Thomsen, Helle Støvring Gundersen, Ulla Johansen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen.

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN. Udsigt til konflikt

SOCIALPÆDAGOGEN. Udsigt til konflikt SOCIALPÆDAGOGEN MARTS 2018 LILLEBÆLT 1 NYHEDSBREV FOR TILLIDSREPRÆSENTANTER Udsigt til konflikt Kære tillidsrepræsentant Her får du en særudgave af vores nyhedsbrev, der på de næste sider fortæller om

Læs mere

Vigtige datoer i den kommende tid:

Vigtige datoer i den kommende tid: Vigtige datoer i den kommende tid: 26. September Generalforsamling 2. Oktober Socialpædagogernes Dag 28. November - ½-årsmøde TR, AMR, Leder 1. December - Juletræsfest Andre muligheder i den kommende tid:

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Dansk El-Forbund København. Formål & Strategi samt Handlingsplaner

Dansk El-Forbund København. Formål & Strategi samt Handlingsplaner 1 Dansk El-Forbund København Formål & Strategi samt Handlingsplaner 2 3 Forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Plan for 2019-2022 Afdelingens formål Bemærkninger Egne kommentarer 1.0 Afdelingens

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 5/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Til stede:

Læs mere

Referat af TR-møde d. 24/8 2011. Afbud : Lars IJG, Enrico JS, Henrik TFS. (Annette delvist), Rasmus NY, Jørgen, Anja, Morten S. (NSG).

Referat af TR-møde d. 24/8 2011. Afbud : Lars IJG, Enrico JS, Henrik TFS. (Annette delvist), Rasmus NY, Jørgen, Anja, Morten S. (NSG). Referat af TR-møde d. 24/8 2011. Afbud : Lars IJG, Enrico JS, Henrik TFS. (Annette delvist), Rasmus NY, Jørgen, Anja, Morten S. (NSG). Til stede: Henrik D, Mads, Karla, Helle L, Torben, Peter, Tine F,

Læs mere

Indstilling. Akutjob i Aarhus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling.

Indstilling. Akutjob i Aarhus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Aarhus Kommune Den 9. november 2012 Borgmesterens Afdeling Tilvejebringelse af akutjob der er målrettet dagpengemodtagere, som risikerer

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Notat om a-kassernes og medlemmernes forhold under konflikt

Notat om a-kassernes og medlemmernes forhold under konflikt Orientering fra Arbejdsdirektoratet April 2008 Notat om a-kassernes og medlemmernes forhold under konflikt J.nr. 00-22-0037 Y2/JW Reglerne om a-kassernes og medlemmernes forhold under konflikt fremgår

Læs mere

BAROMETER. I VEJLE KOMMUNE Juni Vejle oplever den største vækst i jobs Læs side 33 VEJLE KOMMUNE 1

BAROMETER. I VEJLE KOMMUNE Juni Vejle oplever den største vækst i jobs Læs side 33 VEJLE KOMMUNE 1 VÆ K S T BAROMETER I VEJLE KOMMUNE Juni 2016 Vejle oplever den største vækst i jobs Læs side 33 VEJLE KOMMUNE 1 Forsidefoto : Ny analyse fra Akademikernes A-kasse viser da også, at Vejle er den bedste

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

FOA Mariagerfjord - lille men stor i skrallet

FOA Mariagerfjord - lille men stor i skrallet Beretning 2012 FOA - lille men stor i skrallet Så er det tid at samle op- se tilbage se på bunkerne af sager - hvad har vi brugt tiden til i det forgangne år? Har vi haft sejre - har vi lidt tab ja det

Læs mere

BESTYRELSENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016

BESTYRELSENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016 BESTYRELSENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016 Så er der igen gået et år, tiden flyver bare af sted. Vejrguderne var ikke særligt rundhåndede med godt vejr i 2015, så vi må håbe, at de er i bedre humør i 2016.

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

FOR GRAFISK TIMELØNNEDE AFLØSERE, DER SKAL PÅ DAGPENGE ELLER EFTERLØN. SÅDAN UDFYLDER DU DIT UDBETALINGSKORT!

FOR GRAFISK TIMELØNNEDE AFLØSERE, DER SKAL PÅ DAGPENGE ELLER EFTERLØN. SÅDAN UDFYLDER DU DIT UDBETALINGSKORT! FOR GRAFISK TIMELØNNEDE AFLØSERE, DER SKAL PÅ DAGPENGE ELLER EFTERLØN. SÅDAN UDFYLDER DU DIT UDBETALINGSKORT! INDHOLD 1. Udfyldelse af udbetalingskort (både dagpenge og efterløn) 3 2. Eksempler 3 3. Efterløn

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 16. maj 2018 kl. 17.00 på Torvehallerne i Vejle. Til stede: Lotte Klein, Henrik Mikkelsen, Bo Christensen, Rune Søe, Rikke Belcher,

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens Strategi for medlemsorganisering og fastholdelse

FOA Social- og Sundhedsafdelingens Strategi for medlemsorganisering og fastholdelse FOA Social- og Sundhedsafdelingens Strategi for medlemsorganisering og fastholdelse Indledning: Vi har udarbejdet en strategi for: medlemsorganisering og fastholdelse, hvor der er blevet lagt vægt på en

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 30.09.16. Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 29. september 2016 fra 9.00 15.30. Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla Gram Velkommen

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Efter skat: 449 kr. 606 kr. 392 kr. Januar 2016 Side 1 af 8

Efter skat: 449 kr. 606 kr. 392 kr. Januar 2016 Side 1 af 8 Efter skat: 449 kr. Efter skat: 606 kr. Efter skat: 392 kr. Januar 2016 Side 1 af 8 KONTINGENTER (priser ved betaling pr. måned - fuldtidskontingent) Emne Krifa Basis Gennemsnit for s afdelinger Fagforening

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale E, 3. etage, Sønderbro 12

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale E, 3. etage, Sønderbro 12 Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Beskæftigelsesudvalget Mødet den 28.11.2017 kl. 09.00-10.30 Mødelokale E, 3. etage, Sønderbro 12 Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Godkendelse

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening 3F 1 Velkommen til Danmarks stærkeste fagforening 2 Din fagforening Danmarks stærkeste Det danske arbejdsmarked er reguleret af aftaler kaldet overenskomster mellem arbejdsmarkedets parter suppleret med

Læs mere

Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling

Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling Spørgsmål og svar om arbejdsfordeling 1. Hvad er en arbejdsfordeling? En arbejdsfordeling er en ordning, som en virksomhed kan anvende for at undgå afskedigelser i perioder med manglende ordretilgang mm.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/gruppeformand Hans Jessen 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid A-KASSE Supplerende dagpenge Information til dig, der arbejder på nedsat tid OKTOBER 2018 Indhold Illustration: Xxxxxxxxxxx Politisk ansvarlig: Xxxxxxxxxxx Redaktion: Xxxxxxxxxxx Produktion: Grafisk Team/XX

Læs mere