Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 23. juli 2017 på foreningens strand matr.nr. 1a.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 23. juli 2017 på foreningens strand matr.nr. 1a."

Transkript

1 Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 23. juli 2017 på foreningens strand matr.nr. 1a. 1. Valg af dirigent Formanden Alan Nielsen bød velkommen og foreslog Sigurd Andersen som dirigent, og han blev enstemmigt valgt. Herefter konstaterede dirigenten at generalforsamlingen var lovlig i henhold til vedtægterne. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, samt beretning for de lav, der er oprettet under foreningen. Formanden Alan Nielsen aflagde beretning for grundejerforeningen: Året siden generalforsamlingen i juli har i høj grad stået i jubilæets tegn. Grundejerforeningen har i år 75 års jubilæum egentlig først d. 9. august, men vi fejrede jubilæet i går d. 22/7 på stranden med et større arrangement med aktiviteter for børn og voksne fra kl og med en fest om aftenen i foreningens telt på stranden. Det var en fest, der var skåret over samme læst som de tidligere fester, hvor deltagerne selv medbragte service og mad til grillen, men hvor vi undtagelsesvis havde fået lavet salatbuffet og ydermere havde arrangeret underholdning med levende musik og optræden i løbet af aftenen. Det var en stort arrangement og der forestår stadig noget oprydning og afregning diverse steder. I forbindelse med jubilæet har bestyrelsen fået udgivet et hæfte på 56 sider om grundejerforeningens historie og udvikling samt fået fremstillet en net med tegning og påskrift på. Disse ting gives til alle foreningens medlemmer som en jubilæumsgave. De første blev uddelt på fejringsdagen i går til de medlemmer, der mødte op, og de resterende vil blive uddelt eller kan afhentes hos formanden i den kommende tid. Det skal understreges, at det naturligvis kun er de grundejere, der har betalt kontingent, der modtager jubilæumsgaven. Det evt. restoplag vil fremadrettet blive givet til nye medlemmer i foreningen ved indmeldelsen. Det har som sagt været et stort arbejde at arrangere jubilæet. Bestyrelsen har holdt mange møder og arbejdet i mindre udvalg med de forskellige opgaver. Jeg vil som sådan ikke fremhæve nogle, men vil dog nævne, at et af udvalgene har kontaktet mange af områdets handelsdrivende og virksomheder og har foranlediget, at grundejerforeningen har modtaget en del sponsorater i form af gavekort, varer eller kontante beløb. Jeg vil gerne på foreningens vegne takke for alle sponsorater og for den støtte og opbakning vi har mødt ude omkring. Det ligger mig naturligvis også på sinde at takke den øvrige bestyrelsen for det kæmpe arbejde, hvert enkelt medlem har påtaget sig i forbindelse med jubilæet. Vi har været pressede, og jeg tro, vi alle er glade for, at vi gjorde det, men også over at det er overstået næsten. Jeg vil også gerne takke de personer udenfor bestyrelsen, der har bidraget til og hjulpet med Jubilæumsskriftet og de praktiske opgaver, der har været i forbindelse med jubilæet. Og ikke at forglemme, så vil jeg også takke alle de ægtefæller og pårørende til bestyrelsesmed-

2 lemmerne, som med en rigelig mængde overbærenhed og tålmodighed har støttet os gennem processen. Året har dog også budt på andet. I mellem jul og nytår blev Danmark endnu en gang ramt af en storm, og igen gik det hårdt ud over vores strand. Den store høfde stod endnu en gang for skud og mistede nogle sten. Gæstebådpladserne blev også hårdt ramt og flere af de store betonklodser med fortøjringspæle i blev skyllet mange meter ned ad stranden. Det var stærke kræfter, der var på spil og desværre efterlod stormen stranden næsten uden sand. I løbet af foråret har bølger og strøm ydermere blottet nogle af de gamle stolper fra en af de tidligere badebroer, så det vidner om meget lidt sand i år. Broen over Esrum Å blev igen helt smadret og å-løbet fyldt op med sand og sten, men kommunen var i år hurtig til at få genetableret broen. Bestyrelsen har korresponderet med en landinspektør, der, på vegne af en grundejer, havde henvendt sig i forbindelse med ændringer i forhold til skeldragningen langs vores adgangsvej til stranden ved Strandgårds Vænge. Her har vi betinget os, at de faktiske forhold ikke ændres. Vi har også fået en henvendelse vedr. foreningens påtaleret i forbindelse med en grundejers ønske om at opføre et mindre anneks. Den sag er under behandling. Så har vi, jævnfør en forespørgsel på sidste års generalforsamling, modtaget en skrivelse fra nogle beboere på Skovvænget. En skrivelse som ved bestyrelsens mellemkomst skulle formidles videre til beboerne på Skovvænget, omhandlende reparation af Skovvænget. Imidlertid er der startet en større renovering af Skovvænget 5 og huset på Skovvænget 13 er revet ned og et nyt skal bygges, så der bliver en del kørsel på Skovvænget med store biler i den kommende tid. Derfor holder vi efter aftale udsendelsen af skrivelsen tilbage. I forbindelse med nedrivningen af huset Skovvænget 13 er en del af grundejerforeningens sti til stranden skredet ned. Det er blevet påtalt for bygherren, og en midlertidig foranstaltning er lavet, så stien kan benyttes. Stien og hegnet vil blive reetableret i løbet af bygningsprocessen. Der verserer så også en sag om en grundejer, der har opsat hegn på grundejerforeningens grund på matrikel 1a. Vi vil nu rette henvendelse til grundejeren og bede om at få fjernet hegnet. Som det vil være flere af jer bekendt er en institution, som især tidligere har sat sit præg på grundejerforeningen, og som vi på en eller anden måde været stolte og glade over at have i vores forening, lukket og solgt og nu under udstykning. Det er vemodigt at skulle tage afsked med Benneweis, men på grundene nede ved Esrum Å over for Hulerød Kro er nu et større projekt med nedrivning af gamle bygninger og opførelse af nye i gang. Det bliver spændende at følge og inden længe kan vi måske ønske nye medlemmer af grundejerforeningen velkommen.

3 I marts måned udsendte vi vores årlige nyhedsbrev lidt senere end vi plejer, da der var nogle ting, vi gerne ville have med bl.a. vedr. jubilæet. Vores kasserer har arbejdet hårdt på at få MobilePay op at køre, men det har været en langsommelig proces. Vi havde håbet, at have det klart inden kontingenterne skulle inddrives, men det er først lige lykkedes her få dage før jubilæumsfesten og generalforsamlingen. Nu er det på plads. Fremover kan man betale kontingent m.m. via MobilePay eller via vores almindelige netbank. Nummeret til vores MobilePay er noget usædvanligt kun på 5 cifre 15812, men sådan er det nye system med foreninger, virksomheder etc. Vi har fået forespørgsler om betaling via PBS, og vil genoverveje det. Det er forbundet med en del omkostninger. Vi har i nogle år sendt post og nyhedsbreve ud til alle grundejere i foreningens område, som jo er potentielle medlemmer af foreningen. I 2017 har vi ændret denne politik og sender kun mail eller post til de grundejere, der betalte kontingent året før i 2016 (og enkelte restanter fra 2016, som betalte i 2015). Vi har besluttet at vi rykker to gange for manglende kontingent, men opfordrer naturligvis medlemmerne om at betale rettidigt. Udebliver kontingentet bliver man slettet af medlemslisten. Vi kontakter naturligvis nye grundejere i det omfang, vi er bekendt med dem. Indkaldelsen til generalforsamlingen samt invitationen til Sankt Hans bål og Jubilæumsfesten blev udsendt kort før Sankt Hans. Igen afventede vi svar vedr. MobilePay, og så os derfor grundet tidspres og de nye tider vedr. postomdeling nødsaget til kun at udsende indkaldelsen via mail og ellers lægge den i postkasserne ved de respektive medlemmers sommerhuse. Vi beklager dette, men vil igen stærkt opfordre de medlemmer, der får posten i brevform, om at sende os en adresse. I maj måned afholdt vi vores årlige arbejdsdag på stranden. Der var en del fremmødte medlemmer og vi havde en dejlig lørdag formiddag, hvor vi fik løst de opgaver, der stod for. Tak til alle deltagerne. Igen i år arrangerede og afholdt vi Sankt Hans bål på stranden ved Hulerød. Det var en dag med blandet vejr, men aftenen var fin, uden regn, og rigtig mange mennesker havde søgt til stranden og nød børnenes fakkeloptag og det flotte bål. Ole-violin spillede for til Midsommervisen og andre gode sange på det fortrykte sangark. Folk sang med og der var en rigtig dejlig stemning. Til slut vil jeg fortælle, at foreningens hjemmeside nu er oppe at køre. Thomas, der bestyrede hjemmesiden før var ret syg, så nu har Kenneth overtaget opgaven. Vi er glade for at der er liv i den igen. Med et ønske om en fortsat god sommer vil jeg afslutte min beretning. Herefter efterlyste dirigenten kommentarer til beretningen. Da der ikke var spørgsmål til beretningen blev den godkendt med akklamation. Da formanden for bådelavet John Christensen ikke kunne være til stede, oplæste Alan beretningen.

4 Det har været et stille år i bådelauget, der er ikke meget at berette fra årets gang. Der har ikke været nogen udfordringer, eller ting lauget skulle tage stilling til. På den nyligt afholdte generalforsamling var der fint fremmøde, trods silende regn. På generalforsamlingen blev bestyrelsen genvalgt og John genvalgt som formand. Lauget havde ingen udgifter i årets løb og det indbetalte kontingent fra de 18 medlemmer kunne ubeskåret tilføres vor formue, som herefter udgør ca. kr ,- Lauget besluttede at bidrage med forskellige aktiviteter på stranden, i forbindelse med Grundejerforeningens jubilæum Alle ønskes en god sommer. Herefter godkendte generalforsamlingen beretningen. Vedr. stilavet orienterede formanden om at bestyrelsen havde sikret at stien (matr.nr. 3N) igen var passabel mens der arbejdes på grunden til højre for stien, hvor der skal opstilles et hus Jorden rundt, der flyttes herop fra Svanemøllen. Efterfølgende vil stien blive reetableret. På et spørgsmål om ejerens ret til at rydde skrænten svarede formanden, at skrænten er en del af grunden, det er kun foreningens strand (matr. 1a), der ejer skrænten helt op til kanten. Herefter godkendte generalforsamlingen beretningen. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Kassereren Per Therkildsen aflagde regnskabet, der udviste et overskud på kr. Kassereren orienterede endvidere om, at bestyrelsen har tegnet en bestyrelsesansvarsforsikring samt en retshjælpsforsikring. Et medlem anbefalede bestyrelsen at undersøgte, hvad det vil koste at blive tilmeldt betalingsservice. Kassereren gav tilsagn om at bestyrelsen igen ville undersøge hvad det vil koste. Herefter godkendte generalforsamlingen regnskaberne for foreningen, bådelavet og stilavet, 4. Forslag fra bestyrelsen Bestyrelsen har ikke fremsat forslag. 5. Forslag fra medlemmerne

5 Niels Wangel, Munkerup Strandvej 25 havde stillet forslag om at foreningen anskaffede en hjertestarter med 24/7 adgang. Niels orienterede om, at det vil koste ca kr. i anskaffelse og efter 6 år ca til vedligeholdelse. Ved leje vil prisen være ca kr. for 6 år. Efter en debat var der enighed om, at bestyrelsen kontakter dels Kongens Ø for at undersøge om de har en hjertestarter dels Munkerup Have, hvor der er en hjertestarter, for at undersøge om foreningen evt. kan koble sig på en eksisterende hjertestarter. 6. Forslag til budget og fastsættelse af kontingent Per Therkildsen fremlagde det udsendte budget, der på grund af jubilæumsfesten viser et underskud på kr. og foreslog samtidig et uændret kontingent på 300 kr. årligt. Da der ikke fremkom andre forslag fastslog dirigenten at budgettet og kontingentet var vedtaget. 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen På valg var Per Therkelsen (kasserer), Glen Volkers (næstformand) og Ole Kaae. Da kun Per Therkildsen modtog genvalg, efterlyste dirigenten forslag. Alan Nielsen indstillede Per Therkildsens til genvalg og suppleanten Jeanna Olsen til nyvalg og fra forsamlingen blev der stillet forslag om Niels Wangel Munkerup Strandvej 25, Mads Brydegård, Munkerupvej 12 og Morten Terp Madsen, Firhøjvej 16. Da der kun var valg til tre pladser, og da bestyrelsen meget gerne ville have nye medlemmer, foreslog dirigenten, af to af kandidaterne i stedet stillede op som suppleanter. Morten og Mads indvilligede i at opstille som suppleanter. Herefter konstaterede dirigenten af Per Therkildsen, Jeanna Olsen og Niels Wangel var valgt med akklamation. 8. Valg af suppleant til bestyrelsen Da Jeanna Olsen var blevet valgt til bestyrelsen, var der en ledig suppleantpost, men to kandidater. Dirigenten foreslog med generalforsamlingens opbakning, at foreningen i år opererer med tre suppleanter Lone Christensen, der ikke var på valg, samt Mads Brydegård og Morten Terp Madsen. Dirigenten konstaterede med generalforsamlingens enstemmige opbakning, at Mads og Morten var valgt. 9. Valg af revisor samt suppleant Gitte Lyager og Bente Biering-Sørensen modtog genvalg som revisorer, og Erik Pawlik modtog genvalg som revisorsuppleant.

6 Da der ikke var andre forslag konstaterede dirigenten, at alle tre var valgt Eventuelt Alan takkede de to afgående bestyrelsesmedlemmer Glen Volkers og Ole Kaae for et stort arbejde igennem mange år. Peter Schiøler Larsen orienterede herefter om de tanker han havde gjort sig om opsætning af en badebro på foreningens strand matr.nr. 1a. En badebro på 35 meter vil koste ca kr. incl. moms i anskaffelse og derefter kr. årligt incl. moms til opsætning og nedtagning samt til vinteropbevaring. Peter mente, at der vil kunne skaffes betydelige fondsmidler til etablering af en badebro, men det vil være nødvendigt med mange store og små bidrag til såvel anskaffelsen som til vedligeholdelsen. Efter en debat blev konklusionen, at kontingentet til grundejerforeningen ikke vil kunne hæves betragteligt, uden at foreningen vil miste mange medlemmer, men ved at stifte et brolav, kunne de medlemmer, der vil støtte broen, betale et brokontingent, ligesom der eventuelt vil kunne skaffes tilslutning fra beboere i de omliggende grundejerforeninger. Bestyrelsen vil arbejde videre med sagen sammen med Peter, herunder med etablering af et brolav. Mads Brudegård orienterede herefter om, at han har etableret en Facebookgruppe til børnefamilier i Munkerup, så de kan finde lejekammerater til deres børn. Desuden havde han fundet et herrearmbåndsur på stranden. Begge informationer lægges på foreningens hjemmeside. Herefter hævede dirigenten generalforsamlingen og formanden takkede dirigenten og forsamlingen for god ro og orden. Munkerup, den 31. juli 2017 Sigurd Andersen, dirigent Alan Nielsen, formand

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 19. juli 2015

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 19. juli 2015 Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 19. juli 2015 1. Valg af dirigent Formanden Alan Nielsen bød velkommen og foreslog Sigurd Andersen som dirigent, og han

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2016 hos Sigurd Andersen

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2016 hos Sigurd Andersen Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2016 hos Sigurd Andersen 1. Valg af dirigent Formanden Alan Nielsen bød velkommen og foreslog Sigurd Andersen

Læs mere

Munkerup - Hulerød Grundejerforening

Munkerup - Hulerød Grundejerforening Generalforsamling 16. juni 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød søndag, den 23. juli 2017 kl. 10.00 i ens telt på stranden for enden af Strandgårds Vænge med følgende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011 Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011 1. Valg af dirigent Formanden Sigurd Østergaard Andersen bød velkommen og foreslog Per Therkelsen som dirigent,

Læs mere

Munkerup - Hulerød Grundejerforening

Munkerup - Hulerød Grundejerforening Generalforsamling 19. juni 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød søndag, den 22. juli 2017 kl. 10.00 i ens telt på Dalevænget nr. 2 med følgende dagsorden i henhold

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Munkerup og Hulerød Grundejerforening

Munkerup og Hulerød Grundejerforening Orientering til medlemmer af Munkerup og Hulerød Grundejerforening. Februar 2016 Selvom jeg er lidt sent ude, vil jeg indledningsvis ønske jer alle et Godt Nytår på vegne af hele grundejerforeningens bestyrelse.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Grundejerforeningen Stubbegård

Grundejerforeningen Stubbegård Grundejerforeningen Stubbegård Generalforsamling d. 22/4-2017 i Rudbjerghallen Formanden bød velkommen og bad forsamlingen, sammen med ham, om at holde 1/2 minuts stilhed til ære for foreningens mangeårige

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Fraværende fra bestyrelsen var: Søren Barlebo (SB), formand Steen Andersen (SA), suppleant og Erik Rhode Andersen (ERA), revisor

Fraværende fra bestyrelsen var: Søren Barlebo (SB), formand Steen Andersen (SA), suppleant og Erik Rhode Andersen (ERA), revisor Mødereferat Strandgårdens Grundejerforening Ordinær generalforsamling Søndag 29.juli 2012 kl 10:00 Tilstede var: Mogens Jensen (MJ), sekretær Kjeld T Arp (KTA), kasserer - Anne Lise Overgaard (ALO), suppleant

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Søndag, d. 7. juni 2015 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

11. april 2015. Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø

11. april 2015. Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 11. april 2015 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2015 2. påskedag, mandag den 6. april 2015 kl. 10.00 på Klintsøgaard Idrætsefterskole,

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård« Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling Søndag d. 27. maj 2018 afholdt på Enghaveskolen, Frederiksværk Dagsorden: a. Registrering af

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 31. oktober 2016 Til stede: Ole Storch, Karen Bak, Jens William Jensen, Else og Elo Hesselbjerg, Sonja og Børge Mønster, Birthe og Ove Nielsen, Ebba og Svend Aage Sørensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019.

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. I år var de traditionelle gule ærter udskiftet med pulled pork og børnefamilierne var meget velkomne til at deltage. Ca.

Læs mere

STRANDGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDDINGE BAKKER - 4550 ASNÆS Stiftet 1963 - www.strandgaardens.dk

STRANDGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDDINGE BAKKER - 4550 ASNÆS Stiftet 1963 - www.strandgaardens.dk Referat fra 48. generalforsamling i Strandgårdens Grundejerforening søndag den 19 juni på Fårevejle Golf Hotel. 1. Valg af dirigent Formanden Gitte Troensegaard, Ringbakken bød velkommen og foreslog på

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN

GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2006 Der forelå følgende dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Punkt 1 VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til generalforsamlingen. Omkring 50 af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 10. Juni 2017

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 10. Juni 2017 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 10. Juni 2017 Lørdag, d. 10. juni 2017 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Arbejdsdokument Eksisterende L O V E for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Forslag Grundejerforeningen Ellinge Hegn Vedtægter Pkt. 1. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ellinge Hegn. Medlemmer.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere