Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet"

Transkript

1 Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon 17. marts Dorte Møller Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Dagsorden 10. marts 2015 Midttrafik Finn Pilgaard Fruerlund, Arriva Danmark A/S Gerda Jørgensen, Arriva Danmark A/S Hans Peter Leest, Arriva Danmark A/S Åge Gasbjerg, Brande Buslinier Linda Lund, Brande Buslinier Torben Høyer, Busselskabet Aarhus Sporveje Teddy Thomsen, Busselskabet Aarhus Sporveje Kim Nielsen, De Grønne Busser Søren Olesen, Thykjær A/S Poul Tønnesen, Thykjær A/S Jens Erik Sørensen, Midttrafik Mette Julbo, Midttrafik Mikkel Degn, Midttrafik, under punkt 3 Anne Bach, Midttrafik, under punkt 4 Dorte Møller, Midttrafik Henrik Andersen, Arriva Danmark A/S Hans Agerup, Arriva Danmark A/S Ronny Gasbjerg, Brande Buslinier Peter Frentz, Busselskabet Aarhus Sporveje Jonas Trier, De Grønne Busser Berit Olsen, Nobina Danmark A/S Birthe Højvang Rasmussen, Nobina Danmark A/S Mødet blev afholdt med flg. dagsorden: 1. Velkommen v/mette Julbo 2. Siden sidst v/jens Erik Sørensen 3. Status på rejsekort v/jens Erik Sørensen Status på Realtid, internet og videoudstyr v/mikkel Degn 4. Letbanen v/anne Bach 5. Midttrafiks bedste busselskab/chauffør v/mette Julbo 6. Eventuelt 1. Velkommen v/mette Julbo Mette bød velkommen til alle og specielt til de nye deltagere på mødet Teddy Thomsen, Busselskabet Aarhus Sporveje og Linda Lund, Brande Buslinier. Ingen kommentarer til referatet fra sidst som hermed er godkendt.

2 2 2. Siden sidst v/jens Erik Sørensen Økonomiske udfordringer. Faldende dieselpriser betyder en besparelse på ca. 30 mio. kr. i forhold til budget for bestillerne. Regnskabet for Midttrafik der forelægges på bestyrelsesmødet i marts er et godt regnskab. Der er styr på udgifter og indtægter på alle forretningsområder. Indtægterne er lidt mere broget og uden for Århus området er de stagnerende. Der mangler tilgang af kunder i busserne. Jens Erik Sørensen oplyste, at et mindreforbrug i trafikselskabet på 14. mio. kr. sikrer, at vi kommer i mål med realtid, internet og videoudstyr i 700 busser samt et nyt køreplansystem. Jens Erik Sørensen oplyste desuden, at der er 2 væsentlige eksterne udfordringer for økonomien - afregning af takstsamarbejde med DSB giver mindreindtægter på 20 mio. kr. for regionen. Finansiering ikke afklaret. - ny model for byrdefordeling af rejsekortet risikerer at give Midttrafik meget store merudgifter. 3. Status på rejsekort v/jens Erik Sørensen Realtid, Internet og videoudstyr v/mikkel Degn Rejsekort v/jens Erik Sørensen Der er udfordringer omkring manglende finansiering af Rejsekortet. DSB og trafikselskaberne er ikke enige hvordan det løses, så Staten laver forslag til finansieringsmodel. Udrulning går godt og der er ros til busselskaberne for godt samarbejde og det tages godt imod. Jens Erik Sørensen oplyste, at fra steder hvor rejsekortet har kørt et stykke tid som f.eks. i Horsens, har det ingen påvirkning af indtægterne, med samme indtægter og ingen fremgang. Rigsrevisionen kommer meget snart med en rapport om rejsekortet Jens Erik oplyste at den blandt andet vil påpege følgende: - 6 år forsinket og har indtil videre koster 1,9 mia. kr. - Behov for yderligere kapital - mgl. 500 mil. kr. - Kritik af de parter der står bag som ikke i tilstrækkelig grad har tænkt på kunderne. - Lav kundetilfredshed og kritik af kundecenteret. Midttrafiks kundecenter har åbent fra kl. 7-23, men kundecenteret for rejsekortet har åbent fra kl Midttrafik skal være bedre og går vores egen vej. Søren Olesen, Thykjær påpegede, at det er vigtigt at man ikke får forskellige systemer som skaber yderligere forvirring for kunder og busselskaber

3 3 Jens Erik Sørensen medgav, at det ikke er meningen, at der skal være forskellige systemer, men at der vil ske ændringer når rapporten foreligger. Finn Fruerlund, Arriva Danmark oplyste, at der i visse områder er sket en prisstigning på 40%. Det giver store problemer med 4 takstområder. Midttrafik bestemmer for egne områder men udenfor bestemmer DSB. Kunderne kan ikke forstå det, når de rejser udenfor takstområderne og det giver problemer med for høje priser. Jens Erik Sørensen oplyste, at transportministeren er kontaktet angående problemet med henblik på at få ændret lovgivningen. DSB er villige til at se på om Midttrafik kan stå for prisen for busrejser og DSB kan stå for prisen for togrejser. Det giver store problemer for chaufførerne, når de skal svare kunden, så derfor anbefales det at kunden kontakter kundecentret. Mette Julbo Rejsekortet er ikke det eneste betalingsmiddel når det er indført. Kunderne vil have flere forskellige betalingsformer at vælge imellem. Man kunne måske forestille sig at der kan være en App som alternativ til klippekortet. Jens Erik Sørensen oplyste, at i Nordjylland udgør rejsekortet en omsætningsandel på 18%. Kunderne vil have andre former for betaling end Rejsekort. Teknologien er overhalet mange gange. Mette Julbo fastslog at væksten ikke er indenfor Rejsekort men andre former for betaling. De unge køber kontantbilletter og mange vil ikke vælge rejsekortet. App eller sms er deres foretrukne. Jens Erik Sørensen supplerede med, at f.eks. skolekort aldrig skal over på Rejsekortet. Hans Peter Leest, Arriva Danmark oplyste, at der kommer flere og flere rejsekort men sms bliver også brugt en del, specielt af de unge mennesker. Kim Nielsen, De Grønne Busser spurgte, om man har vurderet på hvor mange penge der er brugt på noget, der måske ikke virker. Jens Erik Sørensen oplyste at der f.eks. i London kan betales med både kort og mobil. Mette Julbo supplerede med, at dagligvarekæder pt. laver et forsøg med Mobilepay. Varerne registreres efterhånden som de lægges i kurven. Realtid, internet og videoudstyr v/mikkel Degn Udbudsprocessen er afsluttet og Adibus vandt kontrakten og er i gang med selve installationen nu. På nuværende tidspunkt er der installeret i 160 busser i Busselskabet Aarhus Sporveje. Poul Tønnesen, Thykjær spurgte om det også gælder i skolebusserne og hvis det er tilfældet, skal det fortælles. Mikkel Degn oplyste, at der installeres i busser på A-kontrakt og at næste fase er installation af realtid i de regionale busser som betjener Randersvej, så kunder kan få information når letbane etableringen går i gang nord for universitetet.

4 4 Indførelse af realtid giver ikke ændringer i forhold til rejsegarantiordningen. Kunden kan forsat regne ud fra den planlagte adgangstid. Søren Olesen, Thykjær supplerede med at realtid er en dokumentation for ankomst og afgangstider. Realtid vil forbedre her og nu reaktionen til kunderne og dermed tættere opfølgning. Mette Julbo spurgte om information om eventulle driftsforstyrrelser bliver erstattet? Mikkel Degn oplyste, at det endnu ikke er fastlagt, men målet er at realtidssystemet skal hænge sammen med driftssystemet, så oplysninger kommer her og nu. Trafikuheld kan dog stadig kræve manuel oplysning. Gerda Jørgensen, Arriva Danmark påpegede, at det nuværende driftssystem er tungt og virker sløvt. Oplysningerne skal være der med det samme. Midlertidig nedlæggelse af stoppesteder skal kunne informeres bedre. Mikkel Degn supplerede med at fortælle at driftforstyrrelsessystemet skal forbedres (leverandør tilfredshedsundersøgelsen gav et tydeligt ønske herom). Jens Erik Sørensen pegede på at kapaciteten på systemet skal være på plads og at gratis internet skal virke. Mikkel Degn informerede om at man ønsker feed back fra busselskaber/kunder hvis der områder uden dækning. Telenor er udbyder på Midttrafiks internet. Gerda Jørgensen, Arriva Danmark fortalte, at det er en kæmpe udfordring for Midttrafik at få stemmegengivelse til at virke, og det er svært at få udtalen til at lyde dansk. Det er blevet bedre, men der mangler stadig noget. Mikkel Degn tager det med og følger op på sagen. Det SKAL være bedre. (efter møde bemærkning: ADIBUS har fået til opgave at komme med et oplæg til gennemgang af annoncering i Herning og Holstebro). Kunderne skal have en bedre oplevelse når de kører bus. Midttrafik modtager gerne ideer og ønsker til forbedringer etc. 4. Letbanen v/anne Bach Indberetninger om kundeklager, vedrørende vejarbejde, har ikke været overvældende indtil videre, og dem der kommer vedrører specielt i myldretiden. Søren Olesen, Thykjær spurgte om operatørudbyderne kun skal komme med personale? Anne Bach svarede at operatøren får stillet materiellet til rådighed og derfor kun skal stille med mandskab. Ejere af letbanen er Aarhus Letbane. Vedligeholdelse overgår til operatøren 8 år efter igangsættelse. Kim Nielsen, De Grønne Busser spurgte om operatøren får lov til at sætte sit navn på letbane togene?

5 5 Anne Bach svarede at hun er i tvivl om de får lov, men vil undersøge og vende tilbage. Midttrafik kommer til at stå på fronten. (efter møde bemærkning: der er ikke mulighed for at operatøren kan få sit navn på letbane togene). Jens Erik Sørensen oplyste at udgifter til operatørerne holdes nede. Det er en anden situation med letbanen end busserne. Anne Bach fortalte at erfaringer fra letbaneetbleringen i Bergen, er at der blev skåret for meget i bustrafikken. Det vil selvfølgelig indgå i Midttrafiks planlægning. Den kollektive trafikplan er en stor opgave for Midttrafik. Torben Høyer, Busselskabet Aarhus Sporveje påpegede at den økonomiske ramme og trafikfaglige vurdeling er vigtig men det er passagererne der bestemmer i sidste ende. Det er mange job der står på spil, så hvornår kan der tages fat med de faglige organisationer? Busselskabet Aarhus Sporveje har ca køreplantimer. Anne Bach oplyste, at det er politikerne der tager beslutningerne og de berørte selskaber bliver involveret, så snart operatøren er valgt. Søren Olesen, Thykjær spurgte om hvor mange kilometer busbaner der vil forsvinde? Anne Bach svarede at busbanerne er en forløber for letbanen, så de kommer ikke igen. Gerda Jørgensen, Arriva Danmark mener, at det samlet set gerne skal højne kundetilfredsheden, men hvad forventer man, at der tilføres? Anne Bach oplyste, at der forventes at blive ca daglige påstigninger. Torben Høyer, Busselskabet Aarhus Sporveje supplerede med at kunderne vil blive overrasket over hvor hurtigt det går med letbanen. Jens Erik Sørensen supplerede med at letbanen er sat på dagsordenen og er billigere men integrationen med togdriften (Odder/Grenå) er vigtig. Anne Bach oplyste endvidere at Midttrafik skal varetage erstatningskørsel som f.eks. når Grenå banen midlertidligt lukkes. Det er Midttrafik glad for at have fået og en plan står klar i starten af Midttrafiks bedste busselskab/chauffør v/mette Julbo Hver 3. år har der været lavet undersøgelse om kundetilfredsheden. Passagerpulsen skal fremover være kundernes talerør og vil derfor stå for alle fremtidige undersøgelser. Passagerpulsen laver løbende undersøgelser og Midttrafik kan derfor trække løbende fra undersøgelserne. Endvidere laves der benchmark så et sammenligningsgrundlag mellem trafikselskaberne er muligt. Mystery travellers bliver også en del at undersøgelserne

6 6 Nærmere info sendes ud når det kommer. Søren Olesen, Thykjær spurgte om det vil fremgå hvordan undersøgelsen laves? Mette Julbo oplyste, at det vil det, hun mener det bliver på busselskabsniveau. Fly High 3 indeholder: Udvidet kundehåntering og udvidet konflikthåndtering. Filmklip med kundernes syn på kundeservice og hvad de mener er godt og skidt. Endvidere vil der blive lavet erfaringsudveksling med andre lignende servicefag. Diverse orienteringspunkter her og nu. PET chaufførerne skal orienteres m.h.t. til terrorberedskab. Der udarbejdes en folder der beskriver kurset i detaljer. Midttrafiks bedste busselskab/chauffør Ordningen er en videreudvikling af i LIKE og erstatter alle tidligere bonusordninger. Ordningen består af Midttrafiks bedste busselskab og Midttrafiks bedste chauffør Midttrafiks bedste busselskab er næsten som guldkampagnen, der kørte for år tilbage Målingen bliver pr. busselskab og ikke pr. rute. Bonus til den højeste absolutte tilfredshed. Poul Tønnesen, Thykjær spurgte om man havde taget højde for de kunder der ikke bruger internet etc. i forbindelse med Midttrafiks bedste chauffør Mette Julbo svarede, at der vil være postkort i busserne til dem der ikke ønsker at benytte internettet. I kampagnen vil der være en nominering og en efterfølgende afstemning. Kim Nielsen, De Grønne Busser påpegede, at hvis der skal navn på chaufføren vil det give problemer. Mette Julbo oplyste, at der kommer pæne navneskilte denne gang og at det så lidt efter lidt vil opfattes positivt. Jens Erik Sørensen spurgte hvorfor der er den holdning blandt chaufførerne? Gerda Jørgensen, Arriva Danmark supplerede med, at det er en kundegruppe der har nemt ved at klage og at voldsomme episoder kan give problemer. Mette Julbo oplyste at undersøgelser viser, at hvis der er et navn på, er der færre episoder rettet mod chaufføren, fordi chaufføren dermed ikke kun er ratholder men et menneske med et navn Når der køres natbusser eller i belastede områder kan chaufføren tager navneskiltet af. Poul Tønnesen, Thykjær oplyste, at det er vigtig at informere om hvilke ruter der er med som f.eks. lokalruter, skolebus etc. Kampagnen med lykkemønter galdt ikke for skolebusser, men det var ikke præciseret i materialet. Mette Julbo svarede, at det kan være økonomien der spiller ind i hvilke områder der ikke er med, men enig i at det skal informeres.

7 7 Gerda Jørgensen, Arriva Danmark gjorde opmærksom på, at det er vigtigt at der er info til busselskaberne om hvad der skal være i busserne af reklame samt relevant informationsmateriale. 6. Eventuelt. Søren Olesen, Thykjær oplyste, at der i forbindelse med rejsekortet foregår oplæring via e-læring, men at der er mange ældre medarbejdere der ikke er dus med pc-er. Jens Erik Sørensen oplyste, at problemstillingen straks vil blive overgivet til projektorganisationen. Hans Peter Leest, Arriva Danmark mener der er mange udfordringer med regionsbusserne angående rejsekortet og spørgsmål der ikke er kommet svar på. Poul Tønnesen, Thykjær kunne supplere med, at der ikke kommer svar på indberetninger hvilket giver frustrationer overfor kunder og chauffører. Der indkaldes til ekstraordinært møde i Kvalitetsudvalget onsdag den 29. april 2014 kl hos Midttrafik. Dagsorden for mødet er rejsekort. Spørgsmål til rejsekortet bedes indsendt til Midttrafik senest den 10. april 2014.

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 31. januar 2014 2014 1-15-0-75-2-13 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud 28. januar

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. oktober 2008 1-15-0-75-1-08 Lone Winther Jensen lwj@midttrafik.dk 87 40 82 21 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. september 2012 1-15-0-75-1-12 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 24. september

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 23. august 2013 1-15-0-75-2-13 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Rev. 27. august 2013 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Referat fra chaufførudvalgsmødet

Referat fra chaufførudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 21. september 2016 1-15-0-75-3-16 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra chaufførudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 15. september 2016

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. marts 2014 1-15-0-75-819-2-14 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet 3. marts 2014 Sted Midttrafik, Søren Nymarks Vej

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25. januar 2010 1-15-0-75-2-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 19. januar 2010 Midttrafik

Læs mere

Referat fra chaufførudvalgsmødet

Referat fra chaufførudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 27. april 2017 1-15-0-75-3-17 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra chaufførudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Dagsorden 24.

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 13. juni 2016 1-15-0-75-2-16 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 8. juni 2016 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Midttrafik, Søren Nymarks

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 30. april 2012 1-15-0-75-1-12 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 26. april 2012 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 9. juni 2011 1-15-0-75-2-11 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 7. juni 2011 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10. september 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 10. september

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. maj 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 25. maj 2009 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 03. november 2014 1-15-0-75-819-2-14 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet 30. oktober 2014 Sted Midttrafik, Søren Nymarks

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 20. januar 2016 1-15-0-75-2-16 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 14. januar 2016 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Midttrafik, Søren

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. april 2010 1-15-0-75-3-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 23. april 2010 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 18. maj 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 7. maj 2009 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 2. juli 2010 1-15-0-75-2-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 24. juni 2010 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. februar 2013 1-15-0-75-1-13 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Fraværende

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 16. november 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 12. november

Læs mere

KVALITETS- UDVALGSMØDE

KVALITETS- UDVALGSMØDE 17-03-2015 KVALITETS- UDVALGSMØDE 10. marts 2015 17-03-2015 2 ØKONOMISKE UDFORDRINGER Faldende dieselpris betyder ca. 30 mio. kr. mindreudgifter det glæder bestillerne Godt regnskabsresultat for 2014:

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 14. april 2011 1-15-0-75-1-11 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 12. april 2011 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. november 2010 1-15-0-75-3-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 1. november 2010

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10. oktober 2013 Rev. 14/10 2013 1-15-0-75-1-13 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted 7. oktober 2013 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 22. september 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 21. september

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25. september 2017 1-15-0-75-2-17 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 20. september 2017 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Midttrafik,

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10. juni 2015 1-15-0-75-41-15 Anette Bjerregaard abn@midttrafik.dk 87 40 82 03 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Mødetidspunkt 9. juni 2015 Sted Midttrafik,

Læs mere

SIDEN SIDST. Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder

SIDEN SIDST. Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder SIDEN SIDST Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder Fokus på kollektiv trafik i tyndt befolkede områder (udbredelse af flex-tur, bedre stoppestedsforhold,

Læs mere

CHAUFFØR- UDVALGSMØDE

CHAUFFØR- UDVALGSMØDE 26-04-2017 CHAUFFØR- UDVALGSMØDE 24. April 2017 26-04-2017 BESTYRELSEN Bestyrelsen Er begejstret for vores APP Periodekort på App Vil have en engelsk version Al billet- og kvalitetskontrol i Midttrafik

Læs mere

Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr.

Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr. Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr. 1 Et godt regnskab Samlede udgifter til busdrift: 1.397,3 mio. kr. Samlede

Læs mere

Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon. 6. juli Jytte Groth Referat HMU-møde

Dato Journalnr Sagsbehandler  Telefon. 6. juli Jytte Groth Referat HMU-møde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 6. juli 2017 1-13-36-17 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 Referat HMU-møde Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 29. juni 2017 Søren Nymarks Vej 3, Højbjerg

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 27. juni 2019 1-15-0-75-1-19 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 24. juni 2019 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Mødedeltagere Midttrafik,

Læs mere

Beslutningsprotokol for

Beslutningsprotokol for sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 4. april 2014 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-11.00 efterfølgende temamøde Mads Nikolajsen og

Læs mere

Rejsekortet. Oplæg på møde i kvalitetsudvalget 7. juni 2012 v/michael Steinberg

Rejsekortet. Oplæg på møde i kvalitetsudvalget 7. juni 2012 v/michael Steinberg Rejsekortet Oplæg på møde i kvalitetsudvalget 7. juni 2012 v/michael Steinberg Hvad og hvorfor rejsekort? Elektronisk billet og betalingskort til busser og tog i hele landet. Rabatkort billigst for de

Læs mere

Chaufførerne er nøglen til en attraktiv kollektiv trafik

Chaufførerne er nøglen til en attraktiv kollektiv trafik Chaufførerne er nøglen til en attraktiv kollektiv trafik Er chaufførerne dygtige og positive, bliver kunderne tilfredse og de anbefaler andre at bruge bussen. Målinger fra uddannelses- og bonusprogram

Læs mere

Referat fra Fagligt Forum

Referat fra Fagligt Forum Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 14-11-2014 06.31.00 1-00-3-10 Per Elbæk pel@midttrafik.dk 87 40 83 28 Referat fra Fagligt Forum Mødetids punkt Sted Mødedel tagere Afbud Dagsorden 29. oktober

Læs mere

nyhedsbrev Kommuner og region // nr. 12 - december 2012 Filmen om Bussen vinder internationale priser 2 Fly High II starter snart 2

nyhedsbrev Kommuner og region // nr. 12 - december 2012 Filmen om Bussen vinder internationale priser 2 Fly High II starter snart 2 nyhedsbrev Kommuner og region // nr. 12 - december 2012 Filmen om Bussen vinder internationale priser 2 Fly High II starter snart 2 Aarhus Nærbane: Togfusion fejret med gratis kørsel 2 Nyt udbud af Flexkørsel/Nye

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25. januar 2017 1-15-0-75-2-17 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 19. januar 2017 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Midttrafik, Søren

Læs mere

Billetkontrol i Aarhus Kommune

Billetkontrol i Aarhus Kommune Billetkontrol i Aarhus Kommune Problematisk og ustabil drift Lang tids uro og uenighed mellem nogle kontrollører og Midttrafik 9 suspenderes/bortvises for misbrug af CPR-register og fiktive kontroller

Læs mere

Kvalitetsudvalget 15. December 2011

Kvalitetsudvalget 15. December 2011 Kvalitetsudvalget 15. December 2011 Trafikplan Aarhus 20. November 2011: Ændringer på rute 100, 103 og 302 Flere ture, mere køretid pga. stor passagertilstrøming. 2. Januar 2012: Ændringer på en række

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro Åben dagsorden til mødet i kl. 10.00 NU Park, Nupark 51 7500 Holstebro Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2015 2 3 Godkendelse af byrdefordelingen for 2015 5 4 Temadrøftelse

Læs mere

Udgifter til cross border leasing skal indarbejdes; 19 kommuner har sparet 35 mio. kr. i forhold til DUT

Udgifter til cross border leasing skal indarbejdes; 19 kommuner har sparet 35 mio. kr. i forhold til DUT Budget 2011 Busdrift budgettet er foreløbigt fordi: Udgifter til cross border leasing skal indarbejdes; 19 kommuner har sparet 35 mio. kr. i forhold til DUT Regionens effektiviseringer; besparelser hos

Læs mere

20-10-2015 DEN SAMLEDE REJSE

20-10-2015 DEN SAMLEDE REJSE 20-10-2015 DEN SAMLEDE REJSE DEN SAMLEDE REJSE DEN SAMLEDE REJSE 3 DEN SAMLEDE REJSE 4 5 DEN SAMLEDE REJSE, TEST DATA Test på data I Ringkøbing Skjern kommune 2 test, 1 med få skiftesteder, 1 mange skift.

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 18. december 2013 1-15-0-75-1-13 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted 16. december 2013 Skanderborg Park, Skovsvinget

Læs mere

ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE

ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 05-03-2014 ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 3. marts 2014 05-03-2014 Entreprenørudvalgsmøde 2 1. FORVENTET REGNSKAB 2013 Styr på økonomien Fortsat stigende indtægter i bustrafikken - 40 mio. kr. over 2012, 5%

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 17. april 2009 kl. 12:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Aleksander Aagaard (Region Midtjylland) var forhindret i deltage, suppleant

Læs mere

Flere tilfredse og loyale kunder

Flere tilfredse og loyale kunder Flere tilfredse og loyale kunder Stabil drift 99,9 % af turene. Kundetilfredsheden er ikke målt generelt i 2010, men det tyder på, at den fortsat er høj: 74 mio. rejsende i bustrafikken gav 2.874 kundehenvendelser

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 20. juni 2008 kl. 09:30 Videbæk, Mødelokale 1, Videbæk Rådhus, Dyrvigsvej 9, 6920 Videbæk Aleksander Aagaard forlod mødet kl. 11.45 og

Læs mere

Referat fra Fagligt forum 13.05.2014

Referat fra Fagligt forum 13.05.2014 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 21. maj 2014 [journalnr.] [sagsbehandler] [mail] [telefonnummer] Referat fra Fagligt forum 13.05.2014 Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere [Den 13.05.2014 kl. 9.30

Læs mere

Siden sidst. Økonomi Positivt regnskabsresultat 2009 Mindreforbrug på bustrafik 23 mio. kr. Mindreforbrug på administration 1,5 mio. kr.

Siden sidst. Økonomi Positivt regnskabsresultat 2009 Mindreforbrug på bustrafik 23 mio. kr. Mindreforbrug på administration 1,5 mio. kr. Siden sidst Økonomi Positivt regnskabsresultat 2009 Mindreforbrug på bustrafik 23 mio. kr. Mindreforbrug på administration 1,5 mio. kr. Stigende indtægter i 2010 6% i forhold til 2009 Aftale om Cross border

Læs mere

NYHEDSBREV. strat EGIplan KOMMUNER OG REGION // NR. 13 - JUNI 2013. Status for rejsekortet. Læs den nye strategiplan på Midttrafik.

NYHEDSBREV. strat EGIplan KOMMUNER OG REGION // NR. 13 - JUNI 2013. Status for rejsekortet. Læs den nye strategiplan på Midttrafik. NYHEDSBREV KOMMUNER OG REGION // NR. 13 - JUNI 2013 Status for rejsekortet 2 Læs den nye strategiplan på Midttrafik.dk 2 Årsberetningern 2012 er på gaden Fly High II starter nye hold til september 2 Ungdomskort

Læs mere

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 U D K A S T Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 Referat fra HMU-mødet den 31. august 2010. Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 13. december 2013 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.30. Anders Bøge var forhindret i deltage.

Læs mere

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forslag til takstnedsættelser 1 1 1-25-1-11

Læs mere

05. Takst 2008-1. behandling. Indstilling: Direktionen indstiller, at:

05. Takst 2008-1. behandling. Indstilling: Direktionen indstiller, at: Politisk dokument med resume 05. Takst 2008-1. behandling Indstilling: Direktionen indstiller, at: 1/5 Bestyrelsen der gennemføres en gennemsnitlig takststigning på 3,0 pct. i Movia s tre takstområder

Læs mere

Information til chauffører og salgssteder

Information til chauffører og salgssteder I dette nummer: Off-Peak klippekort // Aarhus Nærbane // SMS- og mobilbilletter // Ændring på Scanpoint maskiner i SYD // Nye priser i januar // Nyt extranet for chauffører og konkurrence! Klippekort med

Læs mere

Nyt uniformsregulativ på vej; drøftes og forhandles med selskaberne. Videoovervågning i alle busser, drøftes og forhandles med selskaberne

Nyt uniformsregulativ på vej; drøftes og forhandles med selskaberne. Videoovervågning i alle busser, drøftes og forhandles med selskaberne SIDEN SIDST Nyt uniformsregulativ på vej; drøftes og forhandles med selskaberne Videoovervågning i alle busser, drøftes og forhandles med selskaberne Fly High obligatorisk fra nu, drøftes og forhandles

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 5. november 2010 kl. 12:00 Hotel Scandic Silkeborg, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg Mads Nikolajsen var forhindret i deltage. Hans suppleant

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 29. februar 2008 kl. 09:30 Regionshuset Viborg, Mødelokale A6, Skottenborg, 8800 Viborg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.10. Der var afbud

Læs mere

PRISER 2018 GÆLDER FRA 18. MARTS 2018

PRISER 2018 GÆLDER FRA 18. MARTS 2018 PRISER 2018 GÆLDER FRA 18. MARTS 2018 1 Velkommen i bussen hos Sydtrafik Tak, fordi du rejser med os. I 2018 ændrer vi på vores måde at give rabatter på. Det betyder, at vi indfører rabattrin på rejsekort.

Læs mere

Indstilling. Midttrafiks tilslutning til Rejsekortet. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg

Indstilling. Midttrafiks tilslutning til Rejsekortet. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 6. marts 2013 Midttrafiks tilslutning til Rejsekortet 1. Resume Midttrafik har endnu ikke truffet beslutning om eventuel tilslutning til

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 27. juni 2014 kl. 09.30 Busselskabet Aarhus Sporveje, Jegstrupvej 5 8361 Hasselager Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Busselskabet

Læs mere

GRØNNE BUSSER I DEN KOLLEKTIVE TRAFIK

GRØNNE BUSSER I DEN KOLLEKTIVE TRAFIK 03-10-2012 GRØNNE BUSSER I DEN KOLLEKTIVE TRAFIK Kristiana Stoyanova Kontrakter og miljø 03-10-2012 Grønne busser i den kollektive trafik 2 TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK Varetager planlægning, udbud, kundeservice,

Læs mere

2 Midttrafiks seminar for busselskaber, Bestyrelsen og Repræsentantskabet

2 Midttrafiks seminar for busselskaber, Bestyrelsen og Repræsentantskabet Bilagsoversigt Pkt. Dagsordensoverskrift og bilagstitler (klik på bilagstitlen) 1 Forsøg med incitament i kontrakter om buskørsel 2 Midttrafiks seminar for busselskaber, Bestyrelsen og Repræsentantskabet

Læs mere

09 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S

09 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Orientering om rejsekortet 09 maj 2012 Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Rejsekortsystemet - fakta Rejsekort A/S er ejet af trafikvirksomheder i Danmark og kravene til rejsekortsystemet udspringer

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 14. juni 2018 1-15-0-75-1-18 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 7. juni 2018 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Mødedeltagere Afbud/

Læs mere

HARMONISERING AF MIDTTRAFIKS A-KONTRAKTER

HARMONISERING AF MIDTTRAFIKS A-KONTRAKTER 19-06-2014 Harmonisering af Midttrafiks kontrakter 1 HARMONISERING AF MIDTTRAFIKS A-KONTRAKTER Torsdag d. 19. juni 2014 19-06-2014 Harmonisering af Midttrafiks kontrakter 2 AGENDA Hvad er formålet? Hvad

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 11. september 2009 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Der var afbud fra bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Petersen, Jørgen

Læs mere

Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic, Silkeborg

Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic, Silkeborg Til Fagligt Forum Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. juni 2009 1-00-4-09 Henrik Ekstrøm Jørgensen hej@midttrafik.dk 87 40 82 00 Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic,

Læs mere

14. Januar 2016 ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE

14. Januar 2016 ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 14. Januar 2016 ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 14. Januar 2016 14. Januar 2016 Entreprenørudvalgsmøde 2 SIDEN SIDST 1. Takster Rigsrevisionen har lavet en rapport om manglende harmonisering af takster mellem

Læs mere

PRINCIP. VelkommentilNT! 9. november 2012 Ole Schleemann, os@ntmail.dk

PRINCIP. VelkommentilNT! 9. november 2012 Ole Schleemann, os@ntmail.dk PRINCIP VelkommentilNT! 9. november 2012 Ole Schleemann, os@ntmail.dk Program Hvad er NT? - forretningsområder - Organisering og økonomi Mål og resultater Strategi og handlingsplan Nordjylland 580.000

Læs mere

ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE

ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 11-06-2015 ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 9. Juni 2015 11-06-2015 Entreprenørudvalgsmøde 2 SIDEN SIDST - BESTYRELSEN Forsøg med mobilbetaling i bybusserne i Horsens Midttrafik påtager sig ansvar for erstatningskørsel

Læs mere

Forbikørsler; 1. kvartal 2009

Forbikørsler; 1. kvartal 2009 Højbjerg d. 19. maj 2009 /mic Forbikørsler; 1. kvartal 2009 Nedenfor følger en oversigt over klager over forbikørsler i 1. kvartal 2009. Oversigten er fordelt på rutetype og rutenr. Klager over udgåede

Læs mere

NYHEDSBREV BUSSELSKABER OG VOGNMÆND // NR. 14 - DECEMBER 2013. Trafikinformation 2. Skive trafikterminal 3. Nyt kortsalg i Herning 5

NYHEDSBREV BUSSELSKABER OG VOGNMÆND // NR. 14 - DECEMBER 2013. Trafikinformation 2. Skive trafikterminal 3. Nyt kortsalg i Herning 5 NYHEDSBREV BUSSELSKABER OG VOGNMÆND // NR. 14 - DECEMBER 2013 Trafikinformation 2 Skive trafikterminal 3 Nyt kortsalg i Herning 5 Tr a fi k p l a n 2 0 1 3-2 0 1 7 6 Markedsføringsmateriale i busserne

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-11.30. Hans Bang-Hansen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 29. juni 2015 kl. 09.30 Studietur for Bestyrelsen 29.-30.

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 29. juni 2015 kl. 09.30 Studietur for Bestyrelsen 29.-30. sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 29. juni 2015 kl. 09.30 Studietur for Bestyrelsen 29.-30. juni 2015 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Udmøntning af besparelser i

Læs mere

Referat fra Tilgængelighedsforum 11. oktober 2018

Referat fra Tilgængelighedsforum 11. oktober 2018 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. oktober 2018 1-00-1-14 Per Elbæk pel@midttrafik.dk 2147 8676 Referat fra Tilgængelighedsforum 11. oktober 2018 Sted Afbud 11. oktober 2018 kl. 14.30 16.00

Læs mere

Information til chauffører og salgssteder

Information til chauffører og salgssteder I dette nummer: Nyt Turkort erstatter institutionskort og museumsbilletter Fejlbillet/Fejlstemplingsbillet på Scanpoint billetudstyr Kvalitetskontrol i busserne HyperCard giver ret til billet til børnepris

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl. 13.00 Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej 6 8700 Horsens Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Beretning

Læs mere

CHAUFFØR- UDVALGSMØDE

CHAUFFØR- UDVALGSMØDE -09-06 CHAUFFØR- UDVALGSMØDE 5. september 06 -09-06 Chaufførudvalgsmøde TAKST VEST Imødekommer statsrevisorernes kritik af et uforståeligt takstsystem: Et fælles zonesystem. Hvert trafikselskab udgør et

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 2. november 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.00 og forts kl. 12.30-13.00. Frank Borch-Olsen

Læs mere

Maj 2014 LEDELSES RAPPORT. midttrafik.dk

Maj 2014 LEDELSES RAPPORT. midttrafik.dk Maj 214 LEDELSES RAPPORT midttrafik.dk 1 MIDTTRAFIKS LEDELSESRAPPORT MAJ 214 Ledelsesrapporten udgives ultimo måneden med data for foregående måned. Sygefravær opgøres med en måneds forsinkelse. INDHOLD

Læs mere

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik.

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik. Information Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230 pris er20 13 midttrafik.dk Indhold Side Priser Øst, Syd og Midt 3 Favrskov Hedensted Horsens

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2016 2 3 Godkendelse

Læs mere

ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE

ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 25-01-2017 ENTREPRENØR- UDVALGSMØDE 19. Januar 2017 25-01-2017 ET FLOT FORVENTET REGNSKAB 2016 1. Bustrafik Mindreudgifter på buskørsel på 48,6 mio. kr. ud af 1,4 mia. kr. primært pga. aftale mellem Midttrafik

Læs mere

REGIONALE BESPARELSER FAGLIGT FORUM

REGIONALE BESPARELSER FAGLIGT FORUM 02-11-2018 REGIONALE BESPARELSER FAGLIGT FORUM 31. oktober 2018 REGIONENS BESPARELSER - ÅRSAGER Oprindeligt 36 mio. kr: Rejsekort Region har ikke løbende tilpasset kørselsomfang til stigende priser Merudgift

Læs mere

Siden sidst. Økonomi. - Samlet styr på udgifterne og Trafikselskabet. - Taksterne forhøjes med 3 % i gennemsnit

Siden sidst. Økonomi. - Samlet styr på udgifterne og Trafikselskabet. - Taksterne forhøjes med 3 % i gennemsnit Siden sidst Økonomi - Samlet styr på udgifterne og Trafikselskabet - Tilbagegang i indtægterne på ca. 2 % - især salg i busserne - Taksterne forhøjes med 3 % i gennemsnit - Decentral forhandling om afskaffelse

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 10. september 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.15. Finn Stengel Petersen var forhindret

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 25. maj 2007 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afviklet kl. 9.30-11.50. Bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Pedersen,

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 17. september 2007 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Bestyrelsesmødet blev afholdt kl. 10.00-12.10. Der var afbud fra Finn Stengel

Læs mere

Passagerincitamenter Udviklingen fra 2008-A8

Passagerincitamenter Udviklingen fra 2008-A8 Passagerincitamenter Udviklingen fra 2008-A8 Søren Jacobsen sj@moviatrafik.dk Dok.nr. 000000 12.05.2011 / København Baggrund for incitamentsaftaler - Faldende passagertal - Den negative spiral - Afprøve

Læs mere

Bilagssamling til åben dagsorden til møde i Bestyrelsen for Midttrafik fredag 21. november 2014 kl. 13.30 NU Park, Nupark 51, 7500 Holstebro

Bilagssamling til åben dagsorden til møde i Bestyrelsen for Midttrafik fredag 21. november 2014 kl. 13.30 NU Park, Nupark 51, 7500 Holstebro Aarhus, 14. november Bilagssamling til åben dagsorden til møde i Bestyrelsen for Midttrafik fredag 21. november kl. 13.30 NU Park, Nupark 51, 7500 Holstebro Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. juni 2010 kl. 09:30 afholdt ved Busselskabet Århus Sporveje, Jegstrupvej 5, 8361 Hasselager Mødet blev afholdt kl. 9.30-11.45. Hans

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 11. december 2015 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 11. december 2015 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 11. december 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Bestyrelsen for Midttrafik 11. december 2015 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Initialer: UG Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Fredag, den 23. maj 2014 kl. 12.30 13.30 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer: Jan Riber Jakobsen, Aabenraa

Læs mere

Revideret budget 2015 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar 2015

Revideret budget 2015 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar 2015 Revideret budget vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar Regnskab 2013 2014, sept, revideret Odder Kommune Difference Busdrift (bilag 1) Udgifter 6.392.926 6.658.000 6.409.000 6.292.000-117.000

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Tidsplan for Midttrafiks budget

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 8. april 2011 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.15. Anders Bøge og Rabih Azad-Ahmad var forhindret

Læs mere

Referat fra Fagligt Forum den 20. august 2009 Hotel Scandic, Silkeborg

Referat fra Fagligt Forum den 20. august 2009 Hotel Scandic, Silkeborg Referat fra Fagligt Forum den 20. august 2009 Hotel Scandic, Silkeborg Pkt. 1: Velkomst og siden sidst samt økonomi Velkomst ved Jens Erik Sørensen Den nedsatte tekniske referencegruppe er blevet bedt

Læs mere

Forslag til Budget Administrativ høring

Forslag til Budget Administrativ høring Forslag til Budget - Administrativ høring Herning Kommune Regnskab 2016 Budget Budget Difference Busdrift (bilag 1, 2 og 3) Handicapkørsel (bilag 4) Flexture (bilag 5) Teletaxa (bilag 6) Kan-kørsel (bilag

Læs mere