Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland."

Transkript

1 Referat af Årsmøde for DRK Nordjylland. Onsdag , kl Sted: Shell Motel & Cafeteria, Hobrovej 12, 9530 Støvring Antal fremmødte: 54 Regionsledelsen var fuldt repræsenteret; Sanne Vig Jeppesen, Mette Thomsen, Jette Søndergaard, Birte Gundersen, Nana Hingelberg samt suppleant Axel Lottrup. Inden selve årsmødet er der indledt med fællesspisning for de forhåndstilmeldte. 1. Valg af dirigent. Luise Linnemann Rasmussen foreslået og valgt. Dirrigenten har tjekket, at årsmødet er korrekt og rettidigt indkaldt samt at de 2 Regionsledelsmedlemmer på valg i 2018 er genvalgt efter vedtægterne om fredsvalg. Mere om valg til Regionsledelsen under punkt Valg af referent. Nana Hingelberg foreslået og valgt. 3. Valg af stemmetæller. Gitte Schou Nielsen Carina Hesselager Louise Nørgaard 4. Ledelsens beretning. Formand Sanne Vig Jeppesen beretter: Årsberetning 2018 Vi er en ny ledelse med alt hvad det indebærer, når det er sagt vil jeg gerne sige tak for den tillid og villighed til at hjælpe og byde ind som vi i Rl har oplevet. Da vi som nyvalgt satte os sammen for første gang for et år siden var der rigtig mange ideer og mål for fremtiden. Vi var enige om at fokus skulle ligges i arbejdet med forbedring af forholdende og udvikling af instruktørerne i regionen. Hjælpergerningen skulle prioriteres højt og samarbejdet mellem træningspladserne optimeres. Samtidig var den nye hjemmeside undervejs. Vi er kommet langt, ikke i mål, men med udvalg, der er velfungerende, og arbejder fokuseret er vi godt på vej. Tak til alle medlemmer af vores udvalg som blot ved en opringning sagde ja til at bistå og bidrag med at udvikle regionen. Der vil være indlæg fra hvert udvalg om årets arbejde. Den nye uddannelse i DRK regi er på år 1 nu. Uddannelsen har taget en lidt anden form end først meldt ud, det er positivt at man har valgt at lytte efter regionernes tilbagemeldinger og tilpasset uddannelsen, den er nu billigere og kortere samt geografisk bedre fordelt. Regionen arbejder stadig med en selvstændig uddannelse af instruktører.

2 Vi har sendt 4 instruktører afsted på år 1 og glæder os til deres tilbagemeldinger. Vi har i regionen afholdt såvel officielle som uoff prøver samt wt og skue. Tak til alle der har bidraget til at vores arrangementer er blevet en succes. Stor tak skal også lyde til Hunde og Kattefoder V/Marlene og Holger Davidsen for deres store gavmildhed i forbindelse med sponsorgaver. Først på sommeren deltog vi i Dm for hold på Fur. Holdet bestod af Holger Davidsen Kristian Olsen Poul Sørensen og Ove Simonsen et stærkt hold under ledelse af Poul Erik Hansen samt Fin Mikkelsen. De kom de så og de sejrede. Imponerende præstation. Endnu engang tillykke med guldet. Det gode resultat fra Fur blev matchet da Holger Davidsen og Jessie kunne kalde sig Retrievermester 2017.Tillykke to enestående dage der kulminerede med den eftertragtede pokal. Flere champs blev også udklækket i Rigtig mange flotte resultater der viser at regionen ligger i toppen også på det sportslige plan. Vores 3 træningspladser i regionen har udbudt kurser hele året. Tak til Instruktører og pladsformænd for jeres vilje til at dele erfaring og viden til glæde for vores kursister. Vi i RL vil i 2018 arbejde med opfølgning på igangværende tiltag i de forskellige udvalg. Vi skal have fokus på økonomien samt finde løsninger der kan tiltrække flere hjælpere til vores arrangementer. 5. Orientering fra pladsformændene. Pladsformand for Himmerland træningsplads Jette Rye Søndergaard beretter: Årsberetning Himmerlands træningsplads 2017 Himmerlands træningsplads har ikke haft så mange hold igennem som vi plejer. Vintertræningen ; hvalpe brp- vinder og åben Forår: åben vinder hvalpe/ BRP Sommerhold med hvalpe. Efter sommerferien: hvalpe tema træning (nærsøg) - begynder som lørdags træning med dobbeltlektioner- Åben og Begynder Der har ikke været så stor belægning på holdene, som der plejer at være. Fremtiden: 2018 starter op med alle hold minus hvalpe, og vi har 3 føl i gang. På brugsprøveholdet er Per Søndergård (føl) startet op sammen med Poul Sørensen. Begynderholdet starter Jeff Jeppesen (føl) op sammen med Fin Mikkelsen. Åben klasse starter Anders Kristensen (føl) op sammen med Søren Peter Norup. Så der er ved at komme lidt mere gang i det på den side - velkommen til de nye Føl! Jeg vil slutte med at sige tak til alle instruktørerne for deres store indsats uden jer er der som bekendt ingen træning. Også en stor tak til Merete Meling på Ålborg træningsplads for samarbejdet med dig vi har haft mange gode snakke om godt og skidt, og har kunnet hjulpet hinanden, når der har været behov for det.

3 Det har været en fornøjelse, at være pladsformand igennem næsten 15 år - men alting har en ende. Og for midt vedkommende er det fra 1. marts Jeg holder det sidste pladsmøde sidst i februar. Jeg har besluttet, at tiden er inde til, at der kommer yngre kræfter til. Tak alle sammen for tilliden gennem årene. Pladsformand for Aalborg/Jammerbugt Merete Meling beretter: Årsberetning for Aalborg/Jammerbugt Træningsplads. Allerførst vil jeg sige tak til instruktørerne på Aalborg/Jammerbugt Træningsplads for året Uden jeres engagement ville det ikke have været muligt at servicere de mange kursister. TAK for et super godt samarbejde på pladsen. Der har været diverse hold fra hvalpe og til åbenklassehold og Birte Gundersen har taget sig af de hvalpe, som har ventet på at kunne starte op på hvalpeholdene. Alt i alt har vi serviceret 141 kursister. I foråret blev vi på træningspladsen udfordret af distraktioner i form af diverse indhegninger og det Skotske Højlandskvæg, som er sat ud af Aalborg Kommune for at bekæmpe Kæmpe Bjørneklo. Derfor har det været essentielt for os, udover banerne på træningspladsen, at kunne gøre brug af de alternative arealer som vi heldigvis også råder over. Tak til de lodsejere, som beredvilligt stiller arealer til rådighed for os. Det har bevirket at vi, trods udfordringer, alligevel kan give vore kursister de bedste træningsmuligheder. I 2017 har vi måttet tage afsked med en instruktør. Det er vi selvfølgelig meget kede af, men jeg har fuld forståelse for beslutningen. Tommy, tak for dit mangeårige virke som instruktør på Aalborg Træningsplads. Jeg, personligt, har haft dig som instruktør på flere hold, og jeg må sige at jeg ALDRIG har været i tvivl om dit store engagement. Det er blevet til nogle kærlige skæld ud, når jeg ikke gjorde som du sagde, og jeg vidste HELT klart at skylden var min og ikke min hunds, når en opgave ikke blev løst til din tilfredshed. Jeg ved at RL vil sige dig tak, senere i aften, men jeg vil dog lige overrække dig en lille gave fra pladsen. En lille collage af billeder af dig og din dejlige hund, Lærkeredens Alba, som jeg fulgte under unghundemesterskabet i TAK Tommy og knæk og bræk til dig i fremtiden er allerede godt i gang for træningspladsen. Et brugsprøve-/lydighedshold er afsluttet og flere hold venter på at starte op i næste måned. Jeg er sikker på at vi på pladsen, vil kunne tilbyde mange hold i løbet af det kommende år, og måske også byde ind med noget nyt.

4 Pladsformand for Frederikshavn træningsplads - Poul-Erik Hansen beretter: Årsberetning Frederikshavn Vi har haft godt år med godt gang i træningen på div. Hold - ikke mindst på grund af Viggo og Peters store arbejdsindsats. Vi har haft små 100 kursister fordelt på åben- og begynderklassehold samt hvalpe/brugsprøve. Så har vi afholdt en klubaften, hvor vi informer om det at gå på udstilling/skue ved Ann Britt og ligeså vores markprøvesystem ved Poul-Erik. Vi har også den fornøjelse af at Viggo har gennemført DRK`s nye instruktørkursus - tillykke med det, Viggo. Og så har vi den store glæde at kunne byde velkommen til 2 nye/kommende instruktører; nemlig Bent Kristensen og Maria Charlotte Petersen, som begge er tilmeldt DRK`s instruktør uddannelse. Til slut vil jeg takke alle såvel kursister som instruktører for året der er gået. 6. Orientering fra markudvalget. Poul-Erik Hansen beretter: Årsberetning Markprøveudvalg Markprøveudvalget er idag bestående af 4 personer, nemlig Holger Davidsen, Fin Mikkelsen, Poul-Erik Hansen og fra regionsledelsen Sanne Vig Jeppesen. Vores opgaver er at få året til hænge sammen prøvemæssigt med prøveleder-terræner-dommer. Vi har i året, der gået afholdt 2 møder + div. tlf har været et år, hvor der har været tilbagegang på vores uofficielle arrangementer, men til gengæld har der været god opbakning med hjælper til div- prøver, så det tager vi som et positivt signal. Vi har afholdt 10 prøver fordelt på 1 Holdudtagelse - 2 Uwt - 1 Wt - 2 C-prøver- 2 B-prøver - 1 åben A Og 1 vinder A. Desværre måtte vi aflyse vores markeringsmesterskab. Tak til alle Prøvelederhjælper-terrænværter-sponsorer og deltager. Vi håber på, at 2018 bliver lige så positiv som året der gik. Udover vores egne arrangementer har vi et samarbejde med Øst og Midt omkring dommer på de forskellige prøver, så derfor er vi glade for, at der er nogen, der stiller sig til rådighed med at løse det. 7. Orientering fra Skueudvalget. Jette Søndergaard beretter: Årsberetning fra Skueudvalget startede for skuedelen med, at vi aflyste skuet på trippelarrangementet, da der ved sidste tilmelding for online kun var tilmeldt meget få. Der kunne også tilmeldes på dagen, men der blev

5 besluttet at aflyse, da vi ville ulejlige dommer fra Norge med så få forhåndstilmeldte. Dette gav desværre en del kritik og den blev taget til efterretning. Skue i år den 15. oktober med god tilslutning dommer Erling Kjær Petersen. Her havde Tina Kristensen sin debut som skueleder som hun klarede rigtigt flot! Juleskue den 9. december var 30. gang det blev afholdt. Vi havde dommere fra Italien. Der var tilmeldt 129 hunde, hvilket var et fint antal. Der var mange fine sponsorgaver og har fået mange positive tilbagemeldinger. En rigtig dejlig rolig dag, hvor folk hyggede sig. Der var også rigtig mange hunde til brugsprøve. Jeg vil slutte med at sige tak til alle, som jeg har siddet i udvalget med igennem de 20 år, jeg har været medlem af dette udvalg. Dette er min sidste beretning fra skueudvalget. Jeg har besluttet, at jeg fremover ikke er en del af skueudvalget. Nu vil jeg til at nyde at jeg kan tilmelde hunde til skue og komme og deltage som udstiller, og ikke være en del af dem, der skal arbejde. Held og lykke fremover til jer, der fremover er en del af udvalget. 8. Orientering fra webudvalget. Nana Hingelberg beretter: Årsberetning fra Webudvalget Webudvalget består af Louise Trandum og Malene Blom Oredsen. I januar 2017, da den nye Regionsledelse tiltrådte, gik Nana Hingelberg fra Regionsledelsen med i webudvalget. Formålet med dette er at knytte et tættere bånd, så vi styrker samarbejdet mellem ledelse og udvalg. De digitale medier er vores vigtigste kommunikationsredskab vi skal hurtigt og enkelt kunne nå medlemmernes opmærksomhed igennem disse medier. Det er her, vi orienterer om nyheder, tilmelder os til prøver/skuer/træning og deler glæder og erfaringer med hinanden! Det er dermed nyttigt at have en god dialog mellem Webudvalg og Regionsledelse, når vi skal række ud til vores medlemmer. År 2017 blev opstarten på Regionens nye hjemmeside, der kan ses på både Pc er, tablets og telefoner, så medlemmer har nem adgang til vigtige informationer om klubben og aktiviteter. Hjemmesiden er opbygget omkring Kalenderen som det bærende element med info om kommende arrangementer samt tilhørende tilmeldingsmulighed. Men lige præcis Kalenderen er dén, der har givet størst udfordringer i årets løb! Louise har haft mange henvendelser og har opmærksomt lyttet til dem for at imødekomme alle. Kalenderen er tilrettet igennem flere versioner, og den nuværende er dén version, der umiddelbart imødekommer flertallets ønsker til layout og tilgængelige oplysninger. En kæmpe fordel med Kalenderen er, at NemTilmeld er tilknyttet, så instruktører og prøveledere slipper for at håndtere kontanter til de arrangementer og træningspas, de er ansvarlige for.

6 Ikke alle elementer på hjemmesiden er placeret hensigtsmæssigt, og som året er gået, og vi alle har haft lejlighed til at navigere rundt, er der ting, der kan optimeres og gøres mere overskuelige. Der er kommet god feedback og konstruktiv kritik, som vi ønsker at bringe med i webudvalgets videre arbejde omkring hjemmesiden. Regionsledelsen har hjemmesiden som høj prioritet i første del af 2018, så vi har planer om at mødes for at diskutere optimeringer til hjemmesiden. At udarbejde og vedligeholde en hjemmeside er tidskrævende, så husk blot på, at vi gør vores bedste med udgangspunkt i, at det er frivilligt arbejde for os, der sideløbende har fuldtidsjobs, familie og hunde at passe En af de mange fine finesser med hjemmesiden er, at nyheder automatisk også linkes til regionens Facebook side. Og med tanke på, at langt de fleste har daglig adgang til FB, er dette medie samtidig blevet et godt og effektivt kommunikationsredskab for Regionen. Facebook-siden passes af Malene, der flittigt svarer på henvendelser i Indbakken og i opslagene. Også instruktører og kursister bruger FB til lukkede grupper for netop deres hold, og når et hold er afsluttet, holder mange kursister kontakten på FB og får dermed udbygget netværket og sammenholdet i Regionen. Udover Hjemmeside og Facebook, varetager Webudvalget også udarbejdelsen af det digitale magasin Nordjyden. I 2017 har Louise og Malene lavet 2 flotte eksemplarer, der har budt på gode, oplysende artikler, resultater og billeder fra Regionen, samt portrættet Staffetten, hvor vi får lejlighed til at lære et nordjysk medlem lidt bedre at kende. Nordjyden er et fantastisk magasin, der bringer os tættere sammen her i Regionen! Jeg vil slutte af med at give et kæmpe TAK til Louise og Malene, der gør det knaldhamrende godt! De er dedikerede og engagerede og med deres indsats er vi kommet langt og banen er kridtet op til at vi når endnu længere i Orientering fra Træningsudvalg. Axel Lottrup beretter: Orientering fra Træningsudvalget (TU). Den nye regionsledelse (RL) nedsatte efter årsmødet sidste år et nyt træningsudvalg. Medlemmerne i TU er: Per Hjermitslev, Kristian Olesen, Søren Peter Norup og undertegnede. Sanne har endvidere deltaget i to af udvalgets møder. Formålet med udvalget er: at fastlægge de retningslinjer, der skal danner grundlaget for regionens kurser og for instruktørerne. at fastlægge grundlaget for uddannelsen af instruktørerne baseret på DRK nye basisuddannelse, at udvikle nye uddannelsestilbud og at støtte og medvirke til at skabe gode vilkår for regionens instruktører. Alt dette sker naturligvis i samarbejde med pladsformænd, instruktører og med RL.

7 Jeg vil gerne understrege, at ansvaret for Regionens træningstilbud fortsat ligger ved træningspladserne. Det er der ikke ændret ved, men vi skal selvfølgeligt samarbejde. Vi har gennemført tre arrangementer for instruktørerne: Instruktørdag den 11. marts med Sanne Ammitzbøll. Instruktørdag den 31. august med Michael Rosenlund og Ulla Lindner fra Region Øst med "Mock Trail" på programmet. Instruktøraften 16. november for alle instruktører og pladsformænd. Vi har gennemført tre udvalgsmøder, hvor vi har arbejdet med er flg.: Bedre vilkår for instruktørerne - tildeling af kørepenge, tilskud til kurser og gratis deltagelse i to uofficielle prøver i andre regioner. Opdatering af de generelle krav og kriterier for at deltage i træningen - medlemskab af DRK, DKK stambog, flytning af kursister, der ikke lever op til kravene, vores forventninger til at melde sig som hjælper m.v. Ensretning af træningen i regionen, hvor vi nu har fået fastlagt indhold og kriterier for deltagelsen med det overordnede formål at skabe en rød tråd i det fremadrettede træningsforløb fra hvalp til vinder. I den forbindelse tilbyder vi fortsat en mentorordning og som noget nyt også individuel træning af "problemhunde". Instruktøruddannelse - DRK nye basisuddannelse er nu på plads, hvor vi har haft Viggo, Kristian og Søren Peter igennem, og vi har yderligere fire der nu er i gang på hold 2. I tilslutning til det har vi fastlagt vores eget forløb, hvor man blandt andet skal starte som føl to gange, inden man får sit eget kursus. I den forbindelse kan jeg nævne, at vi har fire nye føl, der nu går i gang. Instruktørens rolle udover at være instruktør - f.eks. at opfordre kursister til at være hjælper på prøverne og i forbindelse hermed lade hjælperopgaver indgå som en del af kurserne. Instruktørmappe - vi har en ambition om at udarbejde en ny instruktørmappe med træningsøvelser. Det har der ikke været kræfter til i år, men måske næste år. Det fleste af emnerne, som jeg lige har nævnt, var med på instruktørmødet i november, så det nye grundlag er lavet i et samarbejde med en stor fælles forståelse og accept. Fremadrettet vil vi årligt gennemføre et weekendkursus i foråret og en instruktørdag og et instruktørmøde i efteråret. Næste aktivitet er weekendkursus med Stig Andersen d. 7-8 April. Tak for samarbejde i udvalget - og ikke mindst tak for samarbejdet med pladsformænd og instruktører. Jeg syntes, at vi er nået rigtigt langt, hvilket helt sikkert vil gøre det bedre at være både kursist og instruktør i fremtiden. 10. Orientering fra Aktivitetsudvalg Mette Thomsen beretter: Årsberetning fra aktivitetsudvalget. Etableringen af et aktivitetsudvalg har været længere tid undervejs, men er i efteråret 2017 kommet i gang. I udvalget er Michael Justesen, Carina Hesselager, Per Søndergaard og undertegnede.

8 Der har været afholdt 2 møder. Rammen for udvalget er at igangsætte aktiviteter, der kan samle vores foreninger på trods af, at vi, geografisk er spredt over et meget stort område og med forskellige træningspladser. Vi har valgt at satse på et fællesarrangement i juni måned Arrangementet er en fælles sommerafslutning for alle, der har trænet i foråret 18 og efteråret 17. Indledningsvist har vi kontaktet pladsformændene for at få en vurdering af holdningen til en aktivitetsdag på tværs af træningspladserne. Tilbagemeldingen har været positiv derfra. Vi har planlagt dagen som en aktivitetsdag for hunde og førere på alle niveauer. Det vil blive en dag med forskellige aktiviteter, hvor man på tværs af træningspladser og hold skal løse en række opgaver i fællesskab, og hvor den enkelte fører og hund skal hjælpe holdet. Efter aktiviteterne vil der blive vist eksempler på ringtræningen og eksempler på hvad f.eks. en vinderklasse hund kan. Herefter er der fællesspisning, hvor der for et beskedent beløb bliver serveret pulled rådyr. Aktivitetsdagen bliver afholdt den 24.juni formentlig i Frederikshavn på træningspladsen. Aalborg træningsplads er optaget af vikingemarked. Vi håber på, at dette kan blive en tilbagevendende tradition i klubben. Det vil vi evaluere på, når vi har gennemført dagen. Aktivitetsudvalget står endvidere for planlægning og gennemførsel af deltagelse i jagtmessen, som i år er sidste weekend i februar i Aars. Her har mange allerede meldt sig som hjælpere, og de tre racer: golden, labrador og toller er repræsenteret. Skulle der sidde nogle curly og flat folk, er I meget velkomne til at melde jer, så også de racer bliver repræsenteret. Arbejdet i udvalget er i gang, og vi glæder os til at afvikle sommerafslutningen. Fremadrettet vil vi gerne også afholde en vinteraktivitet. 11. Fremlæggelse af regnskab Regnskab se regnskab for 2017 i separat bilag. Gennemgået og godkendt. Spørgsmål: Tilskud fra Landsforeningen på DKK i 2016 det er ikke på regnskabet i Får vi ikke tilskud generelt? Svar: Nej, DKK var vedr. vores arrangement på Læsø. DRK Hovedforeningen yder os ikke tilskud generelt. Dog kan vi ansøge til visse arrangementer/aktiviteter. Budget se budget for 2018 i separat bilag. Fremlagt. Spørgsmål: Har Regionsledelsen overvejet, hvad der er rimelig egenkapital? Svar: Nej, det præcise beløb er ikke fastsat, men vores prioritet for 2018 er økonomi, hvor egenkapitalen også skal diskuteres. Vores store egenkapital gør, at vi tør at budgetere med underskud for 2018, da det er resultat af nogle større og fremstidssikre investeringer.

9 Spørgsmål: Der er ikke budgeteret med penge til vedlighold af websiden det koster penge hvorfor er det ikke i budgettet? Derudover er Air-launcher ikke på budgettet det var omtalt på instruktørmødet i oktober Svar: Air-launcher er ikke glemt. Dog har vi et større arbejde med at finde den model, der passer til vores klub og de regler, vi er underlagt. Derfor kender vi ikke prisen på denne endnu. Hjemmesiden er Regionsledelsen opmærksom på og takker for inputtet om, at der bør tilsidesættes penge til vedligehold og udvikling af denne. Spørgsmål: Træningsindtægter er steget kraftigt hvordan hænger det sammen? Svar: Flere instruktører og større fokus på uddannelse af instruktører dermed flere aktive instruktører til at gennemføre flere hold. Kommentar: Godt at der investeres i instruktørerne de er et stort aktiv for klubben, så det er godt, at de tilgodeses. Samtidig er der dog bekymring for at Regionsledelsen bruger alle pengene, nu hvor der er snak om air-launcher osv. Svar: Selvom vi har foretaget/vil foretage større investeringer, vil vi altid have fokus på at klubben skal have en sund økonomi, så der er ikke grund til bekymring. Forslag fra et medlem: Kunne man stoppe med at gravere pokalerne? Det kan spare de DKK 7.000, der er budgeteret med for 2018 (der er brugt DKK i 2017). 12. Valg til regionsledelsen. Regionsledelsen ønsker at øge fra 5 til 7 medlemmer. Jf. Vedtægterne kan man gøre dette i lige årstal. DRK Hovedklubben er konsulteret omkring varsling af dette, men der foreligger ikke nogle klare vedtægter omkring om, hvordan proceduren er. Dermed kan det besluttes på Årsmødet, at Regionsledelsen øger antallet af medlemmer, og det meddeles herefter til Hovedklubben. Begrundelsen herfor er, at vi har 5 udvalg, som Regionsledelsen har stor fokus på. Der er 1 medlem af Regionsledelsen i hvert udvalg. Dog trækker det mange kræfter, og visse af tillidsposterne i Regionsledelsen kræver stor opmærksomhed. Sanne og Jette er dermed ikke i noget udvalg længere. Primært fokus for dem er økonomien og ledelsesarbejdet. Derudover har suppleant, Axel Lottrup, ydet et kæmpe stykke arbejde i både Regionsledelsen og Træningsudvalget, og her ønsker Regionsledelsen at indstille Axel som fuldbyrdigt medlem af Regionsledelsen. Axel er adspurgt og har takket ja til tillildsposten. Som 2. ekstra medlem foreslås Kai Arnesen, der på forhånd er blevet adspurgt har accepteret. Der er i år 2 medlemmer af Regionsledelsen på valg: Jette Søndergård - Genopstiller Birte Gundersen - Genopstiller Begge er valgt ved fredsvalg d. 21/12/17, da ingen andre ved tidsfristen havde meldt deres kandidatur. Suppleanter, der har meldt sig er/blevet foreslået: Jette Jordan Jensen har accepteret og er tiltrådt som suppleant.

10 Lars Nørgaard siger pænt nej tak. Louise Nørgaard overvejede, men sagde pænt nej tak, da hun samtidig er pokalbestyrer. 13. Valg af revisor og suppleant. Revisor Bente Sand har modtaget genvalg. Suppleant Inge-Merete Nør har modtaget genvalg. 14. Behandling af indkommende forslag. Ingen indkomne forslag 15. Uddeling af hæder og pokaler. Hæder og pænt farvel som instruktør til Tommy, der har været aktiv instruktør på Himmerlands Træningsplads i år. Et kæmpe tak til Tommy for hans store indsats! 25-års nål til Naja Bang (ikke tilstede). 25-års nål til Claus Larsen (ikke tilstede). Svensk Vildtsporchampion: Tine Norup med SEVCH Lysgaard s DaVinci (ikke tilstede) Udstillingschampion: Palle Olesen med DKCH Beautyfields Fancy Stella Rose Aktiv markprøvefører og nu i udstillingsringen. Dansk Brugschampion: Peter Abel med DKBRCH SEJCH Abellabbens Mærsk (ikke tilstede). Retrievermester: Holger Blom Davidsen med DKWTCH DKBRCH Thirsgaard s I caught Fire Imponerende karriere også tillykke med dagens resultat (1.vinder med CK på A prøve) Vindere af Hold DM: Hundeførere: Poul Sørensen, Ove Simonsen, Holger Blom Davidsen, Kristian Olesen Kaptajn: Poul-Erik Hansen og Fin Mikkelsen Imponerende og overbevisende indsats af dygtige hundeførere og hunde! Nogle rigtig gode dage, og Regionsformanden opfordrer til at man tager med og støtter vores hold. Det er noget andet end den daglige træning og de prøver, vi ellers går på. STORT TILLYKE til holdet og tak til Poul-Erik og Fin for at styre tropperne! Årets Markprøvehund: 1. vinder med 1770 point: Ove Simonsen med Lærkeredens Lærke 2. vinder med 1610 point: Kristian Olesen med Blackthorn Quando

11 3. vinder med 990 point: Ruth med Lærkeredens Rimfaxe 4. vinder med 765 point: Morten Moustsen med Moukjærs Aiko Årets Udstillingshund: 1395 point: Palle Olesen med DKCH Beautyfields Fancy Stella Rose Norsk Vildtsporchampion: Frederik Svendsen med NOVCH Jægerslund s Tia Dalma (ikke tilstede) Årets Nordjyde Pokal: Nominerede indstillet ud fra Regionens Retningslinier for uddeling af pokalen (kan findes på hjemmesiden). Der var mere hele 3 nominerede til titlen som Årets Nordjyde, og at være nomineret har stor betydning; I har gjort en god indsats og et stort stykke arbejde for klubben og medlemmerne I er værdsat! Man ønskede at finde et medlem, der ikke nødvendigvis havde en tillids- eller udvalgspost, men som var menigt medlem i klubben og samtidig har bidraget til klubben på den ene eller anden måde. Valget faldt på et medlem, der: - Hjælper i andre regioner - Siger aldrig nej - Kører hele regionen rundt og er et samlingspunkt - Får ofte ikke egen hund ud af bilen, da han hjælper og kaster dummier for andre. - Er svær at forstå men hundesprog tales ens, uanset nationalitet! Årets Nordjyde er Kai Arnesen vi ønsker stort tillykke og siger tusind tak for den store indsats, du har gjort i klubben. Vi glæder os samtidig over, at du fremadrettet vil være med i Regionsledelsen, da du har meget at byde på. De øvrige nominerede var: Kristian Olesen, mangeårigt medlem i klubben og erfaren instruktør. Er også med i Træningsudvalget, hvor der bliver lagt mange kræfter i at forbedre forhold for instruktører, kursister og deres hunde. Viggo Sørensen; har netop gennemgået DRK s nye instruktøruddannelse og været et stort aktiv med feedback om forløbet. Viggo har igennem årene haft mange hold på Frederikshavn Træningsplads og med den nye uddannelse i bagagen har han allerede vist, at han er klar til at tage flere hold til glæde for vores medlemmer. 16. Evt. Formand Sanne Jeppesen takker, på vegne af Regionsledelsen og DRK Nordjylland, Jette Søndergaard for mange års tjeneste som Formand i hhv. Skueudvalg og som Formand på Himmerland Træningsplads. Jette vil fremadrettet fokusere på sin post som kasserer i Regionsledelsen. Årsmødet er afsluttet kl 21.00

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017

Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017 Dansk Rettiver Klub Region Nordjylland Årsmøde 26. januar 2017 1. Valg af dirigent Regionsledelsen (RL) foreslår Louise Rasmussen til dirigent og hun vælges til dette. Hun oplyser, at årsmødet er rettidigt

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Nordjylland

Dansk Retrieverklub Region Nordjylland Dansk Retrieverklub Region Nordjylland Årsmøde 20.1.2016 1)Valg af dirigent: Mette Urup foreslås af regionsledelsen (RL) til dirigent, og hun vælges til dette. Hun oplyser, at årsmødet er rettidigt varslet

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Repræsentant Aalborg træningsplads Web udvalg.

Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Repræsentant Aalborg træningsplads Web udvalg. Mødereferat: Regionsmøde med pladsformænd og udvalgsformænd. Dato: Tirsdag den 9. Juni 2015.06.10 Sted: Hanne Koldkjær, Aalborgvej 488, 9352 Dybvad. Deltagere: Thomas Kvist Kaldsen (TKK ) Formand RL. Per

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13. Der var 36 medlemmer tilstede

Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13. Der var 36 medlemmer tilstede Referat af årsmøde i DRK region Nordjylland Onsdag d. 23.01.13 Der var 36 medlemmer tilstede 1) Valg af dirigent v. Mette Urup Regionsleder Mette Urup byder velkommen. Regionsledelsen foreslår Luise Rasmussen

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10. Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37

Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10. Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37 Referat af årsmøde i DRK Nordjylland Onsdag d. 27.01.10 Regionsleder Mette Urup bød velkommen til alle. Stemmeberettede medlemmer: 37 1. Valg af dirigent Lars Nørgaard blev valgt til dirigent. 2. Valg

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op.

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op. REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK-NORDJYLLAND D. 26-01-2011 JF. RETTIDIG UDSENDT DAGSORDEN. 35 stemmeberettigede var mødt op. Regionsleder Mette Urup bød velkommen. 1. Valg af dirigent Poul Sørensen takkede for

Læs mere

Udvalgene vil hver især orientere om sine aktiviteter senere på årsmødet og fortælle om, hvad der er sket i 2011 og hvad de planlægger i 2012.

Udvalgene vil hver især orientere om sine aktiviteter senere på årsmødet og fortælle om, hvad der er sket i 2011 og hvad de planlægger i 2012. Referat af årsmøde i Dansk Retriever Klub, Region Nordjylland d. 25.01.12 1) Valg af dirigent Poul Sørensen bliver valgt. Poul konstaterer, at årsmødet er rettidigt varslet. Der er 40 tilstede ved dette

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2011 Dato: 08-08-2011 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Susanne

Læs mere

Ledelsens beretning for 2014.

Ledelsens beretning for 2014. Ledelsens beretning for 2014. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2013 var Helle Engelsen og Jørgen Jørgensen valgt til RL. Der var ikke indkommet flere kandidater, som stillede op til regionsledelsen

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 17.09.14. kl 18.00 22.00 Sted: Helle Engelsen, Kærvej 16, 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Ane Gleerup Afbud: Kirsten

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK REGION NORDJYLLAND 2015

REFERAT AF ÅRSMØDE I DRK REGION NORDJYLLAND 2015 Årsmødet den i DRK Region Nordjylland blev i år afholdt på Vejgaard Bibliotek i Aalborg. I år havde vi heldigvis ikke det voldsomme vinter vejr og trafikale problemer, som vi havde sidste år, og det resulterede

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Emne: Møde nr Dato:

Emne: Møde nr Dato: Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2011 Dato: 06-06-2011 Sted: Louise Munchaus Adsbøl Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således:

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således: Regionsledelsens beretning for 2013 På årsmødet den 23. januar blev Inge Lund-Nielsen, John Smed Andersen, Rolf Poulsen og Kim Havkrog valgt til regionsledelsen. 1. suppleant blev Henrik Billeschou og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start:

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start: Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise Dato: 2017-05-10 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godkendelse af referat fra forrige møde. Pkt 3: Godkendelse af referat

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen.

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen. Regionsledelsesmøde nr. 3 den 29. april 2015 Hos Lars Lynggaard Jensen kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Michael Rousau (

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Markprøveudvalget (MU) skal med ansvar for regionsledelsen sørge for:

Markprøveudvalget (MU) skal med ansvar for regionsledelsen sørge for: KOMMISSORIUM Kommissorium for udvalgsarbejde i Region Nordsjælland. 1. Formål Dette dokument beskriver arbejdsopgaver og ansvar for de enkelte udvalg i eller udenfor regionsledelsen. Det skal betragtes

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling d. 7. februar 2012.

Referat ordinær generalforsamling d. 7. februar 2012. Gjøl, d. 10. oktober 2009 Referat ordinær generalforsamling d. 7. februar 2012. Formand Sandy Clemmensen åbnede mødet ved at byde alle velkommen til den ordinære generalforsamling. Dette blev ledsaget

Læs mere

Årsberetning 2010, RDA

Årsberetning 2010, RDA Ordinær generalforsamling i Redningshunden Danmark 2011. 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Orientering om valg, gennemførelse af suppleringsvalg. 5. Valg af revisor

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2014 Dato: 02-06-2014 Sted: Hanne Søndenbroe HS Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Bent

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside.

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside. IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Referat af generalforsamling søndag den 21. marts 2010 Lad mig allerførst sige tak de fremmødte medlemmer. Der var nye ansigter og gamle medlemmer

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2015 Dato: 2. marts 2015 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Bent Schwartzbach BS Dennis Voxted DV Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2017 Dato: 13. november 2017 Sted: JB Deltagere: Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt JB HS HJ PB Fraværende:

Læs mere