Ægte håndværk bagt med hjertet. Fristende øjeblikke fra bageren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ægte håndværk bagt med hjertet. Fristende øjeblikke fra bageren"

Transkript

1 Ægte håndværk bagt med hjertet Fristende øjeblikke fra bageren

2

3 Et midihorn er beregnet til 22 personer. Kransekagekonfekt bestilles ekstra. Beregn 50 g pr. person. OVERFLØDIGHEDs HORN god smag til enhver lejlighed I århundreder har vi kendt til håndværket at skabe de korative og delikate konfektoplevelser. En nænsom behandling af kransekagemassen, en sikker hånd og stor tålmodighed gør traditionen til bagerens ypperste svendestykke. Overflødighedshornet er det flotteste indenfor kransekage, når noget rigtig skal fejres. Kransekage kan bruges ved alle lejligheder, hvor du vil kræse for dine gæster: ved konfirmationer, dåb, bryllup, receptioner, fødselsdage eller blot ved en hyggelig sammenkomst i hverdagen. Kransekagen er blevet symbolet på god smag til festlige øjeblikke. Kransekage er altid fremstillet af de bedste råvarer. Det er ægte håndværk, bagt med hjertet.

4

5 Et overflødighedshorn kan bestilles i flere størrelser alt efter, hvor mange I er. F.eks. til 28, 35 eller 48 personer. Kan suppleres med kransekagekonfekt. Beregn 50 g pr. person. Et minihorn er beregnet til 10 personer. Kransekagekonfekt bestilles ekstra. Beregn 50 g pr. person. Overflødigheds horn tradition og fornyelse i ét Siden antikken har overflødighedshornet været symbolet på rigdom og frugtbarhed. Sagnet fortæller, at Zeus, den mægtigste gud af alle, gav overflødighedshornet i gave som tak for sit liv. Med sin skulpturelle form er overflødighedshornet skabt til at vække begejstring. Både i smag og i udformning. Det er klassisk og moderne. Stil fuldt og sprudlende. Fyldt med bagerens hjemmelavede konfekt og fyldte chokolader er overflødighedshornet perfekt til den fuldendte festlighed. Vælger du kransekage, vælger du det ægte håndværk.

6

7 Bryllup, barnedåb, rund fødselsdag, jubilæum og studentergilde der er masser af anledninger til at byde på en festlig kransekagebuffet fra din bager. Kransekage buffet dekorative fristelser Ønsker du at forkæle dine gæster med oplevelser for både syns- og smagssansen, er kransekage buffeten det rette valg ved enhver tænkelig lejlighed. Brug buffeten som tilbehør til kaffe og cognac eller som alternativ til desserten. Ikke alene er der noget for enhver smag. Buffeten er også en fryd for øjet og et vidnesbyrd om, at dine gæster er værdsatte.

8 Karamelstang Cognacstang Amarena Napoleonshat Kransekagetop med frugt

9 Kransekage buffet dekorative fristelser Petit Four Stang Petit Four Ring Petit Four Hjerte Petit Four Halvmåne Når du skal sammensætte en lækker kransekagebuffét, kan du vælge mellem et utal af varianter i smag, farve og form. Nogle med nødder, andre med frugt, trøffel, nougat, chokolade Fælles for dem alle er, at de er bagt med hjertet hos din bager. Kransekagekonfekt

10

11 Frugtstang og frugttærte et farverigt festarrangement Kransekage med frugt er en lækker kombination, der også tager sig godt ud. Det bløde bid i kransekagen understøttes perfekt af frugtens syrlige smag. Bagt med hjertet dekoreret med omhu. På sommerdage er kransekage med farvestrålende, friske frugter og bær det perfekte valg. Server frugttærten eller frugtstangen med en kølig, mousserende vin og et fad med fris ke frugter. Dine gæster vil elske det. Kransekage med frugt giver et flot farvespil på bordet.

12 Kransekagetoppen er nok den mest populære kransekage til festlige lejligheder. Du kan bestille toppe i størrelser, der er beregnet fra 7 personer til ca. 30 personer.

13 Kransekage top et kulinarisk højdepunkt Kransekagetoppen er et yndet valg ved festlige begivenheder. Den er i sin form klassisk, dekorativ og enkel. Og den kan pyntes på utallige måder, så den passer perfekt ind i temaet for din fest. Med et brudepar i toppen er den uundværlig ved brylluppet. Med flag og chokoladesnirkler oplagt til fødselsdagen. Snak med bageren om, hvordan toppen bedst kan dekoreres til den anledning, du ønsker at fejre.

14 Kransekagehjertet alene er beregnet til 6 personer. Beregn 50 g konfekt pr. person. Brug hjertet som den perfekte værtindegave. Kurven alene er beregnet til 14 personer. Beregn 50 g konfekt pr. person.

15 Hjerte og kurv kransekage er også et personligt valg Kransekage har mange fortrin og er elsket af både børn og voksne. Den passer ind ved alle tænkelige anledninger. Dens smag overgår langt dens størrelse. Og kun kreativiteten sætter grænsen for, hvordan din bager kan udforme den. Næste gang, du skal arrangere en fest, uanset om det er en dåb, en fødselsdag, en konfirmation eller en anden sammenkomst, så drøft med din bager, hvordan han kan skabe præcis den form på kransekagen, du ønsker. Mere personligt bliver det ikke.

16 Vuggen er den sødeste hilsen til en barnedåb. Nok til 12 personer uden konfekt. Beregn 50 g konfekt pr. person. Kransekagekirken kan bruges som sangskjuler til mange festlige lejligheder. Beregnet til 30 personer.

17 Kirke og vugge smagen af traditioner Dåben, konfirmationen og brylluppet hører til blandt de største og mest traditionsbundne fester, vi fejrer. Derfor ligger der også et oplagt valg i en traditionel udformning af festens kransekage. Kirken, dekoreret med vinduer af mørke chokoladesnirkler, kan samtidig bruges som en delikat sangskjuler. I vuggen kan der ligge et barn eller du kan vælge at fylde vuggen med kransekagekonfekt. Uanset dit valg er kransekagen et af bagerens fineste håndværk, dekoreret med sikker hånd. Bagt med hjertet.

18 Ingen nytårsaften uden kransekage! Hos din bager kan du få kransekagetoppe, samt store og små kransekageure.

19 Nytårs kransekage årets første kage Det lille nytårsur er beregnet til 6 personer, mens det store ur er beregnet til 8 personer. For de fleste af os er kransekage obligatorisk på lige fod med champagne, når vi fejrer overgangen til det nye år. Nytårskransekagen fra din bager er ikke alene festlig og dekorativ. Den er udformet med professionel hånd; sirligt og med stor akkuratesse. Bagt med præcision, så den hverken er tør eller for blød. Dekoreret med nytårspynt og chokoladesnirkler er den det ypperste håndværk indenfor bagerfaget. Byd det nye år velkommen med ren forkælelse fra din bager. Festligere bliver det ikke

20

21 Rustik Kransekagekonfekt Sprøde lækkerier til store og små Den rustikke kransekagekonfekt er en nytænkning af vores stolte kransekagetraditioner. Den er groft formet og rullet i mandel- og nøddeblandinger, kakao, flormelis eller vaniljesukker. Med den sprøde skorpe og bløde kerne er kransekagestykkerne lige til at sætte tænderne i.

22

23 Du kan bestille blomsterdekorationen i farver, som matcher dit festbord. Overflødighedshorn En symfoni af romantik og god smag Friske blomster tilfører det klassiske overflødighedshorn et nyt og romantisk islæt. Et dekorativt og eksklusivt valg til festbordet. Den smukt svungne form bæres på en let opsats og understøttes af håndlavede dekorationer og snirkler af chokolade. Et overflødighedshorn kan bestilles i flere størrelser alt efter, hvor mange I er. F.eks. til 28, 35 eller 48 personer. Kan suppleres med fyldte chokolader og kransekagekonfekt. Beregn 50 g pr. person. Ud af hornet vælter de lækreste fyldte chokolader og kransekagekonfekt efter eget valg.

24

25 KransekageTOP OG barnevogn personlighed og ynde Kransekagetoppen er en klassiker til festlige lejligheder. Den hvide glasur, der er sprøjtet med nænsom hånd, er i sig selv et tegn på det ægte håndværk, der ligger til grund for fremstilling af den klassiske kransekage. Til barnedåben og navngivningsfesten er denne barnevogn et af de sødeste valg, du kan gøre. Barnevognen er beregnet til personer og er en favorit for både børn og voksne. Pynt og dekoration med chokolade er med til at understrege det personlige og unikke præg og kan gøre kransekagen til et lille kunstværk i sig selv. Tal med din bager om dine ønsker til dekoration. Toppen kan bestilles i størrelser svarende til op til 30 personer og kan suppleres med kransekagekonfekt.

26 Selv helt små børn kender betydningen af at finde en firkløver. Det gør firkløveren til et oplagt og velvalgt bud på en lykkebringer til store og små festligheder.

27 firkløver og ønskebrønd budbringere af lykke og held Ønskebrønden rummer alle gode ønsker til fremtiden. Det gør den velegnet til enhver fest og sammenkomst, hvor nutid og fremtid skal fejres.

28

29 Et chokolade overflødighedshorn med friske blomster, frugter og bær er en fryd for øjet. OVERFLØDIGHEDs- HORN med chokolade Det smukke overflødighedshorn vækker altid begejstring. Vi kan tilbyde en fornyelse af denne klassisker ved at sprøjte kransekagehornet med mørk chokolade og dekorere med friske blomster. Ud af hornet vælter de lækreste friske frugter og bær. Dekorationerne kan sammensættes med udgangspunkt i dine yndlingsblomster og farver, der matcher festbordet. Udtrykket er på én gang romantisk og rustikt. Flottere bliver det ikke.

30 Dette snoede overflødighedshorn er dekoreret med en chokoladeblomst. Den rustikke kransekagekonfekt understøtter et moderne udtryk.

31 Kransekagetop og -horn med chokolade Moderne og klassisk på én gang. Toppen er sprøjtet med en lækker, mørk chokolade, der giver denne klassiker et helt nyt udtryk. Dekorationer af friske blomster gør toppen både smuk og eksklusiv. Vælg farver og udtryk, så de matcher perfekt til dit festbord.

32

33 Hjerte og skål kransekage er også et personligt valg Kransekageskål er beregnet til 8 personer. Beregn 50 g pr. person. Fremstilling af kransekage er bagerens ypperste håndværk og en af de stolte traditioner, danske bagere holder i hævd. Det er ægte håndværk, bagt med hjertet. Dette bløde hjerte er sprøjtet med mørk chokolade og kan fyldes med friske bær. Server kransekagehjertet sammen med et glas mousserende vin eller som lækkert tilbehør til kaffen. Jordbær dyppet i hvid chokolade giver et festligt og farverigt udtryk.

34

35 DANNEBROG flag med friske bær Til fødselsdagen, brylluppet, jubilæet eller til en hvilken som helst lejlighed, hvor der er brug for at servere noget festligt og delikat, er kransekagen formet som Dannebrog et godt valg. Det festlige flag og kombinationen af kransekage og friske røde bær falder i manges smag. Dannebrogkransekagen er beregnet til 20 personer.

36

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT DESSERTCHOKOLADE Dessertchokolader er Kathrine Andersens klassikere. Mange af dem tager udgangspunkt i den gode, grove marcipan, der altid har været kendetegnet for Kathrine Andersen Chokolade. Derudover

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade JUL T OG LÆKKERT KLASSISK MOZARTKUGLE (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker

Læs mere

PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK

PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK SMAGEN AF PÅSKE De fineste påskeæg med ren marcipan og et fint lag chokolade hører til påskens traditioner. Prøv de nye smage med et frisk strejf af rabarber

Læs mere

Att: Ansvarlig for personale & marketing. Gratis påskekort med firmalogo og hilsen til alle gaver Bliv oprettet som erhvervskunde og få 5 % rabat

Att: Ansvarlig for personale & marketing. Gratis påskekort med firmalogo og hilsen til alle gaver Bliv oprettet som erhvervskunde og få 5 % rabat Påskegaver Att: Ansvarlig for 2011 personale & marketing Gratis påskekort med firmalogo og hilsen til alle gaver Bliv oprettet som erhvervskunde og få 5 % rabat InterPresent.dk gaver med stil InterPresent

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

Pressemeddelelse. Sød afslutning på påskefrokosten. Limeparfait. 25. februar 2010

Pressemeddelelse. Sød afslutning på påskefrokosten. Limeparfait. 25. februar 2010 Pressemeddelelse 25. februar 2010 Sød afslutning på påskefrokosten Den perfekte afrunding af påskefrokosten med sild eller den traditionelle lammesteg er en sød dessert. Lad dig inspirere af vores opskrifter,

Læs mere

KAGER & DESSERTER PRODUCERET I DANMARK

KAGER & DESSERTER PRODUCERET I DANMARK KAGER & DESSERTER PRODUCERET I DANMARK GODE RÅVARER OG FINE KONDITORKAGER KÆRLIGHED TIL GODE RÅVARER OG KONDITORKAGER HAR ALTID VÆRET GRUNDLAGET FOR BÆCHS CONDITORI, LIGE SIDEN DE FØRSTE KAGER BLEV TAGET

Læs mere

Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk

Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk Familie Skattekiste nr. 1 Indbydende og familievenlig gave i flot, sort skattekiste

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

InterPresent.dk gaver med stil

InterPresent.dk gaver med stil Gratis påskekort med firmalogo og hilsen til alle gaver 10 % rabat på alle gaver leveret til Sverige InterPresent.dk gaver med stil InterPresent A/S Møllemarken 6, DK-8300 Odder tlf. +45 70 200 261 interpresent@interpresent.dk

Læs mere

DER ER NOGET GANSKE SÆRLIGT OVER EN HJEMMELAVET JULEGAVE

DER ER NOGET GANSKE SÆRLIGT OVER EN HJEMMELAVET JULEGAVE DER ER NOGET GANSKE SÆRLIGT OVER EN HJEMMELAVET JULEGAVE Inden decembers travlhed rammer - tag en dyb indånding og tænk: Hvad er det allerbedste ved julen? Det er det, du giver med den eksklusive chokolade

Læs mere

Nem Opskrift Chokolademuffins

Nem Opskrift Chokolademuffins Nem Opskrift Chokolademuffins 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Nem Opskrift Chokolademuffins Hjemmelavet kold kartoffelsalat er et stort hit ved grill-bordet her om sommeren især hvis man benytter nye danske kartofler.

Læs mere

KAGER & DESSERTER TIL FESTLIGE ØJEBLIKKE

KAGER & DESSERTER TIL FESTLIGE ØJEBLIKKE KAGER & DESSERTER TIL FESTLIGE ØJEBLIKKE Skab fristende øjeblikke Pistaciekage med citrussalat 8 personer 1 pose ODENSE Dessertmasse med pistaciesmag 150 g ODENSE Bagemarcipan 3 æg 1 tsk. vaniljesukker

Læs mere

gæster fester succes mange isabellas Sådan bliver din fest en mad til lige nu Pynt op Bind selv buketter Dæk bordet smukt Gør haven festklar

gæster fester succes mange isabellas Sådan bliver din fest en mad til lige nu Pynt op Bind selv buketter Dæk bordet smukt Gør haven festklar isabellas gæster fester 8. marts 18. APRIL 2012 kr. 59,95 mad til mange Festbuffet på budget 55 ideer Pynt op Bind selv buketter Dæk bordet smukt Gør haven festklar Hot lige nu H ø j t b e l a g t smørrebrød

Læs mere

Private label Sortimentsoversigt. fra Kathrine Andersen Chokolade

Private label Sortimentsoversigt. fra Kathrine Andersen Chokolade Private label Sortimentsoversigt fra Kathrine Andersen Chokolade Om Kathrine Andersen Chokolade En bid af den gode historie Vores historie begynder for mere end hundrede år siden, hvor Kathrine Andersen

Læs mere

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister EnergiBreaks fra KursusCentre.dk giver dine kursister ny energi, og er med til at gøre dit møde, konference

Læs mere

KONFIRMATION 2015. Vi glæder os til at byde jer velkommen til fest i smukke omgivelser. Med venlig hilsen. Selskabskoordinator

KONFIRMATION 2015. Vi glæder os til at byde jer velkommen til fest i smukke omgivelser. Med venlig hilsen. Selskabskoordinator KONFIRMATION 2015 Konfirmationen er en helt speciel fest der kræver lidt andet end vi plejer. Derfor har vi sat en specifik pakke sammen, som vil imødekomme, de ønsker I har til konfirmationsdagen. Hvis

Læs mere

Bæchs lige til at gå til

Bæchs lige til at gå til Produktkatalog Bæchs lige til at gå til BÆCHS CONDITORI har smagfulde kager til enhver anledning. Små tørkager til den lille lækkersult og store skærekager til mange mennesker. Kager til desserten, til

Læs mere

Birkes-citronkage. 6 æg 350 g sukker 250 g smør skal af 3 citroner saft af 1 citron 1 dl sorte birkes 1 dl sødmælk 350 g hvedemel 1 spsk.

Birkes-citronkage. 6 æg 350 g sukker 250 g smør skal af 3 citroner saft af 1 citron 1 dl sorte birkes 1 dl sødmælk 350 g hvedemel 1 spsk. Birkes-citronkage 1 KAGE TIL 10-12 PERSONER Denne her kage er den mest populære kage, jeg nogen sinde har lavet. Ideen om en kage med citron og birkes er en klassiker, men lige denne her opskrift er min

Læs mere

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015.

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015. Sortimentsændringer på chokolade Juni 2015 ChocoYeah Sammen skal vi bygge Interflora til en endnu mere lønsom, kreativ og inspirerende butik. Det er vi allerede, så vi er klar til at fortsætte festen.

Læs mere

FESTER & MIDDAGE. En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser

FESTER & MIDDAGE. En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser FESTER & MIDDAGE FESTER & MIDDAGE En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser En fest, en frokost, en anledning til at ses; Kurhotel Skodsborg tilpasser dine ønsker til anledningen og gør arrangementet

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

GODT HÅNDVÆRK JULECHOKOLADE JULEKAGER

GODT HÅNDVÆRK JULECHOKOLADE JULEKAGER GODT HÅNDVÆRK JULECHOKOLADE JULEKAGER Til den hyggelige juletid JULEGRIS GULD JULEGRIS MØRK JULEGRIS LYS JULEGRIS HVID og gulddust 35% lys chokolade 29% hvid chokolade JULETRÆ KIRSEBÆR JULETRÆ NOUGAT KAGEMAND

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

VI ELSKER CHOKOLADE. Det kan smages

VI ELSKER CHOKOLADE. Det kan smages VI ELSKER CHOKOLADE Det kan smages Det startede i 1966 med håndlavede flødeboller i et snævert baglokale hos chokoladeelsker Ole Vile Pedersen. Eventyret er siden vokset ud af baglokalet. I dag er det

Læs mere

SkagenMenu. Nytår2014

SkagenMenu. Nytår2014 SkagenMenu Nytår2014 SkagenMenu Nytår 2014 Snacks Sprøde chips af rodfrugter med letrøget creme på syrnet fløde samt skiver af lufttørret dansk skinke lavet af Emilsminde Frilandsgris. Forret Koldrøget

Læs mere

DECEMBER FRISTELSER. Konfekt, julekager og børnesjov med marcipan. fremmer forkælelse

DECEMBER FRISTELSER. Konfekt, julekager og børnesjov med marcipan. fremmer forkælelse DECEMBER FRISTELSER Konfekt, julekager og børnesjov med marcipan fremmer forkælelse Hør englene synge Kunne man forestille sig en jul uden konfekt og smagen af marcipan? Nej vel. For der er ikke noget,

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

Påskekatalog. NYHED - det skal smages! Den nye 4. chokolade Ruby Chokoladen er lidt syrlig med den dejligste hindbærganache NYHED

Påskekatalog. NYHED - det skal smages! Den nye 4. chokolade Ruby Chokoladen er lidt syrlig med den dejligste hindbærganache NYHED Påskekatalog 2019 - det skal smages! Den nye 4. chokolade Ruby Chokoladen er lidt syrlig med den dejligste hindbærganache 1 HISTORIEN OM AALBORG CHOKOLADEN Aalborg Chokoladen producerer eksklusivt håndlavet

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

NYHEDER. Januar 2019

NYHEDER. Januar 2019 NYHEDER Januar 2019 1 BRUNCH STYKKER, MIX 3 klassikere i delikat størrelse - nu i mix karton Morgenbrød i fin, delikat størrelse Mix af 3 lækre, velkendte varianter Duftende friskbagt på kun 9 minutter

Læs mere

Karameller, chokolade. Kandiseret klementin med chokolade. 1. Kog sukker og vand i en gryde.

Karameller, chokolade. Kandiseret klementin med chokolade. 1. Kog sukker og vand i en gryde. Kandiseret klementin med chokolade 1. Kog sukker og vand i en gryde. 2. Læg klementinerne i. Karameller, chokolade 1. Bland alle ingredienser i en tykbundet gryde og lad dem koge op under omrøring. 20

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Nyd den nye kollektion! Enkle udtryk der går rent ind Liftgardiner er som skabt til at understrege de enkle, rene linjer i boligindretningen eller til at skabe

Læs mere

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER Skab fristende øjeblikke TÆRTER MED HAVENS FRUGTER Grundopskrift til 2 tærter i 23 cm springforme 500 g ODENSE Bagemarcipan eller ODENSE Ren Rå Marcipan 400 g sukker

Læs mere

Vejle 2014/15. Hjertelig velkommen i DGI-huset Vejles restaurant! Jan Havmøller Jensen Køkkenchef

Vejle 2014/15. Hjertelig velkommen i DGI-huset Vejles restaurant! Jan Havmøller Jensen Køkkenchef Festmenu M Vejle 2014/15 DGI-huset Vejles restaurant har siden starten haft fokus på at være et anderledes køkken! Det er en af vores kerneværdier, at vi insisterer på at være forandringsvillige og nytænkende

Læs mere

CREDI COOKIES INSPIRATION I HVERDAGEN

CREDI COOKIES INSPIRATION I HVERDAGEN CREDI COOKIES INSPIRATION I HVERDAGEN CREDI COOKIES SPRØDE CHEWY COOKIES! Der findes ikke noget bedre end sprøde og chewy cookies. Cookies kan laves i et hav af varianter og udformninger, og de frister

Læs mere

TIL LIVETS SÆRLIGE ØJEBLIKKE

TIL LIVETS SÆRLIGE ØJEBLIKKE TIL LIVETS SÆRLIGE ØJEBLIKKE Kærlighed går aldrig af mode, og med vores LOVE katalog kommer vi rundt om nogle af livets helt store øjeblikke, som bør markeres med smykker, der kan holde hele livet og langt

Læs mere

G R Æ N S E L Ø S T G O D T

G R Æ N S E L Ø S T G O D T Chokolade er blevet rigtig dyrt i Danmark, efter nye og højere afgifter. Derfor vil god chokolade være en oplagt julegave til kunder og medarbejdere. Forkæl dem du kender, og lad dem forkæle deres familier,

Læs mere

Nougatstykker. Nougatdrømme. 1. Marcipanen rulles tyndt ud mellem to stykker bagepapir.

Nougatstykker. Nougatdrømme. 1. Marcipanen rulles tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Nougatdrømme 1. Marcipanen rulles tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Nougatstykker 1. Rist nødderne på en tør pande, til skallen nemt kan gnides af. 20 stk. 250 g marcipan 20 orange-nougattrøffelkugler

Læs mere

Eksklusive metalæg fyldt med lækker chokolade. Påskeæg 12x9cm. Påskeæg 16x12cm. Påskeæg 23x14cm

Eksklusive metalæg fyldt med lækker chokolade. Påskeæg 12x9cm. Påskeæg 16x12cm. Påskeæg 23x14cm PÅSKE KATALOG 2014 Eksklusive metalæg fyldt med lækker chokolade. Folierede chokoladeæg af lys chokolade og nougatfyld. Knasende sprøde æg af grovhakket ren marcipan og 60% mørk chokolade. Delikat belgisk

Læs mere

Vi benytter med andre ord Gram Slots smukke rammer og vores kompetente personale til i samarbejde med Jer at skabe en oplevelse i særklasse.

Vi benytter med andre ord Gram Slots smukke rammer og vores kompetente personale til i samarbejde med Jer at skabe en oplevelse i særklasse. Menu foreslag 2017 INDIVIDUELLE LØSNINGER Gram Slot rummer med sin arkitektur, kultur og historie i kombination med vores nutidige virke på stedet nogle enestående muligheder for at holde forskellige arrnagementer

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS Find masser af inspiration til GAVER, MODE & BOLIGTRENDS HE Living ApS Klinkhøjvej 42 7400 Herning Tlf.: 30 44 77 33 NYHEDER TIL SÆSONEN ET SMUGKIG PÅ DE SMUKKESTE NYE FUND Velkommen til Heliving - webshoppen

Læs mere

Italienske isdesserter

Italienske isdesserter Italienske isdesserter NYHEDER 2019 Carefood.dk Ole Rømers Vej 2 6760 Ribe Tel.: 76122100 Kvalitet tiltrækker den bevidste kunde SMAGEN AF DE GODE GAMLE DAGE. RIGTIG GELATO - ITALIENSK IS ER LAVET PÅ

Læs mere

FESTER & MIDDAGE. En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser

FESTER & MIDDAGE. En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser FESTER & MIDDAGE FESTER & MIDDAGE En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser En fest, en frokost, en anledning til at ses; Kurhotel Skodsborg tilpasser dine ønsker til anledningen og gør arrangementet

Læs mere

MARCIPAN. med skovbær og kakao. Skab fristende øjeblikke

MARCIPAN. med skovbær og kakao. Skab fristende øjeblikke TO FRISTENDE NYHEDER MARCIPAN med skovbær og kakao Skab fristende øjeblikke SMAGFULD MARCIPAN med de bedste råvarer VÆLG MELLEM SKOVBÆR OG KAKAO Hvide chokoladestykker 100 g ODENSE Hvid Chokolade 100 g

Læs mere

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore Tænd for magien Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore gøremål, som man var for omkring et århundrede

Læs mere

HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE

HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE Hold livets fester på Trinity En fest er et minde for livet! Det véd vi, og derfor tager vi det også meget seriøst.

Læs mere

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten Karina Villumsen helt uden mælkeprodukter eller gluten MADGUDINDEN Indledning Chokolade...Chokolade...Chokolade... Denne bog har chokolade på hjernen. Men kun god, sund og nærende chokolade, hvis man vel

Læs mere

Selskabsmenu. Velkommen til Den gamle Købmandsgaard

Selskabsmenu. Velkommen til Den gamle Købmandsgaard Selskab med drikkevarer efter forbrug Husets velkomstdrink, Buffet / Menu 1, Kaffe / the med sødt Pr. person... kr. 395,- Pr. person ved menu 2... kr. 425,- Pr. person ved Adlibitum drikkevarer under middagen

Læs mere

at holde forskellige arrnagementer i vores flotte sale på slottet, i Herregårdsstalden eller den Holstenske Lade.

at holde forskellige arrnagementer i vores flotte sale på slottet, i Herregårdsstalden eller den Holstenske Lade. Menu foreslag 2016 INDIVIDUELLE LØSNINGER Gram Slot rummer med sin arkitektur, kultur og historie i kombination med vores nutidige virke på stedet nogle enestående muligheder for at holde forskellige arrnagementer

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere Det stof drømme er gjort af Igennem 150 år har Tivolis lysmestre

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

GASTRONOMISK TEAMBUILDING

GASTRONOMISK TEAMBUILDING GASTRONOMISK TEAMBUILDING Gastronomisk Teambuilding kan også afholdes på hverdage i dagtimerne og kombineres med et møde i vores tilstødende mødelokale. Gastronomisk Teater, Bygning J Drømmer I om et alternativt

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

Selskabskort Indsæt billed

Selskabskort Indsæt billed Indsæt billed Selskabskort 2018 Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen i smukke historiske omgivelser, tæt på naturen og med stor fokus på stemning og atmosfære. Vores restaurant og

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Pensum for klassikerne KONDITORSVENDEPRØVE

Pensum for klassikerne KONDITORSVENDEPRØVE Pensum for klassikerne KONDITORSVENDEPRØVE Isdessert 10 pers. Indhold: En eller flere istyper. Bund frit valg, skal dog være en bagt bund. Billedet er ikke retvisende ift. udseende, men blot en illustration

Læs mere

PÅSKE FRISTELSER. Chokoladekræs. Tips: Chokoladebund. nougat Creme. eksotisk puré: mørk Chokolade. egne påske- specialiteter

PÅSKE FRISTELSER. Chokoladekræs. Tips: Chokoladebund. nougat Creme. eksotisk puré: mørk Chokolade. egne påske- specialiteter PÅSKE FRISTELSER Chokoladekræs 500 g exotisk puré smeltes sammen Tilbyd og tempereres dine egne påske- specialiteter Chokoladekræs TRØFFELKUGLER (180 STK.) HVID TRØFFELKUGLE MØRK TRØFFELKUGLE Chokolade

Læs mere

a table story KATALOG

a table story KATALOG a 2017 KATALOG a - 04 - TALLERKENER - 18 - GLAS - 30 - BESTIK - 36 - FADE / SKÅLE - 38 - TILBEHØR TALLERKENER KHWÜRTZ KERAMISK STEL Ikke to tallerkener er ens, og ofte kan den ene ikke være foruden den

Læs mere

Sød inspiration. Lantmännen Unibake Oensvej 28, Hatting, DK-8700 Horsens, Tlf.: 7628 5000, www.schulstadbakerysolutions.dk

Sød inspiration. Lantmännen Unibake Oensvej 28, Hatting, DK-8700 Horsens, Tlf.: 7628 5000, www.schulstadbakerysolutions.dk Sød inspiration Lantmännen Unibake Oensvej 28, Hatting, DK-8700 Horsens, Tlf.: 7628 5000, www.schulstadbakerysolutions.dk Indholdsfortegnelse 4 Brunsvigersnegl 5 Grammofonplade 6 Fransk vaffel 7 Kanelvifte

Læs mere

BÆST. Selskaber for 33 personer og derover. Guldbergsgade 29, 2200 København N booking@baest.dk - baest.dk

BÆST. Selskaber for 33 personer og derover. Guldbergsgade 29, 2200 København N booking@baest.dk - baest.dk Selskaber for 33 personer og derover Før du booker et arrangement hos os, beder vi dig læse her om vores mad og dine valgmuligheder samt det med småt. For booking eller yderlige oplysninger, kontakt booking@baest.dk.

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink VMZ Klink facadesystem - rustik kvalitet i zink Et smukt løft til den traditionelle stil... Til traditionelle gavltrekanter og facader, hvor der fx tidligere har været brugt træ er VMZ Klink det indlysende

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Bryllup på Hesselet - Beliggenhed, mad, service & romantisk atmosfære

Bryllup på Hesselet - Beliggenhed, mad, service & romantisk atmosfære Bryllup på Hesselet - Beliggenhed, mad, service & romantisk atmosfære Få mere ud af dit bryllup. Start dagen før dit bryllup Start den bedste dag i dit liv allerede dagen før brylluppet. Overnat i vores

Læs mere

Påskekatalog. NYHED - det skal smages! Den nye 4. chokolade Ruby. med den dejligste hindbærganache NYHED

Påskekatalog. NYHED - det skal smages! Den nye 4. chokolade Ruby. med den dejligste hindbærganache NYHED Påskekatalog 2019 NYHED - det skal smages! Den nye 4. chokolade Ruby Chokoladen er lidt syrlig med den dejligste hindbærganache NYHED 1 HISTORIEN OM AALBORG CHOKOLADEN Aalborg Chokoladen producerer eksklusivt

Læs mere

FESTER & MIDDAGE. En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser

FESTER & MIDDAGE. En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser FESTER & MIDDAGE FESTER & MIDDAGE En mindeværdig oplevelse i stemningsfulde omgivelser En fest, en frokost, en anledning til at ses; Kurhotel Skodsborg tilpasser dine ønsker til anledningen og gør arrangementet

Læs mere

Konfirmation Igen i år tilbyder vi skønne Konfirmations menuer. Lavet fra bunden med lækre danske råvarer.

Konfirmation Igen i år tilbyder vi skønne Konfirmations menuer. Lavet fra bunden med lækre danske råvarer. Konfirmation 2017 Igen i år tilbyder vi skønne Konfirmations menuer. Lavet fra bunden med lækre danske råvarer. Her er vores bud på årets menu. Skulle I have andre ønsker samt ideer glæder vi os til at

Læs mere

Herlevs Herligheder. Kølige Herligheder. Lune Herligheder. Ost og søde Herligheder. Forfriskende Herligheder. side 4-5

Herlevs Herligheder. Kølige Herligheder. Lune Herligheder. Ost og søde Herligheder. Forfriskende Herligheder. side 4-5 Herlev Hospital Herlevs Herligheder I vores nye menukort har det Det Nordiske Køkken virkelig fået lov at folde sig ud. De råvarer tæt på os af ypperste kvalitet er det gennemgående tema bundet sammen

Læs mere

DET RENE LUKSUS. Tall cakes og andre ideer til din butikshylde

DET RENE LUKSUS. Tall cakes og andre ideer til din butikshylde DET RENE LUKSUS Tall cakes og andre ideer til din butikshylde Solbær gâteau Tre saftige mørke bunde adskilt af solbærfyld og nougat ganache. Dækket med frisk solbærcreme og smukt dekoreret. 500 g dej til

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

HJERTELIG TILLYKKE! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF KURSISTER Træning af ordforråd og udtryk, der har med fødselsdage at gøre. - Sætningskort (II)

HJERTELIG TILLYKKE! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF KURSISTER Træning af ordforråd og udtryk, der har med fødselsdage at gøre. - Sætningskort (II) J2 DU2+3 HJERTELIG TILLYKKE! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF KURSISTER Træning af ordforråd og udtryk, der har med fødselsdage at gøre. Udtale og faste vendinger. Dialog og mulighed for spørgsmål, svar

Læs mere

Buffet. Brunch buffet... 6. Stegebuffet... 7. Herrebuffet... 8. Helaftensbuffet... 9. Traditionelle selskabsmenuer... 10

Buffet. Brunch buffet... 6. Stegebuffet... 7. Herrebuffet... 8. Helaftensbuffet... 9. Traditionelle selskabsmenuer... 10 Menu På Vejlegården serveres der god dansk mad - ærlig mad - i rustikke omgivelser. Der har været restaurant på adressen siden 1961, hvilket gør stedet til en af Vejles ældste restaurationer med stolte

Læs mere

Fyldte chokolade æg. Klassiske fyldte chokolade æg. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk.

Fyldte chokolade æg. Klassiske fyldte chokolade æg. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk. Påske sortiment Fyldte æg Klassiske fyldte æg Karameltrøffel Karameltrøffel med lys 20g 14,- Ren marcipan Ren marcipan med 34g 24,- Blød nougat lys Blød nougat med lys 20g 14,- Pistaciemarcipan Pistaciemarcipan

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit fremragende, dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet 1 roulade =16 stk. Kage: 3 æg str. L 150 g sukker 60 g mel 60 g kartoffelmel 1 tsk bagepulver

Læs mere

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG Sanatoriet Koldingfjord stod færdigt i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie

Læs mere

Dalby Hotel Restaurant Bregnen

Dalby Hotel Restaurant Bregnen Festarrangementer 2017 Vi takker for jeres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Vi hjælper gerne med alt fra bestilling af musik, limousinekørsel,

Læs mere

Dalby Hotel Restaurant Bregnen

Dalby Hotel Restaurant Bregnen Festarrangementer Vi takker for jeres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Vi hjælper gerne med alt fra bestilling af musik, fotografering,

Læs mere

LAUENSTEINER LAUENSTEINER. En gang prøvet - straks forført. Dessertchokolade. 400 g Art. 5400. 200 g. Art. 5290. 200 g. Kun mørk chokolade. Art.

LAUENSTEINER LAUENSTEINER. En gang prøvet - straks forført. Dessertchokolade. 400 g Art. 5400. 200 g. Art. 5290. 200 g. Kun mørk chokolade. Art. JULEKATALOG 00 LAUENSTEINER LAUENSTEINER 00 g Art. 00 00 g Art. 90 00 g Art. 00 Kun mørk chokolade 00 g Art. 9 7 00 g Art. 00 En gang prøvet - straks forført 00 g Art. 90 8 Kun med mørk chokolade. 00 g

Læs mere

MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018

MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018 MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018 Kære kunde Fejr årets sidste dag med en helt fantastisk nytårsmenu fra Mesterslagteren. På årets sidste dag skal både middagen og aftenen være i top. Igen

Læs mere

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert velkendt

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere