Landbrug og fødevarer. En præsentation af LETTs brancheteam

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landbrug og fødevarer. En præsentation af LETTs brancheteam"

Transkript

1 Landbrug og fødevarer En præsentation af LETTs brancheteam

2 Introduktion til LETT Udfordringer og muligheder for Landbrugs- og Vi kan føre vores historie tilbage til 1869 og er dermed et af Danmarks ældste advokatfirmaer. Få brancher er så gennemreguleret og udfordret - såvel på EU- som nationalt niveau - som Landbrugs- og. Den nuværende virksomhed blev dannet ved en fusion af Lett & Co. og Lett, Vilstrup & e. I 2006 og 2007 blev vi udvidet med hovedparten af Norsker & Jacoby og DELACOUR. I 2011 og 2012 blev LETT yderligere udvidet med partnere fra Nordia og Lind Cadovius. Vi har et personligt og professionelt netværk inden for landbruget, og vi har hands on på hvad, der rører sig inden for Landbrug- og. Vi har praktisk indsigt i landbrugets driftsmæssige og strukturelle forhold samt en forretningsmæssig forståelse, tillige med fokus på konsolideringen i branchen og optimering af landbrugsbedrifter. Vi er en af Danmarks største advokatfirmaer med 150 jurister, 49 partnere og 263 medarbejdere og har kontorer i Aarhus og København. Din juridiske samarbejdspartner Vi er en højtspecialiseret full-service-advokatvirksomhed, der rådgiver erhvervslivet og Landbrug- og LETT er de seneste år vokset markant. Vi er et af de førende advokatfirmaer i Danmark med en stærk ambition om fortsat specialisering og vækst Vi er en resultatorienteret virksomhed, der sætter vores kunders ønsker og behov forrest. Vi skaber kommercielle resultater gennem samarbejde og tætte relationer Vi har et tæt samarbejde med udenlandske advokatfirmaer, der kan rådgive om udenlandske retsforhold i samme høje kvalitet og service som os Vi har indgående kendskab til både de generelle erhvervsretlige behov og regelsæt, som til de særlige forretningsmæssige behov/udfordringer for Landbrug- og. Vores specialisering i de generelle erhvervsretlige problemstillinger, kombineret med brancheindsigt, giver en dedikeret ekspertrådgivning. Vi har stærkt fokus på at skabe størst mulig værdi for klienten/landmanden/virksomhedsejeren, hvilket bl.a. sker ved en fokuseret og proaktiv rådgivning kombineret med stor erfaring i at planlægge, koordinere og styre projekter (processen fra start til slut). F.eks. ved planlægningen af et generationsskifte fra start til slut, herunder varetagelse og afstemmelse af de forskellige interessenters særlige behov, f.eks. mellem den yngre og ældre generation, finansieringsinstitutter, offentlige myndigheder m.v. Vi har betydelig erfaring med behandling af landbrugsretlige problemstillinger og er, i kraft af vores størrelse og geografiske placeringer, i stand til med kort varsel at stille et team af dygtige og erfarne medarbejdere til rådighed.

3 Miljø- og planret I takt med den stadig mere indgribende og omfattende miljølovgivning har vi opbygget en betydelig ekspertise inden for miljø-, planret og anden offentlig regulering af fast ejendom. Dansk landbrug er, som andre virksomheder, ganske omfattende reguleret af den miljøretlige lovgivning. Vi har stor erfaring og indsigt inden for alle miljørettens emner, herunder bl.a.: Kommune- og lokalplanforhold Miljøgodkendelser og tilladelser, herunder VVM-vurderinger Udvindingstilladelser Landzonetilladelser til bebyggelser i det åbne land Naturbeskyttelse og naturfredninger, herunder habitatreglerne Miljøskader, herunder jord- og grundvandsforureninger Miljøansvarsforsikringer Vi hjælper dig med miljøretlige problemstillinger, og vi deltager løsningsorienteret i en konstruktiv dialog med myndigheder og andre berørte, herunder naboer og andre interessenter. Fra jord til bord Virksomheder i Landbrugs- og fødevaresektoren mødes i stigende grad af tiltagende kompleks lovgivning; åbningen af nye globale markeder, forsynings kompleksitet, retail konsolidering samt helbreds og sikkerhedsmæssige bekymringer. LETT bistår dig med at agere i Landbrugs- og fødevaresektorerne, som er både konkurrenceprægede og intensivt regulerede. Vores erfaring med industrilovgivningen og reguleringer og med de omskiftlige kommercielle dynamikker, understøtter din forretningsstrategi og mulighed for at vurdere de juridiske risici og dermed løse dine udfordringer. Vi har tillige omfattende erfaring med offentlige myndigheder, hvilket medfører at vi ofte kan finde en pragmatisk risikoafdækning. Vi forstår princippet fra jord til bord og forstår således rejsen fra det enkelte landbrug gennem produktion, emballering, distribution, markedsføring og salg hvor som helst på kloden. Vi er til stadighed opmærksomme på de nationale og globale tiltag, som påvirker netop din virksomhed; såsom fødevaresikkerhed, dyrevelfærd, inspektioner, brug af innovative ingredienser og processer samt tilskudsordninger. Vores rådgivning hjælper dig med at udvikle og tilbyde nye og bedre produkter samt sælge produkter på nye markeder.

4 Kontraktret Investering, køb og salg af landbrugsvirksomheder I takt med en større internationalisering og kompleksitet er styringen af samarbejdsparter og leverandører et vigtigt værktøj i ledelsen af landbrugsvirksomheden. Vi har et indgående branchekendskab, som i kombination med vores juridiske ekspertise og kommercielle forståelse, giver os mulighed for at yde rådgivning af højeste standard, herunder om juridiske forhold og den forretningsmæssige anvendelighed og forståelse. I takt med strukturudviklingen inden for Landbrug- og er mange landbrugsvirksomheder blevet større og mere komplekse. Udviklingen er gået fra overdragelse af en enkelt landbrugsejendom til overdragelse af hele landbrugsvirksomheder med en flerhed af aktiviteter, såvel nationalt som internationalt. Vi har stor erfaring med at yde bistand til købere og sælgere af landbrugsvirksomheder bl.a. med: Vi rådgiver om alle typer af kontrakter, herunder bl.a.: Forpagtnings- og lejeaftaler Finansierings- og leasingaftaler Interesseskabskontrakter Købs- og salgskontrakter Leverandøraftaler Samarbejdsaftaler Vores team af advokater har alle deltaget i udarbejdelsen af kontrakter og i konfliktløsning inden for disse områder. Advokaterne i teamet sikrer en kontinuerlig udvikling af vores ekspertise, og vi afholder gerne kurser og seminarer med klienter herom. Due diligence-undersøgelse af landbrugsejendommene Udfærdigelse af kontrakter og overdragelsesaftaler Finansiering, kontraktvilkår og garantier Grænseoverskridende transaktioner Ekstern investeringer i landbrug og fødevarevirksomheder Vi rådgiver naturligvis også inden for de traditionelle områder om entrepriseret, lejeret m.v. Vi deltager konstruktivt i løsningen af konflikter, som uvilkårligt opstår i forbindelse med udførelse af bygge- og anlægsarbejder.

5 Arv, generationsskrifte og ejerstruktur Kriseberedskab Generationsskifter inden for landbruget har traditionelt oftest foregået inden for familien. I takt med mere lempelige erhvervelsesregler og stadig større bedrifter med professionel ledelse ser fremtiden mere differentieret ud, hvor den traditionelle familieoverdragelse kombineres med stadig flere sammenlægninger og interesse fra det øvrige erhvervsliv, hvor landbruget kan være en interessant investering. Finanskrisen sætter fortsat sine spor i Landbrugs- og. Banker og kreditforeningernes fortsatte tilbageholdende med at yde ny finansiering, stiller store krav til rådgiverne. Alternative løsningsmuligheder for den enkelte landbrugs- og fødevarevirksomhed må undersøges. I forbindelse med planlægning og effektuering af et generationsskifte er der mange hensyn som skal tages ligesom der er mange interessenter involveret, herunder den ældre og yngre generation, andre familiemedlemmer som ikke skal indgå i generationsskiftet, medarbejdere, finansieringsinstitutter m.fl. Som led i et generationsskifte kan landbrugsteamet i LETT bl.a. tilbyde at bistå med følgende: I LETT sammensætter vi et team af specialister med mangeårig erfaring inden for netop Landbrugs- og. Vi indleder med en konkret analyse af landbrugsvirksomheden med fokus på rentabilitet og langsigtede løsninger som sker i tæt samarbejde med ejerkredsen/ledelsen, kreditorer og andre relevante aktører. Vores fokus i LETT er: Fastlæggelse og rådgivning af såvel de menneskelige som de økonomiske aspekter af generationsskiftet, herunder komme med vores anbefalinger til forløb Fastlæggelse af en hensigtsmæssig struktur og overdragelsesmodel, herunder i relation til evt. selskabsmodel Rådgivning om skatte- og afgiftsmæssige forhold, herunder vedr. succession, udskudte skatter m.v. Rådgivning om arvemæssige forhold, herunder vedr. testamente og dødsbobehandling I samarbejde med revisor få fastlagt en hensigtsmæssig værdiansættelse af bedriften Bistå ved forhandlinger med finansieringsinstitutter Udarbejdelse af relevante aftaler, f.eks. overdragelsesaftale, gælds-og pantsætningsdokumenter, ejeraftale, samejeoverenskomst, interessentskabskontrakt m.v. Opretholdelse af driften, herunder sikre at aktiver ikke pludselig mister værdi som følge af uprofessionel og manglende kommerciel håndtering Løsningsorienteret, erfaren håndtering af interessekonflikter, herunder udfordringer med flere regelsæt Medvirken til realisation af aktiver i tæt samarbejde med de involverede parter. Succeskriterieret for LETT er det bedst mulige kommercielle resultatet Stor international erfaring og samarbejde i forbindelse med behandling af aktiver og aktiviteter i udlandet Specialiteter med tværfaglige specialer, som er tilgængelige og sikrer en optimal helhedsorienteret rådgivning af landbrugsvirksomheder

6 Full service-rådgivning til Landbrug- og Kontaktinformationer Tvister Du er meget velkommen til at kontakte en af os for en uforpligtende samtale: Retssagsbehandling og procedure er blandt LETTs spidskompetencer. Vi har gennem mange år specialiseret os i behandling af retssager og voldgiftssager. Vi bistår vores klienter med at vurdere om og hvor, der kan opstå konflikter, og rådgiver med udgangspunkt i den enkelte klients situation om, hvordan deres interesser varetages bedst muligt herunder f.eks. ved bevissikring eller bevisoptagelse. Vi deltager i forhandlinger, hvis der er udsigt til en konflikt, eller hvis den er opstået, og hvis der ikke kan findes en løsning, fører vi sagen for domstolene eller en voldgift. Hos LETT mener vi, at behandling af rets- og voldgiftssager er et selvstændigt juridisk speciale. Vi har derfor dannet en faggruppe af advokater med stor erfaring i behandling af retssager og voldgiftssager. Faggruppens advokater specialiserer sig i særlig grad i retssagsbehandling og procedure og varetager i tæt samarbejde med advokaterne i vores øvrige faggrupper vore klienters interesser i forbindelse med tvister inden for alle de fagområder, LETT i øvrigt beskæftiger sig med. LETT bistår desuden klienter ved behandling af sager for en lang række administrative klageorganer som Landsskatteretten, Natur- og miljøklagenævnet m.fl. Trine Hasselbalch Associeret partner Mobil: Trine Hasselbalch er specialist i kontraktret, finansiering, rekonstruktion og insolvensret. Rasmus Nørgaard Bek Mobil: Rasmus Nørgaard Bek er specialist i skatte- og selskabsret, herunder generationsskifte. Carsten Henriksen Mobil: Carsten Henriksen er specialist i almen erhvervsrådgivning og fast ejendom. Line Marie Pedersen Mobil: Line Marie Pedersen er specialist i miljøretsforhold. Carsten Lorentzen Mobil: Carsten Lorentzen er specialist i rets- og voldgiftssager. Niels Ankerstjerne Sloth Associeret partner Mobil: Niels Ankerstjerne Sloth Niels er specialist i håndtering af spørgsmål vedrørende fødevare, ingredienser, pesticider, grovvarer, og dyrehold såvel nationalt som internationalt.

7 LETT Advokatpartnerselskab København Aarhus lett.dk

Global standard, lokal ekspertise OM FIRMAET:

Global standard, lokal ekspertise OM FIRMAET: Global standard, lokal ekspertise OM FIRMAET: Carsted Rosenberg LLP Advokatfirma er et internationalt arbejdende advokatfirma med kontorer i København og Frankfurt am Main med stærke internationale relationer.

Læs mere

Tænk hele vejen rundt - for alles skyld

Tænk hele vejen rundt - for alles skyld Dit ansvar med vores hjælp. Det handler om familie, virksomhed og formue. Om at lægge spor i takt med, at man bliver afklaret. Om at få inspiration til at blive afklaret. I et generationsskifte vil der

Læs mere

Tænk hele vejen rundt - for alles skyld

Tænk hele vejen rundt - for alles skyld Dit ansvar med vores hjælp. Det handler om familie, virksomhed og formue. Om at lægge spor i takt med, at man bliver afklaret. Om at få inspiration til at blive afklaret. I et generationsskifte vil der

Læs mere

Generationsskifte Dit ansvar med vores hjælp.

Generationsskifte Dit ansvar med vores hjælp. Dit ansvar med vores hjælp. Det handler om familie, virksomhed og formue. Om at lægge spor i takt med, at man bliver afklaret. Om at få inspiration til at blive afklaret. 1 I et generationsskifte vil der

Læs mere

Rådgivning. Forberede eller gennemføre generationsskifte

Rådgivning. Forberede eller gennemføre generationsskifte Skatterådgivning Rådgivning For erhverv HjulmandKaptain kan rådgive erhvervsdrivende i alle skatteretlige forhold. Vores rådgivning er særlig relevant, hvis du for eksempel skal: Etablere selskaber Købe

Læs mere

advokater FAST EJENDOM

advokater FAST EJENDOM advokater FAST EJENDOM siriusadvokater.dk Vores Fast Ejendoms team Vi er et team bestående af i alt 7 advokater og advokatfuldmægtige, der udelukkende beskæftiger os med Fast Ejendom. Herudover har vi

Læs mere

TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED

TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED DANISH DESK TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED Tyskland er Danmarks største handelspartner. Ca. en femtedel af både den danske import og eksport sker inden for rammerne af den dansk-tyske samhandel. (kilde: Udenrigsministeriet

Læs mere

KONFLIKTLØSNING 2009

KONFLIKTLØSNING 2009 KONFLIKTLØSNING 2009 2 Alle virksomheder, hvad enten de er offentlige eller private, kan komme ud for, at der opstår en konflikt eller tvist med fx en samarbejdspartner. Uafklarede konflikter kan imidlertid

Læs mere

Seminar: Alt hvad du skal vide om investering på én aften

Seminar: Alt hvad du skal vide om investering på én aften Seminar: Alt hvad du skal vide om investering på én aften Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen, juridisk rådgivning siden 1910: Mindre og meget specialiseret advokatfirma

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

GENERATIONSSKIFTE I LANDBRUGET MED UANEDE MULIGHEDER

GENERATIONSSKIFTE I LANDBRUGET MED UANEDE MULIGHEDER GENERATIONSSKIFTE I LANDBRUGET MED UANEDE MULIGHEDER Planlægning er alfa og omega Dansk landbrug har gode traditioner og muligheder for generationsskifte inden for familien. Men det er helt afgørende at

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

Dødsfald - familie og formue

Dødsfald - familie og formue Dødsfald - familie og formue Det handler altid først og fremmest om familien. Om at hjælpe og sikre ro og tryghed for alle. Om det formelle og om det praktiske. Men det handler også om formuen. Om at gøre

Læs mere

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g Chas. Hude blev grundlagt i 1896 af Charles von der Hude, altid kaldet Chas. Vi styrker din værdi I det globale vidensamfund

Læs mere

Transaction Services info Corporate Finance køb og salg af virksomheder

Transaction Services info Corporate Finance køb og salg af virksomheder Transaction Services Due diligence ved virksomhedsovertagelse Finansiel og driftsøkonomisk due diligence Identifikation af risici og muligheder Vurderinger af indtjeningskvaliteten Arbejdskapitalanalyser

Læs mere

Dødsfald familie og formue

Dødsfald familie og formue Dødsfald familie og formue Det handler altid først og fremmest om familien. Om at hjælpe og sikre ro og tryghed for alle. Om det formelle og om det praktiske. Men det handler også om formuen. Om at gøre

Læs mere

Finansierings- og insolvensretlige morgenseminarer 2011

Finansierings- og insolvensretlige morgenseminarer 2011 Finansierings- og insolvensretlige morgenseminarer 2011 Finansierings- og insolvensretlige morgenseminarer 2011 Plesner inviterer igen i 2011 til en række morgenseminarer inden for finansierings- og insolvensretten.

Læs mere

Hvordan italesætter du som rådgiver ejerskifte for ejerlederen?

Hvordan italesætter du som rådgiver ejerskifte for ejerlederen? Ejerskifte Hvordan italesætter du som rådgiver ejerskifte for ejerlederen? 16-11-2011 Steen Witthøfft, PARTNER Advokater Ret&Råd A/S Slide nr. 1 Advokat Steen Witthøfft PARTNER Advokater Ret&Råd A/S Afdelinger

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

Er SKAT efter dig? Brug din advokat så snart sagen opstår

Er SKAT efter dig? Brug din advokat så snart sagen opstår Er SKAT efter dig? Brug din advokat så snart sagen opstår Udvis rettidig omhu Få lagt den rigtige strategi fra starten Hvad gør du, når SKAT ikke kan godkende virksomhedens skatteog afgiftsangivelser?

Læs mere

Ny organisering af beredskabsområdet 15. september 2014. Beredskabsreformen På vej mod en ny organisering af beredskaberne

Ny organisering af beredskabsområdet 15. september 2014. Beredskabsreformen På vej mod en ny organisering af beredskaberne Ny organisering af beredskabsområdet 15. september 2014 Beredskabsreformen På vej mod en ny organisering af beredskaberne Krav og nye muligheder Beredskabsreformen stiller krav om større kommunale beredskabsenheder,

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

De juridiske krav og udfordringer ved klargøring til salg. DFA Konference 20. juni 2014

De juridiske krav og udfordringer ved klargøring til salg. DFA Konference 20. juni 2014 De juridiske krav og udfordringer ved klargøring til salg DFA Konference 20. juni 2014 JURIDISKE UDFORDRINGER Strukturelle juridiske udfordringer ved salg af landbrugsselskaber Juridiske forhold der strukturelt

Læs mere

LEGAL RISK MANAGEMENT

LEGAL RISK MANAGEMENT LEGAL RISK MANAGEMENT GØR UDFORDRINGER TIL MULIGHEDER September 2017 Jens Blomgren-Hansen Partner Mobil: +45 24 86 00 76 Direkte: +45 38 77 43 09 jbh@kromannreumert.com Do you have a proactive approach

Læs mere

Ansættelsesret. Det er afgørende at knytte medarbejdere og ledelse til virksomheden på en måde, der sikrer den størst mulige gensidige tilfredshed.

Ansættelsesret. Det er afgørende at knytte medarbejdere og ledelse til virksomheden på en måde, der sikrer den størst mulige gensidige tilfredshed. Ansættelsesret Det er afgørende at knytte medarbejdere og ledelse til virksomheden på en måde, der sikrer den størst mulige gensidige tilfredshed. Hos Lundgrens trækker du på omfattende ekspertise og mange

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

Dit værktøj til tyske ejendomme ligger her - lige ved hånden!

Dit værktøj til tyske ejendomme ligger her - lige ved hånden! Dit værktøj til tyske ejendomme ligger her - lige ved hånden! Nøgleydelser: Køb og salg af ejendomme Asset management - Ejendomsadministration (kontakt til lejere, myndigheder, udlejning etc.) - Selskabsadministration

Læs mere

Revisortrainee i Grant Thornton

Revisortrainee i Grant Thornton Revisortrainee i Grant Thornton Her finder du os Stockholmsgade 45 2100 København Ø Nordstensvej 11 3400 Hillerød Telefon: 33 110 220 www.grantthornton.dk Grant Thornton er et af Danmarks ledende revisions-,

Læs mere

Revisortrainee hos Grant Thornton

Revisortrainee hos Grant Thornton Revisortrainee hos Grant Thornton Her finder du os Stockholmsgade 45 2100 København Ø Nordstensvej 11 3400 Hillerød Telefon: 33 110 220 www.grantthornton.dk Grant Thornton er et af Danmarks ledende revisions-,

Læs mere

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG I ET ADVOKATFIRMA 1 Løft blikket TM ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG Om os Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et af landets

Læs mere

Vil du købe eller sælge virksomhed?

Vil du købe eller sælge virksomhed? Vil du købe eller sælge virksomhed? redmark.dk Redmark yder dig rådgivning gennem hele processen Hvis du overvejer at få foden under eget bord eller ønsker at overlade direktørstolen til en ny ejer, kan

Læs mere

Vil du købe eller sælge virksomhed?

Vil du købe eller sælge virksomhed? Vil du købe eller sælge virksomhed? redmark.dk Redmark yder dig rådgivning gennem hele processen Hvis du overvejer at få foden under eget bord eller ønsker at overlade direktørstolen til en ny ejer, kan

Læs mere

forståelse for de reelle problemer og evnen til at anvise fornuftige løsninger til den rigtige tid er grundlæggende elementer i vores arbejde.

forståelse for de reelle problemer og evnen til at anvise fornuftige løsninger til den rigtige tid er grundlæggende elementer i vores arbejde. TILGÆNGELIGHED PRÆCISION ENGAGEMENT FORRETNINGSFORSTÅELSE JURIDISK RÅDGIVNING TILPASSET KLIENTENS BEHOV 5 Nielsen Nørager er et velrenommeret erhvervsadvokat firma med et godt internationalt netværk og

Læs mere

6. oktober 2016 Ivan Damgaard Chefkonsulent FREMTIDENS RÅDGIVNING // EJERSKIFTE LIFETIME STRATEGI OG EJERSKIFTE MED DE BLØDE BRILLER

6. oktober 2016 Ivan Damgaard Chefkonsulent FREMTIDENS RÅDGIVNING // EJERSKIFTE LIFETIME STRATEGI OG EJERSKIFTE MED DE BLØDE BRILLER 6. oktober 2016 Ivan Damgaard Chefkonsulent FREMTIDENS RÅDGIVNING // EJERSKIFTE LIFETIME STRATEGI OG EJERSKIFTE MED DE BLØDE BRILLER VELKOMMEN TIL ØKONOMIKONFERENCEN 2016 - SPOR 2 LIFETIME STRATEGI OG

Læs mere

PLAN, BYG OG ERHVERV HELHEDSORIENTERET ERHVERVSSERVICE

PLAN, BYG OG ERHVERV HELHEDSORIENTERET ERHVERVSSERVICE PLAN, BYG OG ERHVERV HELHEDSORIENTERET ERHVERVSSERVICE 1 INDHOLD Kære virksomhed 3 Rette kontakt og svar inden 24 timer 4 Tovholder med overblik inden 5 dage 5 Taskforce 6 Fast kontaktperson 7 Helhedsorienteret

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

DET OPTIMALE GENERATIONSSKIFTE. - generationsskifte i levende live

DET OPTIMALE GENERATIONSSKIFTE. - generationsskifte i levende live DET OPTIMALE GENERATIONSSKIFTE - generationsskifte i levende live GENERATIONSSKIFTE HVAD ER DET? Traditionelt Overdragelse af en virksomhed i levende live eller ved død til yngre slægtning og/eller én

Læs mere

Generationsskifte. Februar 2016

Generationsskifte. Februar 2016 Generationsskifte 1 Februar 2016 Indholdsfortegnelse Forberedelse side 3 Beslutningsgrundlag side 4 Overdragelsen og processen påvirker følelserne side 5 Skat side 6 Hvordan fastsættes købsprisen side

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

[ muligheder bag facaden ]

[ muligheder bag facaden ] [ muligheder bag facaden ] Tærø Nielsen & Hulgaard Advokater rådgiver erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Firmaet er stiftet i 1995 og beskæftiger en række jurister med mange specialer. Mere

Læs mere

Vi vil skabe værdi. I SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse vil vi skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere

Vi vil skabe værdi. I SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse vil vi skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere STRATEGI 2018 2 STRATEGI 2018 Vi vil skabe værdi I SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse vil vi skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og ejere 40.000 danske landmænd. Det gør vi ved at levere den

Læs mere

INVITATION - 8 GRATIS SEMINARER JURIDISKE TIPS & TRICKS TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER

INVITATION - 8 GRATIS SEMINARER JURIDISKE TIPS & TRICKS TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER INVITATION - 8 GRATIS SEMINARER JURIDISKE TIPS & TRICKS TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER VELKOMMEN HOS ELVERDAM ADVOKATER Vi rådgiver virksomheder om jura i den daglige drift, hvor vi fungerer som daglig sparring

Læs mere

TM Planlægning

TM Planlægning Miljøjuridisk grunduddannelse Modul VI Formål: EnviNa og Bech-Bruun fortsætter i 2018 med at sætte fokus på jura i den kommunale natur-, miljø- og planforvaltning. Vi udbyder 10 særskilte juridiske grundkurser,

Læs mere

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN 1 INDHOLD 2 3 4 Samarbejde uden grænser BDO den rådgivende revisor på tværs af den dansk tyske grænse 5 5 Ydelser: Legal Skat og moms Corporate Finance Business Services

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

TM Generel forvaltningsret, juridisk metode og offentligretlige retssager

TM Generel forvaltningsret, juridisk metode og offentligretlige retssager TM 13009 Generel forvaltningsret, juridisk metode og offentligretlige retssager Miljøjuridisk grunduddannelse Modul I Formål: EnviNa og Bech-Bruun fortsætter i 2018 med at sætte fokus på jura i den kommunale

Læs mere

GODE KONTRAKTER BETALER SIG

GODE KONTRAKTER BETALER SIG 1 GODE KONTRAKTER BETALER SIG 2 Får kontrakterne i din virksomhed den opmærksomhed, de fortjener? Virksomheder er afhængige af et godt samarbejde med deres kunder, leverandører og andre interessenter,

Læs mere

Salg af virksomhed forløb og praktiske erfaringer. MEAmidt 27. april 2012

Salg af virksomhed forløb og praktiske erfaringer. MEAmidt 27. april 2012 Salg af virksomhed forløb og praktiske erfaringer MEAmidt 27. april 2012 Bo Vilsgaard Advokat, LL.M., Partner bo@vilsgaard.com Mobil: 40 31 31 65 Kontor i Aarhus i Incuba Science Park og Advice House i

Læs mere

DELACOUR Advokater, der sørger for sikkerhed

DELACOUR Advokater, der sørger for sikkerhed DELACOUR TAX DELACOUR Advokater, der sørger for sikkerhed Advokatfirmaet DELACOUR har kontorer i København og Aarhus. Hos DELACOUR er vi mere end 180 medarbejdere, heraf over 80 jurister. DELACOUR har

Læs mere

En personlig bank. - BIL Danmark Private Banking

En personlig bank. - BIL Danmark Private Banking En personlig bank - BIL Danmark Private Banking INDSIGT BIL Danmark Private Banking er for dig, der søger nærværende, detaljeret og personlig rådgivning om formue forhold Vi er en personlig bank med særligt

Læs mere

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult har mange års erfaring med projektering og udvikling for bygherre. Vi har speciale i detailhandlen og arbejder løsningsorienteret

Læs mere

TM Miljøgodkendelse og regulering af forurenende aktiviteter. Miljøjuridisk grunduddannelse Modul II

TM Miljøgodkendelse og regulering af forurenende aktiviteter. Miljøjuridisk grunduddannelse Modul II TM 13010 Miljøgodkendelse og regulering af forurenende aktiviteter Miljøjuridisk grunduddannelse Modul II Formål: EnviNa og Bech-Bruun fortsætter i 2018 med at sætte fokus på jura i den kommunale natur-,

Læs mere

Lokal styrke og viden globalt netværk* *connectedthinking

Lokal styrke og viden globalt netværk* *connectedthinking Lokal styrke og viden globalt netværk* *connectedthinking Kend din revisor Vi har et udbredt lokalt og internationalt kendskab. Og vi har indsigt i de erhvervspolitiske forhold og problemstillinger, som

Læs mere

Partsadvokatens rolle: Før, under og efter mediation. Advokat Susanne Ravn Advokat Niels Lyhne

Partsadvokatens rolle: Før, under og efter mediation. Advokat Susanne Ravn Advokat Niels Lyhne Partsadvokatens rolle: Før, under og efter mediation Advokat Susanne Ravn Advokat Niels Lyhne Dagens emner Indledning Definitioner Regler En mediations forløb Partsadvokatens rolle før, under og efter

Læs mere

JURIDISK FORENING. Interessekonflikter i M&A-opdrag 26. januar Kim Rasmussen SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK

JURIDISK FORENING. Interessekonflikter i M&A-opdrag 26. januar Kim Rasmussen SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK JURIDISK FORENING Interessekonflikter i M&A-opdrag 26. januar 2015 Kim Rasmussen SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11 INDLEDNING Hvad er M&A-opdrag: Her er det køb og salg af virksomheder

Læs mere

Mayday. - we are thinking. Præsentation af et stærkt management koncept med et unikt team. Mayday Management

Mayday. - we are thinking. Præsentation af et stærkt management koncept med et unikt team. Mayday Management - we are thinking Præsentation af et stærkt management koncept med et unikt team Idegrundlag er primært skabt for at komme nødlidende danske erhvervsvirksomheder og klemte investorer/långivere til undsætning

Læs mere

fremtiden starter her... Medlemskab

fremtiden starter her... Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

KØB & SALG AF LANDBRUG

KØB & SALG AF LANDBRUG KØB & SALG AF LANDBRUG KØB OG SALG AF LANDBRUG MED FOKUS PÅ VIRKSOMHEDEN Den moderne landbrugshandel er mere end blot overdragelse af gård og besætning. Det er store virksomheder med kompleksejuridiske

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

DEN GODE RÅDGIVERAFTALE 5. DECEMBER 2018

DEN GODE RÅDGIVERAFTALE 5. DECEMBER 2018 DEN GODE RÅDGIVERAFTALE 5. DECEMBER 2018 1 HVAD SKAL VI TALE OM? 1. Udfordringer ved udbud af rådgiverkontrakter 2. En løsning på problemerne Valg af udbudsform og konkurrenceparametre 3. Kontraktvilkår

Læs mere

Patienters og borgeres behov for kompleks sygepleje

Patienters og borgeres behov for kompleks sygepleje Gør tanke til handling VIA University College Patienters og borgeres behov for kompleks sygepleje - hvordan uddanner vi til det? 1 Frem mod en justeret sygeplejerskeuddannelse. Udfordringer, muligheder

Læs mere

Andersen Partners Advokatfirma inviterer til: Seminar for virksomhedsjurister onsdag den 12. november 2014

Andersen Partners Advokatfirma inviterer til: Seminar for virksomhedsjurister onsdag den 12. november 2014 Andersen Partners Advokatfirma inviterer til: Seminar for virksomhedsjurister onsdag den 12. november 2014 1 DK 6000 DE 20354 1 Andersen Partners Vi gør en forskel - sammen! Hos Andersen Partners er mottoet

Læs mere

Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te?

Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te? Klar til et fra studerende til advokatfuldmægtig sko skif te? 2 Velkommen til Hulgaard Advokater Vi er en advokatvirksomhed med kontor i Aarhus og Kolding. Vores styrke er vores specialistviden inden for

Læs mere

fremtiden starter her... FULL-SERVICE Medlemskab

fremtiden starter her... FULL-SERVICE Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

VIL du VÆRE vores NYE advokatfuldmægtig?

VIL du VÆRE vores NYE advokatfuldmægtig? VIL du VÆRE vores NYE advokatfuldmægtig? Løft blikket TM 3 EN uddannelse MED ansvar OG udfordringer Som fuldmægtig hos os kommer du til at prøve kræfter med udfordrende advokatarbejde inden for flere

Læs mere

Faggruppen for Erhvervsejendomme & Entreprise

Faggruppen for Erhvervsejendomme & Entreprise 1 Faggruppen for Erhvervsejendomme & Entreprise Kursusprogram 2011-2012 24. november 2011 Kl. 13-17 Lektioner: 4 Radisson Blu Royal Hotel, Mangler ved lejemål og tvisteløsning gennem mediation Mangler

Læs mere

Nyt fra landbrug og fødevarer. December 2014

Nyt fra landbrug og fødevarer. December 2014 Nyt fra landbrug og fødevarer December 2014 Velkommen til nyt nyhedsbrev Velkommen til det første nyhedsbrev fra LETT om landbrug og fødevarer. Nyhedsbrevet, der vil udkomme 3-4 gange om året, indeholder

Læs mere

KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND

KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND DET TYSKE EJENDOMSMARKED Ejendomsmarkedet i Tyskland er kendetegnet ved en række forhold, der gør det attraktivt at investere i fast ejendom. I Tyskland eksisterer der ikke

Læs mere

VIL du VÆRE vores NYE student?

VIL du VÆRE vores NYE student? VIL du VÆRE vores NYE student? Løft blikket TM 3 ET studenterjob MED ansvar OG udfordringer Som student hos os kommer du til at prøve kræfter med udfordrende arbejde inden for flere forskellige sagsområder.

Læs mere

64 E-handelsloven Direktivet om elektronisk handel blev gennemført i dansk ret ved lov nr. 227 af 22. april 2002 om tjenester i informationssamfundet, herunder visse aspekter af elektronisk hand el. Loven,

Læs mere

Deltagelse i biogasprojekter. Landbrugsseminar 16. marts 2016

Deltagelse i biogasprojekter. Landbrugsseminar 16. marts 2016 Deltagelse i biogasprojekter Landbrugsseminar 16. marts 2016 Hvad er biogas? Biogas opstår under forskellige biomassers nedbrydelse og består af metan og kuldioxid Ifølge Energistyrelsen er der: - 23 fællesanlæg

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Safarrissoq Hvor de stille strømme tager fart men!!!! Tiltag der påvirker markedet for vedvarende energi Stigende priser på fossile brændsler Energi- og forsyningsselskaber

Læs mere

Start for hold O: november 2013 Start for hold P: november 2014. jura uddan. For erfarne miljøsagsbehandlere og ledere. Miljø

Start for hold O: november 2013 Start for hold P: november 2014. jura uddan. For erfarne miljøsagsbehandlere og ledere. Miljø Start for hold O: november 2013 Start for hold P: november 2014 KL s Miljø jura uddan nelse For erfarne miljøsagsbehandlere og ledere KL s Miljø jura uddan nelse For erfarne miljøsagsbehandlere og ledere

Læs mere

MasterClass intro til køb af virksomhed - proces og forløb

MasterClass intro til køb af virksomhed - proces og forløb MasterClass intro til køb af virksomhed - proces og forløb Kl. 13.00: Intro v. advokat Bo Vilsgaard Kl. 13.15: Overvejelser og proces v. advokat Bo Vilsgaard Kl. 14.00: Værdiansættelse og finansiering

Læs mere

Valget af den rigtige samarbejdspartner fast klient og interessekonflikter v/advokat Jørgen Boe, Partner, Kromann Reumert Danske Advokaters seminar -

Valget af den rigtige samarbejdspartner fast klient og interessekonflikter v/advokat Jørgen Boe, Partner, Kromann Reumert Danske Advokaters seminar - Valget af den rigtige samarbejdspartner fast klient og interessekonflikter v/advokat Jørgen Boe, Partner, Kromann Reumert Danske Advokaters seminar - 24. januar 2013 Samarbejdet mellem advokater og virksomhedsjurister

Læs mere

Viborg Varme A.m.b.a. Oplæg til samarbejde med Beierholm Fortroligt STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Viborg Varme A.m.b.a. Oplæg til samarbejde med Beierholm Fortroligt STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Oplæg til samarbejde med Beierholm Viborg Varme A.m.b.a. 23.08.19 Fortroligt STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk Ønsker til

Læs mere

Kurser i forhandling af komplekse IT-aftaler

Kurser i forhandling af komplekse IT-aftaler Kurser i forhandling af komplekse IT-aftaler Advokat Ane Falck Glavind og Henrik Zangenberg Grundkursus i forhandling af komplekse IT-aftaler Der er mange penge på spil, når kunder forhandler komplekse

Læs mere

TM Kystbeskyttelse, spildevand og vandløb

TM Kystbeskyttelse, spildevand og vandløb TM 13016 Kystbeskyttelse, spildevand og vandløb Miljøjuridisk grunduddannelse Modul VIII Formål: EnviNa og Bech-Bruun fortsætter i 2018 med at sætte fokus på jura i den kommunale natur-, miljø- og planforvaltning.

Læs mere

TM Tilsyn/håndhævelse og myndighedspassivitet

TM Tilsyn/håndhævelse og myndighedspassivitet TM 13018 Tilsyn/håndhævelse og myndighedspassivitet Miljøjuridisk grunduddannelse Modul X Formål: EnviNa og Bech-Bruun fortsætter i 2018 med at sætte fokus på jura i den kommunale natur-, miljø- og planforvaltning.

Læs mere

10 aktuelle ansættelsesretlige temaer

10 aktuelle ansættelsesretlige temaer Invitation til morgenmøde 10 aktuelle ansættelsesretlige temaer Under overskriften 10 aktuelle ansættelsesretlige temaer inviterer vi arbejdsgiversiden til morgenmøder med fokus på det arbejds- og ansættelsesretlige

Læs mere

KRISTIAN SKIPPER - PEDERSEN

KRISTIAN SKIPPER - PEDERSEN DVOKAT KØB OG SALG AF VIRKSOMHEDER ENERGIRET KOMMERCIELLE KONTRAKTER SELSKABSFORHOLD T : + 45 86 20 50 15 M : + 45 22 10 85 15 E : ksp@kspa.dk W : kspa.dk INGE LEHMANNS GADE 10, 6. SAL 8000 AARHUS C -

Læs mere

Krænkende handlinger på arbejdspladsen

Krænkende handlinger på arbejdspladsen Invitation til morgenmøde (begrænset antal deltagere) Krænkende handlinger på arbejdspladsen med fokus på det private arbejdsmarked Under overskriften krænkende handlinger på arbejdspladsen inviterer vi

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource? 6 Pris på outsourcing

Læs mere

Et godt ejerskifte starter i god tid.

Et godt ejerskifte starter i god tid. Et godt ejerskifte starter i god tid. Få inspiration til, hvor du allerede nu kan sætte ind, så du og din virksomhed får mest muligt ud af ejerskiftet. Brug dine rådgivere. Inspiration Værktøj Denne inspirationsfolder

Læs mere

OVERSIGT OVER EMNEOMRÅDER OG SPECIALISTER

OVERSIGT OVER EMNEOMRÅDER OG SPECIALISTER OVERSIGT OVER EMNEOMRÅDER OG SPECIALISTER 1) Udbudsret Når kommunerne foretager indkøb, skal de anvende de særlige procedureregler i udbudsdirektivet eller de danske udbudsregler i tilbudsloven. Der kan

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Skattechefer: Fokus på risikominimering 1. Bech-Bruun Intelligence Skattechefer: Fokus på risikominimering

Skattechefer: Fokus på risikominimering 1. Bech-Bruun Intelligence Skattechefer: Fokus på risikominimering Skattechefer: Fokus på risikominimering 1 Bech-Bruun Intelligence Skattechefer: Fokus på risikominimering Analyse Februar 2016 2 Skattechefer: Fokus på risikominimering Indhold Baggrund 3 Overordnede resultater

Læs mere

FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR 05.05.15

FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR 05.05.15 FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR 05.05.15 FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR BORGERGADE 111 1300 KØBENHAVN K TELEFON 7020 1271 WWW.BYGGERIETSSAMFUNDSANSVAR.DK 1 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Overvejer I at oursource hele eller dele af jeres økonomifunktion? Dette whitepaper er udarbejdet, så I har et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra.

Læs mere

Østdansk Landbrugsrådgivning

Østdansk Landbrugsrådgivning Landbrugsrådgivning Årsmøde Tirsdag d. 29/3 2011 Steen Bendixen - En del af Dansk Hvem er vi: Rigmor Liza Knud Aage Steen Rigmor Liza Knud Aage Steen Christensen Rosenberg Hansen Bendixen - En del af Dansk

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

en rejse, der kræver god rådgivning

en rejse, der kræver god rådgivning Ejerskifte en rejse, der kræver god rådgivning På de følgende sider bliver du guidet igennem: 1. Hvem skal overtage efter dig? 2. Hvad kan virksomheden tilbyde en køber? 3. Hvad er din virksomhed værd?

Læs mere

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey.

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey. A better beginning Revisortrainee i EY Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning ey.com/dk/karriere Vil du til tops? Din start på din karriere Gennem EY s revisortraineeprogram

Læs mere

GENERATIONSSKIFTE. Scenarie 4 - Familiehandel ved salg af minkfarm

GENERATIONSSKIFTE. Scenarie 4 - Familiehandel ved salg af minkfarm Scenarie 4 - Familiehandel ved salg af minkfarm Scenarie 4 - Familiehandel ved salg af minkfarm Ved en familiehandel kan man med fordel benytte skattereglerne om succession. Man har mulighed for succession,

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Tilbud om mediation som første stop

Tilbud om mediation som første stop TEMA: MEDIATION Tilbud om mediation som første stop Man kan undre sig over, at ikke flere virksomheder benytter sig af mediation. Voldgiftsinstituttets erfaringer med mediation i erhvervstvister er mere

Læs mere