Study Board Meeting International Relations

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Study Board Meeting International Relations"

Transkript

1 Study Board Meeting Wednesday the 24 of May Participants: Steen Fryba Christensen, Wolfgang Zank, Ane Bislev, Xing Li, Danny Raymond, Sausan Mersoumi, Kathrin Holm, Nita Stine Schaub, Bjørn Møller, Katrine Sandø Larsen og Anne Vestergaard Larsen (ref.) Not attended: Susanne Hald, Robert Chr. Thomsen and Minodora Palaghia Aalborg: Kroghstræde 3 lokale København: bygning C, rum 2.07 på Frederikskaj 10 B 1. Accept of the agenda 2. Accept of minutes from last study board meeting 3. Internship evaluation from the Internship places 4. Semester and project evaluation Fall Identification of drop-out students (blinklys) 6. Oral examination of projects: guidelines. 7. Oral examinations at project management/civil war and EU law 8. Study start for upcoming students 9. Semesterplan E Simulation Game one per semester 11. Writing reference letters for the students 12. Alumni AAU Career 13. Miscellaneous 1) Accept of the agenda Dagsorden blev godkendt uden kommentarer. 2) Accept of minutes from last study board meeting Sidste referat blev godkendt uden kommentarer.

2 3) Internship evaluation from the Internship places Vi har som et nyt tiltag i efteråret udsendt et evalueringsskema til praktikværterne, og bedt dem evaluere de enkeltes praktikforløb. Vi udsendte til de praktikpladser for vores tre studier, DIR, GRS og ES. Vi har fået svar retur fra DIR og GRS, men desværre ikke nogle fra ES. Ud fra de svar vi har fået retur, kan vi konkludere, at praktikstederne er meget tilfredse med vores studerende, de er dygtige og proaktive. De studerende kan tit selv have svært ved at sige, hvad de er blevet gode til gennem studiet, men det kan vi så hører fra praktikpladserne. Studienævnet synes, det er et godt tiltag, som vi kan gøre brug af, vi får både de positive og de negative ting ved praktikopholdene belyst, og heldigvis kan vis se, der er flest positive meldinger. DR: Vibeke er praktikkoordinator på GRS. Og hun siger, vi har fået meget fine og uddybede tilbagemeldinger, det er godt at hører fra praktikstedet, hvad de studerende kan præstere. Dog snakker vi også meget om, hvordan vi selv kan kvalitet sikre praktikstederne, så de studerende kommer til at lave noget i praktikforløbet, der er relevant for uddannelsen. Vi vil gerne stille større krav til praktikstederne. SFC: Har I haft problemer? Vi godkender jo på forhånd, hvad de skal lave, de studerende. DR: Vi har bemærket, at ikke alle praktiksteder lever op til det efterfølgende. 4) Semester and project evaluation Fall 2016 Vi har tidligere godkendt kursus og semester evalueringen, projektevalueringerne er først kommet senere, derfor skal vi behandle dem nu. Projekt evalueringerne er anderledes end de to andre evalueringer, da det er den enkelte vejleder, der bliver evalueret.

3 Hvis der er en vejleder, der gang på gang får samme ikke så gode evaluering, tager koordinator en snak med vedkommende, og finder i fællesskab en løsning på det problem, der er. Det er et godt værktøj til at få rettet op, hvis der er noget, en vejleder mangler. Vi opdagere også, hvis der er nye vejledere, som vi ikke har fået klædt ordentligt på til opgaven. GRS får for få tilbagemeldinger, de efterlyser løsninger til, hvad de kan gøre, for at få evalueringsprocenten op. Der var forslag om, at man kan bede en studerende, som man er i kontakt med (evt. studievejleder) om at opfordre de studerende til at svare på evalueringsskemaerne, dette kan ske via de studerendes Facebook gruppe. Hvordan sendes besvarelserne ud til lærergruppen, der er forskellige løsninger, men det aftales i den enkelte lærergruppe. 5) Identification of drop-out students (blinklys) Blinklys statistikkerne, hvor vi kan følge, de studerende, som er kommet bag efter, ser flotte ud for alle tre studier. Der er et par stykker på hver uddannelses, som vi har fået lavet studieplaner for, og så er der desværre også et par stykker, der ikke vender tilbage på vores henvendelser. Men alt i alt har vi nogle ret flotte statistikker. 6) Oral examination of projects: guidelines. (bilag) SFC: Bilaget skal ses som en hjælp, men ikke en facitliste. Man kan evt. også tale med vejleder om hvordan eksamen foregår inden man aflevere sit projekt. Når først projektet er afleveret, er det for sent, at kontakte vejleder. Flere vil gerne have indført, at det er en god ide, at tale med vejleder om eksamen før der afleveres, så det punkt indføres, men det skal gøres så det ikke virker som et krav, blot et forslag. Det kunne evt. være:

4 Det vil være en god ide, at tage en samtale med vejleder om eksamen inden man aflevere. BM: Hvorfor skal det være ens for alle vejledere? SFC: Retningslinjerne er så tilpas åbne, så der er plads til, at man kan gøre, det som man finder det bedst. DR: Det er en proces, at læse, og selvfølgelig er man lidt nervøs første gang man skal til eksamen på et nyt studie, men her må det jo også være op til den enkelte studerende, at orientere sig. For nogle kan det være en ide, at tale med vejleder om det, men det er ikke sikkert, det er for alle. BM: Vi forsøger selvfølgelig altid at hjælpe de studerende ikke få dem ned med nakken. Jeg mener ikke, det er i de studerendes interesse at have et dokument. SFC: Det er de studerende, der har haft et ønske om en guideline for projekteksamenerne, så de kan føle sig trykkere i, hvad det er de skal. Vi skal blive enige om, vi skal have dette dokument. Der bliver stemt for, med lidt modvilje. SFC: Skal vi føje ind, at et møde med vejleder om eksamen, kan være en god ide? Det mente alle, så det skriver vi ind. Dokumentet skal ud til vores vejledere og med på lærermøde før det uploades til Moodle, så alle vejledere er orienteret om det, før vi melder det ud til de studerende. 7) Oral examinations at project management/civil war and EU law Der har været en del kritik af eksamen på project management and Civil War, at de to kurser bliver evalueret sammen ved en mundtlig eksamen.

5 De studerende havde fået at vide, at de kun ville blive hørt i et af fagene, men det var ikke tilfældet for alle, nogle fik spørgsmål fra begge fag. De studerende har ikke rigtig kunnet se sammenhængen med de to fag, men meningen er, at det er to fag inden for samme område, ikke at de nødvendigvis har noget med hinanden at gøre. De studerende synes, dog at der var en god sammenhæng i de to fag hver for sig. Der skal nok gøres noget mere ud af at forklare, at der ikke er sammenhæng mellem kurserne, men det er to sider af samme sag. Kurserne er kommet til, på baggrund af, at vi har fået tilbagemeldingen om, at vi skal være mere praktisk orienteret både fra aftagerpanelet og de studerende. Hvad kan løsningen være? Kan det løses, ved at der er større klarhed om kurserne og deres eksamensform? Kursuskoordinator skal sørge for, at der er en klar linje blandt eksaminatorerne, så alle holder sig til reglen om, at der kun eksamineres i et af fagene. På længere sigt, kan de være, vi skal udtænke en anden eksamensform, f.eks. lave det til en skriftlig eksamen, hvor der er et eller to spørgsmål til begge fag. Det kunne også være tilstedeværelseskursus. Grunden til det ikke er tilstedeværelse er, at så kan man ikke få en karakter, så vil det blive bestået/ikke bestået. Man kan nok ikke træffe en beslutningen om at ændre eksamensformen uden at inddrage de underviser, der er tilknyttet kurserne. På kort sigt, kan vi gøre eksamenssituationen mere ens artet for alle, og på længere sigt kan vi undersøge, om der er en bedre eksamensform for de to kurser. Der er ingen problemer med EU Law.

6 8) Study start for upcoming students (Aalborg) De studerende, vil gerne have mere om programmerne, der bruges og mindre fortælling om studiet. Vi tager det med i overvejelserne, når vi skal planlægge næste studiestart især skal vi være opmærksomme på, at få formidlet, at der er hjælp at hente i kantinen for de nye studerende, hvad angår, at komme ind i de programmer, som bruges på Universitetet, her iblandt STADS, Moodle, DE mv. 9) Semesterplan E17 Semesterplanen blev sendt ud til endelig godkendelse efter de sidste ændringer. Og vedtaget uden bemærkninger. 10) Simulation Game one per semester Wolfgang har fremsat et ønske om, at der udbydes Simulation Game på både 7. og 8. semester. De studerende vil rigtig gerne have simulation game på begge semester, de synes, de fik meget ud af den, de havde på 8. semester, dog mente de ikke, at de brugte så meget af det, de har lært fra deres studie, men mere satte sig ind i den case, det drejede sig om, og arbejdede ud fra det. Det er en anden og afvekslende måde at lære på. LI: Mener ikke det er en god ide, da de studerende skal bruge 7. semester på at finde deres plads i studiet og på Uni, og de har heller ikke viden nok til at kunne deltage i et Simulation Game på 7. semester og så er det jo heller ikke alle der deltager. WZ: Det udbydes for alle, og det er derfor deres eget valg, dem som ikke deltager, det betyder jo ikke, at vi ikke skal give tilbuddet til dem, som gerne vil.

7 LI: Der skal også være lærerressourcer til det, det nytter ikke, at en underviser afholder Simulation Game, hvis det så betyder, at han ikke har timer til at vejlede på semesterprojekterne. SFC: Hvis du har timer til at afvikle Simulation Game i efterårssemester, og samtidig har timer til at vejlede, kan du ansøge om, at få timer til det. Vi har ekstra timer dette semester, så her ville det muligvis godt kunne lade sig gøre, men jeg ved ikke, hvordan det ser ud på sigt. 11) Writing reference letters for the students De studerende har tit brug for en reference brev, når de skal i praktik. Her kan de enten udskrive et fra STADS, og komme forbi administrationen og få det underskrevet og stemplet. Hvis det dokument, man kan få fra STADS ikke er uddybende nok, det er det som regel, men ikke i alle tilfælde, så kan de studerende henvende sig til administrationen, og så kan de herfra få en standard reference brev. Hvis de studerende derimod har brug for en anbefaling, må de tage fat i den VIP, som de har brug fra hjælp fra. 12) Alumni AAU Career De sidste specialeafleveringsgange, har AAU Career været til stede, for at få så mange af afgangsstuderende til at tilmelde sig Alumni, og det har fungeret rigtig fint, men nu hvor vi er gået over til digital aflevering, får vi brug for en anden måde, at fastholde alumnerne på, vores forslag til AAU Career, vil være, at vi invitere dem med til en af Speciale Workshopperne i foråret. AAU Career er informeret om denne løsning. 13) Miscellaneous Li: Efter eksamen er slut og karakterne givet, får underviser mange spørgsmål, om hvorfor den enkelte har fået den karakter, vedkommende har fået. Vi kan ikke give denne tilbagemeldingen af flere årsager, for det første er besvarelsen anonym, men for det næste, er det også to kurser, der bliver evalueret sammen, og derfor to forskellige underviser, der evaluere hver deres del af opgaven, og så forhandler de om karakteren, hvis ikke de er enige.

8

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Study Board Meeting Wednesday the 13 of September 13.00-15.00 Aalborg: KST3 1.202 Meeting room (Glassalen) København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Wolfgang

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Studienævnsmøde onsdag den 15. november 13.00-15.00 Aalborg: KST3 2.107 København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Bjørn Møller,

Læs mere

Studienævnsmøde Internationale forhold. Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH)

Studienævnsmøde Internationale forhold. Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) Studienævnsmøde mandag den 24. oktober 13.00-15.00 Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Deltagere: Steen Fryba Christensen, Wolfgang Zank, Bjørn

Læs mere

Aftagerpanelmøde Internationale Forhold

Aftagerpanelmøde Internationale Forhold Torsdag den 8. juni kl. 12 15 Kroghstræde 3, lokale 2.107 og A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.023 Deltagere: Danny Raymond, Camilla Kragelund, Marie Louise Gammelgaard, Li Xing, Poul Nielson, Wolfgang

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015.

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Malene Gram and

Læs mere

Godkendt med et par bemærkninger fra Robert. Referatet tilrettes og lægges ud.

Godkendt med et par bemærkninger fra Robert. Referatet tilrettes og lægges ud. Studienævnsmøde i Studienævnet for Internationale Forhold tirsdag den 29. august 2016, kl. 13.00-15.00 i lokale1.128. Deltagelse af Global Refugee Studies fra Sydhavnen med videokonference Deltagere: Steen

Læs mere

Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Ane Bislev, Steen Fryba Christensen, Danny Raymond, Bjørn Møller, Robert Thomsen, Jytte Kongstad (ref.).

Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Ane Bislev, Steen Fryba Christensen, Danny Raymond, Bjørn Møller, Robert Thomsen, Jytte Kongstad (ref.). Agenda for meeting in the Study Board for International Affairs December 1 st 2015, 13.00 15.00, room 4.128 with video conference to GRS in Copenhagen. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Ane Bislev,

Læs mere

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 2. oktober 2014.

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 2. oktober 2014. Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 2. oktober 2014. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Peer Møller Christensen, Malene Gram og Anne Vestergaard

Læs mere

Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 14. juni 2016

Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 14. juni 2016 Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 14. juni 2016 Deltagere: Finn Reske Nielsen (FRN), Susan Vonsild (SV), Carsten Boyer Thøgersen (CBT), Lisbeth Pilegaard (LP), Camilla

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelses om et punkt vedr. et årshjul for koordinatorer.

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelses om et punkt vedr. et årshjul for koordinatorer. Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold onsdag den 10. december 2014. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Peer Møller Christensen, Malene Gram og Anne Vestergaard

Læs mere

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold mandag den 18. november 2013.

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold mandag den 18. november 2013. Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold mandag den 18. november 2013. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Malene Gram, Susanne Hald, Anne V. Larsen og Jytte

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Referat af aftagerpanelmøde juni 2018

Referat af aftagerpanelmøde juni 2018 Referat af aftagerpanelmøde 2018 12. juni 2018 S K O L E N F O R K U L T U R O G G L O B A L E S T U D I E R K R O G H S T R Æ D E 1-3 9 2 2 0 A A L B O R G S T U D I E N Æ V N F O R I N T E R N AT I O

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. 2. Godkendelse af referat fra forrige møde (bilag)

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. 2. Godkendelse af referat fra forrige møde (bilag) Studienævnsmøde i Studienævnet for Internationale Forhold tirsdag den 19. april 2016, kl. 13.00-15.00 i lokale1.202 (Glassalen). Deltagelse af Global Refugee Studies fra Sydhavnen med videokonference:

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Tirsdag den 24. november 2015

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Tirsdag den 24. november 2015 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Anne Vestergaard Larsen Tlf. 9940 9925 lasrsen@cgs.aau.dk 24. november 2015

Læs mere

Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 16. juni 2014

Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 16. juni 2014 01-07-2014 Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 16. juni 2014 Deltagere: Poul Nielson, Finn Reske Nielsen, Susan Vonsild, Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016 Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 11. oktober. 3. Orienteringer a. Studieaktivitetskrav bilag. 4. Ansøgning

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 15. januar 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob

Læs mere

Retningslinjer for diplomingeniørpraktik

Retningslinjer for diplomingeniørpraktik Retningslinjer for diplomingeniørpraktik Alle diplomingeniørstuderende skal som et led i uddannelsen gennemføre et praktikophold af en varighed på 30 ECTS. Praktikken er placeret på den sidste del af 6.

Læs mere

Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 1. juni 2015

Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 1. juni 2015 15-06-2015 Referat fra møde i aftagerpanelet for International Affairs mandag den 1. juni 2015 Deltagere: Finn Reske Nielsen, Susan Vonsild, Anders Knudsen, Carsten Boyer Thøgersen, Li Xing, Søren Dosenrode,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 28. maj 2014. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov Henriksen,

Læs mere

Cases: Snitflader og visitationspraksis (SKAL være alumne/ku-mail)

Cases: Snitflader og visitationspraksis   (SKAL være alumne/ku-mail) Navn: Cases: Snitflader og visitationspraksis E-mail: (SKAL være alumne/ku-mail) Studievejledning: Oplæringsansvarlig: Start med at se de videocases, der hører til arbejdsarket og udfyld herefter arket.

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 20. december 2011 kl. 10.00 13.00 (Telefonmøde) Sted: København: Morten Ejrnæs kontor Aalborg: Lars Uggerhøjs kontor Deltagere:

Læs mere

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede Historiestudiet Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

9. semester, Kommunikation, København Besvaret af: 22. Har du været i praktik i dette semester?

9. semester, Kommunikation, København Besvaret af: 22. Har du været i praktik i dette semester? 9. semester, Kommunikation, København Besvaret af: 22 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Har du været i praktik i dette semester? Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? -

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Studienævnet for Humanistisk Informatik Semesterevaluering Forår semester Kommunikation Aalborg Praktikevaluering

Studienævnet for Humanistisk Informatik Semesterevaluering Forår semester Kommunikation Aalborg Praktikevaluering Studienævnet for Humanistisk Informatik Semesterevaluering Forår 2013 8. semester Kommunikation Aalborg Praktikevaluering Udsendt til 57 26 svar (3 nogle svar): 45,5 % Har du været i praktik i dette semester?

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 9. april 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Retningslinjer for. Praktik. på Datamatikeruddannelsen

Retningslinjer for. Praktik. på Datamatikeruddannelsen Retningslinjer for Praktik på Datamatikeruddannelsen Baggrund På datamatikeruddannelsens 5. semester skal de studerende gennemføre et praktikophold i en eller flere virksomheder. Praktikken er normeret

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 81 studerende den 22. juni 2018. Der

Læs mere

IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014

IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014 IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014 54,5 % har besvaret skemaet til tilvalgslinjens fag. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

Læs mere

Evaluering, 5. semester, efterår 2017 Politik & Administration og Samfundsfag

Evaluering, 5. semester, efterår 2017 Politik & Administration og Samfundsfag Evaluering, 5. semester, efterår 2017 Politik & Administration og Samfundsfag Evaluering Der er foretaget både elektronisk og mundtlig evaluering af semestret. Elektronisk via surveyxact og mundtlig på

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Fredag den 3. maj 2013

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Fredag den 3. maj 2013 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 28. maj 2013 Referat af

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 6 Modul 5: Organisation og ledelse i den offentlige

Læs mere

Undervisningen Der afholdes i forbindelse med praktikken et opstarts- og et midtvejsseminar se herom senere.

Undervisningen Der afholdes i forbindelse med praktikken et opstarts- og et midtvejsseminar se herom senere. Modul 3c - Praktik Formål Målet med praktikken er at give dig mulighed for at udbygge og afprøve din viden og kompetence i det sociale arbejdes praksis i institutionelle omgivelser på et tidspunkt, hvor

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

9. semester, Interaktive Digitale Medier, Aalborg Besvaret af: 18 Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? - Sæt gerne mere end ét x

9. semester, Interaktive Digitale Medier, Aalborg Besvaret af: 18 Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? - Sæt gerne mere end ét x Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Praktikevaluering Efterår 2015 9. semester, Interaktive Digitale Medier, Aalborg Besvaret af: 18 Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold?

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

9. semester, Kommunikation, Aalborg Besvaret af: 22 Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? - Sæt gerne mere end ét x

9. semester, Kommunikation, Aalborg Besvaret af: 22 Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? - Sæt gerne mere end ét x Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Praktikevaluering Efterår 2015 9. semester, Kommunikation, Aalborg Besvaret af: 22 Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? - Sæt gerne mere

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Kontaktperson for alle studienævn og handlinger: Studieleder Malene Gram. Gøre opmærksom på problemet til Skolen for Kultur og Globale Studier

Kontaktperson for alle studienævn og handlinger: Studieleder Malene Gram. Gøre opmærksom på problemet til Skolen for Kultur og Globale Studier Handlingsplan for studiemiljøarbejdet på School of Culture and Global Studies/samfdelen/præciseret d. 4. marts 2014 Konkrete ønsker til teknisk forvaltning er markeret med gult: Områder til gruppearbejdspladser

Læs mere

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Randers Social- og Sundhedsskole indførte i efteråret 2013 en ny struktur for timerne ud i praktik og ind fra praktik. Tidligere

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Indhold Indledning... 3 Elektronisk modul- og semesterevalueringer... 3 Modul 13: IT som pædagogisk værktøj... 3 Samlet status... 3 Læringsmål

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. oktober 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen,

Læs mere

9. semester, Humanistisk Informatik, praktik, Oplevelsesdesign Besvaret af: 6

9. semester, Humanistisk Informatik, praktik, Oplevelsesdesign Besvaret af: 6 9. semester, Humanistisk Informatik, praktik, Oplevelsesdesign Besvaret af: 6 Studienævnet for Humanistisk Informatik Semesterevaluering efterår 2012 Hvor var du i praktik? Springeren - Maritimt Oplevelsescenter

Læs mere

Studienævnsmøde Dansk,

Studienævnsmøde Dansk, Studienævnsmøde Dansk, 01.05.17 Deltagere: Louise Mønster, Robert Thomsen, Kim Toft Hansen, Emma Drastrup-Fjordbak, Stine Nørlem Leth, Andreas Rytter, Hans Götzsche Afbud: Susanne Hald Referent: Louise

Læs mere

Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015 Indholdsfortegnelse

Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015 Indholdsfortegnelse Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015 Indholdsfortegnelse Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015... 1 Status... 2 Hvor har du været i praktik?...

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 24. marts 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt REFERAT Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere

Læs mere

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign. Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke

Læs mere

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 3: Samfundsøkonomi...

Læs mere

Godkendt referat af studienævnsmøde i studienævn for Engelsk, Tysk og Kulturforståelse konstituerende og 1/2018 onsdag d. 7.

Godkendt referat af studienævnsmøde i studienævn for Engelsk, Tysk og Kulturforståelse konstituerende og 1/2018 onsdag d. 7. Godkendt referat af studienævnsmøde i studienævn for Engelsk, Tysk og Kulturforståelse konstituerende og 1/2018 onsdag d. 7. februar 2018 S K O L E N F O R K U L T U R O G G L O B A L E S T U D I E R K

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Referat af møde mellem aftagerpanelet og uddannelserne 15 september 2017

Referat af møde mellem aftagerpanelet og uddannelserne 15 september 2017 Referat af møde mellem aftagerpanelet og uddannelserne 15 september 2017 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, lokale 5.228. Tid: Kl. 10.30 12.00 Deltagere: Karina Madsen Smed, (KMS), Koordinator for

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed)

Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed) Gør tanke til handling VIA University College Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed) Slides kan findes på: Praktik.via.dk

Læs mere

Studienævnsmøde den 28. august Til stede

Studienævnsmøde den 28. august Til stede H i s t o r i e s t u d i e t Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Susanne Broberg Byrresen Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Underviser-info no. 2 december 2012

Underviser-info no. 2 december 2012 Underviser-info no. 2 december 2012 Kære kollega Hermed december måneds underviser-info. Undervisningen og administrationen deromkring er stadig præget af, at vi arbejder på at finde fornuftige måder at

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2010

Tilfredshedsundersøgelse 2010 Tilfredshedsundersøgelse 2010 [Institutionsnavn] Spørgeskema Sådan udfylder du spørgeskemaet Du bedes besvare spørgeskemaet med udgangspunkt i de oplevelser og erfaringer, du har som studerende på [Institutionsnavn].

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2016 mandag den kl i lok

Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2016 mandag den kl i lok Institut for Kommunikation Kroghstræde 3 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 www.hum.aau.dk Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2016 mandag den 29.08.2016 kl. 08.15-15.00 i lok. 1.202 Dagsorden: Evaluering

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 FU-møde den 25. marts 2014... 3 Elektronisk semesterevaluering...

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

Semesterevaluering: kandidat PAS efteråret 2012

Semesterevaluering: kandidat PAS efteråret 2012 Hvilket semester går du på? Hvilke seminarer har du deltaget i? Modul 1: Organisation og forvaltning - Blev der ved seminarets start informeret om målene for modulet? 1 Modul 1: Organisation og forvaltning

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

TORS Studienævn: Evalueringsrapport for undervisningen på TORS, foråret 2013

TORS Studienævn: Evalueringsrapport for undervisningen på TORS, foråret 2013 TORS Studienævn: Evalueringsrapport E2013 Statistik: Antal kurser udbudt på ToRS i efteråret 2013: 171 Kurser evalueret: 114 Undervisere: 81 Besvarelser: 868 Studienævnets kommentarer: Evalueringer på

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014

Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014 Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilke kurser på 6. semester Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset?

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 04. september 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Dorte Haubek (medlem) Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen

Læs mere

Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset?

Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset? Opsummering: Organisation/ledelse kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, København - 8. semester foråret 2018

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, København - 8. semester foråret 2018 SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, København - 8. semester foråret 2018 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 93 studerende den 25. juni 2018.

Læs mere