HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 45 BOLIGER OG SERVICE VED VIBELUNDVEJ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 45 BOLIGER OG SERVICE VED VIBELUNDVEJ"

Transkript

1 HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 45 BOLIGER OG SERVICE VED VIBELUNDVEJ

2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til lokalplan nr Boliger og service ved Vibelundvej og forslag til kommuneplantillæg nr. 45 Vibelundvej, er de indkomne svar samlet i denne hvidbog. Planerne har været i offentlig høring i perioden 25. oktober til 21. december Der er indkommet 3 høringssvar. Høringssvarene er refereret i en forkortet version, men hovedbudskaberne er uændrede. Høringssvarene er i deres fulde ordlyd vedhæftet bagest i hvidbogen. I høringsperioden er der kommet høringssvar fra: Statslige myndigheder 1. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Arsenalvej 55, 9800 Hjørring Foreninger 2. Byforeningen for Odense, Kastanievej 25, 5230 Odense M 3. Demensstøtteforeningen Margurittens Venner, Hedebovej 29C, 5750 Ringe Opsamling De indkomne høringssvar omhandler følgende: Korrektion af støjkonsekvenszone for Forsvarets øvelsesarealer. Mulighed for at opføre en restaurant. Fleksibilitet i lokalplanen i forhold til eksempelvis nye muligheder for belysning, skiltning og belægning. Mulighed for anvendelse af nye terapiformer for demenssygdomme, eksempelvis boldbaner, legepladser og campingvogn (som reminiscens). By- og Kulturforvaltningens vurdering af de indkomne høringssvar Forvaltningen foreslår, at de indkomne høringssvar giver anledning til en ændring i lokalplanens kortbilag 1 og 2. Lokalplanens kortbilag 1 og 2 tilrettes således at korrekt angivet støjkonsekvenszone fra Forsvarets øvelsesarealer fremgår. Forvaltningen foreslår på baggrund af høringssvaret, at følgende justeres i lokalplanen: Støjkonsekvenszone for forsvarets øvelsesarealer tilrettes på kortbilag 1 og 2 i lokalplanen så afgrænsningen omfatter et større areal i det nordvestlige hjørne af lokalplanområdet og dermed også af byggefelterne i det nordvestlige hjørne. Afgrænsningen stemmer dermed overens med den af Forsvarets Ejendomsstyrelse seneste fremsendte afgrænsning. Støjkonsekvenszonen betyder, at der ikke må bygges nye boliger indenfor de militære øvelsespladsers støjkonsekvensområder. Forsvaret har beregnet og optegnet en støjkonsekvenszone for øvelsespladsen. Støjkonsekvenszonen rækker ind over det nordvestlige hjørne af lokalplanområdet som vist på kortbilag 1 og kortbilag 2. Så længe aktiviteterne på øvelsespladsen opretholdes og støjkonsekvenszonen rækker ind over byggefelterne i det nordvestlige hjørne, må der ikke bygges nye boliger inden for støjkonsekvenszonen. Lokalplanen forhindrer ikke mulighed for restaurant.

3 Forvaltningen vurderer, at lokalplanen tager højde for fleksibilitet i forhold til ny viden inden for behandling af demens. Lokalplanen giver mulighed for at der kan arbejdes fleksibelt med belysning, skiltning og belægning ligesom mulighed for boldbaner og legepladser kan indeholdes i lokaplanen. Dog må campingvogne ikke opbevares på fælles parkeringspladser, veje eller på andre fælles ubebyggede arealer inden for lokalplanområdet. Afsender Uddrag af høringssvar Forslag til besvarelse 1 Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Arsenalvej 55, 9800 Hjørring Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har indsendt høringssvar vedrørende lokalplanens afgrænsning, korrekt placering af støjkonsekvenszone samt kommuneplanrammens afgrænsning. 1A. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har frafaldt indsigelse mod, at Forsvarsministeriets ejendom er indeholdt i lokalplanforslagets område. 1B. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bemærker, at lokalplanforslagets kortbilag ikke viser den korrekte støjkonsekvenszone for Højstrup Øvelsesplads og har vedlagt kortbilag, der viser en anden afgrænsning for støjkonsekvenszonen i det nævnte område. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse skal henstiller til, at lokalplanforslagets bestemmelse punkt 11.5 overholdes. Lokalplanens bestemmelse: 11.5 Der kan ikke udstedes byggetilladelse indenfor det fastlagte støjkonsekvensområde for Højstrup Øvelsesplads, før der ligger dokumentation for, at området ikke længere er indbefattet af denne støjkonsekvenszone. 1C. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har frafaldt anmodningen om, at grænsen for kommuneplanrammen tilpasses, så den følger matrikelgrænsen for Højstrup Øvelsesplads. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse afventer den næstkommende revision af kommuneplanen, der finder sted 2020/2021 med henblik på at få revideret kommuneplanrammerne. 1A. Ingen bemærkninger. 1B. Høringssvaret imødekommes. Støjkonsekvenszone for Forsvarets øvelsesarealer indtegnes på lokalplanens kortbilag 1 og 2 så afgrænsningen stemmer overens med den af Forsvarets Ejendomsstyrelse seneste fremsendte afgrænsning. Bestemmelsen vil blive overholdt, da lokalplanen sikrer, at der ikke kan dispenseres fra bestemmelsen. 1C. Ingen bemærkninger. Odense Kommune er indstillet på at revidere afgrænsningen af kommuneplanrammerne, så de følger matrikelgrænsen for Forsvarsministeriets ejendom.

4 2 Byforeningen for Odense, Kastanievej 25, 5230 Odense M 2A. Byforeningen for Odense kommer med en positiv tilkendegivelse af lokalplanens indhold og ser frem til, at det bliver udmøntet i virkeligheden. 2A. Høringssvaret giver ikke anledning til ændringer af lokalplanen. 3 Demensstøtteforeningen Margurittens Venner, Hedebovej 29C, 5750 Ringe 3A. Margurittens Venner ønsker mulighed for at opføre en restaurant i området, da der er meget erfaring fra Holland, at det er et vigtigt tiltag for at fremme demensvenligheden. Margurittens Venner ønsker, at tilpasninger, på grund af nye indsigter for at fremme demensvenligheden, for eksempel på belysning, skiltning, belægninger og lignende, skal være mulige med lokalplanen. Margurittens Venner ønsker mulighed for at gøre brug af forskellige terapiformer for demenssygdomme, som fremkommer på baggrund af erfaringer og nye indsigter. Her tænkes for eksempel på brug af boldbaner, legepladser, campingvogn (som reminiscens) og lignende. 3A. Høringssvaret giver ikke anledning til ændringer af lokalplanen. Lokalplanen forhindrer ikke mulighed for restaurant og fremtidssikring af lokalplanen i forhold til ny viden inden for behandling af demens. Dog må campingvogne ikke opbevares på fælles parkeringspladser, veje eller på andre fælles ubebyggede arealer inden for lokalplanområdet.

5 Til: Odense Kommune Nørregade Odense C Emne: Høringssvar vedrørende forslag til lokalplan nr , Boliger og Service ved Vibelundvej samt forslag til kommuneplantillæg nr. 45 Vibelundvej Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har modtaget forslag til lokalplan nr , Boliger og Service ved Vibelundvej samt forslag til kommuneplantillæg nr. 45 Vibelundvej. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse skal på vegne af Forsvarsministeriet gøre indsigelse mod lokalplanen jf. Lov om planlægning 29, stk. 3 med den i lovens 28, stk. 1 nævnte virkning. Begrundelsen for indsigelsen er: Lokalplanforslagets område omfatter en del af Forsvarsministeriets ejendom Højstrup Øvelsesplads, matr. nr. 2he Bolbro, Odense Jorder. Grusvejen nord om matr. nr. 2d Bolbro, Odense Jorder, der er beliggende på Højstrup Øvelsesplads, ønskes opretholdt, da den anvendes i forbindelse med Forsvarsministeriets øvelsesvirksomhed. Derfor skal Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse gøre indsigelse mod, at Forsvarsministeriets ejendom er indeholdt i lokalplanforslagets område. Dato: 20. december 2017 Sagsnr.: 2017/ Dok.nr.: Bilag: 2 Sagsbeh.: FES-EFS09 Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Arsenalvej Hjørring Tlf.: Fax: fes@mil.dk EAN: CVR: Sagsbehandleren direkte: Tlf.: fes-efs09@mil.dk Vedlagt er kortbilag 1, der viser afgrænsningen af Højstrup Øvelsesplads. Lokalplanforslagets kortbilag viser ikke den korrekte støjkonsekvenszone for Højstrup Øvelsesplads. Vedlagt er kortbilag 2, der viser den korrekte støjkonsekvenszone i det nævnte område. Inden for støjkonsekvenszonen er det ikke tilladt at planlægge for eller etablere nye bebyggelser, aktiviteter eller anlæg med støjfølsom anvendelse. Ifølge lokalplanforslagets bestemmelser 11.5 kan der ikke udstedes byggetilladelse indenfor det fastlagte støjkonsekvensområde for Højstrup Øvelsesplads, før der ligger dokumentation for, at området ikke længere er indbefattet af denne støjkonsekvenszone. Dele af byggefelt 6 og 7 i lokalplanforslaget ligger indenfor støjkonsekvenszonen, hvorfor Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse skal henstille til, at lokalplanforslagets bestemmelse 11.5 overholdes. Side 1 af 2

6 Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er opmærksom på, at lokalplanforslagets område i Kommuneplan er udlagt som boligområde i kommuneplanramme nr. 8.B3 Vibelundvej. Med forslag til kommuneplantillæg nr. 45 udskilles det bestående boligområde i et nyt bolig-serviceområde 8.BS3. Området omfatter en del af Forsvarsministeriets ejendom Højstrup Øvelsesplads. Der er på nuværende tidspunkt ikke planer om at nedlægge Forsvarsministeriets aktiviteter på Højstrup Øvelsesplads, hvorfor Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse skal anmode om, at grænsen for kommuneplanrammen tilpasses, så den følger matrikelgrænsen for Højstrup Øvelsesplads. Eventuelle henvendelser i sagen bedes rettet til sagsbehandler Inge Haugaard Nielsen pr. mail eller telefon Med venlig hilsen JANE FUGLSANG BECH chefkonsulent Chef for Ejendomsforvaltningssektionen Bilag: 1. Kortbilag over Forsvarsministeriets ejendom 416 Højstrup Øvelsesplads. 2. Kortbilag over støjkonsekvenszone for 416 Højstrup Øvelsesplads. Intern fordeling: CHPD; CHRA; CHEFS. Sagsnr.: 2017/ Dok.nr.: Side 2 af 2

7 Højstrup Øvelsesplads Udført af: FES-EFS09 Inge Haugaard Nielsen Dato: Målforhold: 1: m

8

9 Kære Paw, Hermed en tilbagemelding på fremsendte. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse frafalder indsigelsen vedrørende støjkonsekvenszonen, idet Odense Kommune ændrer støjkonsekvenszonen i lokalplanforslaget, så den stemmer overens med den gældende støjkonsekvenszone der er fremsendt af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Derudover kan Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse acceptere byggefelterne indenfor støjkonsekvenszonen, forudsat det i lokalplanens bestemmelser fremgår og sikres, at byggefelterne ikke kan udnyttes, så længe der er en gældende støjkonsekvenszone i lokalplanområdet. Og som aftalt afventer Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse den næstkommende revision af kommuneplanen, der finder sted i 2020/2021, hvor Odense Kommune er indstillet på at revidere afgrænsningen af kommuneplanramme og tillæg, så de følger matrikelgrænsen for Forsvarsministeriets ejendom. Med venlig hilsen Inge Haugaard Nielsen Sagsbehandler FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE Natur- og Plansektionen Arsenalvej 55, 9800 Hjørring Telefon / Mobil fes-nps24@mil.dk / Fiin: fes-nps24@fiin.dk

10 Navn / Indsender: Paul J. Larsen Postnummer (max 4 tegn): 5230 By: Odense M Adresse: Kastanievej 25 anpa@mail.dk Høringssvar: På Byforeningens vegne vil jeg hermed rose dette lokalplanforslag. Det er utroligt gennembearbejdet og der kan opstå et meget spændende miljø, hvor der også inddrages eksisterende beplantninger. Dejligt at se så mange forskellige bygningsudformninger i samspil med hinanden. Vi glæder os til at se det færdigt.

11 Navn / Indsender: Demensstøtteforeningen Margurittens Venner Postnummer (max 4 tegn): 5750 By: Ringe Adresse: Hedebovej 29C demenslandsbyenmarguritten@gmail.com Høringssvar: Demensstøtteforeningen Margurittens Venner vil gerne sige tak til Odense kommune for at have fremstillet dette gennemarbejdede lokalplansforslag. Vi har store forventninger til at området vil blive spændende og udviklende for alle - ikke mindst for mennesker med demens. Vi har følgende bemærkninger, som vi synes er vigtige og ikke må blive glemt: Det skal være muligt at opføre en restaurant i området, da der er meget erfaring fra Holland at det er et vigtigt tiltag for at fremme demensvenligheden. Hvis tilpasninger er nødvendige på grund af nye indsigter for at fremme demensvenligheden, skal dette være muligt. Her tænkes f.eks. på belysning, skiltning, belægninger og lignende. Det skal være muligt at gøre brug af forskellige terapiformer for demenssygdomme, som fremkommer på grund af erfaringer og nye indsigter. Her tænkes f.eks. på brug af boldbaner, legepladser, campingvogn (som reminiscens) og lignende. Der skal i indretningen af hele lokalplansområdet være fokus på at fremme sikkerheden, bevægelsesfriheden samt livskvaliteten for beboere og besøgende med demens. Demensstøtteforeningen Margurittens Venner

Forsvarets ejendom matr.nr. 8 Skalstrup By, Snoldelev er omfattet af kommuneplanrammen 5.D.426, Roskilde Lufthavn.

Forsvarets ejendom matr.nr. 8 Skalstrup By, Snoldelev er omfattet af kommuneplanrammen 5.D.426, Roskilde Lufthavn. Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Mail: kommunen@roskilde.dk Høringssvar vedr. Roskilde Kommunes forslag til Kommuneplan 2016 Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse skal på vegne

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2 HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 8-890 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 75 FOR EN AKKUMULATORTANK I TIETGENBYEN

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 75 FOR EN AKKUMULATORTANK I TIETGENBYEN HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 4-891 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 75 FOR EN AKKUMULATORTANK I TIETGENBYEN Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD

HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD 1 HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD I FORBINDELSE MED BEHANDLING AF FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 49, OMFORDELING AF BYZONEAREAL OG NYT ERHVERVSOMRÅDE VED STIGE 2 Introduktion For

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 0-852 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20 HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-805 OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20 1 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 10-858 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 2-799 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

Introduktion FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 48

Introduktion FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 48 Introduktion FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 48 For at skabe overblik over høringssvarene fra den forudgående høring til kommuneplantillæg nr. 48, er de indkomne svar samlet i denne hvidbog. Planerne

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 1-857 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 70 NYT GARTNERI VED BRÆNDEKILDEVEJ, BELLINGE.

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 70 NYT GARTNERI VED BRÆNDEKILDEVEJ, BELLINGE. HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 6-885 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 70 NYT GARTNERI VED BRÆNDEKILDEVEJ, BELLINGE Side 1 af 9 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 37 OMDANNELSE AF KRAGSBJERGLØKKE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 37 OMDANNELSE AF KRAGSBJERGLØKKE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 2-853 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 37 OMDANNELSE AF KRAGSBJERGLØKKE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR SKJOLDSVEJS FORLÆNGELSE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR SKJOLDSVEJS FORLÆNGELSE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR 8-869 SKJOLDSVEJS FORLÆNGELSE Introduktion For at skabe overblik over høringssvar til det offentligt fremlagte forslag til lokalplan nr 8-869 for Skjoldsvejs forlængelse,

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: )

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: ) Anders Ebsen Jellesen Emne: Vedhæftede filer: VS: Vedr. forslag for lokalplan 320 - Område til offentlig formål i Støvring i Rebild med tilhørende kommuneplantillæg (BDK ID: 913595) Signaturbevis.txt Fra:

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 E: plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Carsten Sloth Møller T: 58 57 47 68 E: csmol@slagelse.dk Hvidbog lokalplan nr. 1125, kommuneplantillæg

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 5-784 BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr. 5-784 Boliger ved Stationsvej

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR.39 BOLIGOMRÅDE VED JUELSMINDEVEJ

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR.39 BOLIGOMRÅDE VED JUELSMINDEVEJ HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 8-854 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR.39 BOLIGOMRÅDE VED JUELSMINDEVEJ Introduktion Høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til lokalplan nr. 8-854

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 11.04 2017 Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 305 - Boligområde ved Eskerodvej og Degnevænget i Hornslet og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Lokalplanområdet er beliggende i

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 41 BOLIGER I ÅSUM

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 41 BOLIGER I ÅSUM HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3-848 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 41 BOLIGER I ÅSUM Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til lokalplan

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1174 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet har ingen bemærkninger til det fremsendte.

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet har ingen bemærkninger til det fremsendte. Sendt: 6. april 2017 15:26 Emne: Sv: Høring vedr. forslag til Fingerplan 2017 - Landsplandirektiv for hovedstadsområdets planlægning (KEMIN Id nr.: 587705) Kære Erhvervsstyrelsen (under henvisning til

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2

HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2 HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2016-2028 NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til indkaldelsen

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 218 af: Forslag til Lokalplan nr. 415 - Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III og Kommuneplantillæg nr. 1 til Syddjurs Kommuneplan 216. Byrådet i

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN

T I L L Æ G N R Forslag KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN T I L L Æ G N R. 2 6 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 M Å L O G R A M M E R F O R V E J L E K O M M U N E Forslag KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE Godkendt: 16. december 2009 Forslag godkendt

Læs mere

Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH Dato: 19. november 2013 Rebild Kommune (e-mail) Lokalplanforslag nr. 277 med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 Aalborg Stiftsøvrighed har modtaget

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Forhøring Udvidet anvendelse af Erhvervsområde langs Sydvestvej mellem Tjalfesvej og kommunegrænsen mod Albertslund Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for kommuneplantillæg for ISS-grunden

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for kommuneplantillæg for ISS-grunden KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til Økonomiudvalget 9. januar 2017 Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for kommuneplantillæg for ISS-grunden Baggrund ISS-grunden er beliggende i Nordvestkvarteret

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 45

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 45 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 45 Vibelundvej Ændring af kommuneplanområde 8 Bolbro Højstrup Tarup Paarup Åløkke - Villestofte Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Supplerende høring af Forslag til Lokalplan 2.84

Supplerende høring af Forslag til Lokalplan 2.84 HOLBÆK KOMMUNE Dato: 7. marts 2018 Sagsb.: Line Voltzmann Sagsnr.: 17/25358 Dir.tlf.: 72368045 E-mail: metvo@holb.dk Supplerende høring af Forslag til Lokalplan 2.84 Holbæk Byråd vedtog d. 8. november

Læs mere

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet.

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for kommuneplantillæg - Detailhandel.pdf

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for kommuneplantillæg - Detailhandel.pdf From: Mads Laursen Sent: 8. november 2017 10:15 To: Mads Laursen; Fællespostkasse Brønshøj-Husum Lokaludvalg; Fællespostkasse Nørrebro Lokaludvalg; Fællespostkasse Indreby Lokaludvalg;

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 36

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 36 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 36 Etageboligområde Rugårdsvej 33y Ændring af kommuneplanområde 0 Bymidten Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver

Læs mere

OLIEFABRIKSVEJ 2. Forslag til kommuneplantillæg for

OLIEFABRIKSVEJ 2. Forslag til kommuneplantillæg for Forslag til kommuneplantillæg for OLIEFABRIKSVEJ 2 Borgerrepræsentationen har den 25. august 2016 besluttet at sende dette forslag til tillæg til Kommuneplan 2015 i offentlig høring. Den offentlige høringsperiode

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

BILAG 2 - INDSIGELSER TIL LOKALPLAN 342 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 14

BILAG 2 - INDSIGELSER TIL LOKALPLAN 342 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 14 Fredericia Kommune e-mail: kommunen@fredericia.dk Den 17-08-2016/ MAHL Sagsnr. 16/4024 Løbenr. 97554/16 Fredericia Kommune forslag til lokalplan 342 + tillæg 14 - boliger ved Erritsø Bygade Stiftsøvrigheden

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby samt forslag til Tillæg nr. 72 til Kommuneplan 2013

Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby samt forslag til Tillæg nr. 72 til Kommuneplan 2013 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 12. oktober 2016 Lokalplan 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby - Endelig Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002,

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. nr og forslag til lokalplan nr Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm

Forslag til kommuneplantillæg nr. nr og forslag til lokalplan nr Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm Plan, byg og natur Forslag til kommuneplantillæg nr. nr. 2011-3 og forslag til lokalplan nr. 3-001 Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm Thisted Byråd har den 19. april 2011 vedtaget forslag til ovennævnte

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

Tillæg nr. 25 til Kommuneplan for et boligområde ved Hvinningdalvej og Vestre Ringvej i Hvinningdal

Tillæg nr. 25 til Kommuneplan for et boligområde ved Hvinningdalvej og Vestre Ringvej i Hvinningdal Tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Hvinningdalvej og Vestre Ringvej i Hvinningdal Silkeborg Kommune Tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden

Læs mere

Byrådscentret 24-07-2013

Byrådscentret 24-07-2013 NOTAT Byrådscentret 24-07-2013 Baggrundsnotat. Støj. Kommuneplan 2014 Emnet støj indgår i Kommuneplan 2010. Kommuneplan 2014 er en fuld revision, og det er derfor screenet om der er behov for nye retningslinjer

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund Lokalplan 47/2012 Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-15-11 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf.

Læs mere

Her kan du se planforslagene www.syddjurs.dk/planforslag www.plansystem.dk

Her kan du se planforslagene www.syddjurs.dk/planforslag www.plansystem.dk Offentlig bekendtgørelse den 3. november 2015 af Forslag til Lokalplan nr. 395 for område til hotel, ferie-, kursus- og konferencecenter og til sommerhusområde ved Fuglsø og Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

T.o. Kære Lars og Anne-Vibeke

T.o. Kære Lars og Anne-Vibeke Fra: Thomas Hellesen Sendt: 26. oktober 2016 09:41 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Cc: Anne-Vibeke Skovmark Emne: VS: Bemærkninger fra SVANA ifm. høring af kommuneplantillæg

Læs mere

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens 30 2013 Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens Status Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 30 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Boliger, Flintebakken, Horsens

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR NIELS BOHRS ALLÉS FORLÆNGELSE, TRAFIKANLÆG

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR NIELS BOHRS ALLÉS FORLÆNGELSE, TRAFIKANLÆG HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 4-802 NIELS BOHRS ALLÉS FORLÆNGELSE, TRAFIKANLÆG Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr. 4-802 Niels Bohrs

Læs mere

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 06-07-2015 Sagsnr. 2015-0137435 Dokumentnr. 2015-0137435-1 SUPPLERENDE HØRING Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 205326 Brevid. 1602011 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 2018 af: Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2016.

Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 2018 af: Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2016. Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 2018 af: Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2016. Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede d. 21. marts 2018, at vedtage ovennævnte plan til

Læs mere

Til: Se fordelingsliste. Emne: Invitation til bioblitz på Skive Øvelsesplads

Til: Se fordelingsliste. Emne: Invitation til bioblitz på Skive Øvelsesplads Til: Se fordelingsliste Emne: Invitation til bioblitz på Skive Øvelsesplads Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse inviterer til offentlig bioblitz på Skive Øvelsesplads lørdag den 24. juni 2017 kl. 12-15.

Læs mere

1DF SLETTEGÅRD, HJORTDAL

1DF SLETTEGÅRD, HJORTDAL Feriecenter Slettestrand Slettestrandvej 140 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 R I N G E L M O S E S K O V 3.12.R5 3.14.O3 Ny ramme E G E N S V I G Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Rekreativt område, Nappedam Bådehavn HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?

Læs mere

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460.

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Tillæg 4 - til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Offentliggørelse Forslaget kan ses på Herlevs kommunens hjemmeside www.herlev.dk

Læs mere

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for Sundparken

Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for Sundparken KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til Økonomiudvalget 19. marts 2018 Orientering af Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for Sundparken Baggrund FSB har anmodet ønsker et nyt plangrundlag, da de i et område

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Bemærkninger til høringssvar vedr. høring af Planstrategi 2018

Bemærkninger til høringssvar vedr. høring af Planstrategi 2018 BY, ERHVERV OG MILJØ Dato: 6. november 2018 Tlf. dir.: 7230 9541 E-mail: tarb@balk.dk Kontakt: Tarra Jane Sandemann Butler Sagsid: 01.02.03-P22-1-18 Bemærkninger til høringssvar vedr. høring af Planstrategi

Læs mere

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 8. april 2015 Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for

Læs mere

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011.

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011. Bilag nr. 3: Behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 317 for et erhvervsområde ved Herningvej og Åhusevej i Karup samt forslag til tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2009 2021 for Viborg Kommune

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 23

Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 Version 22.10.2015 6.14.O2 6.10.BE4 Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 til Syddjurs Kommuneplan 2013 For blandet bolig- og erhvervsområde i Koed Yderligere information kan fås hos: HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Supplerende redegørelse til Kommuneplantillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Supplerende redegørelse til Kommuneplantillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan INDHOLD Indsigelsesnotat Bilag 1 Indsigelse af 26. december 2017 fra Boticon Ejendomme Midtylland Aps Bilag 2 - Indsigelse af 4. januar 2018 fra Henrik M. Clausen Bilag 3 Indsigelse af 4. januar 2018 fra

Læs mere

UDKAST TIL POLITISKBEHANDLING

UDKAST TIL POLITISKBEHANDLING UDKAST TIL POLITISKBEHANDLING Forslag Areal ved Nordskovvej, Haslev - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.2017 Nordskovvej j ve ve ken evej gh a gepar Mind En Gildrin KOMMUNEPLANTILLÆG

Læs mere

Miljøvurdering. Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 6. Debatperiode og offentligt borgermøde. Midlertidige retsvirkninger

Miljøvurdering. Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 6. Debatperiode og offentligt borgermøde. Midlertidige retsvirkninger Offentlig bekendtgørelse den 12. juni 2018 af Forslag til Lokalplan nr. 408 - Område til helårsboliger i form af etageboliger ved Hvide Hus Vej 1 i Ebeltoft og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 10. Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III RAMMEKORT 3.B.1 3.B.22 3.B.2 3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2 8.S.

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 10. Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III RAMMEKORT 3.B.1 3.B.22 3.B.2 3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2 8.S. Offentlig bekendtgørelse den 3. juli 218 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 415 - Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III og Kommuneplantillæg nr. 1 til Syddjurs Kommuneplan 216 Byrådet

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Lokalplan 01-E Erhvervsområde, Øster Brønderslev vej Nord

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Lokalplan 01-E Erhvervsområde, Øster Brønderslev vej Nord BRØNDERSLEV KOMMUNE Lokalplan 01-E-16.01 Erhvervsområde, Øster Brønderslev vej Nord FORDEBAT 22. februar - 10. marts 2019 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? 1 Status og proces 4 Fordebat 6 Deltag

Læs mere

TILLÆG NR. 5 TIL KOMMUNEPLAN 2015

TILLÆG NR. 5 TIL KOMMUNEPLAN 2015 TILLÆG NR. 5 TIL KOMMUNEPLAN 2015 Almene boliger i serviceerhvervsområder Generelle bestemmelser Foto: JJW Luftfoto Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 22. juni 2017 Offentliggjort 29. juni 2017 KOMMUNEPLANTILLÆG

Læs mere

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Teknisk Udvalg besluttede den 5. januar 2011 (sag nr. 10) at igangsætte udarbejdelsen af en ny lokalplan for en omlægning

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 1

Forslag til kommuneplantillæg nr. 1 3.2.B11 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Justering af boligområde øst for Langkær i Ugelbølle Yderligere information kan fås hos: HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? SYDDJURS KOMMUNE Plan & Udvikling Hovedpostadresse:

Læs mere

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 Til Århus Byråd via Magistraten Den J.nr. Ref.: Tlf.nr. INDSTILLING 2. februar 2004 Flemming Lefèvre P. 8940

Læs mere

Til: Se fordelingsliste. Emne: Invitation til bioblitz på Holstebro Øvelsesplads

Til: Se fordelingsliste. Emne: Invitation til bioblitz på Holstebro Øvelsesplads Til: Se fordelingsliste Emne: Invitation til bioblitz på Holstebro Øvelsesplads Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse inviterer til fælles bioblitz på Holstebro Øvelsesplads, lørdag den 3. juni kl. 12-15.

Læs mere

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 21. november 2014 Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 977, Boligområde ved Dollerupvej,

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 3. Gug Boldklub, Gug, Kommuneplantillæg 4.029, Lokalplan 4-3-102, Redegørelse for bæredygtighed samt ophævelse af Lokalplan 03-003, Vissegård, Idrætsanlæg (2. forelæggelse). 2012-36189. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Lokalplan nr Område til offentlige formål i Hou; idrætsfaciliteter m.m. FORSLAG

Lokalplan nr Område til offentlige formål i Hou; idrætsfaciliteter m.m. FORSLAG Lokalplan nr. 6.26 Område til offentlige formål i Hou; idrætsfaciliteter m.m. FORSLAG Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003 Endelig vedtaget den HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12 for lokalcenter på Kornmarksvej medfører, at en del af rammeområde 213.1 erstattes af kommuneplanramme 213.1A Ændringer fra kommuneplanramme

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015

FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015 FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015 Almene boliger i serviceerhvervsområder Generelle bestemmelser Foto: JJW Luftfoto Borgerrepræsentationen har den 2. februar 2017 vedtaget at sende dette kommuneplantillæg

Læs mere

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Forslag til til, for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Ortofoto@Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune d. 17. november 2018 1 Forord

Læs mere

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret)

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Tillæg 15 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Endeligt vedtaget 8. august 2016 Offentliggjort 11. august 2016 Silkeborg

Læs mere

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 RÅDHUSPARKEN BRYGGERGÅRDSVEJ ASYLVEJ NYVEJ KILDEVÆLDETS ALLE SYDVESTVEJ STATIONSPARKEN TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 FEBRUAR 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10 og Lokalplan GL90.1 for

Læs mere

Høring af ændring i forbindelse med den endelige vedtagelse

Høring af ændring i forbindelse med den endelige vedtagelse Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Indsigelser og bemærkninger til Tillæg nr. Til Syddjurs Kommuneplan 2013 20 Høring af ændring i forbindelse med den endelige vedtagelse Sags nr.

Læs mere

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. maj 2017 Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Blandet bolig og erhvervsområde ved Dagmar Petersens Gade, Aarhus Ø. 1. Resume

Læs mere

TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019

TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019 TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN 2017-2029 Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019 Indhold Redegørelse............................ 3 BAGGRUND. 3 FORMÅL. 3 BELIGGENHED OG EKSISTERENDE FORHOLD.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 59. til Ebeltoft Kommuneplan 1997 Område til institutioner og offentlige formål, Ebeltoft by

Kommuneplantillæg nr. 59. til Ebeltoft Kommuneplan 1997 Område til institutioner og offentlige formål, Ebeltoft by til Ebeltoft Kommuneplan 1997 Område til institutioner og offentlige formål, Ebeltoft by Hvad er et Kommuneplantillæg? Yderligere information kan fås hos: SYDDJURS KOMMUNE Planafdelingen Hovedpostadresse:

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: Blokhus Dato: 15. juli 2014

Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: Blokhus Dato: 15. juli 2014 Postadresse Personlig henvendelse Jammerbugt Kommune Team Byg Toftevej 43 Lundbakvej 5 9440 Aabybro 9490 Pandrup Tlf. 72577777 Fax 72578888 tm@jammerbugt.dk Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: 20130768

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Vojensvej TILLÆG NR. 02 Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Hædersdalvej vej is rpr ve Klø HVIDOVRE KOMMUNE Målforhold 1:2000 TILLÆGGETS

Læs mere