Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde den 5. april 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde den 5. april 2018"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde den 5. april 2018 Afholdt hos: Anders Enggaard, Søndermarken Fremmødte: Henry Tronborg. Erik Røder, Kim Larsen, Anders Enggaard, Niels Harsberg, Flemming Monsrud, Inger Udsen og Peter Westrup. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra Godkendt og underskrevet 2. Siden sidst Norddjurs Trafikråd. AE oplyser: På det stiftende møde blev der fordelt 7 pladser til rådet. Fjellerup Borgerforening (repræsenteret ved Anders Enggaard) var eneste borgerforening, som havde stillet en kandidat, og blev belønnet med en plads. Medlemmerne er følgende Anders Enggaard, Fjellerup Borgerforening Henrik Pedersen, VidenDjurs Hans Erik Nielsen, Ældrerådet Peter Hjulmand, Handicaprådet Niels Basballe, Miljø og teknikudvalget Vagn Rohde, Grenaa Gymnasium Der er planlagt 2 årlige møder. Med øje for Fjellerup området, håber vi at få indflydelse på Region Midts budgetterede besparelser for busdriften på de regionale ruter, gennem AE s deltagelse. Ansøgning om støtte: Fjollehaven har ansøgt om tilskud, - ansøgningen godkendt. David Jensens Plads: Der er modtaget ønsker om, at pladsen får et løft, AE har undersøgt med Norddjurs kommune, hvad der kan gøres. Aftalen er, at der klippes græs i sæsonen. Det aftales at Borgerforeningen går ind med frivillige kræfter og lidt økonomisk støtte til indkøb af blomster/kummer. PW tager opgaven, og vil med sin kone kontakte frivillige som har meldt ind som hjælpere, samt drøfte med gruppen som varetager BYROSERNE. Infostandere: Alle Infostanderne vil løbende blive udskiftet. Fjellerup Flag: Flagene ved Fjellerup Østergård og ved Infohytten skiftes hvert år, AE undersøger hvor mange flag der er tilbage, og indhenter tilbud fra FREKA og Niels Harsberg, på indkøb af nye. Hundelegepladsen: AE har modtaget en henvendelse fra Jon Flindt om, at Hundelegepladsen ved Fjellerup Østergård har behov for enkelte reparationer. Aftalt at JF finder en løsning.

2 Status på Guiden: Idrætsforeningen har omdelt til alle sommerhuse, således er opgaven fuldført. Uddeling til annoncører Der udarbejdes en liste over antal der skal udleveres og modtagere, Kim Larsen vil sørge for uddeling. Lokale indkøbsaftaler med henblik på en fælles konto hos de handlende drøftes på et senere møde. Tennisbaner: Beplantning omkring banerne klaret af Norddjurs kommune. Banerne er nu blevet synlige 0g vi forventer, at det giver mindre mos/blade på selve banerne. Tennisbanerne vil indgå i REN DAG projektet den 22. april. 3. Kassereren Kontingentopkrævningen gennemføres indtil ultimo maj. NH aflevere nye medlemskort hos PW. Materiale til opkrævning af annoncer i Guiden 2018 afleveres til NH. NH har et ønske om at forberede en glidende overgang på kassererrollen, inden et eventuelt skifte. NH i tvivl om forsikringer på aktiver. Undersøger nærmere til næste møde. 4. Nærmeste arrangementer: Ren dag 22. april. AE laver opslag på Facebook og HT hænger plakater op i byen. David Jensens Plads 4. maj Endnu ingen programsat taler. AE undersøger muligheder, og sørger for kaffe og brød. Bagagerumsmarkeder. ER og HT har hele den praktiske opgave, og AE søger om godkendelser. (pladsen og udskænkningsbevilling) Sct. Hans. AE laver aftale omkring en båltaler, og nærmere omkring det praktiske tages på næste møde. Kræmmermarked den 30. juni (Bygaden) Kræmmermarked juli (Møllebækvej) Alle opgaver er skemalagt efter møde med de involverede foreninger. Fordeles på næste møde. 5. Fjollehaven Efter ansøgning til Elrofonden har Fjollehaven fået tildelt kr ,-. Igen et resultat af en fantastisk indsats fra stifterne. Stort tillykke fra Borgerforeningen. Forudsætningen for at kunne modtage pengene er, at projektet er påbegyndt indenfor et år efter bevillingen. Borgerforeningen stiller en kassekredit til rådighed, svarende til Elrofondens donation.

3 Norddjurs kommune har ligeledes budgetteret med et tilskud til toiletbygning ved Fjollehaven, men prioriteringen af de budgetterede midler gør at Fjollehaven må afvente endelig svar fra Norddjurs kommune. Sagen vil blive fulgt tæt af Fjollehavens stiftere i forhold til kontakt til Norddjurs kommune. 6. Eventuelt Plakater til sommerens aktiviteter udformes af AE og HT sørger for ophængninger i byen. NH søger frivillige til pasning af Infohytten. Perioden er dagligt fra i hele skoleferien. Meld meget gerne tilbage til Niels Harsberg. Kontingentopkrævning via MobilePay. Der er konstateret en fejl i følgebrevet, nummeret bliver rettet og nyt brev sendes til alle. MobilPay nummer Næste møde Torsdag den 17. maj kl 19.00, hos Flemming Monsrud, Strandparken 30 den 5. april 2018 Afholdt hos: Anders Enggaard, Søndermarken Fremmødte: Henry Tronborg. Erik Røder, Kim Larsen, Anders Enggaard, Niels Harsberg, Flemming Monsrud, Inger Udsen og Peter Westrup. Dagsorden: 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra Godkendt og underskrevet 2. Siden sidst Norddjurs Trafikråd. AE oplyser: På det stiftende møde blev der fordelt 7 pladser til rådet. Fjellerup Borgerforening (repræsenteret ved Anders Enggaard) var eneste borgerforening, som havde stillet en kandidat, og blev belønnet med en plads.

4 Medlemmerne er følgende Anders Enggaard, Fjellerup Borgerforening Henrik Pedersen, VidenDjurs Hans Erik Nielsen, Ældrerådet Peter Hjulmand, Handicaprådet Niels Basballe, Miljø og teknikudvalget Vagn Rohde, Grenaa Gymnasium Der er planlagt 2 årlige møder. Med øje for Fjellerup området, håber vi at få indflydelse på Region Midts budgetterede besparelser for busdriften på de regionale ruter, gennem AE s deltagelse. Ansøgning om støtte: Fjollehaven har ansøgt om tilskud, - ansøgningen godkendt. David Jensens Plads: Der er modtaget ønsker om, at pladsen får et løft, AE har undersøgt med Norddjurs kommune, hvad der kan gøres. Aftalen er, at der klippes græs i sæsonen. Det aftales at Borgerforeningen går ind med frivillige kræfter og lidt økonomisk støtte til indkøb af blomster/kummer. PW tager opgaven, og vil med sin kone kontakte frivillige som har meldt ind som hjælpere, samt drøfte med gruppen som varetager BYROSERNE. Infostandere: Alle Infostanderne vil løbende blive udskiftet. Fjellerup Flag: Flagene ved Fjellerup Østergård og ved Infohytten skiftes hvert år, AE undersøger hvor mange flag der er tilbage, og indhenter tilbud fra FREKA og Niels Harsberg, på indkøb af nye. Hundelegepladsen: AE har modtaget en henvendelse fra Jon Flindt om, at Hundelegepladsen ved Fjellerup Østergård har behov for enkelte reparationer. Aftalt at JF finder en løsning. Status på Guiden: Idrætsforeningen har omdelt til alle sommerhuse, således er opgaven fuldført. Uddeling til annoncører Der udarbejdes en liste over antal der skal udleveres og modtagere, Kim Larsen vil sørge for uddeling. Lokale indkøbsaftaler med henblik på en fælles konto hos de handlende drøftes på et senere møde. Tennisbaner: Beplantning omkring banerne klaret af Norddjurs kommune. Banerne er nu blevet synlige 0g vi forventer, at det giver mindre mos/blade på selve banerne. Tennisbanerne vil indgå i REN DAG projektet den 22. april. 8. Kassereren

5 Kontingentopkrævningen gennemføres indtil ultimo maj. NH aflevere nye medlemskort hos PW. Materiale til opkrævning af annoncer i Guiden 2018 afleveres til NH. NH har et ønske om at forberede en glidende overgang på kassererrollen, inden et eventuelt skifte. NH i tvivl om forsikringer på aktiver. Undersøger nærmere til næste møde. 9. Nærmeste arrangementer: Ren dag 22. april. AE laver opslag på Facebook og HT hænger plakater op i byen. David Jensens Plads 4. maj Endnu ingen programsat taler. AE undersøger muligheder, og sørger for kaffe og brød. Bagagerumsmarkeder. ER og HT har hele den praktiske opgave, og AE søger om godkendelser. (pladsen og udskænkningsbevilling) Sct. Hans. AE laver aftale omkring en båltaler, og nærmere omkring det praktiske tages på næste møde. Kræmmermarked den 30. juni (Bygaden) Kræmmermarked juli (Møllebækvej) Alle opgaver er skemalagt efter møde med de involverede foreninger. Fordeles på næste møde. 10. Fjollehaven Efter ansøgning til Elrofonden har Fjollehaven fået tildelt kr ,-. Igen et resultat af en fantastisk indsats fra stifterne. Stort tillykke fra Borgerforeningen. Forudsætningen for at kunne modtage pengene er, at projektet er påbegyndt indenfor et år efter bevillingen. Borgerforeningen stiller en kassekredit til rådighed, svarende til Elrofondens donation. Norddjurs kommune har ligeledes budgetteret med et tilskud til toiletbygning ved Fjollehaven, men prioriteringen af de budgetterede midler gør at Fjollehaven må afvente endelig svar fra Norddjurs kommune. Sagen vil blive fulgt tæt af Fjollehavens stiftere i forhold til kontakt til Norddjurs kommune. 11. Eventuelt Plakater til sommerens aktiviteter udformes af AE og HT sørger for ophængninger i byen. NH søger frivillige til pasning af Infohytten. Perioden er dagligt fra i hele skoleferien. Meld meget gerne tilbage til Niels Harsberg. Kontingentopkrævning via MobilePay. Der er konstateret en fejl i følgebrevet, nummeret bliver rettet og nyt brev sendes til alle.

6 MobilPay nummer Næste møde Torsdag den 17. maj kl 19.00, hos Flemming Monsrud, Strandparken 30

Borgerforening. Vagn på skybe

Borgerforening. Vagn på skybe Referat: 1. Opfølgning af sidste møde : legetårn, sand, økonomi Det er aftalt at regningen for det nye legetårn og diverse udgifter til sand mm. Betales dels ved 1500,- fra Drivhuset og resten deles mellem

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ved indsendelse af dette skema erklærer ansøger sig villig til at indgå i et videre udviklingsarbejde omkring multiaktivitetspladsen

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 09-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

Punkt Formål Hvem Beslutning. Jakob. Erhvervsforeningsmedlemskab

Punkt Formål Hvem Beslutning. Jakob. Erhvervsforeningsmedlemskab Dagsorden/referat - Ordinært møde Tisvilde Lokalråd - 1. maj 2018 kl. 19 Hos: Tisvilde Kro Deltagere: Snedled, Claus Sabroe, Robert Iversen, Peter Wilhjelm, Tom Hansen, Aalund, Thorbjørn Ponsaing, Birte

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale september 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Jens Kierkegaard og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale september 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Jens Kierkegaard og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 20. september 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Per Hansen, Geert Jakobsen, Claus Palm Ole Svendsen,

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning for 2017 Udlejning & medlemmer Årets udlejning lå i 1. halvår normalt, men i 2. halvår er der rigtig mange udlejninger. Det ser ud til at fortsætte i 2018, så det er positivt. Medlemstallet ligger

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd

Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd Udarbejdet af Guide til fundraising Hvad gør man, hvis man har en god idé, men ingen penge? Det skal denne guide

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 3.oktober 2013 kl. 16.10 18.30 Mødelokale Trolleborg

Referat Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 3.oktober 2013 kl. 16.10 18.30 Mødelokale Trolleborg Referat Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 3.oktober 2013 kl. 16.10 18.30 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: Thorsten Arnold (TA), Anette Eriksen AE), Anne Albertsen (AA),, Anne Grethe Olsen (AGO), Finn Mølgaard

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Tillægsdagsorden Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Mandag den 08-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Horsens d. 30.9.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard, Klaus Schubert, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd

Lukket Referat Ældreråd Lukket Referat Ældreråd Lokale 1, Birkehøj, 19. maj 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

VINDING BORGERFORENING

VINDING BORGERFORENING VINDING BORGERFORENING Vinding Borgerforening ANNONCER STØT VORES SPONSORER -de støtter os Sørvad A V D LEVERANDØR AF STORSKÆRMSLØSNINGER IT DIN v / SANNE C HRISTE NSEN TUR W W W. D I N A K U P U N K T

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 27.oktober 2016 kl

Ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 27.oktober 2016 kl Sunds den 27. oktober 2016 Ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 27.oktober 2016 kl. 17.30. Indledning ved: Helge Andersen Dagsorden Bemærkninger 1: Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 10 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært Møde Dato Tid Sted 25. oktober 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen uden afbud Indholdsfortegnelse 1. Samlet budget

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen)

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Møde slut: 12.30 Fraværende: Gytte Gade, Poul Larsen og Henrik Christensen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3555037 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 09-05-2017 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 17. maj 2017 Tid: Kl. 14-17 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 3, rådhuset Dato: Torsdag den 21. august 2014 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Jens Erik Madsen (formand) Birgit Jensen Erik Laursen Bent Gyldenvang

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.13. december 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmødet d.13.12.2012, kl.15.00. Formøde afholdes kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.03.2015.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.03.2015. Tilstede: Dagsorden: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.03.2015. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Jacob Toft og Palle Laugesen. a)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 19.09. 2017 kl. 18:30-21 Referent Kosna Savage Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Marianne, Isak, Frederik, Nasrin, Lisbet, og Kosna Afbud: Ebbe og Jamila, Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 16:00 Sted: Boformen Søparken, Engparken 1, st.7, Rørbæk, 9500 Hobro (aktivitetshuset) Møde slut: 18:45 Fraværende: Susan Nielsen, Pernille Oppelstrup suppleant Henning

Læs mere

DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD ÅBEN DAGSORDEN. Økonomisk status for LBR s bevilling til særlige initiativer (bilag vedlægges)

DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD ÅBEN DAGSORDEN. Økonomisk status for LBR s bevilling til særlige initiativer (bilag vedlægges) DET LOKALE afholder møde torsdag den kl. 14.00 i Jobcenter Vejens mødelokale Rådhuspassagen 8, 2. sal i Vejen Fraværende med anmeldt forfald: Marianne Pedersen Henry Johannsen deltog som suppleant Hans

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: TA, AE, AA, JRE, AGO, BM, ÅM, Afbud: Lars Svane, Theresa Foldsager Ikke mødt: ingen Kaffe m/k: Anette

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Projektansøgning Kreativt Seniorværksted, ViGør. Baggrund: Vi er i disse år en stor årgang af ældre. Mange af os flytter med alderen til mindre boliger, og må i den forbindelse ofte afhænde hvad vi har

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne.

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne. Offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag den 8. januar 2013 kl.19.00 Protokolblad: Afholdes i Skælskør-Eggeslevmagle Sognegård, Skovvej 1, 4230 Skælskør, lokale 3 Formandens initialer: Afbud til mødet gives

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: torsdag den 18-10-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil

Læs mere

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken R E F E R A T af bestyrelsesmøde den 25. november 2004 kl. 17:00 i, Pavillonen Deltagere Bestyrelsen: Annette Waldorf, Henning Olsen, John Møller, Lis Hagen, Per Vilhelmsen og Peter Rytter Nielsen (punkt

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den kl hos Ruth

Referat Bestyrelsesmøde den kl hos Ruth Referat Bestyrelsesmøde den 24.9. 2018 kl. 19.00-22.00 hos Ruth Indledning ved Ruth, derefter bedemøde. Tilstede: Henrik, Torben, Bent, Oda, Ruth, Lisbeth (ref.) Dagsorden. 1. Godkendelse og underskrift

Læs mere

Bestyrelsesmøder, Beboerrepræsentationen og Antenneforeningen. Referat

Bestyrelsesmøder, Beboerrepræsentationen og Antenneforeningen. Referat Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE. Torsdag den kl. 18:00

Referat af BESTYRELSESMØDE. Torsdag den kl. 18:00 af BESTYRELSESMØDE Torsdag den 22.03-2018 kl. 18:00 Deltager: Søren H. Nielsen (SN) Tommy Larsen (TL) Lisbet Knudsen (LK) Kim Johansen (KJ) Kurt Brodersen (KB) Jan Nielsen (JN) Claus Holmstrøm (CH) Suppleanter:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13 Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015 den 24. august kl. 13 Deltagere: Susanne Tarp, Pernille Høxbro (til og med punkt 8), Inger Brandt, Nikolaj Bøgh, Jørgen Danielsen, Mette Bang Larsen, Birgitte Mejsholm,

Læs mere

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a.

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GRØN ENERGI NÆSTVED HALLERNE A.M.B.A 1 Navn og stiftelse Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. Stk. 2 Andelsselskabet er stiftet

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 12-09-2013 Kl. 16:30 Udvalgsværelse 1

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 12-09-2013 Kl. 16:30 Udvalgsværelse 1 Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 12-09-2013 Kl. 16:30 Udvalgsværelse 1 Deltagere: Arne Ebsen, Pia Dam, Mette Kristensen, Mogens Stampe Afbud: Jens Munk Indholdsfortegnelse Sag Tekst Sidenr.

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Dagsorden Referat fra Reersø Lokalråd bestyrelsesmøde hos Knud Torsdag den 24. januar 2019

Dagsorden Referat fra Reersø Lokalråd bestyrelsesmøde hos Knud Torsdag den 24. januar 2019 Dagsorden Referat fra Reersø Lokalråd bestyrelsesmøde hos Knud Torsdag den 24. januar 2019 Tilstede: Vagn, Anita, Knud, Margrethe, Henrik, Lis Fraværende: Kasper Referent: Lis Punkt 1: Godkendelse af referat

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 20. marts 2012 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Bjarne Hans Christian Henrik Lissie Niels Sonja Ulrik Anders Kaj Margot Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007.

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Arne Holten (AH), Jess Brønden (JB), Carl Larsen

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 1. august 2013 kl. 16.10 18.30 Mødelokale Trolleborg

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 1. august 2013 kl. 16.10 18.30 Mødelokale Trolleborg Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 1. august 2013 kl. 16.10 18.30 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: Thorsten Arnold (TA), Lars Svane (LS), Anette Eriksen AE), Anne Albertsen (AA), Theresa Foldsager

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen

Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen Deltagere: Frank Müller-Bøgh, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Ejner Larsen, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær, Carsten Kallesøe,

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Borgerforeningen for Verninge og Omegn d. 25. februar 2016

Referat fra generalforsamlingen i Borgerforeningen for Verninge og Omegn d. 25. februar 2016 Referat fra generalforsamlingen i Borgerforeningen for Verninge og Omegn d. 25. februar 2016 Dagorden. 1. Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat, side 1 d.7. juni 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.7.6.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.30 for Kirsten Grethe Jensen og

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

DAGSORDEN REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole, CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole

DAGSORDEN REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole,   CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole DAGSORDEN REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Dato: 8. januar 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Hos Janne, Klosterengen 3 Deltagere: Janne Hjorth, Kenny Sørensen, Mikkel Pedersen, Lotte Nowack,

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 422 DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 422 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2 Dato: 14.03.2018 Kl: 10.00-12.00 Sted: Lokale 422 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen, Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet.

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18/4 2016 kl. 19.00 21.30 I TIF`S KLUBHUS, BROVEJ 12 Deltagere: Niels Vestergaard, Alice Christensen, Maiken Støjer, Martin Bachmann, Flemming Nielsen Jane Christensen,

Læs mere