Programoplæg Ungdomsparken Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Programoplæg Ungdomsparken Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 1"

Transkript

1 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektorganisation Side 1 Projektgruppe Side 2 Eksisterende forhold Side 2 Hjemklasser - eksisterende og fremtidige forhold Side 2 Ombygningens omfang Side 3 Fysiklokale eksisterende og fremtidige forhold Side 5 Ombygningens omfang Side 7 Samlet økonomi Side 10 Tidsplan Side 10 Skitser Indledning I budgettet for blev der afsat kr. til renovering af Ungdomsskolens/produktionsskolens lokaler. I forbindelse med lukning af Produktionsskolen er der skabt mulighed for at samle alle Ungdomsskolens aktiviteter, og indrette hjemklasser i tidligere produktionsskole. I dag lejer Ungdomsskolen lokaler på Rosenkæret. Lejemålet udløber 1. august I puljen til funktionsændringer er der yderligere afsat kr. til ombygning og renovering af eksisterende fysiklokale i Ungdomsskolen. Samtlige arbejder udbydes samtidigt. Projektorganisation Bygherre: Bygherre er Gladsaxe Kommune ved Børne- og undervisningsudvalget. Børne- og kulturforvaltningen er administrativ bygherre i idè- og initiativfaserne. Ejendomsafdelingen er administrativ bygherre i gennemførelsesfasen. Idé- og initiativfaserne afsluttes med udarbejdelse af nærværende programoplæg. Gennemførelsesfasen igangsættes med Byrådets godkendelse af programoplægget.

2 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 2 Bygherrerådgiver: Ejendomsafdelingen er bygherrerådgiver i idè- og initiativfaserne. Børne- og kulturforvaltningen er i gennemførelsesfasen brugerrådgiver (rådgiver omkring byggeriets funktioner i forhold til brugere og medarbejdere). Projektledelse: Svend Erik Haase er projektleder i idé- og initiativfaserne. John Werner Rasmussen er projektleder i gennemførelsesfasen. Projektgruppe: Nina Nielsen souschef Børne- og kulturf. Chr. L. Rasmussen Sagsarkitekt Ejendomsafd. Freddy Holm Arkitekt Ejendomsafd. Børne- og kulturforvaltningen er i initiativfaserne ansvarlig for udarbejdelse af programoplægget. Projektgruppen har udarbejdet nærværende programoplæg. Ved den efterfølgende gennemførelsesfase med udarbejdelse af det endelige byggeprogram og projektforslag er Ejendomsafdelingen ansvarlig. Projektgruppe Eksisterende forhold Ejendomsafdelingen har i samarbejde med Børne- og Kulturforvaltningen, s ledelse og repræsentanter udarbejdet nærværende programoplæg. Ungdomsskolen er indrettet i et tidligere maskinsnedkeri fra Bygningsanlægget fremstår i røde mursten, og er delt i en administrations-, undervisnings- og egentlig produktionsfløj. Produktionsskolen har shedtag mod nord, som sammen med vinduesfacaden belyser rummene, der fremstår relativt dybe. Der er asfaltpap med lister på taget. Værkstedsmiljøet er bevaret via synlige kabelbakker, ventilationsrør, varmerør, el-installationer og el-skabe. Gulvene i produktionsskolen er betongulve, i gange og større værkstedsrum er der massive trægulve, i hjemklasser overvejende linoleum. Fremtidige forhold Indretning af hjemklasser Mod Gladsaxevej (øst) ombygges og indrettes Produktionsskolens værkstedsareal til fire hjemklasser. Hver hjemklasse bliver på ca. 65 m 2.

3 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 3 Behov for etablering af ekstra indgang i forlængelse af gang vurderes i hovedprojekt. Der indrettes teknikrum til ventilation m.v. ved siden af de fire hjemklasser. Eksisterende kontorer, depot, køkken m.v. i samme fløj ombygges ikke. I fløj mod vest, hvor Klubben hører til i kælderen, ligger to mindre fotolokaler med tilhørende fremkaldefaciliteter. Denne funktion nedlægges, og de to lokaler ombygges til femte hjemklasse. Sidste hjemklasse nyindrettes i eksisterende lokale umiddelbart i forlængelse af tidligere fotorum. Eksisterende depoter og adgang mellem de to hjemklasser bevares, da loftshøjden her er lavere end i de to hjemklasser. Bygningsmæssige ændringer Vægge nedrives i tidligere produktionsskole for at skabe plads til hjemklasser. Der tages hensyn til eksisterende modulopbygning med søjler/pladesystem. Der er shedtag med ovenlys som bevares, da hjemklasserne er dybe. Der sker ingen isolering af klimaskærm. Hvor der er porte, isættes nye vinduer i system som eksisterende. Der arbejdes med synlige installationer som i dag. Ombygningens omfang Nedrivning Lofter Gulve Alle mindre rumopdelinger i produktionsskolens område nedrives, og lokalerne tømmes for inventar, maskiner, tekniske installationer m.v. Eksisterende lofter er meget medtagne og udskiftes med træuldbetonplader. Gulv i gangareal, tekstilværksted, grafisk værksted m.v. er massivt trægulv. Produktionsskolen har betongulv, som ligger i samme niveau som gangarealet. I gang bevares trægulv. Gulvet slibes og overfladebehandles såfremt økonomien tillader det.

4 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 4 Betongulv forsegles for olierester m.v., hvorefter der monteres nyt linoleumsgulv. Niveauforskel udlignes med metalskinne i dørhul. Skillevægge Vægge står hvidmalede med synlig struktur af mursten. Alle indvendige overflader malerbehandles. Nye gipsskillevægge ved hjemklasser monteres med filt og malerbehandles. Døre og vinduer Porte i områder, hvor der skal være hjemklasser udskiftes med vinduer som eksisterende. Fast inventar Løst inventar Hjemklasser 1, 5 og 6 forsynes med vaskebord med koldt og varmt vand. Der etableres depot ved indgang med højskabe, eventuelt separeret med lav skabsvæg. Der indkøbes ikke nye borde og stole til hjemklasser, da løst inventar fra Rosenkæret genbruges her. Hjemklasser udstyres ikke med kridttavler. Flytning Skolen nedpakker selv alt undervisningsmateriale m.v. fra Rosenkæret, der skal genbruges i nyrenoverede lokaler. Flytning af løst inventar er ikke medtaget under byggesagen. El-installationer Demontering I nuværende klasselokale genanvendes rumbelysning og elinstallationer i et vist omfang. I nuværende fotolokaler og værkstedslokaler demonteres rumbelysning og alle elinstallationer. Lysinstallationer I nuværende klasselokale suppleres rumbelysning med nye nedhængte lysarmaturer. I øvrige lokaler etableres ny rumbelysning med nedhængte lysarmaturer. Stikkontakter m.v. I alle hjemklasser etableres nye elinstallationer med stikkontakter til blandt andet edb samt elkedel og køleskab.

5 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 5 Edb I alle hjemklasser etableres der 3 arbejdsstationer, hver bestykket med et dobbelt PDS-stik, to edb-stikkontakter og to normale stikkontakter. Som erstatning for tavler etableres installation til smartboard i alle undervisningsrum. VVS Demontering Generelt demonteres alle VVS-installationer i de berørte lokaler, dog bibeholdes eksisterende radiatorer i det nuværende klasselokaler. Afløb Der etableres afløb fra vaske i hjemklasser 1, 5 og 6. Vand I hjemklasser 1, 5 og 6 forsynes vaskeborde med koldt og varmt vand. Centralvarme Radiatorer bibeholdes i nuværende klasselokale samt i fotolokaler. I hjemklasse 5 suppleres med nye radiatorer. I øvrige hjemklasser etableres nyt radiatoranlæg med konvektorer under shedvinduer og radiatorer ved facaden. Herudover udføres der ny varmeforsyning til nyt ventilationsanlæg for hjemklasse 1-4. Ventilation Demontering Eksisterende ventilationsanlæg i tidligere værkstedsareal demonteres. Ventilationsanlæg ved fotolokaler bibeholdes. Rumventilation Der etableres nye ventilationsanlæg til ventilering af alle hjemklasser med indblæsning og udsugning, med en luftmængde på ca. 500 m 3 /h pr. lokale. Ventilationsanlæg for hjemklasse 1-4 placeres i et teknikrum nord for hjemklasserne. Teknikrummet disponeres for ventilation af et fremtidigt køkken. Ventilationsanlæg ved fotolokaler bibeholdes til ventilering af hjemklasse 5-6. Fysiklokale Eksisterende forhold Eksisterende fysiklokale består af enkeltstående vaskeskabe, og løse bordopstillinger. Der er borde langs vinduesfacader med henholdsvis vaske og computere. Der er ingen punktudsug over bordene, men et stinkskab til forsøg.

6 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 6 Inventar er nedslidt og trænger til udskiftning. I depot overvejes genbrug af højskabe. Belysningen er relativ ny og genbruges. Der er synlige spær og søjler i sortmalet træ. Loftet består af bløde akustikplader. Der er linoleum på gulvet. Modsat indgangsparti ligger to depoter med borde langs vinduesfacader, samt højskabe til kemikalier m.v. Fremtidige forhold Skolen nedpakker selv alt materiale fra skabe og skuffer fra fysiklokalet. Fysiklokalet indrettes med 2 elevforsøgsborde med otte faste pladser i hver, således at lokalet kan benyttes af 16 elever. Bordene placeres med ganglinie imellem. Der kan eventuelt suppleres med 2 midlertidige pladser ved den ene gavl. Bordene forsynes med en hævet installationskanal for fremføring af procesudsugning, el-, gas- og vandforsyning. Synlig ventilationskanal føres frem under loft og ned i gavl til installationskanal, som forsyner punktudsug. Rummet forsynes desuden med mekanisk ventilation med indblæsning og udsugning. Lærerdemonstrationsbordet forsynes ligeledes med vand-, el- og gasforsyning, nødbruser og punktudsugning. I forlængelse heraf placeres et mobilt sugeskab, som tilkobles punktudsugning. Der etableres Smart-board bag lærerbordet, samt almindelige tavler. Eksisterende hejsetavler genbruges ikke. Der etableres arbejdsbord til computer og databehandling langs vinduesfacade. Modsat side etableres vaskebord til skylning af kolber og glas inden placering i opvaskemaskine. På faste vægstykker opsættes nye overskabe med glaslåger. Højskabe med glaslåger placeres på bagvæg ved indgangsdør. Døren flyttes, så den placeres på anden side af søjlerækken.

7 Depot Samlingsrum Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 7 Eksisterende depot til kemikalier indrettes med nye kemikalieskabe med konstant udsugning. Bord bevares langs facade. Deles i to mindre lokaler, hvor det mindste benyttes til ventilation/teknikrum med adgangsdør fra samlingsrum. Bord bevares langs facade. Ombygningens omfang Materialer Eksisterende lofter bevares og eksisterende belysning genbruges. Der monteres punktudsugning samt balanceret rumventilation. Gulvet i fysiklokalet udskiftes med nyt linoleumsgulv. Gulvet ophugges og retableres i mindre udstrækning i forbindelse med omlægning af VVS-installationer. Eksisterende mørklægning genbruges. Alle indvendige overflader i fysiklokale, depot og samlingslokale malerbehandles. Der opsættes ny gipsvæg og dør ved fremtidigt teknikrum. Dørene udskiftes hvis muligt eller malerbehandles. Indgangsdør til fysiklokale flyttes hen i ganglinie, som eksisterende dør til depot. El-installationer Eksisterende installationer renoveres og suppleres. Lysinstallationer Eksisterende loftsarmaturer bevares men flyttes og suppleres hvis nødvendigt. Tavlebelysning etableres. Stikkontakter m.v. Ved elevpladser, pc-pladser og lærerbord etableres 230 V strømudtag og endvidere 400 V strømudtag ved lærerbord. Anden strømstyrke ved elevpladser og lærerbord etableres via strømkube, som leveres under inventarleverancen. Strømforsyning til disse etableres via 400 V strømudtag skjult i inventar. Ved loft etableres 230 V forsyning for Smart-board projektor samt disponibel føringsvej for signal fra lærerbord.

8 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 8 Endvidere etableres strømforsyning til evt. køleskab og opvaskemaskine samt ventilationsanlæg og vvs-anlæg. Afbryder for el og gas Der opsættes nøgleafbryder med glimlampe for 230 V stikkontakter for øvelsespladser og gas i fysiklokalet. Disse afbrydere placeres i lærerbord. I lærerbord etableres endvidere nødafbryder for gas i fysiklokalet. Svagstrømsinstallation m.m. Eksisterende installationer for samtale-, ringe- og varslingsanlæg tilpasses ændrede forhold. Mørklægning tilpasses og tilkobles el-anlægget i lærerbord. Edb Der etableres et dobbelt PDS-stik i lærerbord for lærercomputer samt printer. Der etableres et dobbelt PDS-stik ved hver elevbord og 4 dobbelte PDS-stik ved pc-pladser. Stikkene sluttes til eksisterende lokalnetværk. VVS Afløb Eksisterende afløbsinstallation for vaske m.v. genbruges så vidt muligt, da der ikke er kælder under fysiklokalet. Syre- og baserester skal opsamles i beholdere for regulativmæssig destruktion. Eksisterende beholderanlæg genanvendes. Vask ved indgang nedlægges, da der monteres højskabe. Vand Der udføres nye vandinstallationer til vaske m.v. i fysiklokalet. Ledninger til lærerbord og elevborde fremføres i gulv. Hver elevvask monteres med standhane med koldt vand. Ved lærerbord monteres nødbruser, standhane for koldt vand samt blandingsbatteri for koldt og varmt vand. Eksisterende Silex-anlæg demonteres. Naturgas I de nye elevborde etableres en enkelt gashane pr. arbejdsplads, i lærerbord etableres dobbelt gashane. Ledningsanlægget for N-gas forsynes med magnetventil, nødstopafbryder og nøgleafbryder med glimlampe placeret i tændingspanel i lærerbord, således at anlægget kun kan anvendes ved aktivering af nøgleafbryder.

9 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 9 Nøgleafbryder forsynes med låsecylinder lagt i skolens hovednøglesystem. Centralvarme Eksisterende radiatorer bevares. Der etableres varmeforsyning til nyt ventilationsanlæg. Ventilation Rumventilation Der etableres ventilationsanlæg med varmegenvinding til balanceret ventilering af fysiklokalet, med en luftmængde på ca m 3 /h. I depot etableres udsugning fra kemikalieskabe. Aggregatet placeres i det nye teknikrum. Indblæsning og udsugning sker via kanaler og diffusorer under loft. Ventilationen kombineres med punktudsug fra forsøgsborde (manuel start/stop) på den måde, at når punktudsug er i drift reduceres rumventilationens udsugning automatisk, således at der opretholdes luftbalance. Tilhørende indtag og afkast udføres med lamelhætter på tag. Punktudsugning Fra elevplads og lærerbord etableres mekanisk punktudsugningsanlæg med en kapacitet på 60 m3/h pr. punktudsug. Tilhørende udsugningsventilator placeres i teknikrum. Kanaler fremføres synligt under loft, med lodret nedføring til borde. Inventar Fast inventar Elevforsøgsborde og lærerbord udføres af laboratoriebejdset bøg med vaske af PVC. Bordene forsynes med skabe med laminatbelægning på låger og korpus. I tilknytning hertil placeres lærerdemonstrationsbord. Eksisterende opvaskemaskine i fysiklokalet genanvendes. Hvis økonomien tillader det indkøbes nyt køleskab og opvaskemaskine. Der etableres højskabe med glaslåger ved indgang. Desuden overskabe med glaslåger, på faste murstykker i vinduesfacade.

10 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 10 Løst inventar 20 taburetter med fodhvilere til brug for elever i forskellige aldre. Bordene forsynes med skinner til ophæng af taburetter. Udstyr Der leveres Smart-board samt 1 projektor i loft til undervisningsbrug. Samlet økonomi for indretning af 6 hjemklasser Samlet økonomi Entrepriseform Tidsplan Samlet udgift for hjemklasser og fysiklokale er overslagsberegnet til kr. Det foreslås, at bygningsarbejderne udbydes samlet for hjemklasser og fysiklokale i hovedentreprise i begrænset udbud med licitation. Politisk behandling af programoplæg: Børne- og undervisningsudvalget d , Økonomiudvalget d og Byrådet d Udarbejdelse af hovedprojekt: primo december medio februar Udbud og accept: medio februar medio marts Byggearbejder: primo april medio juli Ibrugtagning: 1. august 2008.

Programoplæg Stengård Skole KB 23 Renovering af fysiklokale Side 1

Programoplæg Stengård Skole KB 23 Renovering af fysiklokale Side 1 Renovering af fysiklokale Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektorganisation Side 1 Projektgruppe Side 1 Eksisterende forhold Side 1 Fremtidige forhold Side 2 Ombygningens omfang Side 3

Læs mere

Programoplæg Høje Gladsaxe Skole KB 129 Renovering af fysiklokale Side 1. Projektorganisation

Programoplæg Høje Gladsaxe Skole KB 129 Renovering af fysiklokale Side 1. Projektorganisation Renovering af fysiklokale Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektorganisation Side 1 Projektgruppe Side 1 Eksisterende forhold Side 2 Fremtidige forhold Side 2 Materialer Side 2 El-installationer

Læs mere

Marielyst skole, Høje Gladsaxe skole, Vadgård Skole og Enghavegård Skole Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 1

Marielyst skole, Høje Gladsaxe skole, Vadgård Skole og Enghavegård Skole Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 1 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektgruppe Side 1 Projektorganisation Side 2 Marielyst skole Side 2 Eksisterende og fremtidige forhold Side

Læs mere

Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken

Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken November 2006 Indholdsfortegnelse 1 Projekt 1.1 Indledning 2 1.2 Bygningsbeskrivelse eksisterende forhold 2 1.3 Bygherrens generelle syn

Læs mere

Ombygning af UC til SFO og eksisterende SFO til børnehaveklasse Side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2

Ombygning af UC til SFO og eksisterende SFO til børnehaveklasse Side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Ombygning af UC til SFO og eksisterende SFO til børnehaveklasse Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Eksisterende forhold Side 2 Fremtidige forhold Side 2 Indhold og

Læs mere

Stengård Skole Programoplæg Til- og ombygning blok 7 side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2. Projektorganisation Side 2.

Stengård Skole Programoplæg Til- og ombygning blok 7 side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2. Projektorganisation Side 2. Programoplæg Til- og ombygning blok 7 side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Idegrundlag Side 3 Vejledende lokaleprogram Side 3 Friarealer Side 3 Geotekniske forhold Side

Læs mere

P R O G R A M O P L Æ G

P R O G R A M O P L Æ G BUU 22.02.2011, Punkt 31 bilag 1 P R O G R A M O P L Æ G OMBYGNING AF SÆBJØRNSVEJ OG MIDGÅRD FEBRUAR 2011 Programoplæg Ombygning side 2 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Projektorganisation Side 3

Læs mere

1. Projektet 1.1 Indledning Eksisterende forhold Bygherrens generelle syn på opgaven 2

1. Projektet 1.1 Indledning Eksisterende forhold Bygherrens generelle syn på opgaven 2 Programoplæg Etablering af liggehaller Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Projektet 1.1 Indledning 2 1.2 Eksisterende forhold 2 1.3 Bygherrens generelle syn på opgaven 2 2. Organisation 2.1 Bygherre 3 2.2 Bygherrerådgiver

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Forslag til placering af undervisningslokaler og - laboratorier

Forslag til placering af undervisningslokaler og - laboratorier RENOVERING AF KH Forslag til placering af undervisningslokaler og - laboratorier Bygning 1870: Trappeopgang med elevator Bygning 1871: Depoter Bygning 1872: Depoter/teknik Bygning 1873: Undervisning/Studiemiljø

Læs mere

MØRKHØJ SKOLE Programoplæg Kreativt Center side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4

MØRKHØJ SKOLE Programoplæg Kreativt Center side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4 Programoplæg Kreativt Center side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Idegrundlag Side 3 Vejledende lokaleprogram Side 4 Friarealer Side 4 Jordbundsundersøgelser Side 4

Læs mere

Samlet indskolingshus & nye sløjd- og hjemkundskabslokaler side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4

Samlet indskolingshus & nye sløjd- og hjemkundskabslokaler side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4 & nye sløjd- og hjemkundskabslokaler side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Idegrundlag Side 2 Vejledende lokaleprogram Side 3 Friarealer Side 4 Jordbundsundersøgelser

Læs mere

PCB på Carl Nielsen Skolen

PCB på Carl Nielsen Skolen Udarbejdet af: OBH Rådg. Ingeniører A/S Agerhatten 25 5220 Odense SØ Sanering af PCB og asbest Carl Nielsen Skolen Fåborg-Midtfyn Kommune Bent Bukh Mobil: 27264792 Mail: bbu@obh-gruppen.dk Rapport udarbejdet

Læs mere

Facade mod Hendriksholm Boulevard. Hendriksholm Skole. Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård

Facade mod Hendriksholm Boulevard. Hendriksholm Skole. Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård Facade mod Hendriksholm Boulevard Hendriksholm Skole Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård Indskolingen Ombygning af indskolingen på Hendriksholm Skole - Projektforslag - juli 2015 Udarbejdet af

Læs mere

BYGGEPROGRAM. Udarbejdet af: Arkitekt Sten Holbæk Henry Jensen A/S, Rådgivende ingeniører FRI

BYGGEPROGRAM. Udarbejdet af: Arkitekt Sten Holbæk Henry Jensen A/S, Rådgivende ingeniører FRI SAGSNR.: 2007-007 TILBYNING OG RENOVERING AF KØKKENER I DBUH, J.B.Winsløws Vej 20 5000 ODENSE C BYGGEPROGRAM Dato 2007.07.03 Udarbejdet af: Arkitekt Sten Holbæk Henry Jensen A/S, Rådgivende ingeniører

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6 Programforslag 19.09.16 Ombygning af rådhushal og borgerservice side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende

Læs mere

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af : Trustzone Dato: 14.12.2016 MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge 43 1. sal. Bilag 2 til lejekontrakt Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

Læs mere

AALBORG KOMMUNE SKOLE OG KULTURFORVALTNINGEN. Gug skole Solhøjsvej Aalborg SØ. Renovering Dispositionsforslag 05.

AALBORG KOMMUNE SKOLE OG KULTURFORVALTNINGEN. Gug skole Solhøjsvej Aalborg SØ. Renovering Dispositionsforslag 05. AALBORG KOMMUNE SKOLE OG KULTURFORVALTNINGEN Gug skole Solhøjsvej 2-4 9210 Aalborg SØ Renovering 2013 2014 Dispositionsforslag 05. september 2013 AaK Bygninger Danmarksgade 19 1. sal 9000 Aalborg Harde

Læs mere

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen BYGGEPROGRAM Kommunens sagsnr. : 12/14717 Sagsnavn : Renovering af Ørkildsskolen Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 Sag : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg Emne : Renovering af Ørkildskolen Bygning

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 4. Friarealer Side 5

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 4. Friarealer Side 5 Projektforslag 24.09.15 Nyt grupperum og toiletrum side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende lokaleprogram

Læs mere

C.F.Feilberg Rådgivende Ingeniørfirma. M.IDA. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig.

C.F.Feilberg Rådgivende Ingeniørfirma. M.IDA. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig. November 2018, Rådgivende Ingeniørfirma, Møllebakken 36, 3400 Hillerød Indledning: Dette grænsefladenotat indgår

Læs mere

Forprojekt Beskrivelse mm. Udarb.: THP

Forprojekt Beskrivelse mm. Udarb.: THP Prissat forprojekt vedr. Birkerød Svømmehal renovering af omklædnings- og baderum. Projektomfang: Beskrivelse, 21.02.2014 Forprojekt, budget, 21.02.2014. Tegninger, 21.02.2014, (29)3.03 Plan Stue, eksisterende

Læs mere

Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP

Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP 21. januar 2010 Projekt nr. 47016201 MHP Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP LEIF HANSEN ENGINEERING A/S Jens Juuls vej 16 DK-8260 Viby J Telefon +45 96 85 86 87 Telefax +45 96 85 86 78 Leifhansen@leifhansen.dk

Læs mere

O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L. Bygning 25. Udvidelse af mammografi - scre eningsfunktioner. Byggep rogram - august 2007

O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L. Bygning 25. Udvidelse af mammografi - scre eningsfunktioner. Byggep rogram - august 2007 O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L Bygning 25 Udvidelse af mammografi - scre eningsfunktioner Byggep rogram - august 2007 O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L Bygning 25

Læs mere

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dato: 15.03.2013 Side: 2 af 27 Rumnr.: 0.01 Rumtype: Natur/teknik Note: Bemærkninger: Inventar Indv.

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Middelfart kommune Skolerenoveringsplan 2014 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING

Middelfart kommune Skolerenoveringsplan 2014 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING 1 Bygningsplan 2 Skolen består af 5 bygninger, hvoraf 2 er pavillonbygninger. Bygningerne er opført over en periode fra 1961 til 1997. Bygning

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune...

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune... Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: 27. aug 2018 Sag nr.: 33034 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Sonnerupvej 1, Frederiksværk

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune 04 Tilbudsliste Tilbudsliste: Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ, KOMMUNALE EJENDOMME. Arnborg skole

TEKNIK OG MILJØ, KOMMUNALE EJENDOMME. Arnborg skole Arnborg skole Lokale nr.13 Er eksisterende klasseværelse og skal indrettes til lærerarbejdspladser. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger

Læs mere

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER 2008 TOTALRÅDGIVER: RAMBØLL DANMARK A/S BAG HAVERNE 32 4600 KØGE ARKITEKT: ARKITEKTERNE KØGE A/S VESTERGADE 20 4600 KØGE Indholdsfortegnelse

Læs mere

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Rådgiverudbud I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Byggeprogram Udgave: 2012-05-10 Det er besluttet, at der skal indrettes lokaler for Loma (Lokal mad) og Science (Fysik/ kemi og biologilokaler)

Læs mere

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Reception Areal: 11 m 2 m2 i alt 11 m 2 udv. døre Vinduer Indv. Døre Dørbredde Væg overflade Glasfilt, malet Natur anodiseret alu Mod indgang 0-4.01. Samme format som facadeplader

Læs mere

7.4.1 Drift-jord til UPS-anlæg 1 sum kr 0

7.4.1 Drift-jord til UPS-anlæg 1 sum kr 0 1 af 5 EL-installationer EL-installationer Pos. Beskrivelse Antal Enhed Enhedspris Samlet pris 7.1 Stikledning 7.1.1 Ny stikledning 60 meter kr 0 7.2 Hovedledninger 7.2.1 Hovedledning til undertavle for

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING 7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger, hvoraf de 5 er sammenbyggede med forbindelsesgange. 5 bygninger er i ét plan, og 2 er med 2 etager. Bygningerne

Læs mere

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger fra perioden 1952 til 2004, hvoraf de 9 er sammenbyggede. Kun SFO fremstår som en selvstændig bygning. Der pågår

Læs mere

Natur fagslokaler. renovering og etablering

Natur fagslokaler. renovering og etablering Natur fagslokaler renovering og etablering E t r e s s o u r c e c e n t e r f o r n a t u r v i d e n s k a b R enovering og etablering af faglokaler Grundlag og erfaring Undervisning i naturfag stiller

Læs mere

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012 Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr. 1 1. juni 2012 1. Licitation Tidspunkt for licitation er ændret fra onsdag 6.6.2012 til torsdag 7.6.2012, kl.

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848. Salten Skov Laboratoriet

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848. Salten Skov Laboratoriet Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848 Salten Skov Laboratoriet Bygnings navn: Salten Skov Dato: 19.10.2012 Rådgiver: Kjaer & Richter A/S Bygnings nr.: 848 Side: 1.1 ARKITEKTSYN 2013 Adresse: Ryvej 13, 8563

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 08.05.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

Nyt ventilationsanlæg & ændring af indretning i KIA

Nyt ventilationsanlæg & ændring af indretning i KIA ODENSE UNIVERSITETSHOSPITAL Nyt ventilationsanlæg & ændring af indretning i KIA Byggeprogram Dato.: 2007.03.23 H E N R Y J E N S E N A/S - R Å D G I V E N D E I N G E N I Ø R E R F. R. I. ØSTERGADE 44

Læs mere

SUNDHEDSHUS I DRONNINGLUND BRØNDERSLEV KOMMUNE FORUNDERSØGELSE VEDR. ETABLERING AF. Model 2 - december 2008

SUNDHEDSHUS I DRONNINGLUND BRØNDERSLEV KOMMUNE FORUNDERSØGELSE VEDR. ETABLERING AF. Model 2 - december 2008 BRØNDERSLEV KOMMUNE FORUNDERSØGELSE VEDR. ETABLERING AF SUNDHEDSHUS I DRONNINGLUND Model 2 - december 2008 Forundersøgelse vedr. etablering af Sundhedshus i Dronninglund Side 3 INDHOLDSFORTEGNELSE: 0.

Læs mere

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA OUH Ventilation KGA idéoplæg Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA Dato: 06. juni 2014 IDÉOPLÆG Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA på OUH ORIENTERING På OUH i afsnit for KGA (Klinisk

Læs mere

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Bygning nr. 5 Indgangsparti m.v. mod vej. Ny aut. alufacadedør (niveaufri)ved indgang komplet med tilpasning af højtsiddende vinduesparti Aut. indv.

Læs mere

Tilbudsliste med beskrivelse

Tilbudsliste med beskrivelse Tilbudsliste med besivelse side 1 af 10 Sagsnr. 675805A Dato 18.05.2015 Summationsark Initialer PRT/THB/TEK/JRD Pos. Emne 1. Beton Kloak og murerarbejder 2. Tømrerarbejder 3. Maler 4. Gulvbelægning 5.

Læs mere

Hvidovre Kommune. Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken. Projektforslag

Hvidovre Kommune. Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken. Projektforslag Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken Dato : 24-11-2010 Revisionsdato : 07-12-2010 Sagsnr. : 102405 Projektleder : SH Udarbejdet af : SH/FL/KIKA/dtm Godkendt af : Teknikerbyen 34 2830

Læs mere

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00 30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af 01.11.2017, rev. 00 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående

Læs mere

Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby

Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby 26.04.2016 Indholdsfortegnelse Indledning Stueplan - Eksisterende forhold Stueplan - Fremtidige forhold Økonomi Projekttidsplan Indledning

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler Byg nyt -og lej det Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Med det nye prøvebo-koncept kan I opføre et skræddersyet Holm Hus helt fra bunden

Læs mere

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger hvoraf 3 bygninger er sammenbyggede og én bygning er en pavillon-bygning. Bygning 1 1953 Gymnastiksal Bygningen

Læs mere

Renovering af klubhus

Renovering af klubhus Renovering af klubhus Status De eksisterende omklædningsrum findes i to bygninger. Den ældste er det første klubhus, der er opført i 1958, og den anden bygning er opført i 1984 med kælder. Lokalerne har

Læs mere

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 ETAPE 2 PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 INDHOLD INDLEDNING Indledning Placering i byen Campus Kujalleq: Eksisterende fysisk kapacitet Udvidelse

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING 5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 8 bygninger fra perioden 1958 til 1998, hvoraf 3 er sammenbyggede. Øvrige er fritstående, og er bl.a. en ombygget villa,

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

BUU , Punkt 60, bilag 1. Alsikemarken

BUU , Punkt 60, bilag 1. Alsikemarken BUU 20.04.2010, Punkt 60, bilag 1 Alsikemarken Udbygning 2010-2011 Programoplæg Udbygning af eks. institution side 2 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Projektorganisation Side 3 Idégrundlag, programforslag

Læs mere

UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I.

UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I. UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I. Tilbudte materialer - indvendig og udvendig aptering Gulve Trægulve

Læs mere

815 m 2 lager/produktion 215 m 2 kontorer Sag L3136-MB

815 m 2 lager/produktion 215 m 2 kontorer Sag L3136-MB 815 m 2 lager/produktion 215 m 2 kontorer Kuldyssen 15-17, Taastrup Side 2 af lejebeskrivelse for lokaler i Kuldyssen 15-17, Taastrup LAGER/PRODUKTIONSLOKALER MED KONTORER TIL LEJE i Kuldyssen 15-17, Taastrup

Læs mere

Baldersbækvej 2, stuen, Ishøj Sag L4370-MB. Tlf Sælger, udlejer, vurderer og udvikler erhvervsejendomme

Baldersbækvej 2, stuen, Ishøj Sag L4370-MB.   Tlf Sælger, udlejer, vurderer og udvikler erhvervsejendomme 383 m 2 Kontorer og lager i Ishøj fordelt på 213 m 2 kontorer og 170 m 2 lager 595 kr/m 2 for kontorer 325 kr/m 2 for lager i jordplan Kun 1 km til motorvejene Evt. adgang til kantineordning Arkivkælder

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

ØRKILDSKOLEN AFDELING ØST

ØRKILDSKOLEN AFDELING ØST ØRKILDSKOLEN AFDELING ØST Byggeprogram for renovering af underetage og faglokaler Østre Skolevej 2 5700 Svendborg I GRÅBRØDRE ARKITEKTER I 18.09.2017 I Ørkildskolen Afdeling Øst, Byggeprogram for renovering

Læs mere

N2.3 NATURBØRNEHAVEN HEJLSKOVGÅRD

N2.3 NATURBØRNEHAVEN HEJLSKOVGÅRD Skravad Møllevej 1, Roum - 9632 Møldrup Børnehaven er beliggende i Roum ved Møldrup nord for Viborg. Institutionen råder over 11 tdr. land og har attraktive udearealer hvor de tilbringer meget tid. Parkeringsforholdene

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes.

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende

Læs mere

Primo saldo Ryparken 49 opgangsdør. knækket nøgle i jof 715,00. Bevægelser Ult. saldo. Primo saldo

Primo saldo Ryparken 49 opgangsdør. knækket nøgle i jof 715,00. Bevægelser Ult. saldo. Primo saldo 1 11500012 Terræn, teknisk anlæg 10-03-2014 10-03-2014 3208617 rep. af lås kon 705,00 21-03-2014 21-03-2014 3209932 rep. af lås BEJ 705,00 16-04-2014 16-04-2014 3213134 Indkøb af ekstra låsecylinder til

Læs mere

Beslutning. Modeller. Forhåndstilkendegivelse

Beslutning. Modeller. Forhåndstilkendegivelse Afdelingsbestyrelsen ønsker med denne orientering at beskrive hvilke modeller af individuel køkkenmodernisering du kan vælge imellem. Beslutning Køkkenmoderniseringerne gennemføres som kollektivt besluttet

Læs mere

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato :

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato : REVISION B TILBUDSPLANKET Undertegnede entreprenør tilbyder i henhold til udbudsmaterialet, besigtigelse på skolen, evt. rettelsesblade mv. samt på grundlag af de efterfølgende tilbudslister, at udføre

Læs mere

4.0 Bygningsdelsbeskrivelse Installationer

4.0 Bygningsdelsbeskrivelse Installationer 4.0 Bygningsdelsbeskrivelse Installationer 4.0.1 Generelt Installationsunit Gas-El-ventilation skal styres af et trykafprøvningssystem (installationsunit) med elektrisk frakobling, gasdetektering, frakobling

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Friarealer Side 6

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Friarealer Side 6 Projektforslag 17.06.15 Om- og udbygning af eksisterende børnehuse side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende

Læs mere

Hospitalsenheden Horsens Teknisk afdeling. Tekniske Standarder. Bips nr Hovedfordeling. Revision:

Hospitalsenheden Horsens Teknisk afdeling. Tekniske Standarder. Bips nr Hovedfordeling. Revision: Teknisk afdeling Tekniske Standarder Bips nr. Revision: 2017.06.01 Indholdsfortegnelse 63.21 Føringsveje... 3 63.21.1 Indledning... 3 63.21.2 Generelle principper... 3 63.21.3 Installation/udførelse...

Læs mere

Energirenovering af Ryesgade 30

Energirenovering af Ryesgade 30 EUDP projekt 9: Udvikling og 1:1-demonstration af koncepter til renovering af ældre etageboliger til lavenergiklasse 1 9 13 Partnere i udviklingsprojekt: Støtte til udviklingsprojekt: Parter i byfornyelsesprojekt

Læs mere

State Street Bank - VVS INSTALLATIONER BESKRIVELSE VVS ARBEJDER. State Street Bank

State Street Bank - VVS INSTALLATIONER BESKRIVELSE VVS ARBEJDER. State Street Bank BESKRIVELSE VVS ARBEJDER State Street Bank 1 Introduktion Generelt I det eksisterende kontorhus beliggende Islands Brygge 57, stuen th, indrettes et lejemål til State Street Bank, efterfølgende kaldet

Læs mere

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy Korsholm Skole Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14

Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14 Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl. 19.00 Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14 Pkt. 3 Præsentation af projekt og projektøkonomi vedr. udskiftning af vinduer

Læs mere

Bygningen Gældende lokalplaner: Lokalplan nr. 76 af maj 1992 og Lokalplan nr. 79 af november 1993.

Bygningen Gældende lokalplaner: Lokalplan nr. 76 af maj 1992 og Lokalplan nr. 79 af november 1993. Dato 2017-10-06 Center for Bygninger Frederiksberg Rådhus Smallegade 1, 4. sal 2000 Frederiksberg Ansøgning om byggearbejder på Værnedamsvej 7-9, 1819 Frederiksberg C Hermed fremsendes på vegne af bygherre,

Læs mere

Sundhedshus Toftlund

Sundhedshus Toftlund Notat 27. april 2015 Udarbejdet af Kontrolleret af Godkendt af Sundhedshus Toftlund Der er indkommet følgende spørgsmål til el-projektet. Spørgsmål angivet med kursiv og understreget, svar med normal tekst.

Læs mere

Tilbudsliste med beskrivelse

Tilbudsliste med beskrivelse Tilbudsliste med besivelse side 1 af 10 Sagsnr. 675805A Dato 18.05.2015 Initialer PRT/THB/TEK/JRD Summationsark Pos. Emne 1. Beton Kloak og murerarbejder 2. Tømrerarbejder 3. Maler 4. Gulvbelægning 5.

Læs mere

Orientering om køkkenmodernisering

Orientering om køkkenmodernisering Orientering om køkkenmodernisering Afdelingsbestyrelsen og 3B ønsker med denne orientering at beskrive mulighederne for individuel køkkenmodernisering i Måløv Parks boliger. Vi vil ligeledes redegøre for

Læs mere

Billedet kan ikke vises.

Billedet kan ikke vises. Billedet kan ikke vises. »Renovering af Højstruphave Orienterende afdelingsmøde vedr. renovering af Højstruphave afdeling 7 Dato: 2017.04.26 »Dagsorden 1. Valg af: a) Dirigent b) Referent 2. Præsentation

Læs mere

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage.

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage. Tilbudslister: Team Ejendomme Direkte tlf.: 74 92 92 78 3187747474929260749292721300903 Mail: jf@toender.dk Sags id.: 82.00.00-G00-1-11 Dokument : 8. august 2011 Vedr. afgivelse af tilbud: Ved afgivelse

Læs mere

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A.

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Side 1 af 6 sider Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmaterialet. for et samlet beløb : skriver:

Læs mere

De centrale vægge omkring det nuværende musikrum i store campus nedrives, dog bevares murskiver i hjørnerne.

De centrale vægge omkring det nuværende musikrum i store campus nedrives, dog bevares murskiver i hjørnerne. Præstø Skole - Ombygning og renovering Projektforslag HOVEDDISPONERING Skolens tre afdelinger: indskoling, mellemskoling og udskoling placeres i hver deres læringsmiljø for at give optimal mulighed for

Læs mere

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Holmegårdsskolen Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Rekvirent Hvidovre Kommune, KTMA, Ejendomsafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre v/mette Forslunde

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Programoplæg Ombygning til flygtningeindkvartering Børneinstitution Tigerbo, Køge. Situationsplan

Programoplæg Ombygning til flygtningeindkvartering Børneinstitution Tigerbo, Køge. Situationsplan Situationsplan Baggrund Køge Kommune skal medvirke til at skaffe plads til at indkvartere nogle af de flygtninge, der kommer til Danmark. Derfor er der igangsat en undersøgelse af om nogle af de ejendomme

Læs mere

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 HANS LUND, Arkitekt maa, Tingvej 12, 6630 Rødding, 74841564, 20221073, arkilund@gmail.com 01 Vest for Landsbyen Tiset (6510 Gram) ligger der et anlæg eller stadion

Læs mere

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter.

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter. Renoveringsplan - for maskinhus, containere, mv. Odder golfklub, 5. januar 2015 Indledning: Denne projektplan indeholder en overordnet beskrivelse af en lovliggørelse/renovering/tilbygning af Odder Golfklubs

Læs mere

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08.

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08. GISLEV SKOLE GISLEV SKOLE DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE I ARKITEKTFIRMAET ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk OMBYGNING DATO 10.08.2011 TKT A / S 1

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 6 bygninger, hvoraf 3 er sammenbyggede. Bygningerne er fra perioden 1896 til 1997. Bygning 1 Grå bygning Bygningen er fra 1896

Læs mere

Programoplæg Ombygning til flygtningeindkvartering SFO Lellinge. Hovedhus Klublænge Aktivitetshus. Situationsplan

Programoplæg Ombygning til flygtningeindkvartering SFO Lellinge. Hovedhus Klublænge Aktivitetshus. Situationsplan Hovedhus Klublænge Aktivitetshus Situationsplan Baggrund Køge Kommune skal medvirke til at skaffe plads til at indkvartere nogle af de flygtninge, der kommer til Danmark. Derfor er der igangsat en undersøgelse

Læs mere

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger Niverødgård 19 ældrevenlige boliger 1 Mariehøj Mariehøj Byvejen Nivåvej Niverød Kongevej Rantzausvej Birkedommer Allé 2 Niverødgården Beliggenhed Niverødgård ligger i Niverød i Fredensborg Kommune, tæt

Læs mere

Jeg vedlægger projektplanen fra Arkikon, og står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger

Jeg vedlægger projektplanen fra Arkikon, og står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger Norddjurs Kommune Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt 20. maj 2015 Ansøgning om tilskud til renovering af køkken på Campus Køkkenet på Campus er i dag totalt nedslidt, og vi har brug for at få foretaget

Læs mere