Indkaldelse til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe"

Transkript

1 Et dejligt sommerhus d.10. september 2016, dagsorden v01 dagsorden Side 1 af 9 Indkaldelse til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Tirsdag d. 13. september 2016 kl. 20:00 22:00 Sted: Til: Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Ellen Vaarby Laursen (Forælder, trop, formand) Peder Steiner (Forælder, trop, kasserer) Mark White (Forælder, junior, trop, klan) afbud Michael Kristensen (forælder, Trop) Søren Dahlberg-Garde (forælder, trop, klan) referent Anders Theilgaard Madsen (Gruppeleder) Sebastian Andersen (Klanleder) Asbjørn Thegler (tropsleder) Tina Thønnings (juniorleder) Helle Rejmers (minileder) Mikrolederrepræsentant (hvem?) Mathilde Aagaard (ung i styrelsen) Afbud Kopi: Dagsorden udarbejdet af: Dagsorden: Ledergruppen Særligt interesserede derudover: Adam Stoot Ellen Vaarby Laursen Dirigent: Ellen Vaarby Laursen Referent: Søren Dahlberg-Garde Forplejning: Helle Rejmers 1. Kl. 20:00 Velkommen Navneleg Alle O Næsten alle blev behørligt dasket i hovedet.

2 dagsorden Side 2 af 9 2. Kl. 20:10 3. Kl. 20:15 Godkendelse af a. Dagsorden b. Referat fra sidst (Sørens referat blev udsendt af Ellen d. 8/8-16, ligger på ) Opfølgning på aktioner fra sidst som ikke behandles i selvstændigt punkt: Helle sendte 20. juni forslag til BUS om foredrag tirsdag 11/10, 8/11 eller 22/11 om børn med særlige behov. Har vi modtaget en invitation fra BUS? Helle vil sende gren-konto -opgørelse til lederne Peder skaffede billigere Internet fra Fullrate, har installeret ny router og har fulgt op på manglende funktion af samme. Alt OK? Gruppen har i sommerens løb taget traileren fra Sebastians forældre (TAK!!) i brug. Flere aktioner på dette punkt? Bortskafning af den gamle? Ellen: Tjek om der er tjek på udelys, lamineret vejledning og beskyttelseskasse mv. I maj meldte Sara at lamineret vejledning var på vej. Hvad er status nu? Frivillig til at sikre at floodlights virker nu det er blevet efterår? Alle Alle B Godkendt Godkendt lederlisten er siden opdateret O/A Helle har ikke fået nogen tilbagemelding, der rykkes ikke umiddelbart da det forventes at det er på dagsordenen på et nærtkommende møde. Internetforbindelsen : Peder har arbejdet med Fullrate og p.t. fungerer det. Fullrate overvåger forbindelsen, så vi må IKKE slukke for strømmen til routeren. TDC skulle kontakte Peder for at kunne komme til at kontrollere den fysiske forbindelse. Traileren : Skal omregistreres der skal sættes et låsebeslag på. Michael har et nyt låsebeslag liggende som alligevel ikke kan gøre gavn andre steder end på Bagsværds trailer. Hurra!!!! Trailerklubben er død og borte, Ellen forsøger at høre om Bjarne Lundsgaard har en reg.attest liggende. Vi skal også have den nye trailer forsikres. Det foreslås at resterne af den gamle trailer skæres i stykker og køres væk til Operation Efterårsstorm.. Vedr. Udendørs lys. Skal vi have en elektriker ud og se på sagen.? Tina hiver fat i XXX som skulle have kendskab til slige sager.. Den

3 dagsorden Side 3 af 9 laminerede vejledning er på vej. 4. Kl. 20:20 Bålhytte Vi har fået byggetilladelse til bålhytten fra Gladsaxe Kommune. Sidste melding fra leverandøren er, at den bliver monteret i september. Hvornår skal Gruppen selv montere bund og sider? Skal det foregå under Operation Efterårsstorm? Penge: Peder (Bravo!) har skaffet det resterende beløb vi manglede i bålhytte-budgettet ( kr) gennem et af Gruppeleder og formand godkendt sponsorat fra sin arbejdsgiver. Se også punktet vedr. sponsor-økonomi senere på dagsordenen. Peder O/A Peder har fået byggetilladelsen fra kommunen og fremviste tegning over placeringen. Peder har ligeledes fremskaffet finansiering/sponsorater fra bl.a. Nordea, Friluftsrådet og et sponsorat fra Ferroperm Optics A/S Gruppen skal selv anlægge selve bålpladsen inde i bålhytten. Leveringen skulle blive ultimo september. Sebastian og Michael er behjælpelige ved placeringen, de bedes også dokumentere opsætning og brugen af bålhytten fotos af blåklædte spejdere i hytten. Peder kontakter Sebastian og Michael ang. Nærmere tidspunkt. Vi drøftede en form for indvielse med honoratiores med medie-check og deltagelse af Gladsaxebladet m.m. Ellen kontakter Gladsaxebladet når vi ved hvornår arrangementet løber af stabelen. 5. Kl. 20:30 Sponsorater Bagsværd Gruppe kan få udstyr eller tjene penge ved at bruge sponsorer til projekter, ture, lejre eller Sambo, bare vi følger DDS' vejledning og politik for sponsorater: Anders D/B Sponsorat-aftalen i forbindelse med opførelsen af bålhytten blev fremvist i underskrevet stand. Modydelsen for sponsoratet er at Ferroperm må nævne Bagsværd Gruppes bålhytte på firmaets hjemmeside ; vi smider et par venlige ord om sponsoratet på gruppens hjemmeside oveni. Gruppeledelsen og Formand foreslår: Procedure for Bagsværd Gruppes sponsorater: Bagsværd Gruppe vedligeholder på sin hjemmeside en underside om Tak til Samarbejdspartnere eller lignende. På siden takker vi dem, der støtter os, med en tekst á Proceduren vedtaget.

4 dagsorden Side 4 af 9 la: "i år takker vi vore samarbejdspartnere og sponsorer: bla bla bla Gladsaxe kommune bla bla bla Ferroperm Optics bla bla bla InterBUS gladsaxe bla bla bla" Og så noget om at det støtter spejd og hvad det gør muligt for os af fremragende spejd og meningsfulde oplevelser og forbedringer med udendørs og frilufts og patruljeliv. Etc. Og noget med at "Det er muligt at støtte, enten ved donationer som frivillig eller ved et sponsorat. Vi søger i 2016 / 2017 penge til: materiel _ økser-save-spader-blalblabla bålhytte skur-fornyelse og forøgelse af, sæbekassebiler til egebyræs udstyr til kulsø osv. osv. nye mikrotelte og masser af forskellige andre ting. Kontakt kasserer+formand+gl på / telefon: osv." Modydelsen til den enkelte sponsor kan være at blive nævnt med tak på Bagsværd Gruppens samarbejdspartnere-side i et år Det er Bagsværd Gruppens tegningsberettigede (Formand og Gruppeleder) i forening, der i hvert enkelt tilfælde ud fra DDS retningslinjer beslutter om Gruppen vil indgå en konkret sponsoraftale eller ej.

5 dagsorden Side 5 af 9 6. Kl. 20:40 Spejdernes Lejr Prisen for at deltage i hele lejren er 2.100,00 kroner for personer der er fyldt 6 år. Hvad bliver den forventede udgift for Bagsværd Gruppe? Hvilke ideer har vi til finansiering? Anders D/A Prisen gælder også for lederne, hvilket afholdes af gruppen. Anders fremførte at det kunne gå hen og blive lidt dyrt, hvis deltagerbetalingen skal dække lederdeltagelsen. Ledelsen vil diskutere hvad der kan blive en rimelig pris for deltagelse i Spejdernes Lejr. Hvad med søskende-rabat? Ellen foreslog 500 kr. Søskende-rabat, gruppeledelsen vil tage stilling. Mikroerne forventes ikke at deltage på hele lejren. Anslået deltagerantal: 15 ledere og 60 spejdere. Det må påregnes at der vil være et større frafald af deltagere, hvis den endelige pris lander på mere end 1900,-. Der skal udarbejdes et budget indeholdende anslået antal deltagere, søskende-rabat m.m. Herunder også hvor stort gruppens økonomiske tilskud kan blive. Helle foreslog at gruppens seniorer evt. Kunne deltage som delvise ledere, og derved få en slags SU-deltagerpris. Gruppebestyrelsen blev enige om at Bagsværd Gruppe gerne vil deltage på Spejdernes Lejr, samt at gruppen kan yde et økonomisk bidrag. Bestyrelsen bad derpå gruppeledelsen om at udarbejde et (gerne flere) budget-forslag der kan forelægges bestyrelsen på næste møde d. 25. okt. 7. Kl. 20:50 Forberedelse Korpsråd 2016 i Legoland d : :30 Korpsrådet er Det Danske Spejderkorps øverste myndighed (Generalforsamling). Korpsråd er for korpsrådsmedlemmer og andre interesserede. Vores 2 korpsrådsmedlemmer 2016 med stemmeret er: Anders D/A De stemmeberettigede deltagere er Asbjørn og Anders. Bestyrelsesmedlemmer kan deltage på gruppens regning. Ellen kan på det varmeste opfordre til at deltage, sidste gang var det en stor og givende oplevelse. Tilmelding via blåt Medlem på samme måde som ved kurser.

6 8. Kl. 20:55 9. Kl. 21: Kl. 21:15 (2 min) 11. Kl. 21:17 Anders Theilgaard Madsen (gruppeleder) Asbjørn Thegler (tropsleder) Derudover har vi, fordi det er diskussionsår og KORPSRÅD ER DET FEDESTE, og en stor oplevelse for forældrebestyrelsesmedlemmer, budgetteret med at bestyrelsen deltager. Tilmeldingen åbner i starten af september, sidste år var der et problem med antallet af pladser, så det er nok bedst hvis vi snarest tilmelder os. Rent praktisk foregår tilmeldingen (??) via Blåt Medlem og skal godkendes af Gruppelederen. Hvem deltager? Hvad med kørsel? Spørgsmål? PAUSE Grupperåd 2017 Det ordinære Grupperåd skal afholdes hvert år inden d. 1. marts. Skal vi i år slå den traditionelle januar-familieskovtur sammen med Grupperådet og holde det i skoven? Hvilken dato skal vi vælge? Budget 2017 og det reviderede Regnskab 2016 skal kunne være klar til udsendelse allersenest 1 uge før. Nyt fra Formanden Inkl: Tjek på børneattester Ellen Ellen dagsorden Side 6 af 9 Peder og Søren overvejer deltagelse, skal først afstemme kalendere med de respektive overkommandoer. Gruppen betaler deltagelse og transport. D/B Anders var begejstret for udendørs-konceptet. Der kom flere fantastiske forslag om at regnskabet kunne afsynges, årsberetningerne kunne opleves på egen krop m.v. Dato : Søndag d. 26. Feb. O/A Formanden er glad og tilfreds! Lederne bestiller selv børneattester når nødvendigt dette system fungerer godt. De to PL er i troppen skal hjælpes og guides til at få udfærdiget børneattesterne. Nyt fra Gruppeledelsen Anders O/A : Camilla har travlt med andre sager end spejderarbejdet i indeværende måned. Anders og 3 ledere skal på udd.marked på Pindstrupcentret. En leder/senior/bestyrelses-tur blev aflyst pga.

7 dagsorden Side 7 af Kl. 21:27 (3 min) 13. Kl. 21:30 Manglende opbakning. Anders planlægger at holde ledersamtaler med de nye lederne, og forsøger at komme til så mange spejdermøder som han har mulighed for. Der afholdes ledermøde om 14 dage, hvor Spejdernes Lejr er på programmet. Ingen spørgsmål fra forsamlingen det lader til at der foregår en masse og der lægges mange kræfter i. Nyt fra Kassereren, Peder O/A ; Peder har efterset en resultatopgørelse, det går fint med at få materialetilskud hjem. De forskellige sommerlejr-regnskaber er kommet i hus. Juniorlejren gav et betragteligt overskud. P.t kr. I sorte tal på bundlinjen. Asbjørn spurgte derpå om lederen ikke skulle have en skideballe for at bruge for få kr. Medlemstallet er stabilt og opadgående, vi tolker det bl.a. således at opryknings-systemet er medvirkende hertil. Administrator Helle foreslår at kontingentet indkræves en måned før så betalingen kan registreres inden årsskiftet, Kassereren Peder bakker op. Efter en kort drøftelse bakkede hele bestyrelsen op om forslaget. Nyt fra/til Forældrepatruljerne Vores forældrepatruljer er omtalt på: Og kontaktes på listerne: hvidvaskpatruljen@dds-bagsvaerd.dk handymanpatruljen@dds-bagsvaerd.dk antiurskovspatruljen@dds-bagsvaerd.dk pengemaskinepatruljen@dds-bagsvaerd.dk Er der noget bestyrelsen kan gøre for forældrepatruljerne? Michael O/A Intet nyt fra de forskellige patruljer, der er sket lidt rundt på på grunden hvor Antiurskovspatruljen har været på spil med hækkesaks og plæneklipper. Det er også rigtigt skønt at Hvidvaskepatruljens hvide tornado hvirvler op i viskestykkerne. Kunne det også være Hvidvaskepatruljens resort at opretholde et rengøringsmaterialearsenal i rengøringsskabet?... Helle sender mail. Det forventes at der kommer lidt nyt til patruljerne når næste ledermøde er afholdt.

8 14. Kl. 21: Kl. 21: Kl. 21:50 Er der noget nyt/særligt forældrepatruljerne kan gøre for spejderne? Operation Efterårsstorm Hvad er der brug for? Hvilken dato? Hvem planlægger og indkalder? Spørgsmål fra bestyrelsen til Grenenes planer for Efterår 2016? Gå ind hjemmefra og se efterårsprogrammerne for Mikro, Mini, Junior og Trop på Næste møde Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl i Sambo Dirigent: Formand, Referent: Søren, Forplejning:? Foreløbige emner: opfølgning på aktioner nyt fra Formand, Kasserer, Gruppeledelse, Udviklingspatruljer, Forældrepatruljer Økonomiopfølgning Ledernes ønsker til budget 2017 Ekstra indtægtskilde i 2017? Opdatering af søsikkerhedsregler forberedelse, deltagelse i korpsråd 2016 d /11. Dato og format for udviklingsdag? Næste møde dagsorden Side 8 af 9? B/A Michael vil gerne se nærmere på at indkalde, kan få hjælp fra ML Suzette, Helle kontakter Suzette. Lederne har set på en dato de kan bare ikke huske hvilken Vi blev i fællesskab enige om d. 30. oktober. Måske også mulighed for at indvie bålhytten?! Der opsættes en ønskeliste til efterårsstorm-aktiviteter. Indkaldelse udsendes sidst sep, først okt. Datoen sættes på hjemmesiden med det samme. Anders O Helle har hørt positive tilbagemeldinger fra nye medlemmer (sforældre) der netop valgte Bagsværd Gruppe på baggrund af en velfungerende og informativ hjemmeside. Ellen B Forplejningen leveres af Michael. Foreløbig dagsorden ser fin ud pkt. Spejdernes Lejr 2017 tilføjes dagsordenen. Budgetønsker må gerne komme inden mødet så bestyrelsen kan forberede sig op til mødet. Status og evaluering af istandsættelsen af leder/seniorlokalet. Prioritering af ønsker til kampplanen for Operation Efterårsstorm.

9 dagsorden Side 9 af Kl. 21:55 Eventuelt Alle O Tidsplanen er fulgt på sekundet flot klaret. Er der nyt om hvornår Kolleugen afholdes således at møder kan justeres ind derefter. Klanen er flexibel. Mødet afsluttet 21:57.

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

Referataf til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referataf til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Side 1 af 5 Referataf til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Tirsdag d. 3. marts kl. 20:00 22:00 Sted: Til: Kopi: Dagsorden udarbejdet af: Dagsorden: Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Anders

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Tirsdag d. 27. januar kl. 20:00 22:00 Sted: Til: Kopi: Dagsorden udarbejdet af: Dagsorden: Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Anders Theilgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Sambo d. 27. oktober 2015, referat v01 Side 1 af 9 Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Tirsdag d. 27. oktober 2015 kl. 20:00 22:00 Sted: Til stede: Andre tilstedeværende: Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Indkaldelse til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Einarsvej d. 2. december 2015, dagsorden v01 Side 1 af 13 Indkaldelse til bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Tirsdag d. 8. december 2015 kl. 20:00 22:00 Sted: Til: Kopi: Dagsorden udarbejdet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Einarsvej d. 9. december 2015. Referat version 2. Side 1 af 7 Referat af bestyrelsesmøde i agsværd Gruppe Dato & Tid: Tirsdag d. 8. december 2015 kl. 20:00 22:00 Sted: Til stede: Også til stede: Dagsorden

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre 1 Grundlag 1. Det Danske Spejderkorps love udgør det formelle grundlag for gruppens arbejde, formål og værdier. 2 Gruppen 1. Gruppen består af følgende afdelinger:

Læs mere

a. Kort fremlæggelse af Bagsværd Gruppes udviklingsplan ved Mads Løkke se bilag i. Ingen opklarende spørgsmål, beretningen godkendelse.

a. Kort fremlæggelse af Bagsværd Gruppes udviklingsplan ved Mads Løkke se bilag i. Ingen opklarende spørgsmål, beretningen godkendelse. Side 2 af 4 Punkt Programpunkt 1 Ad Valg af a. Dirigent: Gruppeleder Mads Nygaard valgt b. Referent: Camilla Blommegård valgt 2. Ad Formalia a. Godkendelse af dagsorden: Godkendt b. Er Grupperådet lovligt

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 27. FEBRUAR 2014 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent b) Skriftlige

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde 2015

Referat fra Grupperådsmøde 2015 Broager Drengegruppen Referat fra Grupperådsmøde 2015 Søndag 22. Februar 2015 Sted : Stevninghus Referatet indeholder yderligere informationer og beslutninger fra Grupperådsmøde, som ikke er indeholdt

Læs mere

Arsregnskab 2017 og budget 2018

Arsregnskab 2017 og budget 2018 Bla spejder Arsregnskab 2017 og budget 2018 Godkendt af bestyrelsen: for BagsvaBrd Gruppe Det Danske Spejderkorps )ato /S0ren Dahlberg-G^e Formand Anders Theilqaard Theilgaard Mac Madsen Gruppeleder Sebastian

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Referat fra divisionsrådsmøde d. 16-04-2015 Dagsorden: a. Valg af dirigent og referent b. Beretning fra divisionsledelsen c. fremlæggelse af årsregnskabet for det foregående år til godkendelse d. behandling

Læs mere

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Grupperådsmøde Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Kom til det årlige grupperådsmøde og informationsmøde om Spejdernes Lejr onsdag den 22. februar fra 18.00 til 20.00 i Kantinen på Egebjergskolen.

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe Kongslejre Divisionen af Det Danske Spejderkorps Mødereferat onsdag d. 10. februar 2016 Deltagere: Camilla, Kristina, Betina, Sara, Bitten, Henrik, Stine, John, Kirsten

Læs mere

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning fra bestyrelsen og ledergruppen 3. Fremlæggelse af årsregnskab og status for det

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 24. november kl. 19.00 Referat: 1. Indledning Sang: Regnvejrsdag i november. 2. Orientering: Enhedslederne fortæller om status i enhederne, afholdte og kommende arrangementer

Læs mere

Skovfolkets grupperådsmøde

Skovfolkets grupperådsmøde Skovfolkets grupperådsmøde Søndag den 24. februar kl. 13-15 i Spejderskoven - Bastillen Program 1) Valg af dirigent og referent. 2) Beretning 3) Regnskab 2012 4) Behandling af indkomne forslag 5) Væsentlige

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 25-10-2011 Deltagere Lars Madsen, Hanne Birkjær, Heidi, Uffe Andersen, Per Madsen, Steffen Glerup, Julie Jakobsen, Christian Andersen. Valg af referent Steffen Glerup vælges. Emner på dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d. 03.09.19-17.00-19.00 Sted: Frydenborg den ledige hytte Tilstede: alle på nær Afbud fra: Storm, Emil, Viktor, Saskia, Referat: Gro Dagsorden punkt Praktik

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016) Side 1 / 7 Dirigentvejledning til Divisionsrådsmøde Opdateret marts 2016 Generelt om afstemning Divisionsrådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Divisionsrådet er divisionens øverste

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE MANDAG DEN 23. FEBRUAR 2009 KL: 19 - ca. 21 I SPEJDERGÅRDEN, STUBBEDAMSVEJ 70C,

Læs mere

REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE

REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE Fremmødte: Benny, Susanne, Kathrin, René, Henriette, Lene, Hans Henrik Afbud: Annegrete Udeblev: Steffen PROGRAM: KL. 19:05 20:05: GRUPPEUDVIKLING Der sættes i denne omgang fokus

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2019 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet udgøres af de fremmødte personer,

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013 Grupperådsmøde 2013 Søndag 10. marts 2013 Det er Stjernegruppen Vi er altid ude Vi driver et alsidigt friluftsliv, altid udendørs, på alle tider af døgnet, året rundt, i hele verden. Vi præsterer Vi udfordrer

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Referat for Generalforsamling tirsdag den 25. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen og fortalte om aftenens program 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten..

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten.. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders,, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole,, Kir Fraværende: Resten.. Status i grenene Mini: 26 minier, åbner

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Mogens Bahnsen, Carsten (Højen), Michael (Højen), Bo (DTA), Marianne (DTA, Kasser), Martin

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps. Grupperådsmøde Onsdag 14. februar 2018 kl

Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps. Grupperådsmøde Onsdag 14. februar 2018 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 14. februar 2018 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde 2019

Referat af Grupperådsmøde 2019 Referat af Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent Sofus Grum Schwensen blev valgt som dirigent. Jacob Trier blev valgt som referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Tingdalhytten (mødested: Ny Stillingvej 2, Mjesing) Søren Schulz Poulsen

Tingdalhytten (mødested: Ny Stillingvej 2, Mjesing) Søren Schulz Poulsen Møde: Styrelsesmøde REFERAT Dato: 14. juni 2018 Tid: 19:00 Sted: Tingdalhytten (mødested: Ny Stillingvej 2, Mjesing) Mødeleder Søren Schulz Poulsen Deltagere: Søren Schulz Poulsen, Kjeld Krabsen, Signe

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

1. Søborg Gruppe - Bestyrelsen Maglestien 9-11, 2860 Søborg

1. Søborg Gruppe - Bestyrelsen Maglestien 9-11, 2860 Søborg Referat Bestyrelsesmøde 10. november 2014 19:00 i flokhytten (Maglestien 9, 2860 Søborg). Til stede: Laurens, Niels A, Jesper H, Casper, Dines, Knud-Erik, Søren, Niels BP, Sofie, Trine, Asger. 1. Valg

Læs mere

Retningslinjer for anerkendelse af Arrangementer og Spejdercentre.

Retningslinjer for anerkendelse af Arrangementer og Spejdercentre. Side 1 af 8 Retningslinjer for anerkendelse af Arrangementer og Spejdercentre. Lovgrundlag Korpsrådsmødet Kraftværk 09 vedtog, at det er muligt for arrangementer og spejdercentre at blive anerkendt af

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Bestyrelseskursus April Bestyrelsens opgaver og ansvar

Bestyrelseskursus April Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelseskursus April 2016 { Bestyrelsens opgaver og ansvar DDS formål Det Danske Spejderkorps har til formål at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste

Læs mere

Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015

Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015 Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015 Mål: I Aalborghus gruppe vil vi arbejde hen imod disse mål: Vi vil have flere indmeldelser end udmeldelser Vi vil bibeholde flere af de større spejdere Vi vil have

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 27. februar 2011 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Lederhåndbog. Meningen med dette hæfte er at nye ledere og bestyrelses medlemmer kan læse om gruppens holdninger, traditioner og praktiske forhold.

Lederhåndbog. Meningen med dette hæfte er at nye ledere og bestyrelses medlemmer kan læse om gruppens holdninger, traditioner og praktiske forhold. side 1 ud af 5 Lederhåndbog. Meningen med dette hæfte er at nye ledere og bestyrelses medlemmer kan læse om gruppens holdninger, traditioner og praktiske forhold. Gruppens historie. Peder Bodil spejderne

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 22. maj kl. 19.00 Mødet afholdes i hytten på Eriksvej. Afbud: Tina, Anders, Kent, Harry, Karina og Annette Tilstede: Mads, Max, Kenneth, Inge, Mikael, Ole, Lars, Louise, Elsebeth,

Læs mere

Indkaldelse til Grupperådsmøde søndag d. 11. februar 2018, ca. kl Sted: Spejdergården

Indkaldelse til Grupperådsmøde søndag d. 11. februar 2018, ca. kl Sted: Spejdergården Indkaldelse til Grupperådsmøde søndag d. 11. februar 2018, ca. kl. 10.15 11.15. Sted: Spejdergården Grupperådsmødet er spejdergruppens øverste organ. Det svarer til en generalforsamling i andre foreninger.

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Formanden byder velkommen. Dirigent Referent Lovligt varslet Formanden foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

Læs mere

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat:

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat: Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe 2019 Mødereferat 19. Februar 2019, klokken 19-21, Mariendalsvej 74. Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og referent. 2. Beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab for 2018 til

Læs mere

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200 forside Adresseliste Formand Linda Hjort Brinken 33 5270 Odense NV 66 18 27 33 Kassere: Helle Vibeke Berg Karenvænget 9 5270 Odense NV 66 18 30 40 Gruppeledere Henriette Stæhr Bjarkevej 4 1. tv 5200 Odense

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Bestyrelsesmøde dagsorden

Bestyrelsesmøde dagsorden Møde nr. 2 / 2018 Dato : 15. maj 2018 Tid : kl. 16.30 Sted : Frivilligcenter Helsingør, Kronborgvej 1 c, Bestyrelsesmøde dagsorden Mødedeltagere : Laila Rohde Mortensen (LRM) Formand Sune Lundberg (SL)

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 Januar - 2012 DDS 2. Lyngby Optaya Referat fra Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 DDS 2. Lyngby Optaya Grupperådsmøde 31. januar 2012 Side 1 Referat

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro.

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro. Referat af grupperådsmødet d. 27/2 2016 1. Valg af dirigent og referent a. Dirigent: Carsten Vest b. Referent: Mette Petersen 2. Beretning fra formanden Jesper Petersen Beretningen er også sendt ud fra

Læs mere

Budget og udviklingsplan

Budget og udviklingsplan 2010 Regnskab og beretning 2011 Budget og udviklingsplan Indhold Nibe Spejdernes DDS værdier og mål 3 Beretning for år 2010 4 Regnskab 2010 5 Budget 2011 9 Børneattester 10 Udviklingsplan for Nibe Spejderne

Læs mere

UDVIKLINGSPLANER I 1. HOLTE GRUPPE

UDVIKLINGSPLANER I 1. HOLTE GRUPPE UDVIKLINGSPLANER I 1. HOLTE GRUPPE Oprindeligt Udarbejdet på leder-bestyrelsesdag d. 23/11-2013 Revideres Årligt (efterår) og betragtes som et dynamisk arbejdsredskab Version Februar 2017 Udviklingsplaner

Læs mere

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne.

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne. GIF Forretningsorden 13. sep. 2018 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Ordinære bestyrelsesmøder afholdes 1. gang hver måned, dog undtagen juli, med regelmæssige intervaller

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

Thistedspejdernes Udviklingsplan for 2016-2018

Thistedspejdernes Udviklingsplan for 2016-2018 I Thistedspejderne har vi siden 2013 arbejdet for, at alle frivillige i foreningen kan have indflydelse på udviklingsplanen. Målet med dette har været at give alle bestyrelsesmedlemmer, ledere, assistenter,

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Velkommen til 1. Avedøre

Velkommen til 1. Avedøre Velkommen til 1. Avedøre Vi er en spejdergruppe bestående af minier, juniorer, tropspejdere og seniorer. Vi vil gerne uddanne børn og unge mennesker ved at give dem værktøj til at gebærde sig i samfundet,

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Indbydelse til: 17. April kl hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg)

Indbydelse til: 17. April kl hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg) Indbydelse til: DIVISIONSRÅDSMØDE 2018 17. April kl 19.00 21.30 hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg) Tilmelding her: http://gudenaadivision.spejder..dk/drm18 Igen i år inviterer vi

Læs mere

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Tekst markeret med kursiv skrift refererer direkte til klubbens vedtægter. Indhold 1. Konstituering af bestyrelsen... 2 2. Bestyrelsens arbejde... 2 3.

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere