Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja, Ditte, Peter, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose Fraværende: Mathilde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja, Ditte, Peter, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose Fraværende: Mathilde"

Transkript

1 Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 16/ klokken Sted: DJ s lokaler på Gammel Strand 42, 1202 København K Tilstede: Martin, Anders, Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja, Ditte, Peter, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose Fraværende: Mathilde Dagsorden: 1. Formalia, valg af ordstyrer og referent Referent: Ronja Pilgaard Ordstyrer: Merete Lindstrøm 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde (fra Visionsweekenden) Referatet godkendes 3. Nyt fra udvalg Politisk udvalg: Holder snart møde og ellers er der ikke sket noget. Uddannelsesudvalget: Der er stadig pladser, så meld jer! Der tænkes i oplæg - evt. med Christopher Arzrouni, forskellige chefredaktører på én gang til debat om mediernes fremtid. Venter stadig på dato for GF. Freja og Emilie går med i udvalget. Kravlingudvalget: Ikke noget nyt under solen Medielejrudvalg: Der er udsolgt, og de vælter sig i penge. Anders har stadig ikke fået svar på tømmerbobs-goodiebags fra kapitalismens højborg. Økonomiudvalg: Vi afviser at dække transport til danwatcharrangementet. OG har fået bilag fra Mathias DSR og skolebestyrelsen: Bestyrelsen forventer, at bygningen er solgt snart. Der er en fortrydelsesklausul. Praktikudvalget: Kommunikationsudvalget: Holder møde efter bestyrelsesmødet. Udvalget vil gerne booste opslag på SoMe. Bestyrelsen bevilliger, at der kan boostes løs! Der satses også på læserbreve til Illustreret bunker - giver gratis reklame. Udvalget laver en tilfredshedsundersøgelse blandt medlemmerne.

2 4. Nyt fra formanden Fusionen er afblæst - der arbejdes videre om samarbejdet. Flere har oplevet, at der er en hård og ubehagelig tone over for kommunikatørerne. Merete tager med videre, at vi skal have endialog om, hvordan forbundet favner alle fagligheder. Christopher (CBB) er blevet færdig som journalist lige straks, og så stopper han som juniorkonsulent. Til sommer skal han på uni, og så kommer han tilbage - efter et halvt års orlov. Der bliver ikke ansat en ny i mellemtiden. Dermed er der ikke nogen, som står for arrangementer ud over uddannelsesudvalget. DJ vil meget gerne, at Uddannelsesudvalget laver arrangementer - og gerne nogle med fokus på kommunikation. Gull foreslår, at vi viser Ekstrabladet - uden for citat for de nye studerende, for at der også er arragementer for journalisterne. Mie minder om, at der skal nogen ud og præsentere DJ for de nye kommunikatører til sommer Hvem skal stå for kurser (Indesign, photoshop osv) til næste semester? Merete spørger i forbundet. Philip oplever ikke, at de kurser, der holdes i DJ, retter sig mod fotoer. Overhovedet. Anders Michael pointerer, at Uddannelsesudvalget gerne vil løfte noget af opgaven, men understreger, at der også er tale om frivilligt arbejde. Emilie: Kan man ikke nytænke hvervestrategien, så man tænker ud over I får et pressekort og nogle kondomer? Fokuser på, hvad forbundet kan gøre for medlemmerne fagligt set. Freja foreslår en undersøgelse af, hvad der får folk til at melde sig ind. Daniel siger, den kan komme med i kommunikationsudvalgets tilfredshedsundersøgelse. Daniel foreslår, at vi holder en meet and greet før GF, hvor vi kan mødes med dem, og fortælle, hvad KaJ står for og er. I den forbindelse, pointerer Emilie, at man skal sælge arrangementet godt, hvis man skal fange folk i deres rusperiode. Laura foreslår, at man evt. gør det i forbindelse med at vi viser EB uden for citat. Til næste møde skal vi diskutere, hvad det er, vi vil præsentere, hvorfor de studerende skal melde ind i KaJ. På visionsweekenden talte vi om ny struktur. Vi fortsætter samarbejdet, selvom DJ ikke fusionerer med KS. Den nye struktur er på programmet til seminaret - heriblandt formand og næstformænd. 5. Arrangementer fra visionsweekenden hvilke skal vi arbejde videre med? - Peter har talt med dem, som laver Lars Løkke-bogen, og tænker oplæg med dem. Uddannelsesudvalget tager den med videre.

3 - På visionsweekenden talte vi om nedenstående punkter: Bubber Morten Spiegelhauer Jacob Sheik + en anden militærfyr (Martin) Sælge-kampagner-på-hvad-kaj-kan-bruges-til: Faste arrangementer. F.eks. problemløsning, hvor KaJ er med, men hvor man kan sparre med hinanden. Kunne også være et forum til, hvor folk kunne komme og sige, hvad de har brug for. Kom og KaJ med os. Styrk din kritiske sans Tweet n beer Netværkscafé à la RUC (socialt og fagligt arrangement. Først oplæg, derefter hyg med networking) (DJS-regi på Jylland/Fyn/Sjælland) - Gull foreslår oplæg ved dem fra Ultra Nyt - Ditte foreslår arrangement om russiske medier. Ronja foreslår Alexander fra Information eller Jon Kyst fra KU - Emilie kunne godt tænke sig at se ud til andre medier - fx radio! - Merete foreslår Dybbelyb-arrangementet m Kurt Strand fra Fagfestival GF kommer til at ligge 28. februar 6. Løn i praktik for journalisterne. Hvad er jeres holdning til løn? Det vil Merete gerne vide før forhandlingerne. Peter: Vi er den løn værd, som vi får Anders: Vi kan godt gå lidt ned i løn, men det kræver, vi får noget den anden vej. Ronja: Lønnen holdes også oppe af journalister, som vil sikre, at vi ikke tager pladser fra de færdiguddannede. Merete: Har spurgt rundt og spurgt ind til lønnen. DMA repræsenterer ikke TV2 og DR. Alle siger, vi er sindssygt billig arbejdskraft. Hun foreslår at lave en undersøgelse blandt DMAs medlemmer om, hvor mange, der synes, vi er for dyre. Freja: Man skal passe på med ikke at medvirke til en glidebane ved at sænke lønnen for mere uddannelse eller andre goder Gull: Det er det forkerte tidspunkt at tage diskussionen. Den burde være taget, da der var overenskomstforhandlinger. Kommunikatørernes løn burde i øvrigt være den samme sag Mie: Hvis der skal laves en undersøgelse af den slags, som merete foreslår: HUSK: Et er, hvem der undersøger, noget andet er, hvordan man spørger. Emilie: Vi skal have fjernet ideen hos de studerende om, at man kan arbejde gratis. Peter: Vi skal prøve at få en bredere opbakning i forbundet til en bedre løn. Derudover skal ses på Ruc-stud der tager uni-prak (gratis), mens de læser BA (og er medlem af DJ) og SDU er som forlænger til 18 mdr. Mie: Foreslår en kampagne, som viser, at du skader dig selv og dine medstuderende ved at arbejde gratis.

4 Bestyrelsen er enige om, at HVIS lønnen skal ned, skal vi have noget andet, og at det ikke må blive en løbebane, at vi bare går ned i løn for fremtiden. 7. Status fra panikdagen Der var ca. 45 som manglede pladser. Ud af dem, var der tale om 17 TVM er. til selve dagen var der pladser, som ikke var tager. Tilbage er 3-4 pladser - herunder DR Sporten - Folk har søgt bredt, mange har søgt mindre medier og det ser ud til, at der er ca. 12 journostuderende, som ikke har fået plads - både dmjx og SDU. Emilie: Det er et problem, at der råbes op om pladser, når nogle steder ikke får nok - eller nogen - ansøgninger. Vi skal banke ind i hovedet på de studerende, at de skal holde op med at være kræsne. Efter dagen kom en opdatering fra én på SDU om at der var kommunikatører til stede på panikdagen. Det bliver taget med på mødet i SBU i morgen. Der var én. Diskussionen i SBU er, kom-stud ikke skal komme, da det er en praktiksøgningsdag for journalister, da det går imod fagforeningen, at man begynder at underbyde hinanden. Laura: Måske det ikke ligefrem er et SBU-anliggende, men et DMJX-anliggende, at det opleves, at der både er første- og andenrangsstuderende. Bestyrelsen mener, at det er en fælles opgave at sikre, at der er pladser til de kommunikationsstuderende. 8. Kvalitetssikring af komm-praktikpladser hvad kan vi gøre? Som det ser ud nu, er der lavet en ny plan for hvornår man søger praktikplads. Skolen vil stadig have en liste med pladser, som gerne vil have en ny. Men de går ikke ud og opsøger nye steder for at høre, om de vil med på listen. De lægger på til, at de studerende går ud og søger. På Mies semester fandt ca. ¼ selv plads - men kun fordi skolen ikke havde fundet steder. Der skal kvalitetssikres, da nogle studerende har oplevet, at skulle være sælger og ikke kommunikatør. Der lægges op til uddannelsesplan og krav til praktikvejledere. Skolen har sagt, de gerne vil arbejde videre med det, men hvad der er sket, ved vi ikke. Der er opbakning til det i advisory boardet. Merete og Laura har talt om: - at tale med Ole om, hvilke udfordringer, der gør, at en gruppe ikke vil tage en ny praktikant. - at brande uddannelsen - strukturen på uddannelsen - er det det, der er en udfordring - Er det bedst, at det er sat fri eller om der er tale om to ugers intensiv søgning - status på advisory board - et møde med Merete Østergaard - hvor står hun i alt det her?

5 De arbejder videre med det. Hvis nogen har ideer, må de meget gerne melde det ind! 8. Info om DJ-seminar Fusionen har tidligere fyldt meget. Det kommer den nok ikke til denne gang. Det kommer nok til at handle en del om struktur. Der er endnu ikke udleveret program. Andrea havde til sidste SDU-møde nogle ting, de ikke var overbevist om i den nye struktur, fordi de som lille organisation frygtede at blive tabt, fordi KaJ fyldte for meget. Det er vigtigt, at huske, at vi skal stemme om strukturen, så folk skal læse dokumentet og tage stilling til det. 9. Mødeevaluering Godt: - Vi fik vendt mange ting - Der er taget vigtige diskussioner - God forbedelse - Tonen er ret saglig i forhold til at vi er uenige - Godt vi er mange. Man kan mærke, der er opbakning Forbedres: - Der mangler en afrunding af, hvad vi gør til næste gang - Måske der skal sættes længere tid af til punkterne - tænk over prioriteringen af punkter - Man bør stemme efter et punkt, så vi er enige om, hvad vi har besluttet - Det føles ikke som om vi er nået videre og at der har været meget dem-og-os i diskussionerne. Vi er ikke kommet til et nyt resultat - Formanden bør ikke være ordstyrer, fordi hun selv kommer med inputs trods talerækken - For meget sammenblanding af principdiskussioner og handlingsdiskussioner. - Der ligger to gode principdiskussioner og venter: kommunikationspraktikpladser og hvad er vores fagforening. Dem skal der sættes tid af til. - Hold øjnene på, hvad det er, vi diskuterer.

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/12 klokken 12-15. Sted: DJ s lokaler på Fiskergade 41, 8000 Aarhus C Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete,

Læs mere

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014 Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Sted: Kystvejen 54, Vejlby Fed, 5466 Asperup Program for weekenden:

Læs mere

Kravling - sammen med Danske Mediestuderende. Arrangerer den årlige Kravling - i år er det 16. maj.

Kravling - sammen med Danske Mediestuderende. Arrangerer den årlige Kravling - i år er det 16. maj. Visionsweekend lørdag 14. marts 2015 Tilstede: Anders Michael, Laura, Merete, Rose, Daniel, Morten, Benjamin, Philip, Dennis Dirigent: Merete Referent: Philip KaJ og Danske Mediestuderende (orientering)

Læs mere

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Mathias valgt som ordstyrer, Peter var storsindet nok til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 10.02.12 4.

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 6 Der indkaldes til møde torsdag d. 24. marts 2011, kl. 17 i baghuset på Nørre Allé 32,

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 6 Der indkaldes til møde torsdag d. 24. marts 2011, kl. 17 i baghuset på Nørre Allé 32, Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 17. Marts 2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 6 Der indkaldes

Læs mere

Referat fra FreelanceGruppens Generalforsamling lørdag den 1. marts 2014 i Konventum (LO- Højskolen), Helsingør

Referat fra FreelanceGruppens Generalforsamling lørdag den 1. marts 2014 i Konventum (LO- Højskolen), Helsingør Referat fra FreelanceGruppens Generalforsamling lørdag den 1. marts 2014 i Konventum (LO- Højskolen), Helsingør Formanden Iben Danielsen bød velkommen til deltagere og gæster, herunder forbundsformand

Læs mere

Referat fra 3F Ungdoms Landsmøde 2011

Referat fra 3F Ungdoms Landsmøde 2011 Referat fra 3F Ungdoms Landsmøde 2011 11.- 13. november 2011 Smålandshavet Side 1 af 77 Indhold Fredag 11. november 2011... 4 Varsling af Landsmødet... 4 Valg af referenter... 4 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008

Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008 Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008 Deltagere: Torben Høecke, Johnna Erichsen, Leif El, Torben Christiansen, Jørgen Jensen, Niels Elbrønd, Ega, Kristian Geisler, René Holmgren, Hanne Ramsbøl, Niels

Læs mere

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget)

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget) Referat: Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Dato 12. december 2011 Journal Vores ref.nr 3 Referat af repræsentantskabsmøde

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

IUGS MEDLEMSUNDERSØGELSE

IUGS MEDLEMSUNDERSØGELSE IUGS MEDLEMSUNDERSØGELSE 2013 Februar 2014 Indhold 1. Baggrund for medlemsundersøgelsen og dens formål... 3 2. Hovedtendenser... 3 3. Opdelt gennemgang af medlemsundersøgelsen... 6 3.1 Respondenternes

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling Kobæk Strand, Skælskør, lørdag den 10. marts 2012

Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling Kobæk Strand, Skælskør, lørdag den 10. marts 2012 1/14 Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling Kobæk Strand, Skælskør, lørdag den 10. marts 2012 1. Valg af dirigent: Claus Iversen, faglig sekretær i DJ, blev foreslået og valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

DTLAa - Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune

DTLAa - Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune Formandens beretning 2015 Af formand Kristine Schroll Formandens beretning 2015 Forandring fryder siger en gammel talemåde. Hvis det også gælder for os som dagtilbudsledere i Børn og Unge må 2014-15 siges

Læs mere

Referat af bestyrelsesseminar, 18. 19.5.2015

Referat af bestyrelsesseminar, 18. 19.5.2015 Referat af bestyrelsesseminar, 18. 19.5.2015 Deltagere: Christina, Rie, Harald, Eluf, Pia, Astrid, Kurt, Kenneth, Helle. Fra sekretariatet: Ask, René, Susanne, Sofie. Steen kommer senere kommer kl. 14.00

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

PRAKTIKPLADS. match. Brug dit netværk til at finde praktikplads

PRAKTIKPLADS. match. Brug dit netværk til at finde praktikplads PRAKTIKPLADS match Brug dit netværk til at finde praktikplads Hvordan kan du bruge netværk til at finde en praktikplads? At netværke handler om at lære folk at kende, der gerne vil hjælpe dig videre. Og

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund

Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund Torsdag 7. marts 2013 kl. 17.00 hos 3F, Kampmannsgade 4, 1790 København V Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Facilitering af Fremtidens DS på University College Sjælland Campus Roskilde den 11.2.14 på socialrådgiveruddannelsens 1. modul. Den indledende fase

Facilitering af Fremtidens DS på University College Sjælland Campus Roskilde den 11.2.14 på socialrådgiveruddannelsens 1. modul. Den indledende fase Facilitering af Fremtidens DS på University College Sjælland Campus Roskilde den 11.2.14 på socialrådgiveruddannelsens 1. modul. De tre DS ambassadører på dagen var Pernille Westensøe, Jeanett Michelsen

Læs mere

2. Kommunikation og information

2. Kommunikation og information 2. Kommunikation og information En leder kommunikerer ved sin blotte eksistens. Folk om bord orienterer sig efter lederen, hvad enten han/hun taler eller er tavs handler eller undlader at handle. Følger

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere