EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER"

Transkript

1 EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER EMEA Executive Duplication Bonus giver alle nye og eksisterende Executives mulighed for at optjene Shares på provisionsgivende indtjening i EMEA-landene. Accept af vilkår og betingelser Når du deltager i EMEA Executive Duplication Bonus, anerkender og accepterer du fuldstændigt og uden forbehold disse vilkår og betingelser. Kvalifikation Alle distributører, som er registreret og har lovlig bopæl i EMEA-landene, kan kvalificere sig til EMEA Executive Duplication Bonus ("Du" eller "Deltager"). Distributører fra alle andre lande er udelukket fra deltagelse og kan ikke optjene Shares, som beskrevet nærmere nedenfor. Distributører, som ikke overholder disse vilkår og betingelser og/eller distributørkontrakten, vil blive udelukket fra kvalifikation. Definitioner Alle termer, som ikke defineres i dette dokument, skal tillægges samme betydning som angivet i distributøraftalen. Nedenstående termer skal defineres som følger: "EMEA Executive Duplication Bonus" skal bestå af New Executive Bonus og Executive Duplication Bonus. "EMEA-landene" er de lande i Europa, Mellemøsten og Afrika, hvor Nu Skin Enterprises Inc. driver forretning, undtagen Rusland og Ukraine. "New Executive" betyder en distributør, som for første gang kvalificerer sig til Executive. "Share" betyder en andel af den månedlige provisionsgivende indtjening i EMEAlandene, som defineret af Nu Skin.

2 Kvalifikationskriterier New Executives Du kan tjene op til tre (3) Shares ved at blive New Executive med Group Sales Volume hver måned ("GSV"). KRITERIER FOR EMEA NEW EXECUTIVE BONUS New Executive måned 1 med GSV New Executive måned 2 med GSV New Executive måned 3 med GSV Du har mulighed for at optjene yderligere Share(s) ved at øge din arbejdsindsats og opfylde kvalifikationskriterierne for EMEA Executive Duplication Bonus. Alle Executives Som Executive (eller højere) med minimum GSV hver måned kan du optjene Shares ved at hjælpe dine Frontlines med at kvalificere sig til Executives i overensstemmelse med de kriterier, der defineres nedenfor. Der kræves minimum to (2) Shares for at opnå betaling i Executive Duplication Bonus. KRITERIER FOR EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS Passing Qualifying Executive måned 1 (Q1) Passing Qualifying Executive måned 2 (Q2) New Executive måned 1 med GSV New Executive måned 2 med GSV New Executive måned 3 med GSV Betingelser 1. New Executive Bonus 1.1 New Executives er kvalificerede til at optjene og få udbetalt op til en (1) Share pr. måned i deres tre (3) første kvalificerende måneder, forudsat at de opnår minimum GSV i hver af de pågældende måneder. 1.2 For at deltage i EMEA Executive Duplication Bonus kræves der mindst en (1) yderligere Share, som beskrevet nedenfor i afsnit 2.1.

3 2. Executive Duplication Bonus 2.1 Der kræves minimum to (2) Shares hver måned for at opnå betaling i Executive Duplication Bonus. En Share, der er optjent i New Executive Bonus, kan tælle med i optjeningen til kvalifikation til Executive Duplication Bonus. 2.2 Executives kan optjene en (1) Share, hver gang en (1) af Generation 1 (G1) opfylder ovenstående kvalifikationskriterier, forudsat at den pågældende Executive når mindst GSV i hver given måned. 2.3 Kun førstegangs Passing Qualifying Executives måned 1, førstegangs Passing Qualifying Executives måned 2 og New Executives med mindst GSV, som er registreret og har lovlig bopæl i et af EMEA-landene, vil tælle med i optjeningen til en Share. 2.4 Enhver distributør, der kvalificerer sig til Executive på basis af Fast Track Qualification i en (1) måned eller to (2) måneder, vil blive betragtet som Passing Qualifying Executive måned 2 og vil kun tælle med i optjeningen til (1) Share. 2.5 Hvis en Qualifying Executive bruger sin Grace Month under kvalificeringen, er han/hun stadig kvalificeret til at tælle med i optjeningen til en Share i den efterfølgende måned, hvor han/hun igen opfylder de definerede krav. 2.6 Der er ikke loft over eller begrænsning for, hvor mange Shares en Executive kan optjene hver måned i Executive Duplication Bonus. 2.7 Shares kan ikke overføres fra en måned til en anden, og de kan heller ikke overføres til en anden Executive. 3. Generelle betingelser 3.1 Hvis en New Executive opfylder minimumssalgskravet for Executive, men ikke opnår GSV i sin første eller anden måned efter kvalificering, kan han/hun stadig optjene og tælle med i optjeningen til en Share i anden og/eller tredje måned, forudsat at han/hun opfylder kravet om GSV i anden og/eller tredje måned. 3.2 Hvis en New Executive bruger sin Grace Month i sin første eller anden kvalificeringsmåned, kan han/hun stadig optjene og tælle med i optjeningen til en Share i anden og/eller tredje måned, forudsat at han/hun opfylder kravet om GSV i anden og/eller tredje måned.

4 3.3 For at kvalificere sig og få udbetalt Shares skal Executives opfylde minimumskriterierne for kvalifikation og salg ved afslutningen af hver provisionsperiode som defineret af virksomheden samt opfylde de øvrige krav i Sales Compensation Plan. 3.4 Under forudsætning af at disse vilkår og betingelser er opfyldt, udbetales Shares ved afslutningen af hver provisionsperiode. 3.5 Værdien af hver Share fastsættes af Nu Skin. Alle fastsættelser i den henseende er endegyldige. Værdien af Share varierer på basis af antallet af optjente Shares og af den samlede provisionsgivende indtjening for EMEA-landene. Diskvalificering Distributører med meget omfattende produktreturneringer i organisationen vil blive diskvalificeret. Nu Skin forbeholder sig ret til efter eget skøn at afgøre, hvad der udgør meget omfattende returneringer. Enhver manipulering som defineret efter Nu Skins eget skøn med kvalifikationskriterierne vil diskvalificere enhver person, som forsøger at drage uretmæssig fordel af EMEA Executive Duplication Bonus. Nu Skin forbeholder sig ret til helt og aldeles efter eget skøn at diskvalificere og/eller udelukke enhver person eller ethvert distributørforhold fra dette incitament af enhver årsag, herunder men ikke begrænset til overtrædelse af en hvilken som helst del af disse vilkår og betingelser og påvirkning eller manipulering af Sales Compensation Plan i modstrid med distributørpolitikker og -procedurer, enten under kvalifikationsperioden eller i forbindelse med modtagelse af enhver form for bonus. Nu Skin forbeholder sig ret til at tilbageholde endelig godkendelse af alle bonusser indtil det kan verificeres, at disse vilkår og betingelser samt Nu Skins distributørpolitikker og -procedurer er overholdt, og for at sikre, at der ikke har været nogen manipulering med Sales Compensation Plan. Distributører accepterer at kompensere og friholde Nu Skin og dennes tilknyttede virksomheder fra alle tab, skader, krav, omkostninger, gebyrer og udgifter af enhver form eller type, som skyldes eller opstår i forbindelse med distributørens overtrædelse af disse regler og retningslinjer. I tilfælde af, at nogen form for manipulering med Sales Compensation Plan eller anden aktivitet i modstrid med distributørkontrakten bliver kendt, efter at der er foretaget udbetalinger til distributøren, forbeholder Nu Skin sig ret til at trække det udbetalte beløb fra fremtidige

5 provisionsudbetalinger og/eller træffe andre foranstaltninger som beskrevet i distributørkontrakten med Nu Skin. Diverse Denne EMEA Executive Duplication Bonus er et midlertidigt incitament og betragtes ikke som en del af Sales Compensation Plan. Nu Skin forbeholder sig ret til efter eget skøn at tilpasse og/eller fortolke disse vilkår og betingelser, herunder kvalifikationskriterierne. Nu Skin forbeholder sig desuden ret til at ophøre med EMEA Executive Duplication Bonus til enhver tid og uden varsel. Hvis en domstol vurderer nogen del af disse vilkår og betingelser som værende ulovlig, ugyldig eller ikke gennemførlig, skal dette ikke påvirke nogen af de andre dele heri, og alle de øvrige vilkår og betingelser skal fortsat være bindende. Når du deltager i EMEA Executive Duplication Bonus skal du huske på, at det primære formål med din virksomhed og med Nu Skin er at sælge produkter i høj kvalitet til detailkunder. Som en del af denne proces kan du sponsorere andre distributører i virksomheden for at opbygge din salgsorganisation og træne dem i at sælge produkter til detailkunder. Men rekruttering af andre distributører er ikke dit primære fokus. Det er derimod en integreret del af din grundlæggende forpligtelse til at sælge produkter og øge salget af produkter til detailkunder i organisationen under dig.

ASEA Provisionsordning

ASEA Provisionsordning ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst 100PV (Personlig Volumen)

Læs mere

SALGSKOMPENSATIONSPLAN BROCHURE

SALGSKOMPENSATIONSPLAN BROCHURE SALGSKOMPENSATIONSPLAN BROCHURE Nu Skin er den demonstrerbare forskel Ved at indgå partnerskab med dig, fortsætter vi med at udvise sandt lederskab når det drejer sig om kompensation på globalt plan. Vores

Læs mere

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst (Personlig Volumen)

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K VELKOMMEN Velkommen i Kyäni. Vores mål er at hjælpe enkeltpersoner, der frivilligt ønsker at realisere deres potentiale -Experience More - i retning

Læs mere

Planlæg, Opbyg, Øg. En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden

Planlæg, Opbyg, Øg. En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden Planlæg, Opbyg, Øg En guide til, hvordan man opnår succes med Nu Skin-muligheden Tiden er kommet, hvad er din plan? Nøglestrategierne, der forbedrer Nu Skins forretningsmulighed er Opportunity Renewal

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser

Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser Ved at deltage i Loyalty Program for Registered Partners ( LPRP ) accepterer deltageren at være forpligtet til at overholde alle nedenstående

Læs mere

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL Fokusér på vækst EUROPEAN GROWTH INCENTIVE PROGRAMME (GIP) 2017/ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL LEDERUDVIKLING-PROGRAMMET (LD) 1 2 3 Hvem kan deltage i LD-programmet? Amway-forretningsindehavere (ABOer) på 12

Læs mere

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN LifeWave KOMPENSATI- ONSPLAN $ LifeWaves globale succes er baseret på hårdt arbejde, passion og medlemmernes hengivenhed. Vi har derfor besluttet at belønne de af vores medlemmer, der har nogle af de højeste

Læs mere

Medarbejdere, der er på barselsorlov, optjener anciennitet, mens de er på barsel. Det betyder, at de har tilsvarende krav på feriefridage.

Medarbejdere, der er på barselsorlov, optjener anciennitet, mens de er på barsel. Det betyder, at de har tilsvarende krav på feriefridage. Feriefridage 1. Feriefridage i overenskomsten mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F. I Hotel- og Restaurantoverenskomsterne er feriefridage reguleret i 5, stk. 12. I Konceptoverenskomsten er feriefridage reguleret

Læs mere

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K.

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K. NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014 BESTEMMELSER FOR OPTJENING AF BONUS VIA ILLUM KEY FORDELSKORT Definitioner: Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København

Læs mere

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition)

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) 3. Tjen penge med WellStar Opdater plan fra 1. marts 2008 3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) Begrebsforklaring: 1. Bruttoavance (BA): Avance fra indkøb til salg af

Læs mere

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N DAN M A R K VELKOMMEN Velkommen til Kyänifamilien! Kyänis mission er At bringe håb - løftet om et bedre liv - igennem wellness og mulighed. Som Kyäni Business

Læs mere

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2018 KANNAWAY.COM/EU

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2018 KANNAWAY.COM/EU KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2018 KANNAWAY.COM/EU KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2 Verden har aldrig set et firma, som er så unik og forfriskende som Kannaway, og vi ved, at vores

Læs mere

Medarbejdere, der er på barselsorlov, optjener anciennitet, mens de er på barsel. Det betyder, at de har tilsvarende krav på feriefridage.

Medarbejdere, der er på barselsorlov, optjener anciennitet, mens de er på barsel. Det betyder, at de har tilsvarende krav på feriefridage. Feriefridage 1. Feriefridage i overenskomsten mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F. I Hotel- og Restaurantoverenskomsterne er feriefridage reguleret i 5, stk. 12. I Konceptoverenskomsten er feriefridage reguleret

Læs mere

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANN AWAY KOMPENSATIONSPLAN 2019 KANNAWAY.COM KANNWAY.COM/EU

KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANN AWAY KOMPENSATIONSPLAN 2019 KANNAWAY.COM KANNWAY.COM/EU KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 1 KANN AWAY KOMPENSATIONSPLAN 2019 KANNAWAY.COM KANNWAY.COM/EU Juni 2018 KANNAWAY KOMPENSATIONSPLAN 2 DEFINITIONS Brand Ambassadør Kannaways Uafhængige Distributør Aktiv Brand

Læs mere

2019 Kompensationsplan

2019 Kompensationsplan 2019 Kompensationsplan Kompensationsplan 2019 2 table of content 4 Kannaway 5 Definitions 7 How to Earn 8 Kannaway Kundesalg 9 Kunde Program 10 3 for Free 11 FastStart Qualified 13 Direkte Salgsprovision

Læs mere

Mannatech Compensation Plan

Mannatech Compensation Plan Mannatech Compensation Plan Mannatech Mission og Vision Vores mission er at bekæmpe den globale underernæring ved at nære verden med Real Food Technology -tilskud, mens vi styrker og belønner livet for

Læs mere

MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID

MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID VELKOMMEN TIL JEUNESSE DEN UNGE GENERATION EN MULIGHED FOR AT SKABE RIGDOM PÅ ET VOKSENDE MARKED Vi er glade for,

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet ILLUM, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

PRODUKT VIDENSKAB TIMING VIRKSOMHED KOMPENSATION

PRODUKT VIDENSKAB TIMING VIRKSOMHED KOMPENSATION PRODUKT VIDENSKAB TIMING VIRKSOMHED KOMPENSATION 1 Kompensationsplan Hos MXI Corp ser vi vores partnere som uvurderlige forretningspartnere og derfor belønner vi dem med den mest generøse kompensationsplan

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER

International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER INTERNATIONAL SPONSOR Definition: En Amway-forretningsindehaver (ABO), der præsenterer Amwayforretningsmuligheden for en potentiel ABO fra et

Læs mere

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE.

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. BRUGSVILKÅR FOR HJEMMESIDE Disse brugsvilkår angiver sammen med de øvrige retningslinjer, som der heri henvises til vilkårene for brug

Læs mere

OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF EXIQON A/S BESTYRELSE OG DIREKTION

OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF EXIQON A/S BESTYRELSE OG DIREKTION Bilag 1 OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF EXIQON A/S BESTYRELSE OG DIREKTION 1. Baggrund I henhold til aktieselskabslovens 139 skal bestyrelsen i et børsnoteret selskab, inden det

Læs mere

ORGANO GOLDS KOMPENSATIONSPLAN: KING OF COMPENSATION PLAN. Det er nemt, det er enkelt, Det er kaffe.

ORGANO GOLDS KOMPENSATIONSPLAN: KING OF COMPENSATION PLAN. Det er nemt, det er enkelt, Det er kaffe. ORGANO GOLDS KOMPENSATIONSPLAN: KING OF COMPENSATION PLAN Det er nemt, det er enkelt, Det er kaffe. Denmark Gældende fra 18. april 2015 INDHOLD Oversigt... 1 Kompensationsplan... 2 Definitioner... 3 7

Læs mere

8. februar Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr ) Sundkrogsgade København Ø Danmark

8. februar Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr ) Sundkrogsgade København Ø Danmark 8. februar 2017 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr. 14194711) Sundkrogsgade 11 2100 København Ø Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke rettet mod

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO

Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO Indhold Artikel 1. Definitioner... 3 Artikel 6. Positioner... 5 6.1 Overskud... 5 Artikel 7. Risici og sikkerhedsværdier... 6 Artikel 8. Øjeblikkelig Betalingspligt...

Læs mere

Bekendtgørelse om ferie

Bekendtgørelse om ferie Bekendtgørelse om ferie I medfør af 11, 22, 33, stk. 3-6, 34 c, 41, 42, stk. 2, 43, stk. 3, og 47, stk. 4, i lov om ferie, jf. lovbekendtgørelse nr. 202 af 22. februar 2013 fastsættes: Kapitel 1 Definitioner

Læs mere

GENMAB A/S, CVR-NR. 21023884

GENMAB A/S, CVR-NR. 21023884 GENMAB A/S, CVR-NR. 21023884 OVERORDNEDE RETNINGSLINJER FOR INCITAMENTSAFLØNNING AF GENMAB A/S' BE- STYRELSE OG DIREKTION I HENHOLD TIL SELSKABSLOVENS 139 1. INDLEDNING Inden et børsnoteret selskab indgår

Læs mere

ORIGINAL FOUNDERS ACHIEVEMENT AWARD (FAA) OG DET EUROPÆISKE FAA-PROGRAM Præstationsåret (PY) 2017/18

ORIGINAL FOUNDERS ACHIEVEMENT AWARD (FAA) OG DET EUROPÆISKE FAA-PROGRAM Præstationsåret (PY) 2017/18 ORIGINL FOUNDERS CHIEVEMENT WRD (F) OG DET EUROPÆISKE F-PROGRM Præstationsåret (PY) 2017/18 Det originale Founders chievement ward (F) blev lanceret i 1991 som en særlig økonomisk anerkendelse til Diamond-bonusmodtagere

Læs mere

Betingelser for Alka tank&tjen.

Betingelser for Alka tank&tjen. Betingelser for Alka tank&tjen. Forbrugere Gælder fra 25. oktober 2016 Indledning Alka tank&tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios

Læs mere

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark 28. august 2018 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr. 62816414) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke rettet mod

Læs mere

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Opdateret: 10. Februar 2015 Velkommen til Eqology «Our business is to change lives» Opstarts alternativer i Eqology Relationship marketing I dagens marked er den aller bedste måde

Læs mere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Flere flyselskaber tilbyder bonuspoint, der skal gøre din flyrejse billigere. Hvordan fungerer systemet, hvor mange point skal du bruge, og hvordan registrerer

Læs mere

Retningslinjer for beretninger om forretningsmuligheder

Retningslinjer for beretninger om forretningsmuligheder Retningslinjer for beretninger om forretningsmuligheder 1 SKRIFTLIGE BERETNINGER OM FORRETNINGSMULIGHEDER Overordnet set er en beretning om forretningsmuligheder enhver påstand, der viser eller antyder

Læs mere

(Gyldig: December 2016) 5/5

(Gyldig: December 2016) 5/5 Handelsbetingelser Remarketing 1. Generelle oplysninger 1. Brugeren af disse Handelsbetingelser er AUTO1 Group, GmbH, Bergmannstr. 72, 10961 Berlin (herefter benævnt som Auto1 ). Disse betingelser gælder

Læs mere

LYCONET INDTJENINGSPLAN

LYCONET INDTJENINGSPLAN YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET INDTJENINGLAN Bilag 1 til Lyconet aftalen til Uafhængige Lyconet Marketers Medie Indehaver og Publisher: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse 22 9470 Buchs, Schweiz www.lyoness.com

Læs mere

O M M Å L E T. Flere kunstnere og kreative i mål med deres projekter. Bedre beskæftigelsesmuligheder for kunstnerne

O M M Å L E T. Flere kunstnere og kreative i mål med deres projekter. Bedre beskæftigelsesmuligheder for kunstnerne I N F O - & B R U G E R V E J L E D N I N G O M S E C T I O N O N E De Kreatives Kontor er et socialøkonomisk, not for profit-initiativ, der hjælper kunstnere og kreative freelancere med deres virksomhed.

Læs mere

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger )

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger ) KØGE BONUSKORT BRUGERVILKÅR gældende for KØGE BONUSKORT(herefter Betingelserne ), der udbydes af: Udbyder: Køge Handelsstandsforening Vestergade 1 DK-4600 Køge Cvr 85279416 (herefter Foreningen ) Overfor

Læs mere

Almindelige forsikringsbetingelser ved nedsat erhvervsevne Forsikringsbetingelser af 1. februar 2016

Almindelige forsikringsbetingelser ved nedsat erhvervsevne Forsikringsbetingelser af 1. februar 2016 Almindelige forsikringsbetingelser for livsforsikringsvirksomhed i Nordea Liv & Pension, livsforsikringsselskab A/S CVR-nr. 24260577, Klausdalsbrovej 615, 2750 Ballerup, Danmark Disse forsikringsbetingelser

Læs mere

Hvor langt kan du komme med din opsparing?

Hvor langt kan du komme med din opsparing? Hvor langt kan du komme med din opsparing? Sharesave Med Sharesave får du mulighed for at lave månedlige opsparinger gennem tre år og at bruge denne opsparing til at købe aktier i Thomas Cook Group plc

Læs mere

Kapitel 1: De realiserede delresultater

Kapitel 1: De realiserede delresultater Regulativ for beregning og fordeling af realiseret resultat til forsikringsaftalerne for forsikringer tegnet på beregningsgrundlagene G82 5 %, G82 3 %, G82 3,7 %, G82 2 %, Uni98 2 %, L99 og U10 1. Lovgrundlag

Læs mere

(EØS-relevant tekst) (5) IASB fastsatte ikrafttrædelsestidspunktet for ændringerne til IFRS 2 til den 1. januar 2018.

(EØS-relevant tekst) (5) IASB fastsatte ikrafttrædelsestidspunktet for ændringerne til IFRS 2 til den 1. januar 2018. 27.2.2018 L 55/21 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2018/289 af 26. februar 2018 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder i overensstemmelse med

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Dette vejledningsmateriale er et redskab til dig som arbejdsgiver til brug for dine overvejelser og eventuelle brug af en konkurrence- og/eller kundeklausul

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Proceduren for at sikre tilbagebetaling og undgå overkompensation er følgende:

Proceduren for at sikre tilbagebetaling og undgå overkompensation er følgende: Bilag 5 - Rimelig fortjeneste, tilbagebetaling ved misligholdelse af tilladelsen og claw back ved overkompensation. Radio- og tv-nævnet fører tilsyn med tilladelseshaverens opfyldelse af vilkår for tilladelsen.

Læs mere

Noget om bonusprogrammer

Noget om bonusprogrammer Noget om bonusprogrammer Ofte har jeg i forskellige sammenhænge deltaget i drøftelser om incitamentsprogrammer (bonusprogrammer). Her har jeg nedfældet nogle af mine egne tanker, som andre måske kunne

Læs mere

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker Denne politik er gældende for alle europæiske markeder (Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig,

Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY 1. Introduktion 2. Regler og vilkår 3. Definitioner Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1.1. Fitbit Pay er en service, der giver dig mulighed for at gemme en

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Ny efterløn regler og eksempler

Ny efterløn regler og eksempler Ny efterløn regler og eksempler I nærværende oversigt er følgende forudsat: Du opfylder de almindelige betingelser for ret til efterløn den dag, du når efterlønsalderen. Du skal bl.a. have været medlem

Læs mere

OVERENSKOMST OM SOCIAL SIKRING MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN FILIPPINERNE AFSNIT I ALMINDELIGE BESTEMMELSER

OVERENSKOMST OM SOCIAL SIKRING MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN FILIPPINERNE AFSNIT I ALMINDELIGE BESTEMMELSER OVERENSKOMST OM SOCIAL SIKRING MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN FILIPPINERNE Kongeriget Danmarks regering og Republikken Filippinernes regering, som ønsker at styrke de gensidige relationer mellem

Læs mere

JANUAR Ny ferielov i 2020 REGNSKABSMÆSSIG BEHANDLING

JANUAR Ny ferielov i 2020 REGNSKABSMÆSSIG BEHANDLING JANUAR 2019 Ny ferielov i 2020 REGNSKABSMÆSSIG BEHANDLING Den nye ferielov Den nye ferielov træder i kraft 1. september 2020. Overgangen fra den gældende til den nye ferielov vil dog påvirke regnskaberne

Læs mere

Eksempel på ansættelseskontrakt for direktør

Eksempel på ansættelseskontrakt for direktør Eksempel på ansættelseskontrakt for direktør (Detanbefales at bruge professionel assistance i det konkrete tilfælde.) 1. Aftalens parter Mellem undertegnede Virksomhedsnavn Adresse Reg.nr. SE-nr. (kaldet

Læs mere

STRIKESKURS MEDARBEJDER SHARESAVE PLAN UDNYTTELSESTIDSPUNKT 1

STRIKESKURS MEDARBEJDER SHARESAVE PLAN UDNYTTELSESTIDSPUNKT 1 INTERNATIONAL 2014 MEDARBEJDER SHARESAVE PLAN UDNYTTELSESTIDS PUNKT STRIKESKURS 2.9635 2014 MEDARBEJDER SHARESAVE PLAN UDNYTTELSESTIDSPUNKT 1 TILLYKKE.. DE OPTIONER, SOM DU HAR IFØLGE MEDARBEJDER SHARESAVE

Læs mere

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Oppdatert: 1. November 2015 Velkommen til Eqology «Our business is to change lives» Relationship marketing I dagens marked er den aller bedste måde at nå ud til kunden på, enten ansigt

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

Bekendtgørelse om plejefamilier

Bekendtgørelse om plejefamilier Bekendtgørelse om plejefamilier I medfør af 66 a, stk. 7, i lov om social service, jf. lovbekendtgørelse nr. 1093 af 5. september 2013 som ændret ved lov nr. 651 af 12. juni 2013, fastsættes: 1. Bekendtgørelsen

Læs mere

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Dette vejledningsmateriale er et redskab til dig som arbejdsgiver til brug for dine overvejelser og eventuelle brug af en konkurrence- og/eller kundeklausul

Læs mere

G82 5 %, G82 3 %, G82 3,7 %, G82

G82 5 %, G82 3 %, G82 3,7 %, G82 Regulativ for beregning og fordeling af realiseret resultat til forsikringsaftalerne for forsikringer tegnet på beregningsgrundlagene G82 5 %, G82 3 %, G82 3,7 %, G82 2 %, Uni98 2 % samt L99 1/7 1. Lovgrundlag

Læs mere

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 15. marts 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Bidrag til nyt fra HRO til HSU-mødet den 17. april 2013

Bidrag til nyt fra HRO til HSU-mødet den 17. april 2013 Bidrag til nyt fra HRO til HSU-mødet den 17. april 2013 Implementering af samtidighedsferie på KU Efter ønske fra blandt andre KU blev der ved den seneste ændring af ferieloven indført mulighed for, at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING, og dens hjemsted er Veddinge Bakker, 4550 Asnæs. Holbæk er foreningens hjemting,

Læs mere

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Adresse Post nr. og By CVR. nr. xx xx xx xx (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og CC GROUP DENMARK Møllebugtvej 5 7000 Fredericia Att: CVR. nr. 27415032

Læs mere

Hermed sendes udkast til forslag til bekendtgørelser om ferieydelse efter barselsloven i høring.

Hermed sendes udkast til forslag til bekendtgørelser om ferieydelse efter barselsloven i høring. Til høringsparterne, jf. vedlagte høringsliste Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Njalsgade 72A 2300 København S T +45 72 21 74 00 E star@star.dk www.star.dk Høring vedr. forslag til bekendtgørelser

Læs mere

AFTALE OM APPORTINDSKUD

AFTALE OM APPORTINDSKUD J.nr. 211797 Udkast 09/06/2010 AFTALE OM APPORTINDSKUD mellem Svendborg Spildevand A/S og Svendborg Forsyningsservice A/S vedrørende overdragelsen og grenspaltningen af den servicevirksomhed, som hidtil

Læs mere

KLAUSULER. Side 1 af marts TILTRÆDELSE AF FBSA CHARTER MV.

KLAUSULER. Side 1 af marts TILTRÆDELSE AF FBSA CHARTER MV. Side 1 af 5 KLAUSULER 1. TILTRÆDELSE AF FBSA CHARTER MV. Entreprenøren forpligter sig til at tiltræde [Charteret for Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, FN's Global Compact eller lignende], eller

Læs mere

Vilkår for Frivillig arbejds skade forsikring for selvstændige

Vilkår for Frivillig arbejds skade forsikring for selvstændige Vilkår for Frivillig arbejds skade forsikring for selvstændige Vilkårene gælder for selvstændige erhvervs drivende og medarbejdende ægtefæller og dækker i overensstemmelse med Lov om arbejdsskadesikring

Læs mere

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab (Det anbefales at bruge professionel assistance i det konkrete tilfælde.) 1. Interessenterne Aftalen indgås mellem underskrevne Deltagers navn Adresse Tlf.

Læs mere

Almindelige forsikringsbetingelser ved nedsat erhvervsevne Forsikringsbetingelser af 1. juni 2014

Almindelige forsikringsbetingelser ved nedsat erhvervsevne Forsikringsbetingelser af 1. juni 2014 Almindelige forsikringsbetingelser for livsforsikringsvirksomhed i Nordea Liv & Pension, livsforsikringsselskab A/S CVR-nr. 24260577, Klausdalsbrovej 615, 2750 Ballerup, Danmark Disse forsikringsbetingelser

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

Juni Vilkår for Netbankforsikring

Juni Vilkår for Netbankforsikring 9911-1 Juni 2013 Vilkår for Netbankforsikring Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Netbankforsikring 9911-1 Juni 2013 2 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 7.6.2018 C(2018) 3568 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 7.6.2018 om ændring af delegeret forordning (EU) 2015/2446 for så vidt angår betingelserne

Læs mere

CODAN A/S AFLØNNINGSRAPPORT 2012

CODAN A/S AFLØNNINGSRAPPORT 2012 CODAN A/S AFLØNNINGSRAPPORT 2012 2 http://www.trygghansa.se/privat/varaapparhttp://www.trygghansa.se/privat/anmal-en-skada/typ-avskada/pages/default.aspxhttp://www.trygghansa.se/privat/forsakringar/pages/default.aspxaflønningsrapp

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 24. april 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur HareTris elitestruktur 1 Baggrund HareTri har valgt at definere en ny elitestruktur, som forsøger at tilgodese alle, som er aktive for klubben såvel sportsligt som socialt. Reglerne skal være synlige for

Læs mere

Retsudvalget Udvalget om Kvinders Rettigheder og Ligestilling ARBEJDSDOKUMENT. Retsudvalget Udvalget om Kvinders Rettigheder og Ligestilling

Retsudvalget Udvalget om Kvinders Rettigheder og Ligestilling ARBEJDSDOKUMENT. Retsudvalget Udvalget om Kvinders Rettigheder og Ligestilling EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Retsudvalget Udvalget om Kvinders Rettigheder og Ligestilling 3.6.2013 ARBEJDSDOKUMENT om forslag til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv om en mere ligelig kønsfordeling

Læs mere

Bilag 4. Rimelig fortjeneste, tilbagebetaling ved misligholdelse af tilladelsen og claw back ved overkompensation.

Bilag 4. Rimelig fortjeneste, tilbagebetaling ved misligholdelse af tilladelsen og claw back ved overkompensation. Bilag 4. Rimelig fortjeneste, tilbagebetaling ved misligholdelse af tilladelsen og claw back ved overkompensation. Radio- og tv-nævnet fører tilsyn med tilladelseshaverens opfyldelse af vilkår for tilladelsen.

Læs mere

Retningslinjer for genhusning

Retningslinjer for genhusning Retningslinjer for genhusning Hvem skal genhuses? Hvem der skal genhuses, afhænger af hvad der skal laves i den enkelte bolig Nogle beboere skal ikke genhuses, men kan blive boende i boligen mens der renoveres

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

31/82 32/82 33/82 34/82 35/82 36/82 37/82 38/82 39/82 40/82 41/82 42/82 43/82 44/82 45/82 46/82 47/82 48/82 49/82 50/82 51/82 Bilag 2 Svar på spørgsmål fra ENT Til Energitilsynet Besvarelse af Energitilsynets

Læs mere

Nedenfor på næste side gengives aktuelt gældende lokalaftale, samt kopier af tidligere versioner af lokalaftalen.

Nedenfor på næste side gengives aktuelt gældende lokalaftale, samt kopier af tidligere versioner af lokalaftalen. Lokalaftale nr. 4.H. om overarbejde Nedenfor på næste side gengives aktuelt gældende lokalaftale, samt kopier af tidligere versioner af lokalaftalen. Mht. aktuelt gældende satser benyt dette link: https://teleoest.dk/index.php?id=3300

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

GODE RÅD OM... ferie SIDE 1

GODE RÅD OM... ferie SIDE 1 GODE RÅD OM... ferie SIDE 1 indhold 3 Reglerne for ferie 3 Optjening 4 Afholdelse af ferie 4 Ferie i en opsigelsesperiode 4 Betaling under ferien 5 Ferie med løn 5 Ferie med feriegodtgørelse 5 Fradrag

Læs mere

Indledning. 1 Bestyrelsen. a) Fremgangsmåde

Indledning. 1 Bestyrelsen. a) Fremgangsmåde Principper for vederlag til Bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere i Affitech A/S (principperne kan ses og downloades fra Affitechs hjemmeside www.affitech.com) Indledning I henhold til 139 i selskabsloven

Læs mere

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. Lederforeningen i Tele Danmark (LTD) Dækningsområde 1

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. Lederforeningen i Tele Danmark (LTD) Dækningsområde 1 Rammeaftale om provision og bonusløn mellem Tele Danmark A/S og Lederforeningen i Tele Danmark (LTD) Denne rammeaftale vedrører aftaler, der fastlægger en variabel løndel i forhold til den enkelte leder/særligt

Læs mere

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud.

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud. FORSIKRING FOR NETBANKINDBRUD ALMINDELIGE BETINGELSER For forsikringen gælder reglerne i lov nr. 999 af 5. oktober 2006, med senere ændringer om forsikringsaftaler, for så vidt de ikke er fraveget ved

Læs mere

Driftsstøtteaftale for det lokale miljøarbejde i Indre By og på Christianshavn

Driftsstøtteaftale for det lokale miljøarbejde i Indre By og på Christianshavn 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 Driftsstøtteaftale for det lokale miljøarbejde i Indre By og på Christianshavn 01-01 Denne aftale indgås mellem Indre By Lokaludvalg og Christianshavns Lokaludvalg på vegne

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om en børne- og ungeydelse og lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag

Forslag. Lov om ændring af lov om en børne- og ungeydelse og lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag Lovforslag nr. L 160 Folketinget 2013-14 Fremsat den 25. marts 2014 af Finn Sørensen (EL), Johanne Schmidt-Nielsen (EL) og Frank Aaen (EL) Forslag til Lov om ændring af lov om en børne- og ungeydelse og

Læs mere

Navn: Adresse: Postnr. og by: Navn: Adresse: Postnr. og by: SE- eller CVR-nummer:

Navn: Adresse: Postnr. og by: Navn: Adresse: Postnr. og by: SE- eller CVR-nummer: Direktørkontrakt 1 Parterne Imellem Direktør (herefter kaldet Direktøren) Navn: Adresse: Postnr. og by: Og Selskabet (herefter kaldet Selskabet) Navn: Adresse: Postnr. og by: SE- eller CVR-nummer: er d.d.

Læs mere

Malerforbundets Lønsikring

Malerforbundets Lønsikring Malerforbundets Lønsikring Forsikringsbetingelser Nr. MF-01 Gældende fra 1. november 2017 Alka Forsikring, Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 70 12 14 16 Forsikrings-Aktieselskabet

Læs mere