Vi skal også huske på, at Thomas Haugaard (hedder han vist) fra DR gerne vil møde op næste år, han kunne blot ikke i år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi skal også huske på, at Thomas Haugaard (hedder han vist) fra DR gerne vil møde op næste år, han kunne blot ikke i år."

Transkript

1 Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 15. april 2013 Til stede: Alle Dagsorden: 1. Formalia 2. Evaluering af generalforsamling 3. Hjemmesiden 4. Seminaret Hvordan bruges historien? 5. Skt. Petersborg 6. Studietur til efteråret 7. Danmark-Norge 8. Studieture i Virksomhedsbesøg 10. DAL 11. Meddelelser 12. Evt. Ad. 1 Referent: Vibe Ordstyrer: Flemming Dagsorden godkendt som angivet ovenfor. Ad. 2 Deltagerantallet var ikke væsentlig anderledes end de tidligere år, selvom vi havde flyttet datoen. Enten har vi (stadig?) ikke været gode nok til at fortælle om det, eller også må vi se at erkende, at en generalforsamling ikke er sindsoprivende nok til, at folk vil dukke op til den. Bestyrelsen diskuterede, om årsfesten evt. skal trækkes ud af GF-konceptet, måske endda laves til en sommerfest. Men spørgsmål er også, om vi overhovedet vil holde en fest for festens skyld. Generelt var det rart, at generalforsamlingen lå længere inde i året, det gav mindre stress omkring jul og lige efter nytår. Det blev besluttet, at formatet med foredrag, generalforsamling og fest kan der ses på til efteråret, når vi begynder at planlægge GF14. Vi skal bl.a. være ude i rigtig god tid for at finde en foredragsholder. Vi var ved at brænde nallerne denne gang. Dog skal det siges, at selv om Palle O. trådte til med kort varsel, var det et fantastisk godt foredrag, han leverede, som alle fik noget ud af. Der har også været ros for det efterfølgende fra de fremmødte. Vi skal også huske på, at Thomas Haugaard (hedder han vist) fra DR gerne vil møde op næste år, han kunne blot ikke i år. Selve generalforsamlingen forløb fint, der var dog lidt forvirring under dele af valgpunkterne, og det skinnede igennem hos både bestyrelsen og dirigenten, der ikke var blevet briefet fuldstændigt.

2 Overordnet set kan vi kun være tilfredse med GF13. Ad. 3 Det ser ikke godt ud med at få et fælles login. Problemet er, at vi ikke kan få begrænset adgang til cmssystemet, sådan at vi kun kan se og rette i vores egne sider, vi vil også få adgang til alle Saxos sider. Derfor vil det være nemmere for Nanna, at få et ekstra login, men ikke at skaffe os et fælles. Flemming påpegede, at der endnu var mange bestyrelsesmedlemmer, der manglede at sende info om dem selv til hjemmesiden. Folk blev opfordret til at huske det. Det blev vedtaget, at Flemming gerne må påtage sig en punker-rolle, hvor han i højere grad end nu er efter folk, der er blevet bedt om at levere indhold til hjemmesiden. På forårets bestyrelsesdag, hvor vi skal ind på arbejdsopgaverne, kan vi også tage hjemmesiden op ift., hvordan vi forholder os til den. Efterårets bestyrelsesdag kan mere specifikt have fokus på hjemmesiden, hvad vi vil med den, og hvad der kan være på den. Ad. 4 Jacob orienterede om arrangementets afholdelse: Vi skal mødes kl i HELGA, lokale 12.3.xx. Grøn stue. (Endeligt lokalenummer eftersendes). Alle hjælper med at stille op. Fagrådet stiller selv med en 10 stykker. Der skal bruges folk både formiddag og eftermiddag. Jacob sender planen ud, som vi kan melde os på ift., om der er særlige foredrag, vi gerne vil høre. Der skal også ryddes op efter middagen, så nogle stykker fra bestyrelsen må gerne blive til dette. Der er 90 tilmeldte. Der var generel ros til Jacob, der har han taget teten fra bestyrelsens side. Og at vi stadig kan stå som medarrangør. Vi møder op og er glade og tilfredse og hjælper til, alt hvad vi har lært. Ad. 5 Det går godt ligefrem fremragende. Pt. handler det om at få visakortet. Nanna henter det hos Malte. Næste problemstilling er, at man max. må hæve kr. på et visakort i Rusland over en måned. Men der skal bruges flere penge end. Det blev derfor besluttet, at foreningen overfører et antal penge til en eller to af arrangørernes konti, hvorfor man så også kan hæve. Det blev herefter understreget, at arrangørerne skal have ekstra styr på at få indsamlet så mange kvitteringer som muligt, og at de skal overveje muligheden for at gå rundt med to punge, en til foreningens penge og en til eget forbrug.

3 Generelt blev det nævnt, at det måske vil være en ide at få et ekstra visakort eller måske endda et mastercard. Denne diskussion kan tages på et kommende møde. Der var et rigtig godt afrejsemøde med to oplægsholdere. Programmet sendes ud til bestyrelsen til orientering. Der bliver kronologiske temadage. De begynder med byens grundlæggelse og bevæger sig op gennem og 1800-tallet. Der sluttes af med en sovjetdag. Man har forsøgt at få et deltageroplæg om det moderne Rusland, men det lykkes måske ikke. Der mangler også lidt museumsting om denne periode, derfor er fokus mest på Sovjet og tiden før. 1. maj bliver lidt af en udfordring, men der er arrangeret ting. Ad. 6 Udvalget har holdt møde. Destinatinen bliver antikkens Rom. Historiefaglig guide er Jesper Rosenløw,; han er halvt færdig med en guidebog til det antikke Rom. Hans kone vil måske også gerne med. De praktiske omstændigheder er ved at blive undersøgt. Det bliver i uge 42. Der bliver søgt tilskud fra instituttet, men det bliver nok ikke til Jespers deltagergebyr, men derimod andre dele af turen. Udvalget regner med deltagere. Ad. 7 Vibe var på sidste bestyrelsesmøde blevet pålagt at finde seværdigheder i Oslo for at finde ud af, om der var nok ting at tage sig til ud fra et Danmark-Norge-tema. Hun præsenterede et oplæg, der redegjorde for dette. En del ting er endnu ikke blevet annonceret, men ifølge visitoslo.com, vil der være masser af ting at tage sig til. Bestyrelsen besluttede at en forårstur i 2014 af max. fem dages varighed ville være godt. Man kunne lægge det over Nationaldagen den 17. maj. En mulig historiefaglig guide kan være Lars Hovbakke. Vibe tager teten på projektet, et egentlig udvalg er endnu ikke nedsat. En mulighed er at høre medlemmerne, om nogle heriblandt vil hjælpe med at arrangere turen. Ad. 8 Nanna redegjorde for baggrunden for en stor sommerferietur i 2014: Ideen bag er, at vi ofte i semesteret har svært ved at finde guide, at vi med de sædvanlige tidspunkter altid favoriserer de samme grupper, så vil vi gerne forsøge os med en sommertur. Og der er blevet spurgt til det i medlemsundersøgelsen med gode tilbagemeldinger.

4 Det blev anbefalet, at turen ikke lå i selve industriferien (ca. midt juli), men lidt i yderkanten af denne, så medlemmer i job og uden børn har en chance for at melde sig til denne gruppe er ofte dem, der arbejde i juli for at skolebørnsfamilierne kan holde fri. Bestyrelsen diskuterede herefter mulige destinationer og efter afstemning er følgende givet videre til udvalget: Dansk Vestindien 4 Egypten 4 Kina 4 Spanien rundt i bus 6 Tværs af Europa i 1. Verdenskrigs fodspor 3 Historisk øhop i Grækenland, kulturens og Europas vugge 8 Sydengland 3 Ghana i slavernes fodspor 3 Den amerikanske vestkyst og Vancouver (med fly til San Francisco) 4 og/eller Udvandringens fodspor i USA med afslutning i Solvang 3 Planlægningsudvalget, der i første omgang ser nærmere på praktiske ting omkring destinationerne, er: Simon, Nanna og Katrin. Ad. 9 Punktet var en brainstorm over mulighederne for konceptet virksomhedsbesøg. Følgende ideer kom på banen: Minipraktikant en eller flere og besøgte en arbejdsplads. Omvisning på virksomheden. Ikke så meget praktik. Foredrag i virksomheden om denne. Størrelsesorden afhænger af formen en lille gruppe kan passe til et tættere forhold. Næsten som netværksordningen, men nu tager vi på location. Vise rundt kombineret med et lokale til en snak: Det laver jeg med min uddannelse. Et sted, hvor flere historikere er ansat, så man ser mange forskellige mennesker gøre forskellige ting. Ifm. planlægning af efterårets program kan vi diskutere konceptet nærmere og om vi skal begynde på det. Det kunne f.eks. være et til to arrangementer hvert halve år. Til næste møde skal vi komme med forslag til, hvor man kan begynde sådanne besøg. Ad. 10 Vibe og Hannibal tager et møde med DAL når Hannibal er hjemme fra Skt. Petersborg. Ad. 11 Hannibal har svært ved at låne Helga til Quiz, da der skal bruges to personer med KU-mails på lokalebookningen. Katrin og Ulrik meldte sig til dette. Jacob kan desværre ikke deltage den 13. maj til quizzen.

5 Vi har stadig Ulla Toftes tilbud om et arrangement: Behind the scenes på Golden Days. Kan være et virksomhedsbesøg. Katrin er allergisk over for persille, kommen, avocado og dild. Flemming har bestået praktisk pædagogikum. Han er nu rigtig adjunkt. Ad. 12 Katrin havde spørgsmål til bestyrelsens sammensætning. Hun blev oplyst om, at det tilstræbes, at bestyrelsen består af både at være studerende og færdige kandidater. Er mest en intern forståelse for bestyrelsen.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Ad. 2 Vi besøgte tutorgruppen den 17. Alt gik godt. Vi vil gerne være til stede ved alt: Tour de KUA/introdagene og introbar. Se også punkt 7.

Ad. 2 Vi besøgte tutorgruppen den 17. Alt gik godt. Vi vil gerne være til stede ved alt: Tour de KUA/introdagene og introbar. Se også punkt 7. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 18. juni 2014 Dagsorden: 1. Formalia 2. Siden sidst 3. Program for efteråret 2014 4. Generalforsamling 2015 5. Overskuddet fra Oslo 6. New York 2015 7. Introdagene

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 13. november 2012. Dagsorden:

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 13. november 2012. Dagsorden: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 13. november 2012 Dagsorden: 1. Formalia 2. Valgmøde 3. Bruxelles 4. Skt. Petersborg 5. Generalforsamling 6. Forårets program 7. Kubulus 8. DAL 9. Hvervning

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden:

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011 Dagsorden: 1) Formalia 2) Evaluering af fredagscafe 3) Evaluering af rundvisning på Københavns Museum 4) Washington 5) Evaluering af netværksmøde

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 9. december 2011

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 9. december 2011 Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 9. december 2011 1. Formalia 2. Evaluering af besøg i Kulturarvsstyrelsen 3. Evaluering af foredrag den 21/11 4. Evaluering af Cambridge 5. Ekstra opfølgning

Læs mere

Til stede: Jacob, Flemming, Hannibal, Ulrik, Tine, Sille, Nanna og Vibe

Til stede: Jacob, Flemming, Hannibal, Ulrik, Tine, Sille, Nanna og Vibe Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 8. maj 2012 Dagsorden: 1. Formalia 2. Bornholm 3. Evaluering af quiz og Syrienforedrag 4. Kanalrundfart 5. Bruxelles 6. Efterårsseminar 7. Vil Helle uddele

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ad. 2 Brainstorm på programmet for efteråret 2013 endte i følgende forslag, der arbejdes videre med:

Ad. 2 Brainstorm på programmet for efteråret 2013 endte i følgende forslag, der arbejdes videre med: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 21. maj 2013 Dagsorden: 1) Formalia 2) Efterårsprogram 2013 3) Introdage 2013 4) Studietur til efteråret 5) Studietur til Oslo (inkl. fondsstøtte) 6) Studietur

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 6. april kl. 19.30 21.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Dorte B., Annett, Jan, Lars, Kirsten, Jacob og Merete (referemt) Afbud fra: Dorte L, Christian, Lasse, Helge og Peter 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17

Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17 Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17 1. Valg af referent og ordstyrer Ordstyrer: Asger, referent: Katrine Tilstede: Linda (kandidaten), Julia (2. år), Asger (2. år) og Katrine (kandidaten) 2. Godkendelse

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat D. 23. februar 2012 kl. 17.00 Ortenvej 180, 6800 Varde Fraværende: Birthe 1. Godkendelse referat fra sidste møde Godkendt 2. Pårørendenetværk. Drøftelse af pjece samt indhold i øvrigt.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 03.02.2011 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Thomsen Kasper Brill Lars Britz Jacob Andersen Rene Andersen Daniel Jürgensen Johnni Pedersen Afbud: Lasse Løber Martin Andersen Dagsorden:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis.

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. BESTYRELSESMØDE Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. Afbud: Anna Franziska, Freya Referent: Anna B. Dirigent: Jeppe

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015.

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015. Referat af bestyrelsesmøde i Filibid kandidat og alumneforening ved AU 01.06.15 Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015. 1. Formalia: Fremmødte: Christian, Anne, Maja, Morten

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 22. marts 2018 kl. 18.30 på Braunstein Dato Dokumentnummer 16. april 2018 2011-1091-103 Deltagere: 4 medlemmer Referent Catrine Wulff Ploug Dagsorden

Læs mere

Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja, Ditte, Peter, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose Fraværende: Mathilde

Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja, Ditte, Peter, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose Fraværende: Mathilde Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 16/11 2014 klokken 12-15. Sted: DJ s lokaler på Gammel Strand 42, 1202 København K Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra sidste møde 4.2.2014 Udsendt og godkendt via mail (også vedhæftet denne mail)

Referat fra sidste møde 4.2.2014 Udsendt og godkendt via mail (også vedhæftet denne mail) Dagsorden og referat: Styregruppemøde 22.4.2014 Sted: Specialrådgivningen Holbæk Rosenvænget 13 4300 Holbæk Tidspunkt: 13 16. Deltagere: Hanne, Dorte og Helle. Afbud fra Mary og Karen. Referat fra sidste

Læs mere

3. Godkendelse af sidste måneds referat v. ordstyrer Godkendt uden indsigelser.

3. Godkendelse af sidste måneds referat v. ordstyrer Godkendt uden indsigelser. 1. Oplæg om MR ved infarkt og blødning v. Overlæge Annika Reynberg Langkilde, Radiologisk klinik Rigshospitalet 2. Formalia Valg af ordstyrer: Marie Louise Valg af referent: Josefine 3. Godkendelse af

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense 1. Velkommen til generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2017 Mit navn er Hanne Poulsen, jeg er formand for faggruppen Som faggruppeformand

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret.

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret. GLADSAXE KOMMUNE HK-Klubben Referat af 2. Ekstraordinærer Generalforsamling 09.12.2014 REFERAT Dato: 9. december 2014 Af: Lizzi Cederskjold Dagsorden Velkomst Bemærkninger og bilag Fungerende FTR Anne-Marie

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Deltagere fra skolen: Maja

Læs mere

Hvilke instruktører er blevet sorteret fra ifm skærpelse af krav til instruktører?

Hvilke instruktører er blevet sorteret fra ifm skærpelse af krav til instruktører? Generalforsamling 2014 Referat GF TF 6/11/2014. Fremmødte: 21 personer alt incl 1) Valg af referent. Bestyrelsens forslag til dirigent: Andreas Frandsen. Bestyrelsens forslag til referent: Christoffer

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

KABS13 møde 12/9-2013

KABS13 møde 12/9-2013 KABS13 møde 12/9-2013 1. Formalia referent: Legenden ordstyrer: Jeppe tilstedeliste: i. Gearstang ii. Christina iii. Simon iv. Bals v. Norge vi. Susanne vii. Gugliotta viii. kanna ix. Legenden x. Majbritt

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 Emne Diskussions Formål Kommentar Bestyrelsesmøde 08.06.2015 /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Til stede: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Tirsdag d. 26/04/2016 Kl. 18 hos Kristoffer Brodersen, Strandboulevarden 123, 2.tv., 2100 København Ø Tilstedeværende medlemmer: Stine, Helena, Mathias, Emil,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Tilstede: Julie Rosenkilde, Kristine Bertelsen, Frederik Monrad Juel, Niels Peter Arskog, Pernille

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Evaluering af arbejdet i temagruppen kost og fysisk aktivitet og deltagernes tilfredshed

Evaluering af arbejdet i temagruppen kost og fysisk aktivitet og deltagernes tilfredshed Temagruppen : Kost og fysisk aktivitet Oktober 2012 Evaluering af arbejdet i temagruppen kost og fysisk aktivitet og deltagernes tilfredshed deltagere: 25 heraf 7 ufuldstændige gennemførte spørgeskemaer:

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl Børnehuset Næringen 3

Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl Børnehuset Næringen 3 Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl. 17.00-19.00 Børnehuset Næringen 3 Tilstede:, Gitte, Beatrice, Liv, Katja Afbud: Tina, Anna, Helle Referent: Katja Nr. Emne Ansvarlig Bilag 1 Orientering: 1. Børnegrupperne

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den , kl

Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den , kl Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den 14.2.2017, kl. 12.30. Valg af ordstyrer: - Jan Valg af referent: - Peter Sang: Den lille anemone, s. 13. Sang til næste husmøde? Der er noget galt i Danmark s. 19.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KABS13 møde 19/9-2013

KABS13 møde 19/9-2013 KABS13 møde 19/9-2013 1. Formalia a. referent: Ciabatta b. ordstyrer: Kanna c. tilstedeliste: i. Gearstang ii. kanna iii. Christina iv. Caroline v. ChristianE vi. Toke vii. Sissel viii. Trunte ix. Vinge

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Referat af MØF-generalforsamling

Referat af MØF-generalforsamling Referat af MØF-generalforsamling Helene Damgaard Nielsen 13-12-2008 kl. 15.15 i aud. D1 Indhold Indhold i 1 Valg af dirigent 1 2 Valg af referent 1 3 Bestyrelsen aflægger beretning 1 4 Regnskabet fremlægges

Læs mere

Bestyrelsesmøde. a) Status for bestyrelsens økonomi. 5. Update fra barbestyrelses repræsentanten (Henrik)

Bestyrelsesmøde. a) Status for bestyrelsens økonomi. 5. Update fra barbestyrelses repræsentanten (Henrik) Bestyrelsesmøde REFERAT 27.03.2014 19:00 FÆLLESRUM MØDE INDKALDT AF Tais Sandal Nissen MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE Tais Sandal Nissen, Mikkel Kristensen, Simon Smetana,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 11. december kl 11.00 hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Morten, Jon, Nina, Valentin, Peter b ) Valg af referent 2) Siden sidst Peter Severin Rasmussen

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle 1) Valg af dirigent Ditte 2) Valg af referent Mathilde 3) Godkendelse af referat fra sidste møde Tjek 4) Opsamling af to-do-liste: Opdateret 5) Punkter

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 22.4.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Simone og Monika Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt

Læs mere

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991.

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. Indhold Kapitel 1 Navn & formål Kapitel 2 Størrelse og sammensætning Kapitel 3 Elevrådet Kapitel 4 Valg Kapitel 5 Formandskabet

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl. 17-19, CSS lokale 16.01.62 Til stede: Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Kokkedal, Pelle Korsbæk Sørensen, Anne-Kirstine

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4663062 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 12-11-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 8. november 2018 Tid: Kl. 10 max 13 Sted: Solhøjsvej 75, 9210 Aalborg SØ Indkaldte: Inger, Rita,

Læs mere