Q&A status på aftale for Herrelandsholdet 3. september 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Q&A status på aftale for Herrelandsholdet 3. september 2018"

Transkript

1 1 Q&A status på aftale for Herrelandsholdet 3. september 2018 RESUMÉ: DBU og Spillerforeningen kan ikke blive enige om en ny landsholdsaftale, fordi: Spillerforeningen kræver, at DBU skal stå som arbejdsgiver for landsholdsspillerne. Det kan og vil DBU ikke, da det kan skabe konflikt i forhold til klubberne og vil pålægge DBU nye udgifter og ansvarsområder. Det vil samtidig skabe store problemer for dansk idræt samlet set. Spillerforeningen kræver, at DBU ikke må støtte Divisionsforeningen i overenskomstrelaterede sager med Spillerforeningen. Da Divisionsforeningen er medlem af DBU, er det helt unaturligt, at DBU ikke har mulighed for at støtte Divisionsforeningen. Det ville svare til, at DBU kræver, at LO og Spillerforeningen ikke må samarbejde ved en konflikt i dansk fodbold. DBU ønsker en enklere landsholdsaftale på det kommercielle område, da Spillerforeningen de seneste år har begrænset DBU s muligheder for at tjene penge til landsholdet og dansk fodbold samlet set. Det er afgørende, at vi kan fastholde den danske model, hvor indtægter fra elite og landshold også går til udviklingen af bredde og talenter. Hvis Spillerforeningen begrænser DBU s muligheder for at tjene penge, går det ud over den danske model.

2 Hvad er seneste nyt? Siden januar har DBU afholdt 26 forhandlingsmøder, heraf 15 længere møder den sidste måneds tid. Der har med andre ord været forhandlet intenst i otte måneder. Nu har DBU s bestyrelse besluttet at indstille forhandlingerne, fordi DBU ikke ønsker at forhandle, mens der er landskampe, da det vil forstyrre de sportslige forberedelser. DBU s bestyrelse har bedt DBU s ledelse om at sikre, at denne uges to landskampe, venskabskampen mod Slovakiet og Nations League-kampen mod Wales i Aarhus, bliver spillet. Hvis Danmark ikke stiller hold, risikerer DBU udelukkelse af flere danske landshold og store millionbøder fra UEFA. Det vil skade alle dele af dansk fodbold i mange år frem i tiden. Hvad skiller parterne? DBU har i forhandlingerne givet sig på væsentlige punkter: o DBU er klar til at investere i forbedrede sportslige forhold for 4-5 mio. kr. i en ny aftale; heriblandt kok på hjemme- og udebane, forbedrede flyforhold med privatchartrede fly, øget og mere fleksibel behandling og nye træningsanlæg. o DBU respekterer, at spillerne ønsker at prioritere deres individuelle, private sponsorater fremfor landsholdets fælles sponsoraftaler. I den sidste uge af forhandlingerne er Spillerforeningen mødt ind med ultimative krav på en række områder, som DBU har afvist gennem hele perioden. Samtidigt er Spillerforeningen mødt ind med eksterne advokater, hvilket har forhalet arbejdet med at få en færdig landsholdsaftale på plads. o Spillerforeningen kræver, at DBU skal være arbejdsgiver for landsholdsspillerne. DBU mener: at DBU hverken kan eller vil være arbejdsgiver for landsholdsspillere. Spillerne er ansat i klubberne, og det vil få store konsekvenser for dansk idræt som helhed, hvis sportsforbund pålægges arbejdsgiveransvar for landsholdsspillere det vil også pålægge DBU eller andre sportsforbund ansvar ift. barsel, feriepenge og en række andre økonomiske og administrative pålæg, som hverken DBU eller et andet forbund i dansk idræt har en chance for at opfylde. at det er uforståeligt og ødelæggende for indgåelsen af en ny aftale, at Spillerforeningen pludselig inddrager et nyt tema, som de med baggrund i tidligere erfaringer ved, at DBU ikke er i stand til at gå med til, og der blev opnået enighed om i Kvindelandsholdets aftale. Indstillingen af forhandlingerne skyldes dermed ikke, som det fejlagtigt fremgår af udtalelser fra enkelte landsholdsspillere i medierne: o at DBU ikke ønsker at imødekomme spillernes krav om sportslige forbedringer (privatfly til landskampe, kok på hjemme- og udebane, forøget og fleksibel behandlerstab og forbedrede træningsfaciliteter i Danmark) o at DBU ikke vil respektere spillernes individuelle sponsorater, og ønske om at prioritere individuelle sponsorater før landsholdets kollektive sponsorater. Spillerne siger, at de gerne vil spille, hvis den tidligere aftale bliver forlænget. Hvorfor sker det ikke bare?

3 DBU ønsker ikke at forlænge den tidligere aftale. Den tidligere landsholdsaftale har været årsagen til de mange konflikter, der har været mellem DBU, Herrelandsholdet og Spillerforeningen de seneste år. Den tidligere landsholdsaftale har blandt andet ført til en voldgiftssag, som DBU tabte delvist, hvilket resulterede i et økonomisk tab på mere end 2 mio. kr. Derfor ønsker DBU under ingen omstændigheder at forlænge den tidligere aftale. Bliver kampene mod Slovakiet og Wales i den kommende uge spillet? Ja. DBUs bestyrelse har enstemmigt bedt DBU s ledelse sikre afviklingen af de to kampe for dansk fodbolds fremtid. Aflysninger vil føre til store millionbøder og udelukkelser af begge vores landshold fra UEFA s side. Det vil sætte dansk fodbold alvorligt tilbage, både sportsligt og økonomisk DBU har nu tilbudt andre spillere i Superligaen samt 1. og 2. division at stille op for Danmark på de vilkår, som hidtil har været gældende ift. honorar, bonus og forsikring samt samme forhold i forhold til fly, behandlere og kok. Får fans kompensation, hvis Danmark stiller med et B-hold? DBU er ærgerlige over den aktuelle situation og arbejder nu på at stille de stærkest mulige hold, så begge landskampe kan gennemføres. DBU er i dialog med både Superliga-klubber og klubber fra 1. og 2. division. Først når DBU har et hold, kan man beslutte, hvad der sker i forhold til billetpriser og andre forhold i forbindelse med Wales-kampen. Spillerne siger, at DBU vil tvinge dem til en aftale, hvor de ikke kan fortsætte med deres private sponsorer. Er det korrekt? Nej. Det er en misforståelse. DBU har aldrig ville forhindre spillerne i at indgå personlige sponsorater. Det hverken kan eller vil vi. DBU har det fint med, at spillerne har forskellige sponsorer, både privat og i deres klubber. Det er en naturlig del af sportens verden. Til gengæld er det en både ærgerlig og uholdbar udvikling, hvis spillerne på grund af egne sponsorater eller personlige holdninger afviser at stille op for landsholdets sponsorer, når de er en del af landsholdet og modtager penge herfor. Hvis mange spillere afviser at stille op, vil de store sponsorer ikke længere være med og så mister DBU penge, som både går til spillerne og til at udvikle dansk fodbold generelt. DBU har i forhandlingerne taget til efterretning, at spillernes prioriterer deres egne individuelle sponsoraftaler før landsholdets kollektive sponsoraftaler, der giver penge til hele holdet og til udviklingen af dansk fodbold.

4 Spillerne kritiserer DBU for ikke at have ordentlige forhold. Er det korrekt? Nej. DBU er parate til i en ny aftale at afsætte 4-5 mio. kr. til forbedrede sportslige forhold. DBU har de sidste par år udviklet og styrket forholdene for Herrelandsholdet i forhold til forplejning, behandling og de rammer, spillerne har på landsholdet. Vi har tilknyttet ekstra behandlere, en kok til udebanekampe og til VM havde vi et stort set-up for at skabe gode rammer for landsholdsspillerne. Vi tager stadig gerne en løbende dialog om at styrke rammerne yderligere, hvis det er muligt. Men det er forkert at sige, at vi ikke har gode forhold for Herrelandsholdet. Det vil ikke være rimeligt over for de mange mennesker, der knokler for holdet. Hvis DBU ikke er arbejdsgiver, er spillerne så forsikret hensigtsmæssigt på landsholdet? Ja. Spillerne har været og vil i tilfælde af en ny aftale stadig være forsikrede. De blev også tilbudt forsikring i den midlertidige aftale, som de afslog. Spillerne siger, at de allerede bidrager til at skaffe penge til dansk fodbold, og at de gerne vil fortsætte med det. Er det ikke godt nok? Vi må konstatere, at spillernes ønsker til en ny landsholdsaftale både gør det sværere at tjene penge til landsholdet og til dansk fodbold samlet set og gør det dyrere at drive herrelandsholdet med ekstra kok, behandlere og forbedrede flyforhold. Samlet set betyder det færre penge til udviklingen af dansk fodbold, heriblandt spiller- og talentudvikling, børnefodbold og andre udviklingsprojekter. I den tidligere landsholdsaftale fik spillerne forlods 8,6 mio. kr. som kompensation for faldende kommercielle indtægter. Det er penge, som tidligere er gået til udviklingen af dansk fodbold, og er dermed penge, som nu mangler. Derfor vil DBU ikke forlænge aftalen. Hvornår fortsætter forhandlingerne? DBU s bestyrelse har ikke givet nyt mandat, da alt fokus er på at få afviklet de næste to landskampe for at undgå store bøder og mulig udelukkelse fra UEFA. Først derefter vil der blive taget stilling til, hvad der skal ske fremadrettet. Hvorfor er der igen konflikt om landsholdsaftalerne? DBU ønsker ikke konflikt tværtimod. DBU ønsker at skabe nogle gode rammer, så landsholdsspillerne kan præstere, som de gjorde i VM-kvalifikationen og til VM i Rusland i sommer. Alle i dansk fodbold er stolte, når vores landshold klarer sig godt. Med en ny landsholdsaftale ønsker DBU at skabe de bedst mulige vilkår, så spillerne har gode rammer for at kunne præstere sportsligt. DBU ønsker også at honorere spillerne, så de får en andel af de indtægter, der er ved billetsalg, kommercielle partnerskaber osv. Men DBU ønsker også, at indtægterne fra vores landshold giver penge til udviklingen af dansk fodbold, til spillerudvikling og til talentudvikling,

5 fra børn og voksne, til piger og drenge. Det er den solidariske model, som er afgørende for dansk fodbold både nu og i fremtiden. Det er derfor, at landsholdsaftalerne er vigtige. DBU støtter ønsket om en kollektiv aftale, hvor spillerne får det samme, uanset status på holdet. Men vi ønsker også en aftale, hvor der ikke er uklarheder og forskellige fortolkninger i aftalens omfang i forhold til spillernes deltagelse i kommercielle aktiviteter for landsholdet og for dansk fodbold. I er altid velkomne til at komme med spørgsmål eller input til dette Q&A til Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU hoyer@dbu.dk Claus Bretton-Meyer, adm. direktør I DBU cbm@dbu.dk

Q&A om forhandlingerne mellem Badminton Danmark og DEF-Sport (Spillerforeningen):

Q&A om forhandlingerne mellem Badminton Danmark og DEF-Sport (Spillerforeningen): Q&A om forhandlingerne mellem Badminton Danmark og DEF-Sport (Spillerforeningen): OBS! Opdatering af Q&A torsdag, den 6. december 2018. Læs tilhørende pressemeddelelse for yderligere info: Badminton Danmark

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE vedrørende DBU s Herre U21-landsholdstrup

SAMARBEJDSAFTALE vedrørende DBU s Herre U21-landsholdstrup SAMARBEJDSAFTALE vedrørende DBU s Herre U21-landsholdstrup 2017-2021 Nærværende aftale er indgået: mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) DBU A/S (DBU A/S) og Spillerforeningen (SPF) 1 INDLEDNING Denne samarbejdsaftale

Læs mere

VI SPILLER FOR DANMARK VELKOMMEN PÅ LANDSHOLDET

VI SPILLER FOR DANMARK VELKOMMEN PÅ LANDSHOLDET VI SPILLER FOR DANMARK VELKOMMEN PÅ LANDSHOLDET Redaktion: DBU Kommunikation Layout og tryk: Formegon Aps. Billeder: Fodboldbilleder.dk Oplag: 500 stk INDHOLD VELKOMMEN PÅ HOLDET 4 SAMMENHOLD, FÆLLESSKAB

Læs mere

Til - klubberne i 1. division i Herre-DM (NordicBet Ligaen) i sæsonen 2014/2015

Til - klubberne i 1. division i Herre-DM (NordicBet Ligaen) i sæsonen 2014/2015 Brøndby, den 8. december 2014 Til - klubberne i 1. division i Herre-DM (NordicBet Ligaen) i sæsonen 2014/2015 DBUs klublicenssystem NordicBet Ligaen Ansøgning om licens for sæsonen 2015/2016 Kære klubber,

Læs mere

Informations møde i HI s klubhus. Onsdag, den 29. februar 2012 Kl. 19.00

Informations møde i HI s klubhus. Onsdag, den 29. februar 2012 Kl. 19.00 Informations møde i HI s klubhus Onsdag, den 29. februar 2012 Kl. 19.00 Program: Velkomst og formål med mødet. Situationsbeskrivelse: FC Hjørring s første regnskabsår Årsager til underskuddet Redningsplanen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

DBUs repræsentantskabsmøde Lørdag den 28. februar 2015. Ad dagsordenens pkt. 4: Indkomne forslag

DBUs repræsentantskabsmøde Lørdag den 28. februar 2015. Ad dagsordenens pkt. 4: Indkomne forslag DBUs repræsentantskabsmøde Lørdag den 28. februar 2015 Ad dagsordenens pkt. 4: Indkomne forslag A. til ændring af lovene 2 1) Fra Bestyrelsen 1 Unionen og dens formål 1.1 Unionens navn er Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Debatoplæg om fremtidens Brøndby IF. Januar 2013

Debatoplæg om fremtidens Brøndby IF. Januar 2013 Debatoplæg om fremtidens Brøndby IF Januar 2013 1 Debattens udgangspunkt Det er nok de færreste af os der føler sig helt trygge ved Brøndby IF s aktuelle situation. Klubben overvintrer på sidstepladsen

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Jeg vil samle op på hele 2017 i min skriftlige beretning til februar og der også se frem på de største udfordringer og opgaver.

Jeg vil samle op på hele 2017 i min skriftlige beretning til februar og der også se frem på de største udfordringer og opgaver. December 2017 2017 ET HISTORISK ÅR Ved indgangen til 2017 udtrykte jeg et ønske om større fokus på fodbold. Fodbold samler os, fodbold skaber fællesskab og sammenhængskraft. Og fodbold er hele årsagen

Læs mere

Det har været et særdeles spændende år for AaB både på og uden for banen.

Det har været et særdeles spændende år for AaB både på og uden for banen. FORMANDSBERETNING 2013 24. APRIL 2014 Det har været et særdeles spændende år for AaB både på og uden for banen. (Sportsligt) AaB sluttede sæsonen 2012/2013 med en 5. plads efter en særdeles tæt og spændende

Læs mere

Glæden driver eliten!

Glæden driver eliten! Glæden driver eliten! -En kvantitativ og kvalitativ undersøgelse af frafald og fastholdelse af tidligere og nuværende kvindelige elitefodboldspillere inden for DBUs talentsystem Af Gitte Therkelsen, Dansk

Læs mere

Overblik over regelændringer forår 2012

Overblik over regelændringer forår 2012 Overblik over regelændringer forår 2012 Op til starten på forårssæsonen 2012 er der blevet foretaget en række væsentlige ændringer i turneringsreglementerne. Vi har samlet vejledningerne her. Vær opmærksom

Læs mere

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion.

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion. Velkommen til Floorball Danmarks U19-herrelandshold I denne skrivelse er retningslinjerne for deltagelse på U19-landsholdet beskrevet. Vi håber, at I vil finde svar på de spørgsmål, I måtte have vedrørende

Læs mere

Cirkulære nr. 114 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 114 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 114 (2018) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Danske regler om økonomisk kompensation for træning og udvikling, samt fordeling af solidaritetsbetaling På given foranledning meddeles følgende:

Læs mere

Talenternes forældre

Talenternes forældre ernes forældre DJGA Hjarbæk 2008 Martin Thomsen Langagergaard Cand.scient. idræt og psykologi Driver Learn2improve Specialiseret i psykologiske tilgange til præstation i sportens verden, erhvervslivet

Læs mere

Cirkulære nr. 116 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 116 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 116 (2018) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Økonomiske mindstekrav til klubber i Kvinde-DM der ønsker at drive en afdeling for kvindelige kontraktspillere På given foranledning meddeles

Læs mere

Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus

Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus Dette regelsæt vil være gældende for klubbens trænere, ledere, forældre, voksne, børn dommere og officials. Programmet er udarbejdet efter Dansk Ishockey Union

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Optag i idrætstalentklassen

Optag i idrætstalentklassen Pkt. 150 Optag i idrætstalentklassen Sagsnr. 277126 Kultur- og Idrætsudvalget Åbent punkt Resume Venstre har bedt om, at sag om optag i talentklassen sættes på dagsordenen. Indstilling Forvaltningen indstiller,

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Bordtennis Danmark Fællesskab og vækst

Bordtennis Danmark Fællesskab og vækst Bordtennis Danmark Fællesskab og vækst 1 Bordtennis Danmark Faggruppernes strategiarbejde Bordtennis Danmark vil arbejde med fire strategiske fokusområder, som faggruppernes indsats vil tage afsæt i. Fokusområderne

Læs mere

DBU Breddestrategi. v/bent Clausen Medlem af DBUs bestyrelse Formand for DBU Jylland. DHF Breddeseminar Nyborg 2. februar 2013

DBU Breddestrategi. v/bent Clausen Medlem af DBUs bestyrelse Formand for DBU Jylland. DHF Breddeseminar Nyborg 2. februar 2013 DBU Breddestrategi v/bent Clausen Medlem af DBUs bestyrelse Formand for DBU Jylland DHF Breddeseminar Nyborg 2. februar 2013 Passion, udvikling og fællesskab - Strategi for videreudviklingen af dansk fodbold

Læs mere

KENDELSE. afsagt den 3. oktober Fodboldens Appelinstans. i sagen. F.C. København

KENDELSE. afsagt den 3. oktober Fodboldens Appelinstans. i sagen. F.C. København KENDELSE afsagt den 3. oktober 2017 af Fodboldens Appelinstans i sagen F.C. København påklager kendelse af 22. august 2017 afsagt af Fodboldens Disciplinærinstans. Appelinstansen bestod af Bloch Andersen

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT 2014. Officielle sponsorer for DBU s Fodboldskoleaktiviteter. en del af noget større

EVALUERINGSRAPPORT 2014. Officielle sponsorer for DBU s Fodboldskoleaktiviteter. en del af noget større EVALUERINGSRAPPORT 2014 Officielle sponsorer for DBU s Fodboldskoleaktiviteter Hovedsponsor Sponsor en del af noget større Evaluering DBU s Skattejagt 2014 2014 er det første år for DBU s nye koncept Skattejagt.

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

Agenda. 1 Sektionslederens beretning og sektionens økonomi. 5 Resten af Eventuelt. 7 Tak til...

Agenda. 1 Sektionslederens beretning og sektionens økonomi. 5 Resten af Eventuelt. 7 Tak til... Agenda 1 Sektionslederens beretning og sektionens økonomi 2 3 4 Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen Behandling af indkomne forslag Valg til Sektionen 5 Resten af 2014 6 Eventuelt 7 Tak

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

DUAL CAREER I DANMARK OPLÆG OM DUAL CAREER FOR DANSK SVØMMEUNION, DEN 10. JANUAR 2018

DUAL CAREER I DANMARK OPLÆG OM DUAL CAREER FOR DANSK SVØMMEUNION, DEN 10. JANUAR 2018 DUAL CAREER I DANMARK OPLÆG OM DUAL CAREER FOR DANSK SVØMMEUNION, DEN 10. JANUAR 2018 HANDLER DUAL CAREER OM? 38% af de aktive mandlige professionelle fodboldspillere, og 35% af de pensionerede fodboldspillere

Læs mere

Dansk Boldspil-Union. Budget 2014-2015. 1. november 2014-31. oktober 2015. en del af noget større

Dansk Boldspil-Union. Budget 2014-2015. 1. november 2014-31. oktober 2015. en del af noget større Dansk Boldspil-Union Budget 2014-2015 1. november 2014-31. oktober 2015 en del af noget større 3 Indtægtsgivende aktiviteter A-landshold... 8.723 3.418-6.888 TV-honorar... 61.743 73.100 92.185 Sponsorer...

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 106 (2016) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse 1 Nærværende cirkulære omfatter regler for reklamer på spilledragt, træningsdragt m.v., som bæres under eller i forbindelse med kampe i Herre-DM

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt.

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt. Konflikt! 25. februar 2013 Kære fodbolddommer/dommerudvikler! Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) og alle regionsformænd for de danske dommerklubber har i fællesskab besluttet, at såfremt ikke andet sker,

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND VISION 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND Elite Resursegruppen BREDDE Kvinder 19+ år (elite) Kvinder 19+ år (bredde) Piger 13-19 år (elite) Piger 13-19 år (bredde)

Læs mere

FBUs visionsplan 2015

FBUs visionsplan 2015 FBUs visionsplan 2015 1 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og FBUs værdi- og idegrundlag 2. FBUs spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen

Læs mere

Nye omklædnings- og badefaciliteter

Nye omklædnings- og badefaciliteter Nye omklædnings- og badefaciliteter Værebro Boldklub 27-SEP-2010 Side 1 af 6 Indledning Værebro Boldklub er en blandt otte boldklubber i Gladsaxe Kommune, men den har en noget anden indgangsvinkel til

Læs mere

Dagsordenpunkt. Henvendelse fra AB A/S til Gladsaxe Kommune vedrørende brug af Gladsaxe Stadion. Beslutning

Dagsordenpunkt. Henvendelse fra AB A/S til Gladsaxe Kommune vedrørende brug af Gladsaxe Stadion. Beslutning Dagsordenpunkt Henvendelse fra AB A/S til vedrørende brug af Gladsaxe Stadion Beslutning Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget anbefalede 1., 2. og 4. atpunkt i Børne- og Kulturforvaltningens indstilling.

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Ligaportal / Dataprojekt (10. min) 3. Kampafvikling (10. min) 4. Licenssystem (5. min) 5. Internationalt

Læs mere

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 VISION 2020 STRUKTUR Resursegruppen ELITE BREDDE Kvinder 19+ år (elite) Kvinder 19+ år (bredde) Piger 13-19 år (elite) Piger 13-19 år (bredde)

Læs mere

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER Thomas Christensen Bestyrelsesformand i Divisionsforeningen & adm. direktør i OB Indhold 1. Kommerciel platform og udfordringer 2. Fan

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget 2018-2021 Referat 24. oktober 2018 kl. 09:00 Kommunalbestyrelsens spisestue - ekstraordinært møde Indkaldelse Mette Schmidt Olsen Hanne Agersnap Ib Carlsen Kasper Langberg Charlotte

Læs mere

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn s visionsplan 2015 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og s værdi- og idegrundlag 2. s spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen for s

Læs mere

Referat af DU-møde den 8. november 2016

Referat af DU-møde den 8. november 2016 Brøndby den 22. november 2016 Journalnummer 1861-16-mcn Referat af DU-møde den 8. november 2016 Tirsdag den 8. november 2016 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Cirkulære nr. 102 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 102 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 102 (2016) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Sikkerhed og orden på stadions På given foranledning meddeles følgende: 1 Indledning 1.1 I Herre-DM og i de afsluttende runder i Herre-LP har

Læs mere

Beretning ved KDF s generalforsamling 16. januar 2011, Århus

Beretning ved KDF s generalforsamling 16. januar 2011, Århus Beretning ved KDF s generalforsamling 16. januar 2011, Århus Velkomst Jeg vil på bestyrelsens vegne byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Vi har igen i år valgt at afholde et temamøde

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Vejledning til DBU s ophørsaftale - til klubber, spillere og agenter

Vejledning til DBU s ophørsaftale - til klubber, spillere og agenter Vejledning til DBU s ophørsaftale - til klubber, spillere og agenter 1. Formål og anvendelse Ophørsaftalen finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle gensidige aftaler om at bringe en spillerkontrakt

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt og samfundsmæssig forsvarlig måde. Team

Læs mere

Træningen er blevet en tand sjovere for U-9-holdet i Givskud GUF, der har haft begge trænere på børnetrænerseminar.

Træningen er blevet en tand sjovere for U-9-holdet i Givskud GUF, der har haft begge trænere på børnetrænerseminar. B&U-konsulenten sikrer I Hjortshøj-Egå IF havde man mistet fokus på de yngste årgange det blev der rettet op på med ansættelsen af en børne- og ungdomskonsulent og nu er målet at etablere blivende kompetencer,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 06-2017 Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert, Christian Hangel, Jens

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Danske Fodbolddommere - mod 2020

Danske Fodbolddommere - mod 2020 Danske Fodbolddommere - mod 2020 Indledning Formål, mission, vision og værdier Afgørende Indledning Jeg er stolt og glad ved at præsentere. samler og beskriver, hvad vi som interesseorganisation for alle

Læs mere

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne.

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. 0 Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. Præcis, troværdig og målrettet kommunikation er en forudsætning for at leve op til vores mål, og derfor

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Partnerskabsaftale om afholdelse af Ferie-camp og Udsatte Lege 2017 i Randers

Partnerskabsaftale om afholdelse af Ferie-camp og Udsatte Lege 2017 i Randers Partnerskabsaftale om afholdelse af Ferie-camp og Udsatte Lege 2017 i Randers 1. Parterne Nærværende partnerskabsaftale er indgået mellem parterne: Landsforeningen af VæreSteder/Idrætsorganisationen Dansk

Læs mere

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen DBU Jylland Informations- og dialogmøde - vedrørende dommersituationen Informations- og dialogmøde Dagsorden: Kl. 16.00 Velkomst. Kl. 16.10 16.55 Kl. 16.55 17.05 Kl. 17.05 17.45 Politisk orientering herunder

Læs mere

Vedrørende Helsingør Kommune og FC Helsingør

Vedrørende Helsingør Kommune og FC Helsingør Ankestyrelsens brev til Helsingør Kommune Vedrørende Helsingør Kommune og FC Helsingør Tre personer har på vegne af Enhedslisten i Helsingør den 21. januar 2017 rettet henvendelse til Statsforvaltningen.

Læs mere

DHF BARTERAFTALE SVENDBORG KOMMUNE

DHF BARTERAFTALE SVENDBORG KOMMUNE DHF BARTER AFTALE i samarbejde med Svendborg Kommune 22.oktober 2012 21. september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE I. Formål... 3 II. Aftalens omfang... 4 III. Aftalens varighed... 4 IV. Aftalens rettigheder...

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

Vejledning til DBU s lejeaftale

Vejledning til DBU s lejeaftale Vejledning til DBU s lejeaftale 1. Formål og anvendelse DBU s lejeaftale finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle aftaler om leje af spillere mellem klubber hørende under DBU. 1 Den reviderede

Læs mere

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/17 Aalborg den 26.august 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2004: - Resultatet før skat (EBT) for 2. kvartal 2004 er et

Læs mere

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn s visionsplan 2015 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og s værdi- og idegrundlag 2. s spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen for s

Læs mere

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer Baggrund Vinkel på oplæg Den store sponsor hvordan rammer breddeeventen denne Hvad er vores læring fra arbejdet med vores egne sponsorer Hvordan adskiller breddesponsoratet fra fx fodbold og håndbold sponsoratet

Læs mere

Talentudvikling i sportens verden

Talentudvikling i sportens verden Talentudvikling i sportens verden Konference 22.9.2008 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 Kort præsentation - MA Cand. mag. (samfundsfag idræt) Adjunkt og

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

Dansk Boldspil-Union. Frafald- og tilvalgsundersøgelse af kvindelige elitefodboldspillere

Dansk Boldspil-Union. Frafald- og tilvalgsundersøgelse af kvindelige elitefodboldspillere Dansk Boldspil-Union Frafald- og tilvalgsundersøgelse af kvindelige elitefodboldspillere Undersøge de faktorer der spiller ind for de kvindelige elitetalenters valg af enten at stoppe med elitefodbold

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015 Brøndby den 11. april 2015 Journal nr.1231-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 4 2014-2015 Tirsdag d. 31. marts 2015, kl. 09.30-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Submission #28 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2414/submission/11202 Side 1 af 1 10-01-2017 Formandens navn Mads Damgaard Telefon 21918563 Email mada@dbu.dk Forening eller forbund DBU Ansøgers

Læs mere

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Velkomst Jeg vil på bestyrelsens vegne byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Vi har igen i år valgt at afholde et temamøde

Læs mere

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt SIF-Fodbold - Sport Organisation Overordnede opgaver/ansvar Sport Ansvarlig for området Mogens Schuldt Birger M. Nielsen ass. Mogens Schuldt Ungsenior: U21 Herre- og kvindesenior Old Boys - Veteran Mogens

Læs mere

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten DDBU s Strategiplan 2019-2023 Indledning Den Danske Billard Union har fastlagt en visions- og strategiplan for 2019 til 2023, som sammen med DIF Strategiplan

Læs mere

Fodbold og Velfærd KLUB KOMMUNE DBU

Fodbold og Velfærd KLUB KOMMUNE DBU Fodbold og Velfærd KLUB KOMMUNE DBU Hvorfor inviterer DBU til en konference om velfærd? Fodbold er velfærd - De frivillige foreninger er en kæmpe samfundsmæssig ressource. Fodbold er sundhed - Fodbold

Læs mere

Vejledning til DBU s ophørsaftale

Vejledning til DBU s ophørsaftale Vejledning til DBU s ophørsaftale 1. Formål og anvendelse Ophørsaftalen finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle gensidige aftaler om at bringe en spillerkontrakt til ophør. 1 Den reviderede

Læs mere

Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter

Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter 1. Formål og anvendelse DBU s lejeaftale finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle aftaler om leje af spillere mellem klubber

Læs mere

KENDELSE. Afsagt den 13. februar 2016. Fodboldens disciplinærinstans. i sagen

KENDELSE. Afsagt den 13. februar 2016. Fodboldens disciplinærinstans. i sagen KENDELSE Afsagt den 13. februar 2016 af Fodboldens disciplinærinstans i sagen Udbetaling af skattefri kørselsgodtgørelse til amatørspillere Middelfart G&BK Sagsfremstilling Sagens begyndelse hos DBU I

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder SPONSORKONCEPT 2017-2018 Fra OB Kvinde Elite til er seniorhold for TEAM, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. har base på Marienlystcentret. Kvindefodbold

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Seminar i fodboldpsykologi. Institut for idræt og Biomekanik Learning and talent in sport LET S d

Seminar i fodboldpsykologi. Institut for idræt og Biomekanik Learning and talent in sport LET S d Seminar i fodboldpsykologi Institut for idræt og Biomekanik Learning and talent in sport LET S d. 5.5.2017 Program Tid Format Beskrivelse Kommentarer 9.00 Ankomst Ankomst, registrering og morgenmad 9.30

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere