NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation"

Transkript

1 Selskabsmeddelelse nr. 1/2019 Den 29. januar 2019 NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation Efter at have gennemført en omfattende strategisk gennemgang i 2. halvår 2018 lancerer NNIT nu en ny ambitiøs strategi. Til understøttelse af den nye strategi ændrer vi den globale organisation, så vi hurtigere kan imødekomme kundernes behov og samtidig være gearet til øget vækst. Vores value proposition forbliver grundlæggende intakt, men med vores nye strategi styrker vi vores fokus på it-services til den internationale life sciences-industri samt private virksomheder og offentlige organisationer i Danmark. Profitabel organisk vækst er fortsat en grundbetingelse, men strategiske opkøb, der understøtter vores kernekompetencer, får nu tilsvarende betydning. NNIT er den tredjestørste leverandør af it-services i Danmark, og globale makroøkonomiske tendenser påvirker til stadighed vores egen og vores kunders forretning. Digital transformation og behovet for at nære væksten gennem innovation udgør fortsat vigtige forudsætninger for at forblive konkurrencedygtig. Vi vil fortsat arbejde med innovation på mange forskellige måder, fra den enkelte business case til internt iværksætteri og fra samskabelse til strategiske opkøb. Fælles for vores tilgang er ønsket om at være tættere på kunden, og vi ændrer derfor vores organisation med henblik på at gøre den endnu mere kundeorienteret og skrue op for væksten inden for life sciences-segmentet. Per Kogut, CEO: Vi har igennem de seneste fire år drevet vores forretning i overensstemmelse med den strategi, der blev lagt i forbindelse med vores børsnotering. Nu lancerer vi en ny strategi og implementerer en ny organisation, der øger vores kundefokus og innovation for at skrue op for væksten inden for det internationale life sciences-segment og danske kunder. Dette supporteres af strategiske opkøb primært inden for det international life sciences-segment. Hovedelementer i den nye strategi Øge omsætningen via life sciences Det globale life sciences-marked er generelt karakteriseret ved høje adgangsbarrierer. Dette skyldes kompleksiteten, den høje grad af regulering og de strenge kvalitetskrav. Takket være vores indgående domæneviden, som udspringer af vores forankring i life sciences-industrien, har vi en solid position på markedet. Vores rødder udspringer af life sciences-industrien, og derfor er markedet så attraktivt for NNIT. Historisk har vi leveret en organisk vækst på mere end 20 % om året i det internationale life sciences-segment. Vi har en ambitiøs plan om at fortsætte denne vækst i takt med, at vi øger vores aktiviteter i Europa, USA og Kina. Vi vil fremadrettet supplere den organiske vækst med opkøb på de europæiske og amerikanske life sciences-markeder med henblik på at sætte yderligere skub i væksten inden for dette segment. 1 af 5 NNIT A/S Østmarken 3A Telefon:

2 Øge kerneomsætningen Vores kerneydelser inden for outsourcing af infrastruktur og applikationer, rådgivning, forretningsløsninger og support udgør den væsentligste del af vores forretning. Med vores komplette serviceudbud kan vi levere både fokuseret specialistbistand og bredt integrerede løsninger. Med afsæt i vores stabile drift og agile leveringsløsninger vil vi yderligere styrke vores markedsposition over for både private virksomheder og offentlige organisationer i Danmark. Øge omsætningen gennem øget innovation It-markedet og kundernes behov ændrer sig stadigt hastigere. Vi vil udbygge og styrke vores innovationskompetencer for markant at øge udbuddet af profitable services. Vores mål er en omsætning fra nye innovative services på DKK 500 mio. i Effektivitet via automatisering og kunstig intelligens Teknologien inden for automatisering og kunstig intelligens modnes støt. Denne teknologi udnytter vi til at reducere omfanget af manuelt arbejde, strømline processer og nedbringe omkostningerne, samtidig med at risikoen for fejl minimeres. Vi vil fortsat opbygge interne kompetencer, samtidig med at vi sikrer adgang til den seneste teknologi gennem eksterne partnerskaber. Omkostningseffektive leverance-, salgs- og supportfunktioner For at sikre, at vores forretning forbliver konkurrencedygtig, optimerer vi løbende vores leverance-, salgs- og supportfunktioner. Gennem vores optimeringsprogrammer vil vi fortsat udfordre og forbedre den måde, vi arbejder på. Med udgangspunkt i vores fleksible globale leverancemodel, hvor ca. 50 % af vores fuldtidsbeskæftigede medarbejdere er placeret i near- og offshore-lande, vil vi sikre, at vi er i stand til at imødekomme vores kunders krav om omkostningseffektive og fleksible leverancer af høj kvalitet. Bevare og styrke det gode samarbejde med Novo Nordisk NNIT blev udskilt fra Novo Nordisk i 1998, og Danmarks største medicinalvirksomhed er fortsat en vigtig kunde for os. Ved at tilbyde innovative løsninger og de mest avancerede leverancemodeller tilstræber vi at forblive relevante og konkurrencedygtige inden for såvel vores nuværende forretningsområder som inden for nye services, der understøtter Novo Nordisks digitale transformation. Nye langsigtede finansielle mål Siden børsnoteringen i 2015 har NNIT forfulgt to langsigtede finansielle hovedmål: En organisk omsætningsvækst på mindst 5 % En overskudsgrad på mindst 10 % Som en integreret del af vores strategiske planlægning har disse mål bidraget til vores solide finansielle resultater. Fremover skal omsætningsvæksten komme fra segmenterne international life sciences, samt Private & Public. Sammenholdt med den fortsatte usikkerhed i forhold til omsætningen fra Novo Nordisk-koncernen har vi justeret vores langsigtede mål for den organiske omsætningsvækst, så vores målsætninger nu lyder som følger: En organisk omsætningsvækst på 6-8 % eksklusiv omsætning fra Novo Nordiskkoncernen En overskudsgrad på mindst 10 % (uændret) 2 af 5 NNIT A/S Østmarken 3A Telefon:

3 Vi har ikke fastsat noget langsigtet omsætningsmål for Novo Nordisk-koncernen, men vi vil hvert år i forbindelse med fremlæggelsen af årsrapporten oplyse et kortsigtet mål for den samlede omsætningsvækst. Ny organisation baner vejen for øget kundefokus og effektiv levering Til understøttelse af strategien ændrer vi den globale organisation, så vi hurtigere kan imødekomme kundernes behov og samtidig være gearet til øget vækst. Ny organisation fra 1. marts 2019 Vi har etableret to nye forretningsenheder, som skal være med til at sikre øget kundefokus, effektiv levering og større fokus på vækst i life sciences-segmentet: En dedikeret Life Sciences-enhed, som skal servicere Novo Nordisk-koncernen og vores øvrige life sciences-kunder i Danmark samt internationalt En Private & Public-enhed, der skal servicere vores kunder inden for Enterprise-, Offentlig Sektor- og Finans-segmenterne i Danmark Disse to enheder vil være ansvarlige for både salg og levering, og de vil have fuldt bundlinjeansvar for alle kunder. For at sikre en effektiv drift og projekteksekvering etablerer vi to nye leveranceenheder, som samtidig er omkostningscentre: En Projects & Consulting-enhed med ansvar for levering af alle projekter og konsulentopgaver. For at sikre øget fokus på innovation og digital transformation vil denne enhed stå for udvikling af nye services En Infrastructure & Application Services-enhed med ansvar for alle driftsopgaver. Denne enhed vil fokusere på at sikre en fortsat høj driftsstabilitet og en effektiv drift for vores kunder Til at understøtte de fire forretningsenheder har vi to koncernfunktioner: Finance, Legal, Investor Relations & Procurement People, Communications, Marketing, IT & Quality Den nye organisation træder i kraft fra 1. marts Ledelsesændringer Som en konsekvens af de organisatoriske ændringer udvides ledelsen, og ansvarsområderne tilpasses den nye organisation. Per Kogut fortsætter som CEO og President. Carsten Krogsgaard Thomsen fortsætter som CFO og Executive Vice President med ansvar for Finance, Legal, Investor Relations & Procurement-enheden. 3 af 5 NNIT A/S Østmarken 3A Telefon:

4 Brit Kannegaard Johannessen fortsætter som Senior Vice President med ansvar for People, Communication, Marketing, IT & Quality-enheden. Ricco Larsen, Senior Vice President, bliver leder af Life Sciences-enheden og Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, bliver leder af Private & Public-enheden. I spidsen for Projects & Consulting-enheden står Claus Middelboe Andersen, Senior Vice President, mens Infrastructure & Application Services-enheden får Søren Østergaard som leder. Han udnævnes samtidig til Senior Vice President. Søren Østergaard har været i NNIT i mere end ni år, senest som General Manager for vores kontorer i Kina siden juni Med udnævnelsen af Søren Østergaard består NNIT s ledelse nu af Per Kogut, CEO og President, Carsten Krogsgaard Thomsen, CFO og Executive Vice President, Brit Kannegaard Johannessen, Senior Vice President, Ricco Larsen, Senior Vice President, Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, Claus Middelboe Andersen, Senior Vice President og Søren Østergaard, Senior Vice President. Direktionen udgøres fortsat af Per Kogut, CEO og President, og Carsten Krogsgaard Thomsen, CFO og Executive Vice President. Ny struktur for segmentrapportering Med afsæt i vores nye strategi tilpasser vi fra 1. kvartal 2019 vores segmentoplysninger, så de afspejler den nye organisation. Fremadrettet rapporterer vi omsætning for: Life sciences o Det internationale life sciences-segment o Det danske life sciences-segment o Novo Nordisk-koncernen Private & Public o Enterprise o Offentlig sektor o Finans Fremadrettet rapporterer vi resultat af primær drift for: Life sciences Private og offentlige kunder i Danmark Overskudsgraden i life sciences-segmentet vil være væsentlig højere end i Private & Public-segmentet på grund af de regulative krav, den høje kompleksitet og vores stærke domæneviden inden for life sciences segmentet. I forbindelse med regnskabsaflæggelsen for 1. kvartal 2019 tilpasses sammenlignings-tallene for 2018 til den nye rapporteringsstruktur. Henvendelse Investor relations: Media relations: Klaus Hosbond Skovrup Helga Heyn Head of Investor Relations NNIT Communications Tel: Tel: ksko@nnit.com hhey@nnit.com 4 af 5 NNIT A/S Østmarken 3A Telefon:

5 Om NNIT NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne offentlig, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S havde pr. 31. december medarbejdere og omkring 400 kunder, hvoraf omkring 150 er udenfor Danmark. Omkring 20 % af kunderne er internationale life sciences kunder (december 2018). For yderligere oplysninger henvises til 5 af 5 NNIT A/S Østmarken 3A Telefon:

Introduktion til NNIT

Introduktion til NNIT Introduktion til NNIT IT-kontraktsnetværk 18. august 2014 PUBLIC Kort fortalt En af Danmarks fire største leverandører af itservices Vi leverer udvikling, implementering og drift til life sciences, finanssektoren,

Læs mere

Velkommen NNIT s generalforsamling marts 2016

Velkommen NNIT s generalforsamling marts 2016 Velkommen NNIT s generalforsamling 2016 11. marts 2016 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning ved formand Jesper Brandgaard 2. Fremlæggelse og godkendelse af årsrapport ved CEO Per Kogut og CFO Carsten Krogsgaard

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

Årsrapport 2009 Brødrene Hartmann A/S. Præsentation ved Peter A. Poulsen, CEO og Tom Wrensted, CFO

Årsrapport 2009 Brødrene Hartmann A/S. Præsentation ved Peter A. Poulsen, CEO og Tom Wrensted, CFO Årsrapport 2009 Brødrene Hartmann A/S Præsentation ved Peter A. Poulsen, CEO og Tom Wrensted, CFO 0 UDVIDELSE AF DIREKTIONEN Peter Arndrup Poulsen CEO Tom Wrensted CFO Magali Depras CCO Søren Tolstrup

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

NNIT Første år som børsnoteret virksomhed. Dansk Aktionærforening InvestorDagen 2016 København 12. april 2016

NNIT Første år som børsnoteret virksomhed. Dansk Aktionærforening InvestorDagen 2016 København 12. april 2016 NNIT Første år som børsnoteret virksomhed Dansk Aktionærforening InvestorDagen 2016 København 12. april 2016 Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI Med GPS Four har vi en ambitiøs strategi og et stærkt værktøj, som kan sikre, at vi holder fast i retning og mål. Målene i GPS Four er klare: vi vil sætte yderligere fart

Læs mere

Coloplast generalforsamling 2017/18

Coloplast generalforsamling 2017/18 Coloplast generalforsamling 2017/18 1 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen 2 Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Birgitte Nielsen Carsten Hellmann Jørgen Tang-Jensen Jette Nygaard-Andersen

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Kullegaard. Holbæk Erhvervsforum Kunder

Kullegaard. Holbæk Erhvervsforum Kunder Kullegaard Holbæk Erhvervsforum Kunder 11.10.16 Fakta Etableret i 1980. Mere end 60 ansatte fordelt på kontorer i Holbæk og København. Kanalstræde 10, 2. sal 4300 Holbæk Trekronergade 149B, 1. tv. 2500

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

KMD'S REJSE FRA OFFENTLIGT MONOPOL TIL KNIVSKARP TEKNOLOGILEVERANDØR PWC ÅRETS BESTYRELSESFORMAND

KMD'S REJSE FRA OFFENTLIGT MONOPOL TIL KNIVSKARP TEKNOLOGILEVERANDØR PWC ÅRETS BESTYRELSESFORMAND KMD'S REJSE FRA OFFENTLIGT MONOPOL TIL KNIVSKARP TEKNOLOGILEVERANDØR PWC ÅRETS BESTYRELSESFORMAND CEO EVA BERNEKE SEPTEMBER 2016 KMD HAR EN AKTIV ROLLE I DANMARKS PLACERING SOM DET MEST DIGITALISEREDE

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling 2016/17 7. december 2017 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Birgitte Nielsen Jørgen Tang-Jensen

Læs mere

Investorpræsentation. Fundamentet for fortsat vækst er styrket. Jørn Larsen, CEO, Founder

Investorpræsentation. Fundamentet for fortsat vækst er styrket. Jørn Larsen, CEO, Founder Investorpræsentation Fundamentet for fortsat vækst er styrket Jørn Larsen, CEO, Founder 9. maj 2011 Trifork En innovativ virksomhed Værdier Passion Performance Dygtighed Team work Gøre en forskel I centrum

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 8. april 2014 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Sydbank Investeringsarrangement 2013 September 2013

Sydbank Investeringsarrangement 2013 September 2013 Sydbank Investeringsarrangement 2013 September 2013 Lars Rasmussen, CEO Page 1 Fremadrettede udsagn De fremadrettede udsagn, der er indeholdt i denne præsentation, herunder omsætnings- og indtjenings-forventninger,

Læs mere

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Dagsorden Overskrift 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

Randers, 26. maj 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 16/2005 Side 1 af 5

Randers, 26. maj 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 16/2005 Side 1 af 5 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Randers, 26. maj 2005 Side 1 af 5 Administrerende direktør Ditlev Engel har fremlagt rammerne for en strategisk handlingsplan for Vestas Wind Systems

Læs mere

En børsnotering vil blandt andet give Selskabet adgang til kapitalmarkederne og styrke kendskabet til NNIT s brand.

En børsnotering vil blandt andet give Selskabet adgang til kapitalmarkederne og styrke kendskabet til NNIT s brand. Pressemeddelelse København, 9. februar 2015 MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR

Læs mere

NNIT går på. Bliv medejer af et førende it-selskab

NNIT går på. Bliv medejer af et førende it-selskab NNIT går på børsen Bliv medejer af et førende it-selskab 2 førende leverandør af IT-services NNIT er en af Danmarks førende leverandører af it-services og hjælper kunderne med at drive deres forretning

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 26. april 2011

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 26. april 2011 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 26. april 2011 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 9. april 2013

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 9. april 2013 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 9. april 2013 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen 15. september 2014 Selskabsmeddelelse 15/2014

Til NASDAQ OMX Copenhagen 15. september 2014 Selskabsmeddelelse 15/2014 Til NASDAQ OMX Copenhagen 15. september 2014 Selskabsmeddelelse 15/2014 TDC udvider sin forretning ved at købe det førende norske kabel-tv selskab Get AS TDC A/S meddeler i dag, at selskabet har indgået

Læs mere

NNIT Empower Patients

NNIT Empower Patients NNIT Empower Patients Telemedicinsk løsning med OpenTele Malene Hjelm-Svennesen Industry expert, Healthcare NNIT A/S kort fortalt Datterselskab af Novo Nordisk A/S Hovedkontor i Søborg NNIT er en af Danmarks

Læs mere

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 2. kvartal 2011/12 Status på GPS Four Forventninger til 2011/12 Hovedpunkter i 2. kvartal 2011/12 Væsentlig

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2019

First North Meddelelse nr august 2019 First North Meddelelse nr. 111 16. august 2019 Offentliggørelse af halvårsmeddelelse for 2019 Bestyrelsen for Wirtek a/s har i dag behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2019 for Wirtek

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder DEN SOCIALE KAPITALFOND INVEST Vores investeringsfokus og bidrag DEN SOCIALE KAPITALFOND INVEST VI FOKUSERER SÆRLIGT PÅ VIRKSOMHEDER

Læs mere

Bang & Olufsen a/s koncernen

Bang & Olufsen a/s koncernen Bang & Olufsen a/s koncernen Selskabsmeddelelse nr. 12.07 15. august 2012 Bang & Olufsen A/s Selskabsmeddelelse 4. Kvartal 2011/12 1 CVR-nr: 41257911 Selskabsmeddelelse 4. Kvartal 2011/12 I tråd med de

Læs mere

Mastercase 2011. FLSmidth genopfinder sig selv. Store konsulentprojekter (> 5 mio. DKK) Kunde: FLSmidth

Mastercase 2011. FLSmidth genopfinder sig selv. Store konsulentprojekter (> 5 mio. DKK) Kunde: FLSmidth Mastercase 2011 FLSmidth genopfinder sig selv Kunde: FLSmidth Forløbet [med Valcon] har været rigtig godt, en tæt dialog. Vi har arbejdet sammen nærmest som ét hold. Bo Steffensen, Chief Lean Officer FLSmidth

Læs mere

Sæt fart i din forretning - NU. Hvem møder jeg på min vej

Sæt fart i din forretning - NU. Hvem møder jeg på min vej Sæt fart i din forretning - NU Hvem møder jeg på min vej Jens Neustrup Simonsen FREMDRIFT A/S Strategic Management MBA Forretnings innovation MBA Top Governance uddannelse Business Psychology MBA pre MBA

Læs mere

NOVO NORDISK A/S HOVEDSÆDE Bagsværd, Danmark. Novo Nordisk Virksomhedspræsentation

NOVO NORDISK A/S HOVEDSÆDE Bagsværd, Danmark. Novo Nordisk Virksomhedspræsentation NOVO NORDISK A/S HOVEDSÆDE Bagsværd, Danmark Novo Nordisk Virksomhedspræsentation 2 Novo Nordisk i korte træk Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed med 90 års erfaring med innovation og lederskab

Læs mere

PwC s CEO Survey 2019 Highlights

PwC s CEO Survey 2019 Highlights PwC s CEO Survey 2019 Highlights 1 Highlights PwC s CEO Survey 2019 Få et overblik over danske og globale toplederes forventninger til vækst i verdensøkonomien og i deres egen virksomhed. Få desuden et

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER 2. KVARTAL 2010/11 Omsætningsvækst

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling 2015/16 5. december 2016 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group KØB AF ULSTRUP PLAST Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015 1 DAGSORDEN Resumé Kort om SP Group Kort om Ulstrup Plast Rationalet bag transaktionen Udstedelse af op til 200.000 stk. nye aktier

Læs mere

50% steg årets resultat ÅRET

50% steg årets resultat ÅRET 50% steg årets resultat ÅRET 2009 2010 2 Året 2009 2010 FORORD VÆKST ØGET EFFEKTIVITET FORBEDRET INDTJENING Med GPS Four-strategien har Ambu opnået mere fokus, retning og hastighed, og vi vil arbejde målrettet

Læs mere

INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012

INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012 INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012 SCHMIEGELOW Investeringsrådgivning er 100 % uvildig og varetager alene kundens interesser. Vi modtager ikke honorar, kick-back eller lignende fra formueforvaltere eller andre.

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 17. april 2013 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2012

Læs mere

Spar Nord Investorkonference

Spar Nord Investorkonference Spar Nord Investorkonference Oktober 2014 Lars Rasmussen, CEO Fremadrettede udsagn De fremadrettede udsagn, der er indeholdt i nærværende præsentation, herunder omsætnings- og indtjeningsforventninger,

Læs mere

TDC Group offentliggør ny strategi for 2016 2018, foreløbige finansielle resultater for 2015 samt forventninger til 2016

TDC Group offentliggør ny strategi for 2016 2018, foreløbige finansielle resultater for 2015 samt forventninger til 2016 Til Nasdaq Copenhagen 27. januar 2016 Selskabsmeddelelse 2/2016 TDC Group offentliggør ny strategi for 2016 2018, foreløbige finansielle resultater for 2015 samt forventninger til 2016 TDC vil på sin Kapitalmarkedsdag

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Vejen til højere indtjening

Vejen til højere indtjening Vejen til højere indtjening v/ Thomas Honoré koncernchef Kapitalmarkedseftermiddag 2. september AGENDA Highlights første halvår 2015 Præsentation af Columbus Columbus15 strategi Værdi til aktionærerne

Læs mere

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18 Selskabsmeddelelse nr. 17a/2018 ÅRSRAPPORT FOR Omsætningen for koncernens fortsættende aktiviteter faldt med 9,2% i lokal valuta til 1.535 mio. DKK (1.714 mio. DKK). Bruttomarginen var 1,0%-point højere

Læs mere

VP - Nu og i fremtiden En transformationsproces-del 2 Fortsættelse fra indlæg 7. maj 2007

VP - Nu og i fremtiden En transformationsproces-del 2 Fortsættelse fra indlæg 7. maj 2007 VP - Nu og i fremtiden En transformationsproces-del 2 Fortsættelse fra indlæg 7. maj 2007 Carsten Nørgaard IT-direktør Værdipapircentralen A/S SAS CIO Torsdag d. 15. maj 2008 Hvem er VP? Markedsejet Markedsdrevet

Læs mere

KMD A/S DIAS 1. PersonaleLEDELSE Nordjysk. 6. april 2011 Af Karin Hindkjær. Hvordan skaber man en stærk performancekultur?

KMD A/S DIAS 1. PersonaleLEDELSE Nordjysk. 6. april 2011 Af Karin Hindkjær. Hvordan skaber man en stærk performancekultur? DIAS 1 PersonaleLEDELSE Nordjysk 6. april 2011 Af Karin Hindkjær Hvordan skaber man en stærk performancekultur? HVAD ER PERFORMANCE 28. OKTOBER 2010 DIAS 2 KMDLIB-#1039536-V1D KMD fra offentligt til privatejet

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Periodemeddelelse for 3. kvartal 2015 Columbus leverer omsætningsvækst på 28% og forbedrer EBITDA 1 med 12%

Periodemeddelelse for 3. kvartal 2015 Columbus leverer omsætningsvækst på 28% og forbedrer EBITDA 1 med 12% Meddelelse nr. 23/2015 Periodemeddelelse for 3. kvartal 2015 Columbus leverer omsætningsvækst på 28% og forbedrer EBITDA 1 med 12% I overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskabers afgivelse

Læs mere

First North Meddelelse. Nummer maj 2009

First North Meddelelse. Nummer maj 2009 First North Meddelelse. Nummer 121 29. maj 2009 København den 29. maj 2009 Guava A/S - Periodeoplysninger for 3. kvartal 2008/09 Guava A/S perioderegnskab for perioden 01/07-31/03-2009 (9 måneders regnskab)

Læs mere

VELKOMMEN TIL FRI BRANCHETOPMØDET Helnan Marselis Hotel Aarhus Onsdag den 11. oktober 2017

VELKOMMEN TIL FRI BRANCHETOPMØDET Helnan Marselis Hotel Aarhus Onsdag den 11. oktober 2017 VELKOMMEN TIL FRI BRANCHETOPMØDET 2017 Helnan Marselis Hotel Aarhus Onsdag den 11. oktober 2017 PROGRAM 14.00 Velkommen v/carsten Toft Boesen, formand i FRI 14.10 FRI s Forsyningsscenarier 2035 v/jens

Læs mere

Velkommen til Solar Danmark!

Velkommen til Solar Danmark! Velkommen til Solar Danmark! Vores identitet: Vi stræber efter at forbedre vores kunders forretning En ledende nordeuropæisk sourcing- og servicevirksomhed primært indenfor El-, VVS- og vedvarende energi-teknologier

Læs mere

Columbus leverer EBITDA* vækst på 75%

Columbus leverer EBITDA* vækst på 75% Meddelelse nr. 11, 2018 Periodemeddelelse for første kvartal 2018 24. april 2018 Meddelelse nr. 11/2018 Periodemeddelelse for 1. kvartal 2018 Columbus leverer EBITDA* vækst på 75% Columbus A/S leverer

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling Torsdag den Side 1 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelse Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund Jørgen

Læs mere

"Axcels mission er at udvikle virksomheder, så de bliver stærke og værdifulde for nye ejere og skaber et attraktivt afkast til Axcels investorer"

Axcels mission er at udvikle virksomheder, så de bliver stærke og værdifulde for nye ejere og skaber et attraktivt afkast til Axcels investorer Axcel som en del af oplevelsesøkonomien? Joachim Sperling CKO, 7. juni 2011 Axcels grundidé "Axcels mission er at udvikle virksomheder, så de bliver stærke og værdifulde for nye ejere og skaber et attraktivt

Læs mere

GLOBAL OEM SALES MANAGER

GLOBAL OEM SALES MANAGER GLOBAL OEM SALES MANAGER MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY HB PRODUCTS HB PRODUCTS ER EN INTERNATIONALT ORIENTERET VIRKSOMHED, DER

Læs mere

ABGSC Præsentation af delårsrapport 1. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. marts, 2018

ABGSC Præsentation af delårsrapport 1. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. marts, 2018 ABGSC Præsentation af delårsrapport 1. kvartal 2017/18 Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. marts, 2018 Introduktion og agenda Agenda: Kort om Roblon Frasalg Engineering Lars Østergaard, CEO Roblon

Læs mere

Sustainability Policy

Sustainability Policy Sustainability Policy Juni 2019 2 TDC Sustainability Policy Politikkens omfang Hos TDC Group er samfundsansvar en naturlig del af vores forretning, baseret på vores historiske arv og den rolle, vi spiller

Læs mere

Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP

Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP DIAS 1 Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP Jan Hesthaven Afdelingsdirektør SAP Strategic Partner Management Størrelsesforholdet mellem KMD og SAP AG DIAS 2 KMD er store i Danmark og i Norden Omsætning

Læs mere

Den historiske udvikling og formuleringen af en ny strategi. Resultaterne. Ambitionerne

Den historiske udvikling og formuleringen af en ny strategi. Resultaterne. Ambitionerne Den historiske udvikling og formuleringen af en ny strategi Resultaterne Ambitionerne Den historiske udvikling og formuleringen af en ny strategi Resultaterne Ambitionerne Carlsberg et af verdens største

Læs mere

Jesper Brandgaard, bestyrelsesformand for NNIT og CFO i Novo Nordisk A/S, udtaler:

Jesper Brandgaard, bestyrelsesformand for NNIT og CFO i Novo Nordisk A/S, udtaler: Selskabsmeddelelse 1/2015 Søborg, den 23. februar 2015 MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION,

Læs mere

NNIT PLAYMAKER. PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer.

NNIT PLAYMAKER. PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer. NNIT PLAYMAKER PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer. FORMÅL NYE PERSPEKTIVER OG MULIGHEDER It-rollen er under stærk forandring, påvirket

Læs mere

Columbus leverer solid start på året med 13% omsætningsvækst

Columbus leverer solid start på året med 13% omsætningsvækst Meddelelse nr. 15, 217 Periodemeddelelse for første kvartal 217 25. april 217 Meddelelse nr. 15/217 Periodemeddelelse for 1. kvartal 217 Columbus leverer solid start på året med 13% omsætningsvækst Columbus

Læs mere

Dansk Aktiemesse Aarhus 2013 Tirsdag den 18. juni 2013

Dansk Aktiemesse Aarhus 2013 Tirsdag den 18. juni 2013 Dansk Aktiemesse Aarhus 2013 Tirsdag den 18. juni 2013 Solar A/S #1 in Technical Wholesale Magnus Dahlmann, Corporate Vice President Fokus på private investorer 2 Dansk Aktiemesse 2013 Hvem er vi? Kort

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Auriga som investering

Auriga som investering Auriga som investering Medlemsarrangement Dansk Aktionærforening Nordjylland 26. maj 2014 V/ Lene Faurskov, Manager, Investor Relations Helping you grow Udsagn om fremtidige forhold Denne præsentation

Læs mere

2015 i hovedtræk Esbjerg Havn 3. Indledning

2015 i hovedtræk Esbjerg Havn 3. Indledning 2015 i hovedtræk 2015 i hovedtræk Esbjerg Havn 3 Indledning 2015 var et år præget af stor volatilitet i verdensøkonomien og en oliepris, der ved årets udgang var faldet til 36 dollars for første gang

Læs mere

Indberetning af transaktioner i henhold til værdipapirhandelslovens 28a

Indberetning af transaktioner i henhold til værdipapirhandelslovens 28a Selskabsmeddelelse København, Nr. 7/2015 Indberetning af transaktioner i henhold til værdipapirhandelslovens 28a I henhold til overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning har bestyrelsen i i dag

Læs mere

Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015

Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015 Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015 Innovationsfonden Introduktion Innovationsfonden investerer i entreprenører, forskere og virksomheder for at opdyrke og omsætte

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 25. marts 2015 I 1 Generalforsamling 2015 25. marts 2015 I 2 Koncernstruktur 25. marts 2015 I 3 Hovedbudskaber Strategisk retning skal accelerere værdiskabelsen NKT s aktive ejerskab styrket Nilfisk -

Læs mere

Guava A/S Halvårsrapport for regnskabsåret 2011

Guava A/S Halvårsrapport for regnskabsåret 2011 First North Meddelelse 31. august 2011 København den 31. august 2011 Guava A/S Halvårsrapport for regnskabsåret 2011 Positiv EBITDA udvikling sammenholdt med samme periode i 2010. Guava A/S perioderegnskab

Læs mere

Tele Danmark omstruktureres for fokus og vækst

Tele Danmark omstruktureres for fokus og vækst Til fondsbørserne i 23. august 2000 København og New York Meddelelse 223 Tele Danmark omstruktureres for fokus og vækst KØBENHAVN, Danmark - Tele Danmarks bestyrelse har i dag besluttet at omstrukturere

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

Simplify to optimize. Simplimize / METODE 02

Simplify to optimize. Simplimize / METODE 02 Simplify to optimize Simplimize / METODE 02 01 01 Simplimize / METODE Simplimize Simplimize / METODE 02 02 Høj lagerbinding Lang omstillingstid Stigende antal komponenter Nævn bare én virksomhed, som har

Læs mere

Columbus leverer EBITDA* vækst på 11%

Columbus leverer EBITDA* vækst på 11% Meddelelse nr. 22, 217 Periodemeddelelse for tredje kvartal 217 2. november 217 Meddelelse nr. 22/217 Periodemeddelelse for 3. kvartal 217 Columbus leverer EBITDA* vækst på 11% Columbus A/S leverer i årets

Læs mere

DIGITALISERINGS- STRATEGI IBA ERHVERVSAKADEMI KOLDING

DIGITALISERINGS- STRATEGI IBA ERHVERVSAKADEMI KOLDING DIGITALISERINGS- STRATEGI IBA ERHVERVSAKADEMI KOLDING 2019-2021 STATUS Produktet Denne digitaliseringsstrategi skal ses i forlængelse af IBA s overordnede strategi, Tændt af at lære, og skal således mål-

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Vækst af værdidrevne virksomheder Mange mindre og mellemstore virksomheder har et spændende vækstpotentiale

Læs mere

Vejen til højere indtjening

Vejen til højere indtjening Vejen til højere indtjening v/ Thomas Honoré Koncernchef ABG Small & Midcap seminar 24. september 2015 AGENDA Highlights første halvår 2015 Præsentation af Columbus Columbus15 strategi Værdi til aktionærerne

Læs mere

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Væsentlige iagttagelser: Hvad driver moderne virksomheder til at gennemgå en digital transformation? Hvordan kan BPM-værktøjer hjælpe digitale

Læs mere

F remtidens Digital Post

F remtidens Digital Post F remtidens Digital Post Kommunale input til videreudvikling af Digital Post Anvendelse af Digital Post er en central del af udviklingen af den offentlige service. Derfor er det vigtigt, at kravene til

Læs mere

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed Hvem er vi What is hot 2018 undersøgelse Resultat og top scorer Trends indenfor top scorer Den digitale virkelighed Jannik Andersen kaastrup andersen Erfaringer og trends vi oplever Teknologiske aspekt

Læs mere

Velkommen )l ordinær generalforsamling. 27. januar 2015

Velkommen )l ordinær generalforsamling. 27. januar 2015 Velkommen )l ordinær generalforsamling 27. januar 2015 Dagsorden 1. Ledelsens beretning om Selskabets virksomhed 2. Forelæggelse af årsrapport 2013/14 og koncernregnskab )l godkendelse 3. Beslutning om

Læs mere

KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG,

KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG, KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG, EM@RAMBOLL.COM 19.06.2017 INTRODUKTION TIL RAMBØLL Rambøll Uafhængigt ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed Rambøll

Læs mere

Stillingsprofil. Kommerciel direktør

Stillingsprofil. Kommerciel direktør Stillingsprofil Kommerciel direktør August 2016 1 Kommerciel direktør med solid erfaring i forandringsledelse og udvikling af B2B og B2C segmenter søges til velkonsolideret virksomhed indenfor energisektoren.

Læs mere

Finansielle målsætninger 2016 (forudsætter at valutakurser per 1. november 2013 (DKK/USD 550) er uændrede indtil ultimo 2016) EBITA-margin

Finansielle målsætninger 2016 (forudsætter at valutakurser per 1. november 2013 (DKK/USD 550) er uændrede indtil ultimo 2016) EBITA-margin Finansielle målsætninger 2016 (forudsætter at valutakurser per 1. november 2013 (DKK/USD 550) er uændrede indtil ultimo 2016) Organisk omsætningsvækst (2014-2016 gennemsnit) EBITA-margin ROIC Effektiv

Læs mere

SAS Institute CIO networking

SAS Institute CIO networking SAS Institute CIO networking Torsdag den 30. oktober Underdirektør Ejvind Jørgensen Rambøll Management Consulting Slide 1 Udvalgte temaer Forretningsudvikling og prioriteringer CIO en og relationen til

Læs mere

DFM netværks Årskonference dage med intensiv FM

DFM netværks Årskonference dage med intensiv FM DFM netværks Årskonference 2019 2 dage med intensiv FM Blok 6 Space as a Service - Future of Work FM bidrager til medarbejdernes performance Kåre Jørgensen Facility Management chef, BEC BEC SAMMEN OM DIGITALE

Læs mere

Hvilken retning skal Danmark tage på udvalgte områder? Siemens bud på fremtiden. siemens.dk

Hvilken retning skal Danmark tage på udvalgte områder? Siemens bud på fremtiden. siemens.dk Hvilken retning skal Danmark tage på udvalgte områder? Siemens bud på fremtiden siemens.dk Siemens om Virksomhedernes rammebetingelser Rammebetingelserne i Danmark skal gøre det attraktivt at drive virksomhed

Læs mere

Selskabsmeddelelse, Halvårsrapport 2010

Selskabsmeddelelse, Halvårsrapport 2010 Selskabsmeddelelse, Halvårsrapport 2010 August 18, 2010 Selskabsmeddelelse nr. 2010-11 18. august 2010 Tocifret organisk vækst i første halvår drevet af succesfuld lancering af Oticon Agil Koncernens stærke

Læs mere

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE?

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? Digital transformering har en stor påvirkning på arbejdsgangene hos CFO erne. Den digitale bølge giver nye muligheder,

Læs mere

Når Service Deskens opgaver spreder sig i organisationen Eller copy/paste af ITSM til andre BU s

Når Service Deskens opgaver spreder sig i organisationen Eller copy/paste af ITSM til andre BU s Når Service Deskens opgaver spreder sig i organisationen Eller copy/paste af SM til andre BU s Servicedesken anno 2013 16-17 april 2013, Karsten Grinderslev AGENDA Hvem er jeg og hvorfor står jeg her?

Læs mere

Succeshistorie. Wrist Ship Supply - Danmark Wrist Ship Supply konsoliderer med SAP BPC

Succeshistorie. Wrist Ship Supply - Danmark Wrist Ship Supply konsoliderer med SAP BPC Succeshistorie Wrist Ship Supply - Danmark Wrist Ship Supply konsoliderer med SAP BPC» Nu diskuterer vi ikke om tallene er rigtige. Den diskussion er væk. Nu kan vi koncentrere os om at drive forretningen

Læs mere