VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Bogense Strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Bogense Strand"

Transkript

1 VEDTÆGTER for Ejerforeningen Bogense Strand 1 Lejlighederne som er omfattet at ejerforeningen er de, som er beliggende på matr. Nr. 3 s Bogense Strand, Bogense jorder, samt eventuelle arealer udstykket herfra. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Ejerforeningen Bogense Strand. Foreningens hjemsted er Nordfyns Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles anliggender, herunder at varetage de anliggender, der er knyttet til at være ejer af en lejlighed med helårsstatus (d.v.s. med bopælsret men ikke bopælspligt) med andel i fællesarealer og fælles indretninger og enten i eget regi eller via tredjemand at administrere, renholde og vedligeholde alle fællesindretninger- og arealer. Foreningen skal, bortset fra en rimelig driftskapital ikke oparbejde nogen formue, men i økonomisk henseende alene hos medlemmerne opkræve de fornødne bidrag, der kræves til at bestride foreningens fællesudgifter. Der kan dog etableres en opsparing til brug for fremtidig vedligehold. 3 Den enkelte lejligheds fordelingstal fastsættes til lejlighedens areal, sat i forhold til det samlede areal af opførte lejligheder i området. De enkelte lejligheders endelige fordelingstal vil således svare til den enkelte lejligheds fordelingstal sat i forhold til det samlede udbyggede areal for området. Alle lejligheder beliggende indenfor ovennævnte matrikelnummer er medlem af ejerforeningen, uanset om en eller flere lejligheder i øvrigt måtte være beliggende på separat matrikelnummer, efterfølgende udstykket fra matr. nr. 3 s. Når hele området er udbygget, udfærdiger landinspektør fortegnelse over endelige fordelingstal. Kun beboelsesarealer medgår ved fastsættelsen af fordelingstallet, og eventuelt sekundære arealer såsom carport, terrasser, kælder, fælles adgangsarealer o. lign. indgår ikke ved fastsættelse af fordelingstallet. Ejeren/brugeren af sådanne arealer har enten ejendomsret eller en utidsbestemt eksklusiv vederlagsfri brugsret til sådanne sekundære arealer, med mindre disse er fællesarealer.

2 Samtlige ejere af lejligheder er forpligtede til at være medlemmer af ejerforeningen og har et medlemskab for hver lejlighed. Medlemskab og ejendomsret til lejligheden skal stedse være sammenhørende. Såfremt en lejlighed ejes af flere personer, udøver disse i forening de en eneejer hhv. tilkommende og påhvilende rettigheder og forpligtelser. Den tidligere ejers medlemskab og forpligtelser ophører først endeligt, når den nye ejer er indtrådt i foreningen, og eventuelle restancer er betalt. Sælger udtræder af ejerforeningen uden krav på refusion fra foreningen af kontingent eller udbetaling af andel i foreningens formue. Både den tidligere ejer og den nye ejer er pligtige at anmelde et eventuelt ejerskifte til foreningen ved dennes kasserer og i forbindelse hermed oplyses foreningen om den nye ejers navn, stilling, bopæl og ejerlejlighedens ejerlejlighedsnummer og adresse. HÆFTELSER OVERFOR TREDJEMAND 4 Foreningens medlemmer hæfter alene subsidiært for foreningens gæld. Hæftelsen er principalt proratorisk, subsidiært solidarisk. FÆLLESUDGIFTER OG ANDRE BIDRAG 5 Bestyrelsen udarbejder hvert år et årsregnskab samt et budget, der skal give dækning for foreningens driftsudgifter. Såvel regnskab som budget udsendes til medlemmerne sammen med indkaldelse til generalforsamlingen. Udgifterne fordeles imellem medlemmerne i forhold til fordelingstal. Bygherres ikke-solgte lejligheder pålignes fællesudgifter på lige fod med solgte lejligheder i forhold til fordelingstal. Følgende udgifter fordeles ligeligt mellem lejlighederne uanset størrelse: a. Alle udgifter vedrørende udvendig vedligehold og pasning af fællesarealer, så som veje, stier, grønne arealer, legepladser og lignende. b. Udgifter til kontrol og lignende af ferielejlighederne i henhold til aftale som ejerlejlighedsforeningen måtte indgå. c. Antenneudgifter/kanalforsyning (ej TV-licens) d. Administration og revision af ejerforeningens bogføring, regnskab og lignende.

3 Alle øvrige udgifter fordeles efter fordelingstal, såsom udvendig vedligehold af de enkelte lejligheder, renovation, forsikring m.v. Ethvert medlem er pligtig at indbetale de på den årlige generalforsamling fastsatte a conto beløb. Opgørelse over fællesudgifterne i der forløbne regnskabsår forelægges den årlige generalforsamling. Det ethvert medlem påhvilende eventuelle restbidrag skal indbetales senest 14 dage efter, at meddelelse om det på generalforsamlingen vedtagne og godkendte regnskab er udsendt til medlemmerne. I nødvendigt omfang kan bestyrelsen opkræve ekstrabidrag. Er et medlem i restance er bestyrelsen forpligtiget til, efter afgivelse af 2 skriftlige påkrav, inden 3 måneder efter forfaldsdatoen at inddrive restancen ad retslig vej. Forfaldne beløb forrentes med 1,2 % pr. påbegyndt måned fra forfaldsdagen at regne og indtil betaling finder sted. Foreningen er berettiget til at opkræve et gebyr på kr. 100 for udsendelse af rykkerskrivelse. Er restancen ikke indbetalt senest 8 dage før en generalforsamling, fortabes retten til at deltage i denne generalforsamling, stemmeberettigelse samt valgbarhed. FÆLLES OPGAVER OG FORPLIGTELSER Ejerforeningen har blandt andet til opgave 6 1. At vedligeholde og renholde fællesarealer tilhørende foreningens medlemmer således, at fællesarealerne fremtræder i pæn, renholdt og vedligeholdt stand. 2. At forestå vedligehold af fælles bygningsdele. 3. At forestå vedligehold af fælles installationer. 4. At varetage opgaver i relation til renovation, fælles belysning m.v. 5. I øvrigt at udføre alle de foreningen påhvilende opgaver. Indvendig vedligeholdelse af den enkelte ejerlejlighed påhviler lejlighedsejerne, der er pligtig stedse at holde sin ejerlejlighed vedligeholdt. Indvendig vedligeholdelse omfatter bl.a. maling, hvidtning, tapetsering, fornyelse af gulve, døre og alt lejlighedens udstyr, herunder el-ledninger, el-kontakter, varmeanlæg, varmeledninger, vandhaner og sanitære installationer. Al udvendig vedligeholdelse af de enkelte lejligheder påhviler ejerforeningen. Der gælder også sekundære arealer (terrasser m.v.), som den enkelte ejer enten har ejendomsret eller eksklusiv brugsret til.

4 Herudover er de enkelte lejlighedsejere forpligtede til at betale de lejligheden påhvilende ejendomsskatter, forbrugsafgifter, abonnement til fællesantenne og internet, renovation, udgifter til el, vand og lignende. Forbrugsafgifter for el, varme, vand og vandledning betales om muligt i henhold til opsatte målere (faktisk forbrug), alternativt efter andre egnede fordelingskriterier. Eventuelle andre afgifter som måtte blive pålagt fællesskabet betales af de enkelte ejere i henhold til fordelingstal. I det omfang det er muligt, betaler de enkelte ejere direkte til forsyningsvirksomhederne. Udover hvad der opkræves direkte af kommunen, er den enkelte lejlighed forpligtiget til at deltage i en fælles renovation for området og betale udgifterne hertil som fællesudgift. Ejerforeningen tegner på medlemmernes vegne en fælles ejendomsforsikring, herunder brand- og stormskadeforsikring vedrørende alle lejlighederne. Ejerforeningen tegner endvidere på medlemmernes vegne en fælles indboforsikring vedrørende indboet i lejlighederne, med dækning for et nærmere fastsat maksimum beløb. VEDLIGEHOLDELSE AF FÆLLES ADGANGSVEJE OG VEJE IØVRIGT 7 Veje indenfor området er private fællesveje, og vedligeholdes og renholdes af ejerforeningen. Udgiften hertil opkræves som en fællesudgift hos lejlighedsejerne. ÆNDRING AF BEBYGGELSE, UDEAREALER, VEDLIGEHOLDESESFORPLIGTELSE M.V. Med henblik på at sikre en ensartet ydre fremtræden af det samlede område gælder følgende: 8 Fællesarealet, som disse oprindeligt er anlagt, kan ikke ændres, medmindre samtykke meddeles hertil, jfr. nedenfor. Den enkelte ejer er uberettiget til at ændre de farver og det materialevalg som er anvendt udvendigt ved opførelsen af den enkelte lejlighed. Den enkelte ejer er uberettiget til at opsætte udvendige antenner og paraboler. Den enkelte ejer er i øvrigt pligtig at overholde de af ejerforeningens bestyrelse fastsatte regler for afskærmning, beplantning m.m. Ingen ejer må uden bestyrelsens tilladelse opføre tilbygninger, garager og lignende. Enhver ændring af ovennævnte skal dels godkendes af ejerforeningens bestyrelse, og eventuelt godkendes af Nordfyns Kommune, som er påtaleberettiget i medfør af nærværende bestemmelse. Enhver ejer er forpligtet til at sikre at lejlighederne til stadig fremstår velvedligeholdte, såvel ind- som udvendigt, samt undlader at disponere i strid med nærværende vedtægt.

5 Ejerforeningens bestyrelse kan i tilfælde af at en ejer undlader at overholde bestemmelserne i nærværende vedtægter, herunder såfremt vedligeholdelsesforpligtelsen ikke opfyldes, træffes beslutning om at den pågældende skal indrette sig i overensstemmelse med vedtægterne, herunder gennemføre en eventuel vedligeholdelse. Såfremt ejeren desuagtet ikke indordner sig i henhold til en sådan beslutning, kan bestyrelsen træffe beslutning om at vedligeholdelse m.v. gennemføres af ejerforeningen for den enkelte ejers regning, og i øvrigt således at udgiften hertil vil være sikret af pantet i ejerens lejlighed. GENERALFORSAMLING 9 Generalforsamlingen er ejerforeningens øverste myndighed. De af bestyrelsen trufne afgørelser kan af et ethvert medlem, hvem afgørelsen vedrører, indbringes for generalforsamlingen. Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved stemmeflerhed efter fordelingstal. Ejes en lejlighed af flere i foreningen, kan alene én af ejerne stemme på generalforsamlingen. Bygherres ikke solgte lejligheder tillægges stemmeret efter samme kriterier som solgte lejligheder, dog således, at bygherre kun kan udøve denne stemmeret for 2 lejligheder, ligesom ejere i øvrigt kun kan udøve stemmeret for 2 lejligheder. Ejerforeningens generalforsamling/bestyrelse er i øvrigt uberettiget til at træffe beslutninger som kan påvirke salg af ikke solgte lejligheder negativt. Til beslutning om væsentlig forandringer af fælles bestanddele og tilbehør, eller om salg af væsentlige dele af disse eller om ændringer i denne vedtægt kræves, at 2/3 af de stemmeberettigede såvel efter antal som efter fordelingstal stemmer herfor. Såfremt forslaget uden at være vedtaget efter denne regel har opnået tilslutning fra mindst 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede såvel efter antal som efter fordelingstal, afholdes ny generalforsamling inden 3 uger og på denne kan forslag, uanset antallet af fremmødte, vedtages med 2/3 af de afgivne stemmer efter antal og fordelingstal. Hvert år afholdes inden udgangen af april måned ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes på en adresse i Nordfyns Kommune. Dagsordenen skal omfatte følgende punkter: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelses af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forlæggelse til godkendelse af årsregnskab med påtegning af revisor samt forelæggelse af budget til godkendelse. 4. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 5. Valg af suppleanter. 6. Valg af revisor og suppleant for denne.

6 7. Eventuelt. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen finder anledning dertil, når det til behandling af et angivet emne begæres af mindst 1/4 af ejerlighedsforeningens medlemmer efter fordelingstal eller når tidligere generalforsamling har besluttet dette. Efter afholdelse af generalforsamling udsendes referat til samtlige medlemmer. Generalforsamlingen indkaldes skriftligt af bestyrelsen med mindst 6 ugers varsel. Forslag, der agtes stillet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde inden udgangen af januar måned, og det væsentlige indhold heraf skal derefter indeholdes i bestyrelsens generalforsamlingsindkaldelse. Ekstraordinær generalforsamling indkaldes med mindst 2 ugers varsel. Indkaldelsen skal angive tid og sted for generalforsamlingen samt dagsorden. Stemmeretten kan udøves af et medlems ægtefælle eller af en myndig person, som medlemmet skriftligt har afgivet fuldmagt til. Generalforsamlingen vælger selv sin dirigent. I en af bestyrelsen autoriseret protokol optages en kort beretning om forhandlingerne. Beretningen underskrives af dirigenten og formanden for bestyrelsen. BESTYRELSEN 10 Bestyrelsen består af 5 medlemmer og vælges af generalforsamlingen. Bestyrelsen vælger formand, næstformand, kasserer og sekretær. Hvert år afgår 2 medlemmer af bestyrelsen. Disse kan genvælges. Afgangsordenen bestemmes første gang for samtlige valgte medlemmer ved lodtrækning og ellers ved den rækkefølge, i hvilken de er valgt. Generalforsamlingen vælger desuden 2 bestyrelsessuppleanter. Afgår et bestyrelsesmedlem i valgperioden, indtræder den valgte suppleant i bestyrelsen for resten af det afgående medlems valgperiode. Findes ingen suppleanter, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling til valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.

7 Bestyrelsen har ledelsen af ejerlejlighedsforeningens anliggender. Bestyrelsesmøde indkaldes af formanden eller - i dennes forfald - af næstformanden, så ofte anledning findes at foreligge, samt når to medlemmer af bestyrelsen begærer det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 medlemmer af bestyrelsen er til stede. Beslutning træffes af de mødende bestyrelsesmedlemmer ved simpel stemmeflerhed. Står stemmerne lige får formanden eller i dennes forfald næstformandens stemmeudslaget. I en af bestyrelsen autoriseret protokol optages en kort beretning om forhandlingerne. Beretningen underskrives af de bestyrelsesmedlemmer, der har deltaget i mødet. Det påhviler bestyrelsen at sørge for god og forsvarlig varetagelse af ejerforeningens fælles anliggender, herunder betaling af fællesudgifter, tegning af sædvanlige forsikringer (herunder brand- og stormskadeforsikring), renholdelse, vedligeholdelse og fornyelse i det omfang sådanne foranstaltninger må anses for påkrævede. Bestyrelsen fører forsvarligt regnskab over de på fællesskabets vegne afholdte udgifter og oppebårne indtægter, herunder de af ejerne afkrævede bidrag til fællesudgifter. TEGNINGSRET 11 Ejerforeningen forpligtes ved underskrift af formanden i forening med 1 bestyrelsesmedlem eller af 2 bestyrelsesmedlemmer i foreningen. ADMINISTRATION / ORDENSRELEMENT 12 Bestyrelsen kan antage en administrator og lønnet medhjælper til at varetage den samlede ejerforenings drift i overensstemmelse med bestyrelsen instrukser. Foreningens kontante midler skal være anbragt i pengeinstitut, dog skal det være administrator tilladt at have en kassebeholdning af en sådan størrelse, som er nødvendig for den daglige drift. Bestyrelsen er forpligtiget til at udarbejde et sådan ordensreglement som er bindende for alle ejere af ejerlejligheder i foreningen. Ordensreglementet skal godkendes på ejerforeningens generalforsamling. REVISION 13

8 Ejerforeningens regnskab revideres af en statsautoriseret eller registreret revisor, der vælges af generalforsamlingen. Revisor afgår hvert år. Genvalg kan finde sted. I forbindelse med sin revision skal revisor undersøge, om forretningsgangen er betryggende. Revisor skal have adgang til at efterse alle regnskabsbøger og beholdninger og kan fordre enhver oplysning, som han finder, har betydning for udførelsen af sit hverv. Der føres en revisionsprotokol og i forbindelse med sin beretning om revision af årsregnskabet skal revisor angive, hvorvidt denne finder forretningsgangen betryggende. Hver gang indførsel i revisionsprotokollen er sket, skal denne fremlægges på førstkommende bestyrelsesmøde og de tilstedeværende medlemmer af bestyrelsen skal med deres underskrift bekræfte, at de har gjort sig bekendt med indførelsen. ÅRSREGNSKAB 14 Foreningens regnskab løber fra den 1.1. til Det vedtagne regnskab underskrives af bestyrelsen og undertegnes af revisor. VÆRNETING Foreningens værneting er Retten i Odense. 15 SIKKERHEDSSTILLELSE 16 Til sikkerhed for skadesløs betaling af alle bidrag som den enkelte lejlighedsejer skal betale til ejerforeningen i medfør af nærværende vedtægter, herunder de i 5 og 6 nævnte bidrag og eventuelle andre opstående krav fra ejerforeningen mod hvert enkelt medlem af ejerforeningen med tillæg af renter og omkostninger, tinglyses nærværende vedtægt pantstiftende for hver fremtidig lejlighed med kr ,00.

9 Den herved stiftende panteret respekterer med oprykkende prioritet de ved vedtægtens tinglysning allerede tinglyses panterettigheder og servitutter. Meddelelser i henhold til retsplejelovens kapitel 51 og øvrige meddelelser, der efter loven skal sendes til pantekreditor, tilsendes ejerforeningen v/bestyrelsesformand. For panteretten gælder i øvrigt de i Justitsministeriet pantebrevsformular A trykte bestemmelser også for så vidt angår rente og omkostninger. TINGLYSNING 17 Nærværende vedtægter for ejerforeningen begæres tinglyst servitutstiftende og pantstiftende på ejendommen matr. Nr. 3 s Bogense Strand, Bogense jorder, med respekt af de nu påhvilende byrder, servitutter og hæftelser, hvorom henvises til tingbogen. PÅTALEBERETTIGEDE 18 Påtaleberettigede efter nærværende vedtægt er, hvor ikke andet udtrykkeligt er anført, ejerforeningen ved dennes bestyrelse samt ejerforeningens enkelte medlemmer. Herudover er Nordfyns Kommune påtaleberettiget. Således vedtaget på den ordinære generalforsamling

Ejerforening Bogense Strand vedtægter 2006 Side 1

Ejerforening Bogense Strand vedtægter 2006 Side 1 Vedtægter for ejerforening Ejerlav: Bogense Strand, Bogense jorder Ejerforening Bogense Strand vedtægter 2006 Side 1 Matr.nr. 3 s Gade og hus nr.: Vestre Engvej 20 5400 Bogense VEDTÆGTER for Ejerlejlighedsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C Matr.nr. 770 c. Odense bygrunde VEDTÆGTER for Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C der omfatter ejerlejlighederne 1-52. Foreningens navn: 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN VEDTÆGTER FOR foreningen af lejlighedsejere i matr. nr. 3 an Neder Holluf by, Fraugde, KOLLEGIET GLANSHATTEN NAVN, FORMÅL OG MEDLEMMER: 1: Foreningens navn er Kollegiet Glanshatten. 2: Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Pier 2

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Pier 2 Matrikel nr. 324 c Korsør Bygrunde Adresse: Ny Strandvej 15-19, 4220 Korsør Anmelder: VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Pier 2 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Ejerforeningen Pier 2 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening

VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening Vedtaget på generalforsamling den 25. april 2010 1 1.1. Navn Grundejerforeningens navn er Dyrmoseengen og benævnes nedenfor Foreningen. 2 2.1 Hjemsted Foreningens

Læs mere

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN VEDTÆGTER. for Grundejerforeningen Golfparken 3E3

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN VEDTÆGTER. for Grundejerforeningen Golfparken 3E3 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Golfparken 3E3 1. Indledning: Ejendommene, som er omfattet af denne vedtægt, er beliggende i en del af det område, der er omfattet af lokalplan FRE 10.37.03 nord for Frederikshavn

Læs mere

Ejerforeningen Fiskenæs Vedtægter 2008 Side 1

Ejerforeningen Fiskenæs Vedtægter 2008 Side 1 VEDTÆGTER for Ejerforeningen Fiskenæs 2008 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 01 Navn og hjemsted 02 Formål 03 Foreningens medlemmer 04 Hæftelser overfor tredjemand 05 Fællesudgifter og andre bidrag

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO Ejerlav: Christianshavns Kvarter Del nr. A, B og C af matr.nr. 585 og matr.nr. D, E og F af matr.nr. 587 Anmelder: Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen Sønder Allé 9 Beliggenhed: 8000 Århus C. Strandgade,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l.

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. J.nr. 6242/b1 EJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR DEN GRØNNE SMARAGD Beliggende Vardevej 116,7100 Vejle Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. Stk. 1. Ejerforeningens formål er at administrere bygning

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægt

Grundejerforeningsvedtægt Grundejerforeningsvedtægt for Grundejerforeningen for [ ] 1. Navn 1.1 Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen for [ ], Aarhus". 2. Hjemsted og værneting 2.1 Grundejerforeningens adresse er Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Amicisvej 23

Vedtægter for Ejerforeningen Amicisvej 23 Vedtægter for Ejerforeningen Amicisvej 23 Navn 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Amicisvej 23. Hjemsted 2. Foreningens hjemsted er Frederiksberg kommune. Formål 3. Foreningens formål er at administrere

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger I medfør af 7 i lov om ejerlejligheder, jf. lovbekendtgørelse nr. 647 af 25. juli 1995, som senest ændret ved 2 i lov nr. 485 af 9. juni 2004, fastsættes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab.

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab. 1. Indledning, formål, medlemskab. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse. Nærværende vedtægt, som er tinglyst på samtlige ejendomme i udstykningen Frede Juels Vej, Sønderby, Hedensted kommune, regulerer

Læs mere

Vedtægter for foreningen "Katrines Venner" (tilknyttet Socialpsykiatrien i Århus):

Vedtægter for foreningen Katrines Venner (tilknyttet Socialpsykiatrien i Århus): Vedtægter for foreningen "Krines Venner" (tilknyttet Socialpsykirien i Århus): 1. Formål Foreningens formål er være med til udbrede kendskabet til psykiske lidelser. skabe gode rammer for fællesskaber

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

VEDTÆGTER. for Ejerforeningen Bogense Strand. CVR nr

VEDTÆGTER. for Ejerforeningen Bogense Strand. CVR nr VEDTÆGTER for Ejerforeningen Bogense Strand CVR nr. 32716784 side 2/9 1.0 INDLEDNING, FORMÅL, MEDLEMSKAB OG HÆFTELSE 1.1 Lejlighederne, som er omfattet at ejerforeningen, er de, som er beliggende på matr.

Læs mere

Foreningens navn er: EJERFORENINGEN LYNGBO, og foreningen har sit hjemsted Bregnerødvej 65 71 og Lyngborghave 2A 40 og 54 60, 3460 Birkerød.

Foreningens navn er: EJERFORENINGEN LYNGBO, og foreningen har sit hjemsted Bregnerødvej 65 71 og Lyngborghave 2A 40 og 54 60, 3460 Birkerød. 1. 12.06.2014 Ejerforeningen Lyngbo Vedtægter Navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er: EJERFORENINGEN LYNGBO, og foreningen har sit hjemsted Bregnerødvej 65 71 og Lyngborghave 2A 40 og 54 60, 3460 Birkerød.

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen TVÆRVÆNGET 5A-F

Ejerlejlighedsforeningen TVÆRVÆNGET 5A-F STIFTELSESOVERENSKOMST Underskrevne H.J.A. Husene A/S, der er ejer af ejendommen matr.nr. 14 py, Ballerup by og sogn, beliggende Tværvænget 3-5, 2750 Ballerup, stifter herved i henhold til lov om ejerlejligheder,

Læs mere

Vedtægter for Hareklit Vejlaug

Vedtægter for Hareklit Vejlaug Vedtægter for Hareklit Vejlaug Navn 1. Vejlaugets navn er Hareklit Vejlaug og benævnes herefter "Vejlauget". Hjemsted 2. Vejlaugets hjemsted er Haurvig, Ringkøbing-Skjern Kommune. 3. Vejlaugets formål

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

V E D T Æ G T E R 1. NAVN, TOMSTED, FORMÅL OG PROCES. 1.2. Ejerforeningens hjemsted er Århus kommune.

V E D T Æ G T E R 1. NAVN, TOMSTED, FORMÅL OG PROCES. 1.2. Ejerforeningens hjemsted er Århus kommune. V E D T Æ G T E R 1. NAVN, TOMSTED, FORMÅL OG PROCES 1.1. Ejerforeningens navn er "Ejerforeningen Hasle Torv". 1.2. Ejerforeningens hjemsted er Århus kommune. 1.3. Ejerforeningens formål er at administrere

Læs mere

Ejerforeningen Fiskenæs Vedtægter 2012 Side 1

Ejerforeningen Fiskenæs Vedtægter 2012 Side 1 VEDTÆGTER for Ejerforeningen Fiskenæs 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 01 Navn og hjemsted 02 Formål 03 Foreningens medlemmer 04 Hæftelser overfor tredjemand 05 Fællesudgifter og andre bidrag

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 1 Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse, revision,

Læs mere

VEDTÆGTER. for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg

VEDTÆGTER. for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg VEDTÆGTER for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg 1. Indledning, formål, medlemskab, hæftelse og udbetaling. Stk. 1. Ejerforeningens navn er Mølledamsgade 8, og foreningens hjemsted er Silkeborg

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger I medfør af 7 i lov om ejerlejligheder, jf. lovbekendtgørelse nr. 647 af 25. juli 1995, som senest ændret ved 2 i lov nr. 485 af 9. juni 2004, fastsættes

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR E/F FIOLSTRÆDE 28 OG 28 A

V E D T Æ G T E R FOR E/F FIOLSTRÆDE 28 OG 28 A Nørre Voldgade 88 DK - 1358 København K + 45 33 13 85 80 ahlaw@aruphvidt.dk www.aruphvidt.dk Torben Heding Andersen Advokatanpartsselskab CVR 21126144 Torben Heding Andersen (H) Mustafa Yalan (L) Morten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT UDKAST SEPTEMBER 2018 GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT FOR SYDHAVNSKVARTERET, NORDLIGE DEL Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted og værneting... 3 3. Område... 3 4. Formål... 3 5 Grundejerforeningens overtagelse

Læs mere

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å Vedtægter for Ejerforeningen Giber Å Rev. 2, 9. april 2013 I hht beslutning på ekstraordinær generalforsamling 21.03.2013 2 1 Formål, medlemmer: Ejerforeningen har til formål at eje og drive og vedligeholde

Læs mere

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK 1 NAVN Foreningens navn er: Grundejerforeningen, og foreningens hjemsted er Lemvig Kommune. 2 FORMÅL Foreningen har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Å-Gården

Vedtægter for Ejerforeningen Å-Gården Vedtægter for Ejerforeningen Å-Gården NAVN, HJEMSTED OG FORMAL Foreningens navn er Ejerforeningen Å-Gården. Janus la Cours Gade 14-26, Arhus C. Ejerforeningens hjemsted er Arhus kommune. 1 2 3 Ejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Fiskenæs

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Fiskenæs VEDTÆGTER for Ejerforeningen Fiskenæs 2003 Indholdsfortegnelse Navn og hjemsted 3 Formål 3 Foreningens medlemmer 3 Hæftelser overfor tredjemand 4 Fællesudgifter og andre bidrag 4 Fælles anliggende 4 Status

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL J.nr. 039704-0011 PEC/MBL Vedtægter for Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45 8934 0000 F, +45 8934 0001 holst-law.com Vedtægter Grundejerforening

Læs mere

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K UDKAST TIL VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet for Bygning 1 Revideret

Læs mere

Ejerforeningen Frederiks Have VEDTÆGT

Ejerforeningen Frederiks Have VEDTÆGT Ejerforeningen Frederiks Have VEDTÆGT vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 14-06-2011 1 NAVN OG FORMÅL Foreningens navn er Ejerforeningen Frederiks Have. Dens hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 9210 Aalborg SØ 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse,

Læs mere

Vedtægter for ejerforeningen Herlev Vang. Medlemskab.

Vedtægter for ejerforeningen Herlev Vang. Medlemskab. Vedtægter for ejerforeningen Herlev Vang. Medlemskab. 1. Foreningens medlemmer er samtlige ejere af ejerlejligheder i ejendommen. Medlemskabet indtræder, når en ejers endelige skøde er tinglyst uden Præjudicerende

Læs mere

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave 1 Hjemsted og medlemmer 1.1. Foreningens navn er Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave. Foreningen er dannet ved en sammenlægning af Grundlejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN SOLBAKKEN

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN SOLBAKKEN , Matr. nr. loa, Sohngårdsholm. Hov"edgård, Aalborg jorder. Ejerlejlighed nr. l - 92 $~ A )< -ILlO L-I 1-11-,,/7 ADVOKAl Erling Hansen Vejgård Torv li 9000 Aalborg Tlf. 981376 00 VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Sundby Overdrev 1. Foreningens navn, hjemsted, formål, medlemskab og hæftelse Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Sundby Overdrev, og dens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dens hjemsted er: Randers Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter For Ejerforeningen Bryggerparken

Vedtægter For Ejerforeningen Bryggerparken Dato: 18042002 Matr. Nr. 75 a Ølstykke by, Ølstykke Lejlighedsnumre 1-28 Beliggende: Bryggerparken 1-28. 3650 Ølstykke Amnelder: Carsten Ringgård Advokat Østbanegade 55 2100 København ø 35 44 70 00 Vedtægter

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene 1. Navn og hjemsted Foreningen navn er: Ejerforeningen Kajhusene. Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. Foreningen er registeret i Det Centrale Virksomhedsregister

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... side 2 2 Grundejerforeningens formål... side 2 3 Medlemskreds... side 2 4 Hæftelsesforhold... side 3 5 Fordelingstal

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R E J E R F O R E N I N G E N H Ø R S H O L M P A R K

V E D T Æ G T E R F O R E J E R F O R E N I N G E N H Ø R S H O L M P A R K V E D T Æ G T E R F O R E J E R F O R E N I N G E N H Ø R S H O L M P A R K Matr.nr. 8 c Hørsholm by mm., Hørsholm sogn 2013-07-01 side 1 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er Ejerforeningen Hørsholm

Læs mere

FULDMAGT ved ekstraordinær Generalforsamling d. 17. april 2012 vedr. ÆNDRINGER af VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN FISKENÆS

FULDMAGT ved ekstraordinær Generalforsamling d. 17. april 2012 vedr. ÆNDRINGER af VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN FISKENÆS FULDMAGT ved ekstraordinær Generalforsamling d. 17. april 2012 vedr. ÆNDRINGER af VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN FISKENÆS På generalforsamlingen den 10 marts 2012 vedtog generalforsamlingen de foreslåede

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE HOLME

INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE HOLME INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE HOLME VEDTÆGTER NORDHOLMEN 1 2650 HVIDOVRE TELEFON 36 49 38 90 www.avedore-holme.dk info@avedore-holme.dk Vedtægter for INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE

Læs mere

V E D T Æ G T E R. 2.2. De af bestyrelsen trufne afgørelser kan af ethvert medlem, hvem afgørelsen vedrører, indbringes for generalforsamlingen.

V E D T Æ G T E R. 2.2. De af bestyrelsen trufne afgørelser kan af ethvert medlem, hvem afgørelsen vedrører, indbringes for generalforsamlingen. 1 V E D T Æ G T E R 1. NAVN, HJEMSTED, FORMÅL OG PROCES 1.1. Ejerforeningens navn er Ejerforeningen Harrestrup Å. 1.2. Ejerforeningens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1.3. Ejerforeningens formål er at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Katrinebjergparken Aarhus Filnavn: Vedtægter pr. seneste XGF. Vedtægt. for

Vedtægter for Ejerforeningen Katrinebjergparken Aarhus Filnavn: Vedtægter pr. seneste XGF. Vedtægt. for Vedtægt for Ejerforeningen Katrinebjergparken Jens Baggesens Vej 94 118, 8200 Aarhus N Matr.nr. 117 ty og 117 uf, Århus Markjorder 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

Vedtægter for ejerforeningen»matr. nr. 5940 Udenbys Klædebo kvarter«

Vedtægter for ejerforeningen»matr. nr. 5940 Udenbys Klædebo kvarter« Vedtægter for ejerforeningen»matr. nr. 5940 Udenbys Klædebo kvarter«navn og hjemsted 1 Foreningens navn er»matr. nr. 5940 Udenbys Klædebo kvarter«. Dens hjemsted er København. Foreningens mål 2 Foreningen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "EJERFORENINGEN LØJT FERIECENTER MED BEGRÆNSET ANSVAR"

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN LØJT FERIECENTER MED BEGRÆNSET ANSVAR VEDTÆGTER FOR "EJERFORENINGEN LØJT FERIECENTER MED BEGRÆNSET ANSVAR" 1 NAVN 1.1 Ejerforeningens navn er "Ejerforeningen Løjt Feriecenter med begrænset ansvar" beliggende Sandskærvej 580, 6200 Aabenraa,

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ELLING ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR ELLING ANTENNEFORENING VEDTÆGTER FOR ELLING ANTENNEFORENING På grund af de ringe modtageforhold for fjernsyn i Elling området, blev det ved møder i foråret 1971 af en kreds af beboere besluttet, at der måtte tages skridt til

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

v E D T Æ G T ]j]lrfnal 03SOJ7 06 0001.2101 21.12.2001 TI 1.-IOOtOO f

v E D T Æ G T ]j]lrfnal 03SOJ7 06 0001.2101 21.12.2001 TI 1.-IOOtOO f NIELSEN.THOMSEN AO\IOICAHR Matr.nr. Beliggende: 945 Østervold Kvarter Ejerlejlighederne 1-42 Dampfærgevej 24 A-C 2100 København Ø Anmelder: Advokat Allan Thomsen Østbanegade 55 2100 København Ø Tlf. 3544

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H)

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H) Korrigerede vedtægter 14. august 2012 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN Gitte Nedergaard (H) ADVOKATGRUPPEN ÅRHUS Åboulevarden 31 8000 Århus C Telefon 70 10 13 30 Telefax 70 21 13 30 E-mail

Læs mere

Vedtægter. Ejerforeningen

Vedtægter. Ejerforeningen Vedtægter for Ejerforeningen Tvillingegård 1 Forpligtigelse og medlemmer: 1. Denne vedtægt forpligter enhver nuværende samt senere ejerlejlighedsejere i ejendommen beliggende på matr.nr. 15 l Måløv By,

Læs mere

Ref jb/as. Vedtægter. For. Ejerforeningen Søbyen Etape 3 CVR-nr. Side 1 af 9. Vedtægter ejerforening

Ref jb/as. Vedtægter. For. Ejerforeningen Søbyen Etape 3 CVR-nr. Side 1 af 9. Vedtægter ejerforening Ref. 265211-1 jb/as Vedtægter For Ejerforeningen Søbyen Etape 3 CVR-nr. Side 1 af 9 Vedtægter ejerforening 1. Navn, hjemsted og værneting 1.1 Foreningens navn er Ejerforeningen Søbyen Etape 3. 1.2 Foreningens

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på Ejerforeningen Ndr. Munkegårds generalforsamlinger den 12. december 2016 og den 17. januar 2017

Vedtægter. Vedtaget på Ejerforeningen Ndr. Munkegårds generalforsamlinger den 12. december 2016 og den 17. januar 2017 Vedtægter For foreningen af ejerlejlighedsejere i ejendommene matr.nr. 22g og 22k Vangede By, Dyssegård, ejl.nr. 1-98, 159-200, 333-374, 516-566, 622-637, og matr.nr. 22i Vangede By, Dyssegård, ejl.nr.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægter.

Grundejerforeningsvedtægter. Grundejerforeningsvedtægter. I medfør af den for Helsingør kommune gældende lokalplan nr. 1.88 for Boligbebyggelse på en del af Kjeldsbjerggårds jorder samt i henhold til deklaration tinglyst d. 22.06

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vejlbyparken Blok B

Vedtægter for Ejerforeningen Vejlbyparken Blok B Ejerlav: Vejlby By, Vejlby Anmelder: Matr.nr.: 17CR Advokatfirmaet Beliggende: Abel & Skovgård Larsen Skejbygårdsvej Sønder Allé 9 8240 Risskov 8000 Århus C. Tlf. 89 31 90 00 J.nr.51538-001 KJ/jab Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris 1. Navn og hjemsted 1.1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris. 1.2. Grundejerforeningens

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 15.12.2015-1006953760 : Vedtægter Senest påtegnet: 15.12.2015 10:33:37 Ejendom: Adresse: August Wimmers Vej 12 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED Der stiftes herved et Telelaug omfattende ejendommene Ingerslevsgade 138-140, matr. nr. 1457, Ingerslevsgade 142, matr. nr. 1458, Sigerstedgade 11-15, matr. nr. 1458,

Læs mere

Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser og forestå vedligeholdelse af fællesarealer og fælles installationer.

Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser og forestå vedligeholdelse af fællesarealer og fælles installationer. Tillæg og ændring af vedtægter for ejerforeningen Hotel og Feriepark Gedser, vedtaget på generalforsamling den 29. april 2006 vedrørende ejerlejligheder nr. 1-59 af matr. nr. 21 l Gedesby by, Gedesby.

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

2 Formål Stk. 1: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser som ejendomsejere.

2 Formål Stk. 1: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser som ejendomsejere. Vedtægter for Grundejerforeningen Bjørnebakken 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Bjørnebakken. Foreningen har hjemsted i Halsnæs Kommune. Foreningens værneting er Retten

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED Der stiftes herved et Telelaug omfattende ejendommene Ingerslevsgade 138-140, matr. nr. 1457, Ingerslevsgade 142, matr. nr. 1458, Sigerstedgade 11-15, matr. nr. 1458,

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

i ejendommenh. Schneekloths Vej 31-33.

i ejendommenh. Schneekloths Vej 31-33. er VEDTÆGTER for "EjerlejlighedsforeningenH. Schneeklots Vej 31-33". Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er "Ejerlejlighedsforeningen H. Schneekloths Vej 31-33. " Foreningens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

V e d t æ g t e r. 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse

V e d t æ g t e r. 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Ejd. 154 V e d t æ g t e r Normalvedtægt for en ejerforening, oprettet i medfør af lov om ejerlejligheder. Bekendtgørelse af 14. december 2004 fra Erhvervs- og Byggestyrelsen. 1. Indledning, formål, medlemskab

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder 1. Navn: 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vikingeparken Hobro. 2. Hjemsted: 2.1. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst" CVR Nr

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst CVR Nr V E D T Æ G T E R 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen " CVR Nr. 35548211 Foreningens hjemsted er Århus Kommune og dens værneting er byretten i Århus 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN I

V E D T Æ G T E R. for EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN I Afgift: kr. 13.300,00 Matr. nr.: Anmelder: 1923 Sundbyøster, København Carsten Ringgård Ejerlejlighed nr. 1-29 advokat Østbanegade 55 Beliggende: 2100 København Ø Øresundsvej 126-138/Strandlodsvej 85 35

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Tofteengen«2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN 1 Navn 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsgården 2 Hjemsted 1. Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 3 Formål 1. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og

Læs mere