Dagsorden 1) Valg af ordstyrer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden 1) Valg af ordstyrer"

Transkript

1 Fællesmøde d. 21. juni 2018, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Natacha 8-2 2) Valg af referent Maja ) Valg af to stemmetællere Sus og Dudie 9-5 4) Godkendelse af dagsorden Godkendt 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet den 19. april Godkendt 6) Beretninger a. Kassereren/Kontorudvalget Kontorudvalget er stadig at træffe på beboerkontoret 1. og 3. onsdag i juli måned, på trods af at de fleste holder sommerferie b. Afdelingsbestyrelsen AB holder sommerferie i juli men holder stadig hastemøder, hvis der kommer noget ekstraordinært. Nøglesystemet følger planen, og alle beboere burde have fået besked om, at de skal skaffe nyt beboerkort inden september. Der kommer dage i august og september, hvor beboere kan komme op og få beboerkortet godkendt til at kunne bruge som adgang til grupper mm. c. AUBs bestyrelse Intet nyt d. Renoveringen Renoveringen er færdig på den måde, at MTHøjgaard er ude af haven. Der er møde på mandag med Tryg, hvor der skal godkendes, hvad der skal gøres med badeværelsesskabene. Derefter meldes det ud til beboerne, hvornår de ny skabe sættes op. Hvis der stadig er beboere, der mangler at få udbedret andre fejl og mangler i boligerne end spejlskabet efter renoveringen, skal de kontakte kontoret/administrationen, så det kan blive udbedret.

2 7) Nyt fra grupper Nyttehavegruppen har fået ny kontaktperson. Dudie 9-5 er den overordnede kontaktperson, men der er flere ansvarshavende i gruppen, som opgaverne uddeles til. Ovnen i keramik virker igen. Katja 11-2: Hun og Stephanie er i gang med at få genbrugsgruppen op og køre igen, så hvis folk vil forbi og kigge eller aflevere ting, som genbrugsgruppen kan bruge, kan man kontakte Stephanie. Beboere bedes kigge på Facebook, hvor Genbrug har en gruppe, hvor man kan kontakte Katja og Stephanie for at aflevere ting. 8) Debatter a. Korrekt sommeropførsel i Morbærhaven. Herunder hensyn til beboere i eksamensperioder, bål i haverne, musik ud ad vinduerne og fester Der har været en del diskussion på Facebook om bål i haverne, hashrygning og fester. Det er eksamensperiode, så vi skal respektere hinanden. Der står kun i reglementet, at man skal vise hensyn. Der er ikke nogen specifikke ordensregler. Man bør derfor kontakte den generende nabo, så man forhåbentlig kan ordne problemet gennem dialog, i stedet for at sende en klage som det første, da dette på ingen måde fremmer en positiv dialog. Oplever man, at man ikke kan snakke med folk, eller folk er meget ubehagelige, når man forsøger at snakke med dem, så kan man skrive en klage til KNIU. Opstår der utrygge situationer, som fx et bål der virker ude af kontrol eller truende adfærd fra andre beboere, kontakt da straks myndighederne. Som boligselskab kan vi ikke blande os i, hvad folk ryger herude. Hvis man er generet af fx hashrygning og ikke kan finde en løsning gennem dialog, så kan man klage til KNIU, eller hvis man mener, at det er det rigtige at gøre, kan man kontakte politiet. Man må IKKE grille på gangene, da afstanden mellem bygningerne er for kort. Det er imod brandreglementet Ventilationssystemerne suger røg både fra cigaretter og grill ind i lejlighederne. Røglugten i folks lejligheder er nærmest umulig at undgå, da det kommer meget an på luftretningen osv. hvor folk kan stå og ryge uden at genere naboerne. Vi kan nok ikke lave noget forbud mod rygning i Morbærhaven.

3 AB opfordrer beboere til eventuelt at tage en diskussion på sin gang, hvis man er meget generet af røglugt, og se om man kan komme til en enighed om rygning på gangen. Et forslag kunne fx være at ryge nede for enden ad gangen, hvor man kan have et fælles askebæger, sådan så røgen ikke bliver suget ind i lejligheden gennem udluftningen på gangen. Gangene kan eventuelt søge støtte på administrationen til at få sat et fælles askebæger op. Afdelingsbestyrelsen går videre med disse punkter på næste møde den 2. august. Er man fortsat generet i mellemtiden, kan man altid klage til KNIU, og ved mere voldsomme sager som nævnt ovenfor bedes man kontakte myndighederne. 9) Vedtægtsændringer a. Ændringer i nyttehavegruppens vedtægter (Se bilag 9a) Ida 16-78: Udtrykker usikkerhed omkring ankefristen, da hun ikke er sikker på, at der kan sættes en tidsfrist på, da vi ikke har generelle regler for dette i AB. Dudie 9-5: Kan vi udvide fristen til 14 dage. Lave processen så ankesagen sendes til AB, og AB hurtigst muligt sender sagen videre til Nyttehaven. I ankeperioden kan haven stadig ikke udlejes til andre. Claus 5-43: 14 Vil gerne stille et forslag, om at den nuværende ankefrist skal udvides til 30 dage. Så har AB bedre tid til at behandle sagen inden den gives videre til nyttehavegruppen. 3 ændringsforslag modtaget: Afstemning: Mulighed 3: 1. De 10 dage ændres til 30 dage 2. Paragraf 24 slettes og kan tilføjes senere, når denne paragraf er rettet til i samarbejde med AB. (Hvis 24 slettes, er der ingen regler for ankesager, og der er dermed ingen fastlagt fremgangsmåde i nyttehaven for eventuelle sager, hvilket er problematisk) 3. En fastlagt tidsfrist udelades helt, og hvis der skal tidsfrist på igen, skal der stilles et nyt forslag til paragrafændringen til GF For: 6. Imod: 3. Blankt: 7

4 Ændringsforslaget vedtaget Afstemning: Den samlede vedtægtspakke: Enstemmigt vedtaget. AB tager et møde med nyttehavegruppen (2. august), hvor tidsfristen for den ændrede paragraf forfattes, så den kan godkendes på næste GF. Er ændringsforslaget lavet inden da, kan paragrafændringen tages op allerede på næste fællesmøde 16. august. Claus: Den nye vedtægt sætter AB eller nyttehaven i en prekær situation, da der på nuværende tidspunkt ikke er nogen ankefrist, hvilket kan resultere i en have der ligger gold og problemer med genudlejning til andre beboere under en eventuel ankesag, hvilket er uhensigtsmæssigt. b. Nedlæggelse af Radio/Tv s vedtægter (Se bilag 9b) Mange af paragrafferne er i modstrid med vores gamle aftale med Trionet, og nu overgår vi til Stofa, hvor de gerne vil give os så stor mulig individuel frihed i forhold til tv-valg som muligt. Det omdelte materiale, der er sendt ud til beboerne, har ikke været forbi radio/tv-udvalget, før det er sendt ud. Det brev, der er sendt ud til beboerne, er ikke fyldestgørende i forhold til vores aftale med Stofa, hvilket er problematisk. Der skrives nye vedtægter for at sikre beboernes rettigheder, som skal godkendes på næste fællesmøde: Afstemning: For: 17. Imod: 0. Blankt: 1 Vedtægter slettes 10) Beslutningsforslag a. Godkendelse af AUBs regnskaber Afdelingsbestyrelsen: Vi har sparret meget på vores vandudgift. Der er sat nye varmesensorer op i fællesarealerne og varmeudgiften er allerede faldet her. Vi har brugt 33 millioner i MBH. Overskuddet i år er på

5 Indtægterne består primært af vores husleje, hvilken har været godt balanceret i år. Boligselskabet: Vi har budgetteret meget med personaleudgifter (lønninger) og udgifter til EDB. Vi ligger under, hvad vi har budgetteret med. Vi har brugt ca. 6.1 millioner i udgifter. Indtægterne ligger på 6.2, så vi kommer ud med et overskud på Disse overskud kunne måske bruges på kommende projekter eller skydes ind på at mindske huslejestigningen fremover. 11) Bevillinger Afstemning: Godkendelse af begge regnskaber: Enstemmigt vedtaget a. Nyttehavegruppen søger støtte til køb af nye redskaber, sommerfest og proviant til arbejdsdage (Se bilag 11a) Forslagsstiller: Christina Arndt 9-5 Natacha 8-2: Det, der foreslås, er en rammebevilling. Vores vedtægter siger, at man ikke kan søge om rammebevillinger på fællesmøder. Vi har før set igennem fingre med det for fx musikgruppen, hvor deres forslag blev stemt igennem alligevel. Aslak 5-115: Ideelt set burde man sætte fællesmøde puljen lavere, da den kun er til situationer, som man ikke kunne forudse. Grupper skal være bedre til at lave budgetter i ordentlig tid, så de kan godkendes på GF, hvor de hører hjemme. Afstemning: Enstemmigt vedtaget 12) Besættelse af tillidsposter 13) Eventuelt a. 1 kasserer b. 1 medlem af AB/AUBs repræsentantskab Ingen melder sig til noget. Næste gang man kan melde sig er i august.

6 TV: Vil man ikke have de nye tv-kanaler, skal man som beboer ikke gøre noget. Tv-pakkerne tages automatisk af huslejen, da man selv skal kontakte Stofa for at sammensætte sin nye tv-pakke. Alle beboere er pålagt stadig at betale et lavt antennebidrag. Fremadrettet bør spørgsmål ang. tv-pakkerne rettes mod Stofa og ikke Morbærhaven, da vi nu går over til individuelle abonnementer, der styres af kunden i samarbejde med Stofa. Den information vi har fået ind ad døren er ikke 100%korrekt. Radio/tv arbejder på at få den korrekte information ud til beboerne hurtigst muligt. Håndværkere: Der har været en debat på Facebook ang. håndværkere i Morbærhaven. AB ønsker at advare beboere, om at opførsel, der kan anses for chikane af håndværkerne i Morbærhaven, kan resultere i udsmidning. 14) Evaluering Mødet er hævet. Godt fremmøde. Deadline for punkter til næste fællesmøde er 28. juli kl. 13. Punkter sendes til ab@aub.dk eller afleveres i beboerkontorets postkasse uden på center 1. Hvis du vil have hjælp til at formulere et forslag er du velkommen til at skrive til afdelingsbestyrelsen: ab@aub.dk - men gør det i god tid inden ovennævnte frist. Bilag 9a Leje af en nyttehave 1 Haverne kan kun lejes af Morbærhavens beboere. Haverne kan ikke overdrages og må ikke lejes eller lånes ud. Hver beboer kan kun leje én have. 2 Lejemålet løber fra 1. marts til afslutningen af februar og lejen er 75 kr. pr. have. 2 Lejemålet løber fra 1. marts til afslutningen af februar, og lejen koster 0 kr. 3 Alle, der er lejere, skal være medlem af Nyttehavegruppen. Andre interesserede er også velkomne, men kun lejere har stemmeret. 4 I nyttehavegruppen vælges en regnskabsfører, der samtidig er kontaktperson for gruppen.

7 4 I Nyttehavegruppen vælges en/flere kontaktpersoner for gruppen. Det er kun kontaktpersoner, der er udlægsberettiget. 5 Lejeren af en have har fortrinsret til at genleje denne i den efterfølgende sæson. Dog bortfalder denne ret, hvis lejeren ikke har brugt haven i den forløbne sæson. 6 Lejemål for hvilke lejen ikke er indbetalt den 15. marts kan frit udlejes til folk på ventelisten. 6 Lejemål, for hvilke lejeren ikke har givet information om genleje senest den 15. marts, kan frit udlejes til folk på ventelisten. 7 Efter lejemålets ophør har den tidligere lejer ikke ret til planter eller afgrøder, som er efterladt i haven. 8 AUB, Beboerforeningen og Nyttehavegruppen kan ikke gøres ansvarlig for tab, der er lidt i forbindelse med brug af haverne. 9 Såfremt arbejdet i haven ikke er påbegyndt den 1. maj, kan haven efter et 14 dages skriftligt varsel frit overdrages til anden lejer af kontaktpersonen/-erne. 10 Lejeren skal ved sin opførsel til stadighed udvise tilbørligt hensyn over for naboerne. Den enkelte nyttehave 11 Brugen af haverne må ikke bevirke forringelse af havernes eller nabohavernes brugsværdi eller af havernes fremtidige brugsværdi. 10 Der må ikke holdes dyr i nyttehaverne, ej heller medbringes hund. 12 Der må ikke holdes dyr i nyttehaverne. Stk. 1 Kæledyr må gerne medbringes i haverne, såfremt disse ikke er til gene for andre lejere. Hunde må kun færdes i den dertil indrettede hundegård, samt stien op hertil. Stk. 2 Efterladenskaber fra medbragte kæledyr skal bortskaffes øjeblikkeligt. 11 Der må ikke bygges skure, drivhuse eller lignende i haverne. Dog er det tilladt at bygge mistbænke på ikke over en halv meter. 13 Der må ikke bygges skure, drivhuse eller lignende i haverne. Dog er det tilladt at bygge mistbænke på ikke over 1 m i højden. Støtte til planter er selvfølgelig ok.

8 14 I den enkelte have må der ikke plantes skovtræer eller andre store og stærkt skyggende vækster. Frugttræer må kun være af lavstammede arter og skal placeres 1,5 m fra nabohave. 16 Anvendelse af sprøjtegifte og Ferromol (sneglegift) i haverne er forbudt, og medfører udsmidning og opsigelse af nyttehave lejemål. 15 Anvendelse af sprøjtegifte (herunder Roundup) og Ferromol (sneglegift) i haverne er forbudt, og medfører udsmidning og opsigelse af lejemålet. 16 Der må kun bygges hegn rundt om selve nyttehavens samlede område, ud mod de offentlige stier. 17 Jvf. Åben ild/bål henvises til reglementet for Morbærhaven, dansk lovgivning, hensyn til naboer. Det er kun tilladt at brænde tørt træ af, og ikke tilladt at brænde små kviste, blade og andet haveaffald. Brug af fællesområder og redskaber 12 Skuret i nyttehaverne er kun til fælles ting. Personlige effekter skal begrænses til den blå kasse der hører til hver have. Det er ikke tilladt at opbevare personlige effekter i skuret og i haveområdet. Forefindes personlige effekter der ikke er indkøbt til fælles brug, har kontaktpersonen ret til, efter et 14. dages skriftligt varsel, at smide disse ud. 18 Skuret i nyttehaverne er kun til fælles ting. Personlige effekter skal begrænses til den bagerste hylde i skuret, som er inddelt i rum, der hører til hver have. Det er ikke tilladt at opbevare personlige effekter i den øvrige del af skuret. Forefindes personlige effekter i skuret, der ikke er indkøbt til fælles brug, har kontaktpersonen/-erne ret til, efter et 14. dages skriftligt varsel, at smide disse ud. Stk. 1 Det personlige rum skal tømmes ved lejemålets ophør. Tømmes rummet ikke, har kontaktpersonen/-erne ret til, efter et 14. dages skriftligt varsel, at smide indholdet ud. 13 Have nr. 1 er fælleshave. Grupperne sørger i fællesskab for at passe haven, hovedsageligt på de fælles arbejdsdage. 19 Have nr. 1 er fælleshave, hvor hundegården finder sted. Gruppen sørger i fællesskab for at passe haven, hovedsageligt på de fælles arbejdsdage. 20 Drivhusene er fælles. Dørene skal lukkes, når drivhusene forlades. Stk. 1 Hver lejer har en fast plads i drivhuset. Stk. 2 Lejer er forpligtet til at vedligeholde pladsen i drivhuset. 14 Alle medlemmer skal hver deltage i minimum 4 arbejdsdage årligt. Disse skal fordeles til en arbejdsdag om foråret, to arbejdsdage om sommeren og en arbejdsdag om

9 Stk. 2, Kontaktperson for gruppen kan kontaktes ang. en flexordning hvis man ikke kan deltage i de officielle arbejdsdage. 21 Alle medlemmer skal hver deltage i minimum 2 arbejdsdage årligt. Disse fordeles ved behov, og kontaktpersonen står for indkaldelse. Ved behov kan der indkaldes til yderligere arbejdsdage, men her er der ikke mødepligt. Stk. 2, Kontaktperson for gruppen kan kontaktes ang. en flexordning hvis man ikke kan deltage i de officielle arbejdsdage. 15 Haverne plus stien som ligger op til haverne skal holdes fri for ukrudt og affald. Affald (glas, plast o. lign) skal lægges i affaldsbeholdere, haveaffald i kompostbeholderne. 22 Haverne plus stien som ligger op til haverne skal holdes fri for ukrudt og affald. Affald (glas, plast o. lign.) skal lægges i affaldsbeholdere, haveaffald af formuldende karakter i kompostbeholderne eller i de to første båse på parkeringspladsen (se kort med afmærkning i skuret). Overtrædelse af vedtægter 23 Nyttehavegruppen kan indkalde til et møde med 14 dages varsel. I mødeindkaldelsen kan der varsles en opsigelse af lejemålet. Nyttehavegruppen bestemmer på mødet, om de gældende regler er overtrådt, og om en opsigelse skal effektueres. Dette kræver stemmeflerhed på 2/3 af de fremmødte. Undtaget herfra er paragraf 6 og 17 hvor det alene er kontaktpersonen der beslutter om lejemålet opsiges. 24 Opsigelse af lejemålet kan ankes til afdelingsbestyrelsen. Anken skal være afdelingsbestyrelsen i hænde senest 10 dage efter opsigelsen. Efter udløb af ankefristen kan kontaktpersonen genudleje haven hvis ikke lejeren har gjort indsigelser. 25 Vedtægtsændringer skal godkendes på et fællesmøde. 26 Alle varsler er på 14 dage, og gives skriftligt. 20 Brug af maskiner Stk. 1, Alle nyttehavelejere skal gennemgå et maskinkursus hos den maskinansvarlige. Stk. 2, Den maskinansvarlige udarbejder en procedure, som skal følges til punkt og prikke af nyttehavemedlemmerne. Stk. 3, Det er ikke tilladt at bruge maskinerne uden at have gennemgået kurset med den maskinansvarlige. Stk. 4, Maskinerne må ikke forlade nyttehavens område. Stk. 5 Overtrædelse af disse vedtægter kan medføre opsigelse af nyttehavelejemålet og udsmidning af gruppen. Bilag 9b

10 1 Afdelingsbestyrelsen skal sørge for at kanaludbuddet til enhver tid opfylder den gældende lovgivning på området. Hvor intet andet er bestemt skal kanaludbuddet sammensættes efter reglerne i 2 til 6 2 Stk. 1 Afdelingsbestyrelsen skal sørge for at der hvert andet år i løbet af foråret, gennemføres en afstemning blandt samtlige anlæggets brugere, om udbuddet af TV- og radiokanaler på fællesantenneanlægget. Stk.2 Afstemningsresultatet danner grundlag for kanalsammensætningen på antenneanlægget, dog kan der maksimalt lægges 16 betalingskanaler ind på anlægget. De xx kanaler som har opnået flest stemmer i afstemningen, blive lagt på anlægget sammen med de til enhver tid værende must-carry kanaler. 3 Afdelingsbestyrelsen kan vælge at uddelegere de i 2 nævnte opgaver til et underudvalg eller en gruppe af brugere. 4 Brugerne skal have mulighed for at få indflydelse på hvilke kanaler der kommer med på stemmesedlen. Dette skal sikres gennem en opfordring i beboerbladet til at komme med forslag til kanaler. 5 Afstemningen jvf. 2, stk.1 skal foregå som følger: Afstemningen er skriftlig og anonym. Alle tilsluttede husstande tildeles et antal stemmer svarende til antallet af kanaler der er på valg. Stemmesedlen skal indeholde de kanaler der ligger på anlægget ved afstemningstidspunktet. Stemmesedlen skal desuden indeholde de kanaler der er foreslået af beboerne. Stemmesedler der er udfyldt forkert eller mangelfuldt er ugyldige. 6 Stk. 1 I de tilfælde hvor en kanal på anlægget holder op med at sende, eller på anden måde bliver umulig at modtage under de forudsætninger der gjaldt på afstemningstidspunktet, skal den så vidt muligt erstattes af en kanal af samme type (programflade og evt. betaling) under hensyntagen til afstemningsresultatet. Beslutning om en sådan udskiftning tages af afdelingsbestyrelsen. Stk.2 Er der siden sidste afstemning dukket nye kanaler op på markedet kan disse også komme i betragtning ved udskiftning på anlægget. Dette vil dog kræve en godkendelse af fællesmødet. Bilag 11a Mad på arbejdsdage:

11 Vi har i alt 15. havelodder, hvoraf nogle er lejet af 2 beboere (2-værelses lejligheder) Vi vil derfor kan søge om penge til at alle kan få en pizza og noget at drikke under hver arbejdsdag. Pizza = 80kr*20 personer = 1600kr. Sodavand = 20kr*20 personer = 400kr Sommerfest: Vi i nyttehavegruppen vil gerne have noget mere socialt i gang. Derfor vil vi gerne søge om penge til at kunne afholde en sommerfest for havelejerene. Kul til grillen - 100kr kød - 400kr grøntsager - 400kr veganske fødevarer - 200kr drikkevarer - 400kr diverse småting - 100kr I alt for arbejdsdag og sommerfest = 3600kr Nyt udstyr til haven: Skovle - 300kr sav - 100kr materialer til optimering af skuret og drivhuset(herunder træ og tagplader) kr hegn til hundegård - 600kr Diverse småting som søm og andet - 300kr I alt til udstyr = 2300kr. Nyttehavegruppen søger i alt om 7900kr

Dagsorden 1) Valg af ordstyrer

Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Fællesmøde d. 21. juni 2018, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016 Fællesmøde d. 16.06.2016, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78

Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78 Fællesmøde d. 18. oktober 2018, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78 2) Valg af referent: Maja 17-21 3) Valg af to stemmetællere: Zita 18-53 & Phillip 16-2

Læs mere

Generalforsamling d , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dudie 9-5, Emil 21-9, Emilie og Klaus 5-43.

Generalforsamling d , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dudie 9-5, Emil 21-9, Emilie og Klaus 5-43. Generalforsamling d. 13.11.2016, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Martin 5-90 Referent: Sara 5-12 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg Dudie

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15.

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15. Fællesmøde d. 16.02.2017, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra december fællesmødet

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra december fællesmødet Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24.

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 2-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren.

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren. Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Phillip 16-2 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika 15-8 og Ali 21-76 4) Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent.

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Natacha 16-18 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Robin 4-13, Katrine 19-44

Læs mere

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika

Læs mere

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 20. februar 2014

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 20. februar 2014 Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

5) Godkendelse af referat fra 15-08- 13 fællesmødet

5) Godkendelse af referat fra 15-08- 13 fællesmødet Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Morten 12-5 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere Jean Pierre 5-58, Jacob 8-100

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 5-37, center 1, st. Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe

Læs mere

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Kathrine 10-7, Kenni 5-115

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Generalforsamling d. 8 / , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Generalforsamling d. 8 / , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Generalforsamling d. 8 / 11 2015, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Ordstyrer: Martin 5-90. Vores sekretær er syg, så vi får ikke normalt fyldestgørende

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB. Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Dan 3-40 Annika 15-8

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. juni 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer PTX 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Katja og Katrine er valgt 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Karsten 4-53 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Bille 6-31 og David 16-90

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Eva 17-36 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere Janick

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. oktober klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, KDP, EO, KFG, MDT, EJ, LM, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, CF Fravær: Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Generalforsamling d. 12.11.2017, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Mødet afholdes af Albertslund Ungdomsboliger (AUB) og Morbærhavens beboerforening. Mødet afholdes i Morbærhavens center 4, 1.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: lør. 11. oktober 2014 klokken 11:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. august 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. oktober 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. marts 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra august fællesmødet Godkendt

Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra august fællesmødet Godkendt Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Poul 4-33 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Christian 4) Godkendelse af

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 18. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. november 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede Referat Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede 1. Valg af ordstyrer og referenter Ordstyrer: Poul 4-32 Referenter:

Læs mere

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52 Referat af ekstraordinær afd. møde den 25.4.2012 Afd. 52 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag vedr. nyttehaver* *Vedlagt forslag samt 2 bilag Det har vist sig nødvendig, at ændre på reglerne for nyttehaverne

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. a. Prisen for leje af festlokalet. Billag 1 (Morten 12-5)

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. a. Prisen for leje af festlokalet. Billag 1 (Morten 12-5) Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere JP 5-58, Majbritt 6-41 4) Godkendelse

Læs mere

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer David 16-90 2) Valg af referent Martin 10-7 Det blev på seneste AB-møde besluttet at vi forsøger os

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. januar 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 17-41 Mødet afholdes af Morbærhavens beboerforening Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. marts 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. februar 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Beboerinformation Måløv Park marts 2011

Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Indhold: Vinterparkering Parkeringsudvalg Postkasser Brug af grill, udendørs pejs eller bålfad Nye carporte Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Vinterparkering

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Gæster: Nick 4-27 og Christoffer 6-48 fra fodboldgruppen, Dan 3-40, Torben/Inspektøren

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Gæster: Nick 4-27 og Christoffer 6-48 fra fodboldgruppen, Dan 3-40, Torben/Inspektøren Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 02. august 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Morten 12-5 2) Valg af referent Referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Martha 5-79, Kristian

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. september 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede:ej, MJM, DB, HP, KDP, LM, MM Afbud: JCK, KA, NKC, KFG, MB, EG, BL, Fravær: Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden?

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Kære afdelingsbestyrelse Hvad bør der stå i afdelingens husorden? DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 16-01-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 16-01-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. Januar 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 19-01-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 19-01-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. januar 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, KDP, HC, KBK, KA, Torben, MM Afbud: EO, BL, LM, Fravær: TIO, Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Morten 12-5: Under punkt 11a skal vi vælge 2 medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Morten 12-5: Under punkt 11a skal vi vælge 2 medlemmer til AB. Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 4-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Natacha 16-18, Katrine 19-44 (Dudie

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 17-05-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 17-05-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. maj 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: EJ, HC, MJM, KDP, KFG, MM Afbud: BL, KA, PR Fravær: PJ, EO, LM Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. juni 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. februar 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. september 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, EO, MDT, CF, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, Fravær: KDP, KFG, LM Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset.

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Til boligtagerne. Den 23. april 2012 Afd. 12 Søjlegården. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Referat: 0. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Olsen bød velkommen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: DB, EJ, KFG, BL, KA, LM, HP, MJM, MM, NKC, Torben Afbud: JCK, EG, KDP Fravær: MB Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Gæst: Torben = Inspektøren, Linda = Administrationen, Beboere på gang 4

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Gæst: Torben = Inspektøren, Linda = Administrationen, Beboere på gang 4 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 03. maj 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, KA, EJ, MJM, HP, DB, KDP, LM, MM Afbud: KFG, JCK, MB Fravær: NKC, EG Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør)

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Formøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken 18:00 udenfor beboerkontoret Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89.

Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89. Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89. 2) Valg af 4 stemmetællere

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R K V A R T E R B E S T Y R E L S E R I L U N D E G Å R D E N

R E T N I N G S L I N J E R F O R K V A R T E R B E S T Y R E L S E R I L U N D E G Å R D E N R E T N I N G S L I N J E R F O R K V A R T E R B E S T Y R E L S E R I L U N D E G Å R D E N INDHOLD Organisation... 2 Kvarterbestyrelsen.... 2 Valg af kvarterbestyrelse... 3 Kvartermøde og mødeindkaldelse...

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. februar 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM. 2) Valg af referent KLM

Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM. 2) Valg af referent KLM Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Kate og Kathrine 4) Godkendelse af dagsorden Vedtægtsændringer

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Pensionist- og nyttehaver

Pensionist- og nyttehaver Pensionist- og nyttehaver Herlev Kommune 2014 Et aktivt og socialt samvær I Herlev Kommunes 118 pensionisthaver og 272 nyttehaver, kan borgerne leje en have og dyrke blomster, urter og frugt. I haverne

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. maj 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere