AN INITIATIVE OF NU SKIN ENTERPRISES

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AN INITIATIVE OF NU SKIN ENTERPRISES"

Transkript

1 AN INITIATIVE OF NU SKIN ENTERPRISES

2 AN INITIATIVE OF NU SKIN ENTERPRISES Nu Skin viser forskellen gennem en unik kultur, der forener distributører, kunder og ansatte i at være en stærk velgørende kraft over hele verden. I 2002 introducerede virksomheden et innovativt socialt initiativ, Nourish the Children initiativet, som anvender succesfulde forretningsmetoder til at tage fat om problemet med hungersnød på en bæredygtig måde. Det inspirerende resultat er, at millionvis af livreddende måltider hver måned når frem til fejl- og underernærede børn over hele verden. En af de bemærkelsesværdige ting vi har været i stand til at gøre som virksomhed er at lade folk give udtryk for, at de står for mere end blot at tjene penge - at få det som de gør hver dag til at berøre børns liv. Børn som påvirkes af nogle af verdens sværeste problemer. Steve Lund Executive Director of Nourish the Children Anerkendt over hele verden American Business Awards anerkendte Nu Skin s Nourish the Children initiativ med en anset Stevie Award for Best Corporate Social Responsibility Programme i 2007.

3 AND MINERAL S ESSE NTIA L VITA MINS Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging AND MINERAL S ESSE NTIA L VITA MINS Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging AND MINERAL S ESSE NTIA L VITA MINS Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging En innovativ og bæredygtig løsning Gør en forskel i børns liv Nourish the Children initiativet er Nu Skin s løsning på at yde en vedvarende og voksende mængde nærende mad til verdens mest behøvende børn. Dette enkle koncept lykkes gennem salg af et yderst næringsrigt produkt - VitaMeal - og hjælper personer med at donere deres køb til eksterne non-profit organisationer, der specialiserer sig i at distribuere mad til de som lider af fejl- og underernæring. Nourish the Children s primære velgørenhedspartner er Feed the Children, en af de største internationale velgørenhedsorganisationer i USA, som specialiserer sig i at distribuere mange millioner kilo mad hvert år til familier i mere end 60 lande. Denne velgørenhedspartner distribuerer den donerede VitaMeal uden ekstra omkostninger og leverer jævnligt rapporter, der dokumenterer modtagelsen af mad hos de, der behøver det. Ved at donere et produkt i stedet for kontanter, ved donationsgiverne nøjagtig, hvordan deres bidrag anvendes og de kan være forvisset om, at deres donation gør en forskel i børns liv. Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging VITAMEAL Buy Now and Donate! DONATE VITAMEAL Buy Now and Donate! DONATE VITAMEAL Buy Now and Donate! DONATE Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging Mere end 150 millioner måltider er doneret og tallet stiger stadig. AND MINERAL S ESSE NTIA L VITA MINS Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging Highly Nutritious Specially Formulated Superior Packaging Jeg vil gerne sige mange tak for jeres hjælp, for jeres medfølelse og fordi I rækker hånden ud. Vi kunne ikke gøre det vi gør uden jer. Nu Skin producerer VitaMeal Du køber og donerer mad Velgørenhedsorganisationer transporterer og distribuerer mad Et fejl- og underernæret barn overlever Larry Jones President for Feed The Children

4 Mere end blot et måltid Fejl- og underernærede børn mangler vigtige næringsstoffer i deres kost, hvilket kan hindre normal udvikling af hjerne, skelet og immunforsvar. Størstedelen af nødhjælp består af kornsorter, som kan være mangelfulde på visse essentielle næringsstoffer for sund udvikling. VitaMeal er særligt udviklet til fejl- og underernærede børn eller familier og produceres af Nu Skin - en virksomhed med omfattende erfaring inden for ernæring. Nu Skin udviklede VitaMeal i samarbejde med en ekspert i fejl- og underernæring hos børn i den tredje verden for at tilbyde: En balanceret mængde kulhydrater, proteiner, fedt og fibre; AND MINERALS ESSENTIAL VITAMINS Essentielle fedtsyrer, som er nødvendige for normal udvikling af hjernen, hudens helbred og immunforsvaret; Elektrolytter, som er nødvendige for at opretholde normal væskebalance og muskelfunktion; essentielle vitaminer og mineraler, heriblandt A-vitamin for normalt syn og immunforsvar, såvel som næringsstoffer for normal vækst og knogleudvikling. VitaMeal er vegetarisk og indeholder ingen mælk, hvilket gør det nemt at tilsætte ingredienser, der passer enhver smag og kultur. Hver pose VitaMeal indeholder 30 børnemåltider, eller nok mad til at give et barn et nærende måltid om dagen i en hel måned.

5 Hjælp til de børn, der behøver det mest Der bor børn, der sulter i stort set alle lande i verden, men Nourish the Children VitaMeal donationer leveres til steder, hvor børnene har mest brug for det. KINA Bolivia Tupiza, en 7-årig dreng, arbejder i minerne for at hjælpe med at forsørge sin familie efter hans far døde for nogle år siden. Han plejede at få et måltid om dagen og tyggede så på kokablade for at dæmpe sulten og holde sig vågen. Nu får han yderligere et måltid i form af VitaMeal og han klarer sig meget bedre i skolen. Der er blevet distribueret mere end fem millioner måltider i Amerika. Malawi Janet Banda var alvorligt fejl- og underernæret og ude af stand til at gå eller tale, da hun kom på børnehjem. Efter en uge med VitaMeal begyndte hendes lille krop at normalisere sig. Nu kan hun løbe, lege og få undervisning sammen med de andre børn. Nu har hun atter håb for fremtiden. Xie Rongxue er 11 år og går i 4. klasse. Hendes families årsindkomst svarer til US$ 75. Hendes far er på hospitalet for behandling af en leversygdom, så hendes 16-årige bror er gået ud af skolen for at hjælpe med gården. VitaMeal donationer sikrer, at Xie og hendes familie får den rette ernæring. Der er blevet distribueret mere end 47 millioner måltider i Asien. Der er blevet distribueret mere end 94 millioner måltider i Afrika. I 2007, blot fem år efter programmets begyndelse, nåede Nu Skin distributører, kunder og ansatte en fantastisk milepæl, hvor der var blevet købt og doneret 100 millioner måltider. Vi forventer at have doneret og distribueret de næste 100 millioner måltider inden udgangen af 2010.

6 Maksimer din indvirkning 1. Send børn i skole VitaMeal donationer distribueres sædvanligvis via skoleprogrammer, fordi forældre, der lever i fattigdom ofte sender deres børn i skole for et gratis måltid i stedet for at holde dem hjemme for at arbejde. Dette gælder især for piger: verdensbanken har anerkendt at der findes ikke nogen mere effektiv investering for at opnå udviklingsmål end uddannelsen af piger. 2. Sikring af en jævn strøm af mad Som socialt forretningsinitiativ fremmer Nourish the Children stabile og voksende maddonationer ved at tilbyde et incitament til at købe, donere og promovere VitaMeal. 1 Denne kommission er inkluderet i prisen for maden og lader distributørerne investere deres tid og ressourcer i at opmuntre andre til at deltage i kampen mod fejl- og underernæring. 2 Din VitaMeal donation øges yderligere med Nu Skin s matchprogram Opbygning af økonomiske muligheder VitaMeal fabrikker i Malawi og Kina reducerer transportomkostninger og sætter skub i de lokale økonomier. 1 Nu Skin er en overskudsorienteret distributør af kosttilskud og hudplejeprodukter i 50 lande og er noteret på børsen i New York (NYSE:NUS). Se den offentlige årsrapport på Nourish the Children er et initiativ fra Nu Skin. Dette program kombinerer styrken og udholdenheden ved en overskudsorienteret virksomhed med de velgørende donationsprogrammer og logistiske distributionsprogrammer hos Feed the Children i kampen for at give passende næring til fejl- og underernærede børn. Prisen som Nu Skin tager for VitaMeal dækker produktions-, administrations-, distributions-, salgs,- og kommissionsomkostninger til Nu Skin distributører, såvel som en fornuftig overskudsmargin. 2 Kommissionen for VitaMeal inkluderer en særlig bonus, som ikke tilbydes for noget andet produkt i virksomheden. Distributører og kunder, som yder vedvarende støtte og opfordrer andre til at gøre det samme anerkendes som Nourish the Children Ambassadors eller Chief Ambassadors. For yderligere information om, hvordan du kvalificerer dig til Ambassador, besøg Når VitaMeal doneres via ADR-programmet optjener donationsgiveren produktpoint, som kan indløses til gratis Nu Skin og/eller Pharmanex produkter. 3 Nu Skin matcher med en pose for hver fem- eller otte-pose donation, der købes

7 Hjælp til selvhjælp For hver pose VitaMeal, der købes, doneres US$ 0, til Nu Skin Force for Good Foundation for at finansiere landbrugsuddannelse i skolelandsbyen Mtalimanja i Malawi. Nu Skin Force for Good Build a Village projektet er det mest ambitiøse og omfattende projekt Nu Skin nogensinde har påbegyndt for at hjælpe folket i Malawi - ikke blot for en sæson eller et år, men for kommende generationer. Dette projekt blev påbegyndt i 2006 i samarbejde med lokale non-profit organisationer og borgergrupper. Målet var at bygge en egentlig landsby, hvor folket i Malawi kunne lære at blive uafhængige ved at øge landbrugsproduktionen.

8 Jeg er overbevist om, at Nourish the Children vil gøre en forskel for børn over hele verden. Det er faktisk allerede sket. Dette er virkelig en ny tilgang til at løse den frygtelige krise, som hungersnød i verden er. Lee Iacocca, Emeritus bestyrelsesformand for Nourish the Children Advisory Board, tidligere bestyrelsesformand for Chrysler Corporation og tidligere chef for Ford Motor Company Nogle personer føler måske, at vores indsats er som en dråbe i havet. Der tager de fejl. Tag et lille skridt imod at gøre en stor forskel og lær at det at give er den mest belønnende ting du kan gøre. Tatsuya Yamada, Nourish the Children Chief Ambassador, Nu Skin Team Elite, Japan Jeg vidste bare, at jeg gjorde en god gerning. Men jeg vidste ikke, at det var så vigtigt. Sainty Wang, Nourish the Children Chief Ambassador, Nu Skin Team Elite, USA Nourish the Children har været en øjenåbner. Men at være her og se, hvad vi faktisk gør, har fuldstændig ændret mit syn på, hvad der er muligt. Vi gør virkelig et fantastisk arbejde, men vi er nødt til at gøre så meget mere. Carl Westberg, Nourish the Children Chief Ambassador, Nu Skin Team Elite, Europa Opdag hvilken forskel du kan gøre AN INITIATIVE OF NU SKIN ENTERPRISES _DK_1001_JA_HDC 2010 NSE Products, Inc.

Sammen kan vi gøre en forskel

Sammen kan vi gøre en forskel Sammen kan vi gøre en forskel Nu Skin s mission Vores mission er at være en stærk velgørende kraft over hele kloden ved at motivere folk til at forbedre andres liv igennem forretningsmuligheder, gode produkter

Læs mere

VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge-

VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge- VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge- "Vores mission har helt fra starten været at arbejde i den gode sags tjeneste rundt om i verden. Initiativet Nourish the Children giver os mulighed for at

Læs mere

April-juni 2009 Antal måltider doneret pr. 30. juni: 157.556.490

April-juni 2009 Antal måltider doneret pr. 30. juni: 157.556.490 April-juni 2009 Antal måltider doneret pr. 30. juni: 157.556.490 Malawi 25 års jubilæumsarrangement Rejsen til Malawi i maj 2009 involverede en gruppe på 39 personer, som repræsenterede alle fire Nu Skin

Læs mere

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab.

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab. KOM I GANG VELKOMMEN TIL NU SKIN Nu Skin skiller sig ud ved at demonstrere, at vi har de bedste folk, de bedste produkter, den bedste kultur og den bedste mulighed inden for direkte salg, hudpleje samt

Læs mere

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED.

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. VORES VISION er at blive verdens førende virksomhed inden for direkte salg ved at skabe større indtjening for vore distributører end nogen anden virksomhed. Med en omfattende,

Læs mere

Sult på skemaet. Følgende materiale anvendes. Introduktion. Læreplanen. Emne: Sult og ernæring Klassetrin: 7-9 klasse

Sult på skemaet. Følgende materiale anvendes. Introduktion. Læreplanen. Emne: Sult og ernæring Klassetrin: 7-9 klasse Sult på skemaet Emne: Sult og ernæring Klassetrin: 7-9 klasse Følgende materiale anvendes Internet forbindelse og computere Overheadprojektor / smart board Blyanter og kladdehæfter Introduktion I anledning

Læs mere

Bliv erhvervspartner med Aktion Børnehjælp

Bliv erhvervspartner med Aktion Børnehjælp Bliv erhvervspartner med Aktion Børnehjælp - Hvordan din virksomhed kan gøre en endnu større forskel Hvem er Aktion Børnehjælp? Aktion Børnehjælp har siden 1965 formidlet hjælp til over 100.000 fattige

Læs mere

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 Spørgsmål: Hvorfor er din krop (form, vægt, udseende, almen sundhed

Læs mere

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet Business Overview Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet Business Overview Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8:

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8: FNs 2015 mål Mål 1: Udrydde ekstrem fattigdom og sult Mål 2: Sikre grundskoleuddannelse for alle Mål 3: Fremme ligestilling mellem kønnene Mål 4: Reducere børnedødeligheden Mål 5: Reducere dødeligheden

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Bæredygtighed produktion fødevarer og udryddelse af sult

Bæredygtighed produktion fødevarer og udryddelse af sult Bæredygtighed produktion fødevarer og udryddelse af sult Professor Jørgen E. Olesen TATION 1 Mål 2: Udrydde sult, opnå fødevaresikkerhed, sikre bedre ernæring og et mere bæredygtigt landbrug 23: afslutte

Læs mere

Dilemmaløbet. Start dilemma:

Dilemmaløbet. Start dilemma: Dilemmaløbet Du står nu overfor et dilemma løb som tager sig udgangspunkt i Zambia. Hver gang du træffer et valg, har det betydning for, hvordan dit liv udvikler sig, så overvej det grundigt inden du går

Læs mere

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ Menneskets bedste ven En kliché bliver ikke til uden grund! Alle vi der har hund kender det: Du kommer hjem - måske fra en dejlig dag, måske fra en hård dag - men uanset

Læs mere

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8:

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8: FNs 2015 mål Mål 1: Udrydde ekstrem fattigdom og sult Mål 2: Sikre grundskoleuddannelse for alle Mål 3: Fremme ligestilling mellem kønnene Mål 4: Reducere børnedødeligheden Mål 5: Reducere dødeligheden

Læs mere

EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER

EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER EMEA Executive Duplication Bonus giver alle nye og eksisterende Executives mulighed for at optjene Shares på provisionsgivende indtjening i EMEA-landene.

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

Diætisten - Din hjælp til et sundere liv

Diætisten - Din hjælp til et sundere liv Diætisten - Din hjælp til et sundere liv Udgivet af Foreningen af Kliniske Diætister Redaktion: Lisa Bolting Heidi Dreist Pia Houmøller Udarbejdelse: PRspektiv Layout og design: ekvator ApS Fotos: GettyImages

Læs mere

Pens for Kids sender skriveredskaber til Afrika..

Pens for Kids sender skriveredskaber til Afrika.. Pens for Kids sender skriveredskaber til Afrika.. ..fordi vi må starte et sted.. I Afrika vokser mange børn op i hytter som disse - lavet af ko-lort eller diverse affald. Fattige mennesker har ingen pension,

Læs mere

Planlæg, Opbyg, Øg. En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden

Planlæg, Opbyg, Øg. En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden Planlæg, Opbyg, Øg En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden Tiden er kommet, hvad er din plan? Nøglestrategierne, der forbedrer Nu Skins forretningsmulighed er Opportunity Renewal

Læs mere

Hvad er ekstraordinær god ledelse?

Hvad er ekstraordinær god ledelse? Hvad er ekstraordinær god ledelse? Hvorfor er det vigtigt med god ledelse? Fordi alt andet ikke skaber den livskvalitet, som jeg mener vi fortjener og har mulighed for at have. God ledelse handler til

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

ER FRISKE GRØNTSAGER SUNDERE END FROSNE?

ER FRISKE GRØNTSAGER SUNDERE END FROSNE? Indeholder de nyopgravede gulerødder flere vitaminer end dem, du graver frem i frysedisken? Er almindeligt sukker mindre usundt end kunstige sødestof- fer? Bør man undlade at drikke mælk, når man er ude

Læs mere

De nye verdensmål for bæredygtig udvikling

De nye verdensmål for bæredygtig udvikling De nye verdensmål for bæredygtig udvikling Nu skal I høre om nogle fælles mål for at gøre verden et bedre sted, som ledere fra alle lande har arbejdet med. Først vil nogle måske gerne vide, hvad et mål

Læs mere

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :)

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) Krop & Sundhed - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) S ide 2 Krop & S u n dhed Å rgang 1, Nummer 1 Søvn - hvorfor er det så vigtigt? Søvn er en nødvendighed for alle levende væsner.

Læs mere

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor?

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Efter at have mødt mange medlemsvirksomheder af Danske Speditører på generalforsamlinger, lokalforeningsmøder og ved direkte besøg i de enkelte virksomheder,

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

Undervisning i brugen af Cornell-noten

Undervisning i brugen af Cornell-noten Undervisning i brugen af Cornell-noten I denne lektion arbejder I med at skrive for at lære Målet for denne lektion: Du lærer at bruge Cornell-noten til at Eleverne får et Cornell-noteark og udfylder det

Læs mere

En dag med socialrådgiveren Elsa på arbejde i Addis, Etiopien

En dag med socialrådgiveren Elsa på arbejde i Addis, Etiopien En dag med socialrådgiveren Elsa på arbejde i Addis, Etiopien Jeg, Rikke Stauning Klestrup sagskoordinator og socialrådgiver i DanAdopt, havde under mit sidste besøg I Etiopien i marts 2014, mulighed for

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

JVi. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

JVi. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS JVi Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS 1. Hvad er JVi? 2. Hvorfor bør jeg tage 120 ml JVi? 3. Kan jeg tage JVi med andre Nu Skin-produkter? 4. Er JVi et scannergodkendt produkt? 5. Gælder tilfredshedsgarantien

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8:

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8: FNs 2015 mål Mål 1: Udrydde ekstrem fattigdom og sult Mål 2: Sikre grundskoleuddannelse for alle Mål 3: Fremme ligestilling mellem kønnene Mål 4: Reducere børnedødeligheden Mål 5: Reducere dødeligheden

Læs mere

Bliv erhvervspartner med Aktion Børnehjælp

Bliv erhvervspartner med Aktion Børnehjælp Bliv erhvervspartner med Aktion Børnehjælp - Hvordan din virksomhed kan gøre en endnu større forskel Hvem er Aktion Børnehjælp? Aktion Børnehjælp har siden 1965 formidlet hjælp til over 100.000 fattige

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

KORT FORTALT OM, HVORFOR DANSK ERHVERVSLIV STØTTER DANMARKS INDSAMLING. Præsentations-slides kan også bruges til virksomhedernes egne præsentationer

KORT FORTALT OM, HVORFOR DANSK ERHVERVSLIV STØTTER DANMARKS INDSAMLING. Præsentations-slides kan også bruges til virksomhedernes egne præsentationer KORT FORTALT OM, HVORFOR DANSK ERHVERVSLIV STØTTER DANMARKS INDSAMLING Præsentations-slides kan også bruges til virksomhedernes egne præsentationer ÅRETS TEMA > Hvert år dør over 3 millioner børn som følge

Læs mere

Chris MacDonald: Sådan bekæmper du dit barns overvægt

Chris MacDonald: Sådan bekæmper du dit barns overvægt Chris MacDonald: Sådan bekæmper du dit barns overvægt Når børn bliver overvægtige, bliver de ofte mobbet og holdt udenfor. Derfor er det vigtigt at angribe overvægt fra flere fronter Af Chris MacDonald,

Læs mere

FORANDRING FRYD FREMGANG

FORANDRING FRYD FREMGANG FORANDRING FRYD FREMGANG Øvelse gør mester. Meget øvelse gør dig fri FORRETNINGEN JO MERE TID DU BRUGER, DESTO STÆRKERE BLIVER DIN FORRETNING: 5-12 timer om ugen: Du er igang med at bygge din forretning.

Læs mere

En af de metoder som fremmer sundheden, og giver rigtig gode resultater, er teorien om ikke at blande protein og stivelse i samme måltid.

En af de metoder som fremmer sundheden, og giver rigtig gode resultater, er teorien om ikke at blande protein og stivelse i samme måltid. Nyhedsbrev 4 I de første 3 nyhedsbreve lærte vi, at kroppen skal have vand, ilt og strøm (gennem maden), og at kroppen skal tilføres flere baseholdige fødevarer så den ikke bliver for sur. I dette nummer

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion Tema Sport og Motion Gør som de professionelle Behandl din krop professionel Sportsernæring drejer sig om 4 hovedpunkter: Påfyldning af brændstof - Efterfyldning - Reparation - Restituering Alt hvad du

Læs mere

Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg

Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg Pernille Sølvhøi levede hele sin ungdom med spisevægring. Da hun var 15 år, prøvede hun for første gang at begå selvmord. Her er hendes

Læs mere

EN FORRETNING. ET FÆLLESSKAB. ET NYT LIV.

EN FORRETNING. ET FÆLLESSKAB. ET NYT LIV. EN FORRETNING. ET FÆLLESSKAB. ET NYT LIV. Sammen løfter vi. Sammen deler vi HVEM ER VI EN VERDEN, VI IKKE HAR SET FØR Måske har du som mange andre mærket eller lagt mærke til at verden i øjeblikket går

Læs mere

Fokus på barnet, som behøver en familie

Fokus på barnet, som behøver en familie VERDENS BEDE-WEEKEND FOR BØRN I NØD 2010 Silkeborg Baptistkirke - søndag d. 6. juni 2010. Viva Network kalder hvert år kristne over hele verden til bøn for børn i nød. Ved dagens gudstjeneste sluttede

Læs mere

ARVEN EFTER DIG. giv livet videre. Med et testamente bestemmer du selv, hvem der skal have glæde af det, du har skabt.

ARVEN EFTER DIG. giv livet videre. Med et testamente bestemmer du selv, hvem der skal have glæde af det, du har skabt. ARVEN EFTER DIG giv livet videre Med et testamente bestemmer du selv, hvem der skal have glæde af det, du har skabt 1 2 ET TESTAMENTE ER SUND FORNUFT Når du åbner denne folder, er det nok ikke første gang,

Læs mere

KOST, MOTION, HYGIEJNE OG SØVN

KOST, MOTION, HYGIEJNE OG SØVN KOST, MOTION, HYGIEJNE OG SØVN TIPSKUPON UDEN SVAR DEBAT OMKRING MAD OG ERNÆRING Ò Hvordan er dine kostvaner? Ò Hvorfor er det vigtigt at få næringsstoffer, vitaminer og mineraler? Ò Det anbefales at leve

Læs mere

Prædiken til midfaste søndag, Joh 6,24-37. 2. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 30. marts 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til midfaste søndag, Joh 6,24-37. 2. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 30. marts 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 30. marts 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til midfaste søndag, Joh 6,24-37. 2. tekstrække Salmer DDS 496: Af dybsens nød, o Gud, til dig DDS 289: Nu bede vi den

Læs mere

PARENTERAL NUTRITION. Patientinformation. Parenteral ernæring

PARENTERAL NUTRITION. Patientinformation. Parenteral ernæring PARENTERAL NUTRITION Patientinformation Parenteral ernæring HVORFOR ER ERNÆRING NØDVENDIG? Ernæring indeholder energi og næringsstoffer, der er livsvigtige for, at cellerne i kroppen kan leve, fornyes

Læs mere

Ansvarlige Relationer

Ansvarlige Relationer 1 gør Corporate Responsibility til en del af kundens hverdag Målgruppe Forældre med børn på 5 7 år og folkeskole lærere der underviser børn på 5 7 år. Kampagnemål Et vigtigt initiativ i s Corporate Responsibility

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

VELKOMMEN TIL GET2PET

VELKOMMEN TIL GET2PET VELKOMMEN TIL GET2PET Et 100 % dansk ejet familie foretagende som udelukkende sælger hunde & katte foder af den bedste kvalitet. For at opnå dette har vi valgt at samarbejde med Arden Grange. Selve produktserien

Læs mere

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Kort fortalt om Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Tarmen - og dine mange venner! Du kender måske udtrykket Maven er din bedste ven!? Maven er rigtigt nok en god ven, og hvis den har det godt, har

Læs mere

Der er brug for helhed i indsatsen. . I skal møde Jakob, Amalie og Rasmus.

Der er brug for helhed i indsatsen. . I skal møde Jakob, Amalie og Rasmus. Der er brug for helhed i indsatsen Lad mig præsentere jer for 3 børn i Danmark der møder konssekvensen af at vokse op i fattigdom:. I skal møde Jakob, Amalie og Rasmus. 1) Jakob er otte år og bor alene

Læs mere

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Velkommen til webinaret Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Program Velkommen De 5 trin Hvis du vil mere Q & A De 5 trin 1. Kom i kontakt med din unikke historie

Læs mere

FÅ KAN SIGE, DE HAR FORANDRET VERDEN. DET KAN DU. BLIV MAJOR DONOR I UNICEF

FÅ KAN SIGE, DE HAR FORANDRET VERDEN. DET KAN DU. BLIV MAJOR DONOR I UNICEF FÅ KAN SIGE, DE HAR FORANDRET VERDEN. DET KAN DU. BLIV MAJOR DONOR I UNICEF Steen M. Andersen 2 I UNICEF Generalsekretær, UNICEF Danmark UNICEF/UNI194536/KHUZAIE J eg har mødt rigtig mange udsatte børn,

Læs mere

Undervisningsplan for hjemkundskab

Undervisningsplan for hjemkundskab Undervisningsplan for hjemkundskab Hjemkundskab introduceres fra 0. klasse og afsluttes i 9. klasse, som en integreret del af fagene: biologi, fysik, idræt (motion/svømning), geografi, samfundsfag, historie,

Læs mere

Februar 2014. Duolac Derma+ Plus. 10,0 mia./ stick

Februar 2014. Duolac Derma+ Plus. 10,0 mia./ stick DUOLAC PRODUKTOVERSIGT Daglige behov Daglig+ Vitalitet Daglig+ Børn Rejse+ 2i1 Specielle behov Normal+ Immunforsvar Derma+ Plus Streptococcus thermophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus acidophilus

Læs mere

Ernæringsvejledning for U13 - U19 Elite hold NOVEMBER 2010

Ernæringsvejledning for U13 - U19 Elite hold NOVEMBER 2010 Ernæringsvejledning for U13 - U19 Elite hold NOVEMBER 2010 Hvorfor denne vejledning? Vi vil i AaB gerne udvikle vores spillere så optimalt som muligt. Vi forsøger hele tiden at optimere hvor vi kan, så

Læs mere

UNICEF kommer til jer! Loppetorv Frederiksberg og UNICEF skaber et nyt oplevelsesunivers, der gør en forskel for verdens børn.

UNICEF kommer til jer! Loppetorv Frederiksberg og UNICEF skaber et nyt oplevelsesunivers, der gør en forskel for verdens børn. UNICEF kommer til jer! Loppetorv Frederiksberg og UNICEF skaber et nyt oplevelsesunivers, der gør en forskel for verdens børn. I et unikt oplevelsesunivers vil UNICEF Danmark fremvise humanitært arbejde

Læs mere

SPARET 1 KRONE I NØDHJÆLP INVESTERET ER 7 KRONER. Bæredygtig Spare og låne grupper. Skov I AT FOREBYGGE KLIMAKATASTROFER

SPARET 1 KRONE I NØDHJÆLP INVESTERET ER 7 KRONER. Bæredygtig Spare og låne grupper. Skov I AT FOREBYGGE KLIMAKATASTROFER tøt CARE Bæredygtig Spare og låne grupper Skov 1 KRONE INVESTERET I AT FOREBYGGE KLIMAKATASTROFER ER 7 KRONER SPARET I NØDHJÆLP Foto: Mozambique / CARE - Faith Amon CARE OG KLIMAET Tørkerne bliver længere,

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Vi skal stoppe sult, opnå fødevaresikkerhed og forbedret ernæring samt fremme bæredygtigt landbrug. DELMÅL 2.2. Stop alle former for fejlernæring.

Vi skal stoppe sult, opnå fødevaresikkerhed og forbedret ernæring samt fremme bæredygtigt landbrug. DELMÅL 2.2. Stop alle former for fejlernæring. Verdensmål 2 Vi skal stoppe sult, opnå fødevaresikkerhed og forbedret ernæring samt fremme bæredygtigt landbrug. DELMÅL 2.3 Små fødevareproducenter skal producere det dobbelte. DELMÅL 2.4 Gør fødevareproduktionen

Læs mere

Silkeborg Rotary Klub Gallamiddag til fordel for Grønlandske børn Den 18. januar 2013

Silkeborg Rotary Klub Gallamiddag til fordel for Grønlandske børn Den 18. januar 2013 Silkeborg Rotary Klub Gallamiddag til fordel for Grønlandske børn Den 18. januar 2013 Tale ved gallamiddag i Silkeborg den. 18.01.13 Kære Rotary-venner og venner af Rotary Kære præsident: Jette Phillipsen

Læs mere

Vi sætter pris på brugte møbler!

Vi sætter pris på brugte møbler! Vi sætter pris på brugte møbler! Nemt, hurtigt og miljøvenligt Skal I af med de brugte kontormøbler? 3R Kontor køber og henter alt det, I ikke længere skal bruge Få penge for jeres brugte kontormøbler!

Læs mere

Vi sætter pris på brugte møbler!

Vi sætter pris på brugte møbler! Vi sætter pris på brugte møbler! Skal I af med de brugte kontormøbler? 3R Kontor køber og henter alt det, I ikke længere skal bruge Nemt, hurtigt og miljøvenligt Få penge for jeres brugte kontormøbler!

Læs mere

FORDOMME. Katrine valgte: ABENHEDENS VEJ

FORDOMME. Katrine valgte: ABENHEDENS VEJ 16 Katrine valgte: ABENHEDENS VEJ 17 Mange psykisk syge er fyldt med fordomme, siger 32-årige Katrine Woel, der har valgt en usædvanlig måde at håndtere sin egen sygdom på: Den (næsten) totale åbenhed.

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

gode grunde til at beskytte dit barns stamceller Giv dit barn en gave for livet - få opsamlet og opbevaret stamceller fra navlesnoren

gode grunde til at beskytte dit barns stamceller Giv dit barn en gave for livet - få opsamlet og opbevaret stamceller fra navlesnoren Ring 70 25 71 21 eller besøg stemcare.dk - hvis du vil beskytte dit barns stamceller 5 gode grunde til at beskytte dit barns stamceller Giv dit barn en gave for livet - få opsamlet og opbevaret stamceller

Læs mere

Dansk firma leverer billigt solcelle-internet til Afrika

Dansk firma leverer billigt solcelle-internet til Afrika Dansk firma leverer billigt solcelle-internet til Afrika Internet til landsbyer i Afrika uden elforsyning, har vist sig bæredygtigt og populært. Det skal skabe bedre uddannelse, bedre sundhed og økonomisk

Læs mere

For drenge og piger i alderen 10-15. Løbet viser og lærer børnene og de unge, hvor svært det kan være at få fat i medicin, når man er ramt af aids.

For drenge og piger i alderen 10-15. Løbet viser og lærer børnene og de unge, hvor svært det kan være at få fat i medicin, når man er ramt af aids. Pilleløb For drenge og piger i alderen 10-15. Løbet viser og lærer børnene og de unge, hvor svært det kan være at få fat i medicin, når man er ramt af aids. Formålet med løbet er at virkeliggøre for børnene,

Læs mere

Evaluering af. projekt Aktiv Fritid. Evaluering af. projekt Aktiv Fritid

Evaluering af. projekt Aktiv Fritid. Evaluering af. projekt Aktiv Fritid Evaluering af Evaluering af projekt Aktiv Fritid projekt Aktiv Fritid Opfølgning på børn fra de to første - Opfølgning på børn fra de to første projektår projektår Lilhauge Lilhauge Svarrer Svarrer 01-08-2014

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Min Guide til Trisomi X

Min Guide til Trisomi X Min Guide til Trisomi X En Guide for Triple-X piger og deres forældre Skrevet af Kathleen Erskine Kathleen.e.erskine@gmail.com Kathleen Erskine var, da hun skrev hæftet, kandidatstuderende på Joan H. Marks

Læs mere

#stand4fairness - sit4brunch

#stand4fairness - sit4brunch #stand4fairness - sit4brunch Hver dag arbejder fattige bønder og arbejdere for at høste 80 procent af verdens fødevarer Hver dag arbejder fattige bønder og arbejdere for at høste 80 procent af verdens

Læs mere

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN LifeWave KOMPENSATI- ONSPLAN $ LifeWaves globale succes er baseret på hårdt arbejde, passion og medlemmernes hengivenhed. Vi har derfor besluttet at belønne de af vores medlemmer, der har nogle af de højeste

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Interview med LCK s videpræsident

Interview med LCK s videpræsident Interview med LCK s videpræsident 0.09-0.12 Interviewer 1: Kan du starte med at fortælle om hvad din rolle i LEO er? 0.15-0.44 Brødreskift: Altså jeg har jo været med at starte det op med Zenia. Og jeg

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

MIN MENING OM LÆR FOR LIVET

MIN MENING OM LÆR FOR LIVET MIN MENING OM LÆR FOR LIVET Jeg havde haft delte meninger om lær for livet, både positive og Negative. Men til sidst fik mine forældre overtalt mig til at tage på LFL så det gjorde jeg. Da jeg ankom havde

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

Anette Opstrup, Naturlig Sundhedsplejerske

Anette Opstrup, Naturlig Sundhedsplejerske Anette Opstrup, Naturlig Sundhedsplejerske www.æblebørn.dk ved Anette Opstrup, sundhedsplejerske og behandler Side 1 Med denne guide vil jeg give dig et bud på, hvilke kosttilskud, som du kan styrke dig

Læs mere

Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt. Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid

Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt. Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid Denne booklet er udviklet af Tværfagligt Videnscenter for Patientstøtte som en del af projektet

Læs mere

Fitness Kosttilskud Anti-aging

Fitness Kosttilskud Anti-aging Fitness Kosttilskud Anti-aging Vi har stor interesse i vores helbred, men vores sundhedsmæssige udfordringer er stigende. Det er på tide at spørge, hvorfor! Vi mener, at en årsag er den dramatiske ændring

Læs mere

[AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT]

[AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT] 2010 Pernille Ketscher & Kasper Lassen [AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT] Indhold Skema over fordeling af opgaver.... 3 Kommunikationsplan.... 4 Overvejelser for kommunikationsplanen.... 5 Overvejelserne for

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hunde og katte - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hvalperacer Aktiv Hvalp er et danskproduceret premium-fuldfoder til hvalpe. Da det er vigtigt, at hvalpen får en sund og nærende kost,

Læs mere

Det er blevet Allehelgens dag.. den dag i året, hvor vi mindes de kære elskede, som ikke er hos os længere!

Det er blevet Allehelgens dag.. den dag i året, hvor vi mindes de kære elskede, som ikke er hos os længere! ALLEHELGEN 2012 HA. Der er dage, hvor jeg slet ikke har lyst til at stå ud af sengen Jeg tænker på hende hele tiden. Der er ikke noget, der er, som det var før. Sådan udtrykte en mand sig. Han havde mistet

Læs mere

Når du skal starte med sondemad derhjemme. Fødevarer til særlige medicinske formål bør anvendes under lægeligt tilsyn. Juli 2013.

Når du skal starte med sondemad derhjemme. Fødevarer til særlige medicinske formål bør anvendes under lægeligt tilsyn. Juli 2013. Når du skal starte med sondemad derhjemme Fødevarer til særlige medicinske formål bør anvendes under lægeligt tilsyn. Juli 2013. Inden min mand blev syg, forestillede jeg mig det værste, når folk talte

Læs mere

Ammepolitik for Regionshospitalet Randers

Ammepolitik for Regionshospitalet Randers Ammepolitik for Regionshospitalet Randers Information til forældre Regionshospitalet Randers/Grenaa Patienthotellet Ammepolitik Regionshospitalet Randers har en ammepolitik, der tager udgangspunkt i De

Læs mere

13-18 ÅR FORÆLDRE ALDERSSVARENDE STØTTE. med et pårørende barn

13-18 ÅR FORÆLDRE ALDERSSVARENDE STØTTE. med et pårørende barn 13-18 ÅR ALDERSSVARENDE STØTTE infotil FORÆLDRE med et pårørende barn Forældre til et pårørende barn - Alderssvarende støtte Kære forælder Når man selv eller ens partner er alvorligt syg, melder en række

Læs mere

Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility Corporate Social Responsibility Uddrag af artikel trykt i Corporate Social Responsibility. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

BØRNENE I LAOS OG CAMBODJA HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

BØRNENE I LAOS OG CAMBODJA HAR BRUG FOR DIN HJÆLP BØRNENE I LAOS OG CAMBODJA HAR BRUG FOR DIN HJÆLP Et kærligt hjem til alle børn Foto: Lars Just DU OG DIN LOKALGRUPPE KAN GIVE UDSATTE BØRN I LAOS OG CAMBODJA ET BEDRE LIV Kongedømmet Cambodja er den mindre

Læs mere

Sorgen forsvinder aldrig

Sorgen forsvinder aldrig Sorgen forsvinder aldrig -den er et livsvilkår, som vi lærer at leve med. www.mistetbarn.dk Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn. Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn

Læs mere