Visuel Identitet. Kasper Højdal Michael Billle Robin Hansen Kamilla Christiansen. Tr09mul02 d.11 november 2009 Ved Ditlev V.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Visuel Identitet. Kasper Højdal Michael Billle Robin Hansen Kamilla Christiansen. Tr09mul02 d.11 november 2009 Ved Ditlev V."

Transkript

1 Visuel Identitet Kasper Højdal Michael Billle Robin Hansen Kamilla Christiansen Tr09mul02 d.11 november 2009 Ved Ditlev V. Skanderby

2 Indholdsfortegnelse Indledning side 3 Problemstilling side 3 Problemformulering side 3 Afgrænsning side 4 Tidsplan side 4 Læringsmål side 4 Kommunikationsplan side 5 Design Brief side 7 SWOT analyse side 8 Thorlaciusmodel side 9 Moodboard side 10 Website mockup side 10 Visuel identitet side 11 Logo Side 11 Oneliner side 11 Farver side 12 Logo med oneliner side 13 Respektaftstand side 13 Implementering side 14 Konklusion side 15 Procesevaluering side 15 Referencer Side 15 Bilag Side 15

3 Indledning Problemstilling Problemformulering Dansk idrætsforbund vil på baggrund af den dalende idrætsaktivitet blandt unge, det øgede misbrug af præstationsfremmende midler blandt idrætsudøvere, og det stigende problem med spiseforstyrrelser lave en informationskampagne til unge i alderen 15 til 25 år. Vores opgave er at vise hvordan et eksempel på en informationskampagne, visuelt kan udformes, på både online- og offlinemedier. Det er vigtigt at kampagnen på én gang fremtræder ens i forskellige medier, og tydeligt viser at der er tale om et samlet koncept, og samtidig viser de forskellige informationsområder og idrætsgrene med deres egen identitet. Idræt skal være sjovt og sundt for krop og sjæl, men er de seneste år blevet opdelt i den traditionelle sunde idrætsudøvelse og en misforstået opfattelse af menneskelige idealer. En større mængde af de idrætsudøvende er begyndt at tage præstationsfremmede midler og udvikle ernæringsproblemer såsom bulimi og anoreksi. Samtidig er det generelle aktivitetsniveau blandt unge dalet dramatisk de seneste år. Flere og flere unge bruger hverdagene foran skærmen og weekenderne til at sove tømmermændene væk. Hvordan kan vi visuelt som led i en kampagne formidle budskaber om: idræt uden præstationsfremmende midler, aktivitet gennem idræt og samtidig flytte fokus fra en stresset og destruktivt idrætsoplevelse, til en sjov og velfungerende idrætsudøvelse som er sund og ikke skadelig for både krop og sjæl for unge i alderen 15 til 25år. - Hvor og hvordan rammer vi vores målgruppe? - Hvordan kan vi med logo og oneliner enkelt og hurtigt kommunikere vores budskaber?

4 Afgrænsning Læringsmål Tidsplan Vi har valgt at fokusere på hormoner til opbygning af muskelstyrke. Vi ønsker at ramme de unge i alderen 15 til 25 år som bruger hormoner til at opnå kunstige resultater. Vi ønsker at ramme unge som allerede er i et misbrug eller er i fare for at komme det, f.eks. sportsudøvere. Det er gruppens læringsmål at blive bedre til målgruppeanalyse, og bruge denne viden til at skabe et visuelt udtryk, denne gang i form af en kampagne, der tiltaler og får den ønskede effekt for den målgruppe. Yderligere er det et læringsmål for gruppen at blive egnet til at lave en visuel identitet for et firma eller organisation, på baggrund af vores kommunikationsplan. Det er yderligere et mål for os alle at blive bedre til InDesign. Fredag 23/10: Opgaven bliver stillet. Brainstorm omkring valg af fokusområde til kampagnen. Onsdag 28/10: Endeligt valg af fokusområde. Arbejde med problemformulering. Mandag 2/11: Problemformulering godkendes, arbejder videre med kommunikationsplan og designbrief. Tirsdag 3/11: Brainstorm omkring ideer til design og moodboard. Mandag 9/11: Logo og design udformes. Tirsdag 10/11: Visuel identitet færdiggøres. Onsdag 11/11: Sidste elementer af projektet færdiggøres og afleveres.

5 Kommunikationsplan Afsender Den faktiske afsender er DIF som lancerer kampagnen. Den implicitte afsender er os, multimediedesignere som gennem farvevalg, komposition og sprogbrug kan analyseres ud af produktet. Vi kender som afsendere allerede den generelle kultur og sprogbruget associeret til vores målgruppe, da vi personligt befinder os i midten af aldersskalaen blandt de unge. De emotive funktioner I vores kampagne kommer den anden emotive funktion til udtryk, i og med vi som afsender ikke nødvendigvis selv er i besiddelse af de følelser og holdninger vi vil frembringe hos modtager. Vi skal have fremstillet et design som appellerer til modtagerens følelser, holdninger og smag uden nødvendigvis at tiltaler til vores egne holdninger, følelser og smag. Modtager I vores opgaveformulering er vores målgruppe givet på forhånd, nemlig de unge i alderen 15 til 25 år. Målgruppe og modtager behøver ikke at være den samme, f.eks. kan vi i vores tilfælde tale til de unges forældre for gennem dem at nå til de unge. Vi er fra start bevidste om at flere individer i vores målgruppe allerede befinder sig i et stofmisbrug, og derfor ikke vil bryde sig om det materiale som vi udgiver, da det vil betragtes som en løftet pegefinger eller skræmme med information om helbredsrisici, som misbrugerne ønsker at ignorere. De unge som ikke lider under et misbrug vil formentlig betragte kampagnen som en skræmmekampagne, og der vil også være individer heriblandt som ikke vil føle sig tilpas med dette. For at ramme vores målgruppe effektivt, er vi opmærksomme på at vores kampagne må optræde på steder af relevans for de unge. F.eks. på skoler, fritids- og sportsklubber og det næsten obligatoriske medie, internettet. Den konative funktion og de interaktive funktioner I vores kampagne vil vi benytte den transmitterende ikke-interaktive funktion i og med vi laver et design som kendetegner sig ved at være ikke-interaktivt og envejskommunikerende som man oftest ser i oplysningskampagner.

6 Budskab budskabet lyder i kampen mod unges misbrug af stoffer i sammenhæng med sportsudøvning, for at forebygge helbredsproblemer nu og i fremtiden. Da målgruppen består af unge i teenageårene eller Vi kender som afsendere allerede den generelle kultur og sprogbruget associeret til vores målgruppe, da vi personligt befinder os i midten af aldersskalaen blandt de unge. først i 20 erne, vil vores kampagne med høj sandsynlighed også gøre indtryk hos disses forældre, skønt det ikke er hensigten. Logo og oneliner Vores kampagneslogan er:. Vores logo arbejder tydeligt med doping, og forestille et knust, altså ikke sundt, hjerte. Én side af hjertet har den klassiske røde farve, som man normal associerer med symbolet, og den anden er farvet sort, usund, og bliver stukket af en kanyle. Vores idé er en opfordring til at tage det rigtige valg ved at informere, men ikke at agere kommanderende; Det skubber ikke til de unges stolthed og dermed stædighed, hvis de føler at de selv har foretaget et valg, fremfor at være blevet presset til at tage en beslutning på et område, som de måske ikke har overvejet konsekvenserne af endnu. Implementering Vores budskab vil komme i form af plakater, et website og statement T-shirts (som set med tøj og smykker for andre kampagner, f.eks.: Støt Brysterne ). Plakaterne er for blikfang og kampagnens T-shirt har fået et moderne design, som eksempelvis kan sælges af sportsforeninger, som kan bruge overskuddet til at støtte sportsklubber eller lignende. Vores website vil fungere som informationskilde, men også som reklame for kampagnens sponsorer. En fordel ved at skabe et website til at rådgive omkring konsekvenserne af doping, er at emnet berører et tabuområde, som vores målgruppe kan have lyst til at undgå at snakke om, muligvis pga. pres fra andre misbrugere, eller ønsket om at holde misbruget skjult. Derfor er et website fordelagtigt, da det lader brugeren benytte det anonymt i et privat forum om ønsket.

7 Design brief Hvad vil produktet gerne være? Vores produkt er en kampagne som vil gerne ramme de unge i alderen 15 til 25år. Det vil gerne kunne genkendes i flere forskellige medier (online og offline) og vil gerne give de samme signaler uanset om det taler til unge med et misbrugsproblem eller unge med forskellige ernæringsproblemer. Produktet vil gerne give de unge indblik i hvilke muligheder der foreligger de unge så de kan komme ud af den negative cirkel de er en del af nu, hvad enten det er, slet ikke at dyrke motion eller brug af præstationsfremmende stoffer. Hvad er produktets grundfunktion? Produktets grundfunktion er at ramme de unge i en sådan grad at de har lyst til at ændre et dårligt livsmønster. At fremstå tiltalende overfor de unge og ikke bare virke som en løftet pegefinger. Yderligere vil vores produkt gerne forhindre unge der ikke allerede er i et misbrug, i at starte på præstationsfremmende stoffer. Hvad er brugerens og produktets personlighed? Da vores målgruppe er de unge i alderen 15 til 25år er det vigtigt at vores produkt også afspejler den unge, moderne, fremadrettede personlighed ellers tiltaler vores produkt ikke de unge. Produktet skal passe ind i de unges miljø som er skoler, ungdomsklubber internettet og andre steder hvor størstedelen af de unge befinder sig. Det nytter ikke noget at lave en klumme i politikken hvor man må forvente der er meget få unge der læser den. Hvad er produktets egenskaber? Produktets grundlæggende egenskab er at ramme de unge således at de unge selv får lyst til at ændre livsstil. Produktets egenskab er at være i øjenfaldende og få de unge til at identificere sig med de problemer der bliver oplyst. Produktets har også en forebyggende egenskab i og med det oplyser alle unge ikke blot unge der allerede er i et misbrug af præstationsfremmende stoffer. Hvad er produktets afspejling af og bidrag til virksomhedens image? Virksomheden bag kampagnen er DIF, og det er derfor vigtigt at produktet afspejler de samme værdier som DIF har. Produktet bidrager til virksomhedens image i og med det prøver at hjælpe unge ud af de problemer som de sidder med og måske ikke selv var klar over de havde. Omvendt har virksomheden også en positiv afspejling på produktet, da mange i forvejen kender de værdier DIF står for og derfor kan forvente af produktet. Hvilke elementer bestemmer produktets oplevede tekniske kvalitet? Det er vigtigt at vores kampagne er af høj kvalitet, så den ikke fremstår som halvfærdig eller tilfældig for så vil den ikke tiltale vores målgruppe i samme omfang. Det er vigtigt at produktet fremstår seriøst og professionelt så de unge føler at der her er hjælp at hente. Hvad er produktets miljøkvaliteter? Grundlæggende vil produktet forbedre livskvaliteten blandt de unge i alderen 15 til 25år, og på længere sigt skabe en holdnings ændring overfor præstationsfremmende stoffer. Sundhedssektoren vil opleve mindre belastning i og med man vil opleve færre tilfælde af unge ramt af uønsket sterilitet og andre bivirkninger i forbindelse med misbrug af præstationsfremmende stoffer.

8 SWOT analyse Styrker Kendt og respekteret afsender. DIF har et godt ry i den generelle befolkning. Budskab kommer fra sportens side. DIF er sportsudøvernes forbund og budskabet kommer derfor fra sportens side og ikke fra f.eks lægeverdenen. Dette betyder at målgruppen bedre vil kunne relatere sig til problemet. Svagheder Gammel budskab (hørt før) Kampagnens budskab er hørt før, kampagnen prøver at komme ud med budskabet på en ny måde, som vil relatere sig bedre til de unge end tidligere kampagner har gjort. Budskabet er dog det samme som er hørt i tidligere kampagner og det kan blive en trusel da målgruppen kan mene det er det samme de har høret tidligere. Muligheder Flere aktive sportsudøvere. Kampagnens mål er at få en sundere sport. DIF s muligheder med dette er at få flere medlemmer i sportsklubberne gennem at skabe et sundere image sportsforeningerne og dens udøvere. Trusler Manglende økonomisk stytte. Økonomien kan blive et problem, da DIF ikke har enorme økonomiske resourcer at bruge til kampagnen.

9 Thorlaciusmodel Kampagnens egentlige indhold befinder sig på det website som afsender har opbygget. Her er befinder sig mindre fokus på det visuelle end i resten af materialet, da information omkring kampagnens antidoping budskab bliver sat i højsædet. For at skabe opmærksomhed har afsender dog benyttet sig af andre medier for at bibeholde kontakten til modtager, ved hjælp af T-shirts og plakater indeholdende simple budskaber og ingen faktisk information. Kampagnens farver går igen i alt materialet og forholder sig skarpe i rødt, hvis og sort. Udtrykket er råt og uforfinet ligesom emnet det tilhører, og bærer et nærmest graffiti-agtigt præg. Logoet er fulgt af en undertitel indeholdende afsenders slogan, og denne kommer ikke til udtryk som en såkaldt forankring, men derimod en afløsning, da ingen gentagelse af billedets betydning foretages. Afsenderen ønsker at overbevise den unge målgruppe om at undgå et stofmisbrug i relation til sport, og udnytter et moderne, ung design for at tale til de unge, og give den implicitte modtager en fornemmelse af selvstændighed. Denne selvstændighed er dog skjult ikke fuldkommen, da den konative funktion kommer til udtryk i netop den one-liner som giver udtryk for det, idet modtager bliver opfordret til at tage handling og træffe en beslutning. Der er ikke tale om at modtager blot har muligheden for at træffe et valg, men tonen er derimod indirekte krævende og giver udtryk for at et valg skal træffes. Herudover besidder kampagnen materiale som bærer en kvalitet i form af skræmmeeffekter, da modtager vil blive placeret overfor information som muligvis ikke er ønsket, men dog vil påvirke tankerne omkring emnet.

10 Moodboard Website mockup Moodboardet er lavet på baggrund af afsender som er DIF. DIF er en idræts forening, derfor har vi samlet en række billeder af folk der dyrker forskellige former for idræt. Alle billederne er af mennesker i bevægelse så det skaber et indrtryk af aktivitet og engagement. Som online-medie har vi valgt at ville kommunikere med de unge via en hjemmeside, hvor alt info indenfor hvad misbruget gør og kan gøre ved en (både krop og sjæl), og hvad man kan gøre for at komme ud af misbruget og undgå at starte på det. Til websiden har vi, som hovedmål holdt farverne, som vores logo indeholder: rød og sort. Hvori det røde symboliserer det gode, rene hjerte, og det sorte symboliserer det korrupte (stofmisbrug), dårlige hjerte. Siden skal være enkel og lige til; ingen snoede veje eller krumspring. Der skal være et par kategorier og faner, hvor i overheader (billedet i toppen af siden) vil skifte for hver kategori og fane man vælger. Grunden til vi valgte online-mediet skulle være et website var, at det ville fange de unge mellem år bedst, da de bruger internettet en del. Vi havde også tænkt på at det kunne have været en tv-reklame i stedet for, men det ville nok ikke ramme de unge nær så meget som et website ville. Plus at de unge godt kan lide at have kontrol over hvad de gør, så der vil et website være bedst, da de helt selv bestemmer hvad de vil se og læse. Hvorimod en reklame bare kommer og forsvinder igen hurtigt. Se bilag af vores mock-up.

11 Visuel identitet Logo Her er vores skitser og ideer til logo. Vi endte op med et delt hjerte i sort og rød med en grå kanyle i. Vi syntes det logo kommunikere de budskaber vi gerne vil have det til. Nemlig at præstationsfremmende stoffer er farlige, især hjertet tager skade. Oneliner Vi have forskellige onliners fremme bl.a.: Sund sjæl i en sund krop, Ren sport ren samvittighed, Uren sport giver falske resultater og vores valg faldt på. er dit syntes vi fungere godt mht. vors budskab nemlig at vi gerne vil have, de unge som allerede er brugere, eller er i et miljø hvor de er i fare for at starte på disse stoffer til at tænke sig om inden de bruger dem. Onelineren skal efter hensigten kunne få de unge til at indse at der ikke er nogen der tvinger dem til at bruge dem men at de af egen fri vilje snyder sig til falske resultater gennem deres sport. Ren sport - Følg det rigtige hjerte!

12 Farver CMYK RGB: Betydning: C: 75% R: 0 Død, ulykke og M: 68% G: 0 synd Y: 167% B: 0 K: 90% CMYK RGB: Betydning: C: 38% R: 163 Klinisk og mekan- M: 32% G: 162 isk Y: 31% B: 162 K: 0%

13 Logo med oneliner Respektafstand Her er logoet sammen med vores oneliner. Her vises eksempler på hvordan vi syntes logo og tekst skal bruges sammen. Vi giver mulighed for at man kan ændre tekstfarven til de farver som selve logoet består af således det skaber lidt effekt. Dog skal sort tekst stå til venstre for hjertet og rød tekst til højre for således man ikke har rød tekst op ad det røde side af hjertet. Er dit Er dit

14 Implementering Her følger nogle eksempler på hvordan vi forestillere os vores kampagne skulle markedsføres. Plakaten ville blive sat op i træningscentre eller sportsklubber der har medlemmer der er i den gruppe af unge der allerede er brugere eller er i fare for at starte på præstationsfremmende stoffer. Vores T-shirt eksempel fungerer godt, og er lavet med engelsk skrift for at visualisere hvilke muligheder det giver at skrive vores oneliner på engelsk. At gå med den slags T- shirt er et statement på linje med støt brysterne T-shirts og andre lignende. Påtryk som dette vil få debatten frem i lyset og ville være en glimrende måde at sprede budskaberne på.

15 Konklusion Procesevaluering Vi har med vores kampagne fundet frem til et visuelt udtryk som hurtigt og enkelt kommunikerer budskaber om hvilke farer det indebærer at tage præstationsfremmende stoffer. Vi har skabt et udtryk der fanger de unge som allerede er ude i et misbrug af disse stoffer samt unge der er i fare for at starte. Vi har med vores udtryk tydeliggjort at det er de unges eget valg, og mindet dem om hvilke følger det kan få at starte/fortsætte. Vi er i gruppen meget tilfredse med det færdige resultat. Vi har alle sammen lært hvordan man laver en rigtig kommunikationsplan, og hvordan man bruger denne som grundlag for ens visuelle identitet. Vi har fået generel forståelse for hvordan man kommunikere til en bestemt målgruppe, at tænke på hvilke ting der duer og hvilke ting man skal undgå når man som i vores tilfælde skal ramme de unge. Til sidst er vi i gruppen nu blevet rustet til at lave en flot rapport i InDesign. Referencer Bilag Vi har hentet vores logofont på Vi har yderligere hentet inspiration fra Jan Krag Jacobsen, 25 spørgsmål, s Organisation kap. 9, 10 og 11 Artikel af Lisbeth Thorlacius Bilag 1: Plakat i A4format Bilag 2: Implementeringsforslaget i A4 Bilag 3: Website mockup Bilag 4: Flashbanner (findes på CD)

Visuel ID. 3. projekt 1. sem. okt. - nov. 2009. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 3. projekt 1. sem. okt. - nov. 2009. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation 3. projekt 1. sem okt. - nov. 2009 www.knord.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby En sund sjæl i et sundt legeme Informationskampagne til unge 1. Indledning

Læs mere

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2012. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2012. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation 2. projekt 2. sem marts 2012 www.knord.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby > Så tager vi cyklerne frem.. Kampagne for mere cyklisme 1. Indledning I bliver

Læs mere

Esrum Sø Sport og Fritid

Esrum Sø Sport og Fritid Esrum Sø Sport og Fritid 4. Projekt - Website Projekt. Multimediedesign, 1. Semester November/December 2008. www.highlighter.dk/essf Et Website udviklet af: Ahmad Hahmoud Camilla M. Sabatinski Josephine

Læs mere

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Dreamtours En visuel identitet skabt af Anders Hanberg, Camilla Sabatinski, Mathis Gallego- Pedersen og Peter Schindler. Den danske multimediedesignklasse - 1.semester

Læs mere

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT 18-2-2011 Isabel Marie Elisabeth Odder & Jeanette Bengtsen klasse 3.5k Indhold Forundersøgelse... 2 Bollemodel... 2 Afsender... 6 Case... 6 Værktøjer... 7 Valg af medie... 7 Logoet...

Læs mere

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation Fly away Fly away I wish that I could fly Into the sky So very high I'd fly above the trees Over the seas in all degrees To anywhere I please Let's fade into

Læs mere

Drømme er individuelle. Natascha Fuchs MUL-08. Pia Svensson. Jeffrey Lai. Stefan B. Eilers. Visuel ID. og kommunikation

Drømme er individuelle. Natascha Fuchs MUL-08. Pia Svensson. Jeffrey Lai. Stefan B. Eilers. Visuel ID. og kommunikation Natascha Fuchs MUL-08 Pia Svensson Jeffrey Lai Stefan B. Eilers Visuel ID og kommunikation KNORD - Multimediedesigner 1. sem, nov 2008 Indholdsfortegnelse Kapitel 1.0 Indledning 1.1 Læringsmål 1.2 Problemformulering

Læs mere

Sund Sport. Visuel identitet & kommunikation. - Tr09mul02-1. semester - Maria Ekelund, Thomas Riis, Stephanie Rosborg, Rasmus Seye

Sund Sport. Visuel identitet & kommunikation. - Tr09mul02-1. semester - Maria Ekelund, Thomas Riis, Stephanie Rosborg, Rasmus Seye Sund Sport Visuel identitet & kommunikation - Tr09mul02-1. semester - Maria Ekelund, Thomas Riis, Stephanie Rosborg, Rasmus Seye Indholdsfortegnelse 1.0 Problemformulering 1.1 Afgrænsning 1.2 Læringsmål

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

ROLLE MODEL.DK. Visuelt design og kommunikation. 1 Sem - Projekt 3: Visuel Identitet og Kommunikation

ROLLE MODEL.DK. Visuelt design og kommunikation. 1 Sem - Projekt 3: Visuel Identitet og Kommunikation 1 Sem - Projekt 3: Visuel Identitet og Kommunikation Visuelt design og kommunikation 2 1 Sem - Projekt 3: Visuel Identitet og Kommunikation Indholdsfortegnelse 1.0 1.1 Forside 1.2 Indholdsfortegnelse 1.3

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

ROLLEMODEL.DK. Visuelt design og kommunikation. 1 Sem - Projekt 3: Visuel Identitet og Kommunikation

ROLLEMODEL.DK. Visuelt design og kommunikation. 1 Sem - Projekt 3: Visuel Identitet og Kommunikation 1 Visuelt design og kommunikation 2 Indholdsfortegnelse 1. forside 2. indholdsfortegnelse 3. indledning 3. problemformulering 3. afgrænsinger 4. tidsplan 5. kampagneformulering 6. kommunikationsplan 7.

Læs mere

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF 10/28/2015 KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF Af Nichlas, Lizette, Jake og jonas indholdsfortegnelse Inledning.... 3 Problemformulering.... 3 Om SAF.... 3 Brainstorming for SAF... 4 Valg af idé.... 4 Færdige

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

1 GRAFISK DESIGN. Frederik Chrisholm Svendeprøve 3

1 GRAFISK DESIGN. Frederik Chrisholm Svendeprøve 3 2 3 4 GRAFISK DESIGN Frederik Chrisholm Svendeprøve 3 Design af logo Jeg blev kontaktet af en tømrermester, med ønske om opstart af egen virksomhed. Han havde derfor brug for en hel identitet, men i første

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. Lad Grønsted forblive Grøn

AFSLUTTENDE OPGAVE. Lad Grønsted forblive Grøn AFSLUTTENDE OPGAVE Lad Grønsted forblive Grøn Lad Grønsted forblive Grøn Indledning Til dette afsluttende projekt har jeg valgt at fokusere på udemiljøet i en park, og om hvordan et godt udemiljø kan påvirke

Læs mere

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT Afsluttende opgave Navn: Lykke Laura Hansen Klasse: 1.2 Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium Fag: Kommunikation/IT Opgave: Nr. 2: Undervisningsmateriale Afleveres: den 30. april 2010 Indholdsfortegnelse

Læs mere

FAKTION: REKLAMEANALYSE

FAKTION: REKLAMEANALYSE FAKTION: REKLAMEANALYSE OVERBLIK OVER TEKSTEN PRÆSENTATION Dette er en analyse af en reklame for produktet Naturcreme, der er en rynkecreme. Se reklamen ovenfor. Reklamen er fra maj 2011. GENRE 1 Denne

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

BRUGTE KLODSER TIL NYE IDEER DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK

BRUGTE KLODSER TIL NYE IDEER DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK 1 DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE Designmanual 4 Brug af logo 10 Farver 11 Typografi 12 Maskot Social Playbook 14 Hvad er en social playbook? 15 Facebook 17 Instagram 19

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Kampagne Kommunikation/it Eksamens opgave. 30-04-2010 Roskilde Tekniske Gymnasium Mette Møller Jensen

Kampagne Kommunikation/it Eksamens opgave. 30-04-2010 Roskilde Tekniske Gymnasium Mette Møller Jensen Kampagne Kommunikation/it Eksamens opgave 30-04-2010 Roskilde Tekniske Gymnasium Mette Møller Jensen Indhold Indledning... 3 Budskab... 3 Målgruppe... 4 Medie... 4 Kommunikationsmodel... 5 Produkt... 6

Læs mere

Felix, Sebastian og Martin R, 2.q Zealand Business College, HTX, Vordingborg 131115 Tandlægekampagne. Tandlæge Kampagne

Felix, Sebastian og Martin R, 2.q Zealand Business College, HTX, Vordingborg 131115 Tandlægekampagne. Tandlæge Kampagne Tandlæge Kampagne Gruppe: Sebastian, Felix og Martin R 1/10 Indholdsfortegnelse Forside...Side 1 Indholdsfortegnelse...Side 2 Problemformulering...Side 3 Problemtræ...Side 3 Afsender...Side 4 Mål og Målsætning...Side

Læs mere

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine FRISØR VEST Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine Case 3: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine. Beskrivelse af gruppens tidsplan Trello: Vi har benyttet

Læs mere

Projekt - Valgfrit Tema

Projekt - Valgfrit Tema Projekt - Valgfrit Tema Søren Witek & Christoffer Thor Paulsen 2012 Projektet Valgfrit Tema var et projekt hvor vi nærmest fik frie tøjler til at arbejde med hvad vi ville. Så vi satte os for at arbejde

Læs mere

VISUEL IDENTITET OG KOMMUNIKATION

VISUEL IDENTITET OG KOMMUNIKATION VISUEL IDENTITET OG KOMMUNIKATION 2. PROJEKT 2. SEMESTER - 16. MARTS 2012 RAPPORT UDARBEJDET AF: MAYIANNE PEDERSEN ANDERS TOFT NIELSEN MICHAEL RUNE KRISTENSEN ELIN VATNHAMAR OLSEN GO INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Gruppe 9: Besir Redzepi, Jacob Pedersen, Garwun Jeffrey Lai og Sean Rørgren srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Indholdsfortegenelse

Læs mere

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 indholdfortegnelse Brainstorm PBS WBS Gantt-kort Problemformulering Målgruppe Designvalg Konklusion

Læs mere

Det her er meget konkret: Hvad gør stofferne ved én, og hvordan skal man gribe det an. Ingen fordømmelse på nogen måde dét kan jeg godt lide.

Det her er meget konkret: Hvad gør stofferne ved én, og hvordan skal man gribe det an. Ingen fordømmelse på nogen måde dét kan jeg godt lide. Fordomme, nej tak Forældre til unge står af på fordomme og løftede pegefingre, når de søger information om rusmidler og teenageliv på nettet. I stedet ønsker de sig rigtige mennesker og nuanceret viden

Læs mere

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport Multimediedesigner Identitet Adventuresport Projekt 1 2. sem. feb. 2014 1. Indledning I bliver bedt om at designe forslag til en prototype til et selvstændigt website og den tilhørende visuelle identitet.

Læs mere

Skab bedre relationer gennem forbedring af image

Skab bedre relationer gennem forbedring af image Skab bedre relationer gennem forbedring af image I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Maya Angelou Om

Læs mere

Analyse af Sloggi - reklame

Analyse af Sloggi - reklame Analyse af Sloggi - reklame Genre: Genren er sagprosa. Det er en masseproduceret reklame, som kommer ud til mange mennesker. Medium: Reklamen er trykt i ugebladet Femina nr. 40 fra 1999. Afsenderen: Afsenderen

Læs mere

Typografi & Grafik & Grafisk produktion & ombrydning billedbehandling Grafisk design workflow

Typografi & Grafik & Grafisk produktion & ombrydning billedbehandling Grafisk design workflow Grafis OPGAVE OG BRIEF FRA KUNDEN Opgaven bestod i at motocross afdelingen i Hedelands Motorklub gerne vil have deres eget logo, i stedet for det logo hele organisationen har. På motocross afdelingens

Læs mere

OM AT KOMMUNIKERE MED GRAFIK

OM AT KOMMUNIKERE MED GRAFIK OM AT KOMMUNIKERE MED GRAFIK GRAFISK DESIGN ER KOMMUNIKATION Grafisk design dækker over en blanding af at få noget til at kommunikere et budskab på en overbevisende, funktionel og (formentlig) indbydende

Læs mere

grafisk design OPGAVE: EMBRACE-IT VISUEL IDENTITET

grafisk design OPGAVE: EMBRACE-IT VISUEL IDENTITET grafisk design OPGAVE: EMBRACE-IT VISUEL IDENTITET BESKRIVELSE GRAFISK DESIGN BESKRIVELSE Embrace-IT er en IT-virksomhed, som leverer konsulentarbejde til andre virksomheder. De er internationale og har

Læs mere

Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen

Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen Start: 17/3 2010 slut: 30/4 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Tidsplan...4 3. Kanylemodel...5 4. Kravspecifikationer...6 4.1. Multimedia film 6-12 år...6 4.2.

Læs mere

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail. CSR 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen Andrs.lauridsen@gmail.com Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.com Jonatan Nielsen Jonatantwn@hotmail.com

Læs mere

Kommunikation/IT Røg kampagne

Kommunikation/IT Røg kampagne Kommunikation/IT Røg kampagne I røg og damp: Indledning: Kong Christian stod ved højen mast i røg og damp men det var også inden rygeloven trådte i kraft. I dag er der stramme regler for hvor tobaksrygning

Læs mere

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE AFSENDER // VIRKSOMHEDEN GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE 7 BESKRIVELSE // GRAFISK PRODUKTIONFORSTÅELSE OPGAVEBESKRIVELSE Da Zoles er en nyopstartet virkomhed, ønsker de et logo og firmanavn, som kan afspejle

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

Afsluttende opgave Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman

Afsluttende opgave Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman Afsluttende opgave Kommunikation/it 16-05-2008 Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman Indledning I denne afsluttende opgave har fået vi et emne for og nogle under emner vi kan vælge imellem fx markedsføring,

Læs mere

PORTFOLIO. Grafisk Design H1 - JANNIE KJÆR HØJGAARD. HOLD: 16hf01mgH1

PORTFOLIO. Grafisk Design H1 - JANNIE KJÆR HØJGAARD. HOLD: 16hf01mgH1 PORTFOLIO Grafisk Design H1 - JANNIE KJÆR HØJGAARD HOLD: 16hf01mgH1 Dokumentation Opgaven - Grafisk Design: InHouse Graphic fik til opgave at designe forslag til Kirkens Korshærs julekampagne 2015 (medio

Læs mere

Rapport på Kommunikation IT projekt

Rapport på Kommunikation IT projekt Rapport på Kommunikation IT projekt Dato: 06.05.2011 Skrevet af Martin Jensen Fag: Kommunikation IT Vejleder: Bartlomiej Rohard Warszawski Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium Klasse 1.4 Studieretning: Matematik

Læs mere

Dokumentation til Computerspil

Dokumentation til Computerspil Dokumentation til Computerspil Medias Lab Systemudviklingsmodel Problemstilling Vores problemstilling er at vi skal producere et simpelt computerspil, vi skal igennem hele processen dokumentere vores arbejde.

Læs mere

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL DESIGNMANUAL KONCEPTBESKRIVELSE MODERNE TRADITIONALITET Vi har valgt en festival som kører på nogle mere traditionelle værdier i forholdet til mange andre festivaler. Øllet har i mange år været en stor

Læs mere

School. Para. Visuel identitet. Projektbeskrivelse:

School. Para. Visuel identitet. Projektbeskrivelse: Visuel identitet Projektbeskrivelse: Para School Skab en visuel identitet for en kampagne til en adventure sportsgren. Der skal indgå basiselementer (logotype og/eller bomærke, typografi, farvevalg og

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

Kom/IT: Børn, unge og sundhed

Kom/IT: Børn, unge og sundhed Kom/IT: Børn, unge og sundhed Afsluttende opgave Kom/It Roskilde HTX - Af Joakim Herrestrup Indhold Afsluttende opgave Kom/It Roskilde HTX... 1 Case:... 3 Planlægning:... 3 Målgruppe:... 3 Produkt/medie:...

Læs mere

Om essayet. Opbygning: Et essay kan bygges op ud fra forskellige tanker og skrivemåder:

Om essayet. Opbygning: Et essay kan bygges op ud fra forskellige tanker og skrivemåder: Om essayet Et essay er en teksttype der balancerer mellem sagprosa og fiktion. Essayet er en kort, afsluttet tekst der bliver til i forbindelse med forfatterens personlige interesse for emnet. Afsættet

Læs mere

UDFORDRINGEN. modul 4 - udfordringen. Opgaven I vores sidste modul lød opgaven for vores gruppe på at lave en ja-kampagne

UDFORDRINGEN. modul 4 - udfordringen. Opgaven I vores sidste modul lød opgaven for vores gruppe på at lave en ja-kampagne modul 4 - udfordringen UDFORDRINGEN Opgaven I vores sidste modul lød opgaven for vores gruppe på at lave en ja-kampagne til valget om retsforbeholdet den 3. december 2015. Vi fokuserede på emnet human

Læs mere

Danskbogen til social og sundhedselever

Danskbogen til social og sundhedselever Tillæg til Danskbogen til social og sundhedselever Reklameanalyse (maj 2011) Af Lisbeth Bjerrum Jensen Gads Forlag Reklameanalyse Overblik over teksten Præsentation Dette er en analyse af en reklame for

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport Multimediedesigner Identitet Adventuresport I bliver bedt om at designe forslag til en prototype til et selvstændigt website og den tilhørende visuelle identitet. Sitet skal informere om en adventure sport

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

KOM/IT'('Designmanual' HTX'NAKSKOV'

KOM/IT'('Designmanual' HTX'NAKSKOV' KOM/IT''Designmanual' HTX'NAKSKOV' 16.'Januar'2015' Andreas'Heise'&'Manuela'Andersen ANDREAS CHRISTIANSEN 1 af 16 Indholdsfortegnelse Formål:... 3 De6faser:... 4 Fase13Problemanalyse... 4 Markedsundersøgelseforrigelogo):...

Læs mere

Delaflevering: Webdesign og webkommunikation. Organisation: Københavns Erhvervsakademi. Af Silke Brewster Rosendahl (hold 1) og Marie Anne Svendsen

Delaflevering: Webdesign og webkommunikation. Organisation: Københavns Erhvervsakademi. Af Silke Brewster Rosendahl (hold 1) og Marie Anne Svendsen Delaflevering: Webdesign og webkommunikation Af Silke Brewster Rosendahl (hold 1) og Marie Anne Svendsen Vi har valgt at lave et redesign af KEA s online videnscenter/bibliotek. Organisation: Københavns

Læs mere

LOGO. Logoet for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet.

LOGO. Logoet for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet. Visuel identitet LOGO et for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet. et er lavet ud fra en række tanker omkring Brejning.

Læs mere

Selvvalgt Projekt. ( Det smager godt ) af Ke vin Hartmann, Hold 305.

Selvvalgt Projekt. ( Det smager godt ) af Ke vin Hartmann, Hold 305. Selvvalgt Projekt. ( Det smager godt ) af Ke vin Hartmann, Hold 305. 1 Kommunikationsplan: Kommunikationsmål, afsender og genre Hvad ønsker afsender at opnå med webstedet?: Afsender ønsker at have en mad

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

GRAFISK - DESIGN ALEXANDER WYBRANDT WYBRANDT.COM ALEXANDER WYBRANDT

GRAFISK - DESIGN ALEXANDER WYBRANDT WYBRANDT.COM ALEXANDER WYBRANDT GRAFISK - DESIGN WYBRANDT.COM Fiskeri- og Søfartsmuseet Søfartsmuseet i Esbjerg skulle have opdateret deres online identitet, og krævede derfor nyt design til deres website så det havde den samme grafiske

Læs mere

Valgfrit tema. Kommunikation/IT 13-04- 2 0 1 2. Jannik Nordahl-Pedersen. HTX - Roskilde. Klasse 3.5

Valgfrit tema. Kommunikation/IT 13-04- 2 0 1 2. Jannik Nordahl-Pedersen. HTX - Roskilde. Klasse 3.5 rt Valgfrit tema Kommunikation/IT Jannik Nordahl-Pedersen HTX - Roskilde Klasse 3.5 13-04- 2 0 1 2 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Problemformulering... 3 Valg af løsning...

Læs mere

Sel(v)skab i brugergenerede reklamer

Sel(v)skab i brugergenerede reklamer Sel(v)skab i brugergenerede reklamer Af Stine Josefine Hedemann Hansen og Louise Nørgaard Glud En tendens i forhold til den moderne (for)bruger er, at denne i højere grad er begyndt at forholde sig kritisk

Læs mere

Identitet. 2. projekt 2. sem. mad og livsstil. marts 2013. Multimediedesigner

Identitet. 2. projekt 2. sem. mad og livsstil. marts 2013. Multimediedesigner Multimediedesigner Identitet mad og livsstil 2. projekt 2. sem marts 2013 www.cphbusiness.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby 1. Indledning Livsstil herunder madopskrifter, køkkenindretning og køkkenudstyr

Læs mere

Det skal være lettere for den enkelte at leve et fuldt og godt liv som en ligeværdig del af samfundet. Alle er og skal føle sig som EN AF OS.

Det skal være lettere for den enkelte at leve et fuldt og godt liv som en ligeværdig del af samfundet. Alle er og skal føle sig som EN AF OS. EN AF OS-håndbog Indhold Om EN AF OS... 3 Kampagnens forløb... 4 Vær aktiv i kampagnen... 5 Kampagnesite... 5 Facebook... 6 Events... 6 Materialer... 7 Mobilisering... 9 Design og sprog... 9 Side 2 af

Læs mere

DSU Dansk Stavgang Union

DSU Dansk Stavgang Union DSU Dansk Stavgang Union Projekt 3 af Camilla, Mateen, Mikkel & Sandie Indholdsfortegnelse Design brief Side 3 Projektplanlægning Side 4 Stakeholder analyse Side 6 Informations arkitektur Side 8 Medier

Læs mere

Baggrund. der i år falder torsdag den 25. Oktober 2012.

Baggrund. der i år falder torsdag den 25. Oktober 2012. 2012 Baggrund Med inspiration fra en årlig refleksdag i Norge, der i år blev gennemført for 6.år i træk, besluttede Børneulykkesfonden, at et lignende tiltag skulle indføres i Danmark. I samarbejde med

Læs mere

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Førsteårsprøven 2015 Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Projektbeskrivelse Formål Som afslutning på første studieår skal I gennemføre et tværfagligt projektforløb, der skal afspejle væsentlige

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Roskilde Tekniske Gymnasium. Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter

Roskilde Tekniske Gymnasium. Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter Roskilde Tekniske Gymnasium Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter Indhold Indledning... 2 Problemformulering... 2 Ressource planlægning... 2 Kommunikationsplanlægning... 3 Case... 3

Læs mere

TAGLINE CREATIVE BRIEF. -Music that doesn t fit in a box. Situation. Challenge Target Audience Goal. Effect. Media

TAGLINE CREATIVE BRIEF. -Music that doesn t fit in a box. Situation. Challenge Target Audience Goal. Effect. Media TAGLINE -Music that doesn t fit in a box CREATIVE BRIEF Situation Tinderbox Entertainment vil i 2015 skabe en ny musikfestival. Festivallen skal foregå i Tusindårsskoven i Odense fra d. 26. 28. Juni. Festivallen

Læs mere

Baggrund. Denne præsentation danner rammen for startskuddet til Danmarks første officielle refleksdag i oktober 2011.

Baggrund. Denne præsentation danner rammen for startskuddet til Danmarks første officielle refleksdag i oktober 2011. Baggrund Med inspiration fra en årlig refleksdag i Norge, der i år blev gennemført for 6.år i træk, besluttede Børneulykkesfonden, at et lignende tiltag skulle indføres i Danmark. I samarbejde med Codan

Læs mere

Kampagne. Rygning. Isabel Odder & Jeanette Bengtsen, 3.5k

Kampagne. Rygning. Isabel Odder & Jeanette Bengtsen, 3.5k Kampagne Rygning Isabel Odder & Jeanette Bengtsen, 3.5k Indholdsfortegnelse Case... 3 Hvad er formålet med kommunikationsindsatsen?... 4 Foreløbigt valg af medie... 4 Foreløbig tidsplan... 4 Case Vores

Læs mere

It-sikkerhed. Kommunikation&IT

It-sikkerhed. Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE

19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE 120 SORG - NÅR ÆGTEFÆLLEN DØR I DEL 2 I SORGSTØTTE 19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE For nogle efterladte kan fællesskabet i en sorggruppe få afgørende betydning og hjælpe til at

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE. Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen

15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE. Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen 15-11-2013 TANDLÆGE KAMPAGNE Marc Sztuk, Simon Drabsch og Marcus Rasmussen Forord Vi har tilmeldt os konkurrencen fra Tandlægeforeningen, om at lave en kampagne for at få flere unge til at tage til tandlæge.

Læs mere

Grafisk design. Grafisk produktion og workflow Side 57

Grafisk design. Grafisk produktion og workflow Side 57 Grafisk design Grafisk produktion og workflow Side 57 Side 58 Grafisk design Grafisk design Opgavebeskrivelse Arbejdsplan Research Målgruppe Design af grafisk tryk til tasker. Trykket skulle promovere

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

AT 3.1 2015. august 2015 / MG

AT 3.1 2015. august 2015 / MG AT 3.1 2015 august 2015 / MG TIDSPLAN Uge Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 34 Introduktion til forløbet Vejledning om valg af emne og fag 35 Frist for valg af sag og fag kl. 9.45 Vejlederfordeling

Læs mere

Guide til succes med målinger i kommuner

Guide til succes med målinger i kommuner Guide til succes med målinger i kommuner Af Kresten Bjerg, kommunikationsrådgiver, Bjerg K Kommunikation måles af forskellige grunde. Derfor skal kommunikation også måles på forskellige måder. Dit første

Læs mere

MINICARDS GRAFISK DESIGN DOKUMENTATION

MINICARDS GRAFISK DESIGN DOKUMENTATION MINICARDS DOKUMENTATION OPGAVEN I samarbede med en grafisk designer, ar eg for Netstof.dk været med til at formidle otte budskaber på små minicards, som er alv størrelse af et visitkort. Arbedet bestod

Læs mere

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Crowdfunding Modul 3 CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Josephine Lorentzen Camilla Norqvist Hansen Shiya Yang Michella Serritzlew Jacobsen Kamilla Melnyczok

Læs mere

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE Eksamensprojekt, 2. semester, forår 2010 TEMA: E-HANDEL Erhvervsakademiet København Nord Udleveret mandag d. 3. maj 2010 Afleveres i 4 eksemplarer senest d. 28. maj kl.

Læs mere

Idræt og fysisk aktivitet i den Kommunale Socialpsykiatri. Et fokus på socialarbejderes oplevelser med projekt Bevægelse, Krop & Sind

Idræt og fysisk aktivitet i den Kommunale Socialpsykiatri. Et fokus på socialarbejderes oplevelser med projekt Bevægelse, Krop & Sind Idræt og fysisk aktivitet i den Kommunale Socialpsykiatri Et fokus på socialarbejderes oplevelser med projekt Bevægelse, Krop & Sind Oplæg d. 7. nov. 2013. V/ Christine Marie Topp Cand. scient. i Idræt

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere