Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler"

Transkript

1 Elite- og Talentrådet Kultur og Idræt Sagsnr Brevid Ref. LODI Dir. tlf. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler 01.december 2017 Roskilde Kommunes nuværende elitesportsaftaler med FC Roskilde og Roskilde Bordtennis udløber den 30. juni 2018, og der skal derfor udarbejdes nye elitesportsaftaler. Roskilde Elite- og Talentråd rådgiver Kulturog Idrætsudvalget om indgåelse af elitesportsaftaler, jf. rådets vedtægter 2, stk. 4. På mødet i Elite- og Talentrådet den 30. november 2017 godkendte rådet forslag til kriterier for nye elitesportsaftaler, herunder konkrete bedømmelseskriterier for ansøgere. Forslaget er uarbejdet af en arbejdsgruppe bestående af Henrik Mielke (Roskilde Cykle Ring) Jørgen Aufeldt, (Roskilde Idræts Union), Poul Lindor Nielsen (Kultur- og Idrætsudvalget) og Henning Hansen (repræsentant med en elitemæssig baggrund). Kriterier for nye elitesportsaftaler Elite- og Talentrådet forslår som noget nyt, at alle idrætsklubber kan ansøge om en elitesportsaftale, såfremt klubben er medlem af Roskilde Idræts Union, hjemmehørende i Roskilde Kommune samt organiseret under et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund. Ansøger skal søge til et specifikt hold, udøver eller projekt. Der foreslås 4 bedømmelseskriterier: Sportslige niveau, talentudvikling (ny), folkelig opbakning gennem elitesportsoplevelser og branding af Roskilde Kommune samt eksponering. Samtidig udgår kravet om en egen finansiering på mindst 50 %. I behandlingen af ansøgningerne, vil der blive foretaget en samlet vurdering, indeholdende overvejelser i forhold til ansøgernes beskrivelser af de 4 bedømmelseskriterier. Derudover forslår Elite- og Talentrådet, at elitesportsaftalerne igen løber i en 3 årig periode - fra den 1. juli 2018 til den 30. juni - for at sikre kontinuitet i klubbernes arbejde. I nedenstående tabel er kriterierne fra den nuværende elitesportsaftale og forslag til kriterier for kommende elitesportsaftale oplistet inkl. begrundelse for arbejdsgruppens forslag: Hvem kan søge? Kun de 6 klubber i den daværende Team Danmark aftale kunne søge: FC Roskilde Roskilde BMX Roskilde Bordtennis Alle klubber hjemmehørende i Roskilde kommune kan søge, såfremt foreningen er medlem af Roskilde Idræts Union og hjemmehørende under et Specialforbund i Danmarks Idræts Forbund.

2 Side2/5 Roskilde Cykle Ring Roskilde Håndbold Roskilde Roklub Der blev indgået aftale med FC Roskilde og Roskilde Bordtennis Elite- og Talentrådet ønsker, at alle foreninger i Roskilde kommune, der lever op til ovenstående bedømmelseskriterier skal have mulighed for at søge om en elitesportsaftale. Rådet er imødekommende overfor at to eller flere klubber går sammen om en fælles ansøgning. Såfremt der er en fælles ansøgning mellem to eller flere klubber, hvor der indgår klubber fra andre kommuner, skal disse have en kommunal medfinansiering. Hvordan bedømmes ansøgningerne? Klubbens sportslige niveau og udviklingsproces for dette. Klubbens organisation og udviklingsproces for denne. (udgår) Klubbens eksponering i medier og udviklingsproces for denne. Klubbens bidrag til branding af Roskilde Kommune. (udgår) Klubbens sportslige niveau skal give elitesportsoplevelser til Roskilde Kommunes borgere. Klubbens sportslige niveau. Talentudvikling. (Ny) Klubbens eksponering på sociale medier. Folkelig opbakning gennem elitesportsoplevelser og branding af Roskilde Kommune. Klubben blev bedt om at angive mål på udvalgte parameter for perioden. Klubberne bliver bedt om at angive mål på udvalgte parameter for perioden. (Indgår i ansøgningsskemaet). Såfremt en ansøger får en elitesportsaftale, skal klubbens talentstrategi fremgå tydeligt på hjemmesiden. Elite- og Talentrådet ønsker, at ansøgerne fortsat vurderes på deres sportslige niveau og at talentudviklingen kobles tættere til dette. Rådet anbefaler, at fastholde kravet om at ansøgerne måles på deres eksponering, samt at det er en sport, der har folkelig opbakning lokalt i Roskilde og giver elitesportsoplevelser og branding af Roskilde Kommune til glæde for kommunens borgere. To klubber kan gå sammen om en fælles ansøgning, hvor der samarbejdes på ét eller flere områder i forhold til de 4 kriterier, ansøgerne bedømmes på.

3 Side3/5 Økonomisk ramme Egenfinansiering på 50 % i forhold til det ansøgte beløb, som klubben fik i Elitesportsaftalen. Egenfinansiering er fortsat et bedømmelseskriterie, men ansøger får selv mulighed for at angive andel af egenfinansiering. I ansøgningen skal angives egenfinansiering, da det stadigvæk vil være et vigtigt element i den samlede bedømmelse. Der er dog ikke længere et krav om 50 % egenfinansiering, da dette kan sætte begrænsninger for ansøgere. Forslag til ramme for nye elitesportsaftaler I nedenstående tabel er Elite- og Talentrådet s forslag til rammen for de kommende elitesportsaftaler oplistet inkl. begrundelser for rådets forslag: Bonusaftaler De to klubber som har en elitesportsaftale, har mulighed for at modtage op til kr. i bonus ved at opfylde en række mål, som årligt bliver anbefalet af Elite- og Talentrådet og godkendt i Kultur- og Idrætsudvalget. Klubber som indgår en elitesportsaftale skal have mulighed for at modtage en bonus, som skal afspejle det modtagne beløb i elitesportsaftalen. Elite- og Talentrådet vil komme med en endelig anbefaling om indholdet i en bonusaftale. Rådet foreslår, at antallet af mål i bonusaftalen reduceres til 2 i de udvalgte klubber. Disse mål i bonusaftalen godkendes i Kultur- og Idrætsudvalget på et senere tidspunkt efter indgåelse af elitesportsaftaler. Uforløst bonus overføres til talentudviklingspuljen. Uforløst bonus overføres til talentudviklingspuljen Elite- og Talentrådet anbefaler, at niveau på en bonus skal afspejle det modtagne beløb i elitesportsaftalen og antallet af mål reduceres for at give klubberne mulighed for at fokusere målrettet. Den nuværende og fremtidige bonus er indeholdt i elitesportsaftalernes budgetramme. Ophør af Elitesportsaftale

4 Side4/5 Roskilde Kommune kan til enhver tid træde ud af aftalen, hvis denne ikke overholdes af modparten, og i den indgåede elitesportsaftale vil være angivet, hvilke præmisser der gælder i forhold til dette. Roskilde Kommune kan til enhver tid træde ud af aftalen, hvis denne ikke overholdes af modparten, og i den indgåede elitesportsaftale vil være angivet, hvilke præmisser der gælder i forhold til dette. Roskilde kommune har ligeså mulighed for at ændre på beløbsstørrelsen i en elitesportsaftale, hvis væsentlige præmisser ændrer sig. Elite- og Talentrådet anbefaler, at såfremt klubben ikke lever op til væsentlige præmisser i elitesportsaftalen kan Kultur- og Idrætsudvalget ændre tilskuddet efter anbefaling fra Elite- og Talentrådet. Daglig drift og evaluering Elite- og Talentrådet administrerer den daglige drift af aftalerne. Der holdes to årlige statusmøder med hver klub. Status fremlægges på et møde i Elite- og Talentrådet. Elite- og Talentrådet administrerer den daglige drift af aftalerne. Der holdes to årlige statusmøder med hver klub. Status fremlægges på et møde i Elite- og Talentrådet. Kultur- og Idrætsudvalget modtager halvårlig orientering om elitesportsaftalerne, jf. 2. stk. 4 i vedtægter. Kultur- og Idrætsudvalget modtager halvårlig orientering om elitesportsaftalerne, jf. 2. stk. 4 i vedtægter. Genforhandling Ny proces med genforhandling af Elitesportsaftaler er ikke fastlagt. Det anbefales, at Elitesportsaftalerne genforhandles, så klubberne omkring et år inden aftalernes udløb ved, hvor de står i forhold til fremtidig økonomi. Elite- og Talentrådet anbefaler, at genforhandling af elitesportsaftale sker i god tid inden aftalens udløb, for at sikre klubbernes planlægning. Øvrige anbefalinger fra arbejdsgruppen Elite- og Talentrådet anbefaler, at der indgås mindst 3 elitesportsaftaler i den kommende periode, dog under forudsætning af at ansøgerne lever op til de opstillede kriterier. Endelig beslutning om antal og omfang af elitesportsaftaler vil dog først ske på Kultur- og Idrætsudvalgets møde i marts 2018 efter anbefaling fra Elite- og Talentrådet.

5 Side5/5 Tidsplan/proces Kultur- og Idrætsudvalget godkendte på mødet den 4. oktober 2017 Elite- og Talentrådets årsplan 2017/18 indeholdende proces i forhold til nye elitesportsaftaler. Elite- og Talentrådet nedsatte på mødet den 14. september 2017 en arbejdsgruppe til at udarbejde forslag til kriterier for ansøgere til de nye elitesportsaftaler fra juni Arbejdsgruppens forslag til kriterier blev behandlet i Elite- og Talentrådet den 30. november 2017 og anbefales til godkendelse i Kultur- og Idrætsudvalget. Efterfølgende orienteres foreningerne om den igangværende proces med henblik på nye elitesportsaftaler. Kultur- og Idrætsudvalget godkender kriterier for ansøgere til de nye elitesportsaftaler på udvalgets førstkommende møde medio januar Ansøgningsperiode til nye elitesportsaftaler er fra 11. januar til 25. januar 2018 kl. 12:00. Elite- og Talentrådet behandler ansøgninger efter indstilling fra arbejdsgruppen den 8. februar Kultur- og Idrætsudvalget godkender nye elitesportsaftaler marts Økonomi Der er årligt afsat kr. i budgettet til fast udbetaling til elitesportsaftaler, svarende til kr. i årligt tilskud som følge af særlige tilskudsmomsregler. Derudover er der en maksimal ramme på kr. i samlede bonusudbetalinger årligt på baggrund af, at den samlede kommunale budgetramme til elitesportsaftalerne er på kr. årligt. Flere midler til elitesportsaftalerne Elite- og Talentrådet anbefaler ligeledes Kultur- og Idrætsudvalget, at midlerne fra partnerskabsaftalerne videreføres i forbindelse med budget 2019 og indgår som en del af den økonomiske ramme for elitesportsaftalerne med Roskilde Håndbold og Roskilde Roklub på kr., som udløber den 31. december 2018.

Årsplan 2017/2018 fremlægges til godkendelse i Kultur- og Idrætsudvalget den 4. oktober 2017, indeholdende:

Årsplan 2017/2018 fremlægges til godkendelse i Kultur- og Idrætsudvalget den 4. oktober 2017, indeholdende: Elite- og Talentrådet Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2604534 Ref. LODI/SHO/KONU Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk Forslag til årsplan 2017/2018 Roskilde Kommunes Team Danmark Projekt 06. september

Læs mere

Årsplan 2018/19 fremlægges til godkendelse i Kultur- og Idrætsudvalget den 11. april 2018, indeholdende:

Årsplan 2018/19 fremlægges til godkendelse i Kultur- og Idrætsudvalget den 11. april 2018, indeholdende: Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2718291 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk NOTAT: Forslag til årsplan for Elite- og Talentrådet 2018-2019 20. marts 2018

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Forslag til årsplan for Elite- og Talentrådet 2019.

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Forslag til årsplan for Elite- og Talentrådet 2019. Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3019993 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Forslag til årsplan for Elite- og Talentrådet 2019. 14. december

Læs mere

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015 Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd Gældende vedtægt v dateret den 17. april 2015 1. Hjemsted Med henblik på at udmønte Roskilde Kommunes Eliteidrætspolitik og med en hensigt

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele:

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele: Roskilde Elite- og Talentråd - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930349 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold 30. oktober indgået

Læs mere

Vedtægter Elite- og Talentråd

Vedtægter Elite- og Talentråd Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune 1. december 2014 Sagsnr. 97162

Læs mere

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2991139 Ref. HAO Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk 9. november 2018 Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold indgået elitesportsaftaler med Roskilde

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af temamøde i Elite-

Læs mere

bemærkninger Forvaltningen vurderer, at RIU s forslag principiel en Folkeoplysningsudvalget

bemærkninger Forvaltningen vurderer, at RIU s forslag principiel en Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget 2014-2017 Kultur og Idræt Sagsnr. 278445 Brevid. 2323182 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk NOTAT: Revidering af retningslinier for Leder- og Trænerudviklingspuljen (RIU) 28.

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af temamøde i Elite-

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Oversigt over Roskilde Kommunes visioner for samarbejdet med Team Danmark

Oversigt over Roskilde Kommunes visioner for samarbejdet med Team Danmark Roskilde Elite- og Talentråd 2018 2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2778234 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk NOTAT: Årlig evaluering af samarbejdsaftalen Team Danmark 16. maj 2018 Oversigt

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Roskilde Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Roskilde Kommune. Parterne som

Læs mere

Optag i idrætstalentklassen

Optag i idrætstalentklassen Pkt. 150 Optag i idrætstalentklassen Sagsnr. 277126 Kultur- og Idrætsudvalget Åbent punkt Resume Venstre har bedt om, at sag om optag i talentklassen sættes på dagsordenen. Indstilling Forvaltningen indstiller,

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Nye elitesportsaftaler

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Nye elitesportsaftaler Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2721733 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk NOTAT: Nye elitesportsaftaler 2018-2021 31. januar 2018 Roskilde Kommunes nuværende

Læs mere

Ansøgningsmateriale for breddeidrætskommuner 8. juli 2009

Ansøgningsmateriale for breddeidrætskommuner 8. juli 2009 Ansøgningsmateriale for breddeidrætskommuner 8. juli 2009 Alle landets kommuner kan søge om at blive en breddeidrætskommune. Bag initiativet med breddeidrætskommuner står Kulturministeriet i partnerskab

Læs mere

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1.

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1. By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 302991 Brevid. 2814517 Budgetnotat for Kultur- og Idrætsudvalget budget 2019 (junimødet) Dato 29. maj 2018 I dette notat er først en kort beskrivelse af forslag

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 12-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 12-12-2018 17:00 1 (Åben) Udviklingspuljen

Læs mere

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Kultur, Miljø & Erhverv Elite Aabenraa Dato: 08.05.2014 Sagsbehandler: Ane Tarp Hansen Direkte tlf.: 7376 7676 E-mail: atha@aabenraa.dk Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Forslaget til udvikling

Læs mere

Skolen på Sønderager

Skolen på Sønderager Skolen på Sønderager TALENTKLASSER 2017 2018 I talentklasserne har du samme obligatoriske fag som andre folkeskoleelever. Men her er du sammen med andre talenter, der har samme mål og behov som dig! Informationsmøde

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 09.00 Til kl.: 09.45 Mødested: Horsens Mødenr.: 4 Fraværende: Mette Nielsen;Flemming Lund;Hans Feddern Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 26 Meddelelser og gensidig orientering

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.00 i F2 Mødet slut kl. 18:45 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg Kristensen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 25. marts 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Til Team Danmark støttede forbund. 20.1.2010 PBJ/llp. Særlig projektstøtte 2010

Til Team Danmark støttede forbund. 20.1.2010 PBJ/llp. Særlig projektstøtte 2010 Til Team Danmark støttede forbund 20.1.2010 PBJ/llp Særlig projektstøtte 2010 Team Danmark har som bekendt modtaget en donation på 10 mio. kr. fra Bilka, Føtex, Netto og stormagasinet Salling (Købmand

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

Stk medlemmer vælges af foreninger, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning.

Stk medlemmer vælges af foreninger, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning. Kultur og Idræt Sagsnr. 291647 Brevid. 2692394 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk Vedtægter for Folkeoplysningsudvalget 2018-2021 i Roskilde Kommune 23. november 2017 1. Folkeoplysningsudvalget har

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 32 Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A), Næstformand Jens Grønne

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Ansøgning til idræts- og fritidspuljerne. Oplæg ved orienteringsmøder omkring ansøgninger til idræts- og fritidspuljerne

Ansøgning til idræts- og fritidspuljerne. Oplæg ved orienteringsmøder omkring ansøgninger til idræts- og fritidspuljerne Ansøgning til idræts- og fritidspuljerne Oplæg ved orienteringsmøder omkring ansøgninger til idræts- og fritidspuljerne Om den nye puljestruktur Puljeadministration og vejledning ift. ansøgninger sker

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 17-04-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 17-04-2018 17:00 1 (Åben) Teaterforeningen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 20. december 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Ole Svendsen, Paul Erik Gjerka, Per Hansen,

Læs mere

Infomøde. 19:00 Velkomst v/emrah Tuncer - formand for Udvalget for Kultur og Fritid

Infomøde. 19:00 Velkomst v/emrah Tuncer - formand for Udvalget for Kultur og Fritid Infomøde 19:00 Velkomst v/emrah Tuncer - formand for Udvalget for Kultur og Fritid 1. oplæg organisationsudvikling og muligheder v/henning Hansen fra 2. oplæg - Case "Holbæk Basketball Klub" v/henrik B.

Læs mere

Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2020

Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2020 Idrætspuljerne 2020 Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2020 Indhold Vigtige datoer... 2 Idrætspuljen Elite og talentstøtte... 3 Idrætspuljen Breddeidræt... 4

Læs mere

Tidlig opsporing af indlæggelsestruede borgere via kompetenceudvikling (orientering).

Tidlig opsporing af indlæggelsestruede borgere via kompetenceudvikling (orientering). Punkt 8. Tidlig opsporing af indlæggelsestruede borgere via kompetenceudvikling (orientering). 2012-24525. Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller, at Ældre- og Handicapudvalget godkender At projekt

Læs mere

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Kultur og Fritid Dato: 16-12-2013 Sagsnr.: 13/488 Dok.løbenr.: 351491/13 Sagsbehandler: Ane Tarp Hansen Direkte tlf.: 73768291 E-mail: atha@aabenraa.dk Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Roskilde visioner

Roskilde visioner Roskilde 2013-16 visioner Status 2012 Målsætning 2013-16 Handlinger Succeskriterier Evaluering forhold til at nå målet? Vision Vi interesserer os for mennesket i eliteudøveren. Vi vil skabe de bedste muligheder

Læs mere

Seniorjob - orientering

Seniorjob - orientering 1 Nr. : Seniorjob - orientering Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 11/13708 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Indledning/Baggrund Lov om seniorjob har været gældende siden 1. januar 2008. Formålet

Læs mere

Rekvisitpuljen arbejdsdokument

Rekvisitpuljen arbejdsdokument SOLRØD KOMMUNE FRITID OG KULTUR Rekvisitpuljen arbejdsdokument Nuværende retningslinjer Kommentarer Forslag til nye retningslinjer 1. Formålet med rekvisitpuljen er at tilgodese idrætsudøvernes ønsker

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget 25-04-2013 Dato 25. april 2013 Tid 16:30 Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer ML 0.23 (byrådslounge) Ordinært møde Bent H. Pedersen, Renate Weilov, Jens Porsborg,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 14. december 2017 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 028. Til orientering - orienteringer fra administrationen 58 029. Til orientering - ophør af

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2019

Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2019 Idrætspuljerne 2019 Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2019 Indhold Vigtige datoer... 2 Idrætspuljen Elite og talentstøtte... 3 Idrætspuljen Breddeidræt... 4

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING

Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING Kommunaldirektørens område Kommunikation Sagsnr. 229048 Brevid. 1863283 Ref. LINK Dir. tlf. 4631 3130 linek@roskilde.dk INTERNT NOTAT: Bilag 1 11. marts 2014 Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING

Læs mere

Årsberetning 2017/18

Årsberetning 2017/18 Årsberetning 2017/18 1 Indholdsfortegnelse Roskilde Elite og Talentråd 2018 2 Formandens beretning 3 Roskilde Kommune er Team Danmark Elitekommune 5 Himmelev Skole talentklasser 6 Himmelev Skole 9 Morgentræning

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

:51:24. Budget Kultur- og Idrætsudvalget. Page 1 of 6

:51:24. Budget Kultur- og Idrætsudvalget. Page 1 of 6 13-08-2019 15:51:24 Budget 2020-2023 Kultur- og Idrætsudvalget Page 1 of 6 Kultur- og Idrætsudvalget Budgetforbedringsforslag 2101b Reducere lokaletilskud til +25-årige En halvering af støtteprocenten

Læs mere

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere.

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere. Team Danmark og Århus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Århus Kommune.

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 18.04.2017 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen)

Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen) Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen) Inden du går i gang med at udfylde ansøgningsskemaet, bør du læse denne vejledning og puljens retningslinjer igennem. Vær opmærksom på, hvornår der

Læs mere

VE-Loven Sigtet med VE-lovens Grønne Ordning er at sikre større accept af opstilling af vindmøller på land.

VE-Loven Sigtet med VE-lovens Grønne Ordning er at sikre større accept af opstilling af vindmøller på land. Administrationsgrundlag for Grøn Ordning i Jammerbugt Kommune Den 19.8.2015 Indledning Der er i Lov om vedvarende energi [1] etableret en Grøn Ordning for nye vindmøller over 25 meter, der er opstillet

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012 Referat torsdag den 24. maj 2012 Kl. 18:00 i Fasaneriet, Ledreborg Alle 2A Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 13.02.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Jørgen Meier Sørensen med afbud. MEDDELELSER

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 11. juni 2015 Side: 21 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt Finn Jensen Henrik

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:20 Mødested: Femhøje Idrætscenter, Lokale

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 1: NAVN OG HJEMSTED.

Læs mere

De store internationale idrætsbegivenheder skal markedsføre Danmark i udlandet samt placere Danmark på idrættens verdenskort.

De store internationale idrætsbegivenheder skal markedsføre Danmark i udlandet samt placere Danmark på idrættens verdenskort. NOTAT Kommissorium og vedtægter for Sport Event Denmark gældende for 2014 2. december 2013 Kommissorium Det fremgår af regeringsgrundlaget fra oktober 2011, at det er vigtigt at fortsætte indsatsen for

Læs mere

Pulje til afholdelse af naturvidenskabelige olympiader og konkurrencer m.v. 2017/18 (olympiadepuljen)

Pulje til afholdelse af naturvidenskabelige olympiader og konkurrencer m.v. 2017/18 (olympiadepuljen) Vejledning om Pulje til afholdelse af naturvidenskabelige olympiader og konkurrencer m.v. 2017/18 (olympiadepuljen) Ansøgningsfrist: Tirsdag den 17. oktober 2017 kl. 12.00 Indholdsfortegnelse 1. Generel

Læs mere

Vejledning om ansøgning til grundfinansiering for etablerede frivilligcentre 15.13.28.90

Vejledning om ansøgning til grundfinansiering for etablerede frivilligcentre 15.13.28.90 Socialministeriet Vejledning om ansøgning til grundfinansiering for etablerede frivilligcentre 15.13.28.90 Ansøgningsfrist 9. maj 2011 kl. 12.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 2 2 Puljens formål og

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 17. juni 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Gentofte Sportspark, lokale 24 ved Ishallen Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009 ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009 Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes gerne på mail: uddannelsekultur@regionsjalland.dk eller pr post til Region

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

NOTAT: Uddybende notat om ændring af dagtilbudsloven

NOTAT: Uddybende notat om ændring af dagtilbudsloven Skole og Børnesekretariatet Sagsnr. 306054 Brevid. 2822261 Ref. LHJ Dir. tlf. 46 31 40 08 lenehj@roskilde.dk NOTAT: Uddybende notat om ændring af dagtilbudsloven 17. maj 2018 I juni 2017 indgik regeringen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007 Referat fra møde i onsdag den 21. marts 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Efterretningssager... 1 2. FOU - DGI Roskilde... 2 3. FOU - Godkendelse af Forældreforeningen

Læs mere

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Råstof Roskilde 1. oktober 2015 Mellem foreningen

Læs mere

Bypuljen. Ansøgningsskema til Bypuljen. 1. Generelle oplysninger. Ansøgers navn. CPR-/SE-nummer. Adresse. Postnr. Tlf.nr.

Bypuljen. Ansøgningsskema til Bypuljen. 1. Generelle oplysninger. Ansøgers navn. CPR-/SE-nummer. Adresse. Postnr. Tlf.nr. Ansøgningsskema til Bypuljen 1. Generelle oplysninger Ansøgers navn CPR-/SE-nummer Adresse Postnr. Tlf.nr. By Fax-nr. E-mail Policenr.. på ansvarsforsikring 2. Navn på den tegningsberettigede for institutionen/virksomheden

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Økonomiudvalget behandlede 12/6-19 de 4 besparelsespakker, der blev forhandlet i pinsen. Udvalget besluttede at

Økonomiudvalget behandlede 12/6-19 de 4 besparelsespakker, der blev forhandlet i pinsen. Udvalget besluttede at Økonomi og Ejendomme Sagsnr. 313770 Brevid. 3237401 Ref. KTH/TKK Dir. tlf. 46 31 30 65 tinakk@roskilde.dk NOTAT: Bemærkninger til de 4 besparelsespakker 0809 13. august 2019 Økonomiudvalget behandlede

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. 1. Meddelelser 2. Ansøgning om tilskud til koncerter 3. Godkendelse af vedtægter for Hjerl

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 21. april 2005 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 4824

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23%

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23% Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Pigefodbold Roskilde Tennis Klub Roskilde Roklub Roskilde Svømning Badminton Roskilde KFUMs Boldblub Roskilde BMX Roskilde Håndbold Roskilde

Læs mere

Fonden følger anbefalingen.

Fonden følger anbefalingen. NOTAT s stillingtagen til Komitéen for god Fondsledelses 16 anbefalinger til god fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009 Referat fra møde i onsdag den 20. maj 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Osted/Lejre Skytteforening i klublokalet, Lejrevej 1, 4320 Lejre. Gert Rosenkrantz Fuglsang Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse

Læs mere

Tilskud til frivilligt arbejde på ældreområdet. En guide til ansøgning af 79-midler

Tilskud til frivilligt arbejde på ældreområdet. En guide til ansøgning af 79-midler Tilskud til frivilligt arbejde på ældreområdet En guide til ansøgning af 79-midler Kriterier for fordeling af 79-puljen til frivilligt arbejde på ældreområdet I det følgende kan du læse mere om 79-midler,

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Holstebro

Læs mere

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger:

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Referat : Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Medlemmer: Hans Henrik Schmidt (Helsingør Idrætsanlæg) Jesper Hviid (Helsingør Golf

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011 Referat torsdag den 27. oktober 2011 Kl. 18:00 Bramsnæs Sejlklub, Nagels Rende, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge. Parkering på Ejby Strandvej. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2.

Læs mere

Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde

Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde Retningslinjer for støtte til frivilligt socialt arbejde Aabenraa Kommune afsætter hvert år et beløb til det lokale frivillige sociale arbejde. Midlerne er afsat i henhold til 18 i lov om social service.

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Kl. 17:45 i Mødelokale 2, Hvalsø Afbud: Henning Nielsen (V) Indholdsfortegnelse 1. SSÆ - Dagsorden godkendt...1 2. SSÆ - Ændring af

Læs mere

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde 1 1 Parter, bagrund og formål Nærværende aftale er indgået mellem Amager Øst

Læs mere

Talentudvikling i sportens verden

Talentudvikling i sportens verden Talentudvikling i sportens verden Konference 22.9.2008 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 Kort præsentation - MA Cand. mag. (samfundsfag idræt) Adjunkt og

Læs mere

Pulje til indsatser i partnerskaber om at styrke anbragte børns undervisning

Pulje til indsatser i partnerskaber om at styrke anbragte børns undervisning Vejledning om Pulje til indsatser i partnerskaber om at styrke anbragte børns undervisning Ansøgningsfrist: 14. november 2017, kl. 12.00 Indhold 1. Generel information om puljen... 3 1.1. Puljens baggrund

Læs mere

INDSTILLING OG BESLUTNING

INDSTILLING OG BESLUTNING Som opfølgning på Evaluering af lokaludvalg i København fra august 2010, skal Økonomiudvalget tage stilling til principper for ændringer i lokaludvalgskonceptet. INDSTILLING OG BESLUTNING Økonomiforvaltningen

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere