Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 22/2 Kl. 17:00-19:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Syd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 22/2 Kl. 17:00-19:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Syd"

Transkript

1 SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 22/2 Kl. 17:00-19:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Syd Inviterede: Andreas Woetmann Christoffersen, Christel Margrethe Billeskov Wilms, René Jensen, Tina Persson, Louise Laurberg Klarskov, Keld Streitlien, Lisbeth Heiber, Rannva Joensen, Maria Lundbeck Garne, Kim Schou, Trine Taylor, Claes Winter Sørensen, Dorte Juel Hansen, Peter Als, Peter, Andreas, Claudia og Martin Gredal Afbud: Trine, Lisbeth, Maria, Claudia og Andreas fra Elevrådet. Peter Als deltog fra punkt 7. Ordstyrer: René Jensen 1. Velkommen og opfølgning fra sidst (10 min./o) Opfølgning fra sidst: - Skoleforum: IT i skolerne, herunder Meebook og læringsplaner Rene refererede fra Skoleforum Referatet er vedlagt som bilag. Man nåede ikke at drøfte den kommunale beslutning om skolernes bidrag til / deltagelse i div. projekter under Unicef-by-projektet. Der er ikke længere adgang til at søge midler fra en kommunal pulje til renovering af elevtoiletter. Midlerne til dette bestod af en midlertidig projektpulje som ikke længere findes. - Brev til kommunalbestyrelsen om UCC Brevet er sendt og modtaget. 2. Status på skolens arbejde med læringsmål (15 min/o.) Skolen fremlægger en status på arbejdet med implementering af læringsmål i undervisningen. Skolen har de sidste par år og vil også i kommende år have fokus på, at læringsmål bliver en fast del af undervisningen. Typisk vil der i år være formulerede læringsmål for alle forløb i fagene dansk og matematik. I indeværende skoleår øver lærerne sig på at formulere læringsmål i et andet fag. Forventningen er, at der fra august 2019 vil være formulerede læringsmål for alle forløb i alle fag. Bestyrelsen er positiv overfor dette og ser frem til at følge udviklingen. En opmærksomhed på, at effekten af læringsmål i undervisningen i høj grad hænger sammen med brugen af hhv. feed-back og feed-forward til eleven. 3. Nyt fra elevrådene (10 min./o) Elevrådsrepræsentanten fra Syd havde intet nyt fra elevrådet. Der var ikke repræsentanter fra Nord til stede.

2 4. Procedure omkring hastesager bilag (30 min./o) Hvordan håndterer skolebestyrelsen opståede hastesager? Med udgangspunkt i bilaget om procedure for behandling af hastesager drøftes dette. Rene oplyste, at det ikke har været muligt at finde eksempler på procedurer i foreningen Skole og Forældre eller andre steder. Der er således ikke noget bilag at tage udgangspunkt i. Der er behov for nogle fælles, og nedskrevne spilleregler for Skolebestyrelsens proces med at træffe beslutninger, hvis dette er påkrævet mellem møder. Det kræver en præcision af forretningsordenen, således at bestyrelsesformandens bemyndigelse til at agere i hastesager uddybes og konkretiseres, så den i højere grad imødekommer behovet. Skolens ledelse udtrykte ønske om at blive inddraget og være i dialog omkring bestyrelsens drøftelser, således at skoleledelsen i videst muligt omfang kan være medunderskriver af evt. breve mv., der således kan afsendes fra en samlet bestyrelse og skoleledelse. Der nedsættes et udvalg som skal lave et udkast til en procedure for dette herunder en hensigtserklæring / retningslinje for hvordan bestyrelsesmedlemmerne underskriver sig, når man udtaler sig eller ytrer personlige holdninger i det offentlige rum.. Proceduren tager udgangspunkt i en evaluering af den konkrete proces. Medlemmer: Rene, Martin Gredal, (Keld). 5. Faste punkter (20 min./o): - Principper (0 min./o) Der er ikke noget nyt. Næste møde er den 2. marts Status på skolens økonomi (20 min./o) Gennemgang af skolens økonomi med udgangspunkt i ny oversigtsmodel. Der var generel tilfredshed med modellen, der herefter anvendes fremadrettet til orientering om skolens økonomi. 6. Status på udskolingslinjer (20 min./o) En status på skolens arbejde med at udvikle linjer i udskolingen. Kort orientering om arbejdet. Der er ikke indkommet bemærkninger fra skolebestyrelsen siden sidste møde. Deadline for bemærkninger var den 2. februar Elevrådet på Nord er orienteret og har haft enkelte opmærksomhedspunkter, der er taget til efterretning. Elevrådet på Syd orienteres på først kommende elevrådsmøde. Der udsendes invitation til alle forældre på nuværende 6. årgang forud for det allerede adviserede møde den 23. marts. Forældrene orienteres i brevet om klassedannelse på kommende 7. årgang samt den udskolingsmodel som bliver færdigbearbejdet i løbet af de kommende uger. Der blev fra bestyrelsens side udtrykt ønske om en særlig opmærksomhed på at understøtte samarbejdet imellem lærerne på hhv. stamklasser og linjehold for at sikre videndeling om elevernes faglige og sociale udvikling og trivsel.

3 7. Opfølgning på 0.klasserne (30 min/o) - Næste skridt med de ny 0. klasser Peter Als deltog under dette punkt, og indledte med en beskrivelse af forløbet og baggrunden for de beslutninger, der er truffet i Børne- og Skoleudvalget og om de dilemmaer, der er og har været i processen. Generel drøftelse af klassestørrelse og betydning heraf. Endvidere en problemstilling omkring vigtigheden af en langsigtet og økonomisk stabil løsning for skolen og skolerne generelt. Det blev fra skoleledelsens side understreget, at kerneopgaven med at sikre læring og trivsel for alle elever kan løses fuldt tilfredsstillende også med store klasser. Der var ligeledes generel enighed i bestyrelsen om, at klassestørrelsen alene ikke er det primære parameter i forhold til klassetrivsel og læringsmiljø. Det er dog fortsat bestyrelsens prioritering, at der i skoleåret 17/18 oprettes seks 0.klasser på Skovlunde Skole 8. Meddelelser og eventuelt (15 min./o) - Arbejdslørdag bliver den 29/ Opfordring til alle om at melde ind på Rene s doodle i forhold til deltagelse. - Certificering som bestyrelsesmedlem Når alle i bestyrelsen har gennemgået certificeringen er det muligt at samle dem og få et diplom fordi den samlede skolebestyrelsen har bestået. Rene genfremsender linket - Udarbejdelse af årshjul for skolebestyrelsen Der er ikke indkommet forslag. Det blev besluttet, at bestyrelsen tager udgangspunkt i oplægget på Skole-og forældre - Kvalitetsrapporten er nu udkommet, og Skolebestyrelsen skal beslutte, hvorvidt man ønsker at lave en udtalelse til rapporten samt i givet fald formulere en sådan. Dette sættes på dagsordenen til næste bestyrelsesmøde som er Der er dog frist for indlevering af udtalelse allerede i begyndelsen af april. Det anbefales derfor, at et udvalg allerede på nuværende tidspunkt ser kvalitetsrapporten igennem og udarbejder forslag til udtalelse, som kan drøftes på mødet Udvalg nedsat med følgende medlemmer: Christel og Louise - Den nye ressourcetildelingsmodel kommer i høring til marts/april. Når høringsmaterialet er tilgængeligt bliver det fremsendt til bestyrelsen, der jfr. tidligere vedtaget procedure bedes melde sig inden tre dage, hvis man som medlem af bestyrelsen ønsker at udfærdige udkast til høringssvar frem for at lade skoleledelsen udarbejde et sådant.

4 SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR 1: Referat fra Skoleforum Dato: 15. februar 2017 Tlf. dir.: Kontakt: Henrik Thorning Sagsid: P Referat Skoleforums møde den 8. februar Velkomst ved borgmester Jesper Würtzen Jesper Würtzen indledte mødet og nævnte kort de kommende møder i hhv. april og maj måned, jf. også pkt Præsentation af Skoleforum Mødet blev indledt med en kort præsentationsrunde blandt deltagerne. Medlemmer af Skoleforum 3. Nyt fra BAFE Victoria F. Mikkelsen præsenterede BAFE, herunder hvad BAFE arbejder med i øjeblikket. BAFE har bl.a. arrangementer i forbindelse med Ballerup som UNICEF by og arbejder med, at præsentere BAFE på de sociale medier. Endvidere har der været udveksling med elevrådet i Esbjerg Kommune. BAFE kom med en opfordring til, at skolebestyrelserne hjælper med at sikre repræsentation i BAFE, således at alle Ballerup Kommunes skoler er repræsenteret. Jesper Würtzen opfordrede ligeledes hertil. Jan Møller spurgte til elevernes erfaringer med understøttende undervisning (UsU), herunder de gode eksempler med anvendelse af UsU. BAFE nævnte, at der er udarbejdet nogle videoklip som erfaringsopsamling. Videoklippene kan findes på følgende link:

5 Kontaktpersoner i BAFE 4. Børne- og Ungestrategien ved udvalgsformand Peter Als Peter Als gennemgik hovedpunkterne i de to ben i Børne- og Ungestrategien Fællesskab for alle Alle i fællesskab; Ballerups Analyse af Læringsmiljøer (BAL) og Fællesskabsmodellen (også kaldet sverigesmodellen). Der blev kort drøftet en opmærksomhed omkring elevers eventuelle tilbagevenden fra specialtilbud til almenmiljøet. 5. Ressourcetildelingsmodellen for skoler ved stabschef Henrik Thorning, Center for Skoler, Institutioner og Kultur Henrik Thorning gennemgik hovedpunkterne i ressourcetildelingsmodellen for skolerne, herunder grundforudsætningerne bag modellen, jf. bilag. En ressourcetildelingsmodel for Ballerup FritidsOrdning (BFO) kommer efterfølgende. Det blev bemærket, at det er væsentligt, at modellen er på plads i forhold til skoleårets planlægning, samt at modellen er stabil, således der ikke skal ændres på modellen efter kort tid. Der var et ønske om, at modellen efter behov og over tid blev finpudset frem for grundlæggende at ændre model. De socioøkonomiske faktorer i modellen blev endvidere drøftet, herunder den løbende opfølgning på faktorerne. Det blev aftalt, at der i forbindelse med høringen blev sat lidt flere tal på modellens indhold i forhold til de enkelte skoler. 6. Budget 2018 ved borgmester Jesper Würtzen Jesper Würtzen præsenterede udgangspunktet og tidsplanen for det kommende budget for 2018, herunder mulighederne for at komme med forslag til

6 eventuelle besparelser inden den 5. april Det er udgangspunktet, at der skal spares 20 mio.kr. i Der blev efterlyst et grundlag for sammenligning med andre kommuner, bl.a. i forhold til om kommunen får det for pengene som forventes. Ballerup Kommune sammenlignes på en række punkter via KL s kommunale nøgletal, som kan findes på nedenstående link: Det blev aftalt, at relevante nøgletal bringes op på et kommende møde i Skoleforum. 7. Vejledning mod uddannelse og job ved udvalgsformand Peter Als Peter Als gennemgik hensigterne med projektet og anmodede om deltagere til en konceptgruppe, som skal komme med forslag til en styrket vejledning af de unge. Følgende meldte sig til gruppen: Christel Billeskov Wilms, Skovlunde Skole Jan Thorhauge, Måløvhøj Skole Claus Dalsgaard, OI Jesper Würtzen pointerede, at kommunen og ikke mindst skolerne gerne vil tage ansvar og hjælpe de unge og deres forældre i forhold til at træffe valg om ungdomsuddannelse m.v., herunder er det også en ambition, at bringe skolerne og erhvervslivet i Ballerup tættere på hinanden. Jesper Würtzen opfordrede i den forbindelse skolebestyrelserne om at sætte det på dagsordenen i de enkelte skoler. Per Kjær, skoleleder fra Hedegårdsskolen nævnte, at skolen netop har afholdt et arrangement, hvor flere håndværksfirmaer i Ballerup var inviteret ind på skolen for at fortælle om en dagligdag som fx elektriker. 8. Mødeplan skoleåret 2016/17 Mødeplan skoleåret 2016/17 jf. bilag 9 til styrelsesvedtægten for Ballerup kommunes skoler:

7 Fællesmøde med Skoleforum, dialogmøde for dagtilbud og formændene for klubbestyrelserne onsdag den 19. april 2017 kl i Atriet. Skoleforum onsdag den 10. maj 2017 kl i mødecenter A, lokale Punkter til kommende møder Der kom følgende forslag til kommende punkter på Skoleforums møder: Sammenligning (benchmark) med andre kommuner på udvalgte nøgletal, jf. også pkt. 6. Erfaringer med Understøttende Undervisning (UsU) de gode eksempler IT til eleverne i skolerne, herunder er der sammenhæng mellem ITanvendelsen og lærerplanerne 10. Eventuelt Der var ikke punkter til eventuelt.

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Tlf. 4477 3960 www.skovlundeskole.dk 28. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/9-2017 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på

Læs mere

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas W. Christoffersen, Christel M. Billeskov

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde mandag den 30/10 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Syd

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde mandag den 30/10 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Syd SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Dagsorden Skolebestyrelsesmøde mandag den 30/10 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Syd Inviterede: Andreas Woetmann Christoffersen, Christel Margrethe

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 30/11 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 30/11 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 30/11 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas Woetmann Christoffersen, Christel Margrethe

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Referat. 1. Velkommen ved udvalgsformand Peter Als, Børne- og Skoleudvalget

Referat. 1. Velkommen ved udvalgsformand Peter Als, Børne- og Skoleudvalget 1 - Referat Dialogforum den 17 maj 2018 Hører til journalnummer: 28.09.16-G00-1-16 Dialogforum SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato:

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Folkeskolen viser følgende for regnskabsåret 2018:

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Folkeskolen viser følgende for regnskabsåret 2018: Bevillingsramme 30.30 Folkeskolen Ansvarligt udvalg Børne- og Skoleudvalget Sammendrag Bevillingsramme 30.30 Folkeskolen viser følgende for regnskabsåret : Det vedtagne var 352,6 mio. kr. Det seneste korrigerede

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2016-17 Torsdag d. 16.03.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 16.3.17.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Onsdag den 24. januar 2018, kl 17.30 19.30 på Østofteafdelingen, Østofte Gade 42, 4951 Nørreballe. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe

Læs mere

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest.

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 27.3.2014 kha@aabenraa.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 24.3.2014 kl. 19.00 (efter årsberetningen) kl. 21.00 1.

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 6 2016-17 Tirsdag d. 21.02.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 21.2.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 14.06 2018 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen(afbud), Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Lars Harder, Thomas Berlin Hovmand (afbud), Flemming Bagge

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs(Afbud), Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder(Afbud), Thomas Berlin

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 28.02.2019 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne Littrup

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Denne oversigt handler om Skolebestyrelsernes høringssvar. Skolebestyrelsen Skovlunde Skole

Denne oversigt handler om Skolebestyrelsernes høringssvar. Skolebestyrelsen Skovlunde Skole Oversigt over indkomne høringssvar vedrørende styrelsesvedtægt for Ballerup Kommunes skoler Skolebestyrelser, MED-udvalg, BLF, BUPL, PMF og Skolelederforeningen med bemærkninger fra C-SIK. Denne oversigt

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Dagsorden 20. juni 2017

Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Ordstyrer: Jakob Olesen Elevrepræsentanter Thilde Riis Mikkelsen og Therence Mugisha

Ordstyrer: Jakob Olesen Elevrepræsentanter Thilde Riis Mikkelsen og Therence Mugisha Dybkærskolen Arendalsvej 271 8600 Silkeborg 89 70 25 10 dybkaer.skole@silkeborg.dk www.dybkaerskolen.silkeborg.dk Harsnablundvej 1-7 8600 Silkeborg goedvad.skole@silkeborg.dk Fællesdel Fælles skolebestyrelsesmøde

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat skolebestyrelsesmøde nr. 6 2017-18 Mandag d. 05.02.18, kl. 18.00-21.00 Dato: 31.1.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

Admin. Bemærkninger: Robin, skolens tekniske serviceleder deltager i punkt 1

Admin. Bemærkninger: Robin, skolens tekniske serviceleder deltager i punkt 1 Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august kl. 17-19.30 Admin. Bemærkninger: Robin, skolens tekniske serviceleder deltager i punkt 1 Afbud: Eleverne deltager ikke i mødet, da der endnu

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. september 2016 kl. 17.15-20.00 på skolens lærerværelse Deltagere: Peter Beiter Brasholt, Michael Andersen, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Louise Heilberg,

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 1. Velkommen til elevrådet 2. Præsentation af Anne, som ny udskolingsleder 3. Fremlæggelse af kost og inklusionsprincippet Referat Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Møde Skolebestyrelsesmøde Sofiendalskolen Skoleforvaltningen Lange Müllers Vej 18 9200 Aalborg SV Tid Sted Mødeleder: Referent: 27-08-2018, kl. 17.00-19.00 med

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. april 2017, kl. 18.30-21.00 Tilstede: Lene, Lene K., Dorrit, Rudi, Anders, Marie, Mie, Lina, Alberte, Casper, Tina og Kasper Afbud fra Mette og Marianne Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden,

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 14.06.16 kl. 17-18.45 Sted: Lærerværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede: Henrik, Claus, Katja,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl i konferencelokalet afd. Asgård

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl i konferencelokalet afd. Asgård 31/10 2012 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl. 18.30 i konferencelokalet afd. Asgård Ordstyrer: Jan R. Hansen Afbud: Ester Duelund (elevrep.) REFERAT: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl. 18.30 til 21.00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Forældrerepræsentanter

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Mødt Afbud Fravær. Mødt Afbud Fravær. Anne Sejrskild x Rikke Munkholm x Anderson Christina Vestergard x Louise Mikkelsen x Themsen Mette Dietz x Agnes Bredberg

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Arbejdsgange mv. mellem handicaprådet og Tilgængelighedsudvalget 3. til mødeplan for Handicaprådet for 2012 4. Handicaprådets årsberetning

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 27. april 2017

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 27. april 2017 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 27. april 2017 Dato: Mandag d. 17. april 2017 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Personalerummet, Gl. Rye Skole Deltagere: Afbud: Maria Boas, Carsten Schmidt, Mohamad Hamze

Læs mere

Indførelse af linjer i udskolingen skal understøtte opnåelsen af følgende mål:

Indførelse af linjer i udskolingen skal understøtte opnåelsen af følgende mål: SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Dato: 27. oktober 2016 Tlf. dir.: 4477 2892 E-mail: mtk@balk.dk Kontakt: Mette Kristensen Sagsid: 17.01.15-A00-1-15 Udkast til ny udskolingsmodel for Ballerup Kommune Mål

Læs mere

REFERAT. Dagsorden (mødeleder er Bestyrelsesformanden og i dennes evt. fravær Næstformanden)

REFERAT. Dagsorden (mødeleder er Bestyrelsesformanden og i dennes evt. fravær Næstformanden) REFERAT Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 27. september 2017 kl. 18:30 21:00 Deltagere: Birthe, Carsten, Bjørk, Hans Jørn, Per, Anita, Lone, Benjamin, Anja, Kim, Ulla, Anette, Louise, Lilli.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15 . Skolebestyrelsesmøde nr. 15 Mandag d. 15. januar på afd. Knabstrup 18.30-20.30 De næste møder onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Dagsorden 17. januar 2017

Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 22.01.2018 på afd. Boesagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Allan

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl Konferencelokalet afd. Asgård

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl Konferencelokalet afd. Asgård Byskovskolen d. 17.06.15 Ordstyrer: Jan Berner Rømer Afbud: Kasandra. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17. 06 2015 kl. 18.30-21.00 Konferencelokalet afd. Asgård Fagcenterchef Morten Bøgelund deltager i pkt.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Til stede Afbud fra Referent Ordstyrer Sang, kage, frugt Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Den 8. april 2015 kl. 18.30-21.00 i afd. Ullerslev Karen Rasmussen, Dorrit Høgh, Birgit Landtved,

Læs mere

Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform.

Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform. Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform. Blandt de 26 indkomne høringssvar er der en generel positiv indstilling over høringsmaterialet. Der bliver i høringssvarene også stillet spørgsmål,

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 16. april kl i personalerummet. Afbud fra Frederikke

Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 16. april kl i personalerummet. Afbud fra Frederikke Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 16. april kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Dagsorden 21. februar 2018

Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk Referat Skolebestyrelsesmøde 15. september 2014 kl. 17.30-19.30 (Formøde kl. 17.00). 15/9-2013 Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker,

Læs mere

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen, Karina

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

REFERAT: Skolebestyrelsesmøde Vorgod- Barde Skole januar 2015

REFERAT: Skolebestyrelsesmøde Vorgod- Barde Skole januar 2015 Tilstede: Linda, Leif, Jimmy, Brian. Grethe, Maria, Anette, Inger og Catarina (under første punkt desuden: Emma og Silas fra elevrådet) 1 Elevrådet 1.1 Hems Eleverne fortæller om planen for hemsen Bestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere