Velkommen til ophørende generalforsamling i Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation. 29. Maj 2017 kl. 19:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til ophørende generalforsamling i Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation. 29. Maj 2017 kl. 19:00"

Transkript

1 Velkommen til ophørende generalforsamling i Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation 29. Maj 2017 kl. 19:00

2 Aftenens program Ophørende generalforsamling med henblik på at beslutte foreningens opløsning v/eskild Kyhn Ekstraordinær generalforsamling med henblik på endelig vedtagelse af foreningens opløsning Stofas Brugerråd for Jyllinge orienterer om sit arbejde indtil nu og fremadrettet v/carit Pedersen Stofa orienterer om kundernes muligheder i Jyllinge v/carsten Haun Larsen og Torben Wydojnik - Prospekt med Stofas produktmuligheder i Jyllinge er omdelt som bilag til indkaldelsen Konkurrence Stofa afvikler i forlængelse af dette indlæg en konkurrence, hvor 3 tilstedeværende medlemmer af Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation får muligheden for at vinde ét gratis abonnement på Tv-pakke 3 for perioden Præmien har en værdi af kr for hver af de heldige vindere. Det forudsættes, at vinderen er medlem af foreningen ved at have betalt for et Stofa-abonnement på konkurrencetidspunktet og er tilsluttet kabelanlægget med en funktionsdygtig stikledning, der kan anvendes i gevinstperioden. Gevinsten kan ikke konverteres til andre produkter eller kontant udbetaling.

3 Et lille tilbageblik 1971 Grundejerforeningen Det ny Jyllinge etablerede antenneanlægget Som del af byggemodningen med veje, fortove, stier, belysning 1997 Jyllinge Kabel-TV Forening blev etableret Bl.a. for at kunne udbygge, sammenlægge med andre, evt. sælge 2005 & 2008 Opgradering Internet og Digitalt TV 2014 Kabelanlægget blev solgt til Stofa, vores leverandør siden 2010 Rettidig omhu i en tid, der kræver kapital og spidskompetence Tid til at sige tak til Medlemmerne for stor opbakning Bestyrelsesmedlemmer for tusindvis af timers frivilligt arbejde og til deres ægtefæller for at have taget telefonen og undvære Eskild Kyhn for at have været med hele vejen

4 Dagsorden Jf. indkaldelse dateret 9. maj Valg af dirigent 2. Beretning om likvidationsforløbet og forslag til økonomisk afslutning for foreningen (Bilag 1) 3. Aflæggelse af regnskab for 2016 og Afsluttende Likvidationsregnskab for perioden 1. januar 2. maj 2017 a. Bilag 1: Uddrag af Årsrapport 2016 for Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation udfærdiget af Greve Strands Revision ved Registreret Revisor FRR Frank Eliasson den 20. marts Se hele Årsrapport 2017 på jyllingekabeltv.dk. b. Bilag 2: Uddrag af Afsluttende likvidationsregnskab udfærdiget af Greve Strands Revision ved Registreret Revisor FRR Frank Eliasson den 8. maj Se hele Likvidationsregnskabet på jyllingekabeltv.dk. 4. Indsendte forslag a. Likvidator foreslår med udgangspunkt i redegørelsen under dagsordenens punkt 2 og 3 og jf. foreningens vedtægters 27 at foreningen endeligt opløses, når alle udgifter er betalt og SKATs godkendelse vedr. foreningens selvangivelse og momsafslutning foreligger. 5. Eventuelt

5 Punkt 1 Valg af dirigent Brugerrådet foreslår foreningens mangeårige rådgiver og administrator og senest også foreningens likvidator Eskild Kyhn

6 Dagsorden Jf. indkaldelse dateret 9. maj 2017 Bekendtgjort på maj 2017 Udsendt pr. mail 11. maj 2017 og omdelt 12. maj 2017

7 Punkt 2 Beretning om likvidationsforløbet og forslag til økonomisk afslutning for foreningen jf. Bilag 1 Ved generalforsamlinger 10. april og 8. maj 2014 blev det besluttet at overdrage forenings fysiske kabel-tv-anlæg til Stofa pr. 1. juli 2014 og nedlægge foreningen, når foreningens formue var brugt forventet leasingperiode på ca. 2½ år. Ved generalforsamlingerne 13. april 2016 blev det besluttet at foreningen skulle træde i frivillig solvent likvidation med Eskild Kyhn som likvidator støttet af foreningens formand/kasserer og formand for Brugerrådet Carit Pedersen. Når formuen er brugt (det forventedes at ske omkring årsskiftet 2016/2017), skulle indkaldes til ophørende generalforsamling med henblik på at opløse forening. På den baggrund afholdes dagens generalforsamling (er)

8 Punkt 2 Beretning om likvidationsforløbet og forslag til økonomisk afslutning for foreningen jf. Bilag 1 I leasingperioden fra 1. juli 2014 har foreningen betalt en leasingafgift til Stofa for leje af anlægget svarende til prisen på TV-pakke 1 for de på ethvert tidspunkt i leasingperioden værende medlemmer på de 472 aktive adresser, som vi overdrog til Stofa. (pt. 412 aktive af 550 mulige tilslutningsadresser) Leasingafgiften er modregnet i Stofas opkrævning for TV-pakker hos det enkelte medlem dvs. fradraget i kvartalsopkrævningerne Lejebetalingen og dermed også fradraget udgjorde i kr./mdr. i kr./mdr. i kr./mdr. I kr./mdr. for to måneder = april/maj

9 Punkt 2 Beretning om likvidationsforløbet og forslag til økonomisk afslutning for foreningen jf. Bilag 1 Betalingen til Stofa er gået helt som planlagt, men 23. september 2016 modtog vi et brev fra SKAT, der anfægtede foreningens momsindbetretning for 2015 og 2016, men ikke Iflg. SKAT skulle vi betale moms dobbelt først til Stofa uden momsfradrag og dernæst til SKAT. Efter lange forhandlinger, hvor vi og Stofa blev bistået af Deloitte, fik vi aftalt en model med SKAT, der betød, at vi kunne nøjes med én gang moms. Vi kunne herefter afslutte nedlukning af foreningen, som oprindeligt planlagt. Med nævnte aftale i hus og en medlemsafgang hen over årene kunne vi efter at have fået udarbejdet Årsrapport 2016 konstatere, at vi havde penge nok til at betale Stofa leje i 2 måneder i 2017 og vi betalte da for april og maj 2017.

10 Punkt 2 Beretning om likvidationsforløbet og forslag til økonomisk afslutning for foreningen jf. Bilag 1 Likvidationsperioden er så også blevet påvirket af et par andre overraskelser: Nordea ønskede ikke at Stofa overtog den deponeringskonto, vi har haft hos dem til fordel for Jyllinge Vandværk siden marts Vi havde opsparet kr , der skulle sikre, at masten kunne fjernes af Vandværket, hvis foreningen ikke kunne løfte opgaven på et tidspunkt, hvor masten ikke blev anvendt. Løsningen blev efter megen bøvl Stofa oprettede ny konto i egen bank. Deklarationer fra 1971 om Grundejerforeningen Det ny Jyllinges ret til at føre ledninger over 2 grunde dukkede pludselig op. Efter forhandlinger med Grundejerforeningen, ejerne og Stofa fik vi klaret udfordringen. Deklaration om Grundejerforeningens ret til at have antennemasten placeret hos vandværket fik vi samtidig ændret til at være til fordel for Stofa.

11 Punkt 2 Beretning om likvidationsforløbet og forslag til økonomisk afslutning for foreningen jf. Bilag 1 Foreningen har betalt leje til Stofa i 2014, 2015, mdr. i 2017 og medlemmerne er tilsvarende godskrevet. Godskrivningen fremgår af Stofas opkrævninger via Betalingsservice og Stofas Mine sider. Da vi i marts 2017 havde fået opgjort formuen pr og kendte medlemstallet pr. ultimo marts 2017 aftalte vi med Stofa, at betale 229 kr./mdr. i leje for april og maj 2017 for Tv-pakke 1 og tilsvarende for medlemmer, der i dag alene har bredbånd-only BBO og evt. suppleret med MitTv. Modregningen er for medlemmer med en Tv-pakke sket ved opkrævningen for 2. kvartal 2017 medens medlemmer med bredbånd BBO (4% af medlemmerne) er sket pr og derfor først får virkning ved opkrævningen for 3. kvartal 2017.

12 Punkt 2 Beretning om likvidationsforløbet og forslag til økonomisk afslutning for foreningen jf. Bilag 1 Formuens anvendelse jf. Vedtægternes 27 stk. 2. Formuen er stort set brugt som det fremgår af det afsluttende Likvidationsregnskab. Hvis der blev lidt til overs, skulle dette af likvidator fordeles ligeligt mellem de på ophørstidspunktet værende medlemmer og efter fradrag af skat grundet udlodning og overførsel til den enkeltes bankkonto og indberetning til SKAT. Brugerråd og likvidator foreslår derfor jf. Likvidationsregnskabet, at likvidator modtager et ekstraordinært honorar på kroner for ekstraarbejdet vedr. SKAT, Nordea og deklarationer. Beløbet reguleres for faktiske udgifter til generalforsamlingerne se afsatte poster i regnskabet.

13 Punkt 2 Spørgsmål og kommentarer

14 Punkt 3 a. Aflæggelse af regnskab for 2016 Bilag 1 Uddrag af Årsrapport 2016 for Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation Årsrapporten er udarbejdet af Greve Strands Revision ved Registreret Revisor FRR Frank Eliasson den 20. marts 2017 og signeret af Likvidator Eskild Kyhn samme dag.

15 Punkt 3 a. Aflæggelse af regnskab for 2016 Bilag 1 Uddrag af Årsrapport 2016 for Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation Årsrapporten er udarbejdet af Greve Strands Revision ved Registreret Revisor FRR Frank Eliasson den 20. marts 2017 og signeret af Likvidator Eskild Kyhn samme dag.

16 Punkt 3 b. Afsluttende likvidationsregnskab Bilag 2 Uddrag af Årsrapport 2016 for Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation Årsrapporten er udarbejdet af Greve Strands Revision ved Registreret Revisor FRR Frank Eliasson den 8. maj 2017 og signeret af Likvidator Eskild Kyhn samme dag.

17 Punkt 3 b. Afsluttende likvidationsregnskab Bilag 2 Uddrag af Årsrapport 2016 for Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation Årsrapporten er udarbejdet af Greve Strands Revision ved Registreret Revisor FRR Frank Eliasson den 8. maj 2017 og signeret af Likvidator Eskild Kyhn samme dag.

18 Punkt 3 Regnskab 2016 og 2017 Spørgsmål og kommentarer

19 Punkt 4 Indsendte forslag Punkt 4 a. Likvidator foreslår med udgangspunkt i redegørelsen under dagsordenens punkt 2 og 3 og jf. foreningens vedtægters 27 at foreningen endeligt opløses, når alle udgifter er betalt og SKATs godkendelse vedr. foreningens selvangivelse og momsafslutning foreligger.

20 Punkt 5 - Eventuelt Orientering om Brugerrådet for Jyllinge ved brugerrådsformand Carit Pedersen Ordet er herefter frit

21 Punkt 5 - Stofas Brugerråd for Jyllinge Som led i salgsaftalen med Stofa, blev der nedsat et Brugerråd, der skulle varetage medlemmernes interesse over for Stofa i princippet som foreningens bestyrelse hidtil havde gjort. Vigtigste del af aftalen er, at Brugerrådet skal tilse, at salgsaftalen overholdes 100%. Dvs. serviceringen af anlægget, faktureringen i leasingperioden o.l. Medlemmer af Brugerrådet fra er den gamle bestyrelse fra 2014, dvs. valgt af medlemmerne og godkendt af Stofa.

22 Punkt 5 - Brugerrådets fremtid der arbejdes på at skabe en ny brugerforening Stofa har taget initiativ til at Brugerrådet i Jyllinge sammen med tilsvarende Brugerråd for Stofas øvrige egne anlæg fx i Helsingør, Dragør, Sorø, Slagelse, Skælskør og Næstved får aftalt grundlaget for nye lokale brugerforeninger. Vi drøfter således arbejdsopgaver, arrangementer, hjemmesider m.v., et sæt vedtægter og en samarbejdsaftale for Stofa og Brugerrådene. Tidsperspektiv - vi får sikkert noget op at stå i løbet af Indtil da Brug jeres nuværende Brugerråd, når I får brug for det. I finder os på hjemmesiden

23 Punkt 5 - Stofas Brugerråd for Jyllinge der arbejdes på at skabe en ny brugerforening Brugerforeningens formål er: At give medlemmer af Brugerforeningen mulighed for lokalt at mødes og have dialog med repræsentanter for Stofa i forbindelse med afholdelse af et årsmøde. At Brugerforeningen udpeger medlemmer til et lokalt Stofa Brugerråd, hvilket sker på årsmødet. Brugerrådets formål er: At varetage medlemmernes interesse i relation til Stofa. At indgå i en mediator lignende rolle, når der kan være brug for samme. At drøfte programudbud o.l. med Stofa fx vedr. Tv-pakke 1 s indhold af lokale Tv-kanaler. At understøtte Stofas virke i området gennem rådgivning omkring lokale forhold, der kan have indflydelse på Stofas salg, service og øvrige ageren inden for tv- og internetforsyning i lokalområdet. At tilse, at Stofa overholder en indgået købsaftale vedr. antenneanlægget, hvis en sådan foreligger. At assistere Stofa i forbindelse med information til ejendomsmæglere mv. om tilslutningsmuligheder.

24 Punkt 5 - Eventuelt Orientering om Brugerrådet for Jyllinge ved brugerrådsformand Carit Pedersen Ordet er herefter frit

25

26 Ekstraordinær generalforsamling kl

27 Dagsorden for ekstraordinær generalforsamling i Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation den 29. maj 2017 kl Valg af dirigent 2. Endelig vedtagelse af likvidator Eskild Kyhns forslag til opløsning af foreningen jf. Punkt 4 på dagsordenen ved ordinær generalforsamling afholdt 29. maj 2017 kl Vedtages forslaget, regulerer likvidator foreningsregnskabet for faktiske udgifter vedr. generalforsamling m.v. og indgiver afsluttende selvangivelse og momsregnskab til SKAT. Når godkendelsen fra SKAT foreligger vedr. skat og moms, registrerer Erhvervsstyrelsen efterfølgende foreningens opløsning i styrelsens it-system.

28 SLUT - tak for i aften og for 46 års godt foreningsliv i Jyllinge

Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation

Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation Jyllinge, den 9. maj 2017 Til medlemmer af Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation ved likvidator Eskild Kyhn og Stofas Brugerråd for Jyllinge indkalder hermed

Læs mere

Referat af ophørende generalforsamling i Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation afholdt 29. maj 2017 kl

Referat af ophørende generalforsamling i Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation afholdt 29. maj 2017 kl Referat af ophørende generalforsamling i Jyllinge Kabel-TV Forening i likvidation afholdt 29. maj 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt på Hotel Søfryd, Jyllinge, i henhold til udsendte dagsorden

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening. Generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19:00

Jyllinge Kabel-TV Forening. Generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19:00 Jyllinge Kabel-TV Forening Generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19:00 Dagsorden Omdelt 1. april og Bekendtgjort på www.jyllingekabeltv.dk 3. april 2015 1. Valg af dirigent 2. Beretning om

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 19. marts 2016 Til foreningens medlemmer Indkaldelse til generalforsamling(er) den 13. april 2016 på Hotel Søfryd Hermed indkaldes jf. side 2 til ordinær generalforsamling onsdag, den 13.

Læs mere

Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 13. april 2016 kl. 19:00.

Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 13. april 2016 kl. 19:00. Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 13. april 2016 kl. 19:00. Generalforsamling blev afholdt på Hotel Søfryd i henhold til den udsendte dagsorden af 19.3.2016,

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Greve Strands Revision

Greve Strands Revision v! Registreret Revisor FRR Frank Eliasson Centerholmen 16, 2 2670 Greve Til 43 9703 60 Fax 43 97 03 69 info@greverevision.dk IWNI.greve revision,dk Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar 2014

Læs mere

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a.

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GRØN ENERGI NÆSTVED HALLERNE A.M.B.A 1 Navn og stiftelse Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. Stk. 2 Andelsselskabet er stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 23. april 2015 kl. 19:00.

Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 23. april 2015 kl. 19:00. Referat af Jyllinge Kabel-TV Forenings ordinære generalforsamling afholdt den 23. april 2015 kl. 19:00. Generalforsamling blev afholdt på Hotel Søfryd i henhold til den udsendte dagsorden af 28.3.2015,

Læs mere

Greve Strands Revision

Greve Strands Revision vi Registreret Revisor FRR Frank Eliasson Centerholmen 16, 2 2670 Greve Tlf 43 9703 60 Fax 439703 69 info@greverevision.dk www.greverevision.dk Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar 2012 til

Læs mere

r~greve Strands '-..I( Revision Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar 2013 til 31. december 2013 Balance 31.

r~greve Strands '-..I( Revision Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar 2013 til 31. december 2013 Balance 31. r~ '-..I( vi Registreret Revisor FSR Frank Eliasson Centerholmen 16, 2 2670 Greve Tlf 43 97 03 60 Fax 43 97 03 69 info@greverevision.dk www.greverevision.dk Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar

Læs mere

Greve Strands Revision

Greve Strands Revision vi Registreret Revisor FRR Frank Eliasson Centerholmen 16, 2 2670 Greve Tlf 43970360 Fax 43 9703 69 info@greverevision.dk www.greverevision.dk Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar 2011 til 31.

Læs mere

Greve Strands Revision

Greve Strands Revision \ vi Registreret Revisor FRR Frank Eliasson Centerholmen 16, 2 2670 Greve Tlf 43 9703 60 Fax 43 97 03 69 info@greverevision.dk www.greverevision.dk Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar 2010

Læs mere

Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening

Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening Vedtægter for Faaborg By s Antenneforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Faaborg By s Antenneforening. Foreningens hjemsted er formandens adresse. at være medlemmernes talerør i alle forhold vedrører

Læs mere

Gørlev Antenneforening

Gørlev Antenneforening Love og vedtægter for 1 Foreningens navn er:. 2 Foreningens interesseområde er: Gørlev by. 3 Foreningens formål er at drive og eje et fællesantenneanlæg, der kan forsyne medlemmerne med. 1. Internet og

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a FOR. 24. april 2014.

VEDTÆGTER. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a FOR. 24. april 2014. VEDTÆGTER FOR BORUP VANDVÆRK A.m.b.a 24. april 2014. Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Formål... 3 3. Medlemmer/Andelshavere... 3 4. Medlemmers rettigheder... 3 5. Medlemmernes forpligtelser

Læs mere

VEJLEDNING OM. Opløsning af kapitalselskaber, A.M.B.A., S.M.B.A. og F.M.B.A. UDGIVET AF. Erhvervsstyrelsen

VEJLEDNING OM. Opløsning af kapitalselskaber, A.M.B.A., S.M.B.A. og F.M.B.A. UDGIVET AF. Erhvervsstyrelsen VEJLEDNING OM Opløsning af kapitalselskaber, A.M.B.A., S.M.B.A. og F.M.B.A. UDGIVET AF Erhvervsstyrelsen Januar 2013 Opløsning af aktie- og anpartsselskaber (kapitalselskaber) og virksomheder med begrænset

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk 1 af 8 Indholdsfortegnelse: Navn og hjemsted...3 Formål...3 Medlemmer...3 Medlemmernes rettigheder...3 Medlemmernes forpligtigelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A.

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 241006 V E D T Æ G T E R FOR BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1. 1.1. Selskabets navn er Baunehøj Vandværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune, under sammenlægning til Gribskov

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af generalforsamling GF POST Jylland

Referat af generalforsamling GF POST Jylland Referat af generalforsamling 2015 - GF POST Jylland Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 26.maj 2015, kl. 18.30 på Restaurant Kronborg, Horsens. Generalforsamlingens dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 C:\Users\gbs\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Uldum Antenneforening, stiftet den 2. august Foreningens navn er Uldum Antenneforening. Foreningens hjemsted er Uldum

Vedtægter for. Uldum Antenneforening, stiftet den 2. august Foreningens navn er Uldum Antenneforening. Foreningens hjemsted er Uldum Vedtægter for Uldum Antenneforening, stiftet den 2. august 1971. 1. Foreningens navn er Uldum Antenneforening. Foreningens hjemsted er Uldum 2. Foreningens formål er, at etablere fællesantenneanlæg med

Læs mere

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken Vedtægter for Antenneforeningen Søparken ANTENNEFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: ANTENNEFORENINGEN SØPARKEN. Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening Vedtægter for Søparkens Grundejerforening GRUNDEJERFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: "SØPARKENS GRUNDEJERFORENING". Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Dette forslag til nye vedtægter for Råbylille Vandværk er udformet på grundlag af en standardvedtægt udarbejdet af Foreningen for Vandforsyning i Danmark. Der

Læs mere

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Foreningens adresse er : Hårlev Antenneforening Hovedgaden 18 4652 Hårlev Forord Vedtægterne er ændret på generalforsamlingerne den: 17.04.85 9.04.86 2.04.87

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR 1 Navn Organisationens navn er Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur. 2 Hjemsted Landsforeningens hjemsted er adressen for Landsforeningens

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Vedtægter for Begravelseskassen for funktionærer i Privatbanken A/S (afviklingskasse) april 2015 (side 1 til 8) Navn og hjemsted

Vedtægter for Begravelseskassen for funktionærer i Privatbanken A/S (afviklingskasse) april 2015 (side 1 til 8) Navn og hjemsted Navn og hjemsted 1 Kassens navn er Begravelseskassen for Funktionærer I Privatbanken A/S (afviklingskasse), og dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Stk. 1 Kassens formål er umiddelbart efter et

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. 2 Område og medlemmer 1. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af parceller udstykket

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2.

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2. Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Hjemsted 2. Vejlaugets adresse er formandens adresse. Medlemmer 3. 3.1 Ret til

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Side 1 af 6 VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen for Entertainment- og Medieret. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Formål

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET FOR VANDVÆRKER I MARIAGERFJORD KOMMUNE

VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET FOR VANDVÆRKER I MARIAGERFJORD KOMMUNE VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET FOR VANDVÆRKER I MARIAGERFJORD KOMMUNE 1 navn og hjemsted Udvalgets navn er "Vandrådet for Vandværker i Mariagerfjord Kommune", nedenfor forkortet til vandrådet. Dets hjemsted er

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for ANDELSSELSKABET LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. NAVN OG HJEMSTED: 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET Navn og område 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Egernvænget. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune Foreningens interesseområde omfatter alle

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. a.m.b.a VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Andelsselskabet Råbylille Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. FORSLAG TIL VEDTÆGTER MED ÆNDRING AF 8 STK 3 TIL VEDTAGELSE PÅ EKSTRAORDINÆR GENERALFORSMALING DEN 17/6 2015 PÅ TUNE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 5. november

Læs mere

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening Vedtægter for Gnaverhavens Grundejerforening 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Gnaverhavens Grundejerforening. Stk. 2 Hjemsted er Guldborgsund Kommune. Foreningen omfatter 193 parceller

Læs mere

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub INDHOLD 4 3 4 4 4 HVAD ER EN FAGLIG KLUB Hvorfor have en faglig klub? Sådan starter I en klub Stiftende klubmøde Dansk Metal

Læs mere

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus Vedtægter for Rindby Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Rindby Forsamlingshus. Foreningen er hjemmehørende i Fanø Kommune. Foreningens adresse er hos formanden. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet 1 stk. 1: Foreningens navn er Foreningen SØNDERSØ ANTENNE & KABELNET. stk. 2: Foreningens hjemsted er Søndersø By. 2 Foreningens formål er at etablere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GJERRILD NORDSTRANDS VANDVÆRK. Navn og beliggenhed

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GJERRILD NORDSTRANDS VANDVÆRK. Navn og beliggenhed VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GJERRILD NORDSTRANDS VANDVÆRK Navn og beliggenhed 1 Selskabet er et andelsselskab hvis navn er Andelsselskabet Gjerrild Nordstrands Vandværk. Vandværket er beliggende Emmedsbovej

Læs mere

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Indholdsfortegnelse: 1 Navn, hjemsted, formål 2 Medlemmerne og foreningen 3 Ejerskifte 4 Kontingent og gæld 5 Generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. Navn og hjemsted Selskabet, der hedder Gl. Rye Vandværk A.m.b.a., er et andelsselskab med begrænset ansvar. Vandværket er stiftet i 1930, og det er beliggende i

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Axcel Prometheus Invest 1 ApS under frivillig likvidation. Årsrapport for 2014

Axcel Prometheus Invest 1 ApS under frivillig likvidation. Årsrapport for 2014 c/o Axcel Management A/S Sankt Annæ Plads 10 1250 København K CVR-nr. 31281822 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9. juni 2015 Peter Stakemann

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted Ærøskøbing Vandværk, der er stiftet den 22. maj 1951, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.) 1 Selskabet har hjemsted i Ærøskøbing

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling VEDTÆGTER for Foreningen Team Tvilling 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er Team Tvilling. 1.2 Foreningens hjemsted er København Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Foreningen har til formål på almennyttigt

Læs mere

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune.

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. VEDTÆGTER VIBORG TRAIL ARENA 1 Navn/hjemsted Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. 2 Formål Foreningens formål er at planlægge, etablere, udvikle og sikre vedligehold

Læs mere

Brugerforeningen Stofa Næstved.

Brugerforeningen Stofa Næstved. Næstved, den 29. februar 2015. Bestyrelsens årsberetning for perioden 30. marts 2015 21. marts 2016 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 21. marts 2016. Brugerforeningen Stofa Næstved.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere