Aben Osvald deler æbler ud efter en fore stilling. Foto / Ditte Valente

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aben Osvald deler æbler ud efter en fore stilling. Foto / Ditte Valente"

Transkript

1

2 S idste år inviterede Batida børn fra 24 lokale skoler og institutioner i teatret. Formålet var at få en forsmag på stationær teaterdrift og at styrke netværket i lokalmiljøet. Citaterne i denne folder som det på modstående side stammer fra interviews med de voksne. Aben Osvald deler æbler ud efter en fore stilling. Foto / Ditte Valente

3 Mange af de børn, vi har, har det ikke for nemt. De får ingen anerkendelse af forældrene, ingen opbakning hjemmefra. Derfor må de hente det andre steder, og derfor er det godt, de kommer her for eksempel. Brian Hansen, leder af den bemandede legeplads på Hulgårds Plads Hvorfor børneteater i NV? Fordi børneteater kan noget særligt Det skal være godt og det skal være sejt at bo i Bispebjerg/Nordvest. Her skal være steder at gå hen i fritiden, og her skal være kulturelle tilbud, der giver anledning til eftertanke. Gode kulturindtryk giver mulighed for refleksion, identifikation og forankring. Dansk børneteater er kendt for sin helt særlige evne til at tage børn alvorligt, ved at skabe og opføre vedkommende og poetiske historier om liv og død i børnehøjde. Teatret giver børn et unikt rum for at se livet fra andre vinkler og med nye øjne. ordi bydelen allerede Fer fuld af det Bispebjerg Bydel har ikke noget teatertilbud til børn og unge. Dette til trods for at bydelen gennem de sidste 30 år har huset nogle af de mest fremtrædende danske børneteatergrupper Corona la Balance, Rakkerpak, Patrasket og Batida. Disse teatergrupper har udmærket sig både i Danmark og i udlandet men har ironisk nok ikke optrådt særligt meget i Bispebjerg Bydel, hvor de har holdt til. Det er på tide at bydelen høster lidt af den blomstrende kultur, der rent faktisk findes lige om hjørnet. Kunne Batidas Teaterhus være Bispebjerg Bydels nye teaterscene?

4 B atida er indskrevet som fyrtårns projekt i bydelsplanen for Bispebjerg bydel. 750 m 2 teaterhus 1 million kroner i årligt med en velegnet teatersal statstilskud holder sammen og en velfungerende med egen indtægt Batida administration. kørende. Batida besøgte Afghanistan i FOTO / Ditte Valente

5 forestillinger 10 års erfaring med teater for børn og unge. opføres hvert år på skoler, biblioteker og ved specielle lejligheder rundt om i landet. forestillinger for børn og unge på repertoiret. Fordelt på forskellige aldersgrupper. Hvorfor batida? Fordi Batida allerede er en del af Nordvest Batidas teaterhus ligger på Rentemestervej 25 det vil sige midt på den kulturelle akse der går fra Lygtens Kulturhus med stand-up og koncerter, over Sjakkets musik- og idrætstilbud, over bydelens nye bibliotek og kulturhus, over Ungdomshuset og ender oppe ved børnekulturhuset Sokkelundlille på Utterslev Torv. Batida afholder hvert andet år sin egen festival, Teater fra Månen fire dage med gratis forestillinger og fulde huse, ca 1000 tilskuere. Herudover inviterede Batida sidste år 24 lokale skoler og institutioner i teatret. Formålet var at få en for smag på stationær drift og at styrke netværket i lokal miljøet. Projektet blev støttet af Egmont Fonden. ordi kulturmøde-kalenderen Faltid har været fuld Gruppen rejser til udlandet ca. fem gange årligt og har i tidens løb besøgt og spillet i 35 forskellige lande. Den har et længerevarende samarbejde med tyrkisk, kinesisk og cubansk teater bag sig og har indenfor de seneste år optrådt i Vietnam, Cuba, Afghanistan, Serbien, Tyrkiet, Spanien, Letland, Portugal, Finland og Mexico. Oplevelserne med at rejse og arbejde med kultur i mange lande og på tværs af sociale og kulturelle forskelligheder har tilført Batida en særlig interkulturel følsomhed og evne til dialog. Når Batida rejser er det både med foretillinger og workshops, hvor der udveksles erfaringer med teaterfolk fra hele verden.

6 Vi forestiller os en gradvis stigning af aktiviteter her i huset, hvor endemålet er 50 procent hjemmetid og 50 procent turnévirksomhed. B atida har et udviklet turnénetværk og håber på fortsat støtte fra Kunstrådets Scenekunstudvalg til produktion af nye forestillinger.

7 Vi vil helst i et rigtigt teater. Det giver en ekstra dimension til oplevelsen at komme ind i et rigtigt teater. Her gælder der andre spilleregler modsat et bibliotek, der har mange andre funktioner. Hanne Rosenquist, institutionsleder, Himmelbuen fremtidens batida Batida vil skabe et kulturelt knudepunkt i bydelen... et teater, der kan samle indbyggerne i Bispebjerg, med alt hvad området indeholder af kulturelle og sociale forskelligheder. Teatrets drift vil bestå af følgende dele: 1. Turnévirksomhed på landets børneinstitutioner, skoler, biblioteker m.m. 2. Perioder hvor der produceres nye forestillinger. 3. Opførelse af egne produktioner i Batidas Teaterhus. Forestillinger til forskellige aldersgrupper udbydes i dagtimerne til lokale skoler og institutioner. Forestillinger til fortrinsvis småbørn og deres familer udbydes i weekenderne. 4. Opførelse af danske gæstespil, så teaterhuset bliver et vindue til hele landets børneteater. 5. Opførelse af gæstespil fra udlandet. Batida har et meget udviklet globalt netværk, som kan bruges i både kortere og længere udvekslingsforløb. I valg af forestillinger der præsenteres i Batidas hus, vil der blive lagt vægt på, at de favner bredt så både børn og voksne og folk med forskellige kulturelle baggrunde kan få glæde af dem. Vi tror der er grænser for, hvor meget bydelens skoler og institutioner har brug for. Den grænse vil vi finde ved at udfordre den nedefra. Denne gradvise optrapning af aktiviterne i huset, giver os samtidig mulighed for at fortsætte vores turnerende virksomhed i samme omfang som før. Herved sikrer vi os en vis økonomisk stabilitet.

8 teatersal publikums opbygning værksted fællesrum køkken garderobe - og sminkerum bad handicap toilet bar / foyer entré / vindfang ny trappe eksist kælder / lager garderobe S-13 opbygning UNITED ART ApS reg. nr SE nr ASSOCIEREDE ARKITEKTER MAA TOLDBODGADE 67 DK KØBENHAVN K TLF m 4,75m foyer ca 9,9m eksist. lager ca 1,9m gods - elevator ca 1,8m LÆNGDESNIT - 1 eksist. øverum publikum - indgang sminke ApS reg. nr SE nr bad ASSOCIEREDE handicap ARKITEKTER MAA - TOLDBODGADE 67 DK KØBENHAVN K TLF eksist toilet toilet toilet bar hc elevator hc elevator teatersal UNITED ART S-13 publikums - ca 1,6m S-11 ny trappe S-11 S-11 ny trappe ca 2,5m S-11 værksted S-06 S-06 S-09 S-09 S-06 S-06 S-09 S-09 systue på hems fælles ophold eksist. trappe entré udv. trappe KÆLDERPLAN kontor kontor køkken toilet S-13 S-01 S-13 S-01

9 Alle kulturelle oplevelser, som ikke er en tur i Fisketorvets biograf, er relevante. Som professionelle pædagoger er det vores opgave at give børnene de oplevelser, som de ikke selv ville vælge. Pernille Ruben Hansen, afdelingsleder, Kringlebakken Hvad mangler vi? At etablere en lovlig teatersal...med dertil hørende gode adgangsforhold, toiletter og brandudgange. Denne ombygning vil ifølge tegnestuen United Art koste godt 3 millioner kr. Kontakt Batida for budget og detaljerede tegninger. Til ombygningen søger vi private og offentlige samarbejdspartnere. Vi kan tilbyde vores kommende samarbejdspartnere positiv opmærksomhed gennem et kulturelt ansvarligt projekt og et godt og stabilt brand der er oparbejdet igennem mange år. n koordineret dialog mellem Ekommune, tilskudsgivere og kulturbranchen Vi håber på at kunne være med til at skabe en dialog mellem forskellige interessenter - en koordineret dialog imellem kommune, lokaludvalg, tilskuds givere, lokale samarbejdspartnere og kolleger i området. En dialog udsprunget af fælles lyst og vilje til at skabe gode kulturtilbud for børn og unge i 2400 NV. En dialog bakket op af politisk vilje og handlekraft. Batida er klar til at tage arbejdshandskerne på og indbyder alle interesserede til at være med. Vi har stedet. Vi har erfaringen. Vi har et godt netværk. Vi mangler pengene og den politiske opbakning.

10 Forberedelser til Teater fra Månen FOTO / Ditte Valente

11 De syntes, det var så spændende. Der er mange to-sprogede, men alle havde forstået essensen og syntes, det var godt. Teater er bare en stor kulturel oplevelse uanset hvad. Emilie Del-Olmo, Guldberg Skole, havde været inde og se Spaghetti. og hvad med pengene? Stationær drift rummer en anden økonomi end den vi har været vant til. Hidtil har Batidas økonomi været baseret på egenindtægt fra salg af turné forestillinger, samt projekt- og driftsstøtte fra Kulturministeriet. På sigt vil vi gerne have status som et lille storbyteater i Købenahvns Kommune/ Bispebjerg bydel. Som lille storbyteater vil vi kombinere vores hidtidige aktiviteter og den dermed forbundne økonomi, med et tilskud til en stationær drift som imødekommer områdets behov. Denne skrivelse appellerer til at finde en model, der tilgodeser denne udvikling. En oplagt model og økonomisk overgangsløsning kunne være en drift baseret på : 1/3 støtte fra Statens Kunstråd ( kr. ) 1/3 egenindtægt ( kr. ) 1/3 kommunal støtte ( kr. ) Et samlet årsbudget for et teater i Bispebjerg ligger på 3-3,4 mio. Vi tror på en konstellation af forskellige samarbejdspartnere samt en egenfinansiering, som gør det muligt for Københavns Kommune at få et kvalitetskulturtilbud for ganske få penge.

12 Dette er en beskrivelse af Teatergruppen Batidas visioner om et fremtidigt stationært teater i Bispebjerg Bydel/Nordvest. Idéen er opstået i tæt dialog med lokalområdet og Bispebjerg Lokaludvalg. Vi håber, at denne visionsfolder vil skabe interesse for vores projekt et åbent teaterhus for alle i Nordvest no where? Med Batidas Teaterhus vil vi gerne være med til at tegne det nye Bispebjerg / København NV der i stedet for at være et København no where bliver til et København go there! Vi vil med vores særlige hus, vores mangeårige erfaring med børnekultur, vores lokale kendskab og forankring og vores internationale bredde kunne skabe et unikt kulturtilbud for bydelens børn og familier. Vi ønsker at være med til at skabe en god, rar og levende bydel, der har noget særligt at byde på. En bydel for og med borgere der er kulturelt og lokalt forankrede go there!!! Rentemestervej 25A 2400 København NV info@batida.dk

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T:

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T: Hermed fremsendes fondsøgning til Puppet Junior 2016 Forestillinger og publikum på den Røde Plads i 2014 Børnekulturformidler og leder af Børnekulturhuset Sokkelundlille Utterslev Torv 9 2400 Kbh. NV Puppet

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: /

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: / Vision for Parkteatret som egnsteater i Frederikssund kommune. Parkteatrets vision er at være et egnsteater, der producerer forestillinger og projekter, der inddrager borgerne i Frederikssund Kommune,

Læs mere

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil KULTURHUSLEDER Kulturhus Trommen Hørsholm Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Baggrund Stillingen

Læs mere

Scene N teaterskolen på Nørrebro. Nørrebro Til Kultur- og Fritidsudvalget i København

Scene N teaterskolen på Nørrebro. Nørrebro Til Kultur- og Fritidsudvalget i København Nørrebro 11.10.2016 Til Kultur- og Fritidsudvalget i København Scenekunst som kunstnerisk løftestang i en udsat bydel: Scene N ansøger hermed Kultur- og Fritidsudvalget om støtte til vores succesfulde

Læs mere

Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea

Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea I teatergruppen Batida har vi igennem lang tid haft et stort ønske om at bygge en kunstnerisk bro til Nordkorea. I foråret 2012 lykkedes det, efter

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget Udkast til principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 Bilag 1 København har som hovedstad

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Budgetaftale mellem staten og Københavns Kommune om driftstilskud til små storbyteatre for perioden

Budgetaftale mellem staten og Københavns Kommune om driftstilskud til små storbyteatre for perioden Udkast (15.5.2012) Budgetaftale mellem staten og Københavns Kommune om driftstilskud til små storbyteatre for perioden 2013-2016 1. Indledning Efter teaterlovens kapitel 7a yder staten inden for en beløbsramme

Læs mere

Egnsteateraftale mellem

Egnsteateraftale mellem Egnsteateraftale mellem Carte Blanche, Egnsteater i Viborg (herefter teatret) Og Viborg Kommune (herefter kommunen) For perioden 01.01.2014 31.12.2017 Aftalen er indgået i henhold til Bekendtgørelse om

Læs mere

Mission Vision Strategier

Mission Vision Strategier Mission Vision Strategier Op på tå Det Kongelige Teaters Balletskole Odense er en friskole og kulturinstitution der tilbyder en unik grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet i et innovativt

Læs mere

Egnsteateraftale

Egnsteateraftale UDKAST Egnsteateraftale 2015-16 Mellem Randers Kommune og Randers EgnsTeater indgås egnsteateraftale for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om

Læs mere

KULTURPILOTER i en dansk forstad

KULTURPILOTER i en dansk forstad KULTURPILOTER i en dansk forstad Nordisk Kulturforum, Oslo den 11. maj 2011 Hvem er jeg? Anne Sophie Madsen Chefkonsulent i Pluss Leadership Cand.scient.pol. Arbejder med evalueringer, processer og projekter

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival er en landsdækkende, flerkulturel filmfestival for skoler og ungdomsuddannelser. Vi rejser rundt med film og oplæg for skoler og ungdomsuddannelser.

Læs mere

Til Kultur- og Fritidsudvalget ATT: Lisbet Gormsen Kirkestræde Holstebro Denmark Holstebro 1. oktober 2017

Til Kultur- og Fritidsudvalget ATT: Lisbet Gormsen Kirkestræde Holstebro Denmark Holstebro 1. oktober 2017 Til Kultur- og Fritidsudvalget ATT: Lisbet Gormsen Kirkestræde 11 7500 Holstebro Denmark Holstebro 1. oktober 2017 ANSØGNING OM BEVILLING TIL NYT RUM - NORDISK TEATERLABORATORIUM - ODIN TEATRET Jeg ser

Læs mere

Aah/ Aftale mellem. Egnsteater Furesø og Furesø Kommune. Slettet: Slettet: 14:43:00 Slettet: 14:23: :38:36

Aah/ Aftale mellem. Egnsteater Furesø og Furesø Kommune. Slettet: Slettet: 14:43:00 Slettet: 14:23: :38:36 Aah/19.3.2012 Aftale mellem Egnsteater Furesø og Furesø Kommune 1 Egnsteateraftale mellem Det musikdramatiske Egnsteater Furesø (herefter kaldt teatret) og Furesø Kommune (herefter kaldt kommunen) For

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Med støtte fra Interkulturelt Center og Statens Kunstfond var ASSITEJ Danmark i april 2015 vært for fem cubanske scenekunstneres

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak

Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak 1. Aftaleparter Dansk Rakkerpak (herefter

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling Handlingsplan 2009-2011 Kunststyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3374 4500 Telefax 3374 4545 ks@kunst.dk

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Egnsteateraftale for Black Box Theatre, Holstebro

Egnsteateraftale for Black Box Theatre, Holstebro Egnsteateraftale for Black Box Theatre, Holstebro 1.1.2018-31.12.2020 Godkendt i bestyrelsen 16. december 2016 FORSLAG til godkendelse i Holstebro Kommune Red. 6.1.2017/LG Jnr. nr. 20.01.02-P27-1-16 Slots-

Læs mere

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Det Radikale Venstres folketingsgruppen juni 2004 Det Radikale Venstre opfordrer til, at strukturreformen

Læs mere

Egnsteateraftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej Hvidovre (i det følgende kaldet kommunen)

Egnsteateraftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej Hvidovre (i det følgende kaldet kommunen) Egnsteateraftale 1.1.2017 31.12.2020 mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende kaldet kommunen) Og Den selvejende institution Teater Vestvolden Høvedstensvej 49 2650 Hvidovre

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

2200 Børn & Musik 2019

2200 Børn & Musik 2019 2200 Børn & Musik 2019 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro, som er med til at sikre, at bydelens børn møder og deltager i livemusik af høj kvalitet. Festivalen

Læs mere

Egnsteateraftale mellem. Teater Cantabile 2. Vordingborg Kommune. For perioden

Egnsteateraftale mellem. Teater Cantabile 2. Vordingborg Kommune. For perioden Egnsteateraftale mellem Teater Cantabile 2 og Vordingborg Kommune For perioden 01.01.17 31.12. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om Lov om scenekunst LBK nr. 30 af 14/01/2014, og Bekendtgørelse

Læs mere

Københavns Digitale Teater

Københavns Digitale Teater Skal København blive den første by i verden, som slutter sig til et lands nationale digitale teater? Sammenfattet ansøgning om årligt tilskud pålydende kr. 300.000,- årligt i perioden 2013-17 til opstart,

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

2200 Børn & Musik 2018

2200 Børn & Musik 2018 2200 Børn & Musik 2018 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro som har eksisteret siden 2013. Festivalen består i 2018 for første gang af to dele, en udendørsdel,

Læs mere

Brug Folkeskolen erfaringsrapport 1.september 15.januar 2008

Brug Folkeskolen erfaringsrapport 1.september 15.januar 2008 Brug Folkeskolen erfaringsrapport 1.september 15.januar 2008 Erfaringsrapport - Brug Folkeskolen på Bispebjerg Resume På Bispebjerg vælger 48% af forældrene distriktsskolen fra. 25% af forældrene vælger

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020 3.2 KULTUR Randers Kommune - Visionsproces 2020 Kulturpolitikken i Randers Kommune Der er tre temaer i kulturpolitikken: 1. Børn og kultur Sikring af børns møde med den professionelle kunst og kultur 2.

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for driftstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Driftstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016

Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016 Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016 Undersøgelsen vedrører sæsonen 2015/2016. Det betyder, at indberetningen skal omfatte aktiviteter i perioden 1.7-2015 til 30.6-2016. Formålet

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

PARKTEATRET FREDERIKSSUND

PARKTEATRET FREDERIKSSUND FREDERIKSSUND FREDERIKSSUND - MELLEM BY OG NATUR FREDERIKSSUND BYMIDTE NATUR-PARK FREDERIKSSUND STATION SKALA X EMNE DIAGRAM BYMIDTEN SILLEBRO Å FREDERIKSSUND STATION SKALA 1:2000 _ A3 EMNE SITUATIONSPLAN

Læs mere

KULTUR OG OPLEVELSER. Kultur og kreativitet er vigtige faktorer for den enkeltes udvikling, for samfundets sammenhængskraft og for økonomisk

KULTUR OG OPLEVELSER. Kultur og kreativitet er vigtige faktorer for den enkeltes udvikling, for samfundets sammenhængskraft og for økonomisk 40 KULTUR OG OPLEVELSER KULTUR Kultur og kreativitet er vigtige faktorer for den enkeltes udvikling, for samfundets sammenhængskraft og for økonomisk vækst. José Manuel Barroso, formand for Europakommissionen

Læs mere

REBILD PARK I SKØRPING ET AKTIVT FÆLLESSKAB FOR VOKSNE

REBILD PARK I SKØRPING ET AKTIVT FÆLLESSKAB FOR VOKSNE REBILD PARK I SKØRPIG ET AKTIVT FÆLLESSKAB FOR VOKSE 17 ARKITEKTTEGEDE LEJLIGHEDER VERSIO 2019.04.30 WWW.REBILDPARK.DK Kilde: Geodatastyrelsen & Rebild Kommune IDKØB - FAKTA KULTUR - KULTURSTATIOE IDKØB

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. Team Teatret

Egnsteateraftale vedr. Team Teatret Egnsteateraftale vedr. Team Teatret 1. Aftaleparter Team Teatret (herefter kaldt teatret) og Herning Kommune (herefter kaldt kommunen) 2. Aftaleperiode 1.1.2016 31.12.2016 3. Lovgrundlag Egnsteateraftalen

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Egnsteateraftale mellem Teaterkompagniet og Syddjurs Kommune

Egnsteateraftale mellem Teaterkompagniet og Syddjurs Kommune Egnsteateraftale mellem Teaterkompagniet og Syddjurs Kommune Sagsid: 11/34174 1. september 2012 Sagsbehandler: Frank Reeckmann Chefkons. Kultur og Udvikling fre@syddjurs.dk Egnsteateraftale for perioden

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Små Storbyteatre. Sundheds- og Kulturudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt

Små Storbyteatre. Sundheds- og Kulturudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt Punkt 4. Små Storbyteatre 2015-059705 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og kulturudvalget drøfter planerne for små storbyteatre i aftaleperioden 2017-20. Drøftelserne danner baggrund

Læs mere

KEDELHUS KEDELHAL E MELLEMBYGNING TRANSFORMERBYGNING KAROLINELUNDSVEJ NYHAVNSGADE. Trappe/elevator Vare/godsindlev.

KEDELHUS KEDELHAL E MELLEMBYGNING TRANSFORMERBYGNING KAROLINELUNDSVEJ NYHAVNSGADE. Trappe/elevator Vare/godsindlev. KAROLINELUNDSVEJ /elevator Vare/godsindlev. NYHAVNSGADE /elevator Elværk Ophold Opholdstorv Ophold Ophold Indgang køre- og gangareal KJELLERUPSTORV Indgang Indgangsog opholdsareal op på plateau Varegård

Læs mere

Foreningen Team Teatret (herefter kaldt teatret) Herning Kommune(herefter kaldt kommunen) For perioden 1.1.2012 31.12.2015

Foreningen Team Teatret (herefter kaldt teatret) Herning Kommune(herefter kaldt kommunen) For perioden 1.1.2012 31.12.2015 Herning Kommune(herefter kaldt kommunen) For perioden 1.1.2012 31.12.2015 Og Foreningen Team Teatret (herefter kaldt teatret) S!de i a 7 Egnsteateraftale mellem Foreningen Team Teatret og Herning Kommune

Læs mere

FAKTUEL REDEGØRELSE OM TEATERSITUATIONEN I DANMARK 2004/ /2008

FAKTUEL REDEGØRELSE OM TEATERSITUATIONEN I DANMARK 2004/ /2008 FAKTUEL REDEGØRELSE OM TEATERSITUATIONEN I DANMARK 2004/2005 2007/2008 FAKTUEL REDEGØRELSE OM TEATERSITUATIONEN I DANMARK 2004/2005 2007/2008 Udgivet i 2009 af: Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København

Læs mere

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email:

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email: LANDSBYHUSET - 04.11.2008 Landsbyhuset i Gyrstinge Landsbyhuset i Gyrstinge kan betragtes som en attraktor i lokalsamfundet - en magnet for samvær og social aktivitet. Da det er hele landsbyens hus, er

Læs mere

Kulturstrategi Slagelse Kommune

Kulturstrategi Slagelse Kommune Kulturstrategi 2020 Slagelse Kommune 1 Indhold Børnekultur... 3 Ungekultur... 4 Kulturelle arrangementer med lokalt særpræg... 5 Kultur i det offentlige rum... 6 Frivilligt engagement... 7 Det professionelle

Læs mere

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune Notat Side 1 af 5 Til Til Kopi til Kulturudvalget Drøftelse Ib Christensen Henvendelse fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst vedrørende små storbyteatre i Aarhus Kommune. Baggrund:

Læs mere

Kulturudvalget KUU Alm.del Bilag 35 Offentligt TEATERØEN

Kulturudvalget KUU Alm.del Bilag 35 Offentligt TEATERØEN Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del Bilag 35 Offentligt TEATERØEN internationalt vækstcenter for scenekunst et magisk hjørne af københavn Lige over for Langeliniekajen og Amalienborg ligger solidt placeret

Læs mere

UNGESTRATEGI FOR SVENDBORG KOMMUNE. Speak up

UNGESTRATEGI FOR SVENDBORG KOMMUNE. Speak up UNGESTRATEGI FOR SVENDBORG KOMMUNE Speak up Visionen er at skabe rammer for et godt ungeliv Det betyder: I Svendborg Kommune har alle unge mulighed for at være en del af et eller flere sociale fællesskaber.

Læs mere

PROGRAM DECEMBER

PROGRAM DECEMBER PROGRAM 2-16. DECEMBER WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK SEAHORSES - MYTER OG HALMBALLER LANDSBY LABORATORIET IDOM-RÅSTED - WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK - FIND OS PÅ 14 dages kulturelt festfyrværkeri på industrihavnen

Læs mere

Taastrup Teater. Byens Netværk Tekst og foto: Christina Bennetzen

Taastrup Teater. Byens Netværk Tekst og foto: Christina Bennetzen Taastrup Teater Byens Netværk 14.04.10. Tekst og foto: Christina Bennetzen Taastrup Teater er trukket i festtøjet da vi besøger det nyrenoverede teater midt i april. Vi ankommer til teatret, som ikke er

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser

Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser 10. oktober 2012 Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser I medfør af 24, stk. 3, i lov om scenekunst, jf. lovbekendtgørelse nr. 529 af 4. juni 2012, fastsættes:

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

Politikerspørgsmål vedr. ledsagelse og støtte i ferier mv. til borgere i sociale botilbud mv.

Politikerspørgsmål vedr. ledsagelse og støtte i ferier mv. til borgere i sociale botilbud mv. Socialforvaltningen Adm. Direktør Henrik Appel Esbensen, MB 31. januar 2014 Sagsnr. 2014-0018483 Dokumentnr. 2014-0018483-7 Kære Henrik Appel Esbensen Tak for din henvendelse af 22. januar 2014, hvor du

Læs mere

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling eksist. forhold og analyse august 2014 - Projektværksted og tegnestue Bo Fisker Projektleder tegnestuen bo.fisker@dgi.dk Finn Refslund Arkitekt MAA Finn.Refslund@dgi.dk Netværk tegnestuen Christine Vistoft

Læs mere

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Aarhus Kommune. Den 13. juni 2012

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Aarhus Kommune. Den 13. juni 2012 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 13. juni 2012 Aarhus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice 1. Resume I forbindelse med budgetforliget for 2010-2013

Læs mere

Et 9-årigt barns drømmehus

Et 9-årigt barns drømmehus 18 Et 9-årigt barns drømmehus Tema I I Børnekulturhuset Nicolai for børn i Kolding vokser birketræerne ind i skyerne på anden sal, mens der nedenunder både kan saves, males og spilles improviseret teater.

Læs mere

TEATER. NYT BYDELSTEATER BISPEBJERG 2400 NV til alle institutioner, skoler, foreninger, familier, børn, unge og voksne i NV. Luk op og læs mere...

TEATER. NYT BYDELSTEATER BISPEBJERG 2400 NV til alle institutioner, skoler, foreninger, familier, børn, unge og voksne i NV. Luk op og læs mere... NYT BYDELS BISPEBJERG 2400 NV til alle institutioner, skoler, foreninger, familier, børn, unge og voksne i NV. Luk op og læs mere... Hvad er Teater Nordvest? Dit lokale bydelsteater Københavns Kommune

Læs mere

Vision, værdier og menneskesyn

Vision, værdier og menneskesyn Vision, værdier og menneskesyn Vision Vi vil være det bedste helhedstilbud for vores børn. Vi vil lægge vægt på børnenes alsidige udvikling og tage højde for deres forskellige sociale, faglige og følelsesmæssige

Læs mere

KULTURPOLITIK (UDKAST)

KULTURPOLITIK (UDKAST) KULTURPOLITIK (UDKAST) Næstved Kommune 2018 2022 INDHOLD 1. Fælles om et stærkt kulturliv 2. Kulturpolitikkens fokusområder 3. Næstved som kulturhovedstad 4. Styrkelse af kultur i lokalområderne 5. Kunst

Læs mere

Barndommen og livet skal handle om at skabe et godt børneliv og tilgodese det gode børneliv HER OG NU.

Barndommen og livet skal handle om at skabe et godt børneliv og tilgodese det gode børneliv HER OG NU. AT LEGE ER AT LÆRE Barndommen og livet skal handle om at skabe et godt børneliv og tilgodese det gode børneliv HER OG NU. Med udgangspunkt i Pandrup kommunes mål vedr. læreplaner, der skal tage højde for

Læs mere

Borchsvej Holbæk Selvejende institution i henhold til vedtægter. Vedlægges som bilag til kontrakten.

Borchsvej Holbæk Selvejende institution i henhold til vedtægter. Vedlægges som bilag til kontrakten. UDKAST Egnsteateraftale mellem Teatret Fair Play og Holbæk Kommune 2014-2017. Teater: Navn og adresse Ejerforhold Tegningsberettigede person(er) Teatret Fair Play s vedtægter CVR Nr. P-nummer. Kommune:

Læs mere

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune Strategi for Fritid og Kultur Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende fællesskaber.

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater

Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater 1. Aftaleparter Den selvejende institution Bornholms Teater (herefter kaldt teatret) Teaterstræde 2 3700 Rønne CVR: 28179669 og Bornholms Regionskommune (herefter

Læs mere

Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre:

Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre: Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre: Jeres grundfortælling overfor omverden (Ledelse, kollegaer, samarbejdspartnere, publikum, sponsorer

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE

KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE INDLEDNING Et varieret og aktivt kulturliv spiller en vigtig rolle i visionen om, at skal være et attraktivt sted at bo med unikke og forskelligartede bysamfund og

Læs mere

EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV. Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann

EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV. Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann Maj 2015 INDLEDNING 12.december, 2013, indgik Svendborg Kommune, Kulturministeriet og BaggårdTeatret ny egnsteateraftale

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15 Børnekultur politik Indhold Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7 Kulturgarantien 7 Kulturfærge Frederikshavn 8 Synlig Børnekultur 8 Målsætninger 9 Kultur- og Fritidsudvalget 9 Børneinstitutioner,

Læs mere

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Udgivet af Herlev Kommune December 2013 herlev.dk/frivillighedspolitik

Læs mere

Dansk Talentakademi: Vision for Campus

Dansk Talentakademi: Vision for Campus Dansk Talentakademi: Vision for Campus vedtaget af bestyrelsen September 2014 Indledning Dansk Talentakademi tilbyder undervisning til ca. 150 elever fordelt på fem linjer: Musik Kunst og Design Dans Musical

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 Samtidig med, at en ny aftale med Aalborg Kommune træder i kraft pr. 1.1.2016, sker der væsentlige ændringer på Det Hem lige Teater. Teatrets grundlægger og mangeårige kunstneriske

Læs mere

Ansøgning om midler til drift og udvikling af Anemonen SceneKunstHus for børn i indre by

Ansøgning om midler til drift og udvikling af Anemonen SceneKunstHus for børn i indre by Ansøgning om midler til drift og udvikling af Anemonen SceneKunstHus for børn i indre by Resumé Anemonen er et nyt Scenekunsthus for børn i alle aldre. Anemonen bor til leje hos Københavns Kommunes Ejendomme

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune Strategi for frivillighed og civilsamfund Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

CV for Asterions Hus Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres

CV for Asterions Hus Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres CV for Asterions Hus 2003 Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres 2003/2004 Hundens Magt produceres) Iliaden produceres foråret 40 forestillinger på turne i DK: Robin

Læs mere

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER SGK NOGET FOR DIG? Scenisk GrundKursus (SGK) er et 3-årig scenisk uddannelsesforløb, hvor du udvikler dit talent for drama, skuespil og formidling i samspil

Læs mere

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du udvikle dine talenter

Læs mere

Om Formidlingsordningens pulje 3

Om Formidlingsordningens pulje 3 VEJLEDNING Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Januar 2013 Vejledning om Formidlingsordningen

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

Drømmen om et kulturhus på landet

Drømmen om et kulturhus på landet Huset på Næsset Drømmen om et kulturhus på landet I Udby fik lokale ildsjæle idéen om at lave et gammelt elværk om til kulturhus og med et stort og langvarigt engagement er drømmen nu gjort til virkelighed.

Læs mere

I Assens Kommune lykkes alle børn

I Assens Kommune lykkes alle børn I Assens Kommune lykkes alle børn Dagtilbud & Skole - Vision 0-18 år frem til 2018 I Assens Kommune har vi en vision for Dagtilbud & Skole. Den hedder I Assens Kommune lykkes alle børn og gælder for børn

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

Kultur- og idrætspolitik

Kultur- og idrætspolitik Kultur- og idrætspolitik Fredensborg Kommune l Godkendt af Byrådet den XX 1 Forord Kultur- og idrætslivet binder hverdagen sammen for rigtig mange mennesker og er med til at gøre Fredensborg Kommune til

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

BUDGET TEATERØEN 2015

BUDGET TEATERØEN 2015 BUDGET TEATERØEN 2015 Præmis: Eksisterende forhold og derudover lejes underetagen til backstage og kontorlokaler LOKALEUDGIFTER Husleje i alt 800 kvm stue- og kælderetage inklusiv teatersal 500.000 Husleje

Læs mere

BEVÆGELSESPOLITIK Eventyrhuset vuggestue

BEVÆGELSESPOLITIK Eventyrhuset vuggestue BEVÆGELSESPOLITIK Eventyrhuset vuggestue Alle børn skal opleve glæden ved at udforske verden med kroppen Børn er ikke kun hoved, men i høj grad krop. De oplever verden gennem kroppen, og det er vigtigt,

Læs mere

Statsforvaltningen 2. sal

Statsforvaltningen 2. sal Projekt NY SKOLE Dagplejen Bullerhuset Viften Statsforvaltningen 2. sal Solsikken Fjordskolens SFO Fjordskolens SFO Fjordskolen hallen Fjordskolens SFO Pavillonløsning Seniorklubben P.M. Møllersvej 26

Læs mere

Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 4300 Holbæk 59 43 17 77 infohet.dk Selvejende institution

Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 4300 Holbæk 59 43 17 77 infohet.dk Selvejende institution Formand Egnsteateraftale mellem Holbæk Teater og Holbæk Kommune 2013- Holbæk * Kommune Kontraktindehaver: Navn og adresse Ejerforhold Holbæk Teaters tegningsberettigede person(er) Holbæk Teaters vedtægter

Læs mere