FORANDRING FRYD FREMGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORANDRING FRYD FREMGANG"

Transkript

1 FORANDRING FRYD FREMGANG Øvelse gør mester. Meget øvelse gør dig fri FORRETNINGEN

2 JO MERE TID DU BRUGER, DESTO STÆRKERE BLIVER DIN FORRETNING: 5-12 timer om ugen: Du er igang med at bygge din forretning timer om ugen: Du er på vej til at skabe en god forretning timer ugen: Du har en god forretning, der kan give dig frihed. DU BLIVER 100% SELVSTÆNDIG, MEN ALDRIG ALENE. Hvis du går og drømmer om at skabe din egen forretning, hvor du er din egen boss og hvor den tid du bruger både giver mening og sikkert afkast så er dette måske vejen. I Wetality bliver du en del af et fællesskab og et netværk, hvor du aldrig er alene, men altid selv bestemmer over din forretning. Vi bruger hinandens ekspertiser og deler vores viden med hinanden til at skabe hver vores forretning. Du kan se på det som en slags franchise. Du deler en lille del af dit overskud for at have adgang til alle de værktøjer og al den viden, du har brug for og samtidigt får du adgang til en butik, hvor der altid er varer på hylderne. Når du registrerer dig i Wetality, kan du med det samme begynde at skabe din forretning. Her får du dit eget brugenavn, som fremover giver dig adgang til vores værktøjer, vores uddannelsesportal og din forretning. Du skal ikke have ret mange penge op ad lommen for at komme igang og du får alt, hvad du har brug for, til at skabe din egen succeshistorie. Med vores digitale platform har du altid hjælp ved hånden i form af dit netværk og vores uddannelsesvideoer.

3 EN VERDEN VI IKKE HAR SET FØR. Måske har du som mange andre mærket eller lagt mærke til at verden i øjeblikket går gennem store forandringer der på ingen måde ligner noget, vi har oplevet før. Folkesundheden bliver ringere og ringere, vores miljø og økosystem har det værre end nogensinde og kampen om at vinde det kapitalistiske kapløb er skærpet og mere nådesløst end det har været før og forskellene på rig og fattig bliver stadigt større. Når det er sagt, befinder vi os også i en spændende tid for der er rigtigt mange, der hver dag kæmper for at gøre det hele godt igen. Det er også derfor, vi er her. Vi ønsker at øge bevidstheden om et sundere liv, en bedre livskvalitet og sund en planet gennem produktion og salg af bæredygtige eller økologiske kosttilskud og naturprodukter. Vi ønsker at mindske forskellene mellem rig og fattig ved at brødføde fattige familier og hjælpe dem med produktionen af økologiske produkter og bæredygtige afgrøder. Samtidigt ønsker vi at skabe en sund levevej for så mange mennesker som muligt uden at de behøver at sætte deres egen eller deres familiers økonomi på spil. WORD OF MOUTH ER DEN STÆRKESTE KOMMUNIKATIONSFORM. Du har sikker hørt om Network Marketing før og måske er du også en smule skeptisk. Det synes vi er både sundt og godt. Forretningsmodellen er både sund og ekstremt effektiv, men i Wetality har vi gjort op med en lang række af de ting, der kunne være grund til at være skeptisk overfor. Vi ser forretningen og måden at skabe den på, på en anden måde end dem, du måske har set eller hørt om før. Opfattelsen af økonomi har ændret sig, teknologien har ændret sig, dem vi taler til har ændret sig og måden folk køber ind på har i særdeleshed ændret sig. Derfor har vi taget det bedste fra Network-tankegangen og kombineret det med alt det, der passer på en forretning i dag. Der er ingen reklamekampagner, der kan hamle op med en personlig anbefaling uanset hvor mange millioner man bruger på det. Det går ikke lige så hurtigt, men det er langt mere effektivt. Og lægger du det sammen med den måde, vi skaber forretning på og de redskaber vi benytter, får du noget, der er ganske anderledes end, hvad du måske er stødt på før.

4 WETALITY HANDLER OM TRE TING: At udnytte naturens ressoucrer gennem en idé om at bevarere menneskets fysiske, psykiske og mentale sundhed i enhver alder og for hele kroppen. At bruge vores sunde fornuft og tage ansvar for det vi gør, i alt hvad vi gør. At udnytte teknologi og viden til at producere de bedste naturprodukter på markedet. NÅR DET REGNER PÅ PRÆSTEN, DRYPPER DET PÅ DEGNEN. Du tjener penge på dine egne køb, dine egne kunder, dine forhandlere og deres kunder og forhandlere. Eller sagt så det er til at forstå: Du får en bid af kagen fra alle handler, der udspringer fra dig. Du kan vælge blot at formidle Wetalitys produkter til enkelt-kunder, der vil bruge produktet eller du kan, som de fleste, skabe en kombination af kunder og forhandlere, der igen kan præcis det samme. Du bestemmer selv hvor mange kunder eller forhandlere, du vil have i din forretning. Du skal dog mindst have tre kunder/forhandlere ellers kan hele forretningen ganske enkelt ikke løbe rundt. Din butik bliver åbnet så snart du registrer dig i Wetality. Inden du går i gang, er det en rigtig god idé, at du tænker over hvad du vil opnå og hvor mange penge du vil tjene, eller hvor stor frihed du vil opnå. Det kan synes som en svær opgave, men i Wetality hjælper alle alle, så derfor kommer denne del helt af sig selv sammen med den person, der har anbefalet Wetality til dig. Og herefter kan du til enhver tid trække på organisationen og uddannelsportalen.

5 VI UDDANNER DIG OG GIVER DIG VÆRKTØJET. DU SKABER DIN EGEN FORRETNING. Vi sætter en ære i at få dig så godt i gang som muligt fra dag et. Den eneste præmisse er, at du betaler et årligt franchise/member fee på 88 og så er du klar til at starte din forretning. Når du registrerer dig i Wetality skal du vælge et Username/Brugernavn, der fremover bliver din nøgle til at styre din Wetality forretning. Samtidig med oprettelsen får du alt dette gratis: Mulighed for at få din egen webshop. Adgang til dit personlige Back office, hvor alle informationer om din forretningsudvikling automatisk opdateres. Starterkit med information, brochure materiale, hand-outs mm. Adgang til alt det trykte materiale du har brug for. Adgang til redigérbare præsentationer. Dit brugenavn bruges når du anbefaler et produkt til en ny kunde, som kunden skal bruge for at handle i din butik og på den måde registreres alt, hvad der foregår i din forretning. Du kommer med andre ord ikke til at mangle noget i din butik, og du er altid kun et klik væk fra hjælp fra dine samarbejdspartnere eller vores chat-support.

6 , 3 SÅDAN FUNGERER DET. Du deler overskuddet med det team, du er en del af. 2 Du anbefaler et produkt til en du mener, der har brug for det. 1 Glem alt, hvad du ved, om komplicerede forretningsmodeller, organisationsdiagrammer og vækstkurver. Det hele er digitaliseret, så du hele tiden kan se, hvordan det går i din forretning. Så kan du holde fokus på det, der kommer til at skabe din succes. Mere kompliceret end det er det ikke. Det fungerer fuldstændigt som enhver anden forretning, men forskellen er, at du har anbefalet et produkt,du selv kan stå inde for, til en anden uden på nogen måde at være bundet eller forpligtet til at nå et bestemt mål for at generere overskud. Din forretning er 100% lig med den tid, du selv investerer. Og hvis du vil have en god forretning, så skal du naturligvis arbejde for det. Du kan i virkeligheden godt sige, at netop denne model er langt mere troværdigt, end hvis du går ind i en butik for at handle. Her står oftest en person, der er hyret til at synes om et produkt, som han eller hun ikke, nødvendigvis selv, bryder sig om. Han eller hun bestiller produktet online.

7 HVER GANG, DER BLIVER SOLGT ET PRODUKT, UDLØSER DET POINT. Alt hvad der bliver solgt i din forretning er tilknyttet et pointsystem. Hver gang der sælges et produkt, optjener du point. Pointene er både en del af bonusplanen og et udtryk for, hvor du er med din forretning. Når du henviser kunder til at købe produkter i din forretning, opgøres det i GV (Group Volume) og i OV (Organization Volume). Du får yderligere PV (Personal Volume) for de produkter, du selv køber. Bonuspointene du optjener udløser på de første niveauer lækre gaver og på top niveauerne pengebonusser samt donationer til velgørende formål efter dit valg. De point du optjener bliver udbetalt i bonusser, alt efter hvor mange du har optjent og på hvilket niveau, du er. GROUP VOLUME Disse point beregnes ud fra hvor meget du sælger i forhold til dig selv, og dem du har direkte under dig. ORGANIZATION VOLUME Disse point beregnes ud fra hvor meget hele din forretning sælger dvs. de produkter du selv køber, de produkter dem du har direkte under dig sælger, og alt den øvrige omsætning der genereres i Wetality, igennem dem du har skabt kontakt til. EN BONUSPLAN, DER ER TIL AT FØLE PÅ I Wetality skal dine bonusser kunne bruges, mærkes eller opleves. Derfor udbetaler vi bonusser i ting, du kan bruge til at gøre din forretning bedre, lækre weekendophold, dit livs drømmerejse eller hvis du gør det rigtigt godt, store kontantbonusser. Og når du gør det rigtigt godt, får du lov til at give ekstra 25% oveni din bonus til et velgørenhedsprojekt efter dit valg. Luksus Get Away ophold på Alter Meierhof. Ekslusivt Wetality pennesæt. Lækker businessmappe til din forretning. Dit livs drømmeferie.

8 DIN FORRETNING ER OGSÅ EN BONUSPLAN. Vi er et af de selskaber, der giver mest bonus tilbage til medlemmerne og vi er uden tvivl det selskab, der har den simpleste bonusplan. Herunder finder du et skema, der viser vores bonusplan, og hvad du kan opnå alt efter hvor meget din forretning genererer. GV OV RANG BONUS % Assistant Supervisor Velkomstpakke % Supervisor Businessmappe % Senior Supervisor Eksklusivt pennesæt % Assistant Manager Wetality ipad % Manager Luxus Get Away % Senior Manager Valgfri drømmeferie % Assistant Director (+ 25%)* % Director (+25% )** % Senior Director (+25% )*** DET KOSTER 88,- EURO, AT SKABE DIN FORRETNING. * Her får du en engangsbonus på plus ekstra 25% oveni, Wetality donerer til et velgørende formål efter dit valg. ** Her får du en engangsbonus på plus ekstra 25% oveni, Wetality donerer til et velgørende formål efter dit valg. *** Her får du op til 25 engangsudbetalinger på plus ekstra 25% oveni, Wetality donerer til et velgørende formål, efter dit valg.

9 BLIV SELV DIN EGEN BEDSTE KUNDE. Det er vigtigt, at du gør dine egne erfaringer med Wetalitys produkter. Det er den bedste måde, at finde ud af om de er noget for dig og de erfaringer du gør dig bliver samtidigt også til dine bedste salgsargumenter. Når du har registreret dig på wetality.com, modtager du dine produkter, vores starter-kit samt et notat-hæfte, der guider dig igennem, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at gøre det til en forretning. Klik på Registrer og du vil blive guidet resten af vejen helt automatisk. Og ikke mindst i dit eget tempo. WETALITY MEDLEM:

EN FORRETNING. ET FÆLLESSKAB. ET NYT LIV.

EN FORRETNING. ET FÆLLESSKAB. ET NYT LIV. EN FORRETNING. ET FÆLLESSKAB. ET NYT LIV. Sammen løfter vi. Sammen deler vi HVEM ER VI EN VERDEN, VI IKKE HAR SET FØR Måske har du som mange andre mærket eller lagt mærke til at verden i øjeblikket går

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

Begynderens Guide Til Chatbots

Begynderens Guide Til Chatbots Begynderens Guide Til Chatbots Spørgsmål eller brug for hjælp? hejanton Ring på 31 56 43 21 Skriv til info@hejanton.com mere på hejanton.com Indholdsfortegnelse Side 3 - Side 9 - Side 11 - Side 12 - Hvad

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

EG One giver en hånd med under hele byggeriet

EG One giver en hånd med under hele byggeriet EG One giver en hånd med under hele byggeriet få større overskud til at drive forretning og skabe øget salg og vækst. EG www.eg.dk Har du også brug for mere tid til det vigtige? 3 Få styr på økonomi og

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Maj 2012 Themosquitocompany.com Case Studie Endnu en E-Intelligence Kunde Succes Historie Ophavsret eintelligenceweb.com

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Mission, vision og forretningsidé

Mission, vision og forretningsidé Mission, vision og forretningsidé Vision for ECCO A/S 2 Vision og mission for detailhandel 3 Fra ko til sko 4 Danske rødder 5 Forskellige forretningstyper 6 damkjær & vesterager 1 Vision for ECCO A/S ECCOs

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

Skab kraft i fortællingen

Skab kraft i fortællingen Skab kraft i fortællingen Dette er et værktøj for dig, som vil: - Brænde igennem med dine budskaber på små som store møder. - Gøre dine ord og billeder til en del af dine medarbejderes forståelse. - Skabe

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.com Maj 2012 Ontasknaturally.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

Baggrundsinformation

Baggrundsinformation Baggrundsinformation KOM STÆRKT FRA START Kompetence og startkapital til sociale iværksættere FÅ HJÆLP TIL BEDRE RESULTATER Forretningsudvikling for socialøkonomiske virksomheder Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet!

How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet! How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet! HVEM ER VI? Hos Bettingfamily anser vi betting som en alternativ form for investering. Størstedelen af alle bettere

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til.

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. FORD BlueService Hos Ford ophører serviceydelserne ikke, når du går ud af forretningen. For når du køber en bil hos os, medfølger

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

Velkommen. Værksted for erhvervsaktører Tørning Mølle 6. oktober, 2016

Velkommen. Værksted for erhvervsaktører Tørning Mølle 6. oktober, 2016 Velkommen Værksted for erhvervsaktører Tørning Mølle 6. oktober, 2016 Velkomst Destination Lillebælt Fælles Fortælling Tre Kommuner Aktive Feriegæster Merværdi - for gæst og virksomhed Destination Lillebælt

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

Interview med butikschef i Companys Original

Interview med butikschef i Companys Original Interview med butikschef i Companys Original Interviewer 1: Amanda Interviewer 2: Regitze Butikschef: Lene Interviewer 1: Ja, det er bare, som sagt, til os selv, så vi selv kan analysere på det, men vi

Læs mere

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst (Personlig Volumen)

Læs mere

Forretningsplan. for. No Addiction

Forretningsplan. for. No Addiction Forretningsplan for No Addiction Virksomheden Virksomhedens navn No Addiction Startdato 01-06-2010 Kontaktinformation Virksomhedsnavn: No Addiction Adresse: Peter Fabers Gade 32 Postnummer: 2200 By: København

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger. Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S

Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger. Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S Spillebanen: Rammen som adfærdsændringer foregår i Økonomi Polarisering Sundhed

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred

WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG Side 1 Mange accepterer at have ondt i ryggen, som om det er en naturlig ting at have. Det BØR det ikke være. Vores krop er

Læs mere

BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV

BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV WWW.60DAGE.DK Alle burde investere 60 dage af sit liv for at blive en bedre udgave af sig selv. 60dage er en nem, uhøjtidelig og ikke formanende måde at formidle sundhed

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Den lille guide til Storytelling

Den lille guide til Storytelling Den lille guide til Storytelling Vil du gerne i gang med storytelling? Så har du her en nem og overskuelig guide til Storytelling. Målet er at give dig et praktisk redskab til at bygge din historie op,

Læs mere

ASEA Provisionsordning

ASEA Provisionsordning ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst 100PV (Personlig Volumen)

Læs mere

3 VIGTIGE TING, SOM DU SKAL HAVE AFKLARET INDEN START

3 VIGTIGE TING, SOM DU SKAL HAVE AFKLARET INDEN START 3 VIGTIGE TING, SOM DU SKAL HAVE AFKLARET INDEN START Her er en lille guide, hvor vi gennemgår 3 vigtige ting, som du skal have afklaret inden du går igang. 1 HVORDAN VIL JEG SÆLGE BILLEDER MED FOTOGRAFSYSTEMET?

Læs mere

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag 1 Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag Er du god til at forklare din viden for andre? Synes du, det er sjovt at stå på en scene? Kan du gøre indtryk på publikum?

Læs mere

Ingen kender byen som os

Ingen kender byen som os HJEM TIL KØBENHAVN Ingen kender byen som os Gennem de sidste 12 år har Siesbye Kapsch været en af byens førende liebhavermægler og er den dag i dag stadig den mest effektive og samtidig den største uafhængige

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

daytrader.dk Tom Hougaard - Danmarks mest effektive daytrader afslører sine strategier Se mere

daytrader.dk Tom Hougaard - Danmarks mest effektive daytrader afslører sine strategier Se mere Skulder-hoved-skulder formation Et af de mest kendte mønstre inden for teknisk analyse kaldes for skulder-hoved-skulder -formationen. Mønsteret beskriver en vending i markedet, og det er et af de mest

Læs mere

Vækst på top og bund

Vækst på top og bund Vækst på top og bund Vi er E-handelsbureauet Wølund & Wraae Etableret i 2006 Full-service e-handelsbureau, der løser opgaver for kunder i hele Norden 12 e-handelseksperter placeret i 2 afdelinger i København

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Vækst og Forretningsudvikling

Vækst og Forretningsudvikling Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

5 måder at reducere dine Powerpoint tekster

5 måder at reducere dine Powerpoint tekster 1 Slides og præsentationer med alt for meget tekst er kedelige og kan ikke holde dit publikum fanget. Hvordan reducerer du mængden af tekst på dine slides? Hvordan får du gjort dem simple? // www.facebook.com/slidemarkting

Læs mere

Innovativt samarbejde skaber stærk online ungerådgivning Folkesundhed i velfærdssamfund under forandring hvordan skaber vi bæredygtige løsninger?

Innovativt samarbejde skaber stærk online ungerådgivning Folkesundhed i velfærdssamfund under forandring hvordan skaber vi bæredygtige løsninger? Innovativt samarbejde skaber stærk online ungerådgivning Folkesundhed i velfærdssamfund under forandring hvordan skaber vi bæredygtige løsninger? Nordisk Folkesundhedskonference 24. august Lidt om mig

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner?

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Du får adgang til en række hjælpe funktioner, som kan lette dig i dit daglige arbejde. Blandt andet kan du ringe til vores licensdesk

Læs mere

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis giver 5 gode råd om, hvad man skal tænke over, når man overvejer, om ens virksomhed skal have

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen Dropshipping Dennis Wormark Larsen Dropshipping Er du på vippen til at begive dig ud på et webshop-eventyr, har du sikkert allerede bemærket, at der er rigtig mange ting at have styr på. Indkøb af varelager

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste

ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste www.altneuro.com ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste teknologi computer neurovidenskab. OM ALTNEURO

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

KLAR, PARAT, CLOUD? 27. september 2018

KLAR, PARAT, CLOUD? 27. september 2018 KLAR, PARAT, CLOUD? 27. september 2018 CENTRALE BEGREBER OG SERVICES Private cloud on premise Et datacenter hos en leverandør. Eventuelt bundet sammen med et backup datacenter hos den samme leverandør

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010 Resultater med langsigtet relationssalg 02. juni 2010 Agenda for de kommende 3 timer Min salgsparathed De psykologiske værktøjer i relationsopbygningen Elevatortalen At blive en businesspartner Relationssalg

Læs mere

Yale Doorman Din nye elektroniske lås

Yale Doorman Din nye elektroniske lås Yale Doorman Din nye elektroniske lås An ASSA ABLOY Group brand Har du prøvet at miste din nøgle eller låse dig ude? Med en Yale Doorman kommer du ikke i en sådan situation igen. Kode Aflåsning af vores

Læs mere

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet?

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet? Investor pitch Et investor pitch skiller sig lidt ud fra de andre pitch typer, du kan finde vejledning om her på Rocket Startup, da du med dette pitch, lige som med Pitch Deck, har til formål, at overbevise

Læs mere

EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE

EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE - ALLE TALER OM DET, FÅ GØR NOGET VED DET IMENS DU KONCENTRERER DIG OM DIN VIRKSOMHED, FINDER VI DET 100 % RIGTIGE MATCH TIL DIG AGENDA MATCH-ONLINE A/S ALT STARTER MED

Læs mere

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web:

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web: Vejen til en troværdig virksomhedsprofil GÅ FREMTIDEN TRYGT I MØDE MED EN TROVÆRIDG VIRKSOMHEDSPROFIL Mit navn er Bettina Skindstad, og jeg arbejder for, at kunderne har kendskab til og køber af de virksomheder,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Medlemskab gør en forskel

Medlemskab gør en forskel Medlemskab gør en forskel bestwestern.com bestwestern.dk Hvad betyder det for hotellet? Best Western - fordelene ved at være en del af verdens største hotelkæde Best Western er en sammenslutning af individuelt

Læs mere

Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces

Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces Alle os som arbejder med salg, hvis vi vil være succesfulde må erkende at vi har brug for at planlægge vores salg og være i stand til at producere en salgsplan

Læs mere

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne?

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne? GUIDE til Companys Club Hvad siger vi til kunderne? Hvad handler Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLER OM MODE - OG OM FORDELE, OPLEVELSER OG BONUSSER TIL KUNDER, SOM ELSKER MODE. CALLING ALL FASHIONISTAS!

Læs mere

BordingCentral. Ny effektiv online portal til din grafiske kommunikation

BordingCentral. Ny effektiv online portal til din grafiske kommunikation BordingCentral Ny effektiv online portal til din grafiske kommunikation Effektivisér bestillingen af grafisk kommunikationsmateriale for hele din virksomhed Alle afdelinger og lokationer i din virksomhed

Læs mere

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015 1 ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 201 1 2 INDHOLD 1 2 6 7 8 9 10 Indledende [Side ] Mobile trends [Side ] Hvor er I nu? [Side 6] Hvad vil I opnå? [Side 7] Hvad får brugeren

Læs mere

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO SUPPLY SERVICES Hos ALSO ønsker vi langvarige partnerskaber. Derfor har vi skabt et end-to-endnetværk af services for vores forhandlere med ALSO som det centrale omdrejningspunkt. Det gør os til markedets

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Selskabet. Eqology er et norsk, børsnoteret selskab, som udvikler naturlige kosttilskud og hudpleje. Selskabet blev etableret i 1998.

Selskabet. Eqology er et norsk, børsnoteret selskab, som udvikler naturlige kosttilskud og hudpleje. Selskabet blev etableret i 1998. Branchen Network Marketing er den mest effektive måde at distribuere produkter direkte til forbrugeren. Ved at blive en del af branchen, kan du skabe din egen business uden store investeringer, arbejde

Læs mere

Tag vare på dine vælgere. Få inspiration til dit sundhedspolitiske arbejde

Tag vare på dine vælgere. Få inspiration til dit sundhedspolitiske arbejde Tag vare på dine vælgere Få inspiration til dit sundhedspolitiske arbejde Forord Det gode, sunde liv handler ikke bare om at motionere og at holde sig fra røg og alkohol. Det handler også om at have et

Læs mere

MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID

MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID MULIGHED FINANSIEL BELØNNINGSPLAN HJÆLPER DIG MED AT SKABE EN SIKKER FINANSIEL FREMTID VELKOMMEN TIL JEUNESSE DEN UNGE GENERATION EN MULIGHED FOR AT SKABE RIGDOM PÅ ET VOKSENDE MARKED Vi er glade for,

Læs mere

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse*

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* *Kilde: Randstad/Funktionærniveau 500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* Øg chancen for at nye talenter bliver i virksomheden i mere end 3 år med 58 %. + Få 4 tips fra de bedste onboarding forløb.

Læs mere

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL Giv turisten let adgang til oplevelser i naturen Guide til pakketering - Tjen penge på naturen Naturligt Samspil drives af HORESTA med støtte fra Naturstyrelsen

Læs mere

Vi har alle et medansvar. HUMI s bidrag til en bæredygtig og ansvarlig udvikling

Vi har alle et medansvar. HUMI s bidrag til en bæredygtig og ansvarlig udvikling Vi har alle et medansvar HUMI s bidrag til en bæredygtig og ansvarlig udvikling I HUMI arbejder vi aktivt med at bidrage til en bæredygtig og ansvarlig udvikling i verden. Vi har i januar 2019 gennemført

Læs mere

TEAM1 Christina Feder Svendsen Kasper Hesthaven Rasmus Uta Christensen Sune Reinert

TEAM1 Christina Feder Svendsen Kasper Hesthaven Rasmus Uta Christensen Sune Reinert TEAM1 Christina Feder Svendsen Kasper Hesthaven Rasmus Uta Christensen Sune Reinert KONCEPT Konceptet omhandler oprettelse af en ny kundeklub for smykkekæden Henrik Ørsnes. Diamant Klubben er en kundeklub

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

PODIMO SUMMER Intro-guide til Podcastere

PODIMO SUMMER Intro-guide til Podcastere Intro-guide til Podcastere Velkommen til Podimo! Podimo er lavet til Podcastere Podimo er en app dedikeret til podcasts og derfor også dig som Podcaster. Vores drøm er at blive Podcasternes foretrukne

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger Open Call søger designpartnere til at facilitere designsprints med fokus på digitale løsninger Open call Vil I hjælpe med at ruste danske virksomheder til en digital fremtid? Og har I erfaring med at facilitere

Læs mere

Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked.

Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked. Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked. Presentation for workshop hos DELTA 09/01/2013 Barbara Scheel / barage@um.dk Service = fuwu Kinesiske forbrugere forventer

Læs mere

Stærke virksomheder i et stærkt samfund

Stærke virksomheder i et stærkt samfund Stærke virksomheder i et stærkt samfund D É T A R B E J D E R D I FO R D É T A R BEJ D ER D I FO R Stærke virksomheder i et stærkt samfund Danmark skal være verdens bedste land at leve i og verdens bedste

Læs mere

Ultrakort om Kop&Kande

Ultrakort om Kop&Kande Ultrakort om Kop&Kande 96 butikker (DK, Grønland, Island, Færøerne) Frivillig kæde Omsætter for ca. 750 mio. kroner ud af butik 2012 vs2009 Omsætningsvækst +15% Antal butikker + 18% Acceptabel indtjening

Læs mere

Skab bedre relationer gennem forbedring af image

Skab bedre relationer gennem forbedring af image Skab bedre relationer gennem forbedring af image I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Maya Angelou Om

Læs mere

ONLINE FORLAGET TRYDE

ONLINE FORLAGET TRYDE ONLINE FORLAGET TRYDE KATALOG 2017 Copyright. ONLINE FORLAGET TRYDE Eva Tryde Holtug Strandvej 17 4660 Store Heddinge Tlf. 45 60125215 Cvr. 27532292 info@evatryde.dk www.evatryde.dk i ONLINE FORLAGET TRYDE

Læs mere

Noget om bonusprogrammer

Noget om bonusprogrammer Noget om bonusprogrammer Ofte har jeg i forskellige sammenhænge deltaget i drøftelser om incitamentsprogrammer (bonusprogrammer). Her har jeg nedfældet nogle af mine egne tanker, som andre måske kunne

Læs mere

Forny eller optimer virksomhedens forretningsmodel The Business Model Canvas

Forny eller optimer virksomhedens forretningsmodel The Business Model Canvas Forny eller optimer virksomhedens forretningsmodel The Business Model Canvas Agenda Akademiuddannelsen Markedsføring og analyse Intro 17.30 18.00 Introduktion til Business Model Canvas 18.00 18.45 Pause

Læs mere

Har du set min nye nøgle? An ASSA ABLOY Group brand

Har du set min nye nøgle? An ASSA ABLOY Group brand Har du set min nye nøgle? An ASSA ABLOY Group brand Du læste rigtigt fremover kan din finger være nøglen til hjemmet Hvis du skifter din lås til en Yale Doorman behøver du ikke længere en nøgle, men kan

Læs mere