Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S"

Transkript

1 Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S I udbuddet efterspørges et antal mammografiapparater, samt leverance optioner. Er det muligt at tilbyde Mammografisystemer, uden at kunne tilbyde alle Leverance optionerne, f.eks. Stereotaktisk vejledt biopsi. Spørgsmål og svar 1 af 18. august 2015 Alle de efterspurgte leveranceoptioner tilbydes og prissættes særskilt for at tilbuddet kan antages som konditionsmæssigt. Så det vil desværre ikke være en mulighed. Spørgsmål og svar 2 af 7. september Punkt 2.7: Hvilke fabrikater skal flyttes og skal SIS anmeldelse inkluderes? 3 Punkt 2.8: hvilke fabrikater skal flyttes og skal SIS anmeldelse inkluderes? 4 Udbudsbetingelserne 1.6 Tidsplan uge 50/51 Forventet kontraktindgåelse samt uge 50/51 Forventet levering og kontrakt start, Er det korrekt? Dette er uhensigtsmæssigt, da leverance først kan bestilles efter kontraktindgåelse med en forventet leveringsleverance på 4-6 uger. 5 Vedr. kontraktbilag 1, Kravspecifikation Udbyder bedes præcisere hvilke af kravene i de 3 Excel-ark der eventuelt skal besvares for leveranceoptioner, da det er uklart hvad udbyder har i tankerne når der skrives systemet. Der er tale om flytning til DNU af de to mammografiapparater, der indkøbes nu til AUH, THG på denne rammeaftale. Modtagekontrol og SIS anmeldelse skal være inkluderet. Der er tale om flytning af et vilkårligt mammografiapparat indkøbt på denne rammeaftale fra en matrikel og til en anden matrikel i Region Midt. Modtagekontrol og SIS anmeldelse skal være inklusiv. Det er en fejl. Se bilag med revideret tidsplan, der erstatter den i udbudsbetingelserne pkt. 1.6 angivne tidsplan. Kravene , , og faneblad kravspecifikation skal kun besvares for mammografiapparaterne og ikke for CAD. Kravene 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4, 1.1.5, 1.2.1, 1.2.2, 1.2.8, og i faneblad DICOM IHE skal både besvares for mammografiapparat og for CAD. Alle kravene i faneblad IT tekniske-krav skal besvares for både mammografiapparat og CAD. Pkt er ændret til: Det er et krav at udstyret som minimum understøtter følgende Dicom SOP klasser: Dicom Verification (som SCP/SCU) Dicom Store (som SCU) Dicom Storage Commit (som SCU) Dicom Worklist (som SCU) For optionelt CAD system gælder:

2 Dicom Verification (som SCP/SCU) Dicom Store (som SCU) Dicom Storage Commit (som SCU) Pkt er ændret til: Det er et krav at udstyret understøtter IHE Scheduled Workflow profil (SWF) og Mammography Image Integration profil (MAMMO) begge som Acquisition Modality aktør For optionelt CAD system gælder:mammography Image Integration profil (MAMMO) som Evidence Creator sktør 6 Vedr. kontraktbilag 1, Kravspecifikation, Leveranceoptioner 2.13 CAD system til alle nuværende (15 stk.) mammografiapparater i Region Midt. Kan tilbudsgivere antage at udbyder, såfremt optionen udnyttes, vil foretage komplet udskiftning af alle eksisterende CAD løsninger? 7 Vedr. kontraktbilag 1. Kravspecifikation, Leveranceoptioner 2.13 Hvordan er det tænkt mammografi CAD systemet skal kobles op mod de tre PACS databaser, som i dag forefindes i Region Midtjylland? 8 Vedr. kontraktbilag 1 punkt står der: Leverancen skal indeholde kompressionsplader - samtlige typer enten til klinisk mammografi eller til screening. Der er tale om et A krav og derfor skal samtlige kompressionsplader indeholdes i grundkonfigurationen. Vi vil foreslå at dette punkt opdeles i to og der således kan gives særskilt tilbud på kompressionsplader til screening og kompressionsplader til klinisk mammografi. 9 Vedr. kontraktbilag 1. Kravspecifikation, Krav til udstyr Der stilles krav om en fladskærm til betjeningsenheden. Hvilke mindstekrav er der til den ønskede fladskærm? Såfremt option udnyttes vil der blive tale om en komplet udskiftning. CAD system ift. Mammo Screening vil skulle kobles op til Agfa Impax 6.5.x (Impax øst) CAD system ift. Kliniske mammografier skal kobles op til relevant PACS system jf. placering af Mammografiapparat. A-kravet slettes. Kompressionsplader til henholdsvis screening og klinisk mammografi udbydes i stedet som leveranceoption. Se nyt Kontraktbilag 3.1 Tilbudskonfiguration. Der uploades ikke nyt Kontraktbilag 1 kravspecifikation. Tilbudsgiver bedes se bort fra pkt , og udfylde det nye kontraktbilag 3.1 Der er ikke noget mindstekrav - men jf punkt ønskes der en optimal billedkvalitet på fladskærmen på previewmonitoren, så radiografen kan vurdere og godkende optagelsen. 10 Vedr. Kontraktbilag 3,3.1Tilbudskonfiguration Ja. Der ønskes oplyst særskilt pris for Prissætning af tilbagekøb af eksisterende hver af det to typer af fabrikater. udstyr Der skal gives pris på tilbagekøb af det Prissætning af tilbagekøb skrives i udstyr, som er specificeret i kontraktbilag 1. Kontraktbilag 3.1 under Prissætning af Kan det accepteres at der gives en særskilt tilbagekøb af eksisterende udstyr. pris for hver af de to typer af fabrikater, der er specificeret og pr. stk.? 11 Vedr. Kontraktbilag 1 Kravspecifikation2.0 Ja det er korrekt opfattet.

3 Leveranceomfang Er det korrekt opfattet at Siemens Biopsi leje på AUH, THG ikke er omfattet af dette udbud? 12 Punkt 3.1: Kan vi få oplyst produktionsår for apparaturet, produktionsår for røntgenrør, produktionsår for detektorer? 13 Kontraktbilag 3, 3.1 Skal der i tilbudskonfigurationen angives pris på ét stk. apparatur, eller skal prisen afspejle de to garanterede træk på rammeaftalen til Tage Hansens gade? CAD system til alle nuværende (15 stk.) mammografiapparater i Region Midt. Af hensyn til kompatibilitet, ønskes om muligt oplyst mærke og model for de eksisterende 15 mammografiapparater CAD system til yderligere mammografiapparater. Hvordan ønskes prissat CAD system til yderligere mammografiapparater ønskes prisen for én licens? Sectra MDM D40 apparaterne er produceret i Detektorer og røntgenrør er ikke blevet skiftet. Siemens apparaterne er produceret i 2007/2008. Nogle af apparaterne har fået skiftet røntgenrør og detektor, men ikke alle. Hermed info fra de 5 screeningsapparater, der alle er installerede i 2007/2008: 1) Aarhus Scandinavian Congres Center: Nyt røntgenrør 23/7/2014. Ny detektor 5/8/ ) Randers Sundhedscenter: Nyt røntgenrør 16/1/2014. Ny detektor 7/5/ ) Tobaksgården Horsens: Nyt røntgenrør 13/2/2014. Ny detektor 17/9/ ) Holstebro: Nyt røntgenrør 6/9/2010. Ny detektor 27/3/ ) Viborg: Nyt røntgenrør 29/3/2012. Ny detektor 26/7/2013. Hermed info om øvrige relevante apparater, det kan komme på tale at udskifte: 6)THG: Produktionsår Ny detektor 24/11/ ) Holstebro: Produktionsår begge apparater 2008 og de har ikke fået skiftet røntgenrør. Detektorerne er skiftet i henholdsvis den 26/6/2013 og den 28/8/2015. Der skal angives pris for ét stk. apparatur til henholdsvis Klinisk mammografi og screening. Prissættes i Kontraktbilag 3.1 Tilbudskonfiguration under Tilbudskonfiguration, opfyldelse af A- krav. Det er den samlede pris for de to typer apparatur der vil danne grundlag for tilbudsevalueringen. 9 stk. Siemens Mammomat Inspiration. 4 stk. Siemens Mammomat Inspiration Prime. 2 nye apparater som skal indkøbes på denne rammeaftale. Prisen for en licens ift. at få et apparat koblet til CAD system ønskes oplyst. 15 Kontraktbilag 1 kravspecifikation Ja det er korrekt forstået.

4 2 Leverancens omfang - Tilbudskonfiguration 2.1Mammografiapparatur til digital billedoptagelse, der tilgodeser de kliniske og funktionelle krav. Leveranceoptioner, der skal oplyses med særskilt pris og vægter 50 % i Ordregivers evaluering af totaløkonomi 2.9 Tomosyntese. Adskillige kliniske og funktionelle krav relaterer til tomosyntese (eksempelvis ). Kan det bekræftes, at tomosyntese og tilhørende features (som eksempelvis software til syntetiserede 2D billeder genereret fra tomosnit), alle ønskes tilbudt som leveranceoption, og ikke tilbydes som del af leveranceomfanget som antydet i kravspecifikationens pkt. 2.1 med reference til kliniske og funktionelle krav? 16 Leveranceoptioner, der skal oplyses med særskilt pris og vægter 50 % i Ordregivers evaluering af totaløkonomi 2.7 Flytning af 2 stk. mammografiapparater fra THG til DNU. 2.8 Flytning af mammografiapparat til anden matrikel i Region Midt. Ja det kan bekræftes at al kalibrering, kvalitetssikring og lignende forbundet med flytningen varetages af leverandøren. Der er tale om flytning af nogle af de mammografiapparater som indkøbes på rammeaftalen og som siden skal flyttes til DNU, DNV mv. Kan det antages og bekræftes, at al kalibrering, kvalitetssikring og lignende forbundet med flytning af udstyret, varetages af leverandøren af de pågældende systemer og/eller Regionens egen serviceafdeling? Hvis ikke, ønskes oplyst fabrikat, model m.v. for at estimere omkostninger forbundet hermed. 17 Af hensyn til planlægning af evt. besigtigelsestur, samt overblik over økonomi i den forbindelse, er det da muligt at få oplyst hvor stor brugergruppen er? Brugergruppen består af 5 personer. Spørgsmål og svar 3 af 15. september Jf. svaret på spørgsmål nr. 8 i senest offentliggjorte spm/svar, hvori der refereres til afgivelse af tilbud på kompressionsplader som leveranceoption: Antallet af tilgængelige kompressionsplader varierer markant mellem leverandører, hvilket påfører en negativ økonomisk konsekvens for tilbudsgivere der kan tilbyde et bredere Omfanget af kompressionsplader til hhv. screening og klinisk mammografi defineres med udgangspunkt i Tilbudsgivers sædvanlige pakke, som tilgodeser alle standard undersøgelser og i øvrigt imødekommer de kliniske og funktionelle krav. Det er op til den enkelte tilbudsgiver at definere hvad der indgår i pakken.

5 sortiment, men som ikke afspejles i den funktionelle score. Derfor henstilles til, at det specificeres nærmere hvilke typer kompressionsplader der skal afgives tilbud på, eller at omfanget af leveranceoptionerne på kompressionsplader til hhv. screening og klinisk mammografi defineres med udgangspunkt i Tilbudsgivers sædvanlige pakke, som tilgodeser alle standard undersøgelser og i øvrigt imødekommer de kliniske og funktionelle krav. 19 Jf. svaret på spørgsmål nr. 10 i senest offentliggjorte spm/svar, hvori der refereres til tilbagekøb af eksisterende udstyr: Skal det forstås således, at der ved hvert træk på rammeaftalen vil indgå tilbagekøb af ét stk. eksisterende udstyr? 20 Jf. svaret på spørgsmål nr. 12 i senest offentliggjorte spm/svar, hvori der refereres til tilbagekøb af eksisterende udstyr: Kan det bekræftes, og kan det accepteres, at tilbuddet gives med forbehold for, at systemerne ved deinstallationstidspunktet er funktionelt intakte i henhold til produktspecifikationerne? Hvis ikke, ønskes oplyst yderligere informationer om hvert enkelt systems funktionelle tilstand, samt mulighed for at prissætte hvert enkelt system separat. Da tilbagekøb af eksisterende udstyr er udbud som option, vil vi i forbindelse med de konkrete anskaffelser vurdere, hvorvidt vi ønsker at benytte os af tilbagekøbsoptionen. Der kan ikke tages forbehold ifm. tilbudsafgivelsen. Følgende tilføjes dog ved kontraktens underskrift i henholdsvis kontraktens pkt og Kontraktbilag 3.1: Udnyttelse af denne option forudsætter, at udstyret er funktionelt intakt i henhold til produktspecifikationerne på demonteringstidspunktet. Leverandøren har bevisbyrden for, at dette ikke er tilfældet Det er et krav, at systemet kan håndtere et workflow på mindst 12 patienter/time (4 optagelser/patient). Beskriv det maksimale workflow. Det ønskes bekræftet, hvorvidt kravet skal opfyldes for såvel 2D som 3D optagelse? 22 Serviceaftaleniveau 4: Inkl. reservedele: Skal denne aftale også omfatte røntgenrør og detektor? Kravet skal kun opfyldes for 2D optagelser. Spørgsmål og svar 4 af 30. september 2015 Nej, det skal den ikke. 23 Beskrevet i revideret tidsplan: Eventuel tilbudspræsentation jf. pkt Spørgsmål og svar 5 af 1. oktober 2015 Det er desværre ikke muligt at flytte den planlagte tilbudspræsentation. Kan det under særlige omstændigheder være muligt at få flyttet en eventuel tilbudspræsentation til d. 29 eller 30/ , på grund af fravær af tilbudsgivers personale Tidsplanen fastholdes.

6

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 1. I udbuddet efterspørges et antal mammografiapparater, samt leverance optioner. Er det muligt at tilbyde Mammografisystemer, uden at kunne tilbyde alle Leverance

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2014/S 183-322628 CT-Scanner til Regionshospitalet Holstebro. Spørgsmål og svar 1 af 7. oktober 2014

Spørgsmål og svar EU-udbud 2014/S 183-322628 CT-Scanner til Regionshospitalet Holstebro. Spørgsmål og svar 1 af 7. oktober 2014 Spørgsmål og svar EU-udbud 2014/S 183-322628 CT-Scanner til Regionshospitalet Holstebro 1. 1.23 Tilbudspræsentation og Besigtigelse af referenceinstallationer. Tilbudsgiver skal derfor sammen med tilbuddet

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 175-317867 PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning 1. Kontraktbilag 1 Kravspecifikationer_delaft_2 4.2.5 Der skal være

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2013/S 054-089846 DR-udstyr

Spørgsmål og svar EU-udbud 2013/S 054-089846 DR-udstyr Spørgsmål og svar EU-udbud 2013/S 054-089846 DR-udstyr Spørgsmål og svar 1 af 27. marts 2014 Svar Spørgsmål 1 Vi ønsker at få oplyst rumnummer og betegnelse på de 4 røntgenrum. Håber det kan lade sig gøre.

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Spørgsmål og svar (18/02-2015) 1. Udbudsbetingelserne: Pkt. 3.6 Energiforhold. Vi kan ikke se at dette bilag findes i udbudsmaterialet.

Spørgsmål og svar (18/02-2015) 1. Udbudsbetingelserne: Pkt. 3.6 Energiforhold. Vi kan ikke se at dette bilag findes i udbudsmaterialet. Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 028-046718 Udbud af blodtypeserologisk udstyr med tilhørende forbrugsvarer Spørgsmål og svar (18/02-2015) 1. Udbudsbetingelserne: Pkt. 3.6 Energiforhold. Vi kan ikke se

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 175-317867 PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning Spørgsmål og svar 1 af 2.09.2015 1. Kontraktbilag 1 Kravspecifikationer_delaft_2

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 22.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 5 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 og 7 skyld bedes RM

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål og svar (12/11-2014) 1. 3.17: Hvad menes med stregkoder på firmauafhængige reagenser?

Spørgsmål og svar (12/11-2014) 1. 3.17: Hvad menes med stregkoder på firmauafhængige reagenser? Spørgsmål og svar EU-udbud 2014S 200-352770 Udbud af rammesaftale på udstyr immunhistokemisk farvning af vævssnit med hørende detektionskit Spørgsmål og svar (12/11-2014) 1. 3.17: Hvad menes med stregkoder

Læs mere

Informationsmøde. 2014/S 108-189790 Udbud af lagerautomater til Region Midtjylland, Aarhus Universitetshospital. Indkøb og Medicoteknik

Informationsmøde. 2014/S 108-189790 Udbud af lagerautomater til Region Midtjylland, Aarhus Universitetshospital. Indkøb og Medicoteknik Informationsmøde 2014/S 108-189790 Udbud af lagerautomater til Region Midtjylland, Aarhus Universitetshospital Indkøb og Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Spørgsmål og svar (12/ ) : Hvad menes med stregkoder på firmauafhængige reagenser?

Spørgsmål og svar (12/ ) : Hvad menes med stregkoder på firmauafhængige reagenser? Spørgsmål og svar EU-udbud 2014S 200-352770 Udbud af rammesaftale på udstyr immunhistokemisk farvning af vævssnit med hørende detektionskit Spørgsmål og svar (12/11-2014) 1. 3.17: Hvad menes med stregkoder

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Skanderborg Kommune, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 131-234577 Dokumentet er opdateret den. Tilbudsgiver skal

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af DNA-oprensningsudstyr. Indkøb & Medicoteknik. Til Klinisk Genetisk Afdeling, AUH.

Velkommen. Udbudspræsentation af DNA-oprensningsudstyr. Indkøb & Medicoteknik. Til Klinisk Genetisk Afdeling, AUH. Velkommen Udbudspræsentation af DNA-oprensningsudstyr Til Klinisk Genetisk Afdeling, AUH www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende Udbudsbetingelserne Pkt. 2 (Tjekliste): Udbudsgiver bedes venligst, og for god ordens skyld, bekræfte

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD 1 Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD EPJ SYD Dagsorden: 1. Velkommen 2. Præsentationsrunde 3. Rammer for udbuddet 4. Tidsplan 5. Overblik særlige forhold vedr. udbudsmaterialet 6. Spørgsmål-svar-processen

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af og svar EU-udbud 2016/S 214-389527 Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) 1 Prækvalifikationsbetingelser (Bilag 1 til udbudsbetingelserne) Det bedes bekræftet at deadline for at stille spørgsmål til

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Institution: NaturErhvervstyrelsen Kontor/initialer: Center for Ressourcer/jetc Sagsnr.: 14-0642-000021 Dato: 29. april 2015 Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Spørgsmål

Læs mere

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14 Sagsnr. 1-23-4-101-25-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vil Region overveje, at øge den tilladte bredte

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende UDBUDSMATERIALET (Indsæt selv ekstra rækker efter behov, men behold venligst systematikken): HUSK

Læs mere

Spørgsmål / Svar 1 35 pr. 10. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S UDSTYR, BLODPOSER OG ØVRIGE UTENSILIER

Spørgsmål / Svar 1 35 pr. 10. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S UDSTYR, BLODPOSER OG ØVRIGE UTENSILIER Spørgsmål / Svar 1 35 pr. 10. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S 120-181541 UDSTYR, BLODPOSER OG ØVRIGE UTENSILIER Spørgsmål 1: Punkt 1.17.3, Udbudsbetingelser: Skal der afgives tilbud på samtlige produkter

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere.

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere. Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere. 17.06.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

19. april Spørgsmål og svar. Kontrakt om levering af logningsløsning. Aalborg Universitet

19. april Spørgsmål og svar. Kontrakt om levering af logningsløsning. Aalborg Universitet 19. april 2018 Spørgsmål og svar Kontrakt om levering af logningsløsning Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Jeg vil høre dig, om vi kan få tilsendt 381057 og 381048 i word format? Kravspecifikation for henholdsvis

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

Udbudsbetingelser September 2014

Udbudsbetingelser September 2014 Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040704-0003 SBJ/MGL Udbudsbetingelser September 2014 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Dagens program. Indkøb og Logistik

Dagens program. Indkøb og Logistik Udbudspræsentation 2010/S 9-010796 Udbud af patientkaldesystem Til Region Midtjylland, Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 Delaftale 3 Brystproteser ANNULLERES jf Bekendtgørelse om supplerende oplysninger, uafsluttet procedure eller berigtigelse indsendt den 27.05.2015, da

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 175-317867 PET/CT-scannere til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning Spørgsmål og svar 1 af 2.09.2015 1. Kontraktbilag 1 Kravspecifikationer_delaft_2

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024699 (Poul Holm) 2. september 2011

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024699 (Poul Holm) 2. september 2011 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024699 (Poul Holm) 2. september 2011 K E N D E L S E GE Healthcare Danmark A/S (advokat Søren Hilbert, København) mod Region Midtjylland (advokat Tina Braad, Århus) Denne

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. pr. 11. september 2013: Hofteimplantater til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. pr. 11. september 2013: Hofteimplantater til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2013/S 162-282296 pr. 11. september 2013: Hofteimplantater til Region Midtjylland 26-08-13 30-08-13 1 Udbudsbetingelser offentligt udbud 1) 2. Oplysninger om virksomhedens

Læs mere

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag Indkøb af skilte til affaldsoplag INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. INDLEDNING.... 1 2. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED.... 1 3. UDBUDSMATERIALET.... 1 4. UDBUDDETS OMFANG.... 2 5. TILDELING AF KONTRAKT.... 2 5.1. Tildelingskriterier....

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer

Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S 75-123640 Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer Spørgsmål 1 Punkt 4.1.13, A krav: Vedrørende blodvolumen kræves der i kravet relativ blodvolumen.

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Dato 26. november 2014 TRM Sags nr. 2013111286 trm@dkma.dk / 4488 9344 Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Nærværende notat indeholder en anonymiseret fortegnelse over samtlige

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Cochlearimplantater og tilbehør

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Cochlearimplantater og tilbehør Sagsnr. 1-23-4-101-4-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Cochlearimplantater og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Hvad

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS)

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) UDBUDSBETINGELSER for OFFENTLIG ANNONCERING af Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem Til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) 1. juni 2017 Sagsnr. 0-10110-864/1 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune

Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune 16.04.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud?

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Spørgsmål/svar til udbud rådgivning om naturpleje Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Nej. Men på tidspunktet for aftaleindgåelse, skal der være tegnet en

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 165-301367 Automatiseret laboratorieløsning til Regionshospitalet Randers. Spørgsmål og svar 1 af 08.09.

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 165-301367 Automatiseret laboratorieløsning til Regionshospitalet Randers. Spørgsmål og svar 1 af 08.09. Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 165-301367 Automatiseret laboratorieløsning til Regionshospitalet Randers 1 Kontraktbilag 1 kravspecifikationer IT-tekniske krav Første spørgsmål i underpunkt 1.2 "Generelle

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af kontrakt om etablering og drift af virksomhedspanel og borgerpanel i Region Syddanmark 2011/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af kontrakt om etablering og drift af virksomhedspanel og borgerpanel i Region Syddanmark 2011/S 1 Spørgsmål & Svar Udbud af kontrakt om etablering og drift af virksomhedspanel og borgerpanel i 2011/S 50-082163 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der

Læs mere

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013 Sterregaard ApS for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets 3. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle vilkår for udbuddet... 3 1.1. Indledning... 3 1.2. Baggrund for udbudet... 3 1.3.

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer

Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S 75-123640 Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer Spørgsmål 1 Punkt 4.1.13, A krav: Vedrørende blodvolumen kræves der i kravet relativ blodvolumen.

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Sundhedsplanlægning

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere.

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere. Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere. 16.06.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til

Læs mere

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl?

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl? Spørgsmål/svar vedr. udbud af kaffe/the 1. Rammeaftalen, s. 5, pkt. 3 & bilag 1, kravspecifikationen, s.2, pkt. 1.4 Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer

Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer Spørgsmål og svar EU-udbud 2012/S 75-123640 Hæmodialysemaskiner med tilhørende leverandørafhængige forbrugsvarer Spørgsmål 1 Punkt 4.1.13, A krav: Vedrørende blodvolumen kræves der i kravet relativ blodvolumen.

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende begrænset EU-udbud af merchandise, profilbeklædning og julegaver til University College Nordjylland (UCN), udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 210-380900 Opdateret den Ansøger

Læs mere

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.:

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: 1-23-4-101-15-14 - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 7. oktober 2014: Ny tilbudsfrist: tirsdag d. 28. oktober kl. 12.00 Da

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

REVIDEREDE UDBUDSBETINGELSER FOR OFFENTLIGT EU-UDBUD AF SKI RAMMEAFTALE 04.50 VEDRØRENDE ANSKAFFELSE AF FORBRUGSARTIKLER MED FORPLIGTENDE TILSLUTNING

REVIDEREDE UDBUDSBETINGELSER FOR OFFENTLIGT EU-UDBUD AF SKI RAMMEAFTALE 04.50 VEDRØRENDE ANSKAFFELSE AF FORBRUGSARTIKLER MED FORPLIGTENDE TILSLUTNING REVIDEREDE UDBUDSBETINGELSER FOR OFFENTLIGT EU-UDBUD AF SKI RAMMEAFTALE 04.50 VEDRØRENDE ANSKAFFELSE AF FORBRUGSARTIKLER MED FORPLIGTENDE TILSLUTNING EU Udbud nr.: 2011/S 105-172038 Og efterfølgende rettelse

Læs mere

2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg Fax:

2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg Fax: Den Europæiske Union Offentliggørelse af Supplement til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg Fax: +352 29 29 42 670 Mailadresse: ojs@publications.europa.eu Oplysninger

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer (spørgsmål og svar pr. 21. november 2012 findes nederst i dokumentet) Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmateriale Besvarelse af spørgsmål modtaget indtil

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Copenhagen Business School Handelshøjskolen

Copenhagen Business School Handelshøjskolen Copenhagen Business School Handelshøjskolen Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Annonceringsbetingelser November 2016

Læs mere