Challenge? Boost motivation og business

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Challenge? Boost motivation og business"

Transkript

1 Challenge? Boost motivation og business 30 Day Buns, Guns and Abs Challenge. 25 Days of Fitness. 100 push-ups på 30 dage. Fra 50 til 250 squats på 30 dage. Eller hvad med 3000 squats 1000 push-ups 30-day challenge?! Internettet er fyldt med challenges, der udfordrer trænende til at presse sig selv max. Hvad er meningen? Eftersom man i forbindelse med træningsplanlægning for motionister typisk øger belastningen med maksimalt 5-10 procent fra uge til uge for at minimere risiko for overbelastning, kan en hurtig gang hovedregning give en ide om, at en del af disse challenges nok overbelaster kroppen mere end de gavner med mindre den aktive har særligt gode gener. hvad har challenges med fitness som forretning at gøre? En del. For fælles for alle disse challenges næsten uanset hvordan de er skruet sammen - er, at de for det meste øger motivationen og dermed vedholdenheden - hvis muskler og led vel at mærke kan holde til belastningerne. Inden for fysisk træning og fitness, hvor frafaldet (attrition, medlemstab) ofte er % eller mere i løbet af de første 3-6 måneder (uger), er det værd at finde eller udvikle metoder, der kan tiltrække nye kunder og især holde fast på de bestående kunder. Hvad er fitness problemet udfordringen? Først og fremmest handler fitness generelt om at 1) få en flottere figur, 2) komme i bedre form for at kunne præstere bedre i job eller fritid og/eller at 3) forbedre helbredet. Det vil sige, at mange træner ikke for aktivitetens egen skyld, men for noget andet. Eventuelt som box: En stor undersøgelse udført af Kasper Lund Kirkegaard og Idrættens Analyseinstitut viste hvilket overrasker mange idrætsforskere - at næsten ¾ af de fitnesskunder som har holdt ved træningen i flere år rent faktisk (begynder at) motiveres af fitness i sig selv. Samtidig dokumenterer anden forskning desværre, at gaderne er fyldte af frafaldne fitnessmedlemmer (Technogym), så der grund til at arbejde målrettet på at fastholde de, der er gået i gang med at træne. Det kræver langt færre ressourcer at servicere igangværende kunder end at rekruttere nye. Dernæst mangler der generelt udfordringer i almen fitness træning: En stor andel af den million danskere, der dyrker fitness, træner det samme og det samme igen uden en konkret målsætning. De fleste har en vag forestilling om at komme i bedre form ; de starter med et grundprogram og fortsætter med selvsamme grundprogram i måneder eller endda år. uden konkrete, målbare, specifikke mål og uden variation, sker der for det meste ikke helt så meget med formen, som man kunne ønske sig; især de synlige forbedringer af kropskompositionen tager længere tid om at manifestere end mange motionister drømmer om. Vejen til demotivation og dermed frafald banes ofte af kedsomhed og manglende resultater.

2 Hvad motiverer motionister? Forsøg inden for adfærdspsykologi viser, at vi mennesker vælger aktiviteter og fritidsinteresser inklusive motion ud fra især et af følgende motiver: At få viden at lære noget: Information, tips, uddannelse (foredrag, bøger, podcasts) At producere eller præstere noget: Produkter, målopfyldelse, resultater (medaljer m.m.) At sanse få fysiske oplevelser: Se, høre, føle, smage eller mærke noget (sved, skulderklap) At sanse (og at lære noget om kroppen) oplever man automatisk i fysisk træning, selvom der ikke er udbredt fokus på det. Til gengæld mangler produkt dimensionen; at man tydeligt ser resultaterne af sine anstrengelser. De er der, men lommelygten skal rettes mod dem. Her kan fitness ejerledere og trænere skele til gaming og esport industrien, hvor det i vid udstrækning handler om at præstere og nå mål; at bevæge sig op på et højere niveau og samle virtuelle skatte, point, præmier, prestige eller penge. Fitness Challenges Googler man fitness challenge dukker der resultater op: Fysiske udfordringer, især 30 dages udfordringer inden for enkeltstående discipliner som planker, armstrækninger (push-ups), squats, lunges, mavebøjninger (ab curls), hvor det handler om at komme fra 0, 20, 50 eller flere og op til ret høje antal som 100, 250 eller 500. Det drejer sig ikke om at opnå præmier og penge, men et højere niveau formmæssigt. De fleste challenges handler om en enkelt øvelse, som skal udføres flere og flere gange eller ved statiske øvelser holdes længere og længere. At skulle udføre et fast, forudbestemt antal, hver dag kan være en hjælp og virke motiverende for nogen, men i andre tilfælde demotiverende, såfremt det ikke lykkes at nå op på dagens forventede antal. Er målet at motivere sig selv eller andre, bør træningsansvarlige derfor overveje, hvad der er mest passende: Skal der være konkurrence og eventuel risiko for at fejle eller skal der satses på næsten sikre sejre som i udvalgte challenges? Valg af den rigtige strategi påvirker graden af motivation. For at holde styr på challenge tal og motivationen, kan trænende downloade gratis, farvestrålende plancher til næsten ethvert træningsformål. Og det gør mange yngre selv-trænende motionister i stor stil i modsætning til fitnesscenter træningskoordinatorer, som fornuftigt nok afviser de fleste challenges som træningsmæssigt uforsvarlige.. Hvis målet er motivation og man graver lidt, kan der være guld at finde imellem de utallige challenges og programforslag selvom de fleste helt åbenlyst kræver både modificering, nedskalering af antal gentagelser, regressioner og ekstra restitution, for at de bliver rigtigt anvendelige hvad angår motion og motivation. Fitness challenge modellen kan altså i tilpasset form anvendes af fitnesscentre og trænere, i bootcamps og personlig træning, med henblik på at øge motivationen ikke som alternativ til vanlig træning, men som supplement og variationsmetode.

3 Club La Santa Fitness Challenge Et af de første resorts, feriesteder, hvor idræt og motion, er i højsædet, er det danske Club La Santa, der ud over sportsaktiviteter siden starten har satset på fitness og holdtræning. I fitnesscenteret har mange danske, engelske og tyske motionsturister således stiftet bekendtskab med Club La Santa s særlige udfordring til gæsterne: På hjemmesiden og i fitnesscenteret reklameres der med Fitness Challenge: Kom og vis os og dig selv, hvad du kan! Alle er velkomne uanset niveau og erfaring og når du gennemfører modtager du et diplom. Både mænd og kvinder inddeles i kategorierne Grøn (begynder), Blå (øvet) og rød (avanceret). Udfordringen involverer en række øvelser med forskellige maskiner og udstyr. Distancer, gentagelser og vægt varierer for hvert niveau. Flere faktorer gør udfordringen attraktiv: At det står sort på hvidt, at alle er velkomne, at der er et bredt udvalg af udfordringer, der kan foregå på flere niveauer og at man modtager et diplom for at gennemføre. Alt sammen incitamenter som stort set ingenting koster at implementere, men som kan betyde forskellen på om en nysgerrig får lyst til at deltage eller ej. Exercise Green Club La Santa s Fitness Challenge Green Blue Blue Red Red Bike 1,5 k 1,5 k 1,5 k 1,5 k 1,5 k 1,5 k Rower (level 10) (level 10) (level 10) Hip flexor Push-ups (på knæ) (på knæ) (på knæ) Step-ups (60 rep) (60 rep) (80 rep) (80 rep) Sit-ups Shoulder press Run Bench press (20 rep) 400 m (5% incline) 30 kg 8 kg (20 rep) 400 m (5% incline) 12 kg 600 m (8 % incline) 35 kg 8 kg 600 m (8 % incline) 16 kg 800 m (10% incline) 40 kg 800 m (10% incline) 24 kg Club La Santa s Challenges foregår hver uge. Det vil sige, at udfordringen er åben hele ugen og når man har gennemført aktiviteterne velkendte, enkle fitness øvelser skrives resultaterne ind i et skema på opslagstavlen, så man kan sammenligne sig med andre, hvis man har lyst til det.

4 Alternativt kan man udføre udfordringen eller lignende challenges på egen hånd, notere resultater og i de følgende uger notere egen fremgang. På La Santa udbydes i øvrigt endnu en udfordring: En Concept2 romaskine dyst: Ro for at vinde eller bare for sjov. Her ror man imod en direkte udfordrer, mens man selv og eventuelt andre - kan følge dysten via en skærm foran romaskinerne. (Har man ikke tekniske faciliteter til det, kan man i stedet ro mod de bedste tider i verden. Der findes Concept2 ranglister for alle aldersklasser og disse kan slås op på en poster eller annonceres i forbindelse med periodiske ro-challenges). Tilsvarende aktiviteter, enten udfordringer med flere slags aktiviteter eller enkeltstående øvelser tilpasset målgruppen kan med fordel anvendes af fitnesscentre og personlige trænere med henblik på at gøre både styrke- og cardiotræning meget mere motiverende. Det kan foregå på daglig eller ugentlig basis eller som en særlig event en gang om måneden eller kvartalet. Særlige aktiviteter og arrangementer signalerer at man som træningsudbyder er fremme i skoene og er med til at give følelsen af, at det at være medlem eller kunde er noget særligt og det i sig selv uanset om man deltager eller ej er en motivationsfaktor. Svedtest for sjov Inden for Danmarks Idræts-Forbund og i folkeskolen bruger man Den lille svedtest, en lille serie øvelser sat sammen til en form for cirkeltræning, der samtidigt tester: koordination muskeludholdenhed muskelstyrke eksplosionsstyrke Testen foregår typisk i en gymnastiksal eller tilsvarende, hvilket giver følgende muligheder (redskaber som disse kan efterhånden også findes i fitnesscentre, CrossFit faciliteter og outdoor fitness områder): Tove, bom, ribber, bomstolper med decimeter mål (0,1 m). Til Den lille svedtest og andre fysiske tests behøver man normalt blot billige småredskaber som stopur, evt. en mekanisk tæller (lille tælleredskab), fløjte til start- og slutsignal, målebånd og sjippetov, så den form for events giver en meget høj ROI (Return On Investment). Træner man i miljøer, hvor de trænende er i særligt god form og konkurrencemindede, kan man i stedet anvende øvelser eller hele testbatteriet fra eksempelvis Militærets fysiske tests eller Politiets optagelsesprøve. Disse og andre tests findes på de respektive hjemmesider. Den Lille Svedtest (Almen formtest) Efter 15 min opvarmning gennemføres testens seks øvelser på cirka 10 minutter. Mellem hver øvelse holdes pause på ca. 1 minut. Efter endt test noterer man resultatet. Det samlede tidsforbrug i alt ca min.

5 Efter ca. 15 min. opvarmning gennemføres nedenstående øvelser i anførte rækkefølge: 1. Sjipning eller hop i 2 minutter man får 1 point per sving, sjippeslag. 2. Maksimum antal af armbøjninger (inverted pull-up) man får 10 point per pull-up! 3. 1 min. rygstrækninger 2 point per rygstrækning 4. Maksimum antal armstrækninger 5. 1 min. forsidebøjninger, sit up med fødder låst under ribbe. 6. Maksimum springhøjde 2 forsøg; sergeant test, man måler forskel mellem to punkter. Har man ikke faciliteter, Vertex eller væg til at tegne kridtstreger på, kan denne test evt. udelades. Testen gennemføres lettest med en træner eller makker, som tæller antal øvelser, som derefter testes, mens den første testperson hviler. Efter testen skriver man resultater på sit scorekort (som i golf eller mini-golf) og udregner sin form score. Bemærk det relativt høje antal point lidt som i computerspil mange point motiverer mere! Score: 900 Fortrinligt Meget tilfredsstillende Tilfredsstillende Mindre godt Under 450 Ringe [i fitnessregi skal den formulering måske ændres til plads til forbedring]. Formålet med fysisk testning er primært at fastslå aktuel status som fundament for træningsplanlægning, men fungerer samtidig som træning og afhængigt af test og testrammer motiverende aktivitet. Bemærk: Ved enhver form for test er det af afgørende betydning, at testøvelserne udføres rigtigt, præcist og på samme måde fra gang til gang for at man kan bruge og sammenligne resultaterne. PR for sjovs skyld Enkelte danske fitnesscentre har i løbet af årene haft succes med squat-, dødløft-, bænkpres-, pullup- og bar-dip-konkurrencer (challenges), men for et mere begrænset publikum, nemlig de, der i daglig træning sigter mod personlige rekorder, PR. Den type øvelser og konkurrencer kan med fordel udvides med andre træningsudfordringer som appellerer til endnu flere motionister af begge køn og i alle aldre. Det viser sig nemlig, at ikke bare børn og unge, men også voksne og senior motionister motiveres af udfordringer på et passende niveau og i virkeligheden også, selvom de måske ikke er sig det bevidst, muligvis en ny PR? Som altid handler salg, altså motivation, om branding og markedsføring og hvis en svedtest eller styrkeløftkonkurrence kan sælge billetter under navnet challenge, er det måske det der skal til?

Sammensæt dit eget styrketræningsprogram

Sammensæt dit eget styrketræningsprogram Sammensæt dit eget styrketræningsprogram Af Fitnews.dk - tirsdag 08. januar, 2013 http://www.fitnews.dk/artikler/sammensaet-dit-eget-styrketraeningsprogram/ Et af de spørgsmål, vi oftest får stillet her

Læs mere

FitnessDK STRONGER (Uger 51-05)

FitnessDK STRONGER (Uger 51-05) UGE 1 (kalenderuge 51) SÆTS X REPETITIONER 4 x 6 4 x 6 4 x 6 PROCENTSATS PR. LØFT 65% 65% 65% OPVARMNINS-REPS i % 8 x 35% 6 x 45% 4 x 55% 8 x 35% 6 x 45% 4 x 55% 8 x 35% 6 x 45% 4 x 55% Assistancetræning

Læs mere

Torsdag. Bryst & triceps. Bænkpres 5 sæt x 5 gentagelser. Olympisk squat 5 sæt x 5 gentagelser Incline dumbbell press 4 sæt x 8 gentagelser

Torsdag. Bryst & triceps. Bænkpres 5 sæt x 5 gentagelser. Olympisk squat 5 sæt x 5 gentagelser Incline dumbbell press 4 sæt x 8 gentagelser Introduktion Dette program er et 5 dages program, som er bygget op omkring en kombineret 2-split/3-split struktur. Det har en markant højere ugentlig workload, sammenlignet med 3-dages og 4-dages versionerne

Læs mere

Varierer du din træning?

Varierer du din træning? Varierer du din træning? Af Fitnews.dk - onsdag 19. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/varierer-du-din-traening/ Når du ved, at du træner de muskler, du ønsker, og samtidig kan få en øget effekt

Læs mere

Minimum 3 gange ugentlig skal triggerpoint bruges efterfulgt af udstræk.

Minimum 3 gange ugentlig skal triggerpoint bruges efterfulgt af udstræk. Vintertræning VFF NAVN Jeppe Curth Minimum 3 gange ugentlig skal triggerpoint bruges efterfulgt af udstræk. Mandag: Løbeprogam 1A 0900-1000+ triggerpoint. Styrketræning program 1 klokken 1700-1800 Tirsdag:

Læs mere

Planken Knæbøjninger

Planken Knæbøjninger Du behøver faktisk hverken fitnesscenter eller redskaber for at træne. Ikke engang styrketræning kræver et fitnesskort. Ved kun at bruge kroppen og din egen kropsvægt kan du udføre en lang række øvelser,

Læs mere

UGE 4, TRÆNING 1 OPVARMNING. Har du spørgsmål? Send mig en mail på micha@initiumfitness.com

UGE 4, TRÆNING 1 OPVARMNING. Har du spørgsmål? Send mig en mail på micha@initiumfitness.com UGE 4, TRÆNING 1 OPVARMNING 10 minutter. Middel puls. Løb, cykling, sjippetov, cross trainer, stepper, etc. DB SUMO SQUAT Prøv med 8-15 kg Stå med benene meget spredte. Lad tæerne pege let ud til siderne.

Læs mere

MUSCLE BUILDING. Bootcamp

MUSCLE BUILDING. Bootcamp MUSCLE BUILING Bootcamp Nu starter det! 12 uger med masser af hård tung træning hvor du forhåbentlig vil se en stor udvikling med både din træning og din krop. Vi ved det bliver hårdt og kræver rygrad,

Læs mere

Medlems- og effektanalyse pixiudgave. Bevæg dig for livet - Fitness

Medlems- og effektanalyse pixiudgave. Bevæg dig for livet - Fitness Medlems- og effektanalyse 2018 - pixiudgave Bevæg dig for livet - Fitness Indledning Bevæg dig for livet Fitness har udarbejdet en analyse på baggrund af medlemstal 2018 registreret i Centralt ForeningsRegister

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 2-dages fullbody-program, som er bygget op omkring en A og B struktur. Det betyder, at man laver forskellige øvelser

Læs mere

MANDAG TIRSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG. Bryst, skulder & triceps Ben, ryg & biceps Bryst & triceps Ryg & biceps Ben & skulder

MANDAG TIRSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG. Bryst, skulder & triceps Ben, ryg & biceps Bryst & triceps Ryg & biceps Ben & skulder TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 5 dages program, som er bygget op omkring en kombineret 2-split/3-split struktur. Det har en markant

Læs mere

Tid Træningspas 1 Træningspas 2 Træningspas 3 10 min.

Tid Træningspas 1 Træningspas 2 Træningspas 3 10 min. Hurtighedstest Inden du starter Du bør med fordel teste din fysiologiske kapacitet inden du påbegynder et træningsforløb. På den måde kan du se, hvordan du klarer dig i forhold til de gældende optagelseskrav.

Læs mere

FitnessDK STRONGER uger (2017)

FitnessDK STRONGER uger (2017) UGE 1 (kalenderuge 6) PRIMÆR LØFT BÆNK (tempo 4042) BACK SQUAT (tempo 4042) DØDLØFT (tempo 4042) SÆTS X REPETITIONER 4 x 5 (5,5,5,5) 4 x 5 (5,5,5,5) 4 x 5 (5,5,5,5) PROCENTSATS PR. LØFT 65% 65% 65% X X

Læs mere

FitnessDK STRONGER (Uger 41-47)

FitnessDK STRONGER (Uger 41-47) UGE 1 (kalenderuge 41) SÆTS X REPETITIONER PROCENTSATS PR. LØFT 70 % 70 % 70 % OPVARMNINS-REPS i % 8 x 35% 8 x 55% 8 x 65% 8 x 35% 8 x 55% 8 x 65% 8 x 35% 8 x 55% 8 x 65% Assistancetræning (Supersæt) Alternating

Læs mere

Styrketræning Talentcenter Vest

Styrketræning Talentcenter Vest Styrketræning Talentcenter Vest Opvarmning på niveauer Natascha Winther Olsen Indholdsfortegnelse Indledning Hvad er et talent? Aldersrelateret træning Præpuberteten (Piger - 11 år, drenge - 12 år) Puberteten

Læs mere

www.leading.mono.net

www.leading.mono.net Circuit Training en suveræn træningsform København marts 2007 Af Jørgen Panduro, Idrætslærer Indledning Circuit Training eller cirkeltræning har længe været et overset træningsregime, både når det gælder

Læs mere

FitnessDK STRONGER 2.0

FitnessDK STRONGER 2.0 UGE 1 (kalenderuge 44) SÆTS X REPETITIONER 4 x 8 (8, 8, 8, 8) 4 x 8 (8, 8, 8, 8) 4 x 8 (8, 8, 8, 8) PROCENTSATS PR. LØFT 60, 65, 70, 75% 60, 65, 70, 75% 60, 65, 70, 75% X X X ØVELSE 1, SÆT X REPETITIONER

Læs mere

Programmet egner sig godt til begyndere. Det er også et egnet program, hvis man har mere erfaring, men kun har tid til at træne 3 dage om ugen.

Programmet egner sig godt til begyndere. Det er også et egnet program, hvis man har mere erfaring, men kun har tid til at træne 3 dage om ugen. TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 3-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 3-dages fullbody-program, som er bygget op omkring en A, B og C struktur. Det betyder, at man laver forskellige

Læs mere

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER Husk hviledage! Alle tre træningsprogrammer udfordrer din styrke og kondition. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde en hviledag efter hvert træningspas. 28 I FORM 4/2016 3 seje programmer til

Læs mere

fitness dk STRONGER 4 x 8 Paused goblet squats (4 sek) 4 x 12 Barbell Reverse Lunges (Alternating)

fitness dk STRONGER 4 x 8 Paused goblet squats (4 sek) 4 x 12 Barbell Reverse Lunges (Alternating) UGE 1 (kalenderuge 37) SÆTS X REPETITIONER 5 x 5 (5, 5, 5, 5, 5) 5 x 5 (5, 5, 5, 5, 5) 5 x 5 (5, 5, 5, 5, 5) PROCENTSATS PR. LØFT Ca. 60% Ca. 60% Ca. 60% ØVELSE 1, SÆT X REPETITIONER Chin-ups (med elastik,

Læs mere

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Max løft Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Hvad vil det sige, at øge styrken? Det er ikke altid helt klart, men det drejer sig grundlæggende om at kunne løfte

Læs mere

Program for styrketræning

Program for styrketræning Program for styrketræning Her er dit personlige styrketræningsprogram til Go Gentofte Kort fortalt skal du styrketræne ca. 2 gange om ugen de første 6 uger og 2½ gang pr. uge de næste 8 uger. Hver træning

Læs mere

Guide til appen. v. 1.5 #EVERYTHINGCOUNTS

Guide til appen. v. 1.5 #EVERYTHINGCOUNTS Guide til appen v. 1.5 #EVERYTHINGCOUNTS ALT TÆLLER - OG VI TÆLLER FOR DIG Med vores app har vi fokus på, at det ikke kun er den tid du bruger på at træne i vores centre, der betyder noget for en aktiv

Læs mere

Basis træning på en sjov og anderledes måde Fitness - Cross - Grundtræning. Gribskov Elite og Talentudviklings morgentræning

Basis træning på en sjov og anderledes måde Fitness - Cross - Grundtræning. Gribskov Elite og Talentudviklings morgentræning Basis træning på en sjov og anderledes måde Fitness - Cross - Grundtræning Gribskov Elite og Talentudviklings morgentræning Onsdag morgen fra kl. 6:45 til kl. 8:00 & fredag morgen fra kl.8.15 til 9.45

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 5-dages 5-split program. Programmet egner sig bedst til folk med flere års erfaring inden for styrketræning

Læs mere

FREMTIDENS ATLETIKMILJØER

FREMTIDENS ATLETIKMILJØER #vejen20 Trygve Laub Asserhøj, analytiker på Idrættens Analyseinstitut FREMTIDENS ATLETIKMILJØER Fastholdelse som nøglen til vækst Idan-undersøgelse for Dansk Atletik Forbund med støtte fra Nordea-fonden

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 4-dages 2-split program, som er bygget op omkring den klassiske push/pull struktur. Det betyder, at man

Læs mere

POLITI VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE

POLITI VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE POLITI VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE Side 2 I Politi Et ophold på Vejle Idrætshøjskoles politilinje kan hjælpe dig med at få drømmen om politiskolen til at gå i opfyldelse. En fremtid ved politiet? Vejle Idrætshøjskoles

Læs mere

- MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM

- MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM INTRODUKTION Dette 5-dages begynderprogram er baseret på noget der ligner Layne Nortons PHAT-program, men er stadigvæk holdt

Læs mere

Anne Mai om politilinjen:

Anne Mai om politilinjen: Anne Mai om politilinjen: Jeg har været rigtigt glad for mine tre perioder på politilinjen. Jeg har hele tiden gået målrettet efter at blive optaget på politiskolen og har fået de bedst tænkelige forudsætninger

Læs mere

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Kom i form med Krisztina Maria INDHOLD I

Læs mere

Pres dig selv. Guide. til bedre resultater. sider. Marts Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 8 ugers træningsprogram

Pres dig selv. Guide. til bedre resultater. sider. Marts Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 8 ugers træningsprogram Foto: Scanpix Guide Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Pres dig selv til bedre resultater Krisztina Maria giver et 8 ugers træningsprogram Og 14 gode råd til at: Variere din

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Onsdag den 11. april. Dansk Fitness & Helse Organisation

Onsdag den 11. april. Dansk Fitness & Helse Organisation Onsdag den 11. april Fremgang i fitnessbranchen Fremgang i fitnessbranchen Fremgang i fitnessbranchen Fuldtidsbeskæftigede lønmodtagere er steget med 60% i fitnessbranchen Kilde: Danmarks Statistik særudtræk

Læs mere

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf). PRO-PAKKE 2 Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).) kr. 449,- (værdi kr. 711,-) 1. Pulsprogram #2 (1.-2 trimester,

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Nedenfor kan du læse en samlet beskrivelse af de forskellige øvelser og lege, som er blevet tilrettet, så de er nemme at gennemføre.

Nedenfor kan du læse en samlet beskrivelse af de forskellige øvelser og lege, som er blevet tilrettet, så de er nemme at gennemføre. Sej, Sund & Synlig Du kan selv lave din egen Sej, Sund & Synlig -event på din skole, i din idrætsforening eller derhjemme til børnefødselsdagen. Målgruppen er primært yngre børn i folkeskolealderen. Nedenfor

Læs mere

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE.

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM GODT I GANG MED AT LØBE Formålet med denne guide er at hjælpe dig til at løbe med fornøjelse, forbedre din form og undgå

Læs mere

Motorikken Børnehaveklasse

Motorikken Børnehaveklasse Motorikken Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Indledning Vi vil med dette materiale være med til at opfordre og motivere alle lærere til at tage mere fat i den grundlæggende træning, og dermed på sigt udvikle

Læs mere

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE 1 2-SPLIT AF MADS TÖMÖRKÈNYI 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 4 FORORD 5 INFO & INDHOLD 6 HVORFOR 2-SPLIT? 8 TRÆNINGSFORDELING 9 v KONDITIONSTRÆNING 9 v OPVARMNING 10 TRÆNINGSPROGRAMMET 12 ARMTRÆNING 13 BONUS: MAVETRÆNING

Læs mere

Træningsprogram til WaterRower romaskine

Træningsprogram til WaterRower romaskine 6 ugers begynder program Træningsprogram til WaterRower romaskine Dette er et generelt aerobic træningsprogram til dig som har en WaterRower romaskine og som lige er begyndt at ro. Tips! Ro minimum 5 minutter

Læs mere

Motorikken 2. Klasse

Motorikken 2. Klasse Motorikken Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Indledning Vi vil med dette materiale være med til at opfordre og motivere alle lærere til at tage mere fat i den grundlæggende træning, og dermed på sigt udvikle

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Guide til appen EVERYTHINGCOUNTS. v. 2.0

Guide til appen EVERYTHINGCOUNTS. v. 2.0 Guide til appen EVERYTHINGCOUNTS v. 2.0 ALT TÆLLER - OG VI TÆLLER FOR DIG Med vores app har vi fokus på, at det ikke kun er den tid du bruger på at træne i vores centre, der betyder noget for en aktiv

Læs mere

Træningsprogram 14: muskelprogram

Træningsprogram 14: muskelprogram Træningsprogram 14: Navn: 12. ugers muskelprogram Uge :1 Dag:1 Squat 75% 2x4; 77½% 2x3; 82½% 4x1 Leg curl 3x10 14 bench press 65% 4x6 med stop på brystet incline press 50 % 4x6 med hovedet 45 grader opad

Læs mere

Whole Body Challenge

Whole Body Challenge Præsenterer WBC-Tember WBC Temper er vores store event for 2014. Vi inviterer alle til at være med til at dyrke Whole Body Challenge cirkeltræning i hele 30 dage i september. De 30 dages cirkeltræning

Læs mere

Intro til CrossGymLøb

Intro til CrossGymLøb Intro til CrossGymLøb CrossGym er funktionel træning der bl.a. er bygget på olympiske vægtløft, redskabsgymnastik, styrketræning, frie kropsøvelser øvelser og kredsløbstræning. Træningsformen er bl.a.

Læs mere

Træningskultur. At skabe en kultur og gøre den interessant!

Træningskultur. At skabe en kultur og gøre den interessant! Træningskultur At skabe en kultur og gøre den interessant! Øh træningskultur, hvad er det lige det er? Mentaliteter Forandring Faciliteter Træning Hverdagens gang MENTALITET Gammel mentalitet Skydning

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er Bootylicious på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede,

Læs mere

Motorikken 1. Klasse

Motorikken 1. Klasse Motorikken Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Indledning Vi vil med dette materiale være med til at opfordre og motivere alle lærere til at tage mere fat i den grundlæggende træning, og dermed på sigt udvikle

Læs mere

STYRKEØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

STYRKEØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS STYRKEØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD FLEKSIBEL MOTIONSFODBOLD SUNDT, SJOVT OG SOCIALT FORORD TIL STYRKEØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER

Læs mere

CrossFit-guide: Den enkle og effektive vej til drømmekroppen

CrossFit-guide: Den enkle og effektive vej til drømmekroppen CrossFit-guide: Den enkle og effektive vej til drømmekroppen No excuses just training! Har du investeret i et godt sjippetov og en kettlebell, så har du her ti worksouts, der gør dig til en helstøbt atlet

Læs mere

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tag et hvil - og 8 sider BLIV STÆRK Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træningsprogram: Hele kroppen på 35 min. Restitution INDHOLD

Læs mere

CORETRÆNINGS PROGRAM LSK-TRI EFTERÅRET 2013

CORETRÆNINGS PROGRAM LSK-TRI EFTERÅRET 2013 CORETRÆNINGS PROGRAM LSK-TRI EFTERÅRET 2013 Øvelserne bør gentages 4 gange ugentligt. Øvelse Planken Diagonal løft Mavebøjninger (korte) Mavebøjninger (høje) Squats Squats på 1 ben Sideplanken Rygstræk

Læs mere

Sct. Knuds Skole. Fredag den 10.10.08. Er kondi en sodavand...?

Sct. Knuds Skole. Fredag den 10.10.08. Er kondi en sodavand...? Sct. Knuds Skole Fredag den 10.10.08 Er kondi en sodavand...? KONDITION STYRKE SMIDIGHED Program for Skolernes Motionsdag Program: 08.15 09.30 Lektioner jf. skema 09.30 09.45 Morgensang/Andagt v/ Thomas

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Wake up. Plejer er død NU handler det om: Innovation og Differentiering

Wake up. Plejer er død NU handler det om: Innovation og Differentiering Wake up Plejer er død NU handler det om: Innovation og Differentiering Det vil forbrugerne efterspørge: Tilbud, der er målrettet imod dem og deres ønsker Træning skal være tilgængeligt, underholdende og

Læs mere

Motorikken 5.-6. Klasse

Motorikken 5.-6. Klasse Motorikken Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Indledning Vi vil med dette materiale være med til at opfordre og motivere alle lærere til at tage mere fat i den grundlæggende træning, og dermed på sigt udvikle

Læs mere

Bootylicious. Foto:JanTeler

Bootylicious. Foto:JanTeler på3måneder Foto:JanTeler på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte programmer,

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

intelligent Guide Træn hårdt og Guide: Træn dig fit for fight Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

intelligent Guide Træn hårdt og Guide: Træn dig fit for fight Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Træn hårdt og intelligent Guide: Træn dig fit for fight Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træn hårdt og intelligent INDHOLD

Læs mere

6. TEST betyder; ro 2000 meter så hurtigt som muligt, for at måle dine forbedringer.

6. TEST betyder; ro 2000 meter så hurtigt som muligt, for at måle dine forbedringer. Brug Pace Guiden for at få det bedste ud af træningsprogrammer i de forskellige træningsområder. Find din aktuelle 2000 meter tid i venstre kolonne, se på tværs for at finde din Pace i hvert område. Når

Læs mere

Sådan mikrotræner du på 5 minutter

Sådan mikrotræner du på 5 minutter Sådan mikrotræner du på 5 minutter I denne guide får du to træningsprogrammer med øvelser, du kan have med dig over alt. Print og tag med. Af Line Felholt, 15. december 2012 03 Soldater-træning på 5 minutter

Læs mere

Konditionstestning af 8. klasserne i Rudersdal Kommune. - Pernille Corell Salomon

Konditionstestning af 8. klasserne i Rudersdal Kommune. - Pernille Corell Salomon Konditionstestning af 8. klasserne i Rudersdal Kommune - Pernille Corell Salomon Formål Sætte fokus på unges motionsvaner omkring 15-års alderen. Øge elevernes bevidsthed om deres kondition og få kendskab

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

Medlemskabstyper for fremtiden

Medlemskabstyper for fremtiden Medlemskabstyper for fremtiden Med denne publikation ønsker Dansk Golf Union (DGU) at rådgive de danske golfklubber om, hvordan de for fremtiden skal sammensætte deres medlemskabstyper, og hvorfor de skal

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Motion. for polioramte

Motion. for polioramte Motion for polioramte 2 Motion for polioramte Motion for polioramte Som polioramt kan man opleve, at kræfterne svinder, når man bliver ældre, og det er vigtigt at overveje, om den nedsatte styrke skyldes,

Læs mere

C) Side Planke 6 x 20 sek. arb. /20 sek. hvil (3/3)

C) Side Planke 6 x 20 sek. arb. /20 sek. hvil (3/3) WOD SCHEDULE SEPTEMBER 2016 Dato Dag WOD Kommentar 01-Sep Thursday A) Teknik HSPU, 10 min. øvelse 3 x ME B) Tabata 20 sek arbejde/10 sek pause x 8 Box Jump Overs D.U. V-Sits 1 min. pause mellem hver øvelse.

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Motorikken Niveau 4. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund

Motorikken Niveau 4. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Motorikken Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Indledning Vi vil med dette materiale være med til at opfordre og motivere alle lærere til at tage mere fat i den grundlæggende træning, og dermed på sigt udvikle

Læs mere

Kan moderne fitnesscentre noget - som traditionelle foreninger ikke kan?

Kan moderne fitnesscentre noget - som traditionelle foreninger ikke kan? Oplæg på Foreningen på forkant, 2. juni, 2012. Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf. 3266 1030 l www.idan.dk Ja. De låner alle de gode ideer - hele tiden! Foreningslogik

Læs mere

Kommunale faciliteter i fremtiden. Jens Høyer-Kruse IOB SDU 2015

Kommunale faciliteter i fremtiden. Jens Høyer-Kruse IOB SDU 2015 Kommunale faciliteter i fremtiden Jens Høyer-Kruse IOB SDU 2015 Hvordan udvikler vi de kommunale faciliteter, så de stadig passer til behovene om 5-10-15 år? I dag Idrætsfaciliteter har stor betydning

Læs mere

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne?

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Grundlæggende 2 slags træning Vedholdenhed eller lav / medium intensivt træning Forbrænder procentuelt

Læs mere

Testning tal der tæller Mål og motiverende målinger

Testning tal der tæller Mål og motiverende målinger Testning tal der tæller Mål og motiverende målinger I uge 1 er motivationsniveauet til træning og sund livsstil skyhøjt. I uge 6 er entusiasmen på retur og troen på forandring og resultater dalet dybt.

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

CrossFit-guide: Enkle og effektive workouts - store resultater

CrossFit-guide: Enkle og effektive workouts - store resultater CrossFit-guide: Enkle og effektive workouts - store resultater No excuses just training! Har du investeret i et godt sjippetov og en kettlebell, så har du her ti worksouts, der gør dig til en helstøbt

Læs mere

Træning på Concept 2 Indoor Rower

Træning på Concept 2 Indoor Rower Modest Sport Fredensborgvej 17-3080 Tikøb tlf. 4975 9660 & fax. 4975 9760 E-mail: reiner@modest-sport.dk www.modest-sport.dk Træning på Concept 2 Indoor Rower Nærværende hæfte er tiltænkt som en inspirationskilde

Læs mere

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Skift ferieformen ud med topformen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Skift ferieformen ud med topformen INDHOLD:

Læs mere

Kom i form med CrossFit - 10 ugers program

Kom i form med CrossFit - 10 ugers program Kom i form med CrossFit - 10 ugers program CrossFit bygger på varierede funktionelle øvelser, som sammensættes til workouts. Fælles for alle CrossFit workouts er, at de skal udføres med høj intensitet

Læs mere

April Indholdsfortegnelse. Idrætsmærkets adresser, telefontider mv. Administrative bestemmelser. Gruppe I idræt Atletik

April Indholdsfortegnelse. Idrætsmærkets adresser, telefontider mv. Administrative bestemmelser. Gruppe I idræt Atletik April 2013 Indholdsfortegnelse Idrætsmærkets adresser, telefontider mv. Administrative bestemmelser Gruppe I idræt Atletik Gruppe II form Friluftsidrætsmærkets formprøve Gruppe III udholdenhed Udholdenhedsprøve

Læs mere

AUDI CHALLENGE 1900 HALVMARATHON

AUDI CHALLENGE 1900 HALVMARATHON Uddybe løbeprogrammets formål og træningsprincipper Løbeprogrammet er bygget op på den måde, at du kun skal træne de dage, som du har tid og lyst til. Det er ikke meningen, at du skal træne alle dage,

Læs mere

Tættere på medlemmernes behov

Tættere på medlemmernes behov Tættere på medlemmernes behov Fokus på udvikling af bedre tilbud til foreningsmedlemmer med tennisforbundets medlemsanalyse som case. Vejen den 25. maj 2011. Den organiserede (voksen)idræt er under pres

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

Guide: Få flad mave på 0,5

Guide: Få flad mave på 0,5 Guide: Få flad mave på 0,5 Er maven lidt for bulet for din smag, så er der masser at gøre ved det og det kan sagtens gøres hurtigt, lover eksperterne. Af Julie Bach, 9. oktober 2012 03 Få den flade mave

Læs mere

Træning til klatring i klubben.

Træning til klatring i klubben. Træning til klatring i klubben. En måde at opnå nye resultater i din klatring. Af Thomas Palmkvist Jørgensen. 1. udgave 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE. Junior program / for dig der gerne vil i gang med at klatre

Læs mere

OFF SEASON Styrketræning med fokus på kropstamme. Programmet skal gennemføres mindst 3 4 gange om ugen.

OFF SEASON Styrketræning med fokus på kropstamme. Programmet skal gennemføres mindst 3 4 gange om ugen. OFF SEASON 2012 På de følgende sider følger de træningsprogrammer, som alle spillere skal arbejde med i løbet af sommerperioden (fra start juni til slut august). Styrketræning med fokus på kropstamme Programmet

Læs mere

Fysiske test til landsholdet implementeres først efterår 2019!

Fysiske test til landsholdet implementeres først efterår 2019! Fysiske test til landsholdet implementeres først efterår 2019! Oversigt 1. 2400m løb 2. 400m løb 3. Bænk pres 5 RM 4. Squat, bredstående 5 RM 5. Lodret træk 5 RM 6. Baglår, liggende 5 RM 7. Smidighed,

Læs mere

Valgfrit tema. Kommunikation/IT 13-04- 2 0 1 2. Jannik Nordahl-Pedersen. HTX - Roskilde. Klasse 3.5

Valgfrit tema. Kommunikation/IT 13-04- 2 0 1 2. Jannik Nordahl-Pedersen. HTX - Roskilde. Klasse 3.5 rt Valgfrit tema Kommunikation/IT Jannik Nordahl-Pedersen HTX - Roskilde Klasse 3.5 13-04- 2 0 1 2 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Problemformulering... 3 Valg af løsning...

Læs mere

Crossfitt-guide: Store resultater - få redskaber

Crossfitt-guide: Store resultater - få redskaber Crossfitt-guide: Store resultater - få redskaber No excuses just training! Har du investeret i et godt sjippetov og en kettlebell, så har du her ti worksouts, der gør dig til en helstøbt atlet. Af Julie

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Videnskabens anbefalinger til styrketræning

Videnskabens anbefalinger til styrketræning Videnskabens anbefalinger til styrketræning Af Fitnews.dk - tirsdag 26. november, 2013 http://www.fitnews.dk/artikler/videnskabens-anbefalinger-til-styrketraening/ I løbet af de sidste 20 år er antallet

Læs mere

NYT NYT NYT. Sundhedsprofil

NYT NYT NYT. Sundhedsprofil NYT NYT NYT Kom og få lavet en Sundhedsprofil - en udvidet bodyage Tilmelding på kontoret eller ring på tlf. 86 34 38 88 Testning foregår på hold med max. 20 personer pr. gang; det varer ca. tre timer.

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Sundhedsboost til jeres Rigtige mænd

Sundhedsboost til jeres Rigtige mænd Sundhedsboost til jeres Rigtige mænd Kære kommune, Rigtige Mænd Sjakket er en mulighed for jer som kommune til at motivere jeres kommunes Rigtige Mænd til at komme i gang med en sundere livsstil, ligesom

Læs mere

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE 1 FULLBODY AF MADS TÖMÖRKÈNYI 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 4 FORORD 5 INFO & INDHOLD 6 HVORFOR FULLBODYTRÆNIING? 8 TRÆNINGSFORDELING 9 v KONDITIONSTRÆNING 9 v OPVARMNING 10 TRÆNINGSPROGRAMMET 12 ARMTRÆNING 13

Læs mere